Προβλέψεις Μαΐου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


Γενικά [8 κούπα]

Μια περίοδος με πολύ έντονο το στοιχείο της αβεβαιότητας και της αστάθειας, σε όλους τους τομείς, κατά τη διάρκεια της οποία αναμένεται να ταρακουνηθούν για τα καλά τα “νερά”. Είναι σημαντικό να πορεύεστε με εγκράτεια και όχι με παρορμητισμό, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια θα σας προφυλάξει από κακοτοπιές. Είναι μια καλή στιγμή να επιτρέψετε στα πράγματα να εξελιχθούν, παρατηρώντας τα προσεκτικά, χωρίς να έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΚΡΙΟΣ [6 καρό]

Ο μήνας ξεκινά με έντονη δράση, αφού άκρως φλέγοντα θέματα απαιτούν την προσοχή σας προκειμένου να ρυθμιστούν για μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Πολύ σημαντικό ρόλο θα  παίξουν έγγραφα που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία, ενώ παράλληλα θα πρέπει να φροντίσετε και διάφορες εκκρεμότητες του εργασιακού τομέα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται μια αβεβαιότητα, η οποία οφείλεται σε διάφορες επαγγελματικές εκκρεμότητες, οι οποίες σας “κλέβουν” αρκετό από το χρόνο σας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται χάσμα στη σχέση σας. Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε αυτούς τους δύο τομείς όσο καλύτερα μπορείτε, αν και τα επαγγελματικά τώρα απαιτούν την αμέριστη αφοσίωσή σας. Αποφύγετε τη συναισθηματική αντίδραση στην πίεση που νιώθετε τώρα και να θυμάστε πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Μπορεί να μη φανεί άμεσα, αλλά θα φανεί.

ΤΑΥΡΟΣ [7 μπαστούνι]

Βρίσκεστε σε μια χρονική περίοδο που όλα σας φταίνε και αυτό γιατί δε βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται όπως και όσο θα θέλατε. Αυτό σας ανεβάζει σε μία συναισθηματική κούνια: από τη μία έχουμε το παροιμιώδες πείσμα σας που θέλει να δει αποτελέσματα, από την άλλη όμως έχουμε την απογοήτευση. Όλη αυτή η κατάσταση δε σας επιτρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τα αισθηματικά σας, παρ’ όλα αυτά θα ήταν μια καλή ιδέα, αν βρίσκεστε σε σχέση, να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας για όσα τώρα δε σας επιτρέπουν να είστε ουσιαστικά δίπλα του. Αξιοποιήστε το λίγο χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε, κάνοντας πράγματα που “σπάνε” τη ρουτίνα, αφού τώρα είναι μια καλή στιγμή για κάνετε βελτιωτικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ [Τόξο]

Εξαιρετικά πράγματα στον ορίζοντα για εσάς, φίλοι και φίλες Δίδυμοι, αφού νέες καταστάσεις, εικόνες, άνθρωποι και μέρη έρχονται στη ζωή σας για να σας συναρπάσουν. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε πλήρη άνθιση, με το πάθος και τη φαντασία να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που έρχεται να σας ταράξει ευχάριστα. Δεν αποκλείονται εξορμήσεις με το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τόσο κοντινές, όσο και πιο μακρινές. Στον εργασιακό τομέα, κατακτάτε στόχους που μέχρι πρότινος σας έμοιαζαν άφταστοι. Τώρα είναι η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ [Παρθένος κάρτα 22]

Η επαγγελματική σας καταξίωση αλλά και θέματα υγείας είναι δύο από τα κυρίαρχα θέματα που σας απασχολούν αυτήν την περίοδο και μάλιστα με μία στρεσογόνα διάσταση. Μην επιτρέπετε στο μυαλό σας να χάνει το μέτρο, αφού όλα αυτά για τα οποία ανησυχείτε τόσο πολύ, δεν είναι παρά προϊόντα της υπερβολικής σκέψης και ανάλυσής σας. Είναι μια καλή περίοδος να ασχοληθείτε πρακτικά με την υγεία και την ευεξία σας, ξεκινώντας γυμναστήριο ή ακόμα και αυτή τη δίαιτα που τόσο καιρό αναβάλλατε. Τα αισθηματικά σας έχουν γνωρίσει και καλύτερες ημέρες, αφού οι δεσμευμένοι/ες βιώνετε μια κάποια τριβή στη σχέση, κάνοντάς σας να απομονώνεστε. Αν δεν έχετε σχέση, τείνετε να υπεραναλύετε το γιατί δεν έχετε σχέση, κάτι που σας γεννά τεράστιο άγχος. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Θέστε τα όριά σας στον επαγγελματικό τομέα και μην επιτρέπετε σε κανέναν να τα υπερβαίνει. Αν δεν προστατεύσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει;

