Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιανουάριος 2019


Οι μέρες και οι μήνες του νέου έτους, έχουν μόνο θετικά μηνύματα και ευκαιρίες για όλους. Αυτό στον καθέναν θα έρθει σε διαφορετικό χρονικό σημείο, αλλά και με τρόπο που θα μπορεί εύκολα να το φέρει στα μέτρα του!

Πιο αναλυτικά:

Κριός : Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Εσείς είστε από τους ευνοημένους της νέας χρονιάς που θα καταφέρετε να δώσετε τέλος, σε λάθος καταστάσεις και ακατάλληλα άτομα που δεν πρέπει να συνεχίσουν να σας συνοδεύουν! Ξέρετε πια τι έχετε ανάγκη αλλά πάνω από όλα αυτά, από τι πρέπει πλέον να προστατευτείτε. Δώστε και μια παραπάνω προτεραιότητα σε οικογένεια και την προσωπική σας επιμόρφωση.

Θετικές ημερομηνίες : 15-21/01

Ταύρος : ΟΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ

Σημαντική και άμεση βοήθεια θα έρθει στους προσωπικούς σας δρόμους, που θα σας κάνει να αισθανθείτε επιτέλους ότι δεν είστε μόνοι σας. Αυτό είναι και κάτι που με τον δικό σας τρόπο, θα πρέπει και με τις όποιες δυναμικές σας, να το δώσετε σε εξίσου άτομα που έχουν ανάγκη. Οι οικογενειακές στιγμές θα γίνουν πιο ποιοτικές αλλά και στην εργασία σας, θα διαπιστώσετε καλύτερη μεταχείριση και γενικότερο κλίμα!

Θετικές ημερομηνίες : 10-14/01

Δίδυμοι : Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Οι αλλαγές που τόσο καιρό παλεύετε να ολοκληρώσετε, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα έχουν γίνει και πραγματικότητα. Υπάρχουν γύρω  σας άτομα, που θα σας στηρίξουν και σε όλα τα επόμενα σας βήματα. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να παλεύετε ακόμη με την μοναξιά, αλλά αυτό είναι και το ακριβό τίμημα, για να περιμένετε το καρμικό σας έτερον ήμισυ … και τίποτα λιγότερο. Θα έρθει σύντομα.

Θετικές ημερομηνίες : 09-17/01

Καρκίνος : Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ξέρετε ότι ο μόνος δρόμος, για να βγείτε από τα προβλήματα σας, ερωτικά και οικονομικά, είναι να τα αντιμετωπίσετε ευθέως και χωρίς άλλες ανούσιες καθυστερήσεις. Αν δεν το κάνετε άμεσα εσείς, πιθανόν και οι τρίτοι εμπλεκόμενοι να θελήσουν να το κάνουν για εσάς, και κάπου εκεί να χαθεί ο έλεγχος και οι ισορροπίες. Βρείτε τα με τον πολύ – πεπίπεδο εαυτό σας, και κάντε ένα βήμα μπροστά… που είναι και το ήμισυ του παντός. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει.

Θετικές ημερομηνίες : 03-10/01

Λέων : Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ

Οι πρώτες εβδομάδες του 2019, θα σας βρουν ανάμεσα σε πολύ κόσμο και καταστάσεις, που πρέπει πια να ξεκαθαρίσετε. Αυτό μπορεί άμεσα και να αφορά την προσωπική σας ζωή και την επιλογή του συντρόφου σας. Το ένστικτο σας δεν κάνει ποτέ λάθος, άρα συνδυάστε το με την λογική σας και πάρτε αποφάσεις, που θα έχουν σαν κύρια βάση τους, το δικό σας καλό. Στην δουλειά σας, πλησιάζει μια μεγάλη αναγνώριση – προαγωγή.

Θετικές ημερομηνίες : 12-17/01

Παρθένος : Ο ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ

Πολλές και σημαντικές οι αλλαγές και οι τροποποιήσεις, που θέλετε να κάνετε στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σας και κυρίως, στα ερωτικά σας, που μέσα στο 2018, σας χάλασαν τις ισορροπίες. Είστε πιο σοφοί από κάθε άλλη φορά και με κίνητρο την δική σας ευτυχία, θα κάνετε νωρίς μέσα στον Ιανουάριο τα προσωπικά σας ξεκαθαρίσματα. Σε δεύτερο βήμα, ενεργοποιήστε παλιές και άξιες φιλίες και καλούς συνεργάτες.

