Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούλιος 2021


Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, έρχεται φορτωμένος με πολλά και σημαντικά δώρα, για τον κόσμο των ζωδίων. Νέες αγάπες, προσκλήσεις από το ποιοτικό παρελθόν αλλά και οικονομική άνεση, θα κάνουν από την εμφάνιση τους από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου 

Για όλους: 

Κριός   Η Εστία

Μέσα στην σχέση ή και οικογένεια σας, θα έρθουν μόνιμες λύσεις και το καλό κλίμα θα κάνει εκ νέου την εμφάνιση του. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, μετά την νέα σελήνη του μήνα, ίσως και να έχετε μαντάτα από το μακρινό σας αισθηματικό παρελθόν. 

Ταύρος Ο Φύλακας Άγγελος

Πολλά τα ζητήματα που έχουν προκύψει στο συντροφικό σας ταίρι, και που μάλλον θα χρειαστεί και από την δική σας μεριά, να δείξετε κατανόηση. Από το δεύτερο μισό του Ιουλίου, όλα και πάλι θα έρθουν σίγουρα στους κανονικούς τους ρυθμούς. 

Δίδυμοι Η  Φύση

Δεν είστε μόνοι σας και το ξέρετε. Μπορεί να είναι ένα διάστημα σημαντικών αλλαγών στην ζωή σας, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Οικονομικά και εργασιακά, σας ανοίγουν το πράσινο φως. Σε  επόμενο βήμα και η ερωτική σας ζωή, θα βελτιωθεί. 

Καρκίνος Ο Διαλογισμός  

Όσο ο Ήλιος, θα είναι μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις, σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου, θα λάβουν και μια αισθηματική εξομολόγηση από ένα φιλικό τους πρόσωπο. 

Λέων Η Ελευθερία  

Το μυαλό και η καρδιά σας, δεν συμφωνούν και αυτό τελικά μόνο σας καθυστερεί από όλα αυτά που σχεδιάζετε να κάνετε όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι. Εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, ίσως και να δεχτείτε προτάσεις για επίσημη δέσμευση. 

Παρθένος Ακούγοντας 

Υπάρχουν πολλά που έχετε αφήσει στην άκρη ή και ακόμη στην τύχη τους, στην αισθηματική σας ζωή. Τώρα που όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια ιεραρχία, θα μπορέσετε να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις αλλά και τους προβληματισμούς σας. 

Ζυγός Τα νέα Ξεκινήματα

Σημαντικές εκπλήξεις πλησιάζουν στην αισθηματική αλλά και την εργασιακή σας καθημερινότητα. Οι χωρισμένοι, θα έρθουν πιο κοντά στο πρώην ταίρι τους, και ίσως μια ξαφνική επανένωση να λάβει χώρα. Ταξίδια και ψυχαγωγία στα προσεχώς. 

Σκορπιός  Η Ηρεμία

Όλοι αυτοί που σας αγαπούν, είναι γύρω σας και σας υποστηρίζουν σε αυτά που σχεδιάζετε να κάνετε. Εσείς που βρίσκεστε σε εργένικη φάση, θα δεχτείτε φλερτ και νέες γνωριμίες. Αυτό το Καλοκαίρι θα γνωρίσετε και το καρμικό σας έτερον ήμισυ. 

Τοξότης  Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Οι καταστάσεις μόνο καλύτερες και πιο εύκολες θα γίνουν για το ζώδιο σας. Αυτό που έχει τώρα την μέγιστη του σημασία, είναι να ενεργοποιηθείτε και να καταφέρετε να ισορροπήσετε και  αυτό να έχει πια μόνιμο χαρακτήρα. 

Αιγόκερως Το Ησυχαστήριο   

Για τους δικούς σας λόγους, εσείς πια δεν εμπιστεύεστε τόσο εύκολα να δώσετε την καρδιά σας, σε μια νέα αγάπη. Ωστόσο, είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου για να μπορέσετε να δείτε τις προτάσεις που σας πλησιάζουν με μια πιο σφαιρική και ψύχραιμη ματιά. 

Υδροχόος Η Υποστήριξη

Οικονομική άνεση και μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες είναι στο μονοπάτι σας. Τώρα πια έχετε την γνώση και την εμπειρία για να διαχειριστείτε τα πάντα. Στον αισθηματικό τομέα, θα μπορέσετε να μιλήσετε και με τον αγαπημένο σας πιο ανοιχτά.

 Ιχθύς  Η  Αδελφή Ψυχή  

Δηλώνετε μπερδεμένοι με όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην σχέση σας. Είναι λοιπόν και το πιο σωστό σημείο, για να μιλήσετε και κάπως έτσι να ξεκαθαριστούν συναισθήματα και προθέσεις… όλων!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u