ΛΕΩΝ [7 κούπα]

Ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία τίθενται οι βάσεις για την υλοποίηση στόχων που έχετε θέσει εδώ και καιρό. Οι συγκυρίες πλέον είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό το λόγο τώρα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά και μεθοδικά τα επόμενα βήματά σας, προγραμματίζοντας την ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Οι επιθυμίες και οι στόχοι σας αρχίζουν να υλοποιούνται, κάτι που σας δίνει νέα δυναμική και ώθηση ώστε να κατακτήσετε ακόμα περισσότερα. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, ανοίγει μια νέα σελίδα ανανέωσης, αισιοδοξίας και ευτυχίας, αφού η καθημερινότητά σας αλλάζει ολοκληρωτικά και κάθε μέρα θα μοιάζει με γιορτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ [Καλό αυτί]

Ο Μάιος φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Για τα επαγγελματικά, ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά εποικοδομητικός και κατάλληλος για συζητήσεις που αφορούν στην ανανέωση μιας συνεργασίας. Το διάστημα αυτό θα σας δώσει  την ώθηση και την δυνατότητα να ακουστείτε, κερδίζοντας κάθε ακροατήριο και ταυτόχρονα την αναγνώριση των κόπων σας. Εξίσου εύκολα και ευχάριστα είναι τα πράγματα στα ερωτικά, τα οποία σας ανεβάζουν, με κύριο χαρακτηριστικό τις καλές και ουσιώδεις συζητήσεις. Ο μήνας προσφέρεται για να δημιουργήσετε ξεχωριστές στιγμές, μην τον αφήσετε λοιπόν ανεκμετάλλευτο.

ΖΥΓΟΣ [Αιγόκερως]

Φιλοδοξία είναι η λέξη κλειδί για αυτό το μήνα και αφορά τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά ζητήματα. Από τη μία, αναζητάτε αναγνώριση και κοινωνική άνοδο μέσα απο την ικανότητα σας να ρυθμίζετε και να αναλαμβάνετε υπεύθυνα πόστα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πόσο επιτρέπετε στο στρες να σας καταβάλλει, αφού οι απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσάς μερικές φορές μοιάζουν με βραχνά. Αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί φέρνετε αποτελέσματα και είναι απόλυτα λογικό, αλλά στο χέρι σας είναι αν θα χρησιμοποιήσετε αυτή σας την αποτελεσματικότητα για να διεκδικήσετε πιο δυναμικά όσα θέλετε, αντί να “πνιγείτε” στο στρες. Από την άλλη, στην προσπάθειά σας να αποκτήσετε μία σχέση ή να βελτιώσετε την υπάρχουσα, αν έχετε, μπορεί α εκδηλώσετε κυριαρχικές και δεσποτικές συμπεριφορές. Αποφύγετε πάση θυσία κάτι τέτοιο, αφού μόνο αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Επιπλέον, εφόσον κάνετε την αυτοκριτική σας θα δείτε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε τελειότητα από τους άλλους γιατί κι εσείς οι ίδιοι/ες δεν είστε τέλειοι/ες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ [Τραπέζι μικρό]

Οι δυσκολίες ποτέ δε σας πτόησαν, μάλιστα κάποιοι θα έλεγαν ότι τα δύσκολα σας αρέσουν γιατί μοιάζουν με πρόκληση και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίσετε και αυτό το μήνα. Μπορεί να χρειαστεί να “αυτοσχεδιάσετε” αφού αναμένονται αρκετές αναπάντεχες εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ώστε να πράξετε το καλύτερο δυνατό, δεδομένων των συνθηκών. Δεν αποκλείεται να πρέπει να κάνεις μια στοιχειώδη αυτοκριτική, ώστε να μπορέσεις να το πετύχεις αυτό, αλλά είναι βέβαιο ότι αν αποφύγεις τις συναισθηματικές εντάσεις, τα πράγματα θα προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να πάρουν αναπάντεχη τροπή.  Όσον αφορά, πιο συγκεκριμένα, στον εργασιακό χώρο, το καλύερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να παραμείνετε αθέατοι/ες και να παρατηρήσετε απο μακριά τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα. Θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο μέσα στο  επόμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ [Νεαρή σπαθάτη “ευχάριστη, καλοσυνάτη”]

