Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Απρίλιος 2021


Η Άνοιξη, έχει ήδη αρχίσει και επηρεάζει θετικά όλα τα ζώδια. Ο ψυχισμός ισορροπεί και οι αποφάσεις που θα ακολουθήσουν θα έχουν έναν μόνιμο χαρακτήρα… ίσως και μοιραίο. Στο μενού θα εισέλθουν οι επανασυνδέσεις, οι νέοι έρωτες αλλά και οι αναπάντεχες προτάσεις σε εργασία και επιμόρφωση!

Πιο αναλυτικά: 

Κριός   Ο Φύλακας Άγγελος

Γενικά είναι ο μήνας, που θα σας φέρει πιο κοντά σε δράση, κυρίως στα αισθηματικά σας που τα έχετε αφήσει όλα στην δικαιοδοσία του συντρόφου σας. Εκπλήξεις σε επάγγελμα… αλλά και οικογενειακές συζητήσεις – κληρονομικά. 

Ταύρος Η  Φύση

Πολλά αυτά που θα ανατραπούν στην αισθηματική σας σχέση, και που θα σας κάνουν να αποκαλύψετε τον αληθινό σας χαρακτήρα αλλά και προθέσεις. Σας πλησιάζουν ποιοτικά και αληθινά αισθήματα. 

Δίδυμοι Η Εστία

Είστε κάτω από το μάτι του σύμπαντος, κάτι που θα σας δώσει εσώτερες δυναμικές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας σας. Χρήμα, έρωτες και δεσμεύσεις είναι στα προσεχώς. 

Καρκίνος  Η Ελευθερία  

Με την υπομονή, εσείς προσεχώς θα χωρίσετε. Είναι ένα χρονικό διάστημα, που θα ξεκαθαρίσετε σε φιλικούς γνώριμους, συνεργάτες και σύντροφο… το τι ζητάτε από όλους και για ποιον λόγο. 

Λέων Τα νέα Ξεκινήματα

Το μυαλό και η καρδιά σας, θα έρθουν σε απόλυτη συμφωνία. Αυτό είναι και κάτι που μερικούς θα τους οδηγήσει σε γάμο… και κάποιους άλλους σε συνειδητή λυτρωτική  μοναχικότητα. 

Παρθένος Οι Ιδέες και η Έμπνευση  

Όλο το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, θα έχετε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας. Κυρίως θέματα του παρελθόντος αλλά και οικονομικά θα σας βάλουν σε κοινή πορεία και ανανέωση. 

Ζυγός Η Ηρεμία

Άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις, έρχονται από κάποιον φίλο – γνώριμο σας, που θα σας κάνουν να χαρείτε. Μην μπείτε όμως στον πειρασμό, για να δώσετε άμεσα τις απαντήσεις σας. 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Εσείς συγκεκριμένα, δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν. Οι μέρες του Απριλίου και μέχρι να εισέλθει ο Ταύρος -21/04, θα φέρουν και επαγγελματικές επιτυχίες στο μονοπάτι σας.

Τοξότης Η Υποστήριξη

Οι ερωτοφιλίες, δεν είναι κάτι που τώρα μπορείτε να το υποστηρίξετε. Υπάρχουν μέσα στην ψυχή σας, πολλά ακόμη ενεργά συναισθήματα από το παρελθόν και τον πρώην σας! 

Αιγόκερως Ο Διαλογισμός  

Οι αποφάσεις, που θα σας ανακοινώσει το ταίρι σας, θα σας ικανοποιήσουν τα μέγιστα. Σε δεύτερο τόνο θα είναι και η δική σας η σειρά, για να αποκαλύψετε τα θέλω και τις ανάγκες σας. 

Υδροχόος Η  Αδελφή Ψυχή  

Οι προσεχείς επικοινωνίες που θα έχετε με τον αγαπημένο σας, θα σας βάλουν σε ιδιαίτερες σκέψεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλά να βάλετε σε μια σειρά εσείς τις προσωπικές σας επιθυμίες. 

Ιχθείς  Το Ησυχαστήριο    

Μην ασχολείστε με καταστάσεις και γεγονότα, που δεν είναι κοντά στην καθημερινότητα σας. Υπάρχουν οι κατάλληλες πια συνθήκες για να ισορροπήσετε ζωή και καριέρα!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Προβλέψεις Ταρώ Απρίλιος 2021

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Ο Βασιλιάς από τα Κύπελλα. Θα ανακτήσετε την αξιοπιστία σας, αν είχε χα ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Απρίλιος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την μέθοδο της Αριθμολογίας, θα υπ ...

Προβλέψεις με τις Κάρτες Αγγέλων Μάρτιος 2021

In category Ταρώ

Ο μήνας μπαίνει με τις πιο θετικές συνθήκες για τα περισσότερα ζώδια. Οι ημέρες προ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάρτιος 2021

In category Ταρώ

          Μάρτιος 2021. Μήνας οκτώ ( 8 ). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2021

In category Ταρώ

           ΚΡΙΟΣ  :  Το Εννιά από τα Ξίφη. Η Άνοιξη μπαίνει και σας βρίσκει κάπως αγχω ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

Αυτό που θα χαρακτηρίσει τον νέο μήνα, είναι οι συναισθηματικές ομολογίες και εξομ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u