Προβλέψεις Φεβρουαρίου με τις κάρτες sigma2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


“Τέλος – κάρτα 60”

Ο Φεβρουάριος σας βάζει στη διαδικασία να ολοκληρώσετε οτιδήποτε εκκρεμεί και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που είναι τοξικές για εσάς και σας κρατούν πίσω. Είναι στην πραγματικότητα κάρτα ανανέωσης, η οποία λειτουργεί περισσότερο απελευθερωτικά. Όλες οι δεσμεύσεις που δε σας επέτρεπαν να προχωρήσετε μπροστά, τελείων με δική σας πρωτοβουλία, ενώ δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις στη ζωή σας, οι οποίες δεν έχουν καμία προοπτική εξέλιξης.

ΚΡΙΟΣ

“4 σπαθί κάρτα 16”

Κάντε την χάρη στον εαυτό σας για αυτόν τον μηνά και φροντίστε να ξεκουραστείτε, όσο μπορείτε περισσότερο. Είναι απαραίτητο να πάρετε μερικές μέρες ή έστω να δημιουργήσετε χρόνο στην καθημερινότητά σας, όπου θα ξεκουράζεστε και φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Όσο περισσότερο πιέζετε τον εαυτό σας, τόσο η παραγωγικότητά σας θα μειώνετε, με αποτέλεσμα να δίνετε λάθος εντύπωση σε προϊστάμενους και συνεργάτες/συναδέλφους.

Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι έχετε δημιουργήσει μία απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι που γεννά ένα συναίσθημα θλίψης και στους δύο, χωρίς να υπάρχουν κάποιος λόγος. Καλύψτε το κενό και περάστε περισσότερο χρόνο με το/τη σύντροφό σας, όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους. Οι αδέσμευτοι έχετε ένα αίσθημα μοναξιάς και απογοήτευσης. Δεν είναι όμως απαραίτητο να έχετε κάποια σχέση στη ζωή σας για να μη νιώθετε μόνοι, έχετε φίλους που σας νοιάζονται πραγματικά και μπορείτε να βασίζεστε πάνω τους.

ΤΑΥΡΟΣ

“Άσσος σπαθί – κάρτα 4”

Θριαμβευτικά θα μπει ο Φεβρουάριος για εσάς, ο οποίος θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω μάλιστα, επιβραβεύοντας με κάθε δυνατό τρόπο την υπομονή και την επιμονή σας, ανεξαρτήτως τομέα. Μπορείτε να βγαίνετε στο δρόμο και να κοιτάζετε τον κόσμο με πιο αισιόδοξη ματιά, καθώς κι εσείς οι ίδιοι θα διαισθάνεστε την εύνοια της τύχης που σας φέρνει αυτός ο μήνας.

Στα επαγγελματικά θα αναγνωριστείτε για το παθιασμένο και καινοτόμο έργο που παράγετε αδιαμαρτύρητα όλο το χρόνο. Βρίσκεστε στο ζενίθ της παραγωγικότητάς σας και γίνεστε συνεχώς αποδέκτες επιδοκιμαστικών σχολίων, όμως αυτό το μήνα θα απολαύσετε έμπρακτα το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη των προϊσταμένων και των συνεργατών/συναδέλφων σας.

Στιγμές γεμάτες όμορφα συναισθήματα και μία ανάγκη για κάτι πιο σοβαρό, πιο μόνιμο και πιο σταθερό στη ζωή σας σας γεννώνται το Φεβρουάριο, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Απολαύστε το μήνα και ζήστε τον με ένταση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

“7 σπαθί – κάρτα 28”

Οφέλη, ευκαιρίες και δυνατότητες είναι οι λέξεις-κλειδιά για το Φεβρουάριο, κάτι που σας χαρίζει μια ισχυρή δόση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς. Τώρα, οι τομείς τους οποίους εδώ και καιρό χτίζατε σταθερά, μεθοδικά και με αργά βήματα, έρχονται να σας προσφέρουν τους καρπούς τους. Στα επαγγελματικά σας, παρουσιάζονται νέες προοπτικές για καινούργιες συνεργασίες, πιο ωφέλιμες και πιο επικερδείς από τις μέχρι τώρα συνεργασίες σας. Μπορεί να εισέρχεστε σε αυτές προσεκτικά, ακόμα και καχύποπτα, αλλά τα κέρδη που θα αποκομίσετε θα είναι απεριόριστα.