Με ευχάριστες συναναστροφές και χαρούμενα νέα θα είναι γεμάτος ο Μάιος, φροντίζοντας να κρατάει πάντα γεμάτα τα “ενεργειακά αποθέματά” σας. Μία καστανή γυναίκα από το φιλικό ή το συγγενικό περιβάλλον σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτό το μήνα.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, είναι πιο ευχάριστα αυτή την περίοδο, γεγονός που σας ωθεί να εργαστείτε με περισσότερη όρεξη. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες/συναδέλφους βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους και δουλεύετε σκληρά για μία συλλογική επιτυχία που ενδέχεται να σας ωφελήσει και σε ατομικό επίπεδο. Κάποια γυναίκα που νοιάζεται για εσάς και την ευτυχία σας παίζει το ρόλο του συμβούλου αυτό το μήνα. Μην είστε αρνητικοί/ές σε αυτά που έχει να σας πει.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ [Άσσος κούπα]

Οικογενειακά ζητήματα και θέματα σχέσεων θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας αυτό το μήνα, κάνοντάς σας να βάλετε στην άκρη τα επαγγελματικά. Δεν είναι κάτι που το συνηθίζετε, αλλά μιας και έρχεται μία ιδιαίτερα όμορφη περίοδος, θα φροντίσετε τη σχέση ή την οικογένειά σας, κάνοντας πράγματα που σπάνε τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τα οποία σας φέρνουν πιο κοντά με μία ευχάριστη νότα. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στη σχέση σας, περνάτε μια ειδυλλιακή περίοδο κατά την οποία απολαμβάνετε όλα εκείνα που λόγω δουλειάς δεν μπορούσατε να κάνετε.  Παρ’ όλα αυτά, και στα επαγγελματικά σας αναμένονται λαμπρές μέρες, ιδιαίτερα παραγωγικές και αποτελεσματικές. Οι στόχοι σας ένας ένας θα αρχίσουν να κατακτώνται και η δυναμική σας θα αλλάξει εντελώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ [Πλούτωνας]

O Μάιος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίων τα περισσότερα διαδραματίζονται παρασκηνιακά. Θα χρειαστεί αρκετές φορές να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις, όμως η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε να αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα δεν προέρχεται από εξωγενείς παράγοντες, αλλά από μέσα σας. Το ασυνείδητό σας θα “παίξει” αρκετές φορές με το μυαλό σας και καλείστε να μάθετε να διαχειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις, διαχωρίζοντας το συναίσθημα από τη λογική. Στην πραγματικότητα αυτό που ζητάει από εσάς ο Πλούτωνας είναι να μάθετε τις δυνάμεις και τα όριά σας

 ΙΧΘΥΕΣ [Φίδι]

Είναι μία περίοδος κατά την οποία αναμένονται εντάσεις και ίσως όχι και τόσο φιλικές στάσεις από το περιβάλλον σας. Αυτή την ομολογουμένως όχι εύκολη περίοδο, καλείστε να την αντιμετωπίσετε χτίζοντας τις άμυνές σας συστηματικά, ούτως ώστε να είστε προετοιμασμένοι/ες για οποιαδήποτε “επίθεση”. Στην πραγματικότητα, αυτό που θα πρέπει να περιορίσετε είναι ο ρομαντισμός σας, ο οποίος ενδεχομένως σας κάνει να μην μπορείτε να δείτε τα κακώς κείμενα γύρω σας. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, οφείλετε να βρεθείτε κάπου στη μέση με το ταίρι σας, αν βρίσκεστε σε σχέση, ενώ αν είστε ελεύθεροι/ες, αποφύγετε να μπείτε σε κόντρες με ερωτικούς/ες αντίζηλους. Στα επαγγελματικά σας, κρατήστε ανοιχτές τις κεραίες σας και παραμείνετε σε εγρήγορση γιατί μπορεί να μην έχουν όλοι οι συνάδελφοί σας τις καλές προθέσεις που έχετε εσείς απέναντί τους.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u