Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Νοέμβριος 2021


Ένας ξεχωριστός μήνας, που σε κοσμικό επίπεδο θα βοηθήσει τους πάντες για να βρουν το βαθύτερο νόημα των επιθυμιών τους, να ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο στην διαδρομή τους … και να φτάσουν εκεί που θέλουν οριστικά.

Για όλους :

Κριός : Ο Εορτασμός

Οι ευχές που έχετε κάνει για τα παρόντα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, έχουν εισακουσθεί και από την αρχή του τυχερού για εσάς μήνα Νοεμβρίου, θα λάβετε και τις πρακτικές λύσεις. Μην τις αφήσετε να χαθούν.

Εμπόδια και καθυστερήσεις σε όλα τα πεδία της ζωής σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων θα παραμεριστούν και οι ισορροπίες θα  εγκατασταθούν μόνιμα. Πολλά ακόμη ανώτερα δώρα είναι στο μονοπάτι σας.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 9/10

Ταύρος : Η  Υλοποίηση

Πόρτες μεγάλες θα ανοίξουν για εσάς και τις προσδοκίες – όνειρα που έχετε για την ζωή σας. Ακούστε τις σκέψεις και το αλάθητο ένστικτο σας, και προστατέψτε τα κεκτημένα σας αλλά και τους δικούς σας ανθρώπους.

Οι ιδέες που θα έχετε… και θα θελήσετε αυτό το διάστημα να τις μοιραστείτε με άτομα που αγαπάτε, σύντομα και χωρίς τελικά  μεγάλη προσπάθεια από εσάς, θα γίνουν πραγματικότητα. Η θεϊκή βοήθεια θα φανερωθεί παντού.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 10/10

Δίδυμοι : Η Μουσική

Δεν μπορείτε να είστε για όλα απανταχού παρόντες. Μην χάνετε την πολύτιμη σας ενέργεια μέσα σε καταστάσεις και άτομα, που δεν έχουν κάτι που να μπορεί να σας κερδίσει την προσοχή. Δώστε την εκεί που πρέπει!

Στα αισθηματικά σας, θα ήταν λάθος να επιμείνετε ή να προσπαθήσετε παραπάνω από το επιτρεπτό, να δέσετε μέσα στην ζωή σας άτομα, που έχουν δείξει ότι αυτό δεν το επιθυμούν. Αυτά είναι μόνο μέσα από την θέληση και των δύο.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 10/10

Καρκίνος : Οι Ιδέες και η  Έμπνευση

Αισθάνεστε πια βέβαιοι για τον εαυτό σας, και αυτό ακτινοβολεί στο πρόσωπο σας που πιθανόν και να είναι πια ερωτεύσιμο ,από το άτομο που ζητάτε να γίνει πια ταίρι σας. Θα γίνει… έχετε πίστη και οι πράξεις έρχονται σύντομα.

Έχετε υπέροχες ευκαιρίες μπροστά σας, που θα σας κάνουν σίγουρα και μόνιμα πλέον να χαλαρώσετε και να δείτε πιο καθαρά τον δρόμο, που πρέπει να περπατήσετε για να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε. Μην παρεκλίνετε.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 9/10

Λέων : Η Φιλία

Δεν είστε έτοιμοι να δώσετε την παρουσία και την φιλία σας σε κανέναν, αν πρώτα αυτό δεν το κερδίσει. Είναι μια περίοδος στην ζωή σας, που όλα έχουν πάρει μια τροπή, που πια εξυπηρετεί μόνο εσάς. Αυτό δεν θα αλλάξει.

Έχετε σπείρει την αγάπη γύρω σας και το σύμπαν προσεχώς θα σας την επιστρέψει στο πολλαπλάσιο. Αυτό το πρόσωπο που τόσο πολύ αγαπάτε, θα έρθει και στα χέρια του θα κρατά προτάσεις για εσάς τους δύο μόνο.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 10/10

Παρθένος : Η Αγάπη

Μην προσπερνάτε εύκολα αυτά που βλέπετε και σας αδικούν. Απλά μην επιτρέψετε με την δυναμική που έχετε σαν άνθρωποι, αυτό να σας ξανασυμβεί. Οι συνθήκες στρώνονται ιδανικά για εσάς.