Τα αισθηματικά σας αναμένεται να έχουν έντονη κινητικότητα, καθώς τώρα έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που ζητούν να ασχοληθείτε μαζί τους με την προοπτική να εξελιχθούν σε κάτι πολύ όμορφο. Αξιοποιήστε τις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με το ταίρι σας (αν είστε σε σχέση) ή με αγαπημένα σας πρόσωπα (αν δεν είστε).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

“Πέταλο – κάρτα 45”

Η εύνοια που σας περιμένει τον αυτό μήνα, σε όλους τους τομείς, είναι απαράμιλλη και σας γεμίζει αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, γιατί σίγουρα θα βελτιώσουν τη ζωή σας σε μεγάλο βαθμό.

Στα επαγγελματικά σας, είναι σημαντικό να κινηθείτε αποφασιστικά, δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, καθώς οι ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, θα δώσουν νέα πνοή και μεγαλύτερη δυναμική στις συνεργασίες σας, βοηθώντας σας να κατακτήσετε σημαντικές νίκες.

Στα αισθηματικά σας αναμένεται επίσης να είστε ιδιαίτερα τυχεροί, αφού σας οπλίζει με γοητεία αλλά ταυτόχρονα, σας δίνει και την ώθηση να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα (όποιο κι αν είναι αυτό). Μην ξεχνάτε να μοιράζεστε την τύχη σας με το ταίρι σας και σύντομα θα πολλαπλασιαστεί!

ΛΕΩΝ

“Ιχθύες – κάρτα 28”

Έντονη ευαισθησία και διαίσθηση θα σας χαρακτηρίζουν όλον το Φεβρουάριο, αφού θα λαμβάνετε “σημάδια” για το πώς πρέπει να κινηθείτε ανά περίπτωση, ανεξάρτητα από τον τομέα.

Δεν αποκλείεται, στον εργασιακό σας χώρο, να νιώσετε ένα έντονα δυσάρεστο  κλίμα, αλλά αυτό δεν είναι παρά η διαίσθησή σας, που σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ώστε να θωρακίσετε τον εαυτό σας. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να βρεθείτε και σε πνευματική σύγχυση, οπότε θα χρειαστεί να καταβάλλετε ακόμα περισσότερη προσπάθεια συγκέντρωσης.

Όσον αφορά στα αισθηματικά, συναισθήματα ευαισθησίας και θαλπωρής διέπουν εσάς και το ταίρι σας, κάτι που θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά, τόσο φυσικά, όσο και πνευματικά. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να νιώσετε μια ισχυρή ανάγκη για συντροφικότητα. Χρειάζεστε ανθρώπους σε αυτή τη φάση της ζωής σας που να σας καταλαβαίνουν και να νιώθουν τα ίδια πράγματα μ’ εσάς. Η ισχυρή διαίσθησή σας σας δείχνει το σωστό δρόμο και το κατάλληλο άτομο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

“4 μπαστούνι – κάρτα 14”

Οι κόντρες και οι διαφωνίες που σας επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος μπορεί να σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά την αναθεώρηση της πλεύσης σας σε αρκετούς τομείς. Προκειμένου να τις αποφύγετε, μπορεί να βρεθείτε σε μία ψυχικά επίπονη κατάσταση, η οποία θα σας καταβάλει σημαντικά. Είναι σημαντικό να διατηρείτε χαμηλούς τους τόνους, αλλά ακόμα σημαντικότερο είναι να διατηρήσετε την ψυχική σας υγεία αλώβητη.

Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν νομικά ζητήματα, κυρίως στον εργασιακό χώρο, τα οποία ζητούν επιτακτικά επίλυση, διαφορετικά κινδυνεύει ο ίδιος αυτός χώρος που δημιουργήθηκε με πολύ μόχθο.

Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, αποφύγετε να συμμετάσχετε σε μία έντονη συζήτηση με το ταίρι σας, καθώς η διαφωνία σας μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ σας, το οποίο πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να γεφυρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

“Κρεβάτι – κάρτα 46”

Αυτός ο μήνας είναι για εσάς περίοδος ξεκούρασης. Εκδηλώνετε έντονη σωματική και πνευματική κούραση, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε χρόνο κατά τη διάρκεια του μήνα σας για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας. Ασχολείστε με θέματα που αφορούν στην υγεία σας, κάνετε check up και βελτιώνετε την ποιότητα της ζωής σας.

