Προβλέψεις Απριλίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


ΓΕΝΙΚΑ

“Πλούτωνας – κάρτα 38”

O Απρίλιος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίων τα περισσότερα διαδραματίζονται παρασκηνιακά. Θα χρειαστεί αρκετές φορές να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις, όμως η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε να αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα δεν προέρχεται από εξωγενείς παράγοντες, αλλά από ενδογενείς. Το υποσυνείδητό σας θα “παίξει” αρκετές φορές με το μυαλό σας και καλείστε να μάθετε να διαχειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις, διαχωρίζοντας το συναίσθημα από τη λογική. Στην πραγματικότητα αυτό που ζητάει από εσάς ο Πλούτωνας είναι να μάθετε τις δυνάμεις και τα όριά σας.

ΚΡΙΟΣ

“Αρχή – κάρτα 59”

Νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας έρχονται αυτό το μήνα. Αυτή η νέα εποχή φέρνει στο δρόμο σας εξαιρετικές ευκαιρίες που μπορούν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των ονείρων σας.

Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται ανακατατάξεις που εσάς σας ωφελούν, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό, διότι το προσεχές διάστημα θα αυξηθεί σημαντικά ο όγκος της εργασίας σας και είναι πιθανό να τρέχετε και να μη φτάνετε.

Ο αισθηματικός τομέας γίνεται πιο ενδιαφέρων, καθώς τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις ανανεώσεις που χρειαζόσασταν για να νιώθετε πιο πλήρεις. Παίρνετε τη σχέση από την αρχή και συμφωνείτε από κοινού με το ταίρι σας τους νέους όρους που στην πραγματικότητα είναι το βήμα παραπάνω, που από καιρό ονειρευόσασταν. Αν δεν έχετε σχέση υποδέχεστε κάτι νέο στη ζωή σας που έρχεται για να σας κάνει ουσιαστικά ευτυχισμένους/ες.

ΤΑΥΡΟΣ

“Κορώνα – κάρτα 42”

Φαίνεται πως ο Απρίλιος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για εσάς, βοηθώντας σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Για το λόγο αυτό, ξεκινήστε δυναμικά να εκπληρώνετε τους στόχους και τα όνειρά σας, χωρίς να σταματάτε πουθενά. Καθημερινά, θα βιώνετε μια ολοκληρωτική ανανέωση, που θα σας δίνει σημαντική ώθηση σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας.

Όποια και αν είναι η απασχόλησή σας, φαίνεται ότι τώρα αναλαμβάνετε πολύ πιο ηγετικό ρόλο, ενώ η αναγνώριση της προσφοράς σας είναι δεδομένη, αφού σχεδόν οι πάντες θα εκτιμήσουν έμπρακτα την εργατικότητα και την αλληλεγγύη που επιδεικνύετε στον εργασιακό σας χώρο.

Στα αισθηματικά σας, μπορεί να εκπλαγείτε από το/τη σύντροφό σας ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, αφού θα σας δείξουν με το δικό τους τρόπο την εκτίμηση και το θαυμασμό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

“Σάλπιγγα – κάρτα 65”

Αυτός ο μήνας θα σας αφυπνίσει με πολλά προμηνύματα που έχουν να κάνουν κυρίως με οικονομικά ζητήματα. Θα κάνετε έναν εξονυχιστικό έλεγχο για τα έσοδα και τα έξοδα του περασμένου διαστήματος και επικεντρωθείτε στο πως θα καλυφθούν τυχόν ζημιές.

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι το επίκεντρο για τον μήνα αυτό, κάτι που σας κρατάει σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Κινηθείτε έξυπνα και προσπαθήστε να “διαβάσετε” τις εξελίξεις που έρχονται στον επαγγελματικό χώρο, προκειμένου να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά.

Τα αισθηματικά θα κινηθούν σε ρυθμούς χελώνας αυτό το μήνα, καθώς λαμβάνετε συνεχώς νέες πληροφορίες, τις οποίες δε ξέρετε πως να διαχειριστείτε. Η κτητικότητα και η ζήλια δεν είναι πολύ βοηθητικές, οπότε καλό θα ήταν να τις περιορίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

“7 καρό – κάρτα 28”

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο αντιπροσωπευτικό χαρακτηριστικό σας για τον Απρίλιο, καθώς θα έχετε έντονη και γρήγορη καθημερινότητα, κάτι που δεν σας αφήνει καθόλου απογοητευμένους. Κάθε περιπετειώδης μέρα θα είναι για εσάς μια “ένεση ψυχολογίας”.

Στα επαγγελματικά σας, η ευκολία με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε είναι αξιέπαινη και καλό θα ήταν να σκεφτείτε πώς μπορείτε να την αξιοποιήσετε με συνεργάτες, εργοδότες και πελάτες για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής σας.

