Ο πιο αθώος άνθρωπος !

Ο πιο αθώος άνθρωπος !


Με τον Ποσειδώνα ενεργοποιημένο μέσω της Αφροδίτης, είναι αξιόλογα ενδιαφέρον να δούμε ένα βασικό αγαπημένο παιδί του Ποσειδώνα, τον τρελό, που στην ουσία είναι ο πιο αθώος άνθρωπος. Ο τρελός είναι ένας άξονας έκφρασης του συμβολικού κόσμου. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ο προφήτης, ο μάντης, ο οποίος μέσα από την τρέλα βλέπει παρόν, παρελθόν και μέλλον ξεκάθαρα.

Άλλες φορές μπορεί να είναι ένας μυητικός ήρωας, όπως ο Δον Κιχώτης. Σε άλλες παραδόσεις, ο τρελός είναι αυτός ο οποίος ζει στην παραφροσύνη του κόσμου των αισθήσεων, είναι φυλακισμένος στην επίγεια πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν, ο τρελός μπορεί να έχει είτε μία θετική, είτε μία αρνητική πνευματική έννοια.

Στην περίπτωση της αρνητικής, τρελός είναι αυτός που αντί αν κοιτά την ουσία των πραγμάτων, μένει στην επιφανειακή ανάλυση, ζει μία ζωή χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το πνεύμα, με αποτέλεσμα να γίνει βέβηλος και παράφρων.

Στην θετική όμως ανάλυση του τρελού, μιλάμε για έναν χαρακτήρα ο οποίος γίνεται με την δική του θέληση «τρελός», δηλαδή αποδέχεται την δυστυχή συνέπεια του να βγει κάποιος εκτός των προδιαγεγραμμένων κοινωνικών κανόνων και αντιλήψεων. Αυτό γίνεται έτσι ώστε η επίγνωση να ανεβεί από τον κόσμο των αισθήσεων στον πνευματικό κόσμο.

Στην πραγματικότητα όμως, αυτός ο χαρακτήρας δεν είναι τρελός. Αντίθετα, πρόκειται για την περίπτωση κατά την οποία ένας άνθρωπος ανώτερης συνειδητότητας κατεβαίνει σε έναν κόσμο κατώτερης. Η αδυναμία να προσεγγίσουμε αυτή την ανώτερη συνείδηση, αποτυπώνεται με τον χαρακτήρα του τρελού.

Όπως θεωρούμε ότι ο παράφρων τίθεται εκτός κοινωνίας, έτσι και ο αρχετυπικός τρελός τίθεται εκτός της βέβηλης κοινωνίας, με αποτέλεσμα να μην γίνεται αντιληπτός από τα πλάσματα κατώτερης συνειδητότητας. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίον ο τρελός απευθύνει τις προφητείες του με τρόπο ακατανόητο, διότι δεν είναι δυνατόν να μεταφέρει αυτούσια της ανώτερη πληροφορία που λαμβάνει από τα ανώτερα πνευματικά επίπεδα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πετυχημένα Ξόρκια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πως πετυχαίνει κάποιο ξόρκι; Χρειάζεται κάποια τεχνική για να πετύχει ένα ξόρκι; Σ ...

Μαγεία !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τι είναι τελικά η μαγεία; Μήπως πιστεύουμε την άποψη της ιεράς εξέτασης γι’ αυτήν; ...

Αρχαίες Μελωδίες !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Είχαν μουσικά όργανα οι αρχαίοι Έλληνες; Ποια ήταν η αρχαιοελληνική μουσική; Οι αρ ...

Η αρχαιότερη κατάρα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Σε ποια γλώσσα είναι η αρχαιότερη κατάρα; Το ξέρετε πως η αρχαιότερη κατάρα του κόσ ...

Γουίκα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ποια είναι η θρησκεία αυτή που προτιμούν οι φεμινίστριες και οι παγανιστές; Είναι ...

Οι στάσεις του ύπνου !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η θέση του ύπνου δείχνει τον χαρακτήρα μας; Υπάρχουν στάσεις όταν κοιμόμαστε; Κάθε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u