Στον επαγγελματικό τομέα κατεβάζετε τους ρυθμούς σας και κάνετε οικονομία δυνάμεων, γιατί θέλετε να δουλεύετε, αλλά όχι να εξαντλήστε. Θα μπορούσατε αν’ αυτού να πάρετε κάποια άδεια, αλλά με αυτόν τον τρόπο φοβάστε πως θα χάσετε τη “φόρμα” σας.

Στον αισθηματικό τομέα, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι αυτό το μήνα εστιάζετε στη σεξουαλική υγεία της αισθηματικής σας ζωής. Ψάχνετε τρόπους να εκτονώνετε σωστά την ενέργειά σας και δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή στο τι θέλουν οι παρτενέρ σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να νιώσετε άνετα να κάνετε συζητήσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το άτομο του ενδιαφέροντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“Ρήγας καρό – κάρτα 7”

Για το Φεβρουάριο, ο Ρήγας καρό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: είτε θα επανέλθει στη ζωή σας ένα αγαπημένο άτομο που έχετε να δείτε καιρό, είτε θα προκύψει μία νέα συνεργασία με πρόσωπο  μεγαλύτερο από εσάς. Το άτομο αυτό έχει την εμπειρία και τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις ιδέες σας με επιτυχία στο χώρο που δραστηριοποιείστε. Η συνεργασία δε θα είναι πάντα ρόδινη, ίσως μάλιστα να σας δυσκολέψει ο χαρακτήρας του και η τάση του να θέλει να γίνονται όλα με το δικό του τρόπο, αλλά δεν είναι παρά ένα αναγκαίο κακό στο δρόμο για την επιτυχία.

Όσον αφορά γενικότερα στα επαγγελματικά σας, αυτόν το μήνα, διατηρήστε επιφυλακτική στάση και μια υγιή δόση καχυποψίας, ώστε να αποφύγετε τυχόν κακοτοπιές. Η προσοχή και η υπευθυνότητα θα σας προστατεύσουν, ενώ παράλληλα θα σας επιτρέψουν να κατακτήσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

“Ουρανός – κάρτα 36”

Ένας μήνας γεμάτος ανατροπές, αλλά και τάσεις ανεξαρτησίας προβλέπεται να είναι ο Δεκέμβριος. Προσπαθήστε να μην πηγαίνετε κόντρα στη ροή των πραγμάτων και επιτρέψτε στις συνθήκες να σας επηρεάσουν χωρίς αντιστάσεις. Όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να εξασκήσετε όλη σας τη διαλλακτικότητα και την ευελιξία, προκειμένου να αντιμετωπίσετε εκνευριστικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατευνάσετε τον εκνευρισμό των ημερών, διοχετεύοντας την ενέργειά σας σε δραστηριότητες και ασχολίες που σχετίζονται με την τεχνολογία ή διάφορες καινοτομίες. Στα αισθηματικά σας, προσπαθήστε να τιθασεύσετε τις τάσεις ανεξαρτησίας και απομόνωσης, καθώς μπορεί να δημιουργήσετε ένα ψυχρό κλίμα, το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει ρήγματα στη σχέση σας, αν το αφήσετε να συνεχιστεί επ’ άπειρον. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία περίοδο, κατά την οποία το μόνο που σας ικανοποιεί είναι η ελευθερία σας. Έτσι αυτό το διάστημα επιλέγετε να μην εμπλακείτε με ανθρώπους που δε σέβονται τον προσωπικό σας χώρο και θέλουν να περιορίσουν την ανεξαρτησία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“Πριγκίπισσα μπαστούνι κάρτα – 10”

Ο Φεβρουάριος θα σας συνδέσει με φιλικά άτομα, με τα οποία είχατε αποστασιοποιηθεί για αρκετό καιρό. Τώρα επιστρέφουν στη ζωή σας και επιδιώκουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Ξεκινά ένα διάστημα, όπου οι τομείς της ζωή σας επιδέχονται αλλαγές σημαντικές και αναγκαίες ταυτόχρονα. Στον επαγγελματικό τομέα, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με κάποιους συνεργάτες/συναδέλφους, οι οποίες αντιμετώπισαν προβλήματα επικοινωνίας την περασμένη περίοδο. Θα καταφέρετε να εξομαλύνετε αυτές τις σχέσεις και να τις κάνετε πιο παραγωγικές.

