Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2020


Η νέα εποχή εισέρχεται με τις καλύτερες συμπαντικές δυναμικές, για όλα τα ζώδια. Οι τροποποιήσεις για τους περισσότερους, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί …και το μόνο που απομένει είναι το αποτέλεσμα. Οικονομική άνεση αλλά και ανταλλαγή όρκων αγάπης, είναι στα προσεχώς! 

Πιο αναλυτικά: 

Κριός   Η Πρόθεση 

Μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένοι, στην αισθηματική σας ζωή, αλλά αυτό είναι και κάτι που εσείς το έχετε προκαλέσει. Σαφώς και μέσα από την δική σας πια πρωτοβουλία, μπορείτε να αποφύγετε τα χειρότερα και να μην πληγωθεί, κάποιος που δεν ευθύνεται. 

Ταύρος  Η Θεραπεία

Πολλά αυτά που πρέπει να γνωρίσετε, για τον καινούργιο σας συναισθηματικό σύντροφο. Αυτό μπορεί να σας είναι περίπλοκο και χρονοβόρο, αλλά είναι και ο μόνος σωστός τρόπος, για να μην πέσετε μόνο στην παγίδα του ενθουσιασμού. 

Δίδυμοι    Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Πολλές και σημαντικές οι επόμενες συζητήσεις που θα γίνουν με τον άνθρωπο σας αλλά και γενικότερα, με όλη την οικογένεια σας. Μέσα στο Φθινόπωρο θα μπορέσετε να λήξετε και κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις, που σας ταλαιπωρούν καιρό. 

Καρκίνος     Τα Νέα Ξεκινήματα 

Η σχέση που έχετε, θα πάει σε ένα πιο επίσημο επίπεδο, από τον ερχόμενο μήνα… και κυρίως μέσα από τις δράσεις – πρωτοβουλίες του συντρόφου σας. Σε επόμενο τόνο ασχοληθείτε και πιο ολοκληρωτικά με την εργασία σας, που σας χρειάζεται. 

Λέων    Η Εισακουσθήσα προσευχή

Έχετε ήδη προσαρμοστεί στην νέα σας καθημερινότητα και αυτό σας δίνει και ένα προβάδισμα, σε καταστάσεις κυρίως στην εργασία και μέσα στην κοινωνική σας ζώνη. Οι έρωτες και τα βαθιά συναισθήματα, θα έρθουν από το τέλος του μήνα και μετά. 

Παρθένος     Η Μελέτη

Φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, συνεργάτες και όχι μόνο… περιμένουν από εσάς λύσεις και προτάσεις. Στον αντίποδα έχετε τον άνθρωπο σας, που θα κάνει ότι πραγματικά περνάει από το χέρι του, για να σας βοηθήσει και πρακτικά! 

Ζυγός   Η Φιλία

Αισθηματικές αποκαλύψεις φέρνει αυτό το διάστημα για εσάς, κυρίως στην αισθηματική σας ζωή. Εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο σας, μην κάνετε κάποιο επιπόλαιο λάθος που πιθανόν και να σας κοστίσει, την μεταξύ σας ισορροπία.

Σκορπιός   Η Συγχώρεση

Δεν έχετε χρόνο για παιχνίδια αλλά ούτε και για καθυστερήσεις. Έχετε πια αποστασιοποιηθεί από άτομα και καταστάσεις που δεν σας δίνουν ευτυχία. Μέσα στα πολλά, θα προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση, αλλά όχι κοντά στην έδρα σας. 

Τοξότης     Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Δεν είστε απόλυτοι σε αυτά που θέλετε να πείτε στον σύντροφο σας, καθώς βλέπετε πια μεταξύ σας μεγάλες διαφορές. Μέσα πάντως σε αυτόν τον μήνα, οι συζητήσεις και οι εξηγήσεις, πιθανόν και να αμβλύνουν τις αντιθέσεις. 

Αιγόκερως   Η Νέα Αγάπη

Η εσώτερη σας ανάγκη αυτήν την περίοδο είναι να βάλετε επιτέλους σε μια τάξη, την ερωτική σας ζωή… που το Καλοκαίρι σας κούρασε. Για αρχή αποφύγετε παρέες και ιστορίες, που μόνο σας πηγαίνουν πίσω! 

Υδροχόος   Τα Παιδιά

Κάποιος που έχετε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, να δείτε και να ακούσετε, θα σας ψάξει. Υπάρχουν κάποιες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, που πιθανόν και να σας άφηναν πια το περιθώριο, για να επανασυνδεθείτε. 

Ιχθύς  Ακούγοντας

Κάποιες στιγμές είστε άκρως επικριτικοί με το ταίρι σας. Αυτό είναι και κάτι που τώρα, έχει φέρει και ένα πιο παγωμένο κλίμα μέσα στην σχέση σας. Σκεφτείτε και κάντε προτάσεις, που θα ισορροπήσουν και πάλι τα συναισθήματα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

                           Σεπτέμβριος 2020. Μήνας Γενναιότητας. Ο Σεπτέμβριος του 2020 έχε ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

            Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τέσσερα (4). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προσωπικές  προβλέψεις Αύγουστος ‘20 Μια ιδιαίτερη εποχή, ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

                              Αύγουστος 2020. Μήνας Αφοσίωσης. Ο Αύγουστος του 2020 έχει την ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τρία (3). Πριν προχωρήσουμε στις αριθμολογικές προβλ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u