Προβλέψεις Ταρώ Απρίλιος 2020


 Απρίλιος 2020. Μήνας  Εξισορρόπησης.

Ο Απρίλιος του 2020 είναι από αριθμολογικής πλευράς μήνας οκτώ (8). Αυτό γιατί είναι ο τέταρτος μήνας (4) και σε πρόσθεση με τον αριθμό του έτους (4) μας εξισώνει τον αριθμό οκτώ (8). Δηλαδή : 4 (Απρίλιος) + 4 (2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4) = 8 (Απρίλιος του 2020). Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ τον αριθμό 8 κατέχει η κάρτα της Δικαιοσύνης. Τούτο σημαίνει  πως ο μήνας θα έχει τα χαρακτηριστικά αυτής της κάρτας! Δηλαδή θα είναι γενικά μήνας τιμιότητας, επικράτησης του δικαίου, αποφάσεων, τάξης, ισορροπίας, συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος ανάμεσα σε δύο σχέσεις, ενδεχόμενης σκληρότητας, προβλημάτων που οδεύουν προς την λύση τους κτλ.

Ας μην ξεχνάμε ότι και η κάρτα Αστέρι της τράπουλας Ταρώ έχει αριθμολογικά τον αριθμό 8. Η κάρτα αυτή είναι η 17η στην σειρά, οπότε : 1 + 7 = 8. Η πολύ θετική αυτή κάρτα μιλάει για ελπίδα, για αναγέννηση, για αρμονικές και συνεννοήσιμες σχέσεις, για πραγματοποιήσιμα όνειρα, για αγάπη κτλ.

Συμπερασματικά, εάν έχουμε την ευθύνη ως κατευθυντήρια δύναμη στην ζωή μας, κάνοντας την προσπάθεια να είμαστε δίκαιοι αλλά και ευσπλαχνικοί, τότε θα οδηγηθούμε στην γαλήνη και θα μαγνητίσουμε όμορφα πράγματα και καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα.

Ο Απρίλιος θα είναι για εσάς ένας χαλαρός μήνας, ιδανικός για την επαναφόρτιση των «μπαταριών» σας, αλλά και σημαντικός στο να κάνετε δημιουργικά και εποικοδομητικά πλάνα για το άμεσο και το έμμεσο μέλλον. 

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα υπάρξει συνεννόηση και καλή θέληση. Ενδέχεται να διευθετηθούν ορισμένα θέματα, που είχατε να αντιμετωπίσετε από κοινού. Αυτά δεν είναι απαραίτητο να αφορούν στην σχέση σας, αλλά ίσως να είναι οικονομικής, επαγγελματικής, ή άλλης φύσεως. Οι γυναίκες θα βρείτε λίγο χρόνο παραπάνω, ώστε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αυτό θα σας «μεταμορφώσει» σε άλλον άνθρωπο! Έστω και μία μικρή διάθεση χρόνου και φαντασίας σε λεπτομέρειες που είχατε παραβλέψει, θα αναδείξει την δημιουργική ικανότητα και την ευφυΐα σας. Ο μήνας θα σας βρει ως ζευγάρι σε φάση αμοιβαιότητας. Ίσως να προκύψει θέμα ζήλειας, αλλά όχι σε σημείο που θα μπορούσε να κλονίσει την μεταξύ σας εμπιστοσύνη.

Αν βρίσκεστε σε φάση χωρισμού, με αβέβαιο ακόμα το οριστικό του αποτέλεσμα, η σκυτάλη μάλλον θα περάσει στον κύριο της σχέσης! Ενδέχεται, στις περισσότερες περιπτώσεις, να νιώσετε ότι είχατε παραπάνω απαιτήσεις από την σύντροφό σας και δεν είχατε εστιάσει στο βασικό γεγονός, ότι εκείνη είναι η πηγή της έμπνευσής σας, η Μούσα σας! Θα νιώσετε ότι σας λείπει και θα κάνετε το πρώτο βήμα. Από την άλλη οι κυρίες, μην κρίνετε αυστηρά την «στεγνή» συμπεριφορά του συντρόφου σας. Μπορεί να πηγάζει από την ανασφάλειά του, ενώ σας αγαπάει πραγματικά. Πιθανόν να έχει εγκλωβιστεί στον τρόπο σκέψης του. Τούτο μπορείτε να το αλλάξετε με το να μην του ασκείτε συνεχώς κριτική. Η επανασύνδεση θα σας δώσει την νέα ευκαιρία να τα δουλέψετε όλα αυτά!

Οι ελεύθερες γυναίκες θα είστε ακαταμάχητα μυστηριώδεις τούτον τον μήνα! Θα τραβήξετε το ενδιαφέρον υποψήφιων θαυμαστών. Παρόλα αυτά η επιλογή σας θα είναι… αψυχολόγητη! Τούτο σημαίνει ότι στην παρούσα φάση, ο  τρόπος να επιλέξετε σε ποιόν άντρα θα δώσετε χρόνο στην ζωή σας, θα είναι διαισθητικός παρά λογικός. Βρίσκεστε σε χρονική στιγμή όπου οι κεραίες της ψυχής σας λειτουργούν ορθά.

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία γυναίκα με ευγενικό και πρόσχαρο χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα και με μεστή προσωπικότητα. Για να την κατακτήσετε θα χρειαστεί να κρατήσετε την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα και στην φαντασία. Μην είστε πολύ ρεαλιστές, αλλά ούτε υπερβολικά ονειροπόλοι. Συνδυάστε αυτά τα δύο και μάλιστα κατά περίπτωση που ταιριάζει το ένα ή το άλλο.

Η εργασία σας αυτόν τον μήνα θα σας αποφέρει κέρδος σε συνδυασμό με ένα καλό κλίμα συνεννόησης μεταξύ συναδέλφων και συνεργατών. Προβλέπεται να αγαπήσετε την δουλειά σας κατά τι παραπάνω, θέτοντας τον εαυτό σας πρόθυμο να προσαρμοστεί σε εποικοδομητικές αλλαγές. Αν είστε καλλιτέχνες ή κάνετε γενικότερα κάτι δημιουργικό, θα διαθέσετε το ταλέντο σας για κοινωφελείς στόχους.

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν, αλλά βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας δουλειάς, είναι πιθανόν να δεχτείτε ουσιαστική βοήθεια από μία δυναμική γυναίκα, ή να εργαστείτε σε συνθήκη όπου θα κυριαρχεί το γυναικείο στοιχείο. Ευνοείστε αρκετά οι καλλιτέχνες και οι καλλιτεχνικοί δημιουργοί, κυρίως σε θέματα έμπνευσης και πρωτοτυπίας, μέσα από πρωτοποριακές και καινοτόμες διαύλους έκφρασης.  Επίσης για αρκετούς είναι πολλές οι πιθανότητες να τεθείτε σε πόστο του δημοσίου τομέα, με σημαντικό έργο. Οι αμοιβές σας θα ακολουθούν μία ρέουσα συχνότητα.

         ΤΑΥΡΟΣ : Ο Άσσος από τα ραβδιά.

Ένας αγωνιστικός μήνας σας περιμένει,  με την αποτελεσματικότητα σχεδόν βέβαιη σε εκείνα που θα καταπιαστείτε. Η εργασία θα βρίσκεται σε πρωταρχικό πλάνο. Ενδέχεται τα συναισθήματα προς το παρόν να παίξουν επικουρικό ρόλο, πλάι στις άλλες στοχεύσεις σας.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα περάσετε μία εποικοδομητική φάση ως προς τις υλικές σας εκκρεμότητες και ελλείψεις. Τα πράγματα οργανώνονται. Αν ωστόσο ο ένας από τους δύο χρειάζεται περισσότερη συναισθηματική κάλυψη και λίγη παραπάνω προσοχή από τον άλλον, καλό θα είναι να κάνει υπομονή. Τούτο απαιτείται για να συντονιστούν οι δυνάμεις σας, και να επικεντρωθείτε στις οικονομικές και υλικές σας προσδοκίες. Καλύτερα λοιπόν να υπάρξει συγχρονισμός και να αφήσετε αβίαστα το τρυφερό σας κομμάτι να αναδυθεί στην ώρα του.

