Περισσότερος ρομαντισμός στη σχέση…


Η Λίζα Σίμπσον, ο μισάνθρωπος δογματιστής ενός κοριτσιού γελοιογραφίας, είπε κάποτε: “Ο Ρομαντισμός είναι νεκρός – αποκτήθηκε σε μια εχθρική ανάληψη από την Hallmark και τη Disney, ομογενοποιήθηκε και πωλήθηκε κομμάτι κομμάτι”.

Λίζα, λυπάμαι, αλλά διαφωνώ.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι άντρες για να διατηρήσουν ζωντανό το ρομαντισμό. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.

Αγριολούλουδα.

Τα λουλούδια είναι ακόμα ένας πολύ καλός τρόπος για την καρδιά μιας γυναίκας, αλλά είναι δημιουργικός. Αντί να σταματήσετε στο τοπικό μανάβικο σας για τυποποιημένα τριαντάφυλλα, πάρετε τη δική σας χλωρίδα και πανίδα ή πηγαίνετε σε ανθοπωλείο ειδικών και ζητήστε ένα μπουκέτο αγριολούλουδου.

Ένα πικνίκ.

Πιάστε ένα σακίδιο, καλάθι, τσάντα ό, τι μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας – και πράγματα με κρασί, φρούτα, ελιές, μπαγκέτα, τυρί, αμύγδαλα και μπισκότα. Μην ξεχνάτε τα φλιτζάνια, τις πλάκες, τις χαρτοπετσέτες, το ανοιχτήρι μπουκαλιών, τα σκεύη και μια κουβέρτα. Voila! Η κυρία σας θα είναι πολύ εντυπωσιασμένη με ένα πικνίκ.

“Οι άντρες πρέπει απλά να δώσουν μια μικρή δημιουργική σκέψη για να κρατήσουν την ανάφλεξη της σπίθας”.

Περπατήστε κάτω τη λωρίδα μνήμης.

Σκεφτείτε μερικές από τις πρώτες στιγμές που περάσατε μαζί, ίσως μια πρώτη ξεχωριστή ημερομηνία και προσπαθήστε να την αναδημιουργήσετε. Πάρτε την από την εργασία και να την φέρει στο εστιατόριο που έχετε φάει για πρώτη φορά μαζί. Παίρνετε επιπλέον πόντους αν θυμάστε τι φορούσατε, τι φάγατε / ήπιατε και πού πήγατε μετά.

Ραντεβού νύχτας.

Αν έχετε παιδιά, η νύχτα είναι απαραίτητη. Μερικές φορές μόλις βγούμε από το σπίτι μαζί και είναι σε θέση να ολοκληρώσουμε μια συζήτηση είναι αρκετά ρομαντικό. Εάν δεν έχετε παιδιά, τότε σκεφτείτε κάτι ιδιαίτερο που θα απολαύσετε και οι δύο. Η τοπική μου συμφωνία συνάδει με το διασκεδαστικό φινάλε, όπως όλα τα τραγούδια του James Bond ή ολόκληρο το ρεπερτόριο “Star Wars”. Να είσαι δημιουργικός. Εάν είστε κολλημένοι, ρωτήστε τον καλύτερό της φίλο για βοήθεια.

Η Lisa Simpson θα είναι πάντα 8 ετών. Από το 1989, ο μαθητής της Springfield Elementary δεν έχει ηλικία και δεν έχει γίνει πιο σοφή όταν πρόκειται για ρομαντισμό. Ο ρομαντισμός είναι πολύ ζωντανός ακόμα, και οι τύποι πρέπει απλά να δώσουν μια μικρή δημιουργική σκέψη για να κρατήσουν φωτεινό το σπινθήρισμα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u