Η εύκολη επικοινωνία για αυτόν το μήνα, δίνει χρώμα στη σχέση σας και διευκολύνει τόσο εσάς, όσο και το ταίρι σας να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον. Αν δεν βρίσκεστε τώρα σε σχέση, απολαύστε το φλερτ και την προσοχή που σας εξασφαλίζει η επικοινωνιακή σας ευχέρεια. Ποιος ξέρει; Μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

ΛΕΩΝ

“Πέντε κούπα – κάρτα 19”

Υπήρχαν εμπόδια το περασμένο διάστημα, τα οποία δε γνωρίζατε τι τα προκαλούσε, από που προέρχονταν και πως να τα αντιμετωπίσετε. Αυτό το μήνα, έρχονται στην επιφάνεια όλες οι πληροφορίες που χρειαζόσασταν, προκειμένου να βρείτε λύσεις σε αυτά.

Στα επαγγελματικά δοκιμάζονται οι αντοχές σας, ανεξάρτητα από το τι ακριβώς είναι αυτό που αντιμετωπίζετε. Υπάρχει η πιθανότητα να δοκιμάζονται από ανωτέρους σας η δυναμική σας και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε καταστάσεις κρίσεων, γεγονός που θα κρίνει και την εξέλιξη ή μη της καριέρας σας. Είναι στο χέρι σας!

Στα αισθηματικά υπήρχε μία ασάφεια, η οποία θόλωνε τη σκέψη και την κρίση σας. Τώρα, όμως, ανακαλύπτετε τους λόγους, εξαιτίας των οποίων δοκιμαζόταν τόσο καιρό η ερωτική σας ζωή. Το σημαντικό είναι πως όταν γνωρίζουμε πιο είναι το πρόβλημα, ξέρουμε και πια είναι η λύση του. Υπάρχουν εναλλακτικές, γι’ αυτό φροντίστε να επιλέξτε την καλύτερη για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

“Σκύλος – κάρτα 58”

Ο Απρίλιος θα σας βρει να περνάτε όμορφες στιγμές, κυρίως με φίλους και οικεία πρόσωπα, ενώ τα περισσότερα σχέδιά σας θα έχουν ως επίκεντρο τους φίλους σας.

Στον τομέα των επαγγελματικών, μπορείτε να περιμένετε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, γεγονός που θα βελτιώσει σημαντικά και την απόδοσή σας. Δείτε αυτές τις στιγμές σαν δώρο και αξιοποιήστε τις στο έπακρο.

Τα αισθηματικά σας θα έχουν έντονο το χαρακτήρα της “ερωτοφιλίας”, χαρίζοντάς σας μια αρκετά βαθύτερη, ψυχική ένωση με το ταίρι σας (ή το υποψήφιο ταίρι σας) χωρίς βέβαια να σας λείπει το φλερτ και το πάθος. Αξιοποιήστε τη μοναδική ευκαιρία που σας παρουσιάζεται, καθώς η εμπιστοσύνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σας και τους επόμενους μήνες.

ΖΥΓΟΣ

“Αεροπλάνο – κάρτα 91”

Ταξίδια, νέα από μακριά ή πρόσωπα από μακριά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την περίοδο στη ζωή σας. Η αισιοδοξία και η ευδαιμονία που σας δημιουργείται αυτό το μήνα σας κάνει πιο δεκτικούς σε νέες προκλήσεις.

Στα επαγγελματικά υπάρχει έντονη κινητικότητα, η οποία δε σας αφήνει ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Δε σας ενοχλεί, όμως αυτό, καθώς λατρεύετε να κλέβετε την παράσταση με κάθε ευκαιρία. Έτσι και τώρα, δουλεύετε σκληρά και ανυπομονείτε για την αναγνώριση της μοναδικότητάς σας.

Στα αισθηματικά το κλίμα είναι εξαιρετικό ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο ταξίδι μαζί που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι διανύετε μία ιδιαίτερα ανέμελη περίοδο, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Ωστόσο, σε μία μετακίνηση έρχεται στη ζωή σας κάποιο πρόσωπο που θα ταράξει θετικά την ηρεμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“8 μπαστούνι – κάρτα 30”

Ο Απρίλιος σάς καλεί να εξοπλιστείτε με δύναμη και υπομονή, καθώς αρνητικές καταστάσεις ή/και άτομα, καθυστερούν την εξέλιξή σας, βάζοντας εμπόδια σε κάθε τι που θέλετε να υλοποιήσετε. Δείξτε ιδιαίτερη προσήλωση και προσοχή, ώστε να εντοπίσετε την πηγή των προβλημάτων, ωστόσο μην επιτρέψετε στο άγχος και τα νεύρα να επηρεάζουν την απόδοσή σας στον εργασιακό σας χώρο.

Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, αν έχετε σύντροφο, θα βγουν στην επιφάνεια πολλά θέματα, τα οποία κρατούσαν πίσω τη σχέση σας ή της προκαλούσαν έντονη τριβή. Αν, από την άλλη, δεν έχετε σχέση, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με όλα εκείνα τα προσωπικά σας θέματα που σας κρατούν μακριά από τη δέσμευση γενικά, από φόβο και όχι από επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, επικεντρωθείτε στο να επιλύσετε στη ρίζα τους τα εκάστοτε προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

“Πριγκίπισσα καρό – κάρτα 16”

Ο μήνας θα σας φέρει κάποιες μικροδυσκολίες, οι οποίες θα σας κάνουν πιο γκρινιάρηδες, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάσετε άρνηση προσαρμογής. Θέλετε τα πράγματα να γίνονται όπως εσείς επιθυμείτε, αλλά τώρα είστε υποχρεωμένοι να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.

Ο επαγγελματικός τομέας πάει καλά για εσάς, όμως μέσα στο χώρο εργασίας αναπτύσσονται κάποιες γκρίνιες, εξαιτίας κουτσομπολιών, που κάνουν το κλίμα στη δουλειά λίγο ανυπόφορο. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε συζητήσεις και κόντρες.

Στα αισθηματικά υπάρχει μία έντονη συναισθηματική φόρτιση, η οποία αδυνατείτε να καταλάβετε πως έχει προκύψει. Είναι αρκετά έντονη και τακτικά σας προκαλεί μικροεκρήξεις, των οποίων αποδέκτης είναι το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε αυτό το συναισθηματικό χείμαρρο που σας κατακλύζει, διότι είναι πιθανό να χαλάσετε το κλίμα ανάμεσά σας, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“Εκκλησία – κάρτα 83”

Ο Απρίλιος θα είναι μήνας με εύκολο αλλά και δύσκολο έργο, αν αναλογιστείτε πως οι δυσκολίες που μπορεί να περάσετε τώρα είναι για να σας διαμορφώσουν και τελικά να σας κάνουν πιο δυνατούς.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να πάρετε ρίσκα, τα οποία θα σας βγουν σε καλό, αφού φαίνεται πως θα έχετε μια συμπαντική προστασία. Μην αφήνετε το φόβο και την ανασφάλεια να σας κρατούν πίσω, αφού ακόμα και τα όποια λάθη γίνουν θα είναι χρήσιμα αφού  θα σας διδάξουν κάτι που δε γνωρίζατε πριν, ως εκ τούτου μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Όσον αφορά στα ερωτικά σας, μια δέσμευση θα σας  απασχολήσει αρκετά, οδηγώντας σας σε σκέψεις επισημοποίησης. Ακόμα και αν δεν έχετε τώρα σχέση, δεν αποκλείεται σύντομα να αποκτήσετε και να είναι όπως ακριβώς την ονειρευόσασταν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Κρίνος – κάρτα 51”

Αναζωογονητικός ο Απρίλιος, με την καθημερινότητά σας να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινήστε χωρίς φόβο και δισταγμό να κάνετε πράγματα που σας ηρεμούν και σας κάνουν ευτυχισμένους, ανεξάρτητα από το σε ποιον τομέα αφορούν.

Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να περιμένετε μία σημαντική αναγνώριση, όχι τόσο υλική, όσο ηθική, αφού ένας στόχος τον οποίο είχατε θέσει εδώ και καιρό και για τον οποίο είχατε μοχθήσει, εκπληρώνεται και σας δίνει την ευκαιρία να αναρριχηθείτε στον εργασιακό σας χώρο.

Η ευτυχία και η αρμονία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό στα αισθηματικά σας συνοδευόμενο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα από έντονο ρομαντισμό και μια τάση ονειροπόλησης, τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους αδέσμευτους.

ΙΧΘΥΕΣ

“Σκάλα ψηλή – κάρτα 55”

Η προσωπική σας άνοδος, βελτίωση και ανανέωση γίνεται αυτό το μήνα με ταχύτερους ρυθμούς. Ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωής σας διαπιστώνετε πως όλα τώρα γίνονται γρηγορότερα και γίνονται όπως ακριβώς τα θέλετε.

Στα επαγγελματικά η εύνοια που δέχεστε είναι σημαντική. Δεν αποκλείεται να αναρριχηθείτε γρηγορότερα από το αναμενόμενο, ενώ την ανιούσα παίρνουν και οι απολαβές σας αυτό το διάστημα.

Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σας ανανεώνεται, χωρίς απαραίτητα να κάνετε κάτι εσείς και/ή ο/η σύντροφός σας. Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκότερες και ο δεσμός σας επωφελείται από αυτές. Οι ελεύθεροι περνάτε άμεσα από την ανεξαρτησία στη δέσμευση με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u