Χωρίστε κι αναρωτιέστε αν θα τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας; Ναι, αν έχετε μάθει να κάνετε διπλωματικούς ελιγμούς. Όχι, εάν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε διπλωματικά. Ο ένας από τους δύο στρέφει στην παρούσα φάση την προσοχή του στην δουλεία και στα χρήματα. Εάν αυτό μπορείτε να το δεχτείτε, αφήνοντας την ανάγκη σας για περισσότερο συναίσθημα προσωρινά στην άκρη, η ευκαιρία που έρχεται θα πετύχει! Εάν όμως πιστεύετε ότι είστε ή θα πρέπει να είστε για τον άλλον το κέντρο του κόσμου, μάλλον θα απογοητευτείτε, γιατί στο τώρα του ο άλλος βρίσκεται σε επαγγελματικό ή οικονομικό επαναπροσδιορισμό.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες προβλέπεται να κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα γνωρίσετε σε επαγγελματικό κομμάτι. Τούτο μπορεί να είναι το δικό σας ή του άλλου, ή το κοινό σας επαγγελματικό πλαίσιο. Εναλλακτικά μπορεί να κάνετε γνωριμία που θα ξεκινήσει από την εκτίμηση της κοινωνικής ή της οικονομικής θέσης του άλλου. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό, εφόσον οι προθέσεις κι από τους δύο είναι καλές. Ενδεχομένως το συναίσθημα να μεγαλώσει συν τω χρόνο μέσα από την αμοιβαία καλή συμπεριφορά του καθενός σας.

Όσοι εργάζεστε θα βρεθείτε σε επαγγελματική αναγέννηση ! Η εργατικότητά σας και η προσήλωση στην δουλειά σας θα σας χαρακτηρίσουν. Εάν είστε εργοδότης ή προϊστάμενος θα χρειαστεί να δείξετε πνεύμα δικαιοσύνης. Αποφύγετε να είστε υπερβολικά απαιτητικός από τους υφισταμένους σας, ώστε να μην έχετε αποχωρήσεις, ενώ η δουλειά θα τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Επίσης και ανεξάρτητα από την θέση σας, να είστε προσεκτικοί-ες σε περίπτωση που εμπλακείτε ερωτικά με συνάδελφο, συνεργάτη, προϊστάμενο ή υφιστάμενό σας. Αυτή η εμπλοκή δεν θα σημαίνει απαραίτητα ότι θα προκύψει σχέση, οπότε καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε ένα τέτοιο συμπέρασμα.

Εάν δεν εργάζεστε σε κάποια δουλειά, αλλά αναζητάτε μία, θα βρεθείτε σε μία επαγγελματική συνθήκη με «απόχρωση» αλληλεγγύης! Αυτό σημαίνει πως θα έχετε όχι μόνο οικονομικό αλλά και ηθικό κέρδος. Τούτο ενδεχομένως θα σας δώσει δύναμη, χωρίς απαραίτητα να σας βαρύνει με υπερβολή και υπερπροσπάθεια. Ίσως απλά να χρειαστείτε έναν καλό συντονισμό με την ομάδα που θα ανήκετε.

                                            ΔΙΔΥΜΟΙ : Η Δύναμη.

Βρίσκεστε τούτον τον μήνα μπροστά στην επίλυση των επικείμενων προβλημάτων σας. Μερικές φορές εσείς θα είστε εκείνοι που θα βρείτε διέξοδο στα θέματά σας, αλλά ίσως και στα θέματα ανθρώπων του περιβάλλοντός σας, ή της ανθρωπότητας! Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να είστε ο επόμενος κορυφαίος επιστήμονας ή εφευρέτης. Ή ο εμπνευστής κάποιας σπουδαίας ιδέας ή θεωρίας κτλ.

Για τα παντρεμένα και τα δεσμευμένα ζευγάρια τα πράγματα θα είναι πιο απλά! Θα έρθετε κοντά και τούτο θα γίνει δια μέσου της ερωτικής σας προσέγγισης. Οι τρυφερές στιγμές σας θα ανθίσουν. Οι ρυθμοί σας θα χαλαρώσουν κάπως, ώστε θα μπορείτε να περάσετε επιπλέον χρόνο μαζί. Ο ανοιξιάτικος ερωτισμός σας θα είναι μια ανάσα ζωντάνιας αλλά κι ένας πυρήνας αισιοδοξίας.

Αν βρίσκεστε σε φάση χωρισμού και θέλετε να έχετε μία νέα ευκαιρία με το πρώην ταίρι σας, θα δεχθείτε την πρόταση από την μεριά του-της! Εναλλακτικά, θα έχετε θετική ανταπόκριση σε μία δική σας κίνηση. Το πλησίασμα μεταξύ σας ίσως να έχει ερωτικό περιεχόμενο, χωρίς να σημαίνει ότι θα μείνει το όλο θέμα εκεί. Επομένως, μην σνομπάρετε τις εξελίξεις, νομίζοντας πως θα έπρεπε να γίνουν με άλλον τρόπο. Κατόπιν, ωστόσο, μην προσπαθήσετε εσείς ή ο άλλος να κυριαρχήσετε, εκμεταλλευόμενοι την ερωτική σας σαγήνη. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ενάντιο στον συμπαντικό νόμο της (ατομικής) ελευθερίας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε αντίστοιχα μία ειλικρινή γυναίκα ή έναν ειλικρινή άντρα. Η γνωριμία αυτή μπορεί να γίνει σε έναν κοινό επαγγελματικό τόπο ή σε κάποια συνθήκη κοινού ενδιαφέροντος. Είναι πιθανόν από την αρχή να νιώσετε έντονη ερωτική χημεία και ενδεχομένως να σπεύσετε, σχετικά γρήγορα, να ερωτοτροπήσετε. Εάν ταυτόχρονα φροντίσετε να ξεδιπλώσετε κι άλλες πτυχές του χαρακτήρα ή της προσωπικότητάς σας, η γνωριμία αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση.

Εάν βρίσκεστε σε κάποια εργασία, θα δείτε να ρυθμίζονται τα προβλήματα που σας απασχόλησαν. Η δουλειά σας θα μπει σε καλό μονοπάτι, και σ’ αυτό θα έχουν παίξει ρόλο η δικιά σας προσπάθεια και υπομονή. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας θα είναι αρμονικές. Αν ανήκετε σε μία επαγγελματική ομάδα, θα υπάρξει συνεννόηση και σύμπνοια. Ωστόσο έχετε την πιθανότητα να ξεχωρίσετε ή να διακριθείτε. Αν το κάνετε χωρίς φιλαρέσκεια, δεν θα ενοχλήσετε κανέναν, ενώ αντίθετα οι άλλοι θα χαρούν για εσάς. Ευνοούνται τα οικονομικά σας θέματα, τόσο μέσα στην εργασία σας, όσο και με την ευρεία έννοια. Επίσης θα αναγνωριστείτε ιδιαίτερα όσοι εργάζεστε στον χώρο της υγείας.

Αν ορισμένοι δεν εργάζεστε, αλλά αναζητάτε μία νέα δουλειά, θα μπορέσετε να μπείτε σε έναν επαγγελματικό πλαίσιο, όπου θα κάνετε την εργασία που σας αρέσει! Και μάλιστα με πρωτοποριακό τρόπο! Εάν έχετε κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις, ή ένα ταλέντο, αυτά θα εκτιμηθούν και θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την επιτυχία σας εκεί. Η περίπτωση επίσης να ενταχθείτε σε καίρια θέση του δημόσιου τομέα, είναι πολύ πιθανή. Οι αμοιβές σας θα σας ικανοποιούν. Ίσως στην αρχή να χρειαστεί να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που θα εμπιστεύεστε στον καινούριο σας χώρο.

         ΚΑΡΚΊΝΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Φτάνετε κοντά στο αποτέλεσμα των προηγούμενων προσπαθειών σας. Έχετε δώσει τον αγώνα σας για να πετύχετε την νίκη σε εκείνα ή σε εκείνο που σας απασχολεί. Καλείστε τώρα να δώσετε την τελευταία καθοριστική σας μάχη, που θα ορίσει τον τελικό νικητή ή την ισοπαλία!

Εάν είστε σε δεσμό ή σε γάμο, φτάνετε τώρα στο σημείο να κοντράρεστε μεταξύ σας από συνήθεια, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αδιαμφισβήτητα υπάρχει αμοιβαία αγάπη μεταξύ σας, την οποία φοβάστε να την ζήσετε στην καθημερινότητά σας, με συνέπεια να δημιουργείτε ψευδοπροβλήματα, που δίνουν ένα σασπένς! Τούτο μπορεί να γίνεται συνειδητά ή ασυνείδητα. Μία καλή συνταγή θα μπορούσε να είναι το εξής άτυπο παιχνίδι : οι άντρες να εκπλήσσετε την σύζυγο ή την σύντροφό σας, και οι γυναίκες να παίζετε τον ρόλο της εντυπωσιασμένης! Σε μία πιο έντονη εκδοχή, οι άντρες μπορείτε να «αιφνιδιάζετε» ευχάριστα την σύντροφό σας και οι γυναίκες να υποδύεστε την σαστισμένη ή την  ευχάριστα «σοκαρισμένη»!  Τούτο μπορεί να φανεί ένα πιο ενδιαφέρον «παιχνίδι» από τους συνεχείς ψευδοκαυγάδες. Δείξτε προσοχή, ωστόσο, ώστε το παιχνίδι της αντιπαράθεσης να μην αλλοιώσει την αυθεντικότητα του δεσμού ή του γάμου σας! Προβλέπετε μολαταύτα στα δεσμευμένα ζευγάρια να κάνετε τα πλάνα ενός γάμου!

Χωρισμένος άντρας ή χωρισμένη γυναίκα; Ενδεχομένως πολύ σύντομα και για όσους-ες το επιθυμείτε, ο χωρισμός θα μοιάζει με ένα δυσάρεστο όνειρο. Ο ένας από τους δύο σας θα κάνει μία δυναμική κίνηση επαναπροσέγγισης. Ο άλλος θα είναι καλό να ανταποκριθεί, ώστε να μην δυσκολέψουν χειρότερα τα πράγματα. Το επόμενο βήμα για την καλή έκβαση αυτής της νέας αρχής, θα είναι να αφήσετε την σχέση σας να εξελιχθεί με τον δικό της ρυθμό, χωρίς να θέλετε να τα προγραμματίσετε ή να τα προεξοφλήσετε όλα.

Αν είστε ελεύθερος άντρας, θα γνωρίσετε μία εντυπωσιακή γυναίκα, με σαγηνευτική ομορφιά! Ταυτόχρονα θα έχει ζωντάνια και θα είναι επικοινωνιακή. Ενδέχεται να νιώσετε τυχερός. Αυτό θα πρέπει να σας ενεργοποιήσει, ώστε να εκτιμήσετε και να διεκδικήσετε ακομπλεξάριστα αυτήν την γυναίκα. Αποφύγετε να δείξετε πως θέλετε να κυριαρχήσετε.

      Εάν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα δεχτείτε τον θαυμασμό και την ερωτική εξομολόγηση ενός πετυχημένου και γοητευτικού άντρα. Αφήστε τον να εκφραστεί όπως νιώθει, χωρίς να είστε σνομπ. Ταυτόχρονα διερευνήστε εάν μπορείτε να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας δίπλα του και αν σας «επιτρέπει» να εκφράζεστε. Αν ναι, τότε μπορείτε να σκέφτεστε για σχέση μαζί του.

Η εργασία σας θα έχει εξελικτική πορεία. Εάν δέχεστε ανταγωνισμό, θα σταθείτε στο ύψος σας! Παρόλα αυτά μην επιδεικνύετε τα πλεονεκτήματά σας, για να μην χάσετε την κομψότητα και το επαγγελματικό σας στυλ. Οι οικονομικές σας αποδοχές πρόκειται να σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Ενδεχομένως να λάβετε χρήματα κι από άλλη μεριά, πέραν της εργασίας σας. Εάν βρίσκεστε στην εξέλιξη μίας προαγωγής, τούτη θα ολοκληρωθεί! Αν υπηρετείτε ένα ένστολο επάγγελμα, θα ανταμειφθείτε, τόσο ως προς το κομμάτι των αποδοχών σας, όσο και ως προς το κομμάτι της τιμητικής αναγνωρίσεώς σας.

Εάν ορισμένοι δεν απασχολείστε σε μία εργασία προς το παρόν, αλλά θέλετε να βρείτε δουλεία, θα μπορούσαμε αρχικά να πούμε πως σας αφορά ότι έχει σχέση με στολή ή κώδικα ντυσίματος! Επίσης ότι αφορά σε επαγγέλματα σχετικά με την φύλαξη ή με την ασφάλεια. Πέραν τούτων ευνοείστε γενικότερα να βρείτε εργασία, που μάλλον θα ενέχει ένα δυναμικό ή δημιουργικό και πιθανόν κοινωνικό στοιχείο! Μία σημαντική γυναίκα μπορεί να εμπλακεί θετικά στην επαγγελματική σας αποκατάσταση. Σας αφορά εξίσου ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας. Ενώ θα λαμβάνετε αυτά που σας αντιστοιχούν.

      ΛΕΩΝ : Το Τέσσερα από τα Κύπελλα.

Ένας ερωτικός μήνας σας υποδέχεται. Αυτό θα έχει θετικές συνέπειες σε όλες τις πλευρές της ζωή σας. Τα πράγματα γύρω σας θα αλλάζουν, ή θα τα κάνετε εσείς να αλλάξουν διαμέσου της ζωντάνιας και της αισιοδοξίας σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια φεύγει μια πιθανή φάση ανίας που είχατε περάσει και αντικαθίσταται από ερωτικό ενδιαφέρον και συναισθηματική αναθέρμανση. Μία προηγούμενη αδιάφορη κατάσταση ολοκληρώνει τον  κύκλο της και δίνει την θέση σε μία ουσιαστική επικοινωνία. Μέσα σε τούτο το πλαίσιο ενδέχεται οι δεσμευμένοι-ες να μιλήσετε για γάμο, επίσης είναι πιθανόν να προκύψει εγκυμοσύνη. Στους περισσότερους-ες η «επένδυση» της ανανεωμένης ερωτικής σας ενέργειας θα «ξοδευτεί» μέσα στον γάμο ή στον δεσμό σας. Μολαταύτα έχετε τον νου σας να μην εμπλακείτε σε κατάσταση με τρίτο πρόσωπο, ώστε να μην σκορπίσετε την ζωντάνια σας σε πειραματισμούς αμφιβόλου σημασίας και ποιότητας.