Θετικές ημερομηνίες : 15-21/01

Ζυγός : ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Είστε πραγματικά σε ένα μεταίχμιο, που έχετε την θέληση και την ψυχική δύναμη για να αλλάξετε τα πάντα στην ζωή σας, αλλά και να εξωραΐσετε και τα περιβάλλοντα μέσα στα οποία κινείστε. Οι σχέσεις που έχουν πάρει δρόμο για γάμο – δέσμευση, θα το καταφέρουν μέχρι και την Άνοιξη. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, θα έχουν και οι ελεύθεροι του ζωδίου, βρει μια νέα συντροφικά, που μπορεί να γίνει σχέση και μοναδική αγάπη!

Θετικές ημερομηνίες : 11-19/01

Σκορπιός : Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Ένα έτος με πολλά και ουσιαστικά δώρα για εσάς και τις επιθυμίες σας, που πια είναι πλήρως και εναρμονισμένες με τις ανάγκες σας. Οι αλλαγές και οι επιτυχίες που θα έχετε στον επαγγελματικό σας στίβο, θα είναι και αυτές που θα σας τονώσουν την διάθεση. Η οικογένεια σας, σας στηρίζει σε όλα τα βήματα σας, άρα σειρά θα πάρει από το δεύτερο 15μερο του Ιανουαρίου και η ερωτική σας ζωή, που μάλλον έχει χάσει την ισορροπία της.

Θετικές ημερομηνίες : 04-11/01

Τοξότης : Η ΑΓΑΠΗ

Με όρεξη μεγάλη είστε ήδη, για να τροποποιήσετε καταστάσεις στην καθημερινότητα σας, που πια δεν σας εξυπηρετούν, αλλά αντιθέτως σας έχουν βγάλει από το μονοπάτι σας. Οι άνθρωποι που σας σέβονται και σας εκτιμούν, θα έρθουν ακόμη πιο κοντά σας, και πιθανόν εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, να γνωρίσετε κάποιον και από την αισθηματική του πλευρά. Ταξίδια, σπουδές και αγορές θα έχει το διάστημα, των πρώτων δύο μηνών για εσάς που τείνετε να επεκτείνετε και οικονομικά τις δράσεις σας.

Θετικές ημερομηνίες : 02-06/01

Αιγόκερως : Η ΣΤΕΓΑΣΗ

Όσο εσείς θα σκέφτεστε το παρελθόν, τόσο κολλημένοι θα είστε εκεί. Είτε αυτό αφορά λάθη είτε αφορά άτομα, που επιθυμείτε να ξανα – δείτε. Τώρα η χρονιά αλλάζει και μαζί αλλάζει η ενέργεια και οι ευκαιρίες, που θα έρθουν μπροστά σας, και εσείς θα πρέπει να τις αρπάξετε. Σίγουρα, θα χρειαστείτε χρόνο για να αποκοπείτε από την συνήθεια των παλιών, αλλά το μόνο βέβαιο είναι, ότι η εργασία, οι νέοι άνθρωποι και η καλύτερη ψυχολογία, θα είναι σημαντική βοήθεια, για να κοιτάξετε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας.

Θετικές ημερομηνίες : 01-09/01

Υδροχόος :  Η ΦΙΛΙΑ

Είστε σε μια εξαιρετική διάθεση αλλά και φάση ζωής, που μπορεί να κάνετε μια νέα αρχή και στην ερωτική σας σχέση, αλλά και στους κοινωνικούς σας δεσμούς. Το έτος που φεύγει κυρίως σας απορρόφησε, στον οικονομικό και στον επαγγελματικό σας τομέα και μάλλον κάπου εκεί, αφήσατε όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα. Εσείς που σκέφτεστε είτε για σπουδές, είτε για εργασία, να φύγετε για το εξωτερικό, καλύτερα να το ξανα – σκεφτείτε δύο φορές.

Θετικές ημερομηνίες : 07-12/01

Ιχθείς : ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Είστε πραγματικά κάτω από τις ευλογίες του σύμπαντος, και τώρα έχετε και την προσωπική θέληση, για να προβείτε σε βήματα, που θα μεταλλάξουν την καθημερινότητα σας, και να την κάνουν έτσι ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί. Εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο σας, θα είστε και από τους λίγους, που μόλις τα οικονομικά σας το επιτρέψουν, να βάλετε μπρος για γάμο – οικογένεια!

Θετικές ημερομηνίες : 18-24/01

Από την Χαρά Ιωάννου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Προβλέψεις Ταρώ Απρίλιος 2020

In category Ταρώ

 Απρίλιος 2020. Μήνας  Εξισορρόπησης. Ο Απρίλιος του 2020 είναι από αριθμολογικής πλευ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u