Προβλέψεις με τις Κάρτες Αγγέλων Μάρτιος 2021


Ο μήνας μπαίνει με τις πιο θετικές συνθήκες για τα περισσότερα ζώδια. Οι ημέρες προσεχώς θα φέρουν ανατροπές σε αισθηματική ζωή και ανθρώπινες σχέσεις. Το παρελθόν θα ξανακάνει σε κάποιες περιπτώσεις την εμφάνιση του και θα κοντραριστεί, με το παρόν και τις δυναμικές του! 

Πιο αναλυτικά: 

Κριός  Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  

Δεν είστε έτοιμοι για μεγάλες και βαθιές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, θα έρθουν οι σχετικές συζητήσεις… που θα σας οδηγήσουν σε ισορροπία. Οι επαγγελματικές σας δράσεις, θα σας δικαιώσουν προσεχώς.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Λέων και Σκορπιός  

Ταύρος Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Είστε από τα ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες επανασυνδέσεις και νέους έρωτες. Σε όποια κατηγορία και να είστε, οι τελικές σας αποφάσεις θα είναι και οι σωστές. Επίσης, στην εργασία σας δώστε παραπάνω προσοχή και παρουσία!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων 

Δίδυμοι  Η ΦΥΣΗ

Με τον Άρη να περνάει στον οίκο σας, εσείς θα βρεθείτε μπροστά σε προτάσεις και άτομα, που έχουν πολλά να σας προσφέρουν! Εσείς που είστε μόνοι σας, σας πλησιάζει ένας συγκλονιστικός – κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σας αλλάξει την ζωή.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Λέων και Παρθένος

Καρκίνος  Η ΕΣΤΙΑ

Υπέροχος ο μήνας αυτός για εσάς. Οι σχέσεις σας θα έρθουν σε μια αρμονία αλλά και η ψυχολογία σας, θα πιάσει ταβάνι. Εσείς που έχετε κάποιες καταστάσεις μπερδεμένες, έχει πια έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός 

Λέων Η ΝΕΑ ΑΓΑΠΗ

Με αυτά που έχετε βιώσει σε παλιότερους αισθηματικούς συσχετισμούς, τώρα μπορείτε να πείτε, ότι είστε ώριμοι για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Ειδικά σε θέματα της σχέσης σας, σκεφτείτε τα πάντα σφαιρικά και μην  ακούτε τρίτες απόψεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθύες

Παρθένος  Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Η θέση σας, είναι λεπτή… και θα χρειαστεί να φανείτε διπλωμάτες. Στην επαγγελματική σας ροή, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες ζήλιες και αντιπαλότητες, αλλά εν τέλει η τσέπη σας θα δικαιωθεί. Οι ελεύθεροι προσεχώς, θα έχουν μια νέα γνωριμία.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός Η ΜΕΛΕΤΗ

Κάποια λάθη που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, επιτέλους θα διορθωθούν. Οι πρωτοβουλίες που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα σας χαροποιήσουν. Μέσα στους κύκλους της δουλειάς σας, θα έχετε συνεργασίες που θα σας βάλουν σε άλλους ρυθμούς.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων 

Σκορπιός  Η ΦΙΛΙΑ

Ότι και να έχετε ακούσει, από τον πρώην σας… ακόμη δεν σας έχει πείσει για να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία επανασύνδεσης. Ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα πιο αναλυτικά… και να μην καθυστερείτε χωρίς λόγο, την δική σας ζωή!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθύες

Τοξότης   Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κάποιες φορές, η κριτική σας είναι έντονη και αυτό πληγώνει τον σύντροφο σας. Ότι και να σας το προκαλεί όλο αυτό, θα πρέπει να το λύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά σας, θα έχετε εκπλήξεις που θα σας ανακουφίσουν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Καρκίνος και Τοξότης

Αιγόκερως Η ΠΡΟΘΕΣΗ

Οι ευθύνες που έχετε βάλει στις πλάτες σας, είναι πολλές και αυτό κάποιες στιγμές σας κουράζουν. Ωστόσο από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έρθουν τα πάντα σε μια ισορροπία. Οι σχέσεις θα βρουν τον ρυθμό τους μέσα από αμοιβαία συνεννόηση.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Σκορπιός και Ιχθύες

Υδροχόος  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο μήνας αυτός θα έχει για εσάς, προτάσεις που μπορούν να σας τροποποιήσουν την καθημερινότητα. Πιο τυχεροί οι ελεύθεροι που θα έχουν  και περισσότερο χρόνο για να οργανώσουν ιδανικά, την εργασία αλλά και την οικογενειακή τους πορεία.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Ιχθύς ΤΟ ΘΑΥΜΑ

Αποδείξεις αγάπης, έρχονται από έναν φίλο-γνώριμο σας. Δεν χρειάζεται να έρθετε σε δύσκολη θέση, απλά να πάρετε τον χρόνο σας, για να σκεφτείτε τι πρέπει να απαντήσετε. Η δουλειά σας, έχει άνοδο που θα φέρει και χρήματα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθύες  Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, έρχεται φορτωμένος με πολλά και σημαντικά δώρα, ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη Θα δικαιωθείτε, ή θα δικαιώσετε έναν άνθρωπο που μπο ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ιούλιος 2021. Μήνας  Τρία  ( 3 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

Οι εποχές αλλάζουν… και εσείς μαζί! Τροποποιήσεις θα έρθουν σε σχέσεις, φιλίες, συ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

  ΚΡΙΟΣ : Το Τρία από τα Πεντάκτινα. Οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. Αρκετά από τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

    Ιούνιος  2021  :  Μήνας  Δύο  ( 2 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις για τον μήνα Ι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u