Παρθένος: Γιατί είναι μυθικό πλάσμα και πού θα τον Βρείτε!!


Αναρχία στην αστρολογία. Σήμερα που όλοι τιμούν τον Λέοντα – και καλά κάνουν- εμείς θα μιλήσουμε για το cool αντίδοτο της φλόγας του. Τα Λιοντάρια να ασκηθούν λίγο στην υπομονή, θα τα τιμήσουμε σύντομα. Εάν ψάχνετε λοιπόν για να βρείτε τον τέλειο άνδρα, με την απίστευτη γοητεία, που ταυτόχρονα είναι έμπιστος, έξυπνος, όμορφος και λίγο ασταθής, μην ψάχνετε άλλο. Το ζώδιό του είναι Παρθένος και βρίσκεται κοντά σας, αρκεί να ψάξετε καλά.

Για να συνοψίσω τον Παρθένο με μια λέξη, θα ήταν “πρακτικός”. Βλέπει τα πράγματα όπως είναι, χωρίς συναισθηματική επικάλυψη εκεί που δεν χρειάζεται. Ο Παρθένος είναι ένας σκληρός εργάτης που δεν βλέπει καμία ανάγκη για περιττές μελοδραματικές συγκινήσεις. Όταν έχει έντονα συναισθήματα για κάτι, τα κρατά συνήθως στον εαυτό του. Παρομοίως, τείνει να προτιμά την παρέα άλλων που είναι εξίσου επιφυλακτικοί. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο Παρθένος δεν μπορεί να νιώσει και να εκφράσει δυνατά συναισθήματα. Μπορεί, αλλά το κάνει τόσο αργά και προσεκτικά. Συνήθως χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ερωτευτεί πραγματικά. Μόλις όμως γοητευτεί αληθινά από εσάς τα δίνει όλα για το στοιχείο που κάνει την καρδιά του να χτυπάει. Μόλις ο αρσενικός Παρθένος έχει δεσμευτεί σε μια σχέση, είναι πάντα τρυφερός, υπομονετικός και υποστηρικτικός.

Πού θα βρείτε ωστόσο αυτό το μυθικό πλάσμα; Οι απόψεις διίστανται, πάντως σίγουρα όχι στο μπαρ της γειτονιάς. Ο Παρθένος αποφεύγει την έντονη μουσική και τα στριμωγμένα μέρη. Αντίθετα προτιμά τα ήσυχα σημεία όπου μπορεί να ενισχύσει την σκέψη του. Οι Παρθένοι έχουν μια τεράστια δίψα για γνώση. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, μπορείτε να δοκιμάσετε βιβλιοθήκες, μουσεία, ιστορικούς χώρους και πλανητάρια για πιθανές συναντήσεις με έναν Παρθένο.

Ο Παρθένος είναι πρόθυμος να δώσει ό,τι έχει σε μια σχέση, αλλά περιμένει το ίδιο από τον σύντροφό του. Είναι λίγο υπερβολικοί όσον αφορά την τάξη και τη σωστή λειτουργία των πραγμάτων, οπότε βεβαιωθείτε ότι η εμφάνισή σας είναι τακτοποιημένη. Κρατήστε ένα νοικοκυρεμένο σπίτι και μην του δώσετε ποτέ κανένα λόγο να σας δυσπιστεί. Οι Παρθένοι γενικά δεν είναι τύποι breakup/make-up. Μόλις τελειώσει η σχέση του με έναν σύντροφο, δεν υπάρχει καμία ποσότητα δακρύων από την πλευρά σας που μπορεί να τον πείσει να σας δώσει άλλη μια ευκαιρία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ανάμεσα στην πρώην και τη νυν. «Είμαι μπερδεμένος»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω σχέση με μια κοπέλα εδώ και δύο χρόνια. Την αγαπάω αλλά πιστεύω ότι είχε «σβήσε ...

Στο… κυνήγι της προσωπικής ευτυχίας. «Πώς θα καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μου;»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Εντάξει έχω δουλειά, έχω σπίτι, έχω σχέση αλλά το τελευταίο διάστημα αναρωτιέμαι α ...

5 ραντεβού μετά και εκείνος εξαφανίστηκε. Πώς να το χειριστώ;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έβγαινα με έναν τύπο εδώ και αρκετό καιρό και περνούσαμε τέλεια στα 5 ραντεβού μας. ...

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u