Παρθένος: Γιατί είναι μυθικό πλάσμα και πού θα τον Βρείτε!!

Παρθένος: Γιατί είναι μυθικό πλάσμα και πού θα τον Βρείτε!!


Αναρχία στην αστρολογία. Σήμερα που όλοι τιμούν τον Λέοντα – και καλά κάνουν- εμείς θα μιλήσουμε για το cool αντίδοτο της φλόγας του. Τα Λιοντάρια να ασκηθούν λίγο στην υπομονή, θα τα τιμήσουμε σύντομα. Εάν ψάχνετε λοιπόν για να βρείτε τον τέλειο άνδρα, με την απίστευτη γοητεία, που ταυτόχρονα είναι έμπιστος, έξυπνος, όμορφος και λίγο ασταθής, μην ψάχνετε άλλο. Το ζώδιό του είναι Παρθένος και βρίσκεται κοντά σας, αρκεί να ψάξετε καλά.

Για να συνοψίσω τον Παρθένο με μια λέξη, θα ήταν “πρακτικός”. Βλέπει τα πράγματα όπως είναι, χωρίς συναισθηματική επικάλυψη εκεί που δεν χρειάζεται. Ο Παρθένος είναι ένας σκληρός εργάτης που δεν βλέπει καμία ανάγκη για περιττές μελοδραματικές συγκινήσεις. Όταν έχει έντονα συναισθήματα για κάτι, τα κρατά συνήθως στον εαυτό του. Παρομοίως, τείνει να προτιμά την παρέα άλλων που είναι εξίσου επιφυλακτικοί. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο Παρθένος δεν μπορεί να νιώσει και να εκφράσει δυνατά συναισθήματα. Μπορεί, αλλά το κάνει τόσο αργά και προσεκτικά. Συνήθως χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ερωτευτεί πραγματικά. Μόλις όμως γοητευτεί αληθινά από εσάς τα δίνει όλα για το στοιχείο που κάνει την καρδιά του να χτυπάει. Μόλις ο αρσενικός Παρθένος έχει δεσμευτεί σε μια σχέση, είναι πάντα τρυφερός, υπομονετικός και υποστηρικτικός.

Πού θα βρείτε ωστόσο αυτό το μυθικό πλάσμα; Οι απόψεις διίστανται, πάντως σίγουρα όχι στο μπαρ της γειτονιάς. Ο Παρθένος αποφεύγει την έντονη μουσική και τα στριμωγμένα μέρη. Αντίθετα προτιμά τα ήσυχα σημεία όπου μπορεί να ενισχύσει την σκέψη του. Οι Παρθένοι έχουν μια τεράστια δίψα για γνώση. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, μπορείτε να δοκιμάσετε βιβλιοθήκες, μουσεία, ιστορικούς χώρους και πλανητάρια για πιθανές συναντήσεις με έναν Παρθένο.

Ο Παρθένος είναι πρόθυμος να δώσει ό,τι έχει σε μια σχέση, αλλά περιμένει το ίδιο από τον σύντροφό του. Είναι λίγο υπερβολικοί όσον αφορά την τάξη και τη σωστή λειτουργία των πραγμάτων, οπότε βεβαιωθείτε ότι η εμφάνισή σας είναι τακτοποιημένη. Κρατήστε ένα νοικοκυρεμένο σπίτι και μην του δώσετε ποτέ κανένα λόγο να σας δυσπιστεί. Οι Παρθένοι γενικά δεν είναι τύποι breakup/make-up. Μόλις τελειώσει η σχέση του με έναν σύντροφο, δεν υπάρχει καμία ποσότητα δακρύων από την πλευρά σας που μπορεί να τον πείσει να σας δώσει άλλη μια ευκαιρία.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u