Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Φεβρουάριος 2021


Αυτό που θα χαρακτηρίσει τον νέο μήνα, είναι οι συναισθηματικές ομολογίες και εξομολογήσεις, από αυτούς που πια είναι έτοιμοι… να

προχωρήσουν σε μόνιμες – ποιοτικές δεσμεύσεις! Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις ζευγαριών αλλά και εξέλιξη στις ανθρώπινες σχέσεις θα μπουν στο μενού! 

Για όλους:  

Κριός  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Υπάρχουν πολλά και σημαντικά ζητήματα μέσα στην σχέση σας, που χρειάζονται την προσοχή σας. Οι συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, θα έρθουν από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, και θα σας βρουν σύμφωνους. 

Ταύρος Η Μελέτη

Μπορεί στην ζωή σας, να μην έχει φανερωθεί ακόμη το συντροφικό σας έτερο, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να είναι κάτι που θα πρέπει να σας κρατάει πίσω, από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Ο νέος μήνας, έχει εκπλήξεις πέραν από κάθε φαντασία. 

Δίδυμοι Η Φιλία

Είστε ανάμεσα σε πολλά και σημαντικά διλήμματα. Κυρίως για την σχέση σας, που φαίνεται ότι περνάει από μια φάση – κρίση. Από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά, θα μπορέσετε μέσα από ώριμες συζητήσεις να βρείτε τις διεξόδους. 

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα βρείτε τις ισορροπίες σε εργασία, οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Είστε αυτοί, που πιθανόν να κρατήσετε και τα σκήπτρα σε επανασυνδέσεις και γάμους. Οι ελεύθεροι – εργένηδες, θα βρουν και το καρμικό τους έτερον ήμισυ. 

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Θα χρειαστεί επιτέλους να αδειάσετε το μυαλό σας, από τις παλιές και άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος. Η νέα εποχή σας ανοίγει τους ορίζοντες, και σας προσφέρει γνωριμίες με νέα άτομα… συμβατά με την φιλοσοφία σας. 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Οι υποσχέσεις που έχετε πάρει, αλλά και δώσει εντός του πρώτου μισού του νέου μήνα, θα λάβουν σάρκα και οστά. Πολλοί εκ του ζωδίου σας, θα προχωρήσουν σε μια συγκατοίκηση ή και γάμο. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν προσφορές έρωτα, που δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν.

Ζυγός Τα Παιδιά

Αποδεσμευτείτε επιτέλους από το παρελθόν, και μην χάνεστε μόνο μέσα σε ανάγκες και επιθυμίες των άλλων, μόνο και μόνο για να τους χαροποιήσετε. Πιθανόν και αυτός να είναι ο κύριος λόγος, που δεν έχετε φτιάξει όπως θα θέλατε την προσωπική σας ζωή – σχέση! 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Εσείς δεν είστε από τα ζώδια, που θα δεχτούν συμβουλές και καθοδήγηση για την ερωτική τους ζωή. Μπορεί να περνάτε κάποια δύσβατα μονοπάτια με το ταίρι σας, αλλά ο νέος μήνας θα σας βρει πιο μάχιμους αλλά και με διάθεση να βρείτε λύσεις. 

Τοξότης Η Πρόθεση 

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, θα βρεθούν λίαν συντόμως μέσα διλήμματα του παρελθόντος αλλά και προσφορά έρωτα από το παρόν τους. Εσείς πάντα ξέρετε τι θέλετε, άρα μην χάσετε τον χρόνο σας μέσα σε καταστάσεις που ήδη δείχνουν αδιέξοδες και προβληματικές. 

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Είστε έτοιμοι για καταλυτικές και βαθιές αλλαγές μέσα στην ζωδίου σας. Αυτό θα ξεκινήσει από την καριέρα σας,  που θα σας δώσει ευκαιρίες για καλύτερη ροή οικονομικών. Σίγουρα θα ξαναβρείτε και την όρεξη σας, για αγάπη και συναισθήματα.

Υδροχόος Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές εξελίξεις μέσα στην αισθηματική σας ζωή, που κυρίως θα προέλθουν από τον άνθρωπο σας, που νιώθει πια έτοιμος για να πάτε ακόμη και σε μια επίσημη δέσμευση. Σαφώς και πολλά στόματα επιτέλους θα κλείσουν. 

Ιχθύς  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Διαφοροποιηθείτε από τους άλλους και το άτυχο σας παρελθόν. Οι μέρες του Φεβρουαρίου, θα σας προσφέρουν λύσεις αλλά και σημαντικά άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν. Μερικοί ίσως και να κάνουν δεύτερες σκέψεις, γύρω από μια επανασύνδεση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης. Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, έρχεται φορτωμένος με πολλά και σημαντικά δώρα, ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη Θα δικαιωθείτε, ή θα δικαιώσετε έναν άνθρωπο που μπο ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ιούλιος 2021. Μήνας  Τρία  ( 3 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

Οι εποχές αλλάζουν… και εσείς μαζί! Τροποποιήσεις θα έρθουν σε σχέσεις, φιλίες, συ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u