Ωστόσο ορισμένοι βρίσκεστε σε χωρισμό, με την επίμαχη ερώτηση εάν αυτός είναι τελειωτικός, να βασανίζει τον νου σας. Η απάντηση στην συντριπτική πλειοψηφία είναι : Όχι! Ο μήνας αυτός είναι πρωτίστως μήνας επανασύνδεσης! Η προσωρινή απομάκρυνση έκανε την «δουλειά» της, φανερώνοντάς σας την αξία της σχέσης σας. Ταυτόχρονα τα συναισθήματα εκάστου λειτούργησαν βασανιστικά μέσα από την έντονη αίσθηση της απουσίας του άλλου. Προβλέπεται να έρχεστε ο ένας κοντά στον άλλον. Για μετά φροντίστε να διορθώσετε την επικοινωνία σας, ώστε να μην δημιουργούνται συνεχώς παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Επίσης, μην ψάχνετε από το πρωί ως το βράδυ να βρείτε το δίκιο σας. Αρκετές φορές η υπομονή σας θα φέρει πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ελεύθερος ή ελεύθερη στην καρδιά της Άνοιξης; Τούτο θα συνεχιστεί μόνο εάν αυτό επιθυμείτε. Για όσους-ες θέλετε να κάνετε νέα γνωριμία, αυτή θα σας βρει από στιγμή σε στιγμή. Εκείνο που ενδεχομένως θα σας συνδέει με την γυναίκα ή τον άντρα που θα γνωρίσετε, είναι ένας παλιός παρόμοιος χωρισμός, που είχατε ο καθένας στην ζωή του. Έτσι όχι μόνο θα ξανανιώσετε την χαρά του έρωτα, αλλά ο ένας θα «θεραπεύσει» τον άλλον μέσα από την παρόμοια παλιά σας εμπειρία!

Ερωτευμένοι και με την δουλειά σας! Τα δίνετε όλα με χαμόγελο. Αν κάνετε κάτι δημιουργικό ή καλλιτεχνικό, ήρθε η στιγμή για πρώτη ή για άλλη μία φορά να καταπλήξετε τα πλήθη! Γενικότερα στην εργασία σας, όποια κι αν είναι, θα λάμψει το άστρο σας. θα ισχύσει «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», εφόσον δεν θα μείνετε πίσω οικονομικά. Απλά συνεχίστε να είστε ερωτευμένοι με την δουλειά σας, κι όλα θα πάνε καλά. Ποτέ όμως μην τα θέλετε όλα δικά σας, αλλά αφήνετε χώρο και για τους άλλους, ώστε να μην παραβαίνετε τον συμπαντικό νόμο του ανθρωπισμού.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, ενώ βρίσκεστε προς αναζήτηση καινούριας δουλειάς, θα σταθείτε μπροστά σε δύο περιπτώσεις : α) Να επιστρέψετε σε μία προηγούμενη εργασία σας, κατόπιν νέας πρότασης που θα σας γίνει. β) Να πάτε σε έναν καινούριο χώρο, κάνοντας ένα γνωστό για εσάς αντικείμενο εργασίας. Μπορεί να έχετε κάποιο πτυχίο πάνω σε αυτό ή κάποια προϋπηρεσία, ή και τα δύο. Προβλέπεται να αμείβεστε τακτικά και να είστε γενικότερα ήρεμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η Εγκράτεια.

Φτάνει η ώρα της δημιουργικότητας. Η ώρα της γέννησης για κάτι που «έχει κυοφορηθεί» και τώρα βγαίνει ολοκληρωμένο. Το πεπρωμένο ή το κάρμα κλείνουν έναν κύκλο, ώστε να ανοίξει ένας νέος.

  Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό θα ξεκουραστείτε και θα απολαύσετε μία περίοδο γαλήνης. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα δύο περιπτώσεων : α) Μετά από κόπο έχετε καταφέρει να ισορροπήσετε την σχέση σας. β) Βρίσκεστε μπροστά σε νέες εξελίξεις και παίρνετε μία ανάσα χαλάρωσης, πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος στον δεσμό ή στον γάμο σας. Για τους-τις δεσμευμένους-ες τούτος ο νέος κύκλος μπορεί να είναι η πρωτοβουλία για γάμο. Για παντρεμένους-ες και δεσμευμένους-ες μπορεί να είναι μία εγκυμοσύνη ή μία γέννηση, εφόσον είναι η στιγμή της. Συμβολικά μπορεί να «γεννηθεί» μία νέα αρχή, όπως ένα καινούριο σπίτι, ένας νέος τόπος διαμονής κτλ. Σε απευκταία εκδοχή ενδέχεται να αποφασιστεί ένα διαζύγιο. Αυτό, ωστόσο, θα σημαίνει ταυτόχρονα την απελευθέρωση από έναν ψυχοφθόρο γάμο. Οπότε, αν και δυσάρεστο, δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται απαραίτητα ως ατυχία.

Οι χωρισμένοι-ες, δεν θα απέχετε από την αύρα της Άνοιξης : α) γιατί ευνοείται ιδιαίτερα η επανασύνδεσή σας. β) Ευνοείται μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, σε περίπτωση που η επανασύνδεση δεν σας ενδιαφέρει. Ισορροπήστε, είτε για την μία είτε για την άλλη περίπτωση, που θα επιλέξετε, την σεξουαλική και την συναισθηματική σας πλευρά, μην «γέρνετε» μονόπλευρα προς την μία ή προς την άλλη.

Ελεύθεροι-ες τον μήνα της ανοιξιάτικης κορύφωσης; Μάλλον όχι! Με περισσότερες τις πιθανότητες, προβλέπεται ένα παλιό «ρομάντζο» να επανέρχεται και να εξελίσσεται στο τώρα σας. Ενώ σε ένα μικρότερο ποσοστό, μπορεί να ξεπροβάλει στον δρόμο σας μία νέα γνωριμία. Σε ένα ακόμη πιο μικρό ενδεχόμενο, ίσως να σας τύχουν και τα δύο ταυτόχρονα. Στην περίπτωση αυτή συνήθως προτεραιότητα έχει το καινούριο. Αλλά σαφώς η απόφαση είναι προσωπική στον-στην καθένα-μία.

Όσοι εργάζεστε θα τα πάτε πολύ καλά στην δουλειά σας. Κυρίως θα δικαιωθείτε για την επαγγελματική στρατηγική σας. Θα νιώσετε αυτοπεποίθηση για την εξέλιξη της εργασίας σας. Οι λέξεις ισορροπία, δημιουργικότητα, αμοιβή, σας αφορούν! Εάν πρέπει να ελέγχετε τους ανθρώπους ή τα πράγματα γύρω σας, κάντε το χωρίς να γίνεστε καταπιεστικοί. Εάν, αντιθέτως, σας ελέγχουν, δεχτείτε το ως ένα σημείο. Αν παρεμποδίζεστε στο έργο σας, διαμαρτυρηθείτε με επιχειρήματα. Μπορείτε να επέμβετε εποικοδομητικά, ώστε να αποφορτιστεί η κατάσταση.

Εάν δεν εργάζεστε, όμως βρίσκεστε προς αναζήτηση εργασίας, θα βάλετε τέλος στην αβεβαιότητα. Θα εισέλθετε σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, με το οποίο θα σας συνδέει κάτι από το παρελθόν σας. Μπορεί να είχατε συνεργαστεί παλιότερα, ή να είχατε συνυπάρξει με άτομο που εμφανίζεται πάλι στον δρόμο σας. Σε άλλη εκδοχή ίσως να ασκήσετε κάποιο αντικείμενο εργασίας, που είχατε κάνει στο παρελθόν, κι έπειτα το είχατε αντικαταστήσει με ένα άλλο. Επίσης σε μία μεταφυσική εκδοχή, ενδέχεται να υπήρξατε σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας επαγγελματίας του ίδιου αντικειμένου, με τα μέσα ή της τεχνικές που υπήρξαν τότε… Αλλά τώρα καλείστε να υπηρετήσετε το ίδιο αντικείμενο στην σύγχρονη εκδοχή του. Στην περίπτωση που «ψυχανεμιστείτε» ότι υπάρχει κάρμα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με τους άλλους. Τηρείτε την ιεραρχία και τους κανόνες. Οι αμοιβές σας θα σας ικανοποιούν.

