Πώς να προσεγγίσεις τον/την Ιχθύ;


Μιας και η επιρροή της διέλευσης της Σελήνης από τους Ιχθύες δεν έχει περάσει, οφείλουμε να δούμε το πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε έναν/μία Ιχθύ. Και επειδή οι Ιχθύες, αν και ψαάκια, καταφέρνουν να μας ψαρώσουν για τα καλά, πρέπει να δούμε τα πράγματα με σοβαρότητα, γιατί αλλιώς η ψαριά μας δεν θα είναι η δέουσα. Προσοχή λοιπόν στις λεπτομέρειες.

Οι Ιχθύες είναι οι τύποι ανθρώπου που μπορεί σε κάτι φάσεις να ζουν στον κόσμο τους. Μπορεί να μιλάς μαζί τους και ξαφνικά να τους δεις πως έχουν απορροφηθεί παρατηρώντας με μεγάλη σοβαρότητα το απέναντι ντουβάρι. Όχι, δεν φταίει το ότι βλέπουν στο ντουβάρι κάτι που δεν βλέπεις εσύ. Το ντουβάρι είναι απλά ντουβάρι. Απλά, το ψαράκι φαίνεται πως χάθηκε μέσα στις σκέψεις του, έμεινε να ονειροπολεί. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι όντως γοητευτικό και ορισμένες φορές μπορεί να είναι η αιτία που ένας/μία Ιχθύς σε τράβηξε κοντά του/της.

Εάν λοιπόν θέλεις να προσεγγίσεις ένα ψαράκι, ζήτα του να σου πεις πώς σκέφτεται το μέλλον. Αν το κάνεις αυτό, πάρε σνακ και ετοιμάσου για το ξεδίπλωμα μίας ολόκληρης ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Μην τον κρίνεις, άστον να πει αυτό που νοιώθει. Και τι έγινε στο κάτω-κάτω αν δεν είναι και τόσο ρεαλιστικής, πειράζει κανέναν; Προσοχή όμως, πρέπει να τον πετύχεις σε καλή διάθεση για να πετύχει, αλλιώς είναι έτοιμος να σου περιγράψει μία ταινία πραγματικού τρόμου.

Παίξε λοιπόν το παιχνίδι του, προσπάθησε να μπεις μέσα στον κόσμο του, βοήθησέ τον να μοιραστείτε τα όνειρά του. Δεν είναι κλειστός τύπος γενικά, θα μπορέσει να σου ανοιχτεί. Εκεί όμως, σιγά-σιγά πρέπει να προσέξεις το επόμενο και βασικότατο σημείο της προσέγγισής σου. Θα νοιώσει όμορφα να σου ανοιχτεί, αλλά οι ανασφάλειές του δεν θα αργήσουν να φανούν. Θα είναι άλλοτε χαριτωμένες και άλλοτε εκνευριστικές. Αν καταφέρεις και με λεπτό τρόπο του δείξεις πως δεν έχει λόγο να είναι ανασφαλής κοντά σου, τότε σε λάτρεψε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u