Ouija, το μαγικό παιχνίδι !

Ouija, το μαγικό παιχνίδι !


Το Ouija είναι ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο μαγικό παιχνίδι. Πρόκειται για το γνωστό παιχνίδι ερωτήσεων μεταξύ των παικτών και ενός πνεύματος, το οποίο οι παίκτες υποδέχονται.

Στην Ελλάδα, λόγω του ότι τυποποιημένο είναι δύσκολο να βρεθεί, συνήθως γίνεται αυτοσχέδιο. Πολλοί θεωρούν το συγκεκριμένο παιχνίδι αρκετά επικίνδυνο, λέγοντας πως πρέπει να αποφεύγεται.

Το όνομα του παιχνιδιού προκύπτει από το γαλλικό «Oui» και το γερμανικό «Ja» που και τα δύο σημαίνουν «Ναι». Αρχικά, ξεκινάει ως μορφή πνευματιστικής συνεδρίας στην Γαλλία, αλλά στις ΗΠΑ παίρνει την μορφή εμπορευματοποιημένου μαγικού παιχνιδιού.

Εμείς χρησιμοποιούμε τον όρο «παιχνίδι» θέλοντας να δείξουμε πως αποτελεί μία μορφή επικοινωνίας με τον αόρατο κόσμο, η οποία όμως δεν είναι ενταγμένη σε ένα συγκεκριμένο εσωτερικό σύστημα.

Οι κανόνες έχουν ως εξής. Οι παίκτες βρίσκονται γύρω από ένα τραπέζι, επάνω στο οποίο βρίσκεται ένας πίνακας, ο οποίος επάνω του έχει εγγεγραμμένες τις λέξεις «Ναι» και «Όχι», την αλφάβητο ολόκληρη και τους φυσικούς αριθμούς, από το ένα 1 το 9 συν το 0.

Σε περίπτωση που το παιχνίδι γίνεται αυτοσχέδια, τότε οι παίκτες κρατούν όλοι μαζί ένα ποτήρι επί του κέντρου του πίνακα. Αρχικά ρωτούν το πνεύμα αν είναι μαζί τους. Περιμένουν έως ότου το ποτήρι κουνηθεί, με την ενέργεια του πνεύματος, υποδεικνύοντας τη λέξη «Ναι». Ύστερα, οι παίκτες μπορούν να ρωτήσουν διάφορες ερωτήσεις, ώστε το πνεύμα να απαντήσει, κάνοντας συνδυασμούς γραμμάτων ή την χρήση αριθμών.

Πολλές ιστορίες γύρω από το παιχνίδι είναι σαφώς ψεύτικες. Μπορούμε όμως με βεβαιότητα να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο κάτι από όλα αυτά να είναι αλήθεια; Προτείνουμε να μην δοκιμάσετε κάτι τέτοιο, έχοντας υπόψιν τις μαρτυρίες έμπιστων προσώπων.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως στην άλλη πλευρά βρίσκονται οντότητες που θέλουν να βρουν μία πόρτα προς την δική μας πραγματικότητα. Ίσως, δεν είναι και τόσο σοφό να ανοίξουμε μία πόρτα, την οποία δεν γνωρίζουμε.

Είναι πολύ προτιμότερο κάτι τέτοιο αν γίνεται όχι σε παιχνίδια, αλλά μέσα σε έμπιστα εσωτερικά συστήματα, τα οποία ακολουθούν έναν φωτεινό δρόμο άσκησης.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίτη και 13 !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γιατί θεωρούμε την ημερομηνία Τρίτη και 13 γρουσούζικη; Είναι μόνο ελληνική πρόληψ ...

Aυγούστου Μύθοι !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που προλέγεις τον καιρό; Είναι θερινός μήνας; Ο λαός τον Α ...

Το πείραμα της Καστέλλας !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζατε πως το 1903 έγινε μυστικό πείραμα στην Καστέλλα; Στις αρχές του εικοστού α ...

Το βάρος της πληροφορίας …

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Καθημερινά παρακολουθούμε διάφορες πληροφορίες, περνούν οι περισσότερες με ταχύτ ...

Το αθάνατο νερό !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αθανασία και η αιώνια ζωή ήταν το μεγάλο όνειρο του ανθρώπου από τους αρχαίους χρ ...

Παραβάτης ή φιλόσοφος !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο αυτοκράτορας Ιουλιανός είναι από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Βυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u