        ΖΥΓΟΣ : Ο Ακόλουθος από τα Πεντάκτινα.

Τούτος ο μήνας θα σας δώσει την χαρά της χρηματικής ανέλιξης και ίσως την υλική κάλυψη. Η «ανεμελιά» που πιθανόν να σας έλειψε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα έρθει τώρα να σας ξεκουράσει από τις αγχώδεις έγνοιες που είχατε. Θα χρειαστεί να προσέξετε την εμπλοκή σας σε «παιχνίδια» συμφέροντος.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες ενδέχεται να βρεθείτε σε μία άνετη φάση. Η ευγενική μεταξύ σας επικοινωνία και οι πράξεις καλής θέλησης θα πλαισιώσουν έναν ευτυχισμένο δεσμό ή γάμο. Τα οικονομικά σας, όντας καλά, πρόκειται να σας επιτρέψουν την αίσθηση της επάρκειας. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να προστατεύσετε την ευτυχία σας. Πιθανόν ένα τρίτο πρόσωπο, ίσως νεότερο σε ηλικία, να ενδιαφέρεται να μπει ανάμεσά σας, δημιουργώντας ένα ερωτικό τρίγωνο. Δεν προβλέπεται, ως επί το πλείστον, να διακατέχεται από τρυφερά συναισθήματα, αλλά μάλλον από ερωτική βουλιμία ή κάποιον ενθουσιασμό για τον έναν ή τον άλλον από τους δύο σας. Αναρωτηθείτε λοιπόν έκαστος-η, αν θα ανοίξετε ή όχι τον ασκό του Αιόλου!

Οι χωρισμένοι-ες από την άλλη μεριά, ενώ θα έχετε μία σχετικά εύκολη ευκαιρία επανασύνδεσης, αναρωτηθείτε εάν τούτη αξίζει ή όχι να συμβεί. Αν το πρώην ταίρι σας, σας είχε «εκμεταλλευτεί» με τον οποιονδήποτε τρόπο και πιστεύετε ότι δεν αγαπάει εσάς, αλλά εκείνα που επωφελείται από εσάς, τότε ίσως θα πρέπει να βάλετε φρένο στη παρόρμηση σας να επιστρέψετε. Δυστυχώς τα πράγματα μάλλον θα είναι τα ίδια. Εξίσου ισχύει αν εσείς είχατε μπει στον πειρασμό να επωφεληθείτε από τον-την άλλον-η, αλλά δεν είχατε νιώσει πραγματική αγάπη. Συμπέρασμα : αξίζει η επανασύνδεση, εάν υπάρχει αισθηματικός λόγος.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, πάνω σε επαγγελματικό κομμάτι, το δικό της-του, το δικό σας, ή το κοινό και των δύο. Εναλλακτικά η γνωριμία μπορεί να γίνει σε κάποια συνθήκη κοινού ενδιαφέροντος. Πιθανόν το άτομο που θα γνωρίσετε να είναι λίγο ατίθασο. Καλό θα είναι να βάλετε από την αρχή τα όριά σας. Να είστε βέβαιοι-ες πως θα τα δεχτεί, εάν σας έχει ερωτευτεί. Μπορεί η νέα σας γνωριμία, επίσης, να είναι ένα νεότερο άτομο από εσάς.

Ο τομέας στον οποίο θα έχετε ενδιαφέρουσα προοπτική είναι η δουλειά σας. Εξελίξεις εργασιακές και χρηματικές σας περιμένουν. Θα αναγνωριστείτε ακόμα πιο πολύ ως επαγγελματίας. Σε ότι κάνετε θα είστε από τους-τις πρώτους-ες. Θα χρειαστεί μόνο να είστε προσεκτικοί σε θέματα αντιζηλίας. Μην έχετε συμπεριφορά που θα μαγνητίσει τον φθόνο προς το πρόσωπό σας. Επίσης αποφύγετε να εμπλακείτε σε ίντριγκες που ενδεχομένως άλλοι θέλουν να σας εμπλέξουν. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο έργο σας. Η φράση : « Με συγχωρείς, έχω δουλειά», θα σας κρατήσει μακριά από αντιεπαγγελματικά πηγαδάκια.

Όσοι δεν εργάζεστε αλλά επιθυμείτε να δουλέψετε κάπου, έχετε αρκετές πιθανότητες να εισέλθετε σε έναν τομέα του δημοσίου. Αν προηγείται κάποιος διαγωνισμός για κάτι τέτοιο, θα είστε από εκείνους που θα τον περάσουν!  Ο τόπος δουλειάς σας θα σας εμπνέει και θα φανεί συνεπής από χρηματικής μεριάς. Ευνοείστε και για τον ιδιωτικό χώρο, κυρίως σε δουλειά που θα αξιοποιεί την δύναμη της διαδικτυακής πλατφόρμας.

          ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Το Επτά από τα Ξίφη.

Σας πλησιάζει τούτον τον μήνα ένας αέρας ανανέωσης. Αυτό θα είναι ευχάριστο για εσάς. Από την άλλη μεριά δεν μπορεί τίποτα να αλλάξει, εάν κι εσείς δεν βάλλετε το χεράκι σας. Οπότε ο μήνας θα είναι σημαντικός, εφόσον εσείς ενεργοποιηθείτε και αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες.

Στον γάμο ή στον δεσμό σας φροντίστε να είστε συνεπείς στον λόγο σας. Αποφύγετε να υπόσχεστε πράγματα που δεν θα μπορείτε να τηρήσετε αργότερα. Μείνετε ειλικρινείς, ακόμη κι αν αυτό δεν είναι πάντα ευχάριστο. Παραμείνετε υπεύθυνοι-ες. Μην ρίχνετε πάντα την αποτυχία στην κακή σας τύχη. Δώστε στο ταίρι σας να καταλάβει πως αναλαμβάνετε το μέρος ευθύνης που σας αντιστοιχεί. Εναλλακτικά θα λέγαμε να αγαπήσετε τον εαυτό σας και με τα ελαττώματά του, ώστε να σας αγαπήσει έτσι και ο άνθρωπός σας. Αλλιώς θα νιώθει πως τον «ξεγελάτε», ακόμη κι αν οι προθέσεις σας είναι καλές.

Οι χωρισμένοι –ες θα έρθετε σε επικοινωνία με την-τον πρώην σας. Η θέληση και των δύο σας είναι να τα ξαναβρείτε. Ωστόσο, αποφύγετε η επανασύνδεσή σας να μοιάζει με ένα μοιρολατρικό γεγονός, όπου δύο άνθρωποι είναι μαζί, γιατί δεν αντέχουν να χωρίσουν. Ακόνη χειρότερα επειδή ο-η ένας-μία λυπάται τον-την άλλον-η. Δείξτε ζωντάνια, δουλέψτε με τον εαυτό σας, ώστε να συμπαρασύρετε και τον άλλον να κάνει το ίδιο με τον εαυτό του. Από το να λέτε συνεχώς : «Πάλι μία από τα ίδια», καλύτερα δοκιμάστε να πείτε : «Είναι επιλογή μου να είμαι σ’ αυτήν την σχέση»!

Είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Σε λίγο δεν θα είστε πια, εκτός αν σας αρέσει η μοναχικότητα. Μία γυναίκα ή ένας άντρας του γούστου σας, θα βρεθεί στον συναισθηματικό σας δρόμο. Θα θελήσει να σας διεκδικήσει με τόλμη, επειδή θα της-του αρέσετε! Θα βρεθείτε ένα βήμα πριν από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Αν προχωρήσετε, σημαίνει ότι είστε έτοιμοι-ες να μπείτε σε μία τέτοια συνθήκη, αν όχι, τότε, τουλάχιστον, θα εξακριβώσετε ότι το να παραμένετε μόνοι-ες, είναι η πραγματική επιθυμία σας.

