Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021


Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες για να έρθουν οι μόνιμες πλέον ισορροπίες μέσα σε σχέσεις, φιλίες αλλά και συνεργασίες. Σε κάποιες περιπτώσεις… το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα στο παρόν, όπου και θα δυσκολέψει πολύ τις αποφάσεις για συμφιλίωση!

Για όλους:

Κριός  Τα νέα Ξεκινήματα

Εσείς από την φύση σας, δεν θεωρείτε τίποτα δεδομένο και μάλλον χρειάζεται να μιλήσετε άμεσα με τον άνθρωπο σας, που έχει κατά νου κάποιες φρέσκες προτάσεις για την κοινή σας πορεία. Όλα θα σας βρουν απόλυτα σύμφωνους. 

Ταύρος Ο Φύλακας Άγγελος

Έχετε χαθεί μέσα σε χρονικές καθυστερήσεις, αλλά από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσετε να δώσετε απαντήσεις και κάπως έτσι να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε δεσμούς όλων των ειδών… ειδικά τους αισθηματικούς. 

Δίδυμοι Οι Ιδέες και η Έμπνευση 

Οι καταστάσεις σας δίνουν πολλές και μεγάλες πρακτικές ευκαιρίες, για να καταφέρετε να κλείσετε όλους τους άγονους κύκλους του παρελθόντος, αλλά και να βρείτε λύσεις που θα σας βάλουν σε ένα πολύ καλύτερο ποιοτικό επίπεδο καθημερινότητας. 

Καρκίνος  Η Υποστήριξη

Το νέο συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας αποκαλύψει κάποια μυστικά του. Ακούστε με προσοχή. Κάπως έτσι θα έρθετε εσείς οι δύο πιο κοντά σαν ζευγάρι και όλα αυτά που έχουν προκύψει μεταξύ σας, πλέον εύκολα θα προσπεραστούν! 

Λέων Η  Φύση

Είστε λίγο χαμένοι μέσα σε δύσκολες ιστορίες στην εργασία σας, και κάπου εκεί έχετε πια αφήσει σε δεύτερη μοίρα την αισθηματική σας σχέση! Το καλό είναι ότι ο άνθρωπος σας έχει καταλάβει… και σίγουρα θα σας στηρίξει σε όλα. 

Παρθένος Η Ελευθερία 

Πολλές και ποιοτικές οι συζητήσεις που θα έρθουν στο τραπέζι, με πρωτοβουλία του αγαπημένου σας. Οι σκέψεις που θα σας προταθούν θα έχουν να κάνουν με μια άμεση συγκατοίκηση ή ακόμη και με έναν γάμο – οικογένεια. 

Ζυγός Η Ηρεμία

Η διάθεση σας είναι πια να αποδεσμευτείτε από τα παλιά… και να δώσετε χρόνο και χώρο σε νέες καταστάσεις και αξιόλογα πρόσωπα, να κερδίσουν την καρδιά σας. Οι μεγάλοι έρωτες θα έρθουν μετά την πανσέληνο του μήνα.  

Σκορπιός   Η  Αδελφή Ψυχή 

Δηλώνετε απόλυτα μπερδεμένοι με όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα μέσα στην σχέση σας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να μιλήσετε με όλη την ειλικρίνεια σας και να αποκαλύψετε προτάσεις που θα σας βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο! 

Τοξότης Η Εστία

Το φλερτ που έχετε καταλάβει από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, μέσα στις προσεχείς ημέρες, θα γίνει μια από καρδιάς αισθηματική εξομολόγηση. Από μεριάς σας, πάρτε τον χρόνο σας και μόνο τότε απαντήστε. 

Αιγόκερως Ακούγοντας

Το μυαλό σας είναι ακόμη δεσμευμένο από το παρελθόν. Αυτό είναι και μια πια μόνιμη κατάσταση που σας θέτει σε περιορισμό για όλα τα καλά που τώρα τρέχουν γύρω σας. Μοιραίες γνωριμίες θα σας βάλουν στον χορό μιας νέας αγάπης! 

Υδροχόος Το Ησυχαστήριο

Μια θετική εποχή για εσάς και όλα αυτά τα πλάνα που έχετε μέσα στις σκέψεις σας. Πιθανόν και κάποιοι από εσάς, να είναι πιο τολμηροί και να δώσουν επιτέλους το πράσινο φως σε παλιούς έρωτες – επανασυνδέσεις. 

Ιχθύς Ο Διαλογισμός 

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια του νέου μήνα. Χρήμα και φήμη στα πόδια σας, αλλά και για όσους ακόμη είναι αδέσμευτοι… μια μεγάλη ιστορία αισθηματική θα εμφανιστεί μέσα από φιλικό πρόσωπο του παρελθόντος.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u