Χέρι

Χέρι

Η σύνδεση σας με τους άλλους ανθρώπους, δηλώνει το χέρι μέσα σε ένα όνειρο. Αν ήταν το δικό σας χέρι που κάτι έδινε ή προσέφερε μυϊκή βοήθεια, τότε στενός σας συγγενής, θα σας ζητήσει κάποια εξυπηρέτηση. Αν το χέρι βοηθούσε εσάς, τότε χρήματα από περιουσιακή υπόθεση έρχονται. Αν το χέρι σας είχε σημάδια, τατουάζ ή άλλο χρώμα τότε αυτό, είναι γεγονός ότι σημαίνει πως ανοίγουν μπροστά σας πολλοί δρόμοι, οι οποίοι θα πρέπει πρώτα να ελεγχθούν από εσάς και τις δυναμικές σας. Αν το χέρι σας είχε πάνω κάποιο κόσμημα, τότε χρήμα από πηγή που ήδη γνωρίζετε θα σας έρθει. Αν κάποιος σας κρατούσε το χέρι, να περιμένετε ερωτική προσέγγιση από θαυμαστή σας.

Oroskopos.tv

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Δήμητρα

Ίσως αυτή η εποχή να μην είναι η καλύτερη για εσένα, αλλά μέσα από την βοήθεια της γνώσης - πρόβλεψης, που θα σου προσφέρω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//