Εργάζεστε; Ακούσατε για αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας; Αυτές θα υλοποιηθούν και θα είναι μόνο για καλό. Κάποιοι θα αναρωτιέστε, εάν εσείς συμπεριλαμβάνεστε σε τούτες τις αλλαγές ή αν θα σας ωθήσουν στην έξοδο. Δεν προβλέπεται να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο χώρος της δουλειάς σας θα αναμορφωθεί. Η μόνη περίπτωση να μην συμπεριλαμβάνεστε στα καινούρια δεδομένα και να χρειαστεί να αποχωρήσετε, είναι εσείς να θέλετε να γίνει έτσι, για τους δικού σας λόγους. Αν ανήκετε σε ένα ένστολο επάγγελμα, θα αναγνωριστεί ο επαγγελματισμός σας και θα προταθείτε για προαγωγή ή για τιμητική αναβάθμιση.

Ο μήνας αυτός ευνοεί ιδιαίτερα όσους απέχετε από τον εργασιακό στίβο και αναζητάτε νέα δουλειά. Ίσως ένας μικρός περιορισμός να είναι η πιθανότητα να ασχοληθείτε μα κάτι, που δεν θα σας ικανοποιεί απόλυτα ως αντικείμενο εργασίας. Παρόλα αυτά θα υπάρχει οργάνωση και τάξη. Αν επιλέξετε να μην ασχοληθείτε, αλλά να βρείτε αργότερα εκείνο που σας αρέσει, ενδέχεται να αποστερήσετε τον εαυτό σας από την ευκαιρία να μάθει νέα πράγματα και να αποκτήσει καινούριες δεξιότητες. Ωστόσο, αργότερα θα σας έρθουν  ευκαιρίες που θα σας εντυπωσιάσουν περισσότερο. Θα χρειαστεί στο μεταξύ να χάσετε χρόνο αναμένοντας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ : Το Αστέρι.

Αυτός ο μήνας θα είναι για εσάς μήνας υλοποίησης των στόχων σας. Φτάνει η στιγμή που θα δείτε τις προηγούμενες μεθοδεύσεις σας να φέρνουν αποτελέσματα. Οι ευχές σας παίρνουν σάρκα και οστά! Ωστόσο κάποιες φορές θα πρέπει να προσέχετε τι ευχόσαστε!

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, έρχεστε πιο κοντά από πριν και βλέπετε τώρα τα προβλήματα στην σχέση σας να βρίσκουν τις λύσεις τους. Θα διαβείτε μία περίοδο ηρεμίας. Ευχάριστες εκπλήξεις του ενός προς τον άλλον θα διανθήσουν τον μήνα τούτο. Η πιθανότητα εγκυμοσύνης είναι μεγάλη. Για τους ανύπαντρους και τις ανύπαντρες προβλέπεται πρόταση γάμου. Χαρείτε τούτον τον γαλήνιο μήνα. Δώστε λίγη προσοχή ωστόσο στην περίπτωση μίας φιλίας που τείνει να εξελιχθεί σε κρυφή σχέση. ίσως ορισμένοι-ες να νιώσετε πως δεν «χωράτε» στα στενά όρια του δεσμού ή του γάμου σας. Στην περίπτωση αυτή ένα λανθάνον φλερτ με φιλικό σας άτομο μπορεί να μετασχηματιστεί σε «παράνομη» σχέση. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, οι ισορροπίες μάλλον θα ανατραπούν!

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε τι θα γίνει τελικά με την οριστική ή μη κατάληξη του δεσμού ή του γάμου σας, οι απαντήσεις θα σας ξαφνιάσουν περισσότερο από ότι φαντάζεστε. Πιάνετε τον εαυτό σας να είναι απελευθερωμένος από το αποτέλεσμα του χωρισμού σας. Νιώθετε μία θετική ενέργεια και δύναμη για το μέλλον σας, που δεν εξαρτάται από την επανασύνδεση ή μη με το πρώην ταίρι σας. Κολλητοί-ες φίλοι-ες είναι εκεί για να σας ενδυναμώσουν. Παρόλα αυτά η επανασύνδεση θα γίνει, αλλά θα διαρκέσει μόνο αν αλλάξουν εκείνα που σας «άδειαζαν» μέσα στην σχέση. Φροντίστε από την μεριά σας να είστε θετικοί-ες, δίνοντας τουλάχιστον μία γενναιόδωρη ευκαιρία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία ιδανική γνωριμία. Όντας ανήσυχα πνεύματα, προσέξτε, ωστόσο, κατά πόσο θα μπορέσετε ή όχι να υποστηρίξετε το παιχνίδι με τις μάσκες! Άραγε θα χρειαστεί να φοράτε μία μάσκα για να περνάτε καλά μέσα σε τούτην την γνωριμία; Θα είστε ο εαυτός σας; Ή θα παίζετε έναν ρόλο που θα μπορούσε να σας κουράσει λίγο παρακάτω; Χωρίς να προδικάζετε τίποτα, αφήστε την γνωριμία να εξελιχθεί, κι αν νιώσετε ότι δεν περνάτε τελικά καλά, πείτε το με ειλικρίνεια. Εφόσον γίνουν έτσι τα πράγματα, αναζητήστε παρακάτω έναν ή μία σύντροφο, με τον-την οποία-ο δεν θα ταιριάζετε τόσο πολύ, ώστε να νιώθετε λιγότερη ταύτιση και περισσότερη ελευθερία. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Στην εργασία σας θα δείτε να γίνονται θαύματα, για τα οποία έχετε βάλει κι εσείς ένα χεράκι. Ανεβαίνει η δουλειά και υπάρχει πνεύμα αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης. Αν προβλέπεται, θα δεχτείτε προαγωγή. Εάν κάνετε μία πνευματική ή καλλιτεχνική εργασία με μαζική εμβέλεια, πρόκειται να καταπλήξετε και να αποκτήσετε οπαδούς ή θαυμαστές. Αν νιώσατε παλιότερα ότι σας εγκατέλειψε η τύχη σας, τώρα θα βρίσκεται δίπλα σας σε ότι κάνετε ή ξεκινάτε!

Βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας και δεν εργάζεστε εδώ και κάποιον καιρό; Ακόμα κι αν είχατε πέσει επάνω σε κλειστές πόρτες, τώρα θα σας ανοίξουν και μάλιστα θα είστε από τους πρώτους στην επιλογή τους, ώστε να σας δεχτούν. Κάτι που καθυστέρησε, έρχεται τώρα να καλύψει το κενό. Επειδή θα βρεθείτε σε στιγμή ευημερίας και συμπαντικής υποστήριξης, καλό θα είναι να την αποδεχτείτε. Αποφύγετε να είστε σχολαστικοί ή εξαιρετικά επιλεκτικοί, γιατί εκεί που θα σας οδηγήσει η επαγγελματική σας αναζήτηση, ενδέχεται να σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες προοπτικές. Οι σχέσεις με τους άλλους, μέσα στον νέο χώρο εργασίας σας, θα είναι αλληλέγγυες και οι αμοιβές σας δίκαιες.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο Βασιλιάς από τα Ραβδιά.

