Ψωμί

Ψωμί

Το ψωμί σε όλες τις μορφές και τα στάδια του, από σιτάρι – ζύμη – φούρνος – τελικό προϊόν, είναι για αυτόν που το βλέπει ένα σημάδι ότι τα οικονομικά και οικογενειακά του θέματα, έχουν λάβει τέλος και τώρα αναμένει τις σχετικές ανακοινώσεις. Ένα σύμβολο, που πάντα δίνει την αίσθηση της πληρότητας και της αλλαγής σε καταστάσεις που προβληματίζουν. Αν το τρώγατε φρέσκο, τότε έρωτας που σας καθυστερεί, θα σας προσφέρει αυτό που θέλετε και θα είναι αληθινό. Αν εσείς το ζυμώνατε, τότε οι κόποι, οι εργασίες, οι σπουδές σας, θα σας αποφέρουν τις σχετικές επιτυχίες. Αν το μοιραζόσασταν με κάποιο άλλο πρόσωπο, οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια και τους συγγενείς σας, θα γίνουν και πάλι καλές / γαλήνιες. Αν το ψωμί ήταν μπαγιάτικο ή σε κάποιο άλλο ασυνήθιστο χρώμα, τότε προσοχή σε άτομα, που σας προσεγγίζουν και τους σκοπούς τους.

Oroskopos.tv

Γιάννης Φοξ

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτ ...

Ευγενία

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Μπορείς να μου εμπιστευτείς οποιοδήποτε πρόβλημα σου. Με την ισχυρή μου ενόραση σε συνδυασ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u