Πρίμα βίστα έρωτας!!

Πρίμα βίστα έρωτας!!


Γιατί ο έρωτας, θέλει μουσικότητα. Και αφού φτιάξαμε το τέλειο σλόγκαν για ερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, που κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει, διότι έχουμε πνευματικά δικαιώματα, χάρις το site, προχωράμε στην επεξήγηση του όρου «πρίμα βίστα» και το πώς αυτό κολλάει με τον φτερωτό γιο της Αφροδίτης, τον ερωτιάρη έρωτα.

Πρίμα βίστα είναι ένας όρος που αποδίδεται στις μουσικάρες, δηλαδή είναι η εκτέλεση μίας μουσικής παρτιτούρας, με την πρώτη κι όλας ανάγνωση. Κάθεσαι λοιπόν στο ερωτικό σου πιάνο και ξαφνικά σου σκάει μια παρτιτούρα, σαν τα κρύα τα νερά. Την βλέπεις και μένεις, σαν την σοκολάτα Λίλα Πάουζερ. Βλέπεις το κλειδί της, κοιτάς τις νότες και τις κόβεις μπερδεμένες, όπως ακριβώς ο Παύλος Κοντογιαννίδης, με την Λίλα. Κάτι τέτοια παραδείγματα θα βρεις οπωσδήποτε και στα Πατήσια. «Πώς το εκτελούμε τώρα το κονσέρτο;», αναρωτιέσαι και δικαίως. Πας να παίξεις τα πλήκτρα σου και βγάζεις τον μίνορα χυμένο. Τις διέσεις τις τσαλαπατάς. Οι συγχορδίες καλύτερα να λείπανε.

Έτσι όμως δεν προχωράμε! Πρέπει να μάθεις να κάνεις πρίμα βίστα στον έρωτα. Ξέρω, φαίνεται αγχωτικό. Όμως εδώ, δεν μιλάμε για Ωδείο. Το πιάνο του έρωτα απαιτεί άλλη εκπαίδευση. Θέλει το αυθόρμητο και την απόφαση. Πρέπει να πάρεις την παρτιτούρα, να την καθίσεις στο αναλόγιό σου, να την διαβάσεις καλά και αν πεις «δεν πα να έχεις όσες διέσεις θες, δεν πα να μπερδεύεις τις συγχορδίες σου; Εγώ σε εκτελώ σαν κονσέρτο στο Μέγαρο Μουσικής». Όταν λοιπόν πιστέψεις πως μπορείς να κάνεις πρίμα βίστα, τότε θα αποδείξεις στον εαυτό σου πως μπορείς. Με λίγα λόγια, το φλερτ θέλει καλοπέραση και το ποτό παγάκι. Μην τα φοβάσαι τα δύσκολα κονσέρτα, αυτά είναι που έχουν το ενδιαφέρον. Δοκίμασε τα όριά σου, κάνε την κίνησή σου με βεβαιότητα και θα έρθει η στιγμή που θα κάνεις πραγματικά πρίμα βίστα, ώστε η τύπισσα να φωνάξει «εγώ δεν πάω Μέγαρο, θα μείνω με τον παίδαρο…γιατί διαβάζει την δική μου παρτιτούρα με την πρώτη»!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u