Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Δεκέμβριος 2020


Το 2020 σε τελική ευθεία … επιτέλους! Όλα είναι σε φάση ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης. Υπάρχει πλέον η γνώση και η σοφία για το πώς κάθε ζώδιο θα πρέπει να δράσει σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας του, και να βγει νικητής.

Πιο αναλυτικά:

Κριός   Η Εισακουσθείσα προσευχή

Η διάθεση σας μοιάζει με το ασανσέρ! Αυτό έχει να κάνει και συνδέεται άμεσα, με την αισθηματική σας ζωή που δείχνει ότι έχει πέσει σε ρουτίνα. Είναι στο δικό σας το χέρι, να δράσετε και να φέρτε εκ νέου τα πράματα και τις καταστάσεις σε μια ισορροπία.

Ταύρος Η Μελέτη

Αυτά που έχετε μάθει από τρίτους, για το ιδιαίτερο άτομο μάλλον σας έχουν απογοητεύσει. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε μια πάντως ευκαιρία για να τα πείτε.. και κάπως έτσι να σας λυθούν όλες οι σχετικές σας απορίες.

Δίδυμοι Η Φιλία

Η καρδιά και το μυαλό σας, είναι μπερδεμένα! Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που το παθαίνετε και με το συγκεκριμένο άτομο. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει εσείς οι δύο να πείτε… αλλά και να επιλύσετε.

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Η σχέση σας έχει αρχίσει και επηρεάζει τον στενό σας κύκλο, και σας έρχονται σχόλια που δεν σας αρέσουν. Το πρόβλημα ξέρετε που είναι, άρα ενεργοποιηθείτε και βρείτε τις διεξόδους. Τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο.

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Η αισθηματική σας μοναξιά, δεν σας πτοεί ούτε στο ελάχιστο! Πλέον έχετε ξεκαθαρίσει τα πράματα μέσα στην ψυχή σας, και μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της καθημερινότητας σας. Ο Δεκέμβριος πάντως φέρνει εκπλήξεις!

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Είστε απορροφημένοι από τα παλιά, και ούτε καν έχετε καταλάβει ότι γύρω σας υπάρχουν άτομα, που με κάθε πιθανή ευκαιρία δείχνουν τον έρωτα τους. Μέσα στον καινούργιο μήνα, σας πλησιάζει και μια πιο έντονη πολιορκία.

Ζυγός Τα Παιδιά

Οι μέρες έχουν πολλά που πρέπει άμεσα και ευθέως να τακτοποιήσετε. Σε κάποιους από εσάς, αυτό θα έχει να κάνει με μια ερωτική εκκρεμότητα. Επίσης, ένα οικογενειακό – κληρονομικό ζήτημα, θα λήξει υπέρ σας!

Σκορπιός Ακούγοντας 

Οι προσωπικές προθέσεις είναι πια ξεκάθαρες, και το μόνο που έχετε να περιμένετε είναι απαντήσεις, από τον άνθρωπο που σας αφορά αισθηματικά. Οι μέρες θα φέρουν και επιτυχίες  / φήμη  στην εργασία σας.

Τοξότης Η Πρόθεση

Αυτά που έχετε προσφέρει σε κάποιον… τον έχουν συγκινήσει! Υπάρχουν προτάσεις που θα σας εκφραστούν και που θα σας κάνουν να δείτε τα πάντα, υπό ένα νέο πρίσμα. Είστε το ζώδιο και με τις περισσότερες επανασυνδέσεις.

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Δεν έχετε αξιολογήσει σωστά, αυτόν που είναι κοντά σας… και αυτό έχει φέρει κάποια παράπονα από την μεριά του. Υπάρχουν θέματα που εντός του νέου μήνα, θα τεθούν επί τάπητος και μέχρι να φωτιστούν με πρακτικές λύσεις.

Υδροχόος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Όλος ο Δεκέμβριος, θα σας βάλει μπροστά σε διλήμματα και όλων των ειδών. Οτιδήποτε δεν το χρειάζεστε… απλά θα χαθεί στο παρελθόν σας. Νέοι άνθρωποι και ενδιαφέρουσες διαδρομές, θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον.

Ιχθύς  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Θα έχετε μια επικοινωνία αυτές τις ημέρες, που θα σας αναζωπυρώσει το ερωτικό ενδιαφέρον για μια προσωπικότητα που ποτέ δεν ξεχάσατε! Μέχρι τις γιορτές θα έχετε πάρει και τις καταλυτικές σας αποφάσεις, γύρω από μια μόνιμη επανένωση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις Κάρτες Αγγέλων Μάρτιος 2021

In category Ταρώ

Ο μήνας μπαίνει με τις πιο θετικές συνθήκες για τα περισσότερα ζώδια. Οι ημέρες προ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάρτιος 2021

In category Ταρώ

          Μάρτιος 2021. Μήνας οκτώ ( 8 ). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2021

In category Ταρώ

           ΚΡΙΟΣ  :  Το Εννιά από τα Ξίφη. Η Άνοιξη μπαίνει και σας βρίσκει κάπως αγχω ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

Αυτό που θα χαρακτηρίσει τον νέο μήνα, είναι οι συναισθηματικές ομολογίες και εξομ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

      Φεβρουάριος 2021. Μήνας επτά ( 7 ). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικέ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

                ΚΡΙΟΣ  :  Η Δικαιοσύνη. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε τούτον το μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u