Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Μάιος 2021


Αυτό που θα χαρακτηρίσει τον νέο μήνα, είναι ο ανάδρομος Ερμής που θα ανακατέψει την τράπουλα των αισθηματικών όλων των ζωδίων. Παλιοί έρωτες, ιστορίες που έμειναν σε εκκρεμότητα αλλά και φρέσκες – ενδιαφέρουσες προτάσεις θα χτυπήσουν την πόρτα δυνατά και παρατεταμένα!

Πιο αναλυτικά: 

Κριός   Ο Φύλακας Άγγελος

Τα αισθηματικά σας έχετε καταφέρει πια και τα έχετε βάλει σε μια σειρά και ιεραρχία. Εσείς που ακόμη δηλώνετε μόνοι, δεν χρειάζεται να κρυφοκοιτάτε ακόμη και τώρα, τι κάνει ο πρώην σας ή και ακόμη χειρότερα… οι γύρω σας. 

Ταύρος Η  Φύση

Οι συνθήκες και οι καταστάσεις μέσα στην καθημερινότητα του ατόμου που αγαπάτε, έχουν πια αρχίσει και ισορροπούν κάτι που σίγουρα θα σας ανοίξει και το πράσινο φως, για να κάνετε όλα εκείνα τα επόμενα βήματα που είχατε μαζί σχεδιάσει! 

Δίδυμοι Η Εστία

Είστε κάτω από τους προβολείς του αστρολογικού θόλου! Αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις που συσχετίζονται άμεσα με τα αισθηματικά σας, αλλά και την εργασιακή σας ζωή, που έχει πια μεγάλες απαιτήσεις. 

Καρκίνος  Η Ελευθερία 

Ζητάτε κάποιες απαντήσεις και εξηγήσεις από το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Τα συνολικά σας μηνύματα τα έχετε περάσει και τώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι να αναμένετε! Επίσης, κάποιοι φίλοι σας έχουν κάτι χαρμόσυνο να σας αναγγείλουν! 

Λέων Τα νέα Ξεκινήματα

Μπορείτε να κινηθείτε πια με μεγαλύτερες ταχύτητες στα προσωπικά σας θέματα. Οι καταστάσεις έχουν έρθει στο σημείο που θέλατε, και για εσάς και για τον άνθρωπο σας. Μέσα στην οικογένεια σας, θα έχετε και κάποια καλή οικονομική είδηση.  

Παρθένος Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Εσείς που ακόμη είστε μόνοι σας, έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε πιο σφαιρικά και ώριμα το ερωτικό σας μέλλον. Μια ερωτοφιλία έχει ήδη αναπτυχθεί με κάποιο άτομο, που δεν δείχνει να σας αφήνει και τόσο αδιάφορους.    

Ζυγός Η Ηρεμία

Μέσα στους κύκλους σας έχουν προκύψει νέες γνωριμίες και επαφές, αλλά και φλερτ που σας γοητεύουν. Πριν δώσετε σε κάποιον τα κλειδιά της καρδιάς σας, φροντίστε να μάθετε περισσότερα. Ένα θέμα οικονομικά λαμβάνει λύσεις. 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Έχετε ανάγκη πια να μείνετε λίγο μόνοι σας και να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε, με σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες. Όλος Μάιος είναι ένας  καλός μήνας, που θα σας βοηθήσει σε κάθε επίπεδο να πάρετε σωστές αποφάσεις. 

Τοξότης Η Υποστήριξη

Όλο το επόμενο διάστημα, θα χρειαστεί να είστε πιο εγκρατείς σε υποσχέσεις που θα δώσετε. Μπορεί το συναίσθημα να είναι βαθύ, αλλά ακόμη δεν μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι για τις προθέσεις της άλλης πλευράς. 

Αιγόκερως Ο Διαλογισμός

Είσοδο θα κάνει στην ζωή σας,  ένα καινούργιο πρόσωπο που σίγουρα δεν το περιμένατε. Εσείς που είστε ακόμη σε φάση ξεκαθαρισμάτων με το παρελθόν, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μιλήσετε με όλη την αλήθεια σας.  

Υδροχόος Η  Αδελφή Ψυχή 

Αφήστε τις παλιές σκέψεις, να λήξουν από το μυαλό και την καρδιά σας. Έχει αλλάξει η καθημερινότητα σας προς το πολύ καλύτερο. Οι μέρες του Μαΐου έχουν ευκαιρίες και ευκολίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας. 

Ιχθύς  Το Ησυχαστήριο  

Εσείς που είστε σε μακροχρόνιες – σοβαρές σχέσεις, μέχρι την αλλαγή του ζωδίου θα έχετε προτάσεις από τον άνθρωπο σας, που θα μιλούν είτε για συγκατοίκηση είτε για γάμο. Μέσα σε όλα αυτά κοιτάξτε και πιο προσεχτικά την οικονομική σας ροή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, έρχεται φορτωμένος με πολλά και σημαντικά δώρα, ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη Θα δικαιωθείτε, ή θα δικαιώσετε έναν άνθρωπο που μπο ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ιούλιος 2021. Μήνας  Τρία  ( 3 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

Οι εποχές αλλάζουν… και εσείς μαζί! Τροποποιήσεις θα έρθουν σε σχέσεις, φιλίες, συ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

  ΚΡΙΟΣ : Το Τρία από τα Πεντάκτινα. Οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. Αρκετά από τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

    Ιούνιος  2021  :  Μήνας  Δύο  ( 2 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις για τον μήνα Ι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u