Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Νοέμβριος 2020


Ένας μήνας, γεμάτος ανατροπές και σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας. Οι ανάδρομες κινήσεις πλανητών αλλά και οι αλλαγές οίκων, θα φέρουν ευκαιρίες και ευκολίες στην πλειοψηφία των ζωδίων. Οικονομική άνεση, αισθηματική πληρότητα αλλά και εξελίξεις σε υποθέσεις συνεργασιών και κοινωνικών δράσεων… είναι στα προσεχώς! 

Πιο αναλυτικά: 

Κριός   Ο Εορτασμός

Κάποιες στιγμές αναρωτιέστε και εσείς, αν ξέρετε τον σύντροφο σας καλά και αληθινά. Με τόσες αλλαγές που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό, μάλλον θα χρειαστεί να ξανασυστηθείτε!  Οι τελικές αποφάσεις βαραίνουν μόνο εσάς.

Ταύρος  Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Οι σκέψεις σας δεν φεύγουν στιγμή, από κάποιον που έχετε γνωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει και στην άλλη πλευρά. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, θα τα συζητήσετε και από πιο κοντά!

Δίδυμοι  Η Ελευθερία

Βιώνετε μια ευχάριστη αναμονή, μέχρι να συναντήσετε το ταίρι σας. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια που εντός του Νοεμβρίου, θα μπορέσετε να κλείσετε, και όλες τις αισθηματικές σας εκκρεμότητες με το παρελθόν.

Καρκίνος  Η Μουσική

Δεν είστε έτοιμοι, σε κανένα επίπεδο για να εμπλακείτε σε νέα σχέση… καθώς ακόμη η καρδιά σας, πονάει από τον τελευταίο σας χωρισμό. Από την νέα σελήνη του Νοεμβρίου και μετά, μια παλιά σας φιλία θα μπει ενεργά στην προσωπική σας καθημερινότητα. 

Λέων  Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Όλα αυτά που σκέφτεστε, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε. Εσείς που είστε σε ιδιαίτερους συσχετισμούς, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι και ποιον τελικά θέλετε κοντά σας. 

Παρθένος  Η Φύση

Όλος ο μήνας, θα σας απασχολήσει κυρίως πάνω σε ζητήματα επαγγελματικά και οικογενειακά. Πολλοί από εσάς, θα πάρουν τελικές αποφάσεις γύρω από γάμου και απόκτηση απογόνων. Ίσως και μερικοί να μετοικήσουν. 

Ζυγός  Η Νέα Αγάπη

Πιο μπερδεμένοι δεν θα μπορούσατε να ήσασταν. Παρελθόν και παρόν σας προσκαλούν σε καινούργιους καταστάσεις και μέσα από ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στα θετικά είναι και κάποιες απρόσμενες επανενώσεις ζευγαριών. 

Σκορπιός  Ο Φύλακας Άγγελος

Το μυαλό σας είναι μόνο γύρω από τα εργασιακά σας ζητήματα. Σίγουρα έχετε απογοητευτεί, από το παρελθόν σας, αλλά ο Νοέμβριος που ακόμη θα υποστηρίζει το ζώδιο σας, είναι πιθανόν και να σας δώσει μια έντονη ιστορία αγάπης! 

Τοξότης Το Ησυχαστήριο

Οι καλοί σας φίλοι, είναι κοντά σας και σας δίνουν την αγάπη και την παρουσία τους. Αυτό σίγουρα σας ανακουφίζει από την έντονη σας καθημερινότητα. Προσεχώς, θα έρθει στην ζωή σας και μια αισθηματική σχέση.  

Αιγόκερως Η Δύναμη

Υπάρχει ένα φλογερό πάθος μέσα στην καρδιά σας, για κάποιον που όμως ακόμη δεν έχει δεχτεί να ξεκινήσετε κάτι σοβαρό και επίσημο. Μετά το τέλος της εποχής του Σκορπιού, θα αλλάξουν πολλά σε όλους τους τομείς. 

Υδροχόος Η Αρμονία

Υπάρχουν καταστάσεις μέσα στην ζωή και την καθημερινότητα του συντρόφου σας, που σας ενοχλούν. Ότι δεν σας αρέσει τελικά, μπορείτε να το πείτε. Επιπροσθέτως, κοιτάξτε και πιο επισταμένα την επαγγελματική σας διαδρομή. 

Ιχθύς  Η Υλοποίηση

Αποκαλύψεις σας έρχονται, και μάλιστα από το παρελθόν. Υπάρχουν θέματα κυρίως ερωτικά που θα σας αναζητήσουν. Είστε το ζώδιο, που θα έχει τις περισσότερες επανασυνδέσεις μέσα στον μήνα του Νοεμβρίου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

Αυτό που θα χαρακτηρίσει τον νέο μήνα, είναι οι συναισθηματικές ομολογίες και εξομ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

      Φεβρουάριος 2021. Μήνας επτά ( 7 ). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικέ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

                ΚΡΙΟΣ  :  Η Δικαιοσύνη. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε τούτον το μ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

          Ιανουάριος 2021. Μήνας έξι ( 6 ). Καλή Χρονιά με Υγεία! Για εισαγωγικά σχόλια, γ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

        Ιανουάριος 2021. Μήνας Αρμονίας. Καλή Χρονιά με Υγεία! Ο Ιανουάριος του 2021 αριθ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

Το σύμπαν λοιπόν, σε μια καρμική αλλαγή που θα αφήσει το πρακτικό της στίγμα, για πο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u