Έρχεται για εσάς ένας δυναμικός μήνας. Θα κινηθείτε με αποφασιστικότητα και τόλμη. Θα διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα αγγίξετε στόχους που σας γοητεύουν εδώ και κάποιον καιρό. Τίποτα από αυτά όμως δεν θα έχει την ίδια αξία, εάν επάνω στην ορμή σας καταπατήσετε τους συμπαντικούς νόμους!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τα πράγματα θα είναι σε τάξη και αρμονία. Οι ρόλοι μεταξύ σας πρόκειται να είναι σαφείς και διακριτοί. Προφανώς ο ένας από τους δύο σε ρόλο «αρχηγού», συνήθως ο κύριος και ο άλλος σε ρόλο «υποστηρικτή», συνήθως η κυρία. Αυτή η απλή όσο και υγιής σχέση θα είναι λειτουργική, προκειμένου να διάγετε έναν ευτυχισμένο βίο. Παρόλα αυτά εσείς ή το ταίρι σας μπορεί να θελήσετε να αναπροσαρμοστείτε μέσα στην σχέση σας. Η προσωπική σας εξέλιξη ως άτομα, ενδέχεται να χρειαστεί έναν επαναπροσδιορισμό στο μεταξύ σας. Κοιτάξτε έκαστος το ταίρι σας σαν ένα πρόσωπο που θέλει, όπως κι εσείς, να εξελιχθεί, καταργώντας ορισμένες φορές τα στερεότυπα.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, η περίπτωση να επανασυνδεθείτε είναι μεγάλη και αυτό το γεγονός θα γίνει με αποφασιστικότητα και τόλμη. Ο ένας από τους δύο θα διεκδικήσει τον άλλον δυναμικά, και θα βρει ανταπόκριση. Προβλέπεται στο τώρα να είστε πιο προσεκτικοί και οι δύο, σε λάθη που σας έθεσαν σε απόσταση. Αλλά και πιο υπομονετικοί ως προς τις παρορμητικές αντιδράσεις σας. Οπότε μάλλον το πάθημα σας έγινε μάθημα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα σε επαγγελματικές συνθήκες, τις δικές σας, του-της άλλου-ης, ή τις κοινές σας. Επίσης μπορεί να γνωριστείτε με αφορμή ένα παρόμοιο ενδιαφέρον ή μία κοινή ενασχόληση όπως το διαδίκτυο, το διάβασμα κτλ.  Τα ενδιαφέροντα ή οι πεποιθήσεις σας θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά, πέραν της ερωτικής χημείας που θα έχετε.

Όσοι βρίσκεστε σε μία εργασία θα την δείτε να προοδεύει μέρα με την μέρα. Η προσωπική σας παρουσία εκεί θα είναι πολύτιμη, ωστόσο θα χρειαστεί γενικότερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Θα πρέπει να είστε συνεργάσιμοι σε σχέση με τον εργοδότη σας. Αν όμως θέλετε να υψώσετε το ανάστημά σας, πιστεύοντας πως γίνονται αδικίες σε βάρος σας, ενδέχεται να δεχτείτε μία σκληρή απόφαση από την πλευρά της εργοδοσίας σας. Κατά τα άλλα οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές, κι αν υπάρχουν καθυστερημένα χρήματα, θα σας επιστραφούν. Αν φύγετε για τον οποιονδήποτε λόγο από την εργασία σας, θα βρείτε σχετικά εύκολα την επόμενη. Ωστόσο δεν υπάρχει εγγύηση πως θα είναι καλύτερη ή με πιο άρτιες συνθήκες από την προηγούμενη.

Εάν δεν απασχολήστε σε μία εργασία προς το παρόν, αλλά θέλετε να βρείτε μία, είναι πιθανόν να σας βοηθήσει ένας άντρας με γνωριμίες και κύρος. Μπορεί να διαμεσολαβήσει για να μπείτε σε έναν δυνατό χώρο ή να είναι ο εργοδότης σας. Εναλλακτικά ενδέχεται να είναι μία δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα. Όπου κι αν θα εργαστείτε, είτε θα είναι αυτό που αγαπάτε, είτε μία οποιαδήποτε βιοποριστική εργασία, θα χρειαστεί να δείξετε εργατικότητα και να τηρείτε την τάξη. Επίσης θα πρέπει να δεχτείτε καινούριες πρακτικές και μεθόδους εργασίας. Θα πληρώνεστε στην ώρα σας και με ακριβοδίκαιη μισθοδοσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Άσσος από τα Πεντάκτινα.

Ίσως αυτόν τον μήνα να «βγείτε» για λίγο από την πνευματώδη φύση σας και να «μεταμορφωθείτε» σε ένα πιο υλικό πλάσμα. Τούτο δεν θα γίνει επειδή έτσι θα ξυπνήσετε ένα πρωί, αλλά γιατί θα σας δοθεί από τις συνθήκες αυτή η έμπνευση και η ευκαιρία.

Στα παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια, στους δύο ή στον έναν από τους δύο, έρχονται χρήματα, που περιμένετε ή έξαφνα. Αυτό θα σας δώσει αμοιβαία μία αίσθηση ελευθερίας για να υπερπηδήσετε διάφορες ανάγκες σας. Θα μοιραστείτε αυτήν την χαρά μαζί, ενώ ταυτόχρονα θα ανανεώσετε την σχέση σας. Δώστε προσοχή στα εξής σημεία : α) Αποφύγετε την υπερβολική συμπεριφορά απέναντι στο χρήμα, ούτε τσιγγουνιά, ούτε σπατάλη. β) Συμφωνείστε για την έννοια «ανήκει». Ποιανού είναι τα χρήματα; Υπάρχει στην σχέση σας  πλούσιος και  φτωχός; Καλύτερα να λυθούν τέτοια ζητήματα, αν υπάρξουν. γ) Δείτε τα χρήματα ως έναν δυνατό παράγοντα για την ηρεμία σας, αλλά ταυτόχρονα όχι πιο δυνατό από την μεταξύ σας αγάπη. δ) Δώστε προσοχή στην περίπτωση να θελήσετε να εντυπωσιάσετε ένα τρίτο πρόσωπο, δια μέσου της ανεβασμένης οικονομικής σας κατάστασης. Κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει κατά τι πιο «φτωχό» τον γάμο ή τον δεσμό σας. Επίσης οι δεσμευμένοι-ες ενδέχεται να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά, ώστε  να σχεδιάσετε τον γάμο σας.

Εάν έχετε χωρίσει, αλλά είναι ακόμη θολή η εικόνα ενός μόνιμου ή μη χωρισμού, τότε για αρκετούς-ες θα δοθεί ξεκάθαρα η ευκαιρία της επανασύνδεσης. Ίσως το πρόβλημα στην παρούσα φάση δεν είναι  συναισθηματικής φύσης, αλλά περισσότερο καλής οργάνωσης. Με αυτήν τη λογική δώστε βαρύτητα σε πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας, που ενδέχεται να σας είχαν δυσκολέψει, όπως είναι η εργασία του καθενός, το άγχος κι ο χρόνος που μπορεί να αφιερώνει στην σχέση κτλ. Ακόμη, τα ζευγάρια που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα έχετε ένα επιπλέον συν για να οδηγηθείτε σε μία επιτυχημένη επανασύνδεση.

Εάν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες θα σας προκύψει ένα καινούριο ερωτικό ενδιαφέρον με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας συνδέει ένα κοινό επαγγελματικό ή εκπαιδευτικό αντικείμενο. Υπάρχει η πιθανότητα να συνομιλείτε δια μέσου τηλεπικοινωνίας, κι εφόσον έχετε βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά και ταιριαστά μεταξύ σας να αποφασίσετε να το πάτε παρακάτω. Άλλη μία πιθανότητα είναι το άτομο που θα γνωρίσετε να βρίσκετε σε καλή οικονομική κατάσταση ή να έχει ένα κερδοφόρο επάγγελμα, χωρίς, ωστόσο, αυτό να είναι κίνητρο της γνωριμίας σας.

Η εργασία σας θα πάει καλά, ενώ αυτήν την ευνοϊκή συγκυρία θα συνοδέψουν τα ανάλογα χρήματα. Πιθανές αλλαγές στον τρόπο ή στον τόπο της εργασίας σας θα σας φέρουν σε πλεονεκτική θέση, και θα σας κάνουν να συνδυάσετε το καινούριο μετά του ωφελίμου! Ευνοείστε ιδιαίτερα οι «οπαδοί» της διαδικτυακής πλατφόρμας, προκειμένου να την αξιοποιήσετε για την εργασία σας, ή ως ένα κομμάτι υποαπασχόλησης.

