Προσευχόμενοι σε ιερές γλώσσες !


«Misericordes sicut pater, in aeternum misericordia eius» ή «ως Πατήρ συμπαθής, εις τον αιώνα το έλεος αυτού». Οι ιερές γλώσσες μπορεί να μας μοιάζουν κάπως ξένες και αποκομμένες από τη δική μας πνευματική ανάγκη.

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ σωστό να προσευχόμαστε και να διαλογιζόμαστε στην γλώσσα με την οποία νοιώθουμε οικεία και με την οποία βγαίνουν από μέσα μας ειλικρινή συναισθήματα. Όμως οι ιερές-όπως τις ονομάζουμε-γλώσσες έχουν δύναμη που μιλάει μέσα μας.

Ο όρος «ιερές» δίνεται στις γλώσσες οι οποίες επιβαρύνονται ιστορικά με ιδιαίτερη πνευματική και θρησκευτική ανθολογία. Οι ιερές γλώσσες συντελούν στη δημιουργία ενός κατάλληλου κλίματος.

Όπως ο φωτισμός, όπως τα ρούχα που φοράμε, όπως το σκηνικό που δημιουργούμε κατά τη διάρκεια μίας τελετής, έτσι και η γλώσσα την οποία χρησιμοποιούμε. Είτε προσευχόμαστε, είτε λέμε ένα μάντρα, είτε ασκούμε μαγεία, είναι προτιμότερο να αξιοποιούμε τις ιερές γλώσσες.

Ας μην νομίζουμε πως οι ιερές γλώσσες δεν απευθύνονται στην καρδιά μας. Εάν προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τον περιεχόμενο της προσευχής ή της τελετουργίας που θα αναγνώσουμε, είναι σημαντικό να έχουμε αντιληφθεί την μετάφραση και το βαθύτερο νόημα, πριν την ανάγνωση.

Η ιεροπρέπεια του κειμένου θα καταφέρει να μας φέρει σε μία κατάλληλη ψυχική κατάσταση, ώστε να απελευθερώσουμε με σοβαρότητα τα συναισθήματα που απαιτούνται για την τελετή μας. Μην ξεχνάτε πως οι ιερές γλώσσες χαρακτηρίζονται από τον βέβηλο κόσμο ως «νεκρές».

Εκείνοι νομίζουν πως ο θάνατος είναι το τέλος. Εμείς όμως ξέρουμε καλά πως δεν είναι παρά μόνον η αρχή. Έτσι, ας αναλάβουμε την ευθύνη να αναγεννήσουμε μυστηριακά αυτή την ιερή και πονεμένη-αλλά και προστατευμένη-από τη λήθη, γλώσσα και εκείνη θα μας ανταποδώσει το καλό που κάναμε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u