Μέσα σας έχετε όλες τις λύσεις, και τώρα είναι το γόνιμο χρονικό διάστημα, που μπορείτε να τις φέρετε στην επιφάνεια και να δώσετε στην ζωή σας, ένα νέο ξεκίνημα που θα κρατήσει μόνο, ότι και όποιον αξίζει αυτό.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 9/10

Ζυγός : Η Θεραπεία

Έρχονται όλες οι απαντήσεις που ζητάτε. Θα είναι όλες μόνο θετικές και εσείς από την δική σας την μεριά … θα πρέπει να δράσετε άμεσα και ώριμα, καθώς οι ευκαιρίες και τα άτομα που θα σας παρουσιαστούν δεν θα κοντοσταθούν για πολύ.

Οι αληθινές προθέσεις αυτών που σας αγαπούν, θα αποκαλυφθούν άμεσα και εσείς θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε τελικά μόνοι. Ακολουθήστε το μονοπάτι της καρδιάς σας και μόνο σε σωστό σημείο θα βρεθείτε.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 8/10

Σκορπιός : Τα Όνειρα

Είστε απόλυτα ελεύθεροι, για να δράσετε μέσα στην ζωή σας όπως εσείς κρίνετε σωστά. Όσοι είναι γύρω σας, αυτό το  ξέρουν σίγουρα και είναι και ο βασικός λόγος που σας αγαπούν, ο καθείς με τον δικό του τρόπο.

Δεν θέλετε να ξεχάσετε όλα αυτά, που έχετε βιώσει και είστε πια αυτή η  ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να αποδεχτεί όποιος προσπαθήσει, να κατακτήσει την καρδιά σας.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 9/10

Τοξότης : Η Εστίαση

Είστε πάνω σε μια δύσκολη διαδρομή,  που από τις αρχές του καινούργιου μήνα θα τερματίσει μέσα από προσωπικές επιτυχίες. Θα ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση και σίγουρα, θα έχετε κοντά σας πολλά και καλά άτομα να σας υποστηρίξουν.

Τα έργα σας μιλούν για εσάς. Αυτό δεν είναι και κάτι που μπορεί να κρυφτεί. Θα είναι και το μέσο λοιπόν, για να γνωρίσετε νέο κόσμο που θα πλησιάσει σαν νέες φιλίες αλλά σαν ρομαντικά ειδύλλια. Η αγάπη σας ακουμπάει ήδη.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 10/10

Αιγόκερως : Η Δύναμη

Έχετε ξεπεράσει και έχετε βγει για ακόμη μια φορά νικητές, από όλες αυτές τις δυσκολίες που ίσως και κάποιες φορές σας απογοήτευσαν. Η σοφία που έχετε τώρα θα είναι και το όπλο σας, για να κάνετε τις πιο σωστές σας επιλογές σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 9/10

Υδροχόος : Η Θεϊκή Συγχρονικότητα

Δεν είστε έτοιμοι να ταυτιστείτε με κάτι λιγότερο από αυτά που ζητάτε. Άλλωστε και η συνειδητή σας μοναξιά, δεν σας έβλαψε…αλλά αντιθέτως σας έχει κάνει να δείτε την ουσία και των αλήθεια, των σχέσεων όλων των μορφών.

Η καλή διάθεση σας, θα αρχίσει να διαχέεται και πάλι στα οικεία σας περιβάλλοντα, και εσείς που έχετε μείνει μακριά από αγάπη, τώρα θα την συναντήσετε σε ένα πρόσωπο που …θα σας μοιάζει!

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 10/10

Ιχθύς : Τα Κύματα Ευημερίας

Επισκέψεις σας περιμένουν από αγαπημένα άτομα, τις ερχόμενες εβδομάδες. Παλιοί σύντροφοι, φιλικά πρόσωπα επανέρχονται και θέλουν να δέσουν τη καθημερινότητα τους, και πάλι μαζί σας και αυτήν την φορά υπό υγιείς συνθήκες.

Μην στέκεστε πλέον σε υποθέσεις, που εσείς κρίνετε ότι δεν μπορούν να σωθούν. Ξέρετε τι συμβαίνει, ξέρετε ότι έχετε δώσει την μέγιστη σας βοήθεια, αλλά πλέον μην καταναλωθείτε σε κάτι – κάποιον που δεν σας αξίζει.

Ερωτική εύνοια ζωδίου : 8/10



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u