Στον αισθηματικό τομέα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που αφορούν ζητήματα του παρελθόντος. Τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι έρχεστε αντιμέτωποι με λάθη και επιλογές που κάνατε τότε και ενδεχομένως να σας κόστισε την την ισορροπία και την αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα, τα οποία θα μετατρέψουν τη ρουτίνα σε μία ειδυλλιακή περιπέτεια, κάνοντας την αισθηματική σας ζωή ξανά ενδιαφέρουσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Τεχνικά όργανα (Αρνητικά)” – κάρτα 76

Ο Φεβρουάριος επιφυλάσσει δυσκολίες στον εργασιακό χώρο, κάτι που σας προβληματίζει ως προς το χρόνο και την προσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλετε ώστε να τις ξεπεράσετε. Ο βαθμός δυσκολίας στα επαγγελματικά σας ανεβαίνει και εσείς πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και κόπο, ώστε να μπορέσουν τα πράγματα να ξαναβρούν την ισορροπία τους.

Φυσικά, η αισθηματική σας ζωή δεν μένει αλώβητη, καθώς θα την παραμελήσετε σημαντικά με αποτέλεσμα να έχετε προστριβές και εντάσεις με το ταίρι σας (ακόμα και με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας αν δε βρίσκεστε σε σχέση). Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μη δημιουργηθούν αγεφύρωτα χάσματα μεταξύ σας, ενώ κρίνεται πλέον αναγκαίο να κάνετε έναν σαφή διαχωρισμό των δύο αυτών τομέων, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι αδέσμευτοι έχετε στρέψει όλη σας την προσοχή στην προσωπική σας καταξίωση, με αποτέλεσμα να παραμελείτε την ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες άνθρωποι που περιμένουν να σας γνωρίσουν, μην τους κλείνετε την πόρτα.

ΙΧΘΥΕΣ

“4 καρό – κάρτα 13”

Αυτός ο μήνας ίσως σας βάλει στην διαδικασία να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, οδηγώντας σας προς την οριστική λύση των αδιεξόδων στα οποία πιθανόν έχετε περιέλθει μέχρι τώρα, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κατόπιν ώριμης σκέψης, θα αναζητήσετε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των εμποδίων που σας ταλανίζουν, ενώ δεν αποκλείεται να μην ακολουθήσετε την πεπατημένη ούτε κατά τη λήψη σημαντικών επικείμενων αποφάσεων. Ο λόγος που θα ερευνήσετε τόσο ενδελεχώς τις επιλογές σας, είναι η καθοριστική μορφή που θα έχουν για την καριέρα σας, επομένως πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι/ες για τα επόμενα βήματα. Όσον αφορά στα αισθηματικά ζητήματα, προσπαθήστε να μη “ρίχνετε λάδι στην φωτιά”, καθώς η τακτική αυτή ίσως δε φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οφείλετε να είστε διαλλακτικοί/ές και ευέλικτοι/ες στον τρόπο με τον οποίο θα επιχειρήσετε να επιλύσετε μία κρίση. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και σκεφτείτε διπλά πριν πράξετε.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Δεκέμβριος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός :   Καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα! Πριν αποκαλύψουμε τις αριθ ...

Προβλέψεις Ταρώ Δεκέμβριος 2019

In category Ταρώ

Κριός : Το Οκτώ από τα Κύπελλα. Ο μήνας θα σας φέρει την ανάγκη για ένα διάλειμμα, ή έ ...

Προβλέψεις Δεκεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ] Ο Δεκέμβριος φέρνει μαζί του έναν αέρα σοφίας που μας κάνει όλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Νοέμβριος 2019

In category Ταρώ

Κριός : Ο Πύργος… … Ή ο Οίκος του Θεού! Μήνας άκρως δυναμικός για το ζώδιό σας αυτός ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός : Καλό μήνα! Πριν αποκαλύψουμε τις προβλέψεις του μηνός Νοεμβρί ...

Προβλέψεις Νοεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “Καλό αυτί – κάρτα 67” Ο Νοέμβριος φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στον ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u