Αν βρίσκεστε προς αναζήτηση νέας εργασίας, μάλλον το ανήσυχο και επικοινωνιακό πνεύμα σας, θα σας οδηγήσει σε μία δουλειά που η επικοινωνία ή η τηλεπικοινωνία θα έχει τον πρώτο λόγο. Γενικότερα αν έχετε κάποιο πτυχίο θα μπορέσετε να το αξιοποιήσετε. Ενδέχεται, ακόμη, να ενταχθείτε σε μία επαγγελματική ομάδα ή group, που θα αφορά σε έξυπνες εμπορικές συναλλαγές. Θα είστε ικανοποιημένοι τόσο από την ίδια την δουλειά σας, όσο κι από της χρηματικές σας αποδοχές.

        ΙΧΘΥΣ : Η Κρίση.

Φτάνετε στα όρια των υποθέσεών σας, όποιες και να είναι αυτές. Κάποιοι θα αλλάξετε κατεύθυνση και ορισμένοι θα τερματίσετε τον στόχο σας με επιτυχία. Ωστόσο, η επόμενη «μέρα» που ξημερώνει για εσάς, θα σας φέρει κάτι καινούριο.  

Γάμος ή δεσμός; Το δίλημμα των ανύπαντρων. Πολλοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο για την τελική σας απόφαση. Στην πλειοψηφία σας προβλέπεται να προχωρήσετε σε γάμο. Όσοι-ες όμως επιλέξετε να συνεχίσετε την ανεπίσημη δέσμευση, καλό θα είναι να σκεφτείτε κάτι που θα επιφέρει έστω και μία μικρή αλλαγή. Η τάση σας τούτον τον μήνα είναι οι αλλαγές, οπότε αυτή η ενέργεια κάπως θα πρέπει να εκτονωθεί. Οι ήδη παντρεμένοι-ες ενδέχεται να ανακαλύψετε κάτι για την-τον σύζυγό σας, που θα σας ανατρέψει την πεποίθηση πως την-τον ξέρετε καλά. Τούτο μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα δικό της-του απόκρυφο θέμα, μέχρι μία παράλληλη γνωριμία. Αναλόγως θα υπάρξουν αντιδράσεις, που μπορεί να είναι και θετικές, αν εκείνο που θα σας αποκαλυφθεί κολακεύει το ταίρι σας, όπως για παράδειγμα μία κρυφή αποταμίευση χρημάτων για λόγους ασφαλείας κτλ. Με ανάστροφη ανάγνωση, ενδέχεται ο-η σύζυγός σας να ανακαλύψει ένα δικό σας απόκρυφο σημείο!

Εάν έχετε χωρίσει, όμως σκέφτεστε με νοσταλγία το πρώην ταίρι σας, βρίσκεστε στην ιδανική χρονική στιγμή για να γίνει επανασύνδεση. Ο-η άλλος-η σας θέλει, και οι αύρες σας θα σας φέρουν κοντά. Υπάρχει μαγνητισμός. Υπάρχει παρόλα αυτά και το εμπόδιο της λογικής, που σας ψιθυρίζει ότι ίσως να μην τα καταφέρετε να περάσετε καλά μαζί. Εκείνο που θα μπορούσαμε να προτείνουμε, είναι την εσωτερική σας ανανέωση πρώτα, ώστε να ανανεωθεί ουσιαστικά και η σχέση σας. Ακόμη, σκεφτείτε ότι η σχέση σας, και όλες οι σχέσεις, είναι σαν τον καθρέφτη. Αναλόγως πως τον κοιτάτε σας κοιτάζει.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα ή μάλλον μία ανανεωμένη γνωριμία! Οι πιθανότητες είναι 20% νέα γνωριμία, και 80% ανανεωμένη! Νέα εννοούμε την γνωριμία με εντελώς καινούριο άτομο. Ανανεωμένη εννοούμε την γνωριμία με άτομο που έχετε ήδη γνωριστεί στο κοντινότερο ή μακρινότερο  παρελθόν σας. Δεν είναι απαραίτητο να είχατε φλερτάρει. Ίσως απλά να υπήρξε μία συμπάθεια ή μία έλξη. Το σύμπαν θα σας πλέξει ένα τέτοιο σενάριο, ώστε να έρθετε κοντά και να ξυπνήσουν μέσα σας αμοιβαία ερωτικά σκιρτήματα.

Ξυπνάει, και μάλιστα για τα καλά, και η εργασία σας, αν βρέθηκε για λίγο σε αδράνεια. Κλείνει ένα κεφάλαιο υποτονικής ενέργειας και ανοίγει ένα νέο δυναμικής ορμής! Τα χρήματα αρχίζουν και πάλι να σας  βρίσκουν και να «ξεφυτρώνουν» μπροστά σας, σαν την ανοιξιάτικη βλάστηση. Αν, γενικότερα, περιμένατε κάτι να γίνει στην εργασία σας, που θα σας ευνοούσε, και εκείνο είχε καθυστερήσει, τώρα θα πραγματοποιηθεί, ανοίγοντάς σας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας. Εάν κάποιοι θέλετε να αλλάξετε την δουλειά σας για μία καλύτερη, η ευκαιρία θα σας έρθει και θα είναι καλή. Πριν πάρετε την τελική σας απόφαση κάντε ένα flash back στην επαγγελματική σας πορεία, ώστε να αξιοποιήσετε την πείρα σας μαζί με το ένστικτό σας, για την οριστική σας απόφαση.

Εάν δεν απασχολείστε σε κάποια εργασία και αναζητάτε το επόμενο επαγγελματικό μονοπάτι σας, μάλλον θα ζήσετε ένα εργασιακό déjà vu. Αυτό σημαίνει ότι ή θα βρεθείτε σε έναν παλιότερο επαγγελματικό σας χώρο, ή θα βρείτε μία δουλειά, η οποία θα σας θυμίζει πολύ κάποια προηγούμενή σας, ή ακόμη, τολμηρότερα, μία που είχατε ασκήσει σε προηγούμενη ενσάρκωση! Σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε οικία και σαν να είστε στο στοιχείο σας. Θα μείνετε ευχαριστημένοι από χρηματικής απόψεως. Αξιοποιήστε ότι «μνήμες» έχετε από το παρελθόν, τόσο πάνω στην δουλειά αυτή καθεαυτή, όσο και σχετικά με την σωστή συμπεριφορά σας στον νέο(;) σας επαγγελματικό χώρο!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

          Ιανουάριος 2021. Μήνας έξι ( 6 ). Καλή Χρονιά με Υγεία! Για εισαγωγικά σχόλια, γ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

        Ιανουάριος 2021. Μήνας Αρμονίας. Καλή Χρονιά με Υγεία! Ο Ιανουάριος του 2021 αριθ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

Το σύμπαν λοιπόν, σε μια καρμική αλλαγή που θα αφήσει το πρακτικό της στίγμα, για πο ...

Ετήσιες Προβλέψεις Ταρώ 2021

In category Ταρώ

            Έτος  2021  :  Χρονιά  Ευσεβών  Πόθων ! Καλή Χρονιά με Υγεία! Το έτος 2021 μας ...

Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2021

In category Ταρώ

                           Έτος 2021. Προσωπικό Έτος & η Χρονιά  ΠΕΝΤΕ [ 5 ] Καλή Χρονιά με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Δεκέμβριος 2020

In category Ταρώ

Το 2020 σε τελική ευθεία … επιτέλους! Όλα είναι σε φάση ανασυγκρότησης και επανεκκίν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u