Οι Άγριες Δυνάμεις του Ουρανού!!!

Οι Άγριες Δυνάμεις του Ουρανού!!!


Ως αστρολογικός παράγοντας αλλαγής και πειραματισμού, δεν υπάρχει τίποτα πολύ προβλέψιμο ή αξιόπιστο για τον Ουρανό. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που πάντα μπορούμε να είμαστε σίγουροι – και αυτό είναι που κάθε φορά που η αγάπη μας έχει ανάγκη από ένα καλό κούνημα, ο Ουρανός θα μας βγάλει από τη διαδρομή μας!
Όταν οι αστραπές βροντούν – όπως συμβαίνει συχνά στις διαβάσεις του Ουρανού – το αποτέλεσμά τους μπορεί να είναι εντελώς ηλεκτρικό! Οι σχέσεις που αρχίζουν κάτω από την αστρολογική επιρροή αυτού του πλανήτη είναι μαγνητικές, συχνά αρκετά συγκλονιστικές – και αναπόφευκτα μας αναγκάζουν να επανεξετάσουμε απόλυτα την ανάληψη της αγάπης μας.
Ευθύνη, προσοχή, λογική; Μπορείτε να ξεχάσετε όλα αυτά τα βαρετά πράγματα – η ταχύτητα και η αιφνίδια εμφάνιση των σχέσεων μεταξύ των Ουρανών δεν μπορεί να είναι καθόλου φαινομενική. Στην πραγματικότητα δεν είναι ασυνήθιστο για τους δύο εμπλεκόμενους να μετακινούνται μαζί – ή ακόμα και να παντρευτούν – μόνο μετά από μερικές εβδομάδες. Αλλά τότε, ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του έρωτα με την πρώτη ματιά!
Εντάξει, έτσι δεν είναι απαραιτήτως το είδος αγάπης που θα διαρκέσει για πάντα, δεδομένου ότι κυβερνά επίσης τα one-night-stands, τις βραχύβιες σχέσεις και τις ασταθείς αλλαγές της καρδιάς. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα παθιασμένα συναισθήματα που βιώνουν πολλοί άνθρωποι στην αρχή μιας σχέσης Ουρανίας δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι ενεργά επ’ αόριστον. Αλλά συχνά, αν ψάχνετε για κάτι σταθερό και μόνιμο, ο πλανήτης αυτός δεν είναι ο πιο έμπιστος.
Οι σχέσεις ωστόσο οι οποίες έχουν δημιουργηθεί υπό το βλέμμα του Ουρανού και έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου, είναι και αυτές οι οποίες είναι οι πιο δυνατές, με τα περισσότερα συναισθήματα, με τη μεγαλύτερη τρυφερότητα και αγωνιστικότητα μεταξύ του ζευγαριού. Και εάν φυσικά μια σχέση έχει αντέξει και έχει αποφύγει τα εμπόδια που θέτει ο Ουρανός, τότε είναι ένας δεσμός που θα κρατήσει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Act like a cat!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις γάτες. Ακόμα και όσες γυναίκες δεν ...

Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Έχουμε ξεφύγει από εκείνη την εποχή που οι γυναίκες παντρευόντουσαν τον ένα και μο ...

Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u