Πλούτωνας: Ένας Μικρός Μεγάλος Δάσκαλος!!


Ο Πλούτωνας είναι ο πιο απομακρυσμένος από τον Ήλιο πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Η επιφάνειά του είναι ψυχρή, άγονη απ’ όσο μπορούμε να προβλέψουμε. Το παγωμένο του έδαφος εκτείνεται σε ακτίνα μόλις2.368 χιλιομέτρων, γεγονός που τον καθιστά νάνο, αντί πλανήτη σύμφωνα με τη μοντέρνα αστρονομία.

Το συναρπαστικό γεγονός λοιπόν το οποίο τυλίγει το νάνο του ηλιακού μας συστήματος είναι ότι, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ένα ουράνιο σώμα τόσο ασήμαντο φαινομενικά, είναι στην πραγματικότητα ένα συμπαντικό διαμάντι που κρύβει μέσα του τις εσωτερικές μας δυνάμεις.

Η αστρολογία βλέπετε δεν κάνει διακρίσεις όσον αφορά το χρώμα, το μέγεθος, ή την ελκυστική δύναμη μιας ουράνιας μάζας. Αυτό που μετρά είναι το κατά πόσο επηρεάζει τις ζωές μας ανά τις περιόδους. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, αν εξετάσει κανείς αστρολογικά τον Πλούτωνα, θα αντιληφθεί ότι μιλάμε για έναν παντοδύναμο ηνίοχο ο οποίος καταφέρνει με ευκολία να διαχειριστεί τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, ακόμα τις ίδιες μας τις σκέψεις.

Ο Πλούτωνας μας διδάσκει τα πιο πολύτιμα μαθήματα όσον αφορά τη ζωή μας μέσα από σκληρά λάθη τα οποία έχουν κυρίως να κάνουν με τις ερωτικές μας σχέσεις. Πόσες φορές έχετε πληγώσει και πληγωθεί από ένα στιγμιαίο λάθος; Πόσες φορές έχετε απαρνηθεί τον ίδιο σας το εαυτό ώστε να προσελκύσετε το λάθος άτομο;

Πόσες φορές έχετε ξεχάσει φίλους, γνωστούς, ακόμη και οικογένεια για το χατίρι μιας ολέθριας σχέσης; Για κάθε τι από αυτά «φταίει» ο Πλούτωνας, αυτός ο πανούργος δάσκαλος που μας κάνει να πονάμε ώστε να μάθουμε. Ωστόσο πάντα ο Πλούτωνας μας απαλύνει τον πόνο κάνοντάς μας δυνατότερους, ενισχύοντας την πνευματική μας δύναμη, έτσι ώστε να έχουμε τα απαραίτητα όπλα για να παλέψουμε ενάντια ίδια μας τα λάθη. Όσο σκληρές κι αν είναι οι μέθοδοί του, ο τιτάνιος νάνος μας αφυπνίζει και μας μαθαίνει πως η μεγαλύτερή μας δύναμη είναι αυτή που κρύβουμε μέσα μας. Όσο μικροί κι αν φαινόμαστε εξωτερικά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ανάμεσα στην πρώην και τη νυν. «Είμαι μπερδεμένος»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω σχέση με μια κοπέλα εδώ και δύο χρόνια. Την αγαπάω αλλά πιστεύω ότι είχε «σβήσε ...

Στο… κυνήγι της προσωπικής ευτυχίας. «Πώς θα καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μου;»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Εντάξει έχω δουλειά, έχω σπίτι, έχω σχέση αλλά το τελευταίο διάστημα αναρωτιέμαι α ...

5 ραντεβού μετά και εκείνος εξαφανίστηκε. Πώς να το χειριστώ;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έβγαινα με έναν τύπο εδώ και αρκετό καιρό και περνούσαμε τέλεια στα 5 ραντεβού μας. ...

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u