Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Δεκέμβριος 2021


Το 2021 σε τελική ευθεία … επιτέλους! Όλα είναι σε φάση ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης. Υπάρχει πλέον η γνώση και η σοφία για το πώς κάθε ζώδιο θα πρέπει να δράσει σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας του, και να βγει νικητής. 

Πιο αναλυτικά: 

Κριός   Η Εισακουσθείσα προσευχή

Η διάθεση σας μοιάζει με το ασανσέρ! Αυτό έχει να κάνει και συνδέεται άμεσα, με την αισθηματική σας ζωή που δείχνει ότι έχει πέσει σε ρουτίνα. Είναι στο δικό σας το χέρι, να δράσετε και να φέρτε εκ νέου τα πράματα και τις καταστάσεις σε μια ισορροπία. 

Ταύρος Η Μελέτη

Αυτά που έχετε μάθει από τρίτους, για το ιδιαίτερο άτομο μάλλον σας έχουν απογοητεύσει. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε μια πάντως ευκαιρία για να τα πείτε.. και κάπως έτσι να σας λυθούν όλες οι σχετικές σας απορίες. 

Δίδυμοι Η Φιλία

Η καρδιά και το μυαλό σας, είναι μπερδεμένα! Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που το παθαίνετε και με το συγκεκριμένο άτομο. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει εσείς οι δύο να πείτε… αλλά και να επιλύσετε. 

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Η σχέση σας έχει αρχίσει και επηρεάζει τον στενό σας κύκλο, και σας έρχονται σχόλια που δεν σας αρέσουν. Το πρόβλημα ξέρετε που είναι, άρα ενεργοποιηθείτε και βρείτε τις διεξόδους. Τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο. 

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Η αισθηματική σας μοναξιά, δεν σας πτοεί ούτε στο ελάχιστο! Πλέον έχετε ξεκαθαρίσει τα πράματα μέσα στην ψυχή σας, και μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της καθημερινότητας σας. Ο Δεκέμβριος πάντως φέρνει εκπλήξεις! 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Είστε απορροφημένοι από τα παλιά, και ούτε καν έχετε καταλάβει ότι γύρω σας υπάρχουν άτομα, που με κάθε πιθανή ευκαιρία δείχνουν τον έρωτα τους. Μέσα στον καινούργιο μήνα, σας πλησιάζει και μια πιο έντονη πολιορκία.   

Ζυγός Τα Παιδιά

Οι μέρες έχουν πολλά που πρέπει άμεσα και ευθέως να τακτοποιήσετε. Σε κάποιους από εσάς, αυτό θα έχει να κάνει με μια ερωτική εκκρεμότητα. Επίσης, ένα οικογενειακό – κληρονομικό ζήτημα, θα λήξει υπέρ σας!

Σκορπιός Ακούγοντας  

Οι συμβουλές των άλλων, δεν θα πρέπει να επηρεάζουν τον τρόπο που σκέφτεστε. Ξέρετε ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα με τον άνθρωπο σας, αλλά εσείς με την ζωδιακή σας δυναμική, δύνασθε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

Τοξότης Η Πρόθεση

Αυτά που έχετε προσφέρει σε κάποιον… τον έχουν συγκινήσει! Υπάρχουν προτάσεις που θα σας εκφραστούν και που θα σας κάνουν να δείτε τα πάντα, υπό ένα νέο πρίσμα. Είστε το ζώδιο και με τις περισσότερες επανασυνδέσεις.    

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Δεν έχετε αξιολογήσει σωστά, αυτόν που είναι κοντά σας… και αυτό έχει φέρει κάποια παράπονα από την μεριά του. Υπάρχουν θέματα που εντός του νέου μήνα, θα τεθούν επί τάπητος και μέχρι να φωτιστούν με πρακτικές λύσεις. 

Υδροχόος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Όλος ο Δεκέμβριος, θα σας βάλει μπροστά σε διλήμματα και όλων των ειδών. Οτιδήποτε δεν το χρειάζεστε… απλά θα χαθεί στο παρελθόν σας. Νέοι άνθρωποι και ενδιαφέρουσες διαδρομές, θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον.

Ιχθύς  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Θα έχετε μια επικοινωνία αυτές τις ημέρες, που θα σας αναζωπυρώσει το ερωτικό ενδιαφέρον για μια προσωπικότητα που ποτέ δεν ξεχάσατε! Μέχρι τις γιορτές θα έχετε πάρει και τις καταλυτικές σας αποφάσεις, γύρω από μια μόνιμη επανένωση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u