Οι αστεροειδείς της Αγάπης


Ω, αγάπη ♥. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό στη ζωή. Κάθε φορά που πρέπει να εξεταστεί το γράφημα ενός ανθρώπου που θέλει να μάθει για την αγάπη και το ερωτικό του πεπρωμένο, ξεκινάμε πάντα με μερικούς βασικούς αστεροειδείς αγάπης: Amor, Eros, Psyche & Juno, ως εκκινητές. Αυτοί οι 4 αστεροειδείς μπορούν ιδιαίτερα να δώσουν μια καλή περιγραφή της συμπεριφοράς μας στην αγάπη, και όταν σε τους εξετάζουμε στην συναστρία με τους συντρόφους με κάποιο τρόπο, δείχνουν πιθανά ερωτικά όνειρα/ εφιάλτες. Όμως, από όλους τους αστεροειδείς, η Ψυχή και ο Έρως είναι που λατρεύει να εξετάζει ο αστρολόγος… Και υπάρχουν λόγοι για αυτό…
Ψυχή
“… Η Ψυχή ήταν τόσο ξεχωριστός και διακεκριμένος αστεροειδής, που η φτώχεια μας στην ανθρώπινη γλώσσα δεν θα μπορούσε να την περιγράψει ή να την επαινέσει επαρκώς”.
Απούλιος
Η Ψυχή (αστεροειδής αριθμός 16) σημαίνει στα αρχαία ελληνικά και «πεταλούδα»: η ιστορία της Ψυχής δεν αφορά μόνο την χαμένη αγάπη και την ανάγκη να ξαναβρεθεί, αλλά μια βαθύτερη μεταμόρφωση μέσα στην ψυχή / νου ! αφορά την ανάπτυξη και την αυτοκατανάλωση, καθώς και με το πώς η συνειδητή, πλήρως εκφρασμένη αγάπη μπορεί να μας συνδέσει με το θεϊκό μας κομμάτι.
Τα θέματα ψυχής στην αστρολογία των αστεροειδών περιλαμβάνουν την ψυχική ευαισθησία, την ικανότητα για ψυχική ευαισθησία, την ικανότητα να κατανοούμε και να φροντίζουμε τους άλλους, να μεταμορφώνουμε την ψυχή μέσω της ρομαντικής αγάπης, του αυτο-μετασχηματισμού, της αυτογνωσίας, της αναζήτησης στον εαυτό μας, του ασυνείδητου εαυτού, / την Ανάπτυξη μέσω της απώλειας, της μάθησης, της επιδίωξης πραγματικής / ειλικρινούς / συνειδητής αγάπης, της αναζήτησης θείας αγάπης. Όλα αυτά είναι θέματα της Ψυχής!
Έρως (433)
“[Ο Έρως] που φτερό, πιο αδιακρίτως χτυπά την νεότητα […] πηγαίνει μέσα από τα σπίτια των ανθρώπων τη νύχτα οπλισμένος με τη δάδα και τα βέλη του, υπονομεύοντας τους γάμους όλων […] τίποτα που κάνει δεν αξίζει τον κόπο.”
-Απούλιος
Καμένος πρέπει να ήταν ο Απούλιος με τον Έρωτα! Ο Έρως (αριθμός αστεροειδούς 433) σημαίνει κάτι παρόμοιο με την έννοια της «ερωτικής, σeξουαλικής επιθυμίας» στα ελληνικά, αλλά ήταν πιο γνωστός ως ο μάλλον άτακτος Θεός της Αγάπης, το Ρωμαϊκό του ισοδύναμο ήταν ο φτερωτός αγγελιοφόρος Cupid. Ο Έρως αντιπροσωπεύει το σημείο έλξης και «πτώσης» μιας ιστορίας αγάπης – εκείνες τις πρώτες ανταλλαγές που μας αφήνουν με πεταλούδες στα στομάχια μας.
Τα θέματα του Έρωτα στην αστρολογία περιλαμβάνουν τη ζωτικότητα και το πάθος, τη ρομαντική αγάπη, την παθιασμένη προσκόλληση, την εννοιολόγηση της έλξης, τη σeξουαλικότητα, τον ερωτισμό, τον παθιασμένο ρομαντισμό και την «ενεργοποίηση». Συχνά ο Έρως, όταν δεν είναι σε σχέση με τους τυπικούς πλανήτες αγάπης ή τους αστεροειδείς, μπορεί να εμφανιστεί σε μια περιοχή του χάρτη που μας ενδιαφέρει – έναν τόπο όπου έχουμε άπειρη ενέργεια και ενδιαφέρον.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Act like a cat!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις γάτες. Ακόμα και όσες γυναίκες δεν ...

Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Έχουμε ξεφύγει από εκείνη την εποχή που οι γυναίκες παντρευόντουσαν τον ένα και μο ...

Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u