Πετράδια της αγάπης!!

Πετράδια της αγάπης!!


Οι πέτρες δεν είναι πραγματικά το μαντείο που σκέφτεστε να συμβουλευτείτε όταν πρόκειται για θέματα αγάπης. Είναι συχνά πολύ γενικές στα μηνύματά τους και πολλές από τις έννοιες αντικατοπτρίζουν την σκληρότητα του σκανδιναβικού περιβάλλοντος. Ωστόσο, η χρήση αγαλματίδων για καθοδήγηση στην αγάπη μπορεί να σας φέρει την ψυχρή πραγματικότητα της κατάστασης και μάλιστα αρκετά γρήγορα. Βεβαιωθείτε όμως ότι πραγματικά θέλετε να μάθετε την απάντηση, επειδή οι αναγνώσεις ρούνων τείνουν να είναι σύντομες και πολύ ψυχρές, χωρίς περιθώρια για εικασίες!

Οι ρούνοι είναι φανταστικά εργαλεία και διατίθενται ως σύνολο από πέτρες (που προτιμούν οι περισσότεροι) ή ένα σύνολο καρτών. Τα σύμβολα πάνω τους προέρχονται από τα γερμανικά, ενώ τα περιβάλλει ένα αρχαίο μυστήριο. Κανείς δεν ξέρει ποιος άρχισε να τις χρησιμοποιεί ή από πού προέρχονται – και φυσικά, αυτό ακριβώς προσθέτει στην αινιγματική τους έκκληση όταν χρησιμοποιείται ως μέθοδος μαντείας!

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη πετρών. Πιθανώς το πιο δημοφιλές είναι ένα σύνολο από 24 πέτρες που αναφέρονται ως ο Πρεσβύτερος Φούτχακ. Κάθε σύμβολο σημαίνει κάτι διαφορετικό. Η σημασία κάθε ρούνου είναι βαθιά από μόνη της. Οι πιο περίπλοκες διαφορές – μερικές φορές ονομάζονται διατάξεις – μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια πιο περίπλοκη ανάγνωση.

Υπάρχουν πολλά υλικά αναφοράς όταν πρόκειται να μάθουμε για τους ρούνους. Είναι ένα από τα εργαλεία μαντείας που χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να γίνουν κατανοητά, αλλά μια ζωή για να τα κυριαρχήσετε! Παρακάτω είναι οι τέσσερεις βασικές πέτρες και οι πιθανές ερμηνείες των ραβδώσεων όταν πρόκειται για θέματα αγάπης. Θυμηθείτε ότι αν η πέτρα παρουσιάζεται ανάποδα, θεωρείται αρνητικό στοιχείο και το νόημά της αμφισβητείται ή καθυστερεί με κάποιο τρόπο. Ίσως θελήσετε να σχεδιάσετε μια επιπλέον ροή για λόγους σαφήνειας.

Fehu: Αυτός είναι ένας καλός δείκτης για την αγάπη όταν είναι προς τα επάνω. Δείχνει νεωτερισμό και ανάπτυξη, ή βγαίνει από τη ζώνη φίλων προς τον ρομαντισμό. Ανάποδα, τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτά που φαίνονται.

Uruz: Υπάρχει μια σαφής ανδρική ενέργεια εδώ, και η ζωτικότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Οι αλλαγές είναι συνήθως θετικές, γι ‘αυτό είναι ένα άλλο καλό σημάδι για την αγάπη. Εάν είναι ανάποδα, όμως, πρέπει να εξετάσετε την ακεραιότητα της κατάστασης και να δείτε τι μπορεί να λείπει.

Thurisaz: Αυτός ο ρούνος δείχνει συγχρονικότητα και ισορροπία. Όταν πρόκειται για σχέσεις, πρέπει να είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα. Ωστόσο, αν είναι ανάποδα, είτε εσείς είτε κάποιος άλλος είναι πολύ πιεστικός και απαιτείται κάποια αυτοσυγκράτηση και υπομονή.

Ansuz: Αυτός ο λίθος σημαίνει «στόμα», και θεωρείται ότι είναι ο ρούνος του Όντιν – το κεντρικό πρόσωπο της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Είναι ένας καλός υπαινιγμός για επικοινωνία, εκτός αν είναι ανάποδα. Όταν είναι ανεστραμμένο, είτε δεν ακούτε ή ακούτε το λάθος άτομο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u