Πώς καταλαβαίνεις πως ένας/μία Αιγόκερως ενδιαφέρεται;


Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δεν θα ήταν πρέπον να παραλείψουμε τον σχολιασμό του πότε ξέρεις πως ένας/μία Αιγόκερως ενδιαφέρεται, πότε έχει δαγκάνει το λαμαρινέτο, πότε κάνει κουπί και ιδρώνει για τα μάτια που δεν βλέπει. Χωρίς άλλες υπερβολές και περιττολογίες, προχωράμε στο επί τούτου, στο θέμα, στο ψητό, στο λαυράκι, για το οποίο συζητάμε.

Τα αιγοκέρια μας τα ωραία, τα περιπλανημένα, μέσα στην ψυχρότητα, μα και τρελά ερωτευμένα, συνδυάζουν λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και την Μαρινέλλα σε μια βάρκα να ψάχνει το φεγγάρι, να της το κάνουν δαχτυλίδι. Για όσους κατάλαβαν τι εννοούμε με τα παραπάνω, ανησυχώ. Για να μην μιλάμε όμως με γρίφους, σαν τον γέροντα από το ανέκδοτο, αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι για να πέσει στα πατώματα ο/η Αιγόκερως πρέπει να ζήσει μαζί σου και την περιπέτεια, αλλά και την ισορροπία και ταυτόχρονα να βλέπει πως η σχέση του θα κρατήσει. Αν δει πως μαζί σου όλα αυτά ενδεχομενιάζονται, θα την ψάξει την φάση.

Γενικά, τα αιγοκέρια στην αρχή, άπαξ και την γουσταρίσουνε την φάση δεν βλέπουν μπροστά τους. Είναι παρορμητικοί. Εύκολα τους τυλίγεις. Συντομότατα όμως αλλάζουν γνώμη και κάνουμε κάπου στα 300 έτη φωτός μακριά σου. Άρα, ο πρώτος ενθουσιασμός τους δεν είναι αρκετός για να δεις αν το λαμαρινέτο εδαγκώθει. Θέλεις κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Γενικά ο/η Αιγόκερως είναι συγκρατημένος. Όταν δεις όμως ότι μπροστά σου είναι πιο μαζεμένος από το φυσιολογικό, δεν σημαίνει πως φέρεται φυσιολογικά, αλλά πως φοβάται μήπως σε ξενερώσει. Αν αισθανθεί πως θέλει κάτι πιο σοβαρό μαζί σου, σου αποδεικνύει πως είναι ο σοβαρός τύπος που περιμένεις να δεις απέναντί σου. Προσέχει να μην σου δείξει αδυναμίες.

Θέλει να φανεί δυναμικός, για να σε εντυπωσιάσει. Όμως, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, συνήθως κάνει την υπερβολή να κρατήσει πιο μακριά την περιπετειώδη του φύση, την οποία πραγματικά έχει. Μην σε μπερδέψει αυτό, είναι καλό δείγμα, μέσα στην γενική εικόνα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Στο… κυνήγι της προσωπικής ευτυχίας. «Πώς θα καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μου;»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Εντάξει έχω δουλειά, έχω σπίτι, έχω σχέση αλλά το τελευταίο διάστημα αναρωτιέμαι α ...

5 ραντεβού μετά και εκείνος εξαφανίστηκε. Πώς να το χειριστώ;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έβγαινα με έναν τύπο εδώ και αρκετό καιρό και περνούσαμε τέλεια στα 5 ραντεβού μας. ...

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u