Προβλέψεις Ταρώ Απρίλιος 2021


   ΚΡΙΟΣ  :  Ο Βασιλιάς από τα Κύπελλα.

Θα ανακτήσετε την αξιοπιστία σας, αν είχε χαθεί. Οι σχέσεις με το περιβάλλον σας θα διορθωθούν. Αυτό θα σας ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο. Κάποιοι θα καταλάβουν ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει τιμιότητα και ειλικρίνεια. Ασφαλώς δεν μπορούν πάντοτε να ειπωθούν όλα. Μερικές φορές κάποια πράγματα είναι καλό να παραμένουν μυστικά. Ωστόσο, όταν μιλάμε για τιμιότητα, εννοούμε την πρόθεση και την αίσθηση που θα έχει ο καθένας σας. Μερικές φορές το να σκαλίζετε τις λεπτομέρειες είναι άσκοπο και ψυχοφθόρο. Εστιάστε στο γεγονός ότι έχετε συναισθήματα μεταξύ σας και ότι θέλετε να είστε μαζί! Θα είναι ένα καλός μήνας, οπότε μην τον χάσετε με άσκοπες ανασφάλειες.

Οι χωρισμένοι-ες θα έρθετε και πάλι κοντά, τουλάχιστον για μία ακόμη προσπάθεια. Αφήστε πρώτα την καρδιά σας να μιλήσει και μετά την λογική σας. Τα συναισθήματα υπάρχουν, όπως και η θέληση! Εκείνο όμως που θα πρέπει να διορθωθεί, είναι το βασικό πρόβλημα που σας οδήγησε στον χωρισμό. Διαφορετικό για το κάθε ζευγάρι. Αν αυτό υπάρχει ακόμη, δυστυχώς θα σας ταλαιπωρήσει ξανά λίγο παρακάτω. Επομένως μην μένετε μόνο στην θεωρία, αλλά και στις εποικοδομητικές… επιδιορθώσεις της σχέσης σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία με άτομο που θα σας… καθηλώσει με την αμεσότητά του. Δηλαδή με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα τολμήσει να εκφράσει ότι της-του αρέσετε! Χωρίς να φοβάται την απόρριψη. Αν πράγματι θέλετε να κάνετε σχέση, η ιδιοσυγκρασία αυτού του ατόμου θα είναι ιδανική για μία σταθερή εξέλιξη.

Στην εργασία σας θα βελτιωθούν αρκετά οι συνθήκες. Οι πληρωμές σας θα είναι τακτικές και δίκαιες. Ενδέχεται να αναλάβει ένα καινούριο πρόσωπο σε θέση κλειδί, το οποίο θα φέρει ανανέωση στον χώρο σας. Αν είστε υφιστάμενος-η, ο-η προϊστάμενος-η σας θα σας εκτιμά και θα σας εμπιστεύεται. Εξακολουθήστε να είστε αξιόπιστοι. Μην κάνετε πίσω σκέψεις.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα εισέλθετε σε έναν χώρο, όπου θα αναγνωρίσουν τις γνώσεις ή την προϋπηρεσία σας. Ενδεχομένως να περάσετε κάποιον διαγωνισμό ή κάποιες εξετάσεις. Θα τα πάτε πολύ καλά, αρκεί να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό και να δείχνετε σεβασμό στην ιεραρχία και γενικότερα στους άλλους.

  ΤΑΥΡΟΣ  :  Ο Άσσος από τα Ραβδιά.

Ο μήνας αυτός θα σας ανεβάσει αρκετά, είτε μέσα από την καλή τύχη που θα έχετε, είτε μέσα από τις δικές σας εύστοχες προσπάθειες σε συνδυασμό με την καλή σας τύχη!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα έρθετε πιο κοντά, μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και δημιουργικότητας. Πολλά πράγματα, που σας είναι κοινά, θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο! Η επιτυχία σας σαν ζευγάρι θα είναι αμφίδρομη! Δηλαδή και η συνεννόησή σας θα βοηθάει τα πρακτικά σας ζητήματα, και η αποτελεσματικότητά σας θα τονώνει την σχέση σας! Ταυτόχρονα θα τονωθεί η ερωτική σας προσέγγιση. Είναι πιθανή μία εγκυμοσύνη, όπως και η πρόταση γάμου για τους-τις ανύπαντρους-ες.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, κι αναρωτιέστε ποια θα είναι η εξέλιξή του, ενδεχομένως να έχετε κάποιες καλές ευκαιρίες επαναπροσέγγισης. Προσέξτε, ωστόσο, να μην εστιαστούν μόνο στον ερωτισμό, ή στην μεταξύ σας μελλοντολογία για το μέλλον της σχέσης σας. Αλλά και στα συναισθήματά σας, χωρίς να χρειαστεί να γίνετε μελοδραματικοί. Αυτό, γιατί αν παραμείνετε μόνο σε ένα επιφανειακό επίπεδο ενθουσιασμού, τούτο πολύ εύκολα θα μπορούσε να καταρρεύσει με την πρώτη ή την δεύτερη αναποδιά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα ξεκινήσετε μία καινούρια γνωριμία με ενθουσιασμό! Αυτό θα είναι πολύ καλό, αφού η θετική ενέργεια, που θα έχετε, θα σας δώσει δύναμη να δουλέψετε αυτήν την γνωριμία. Ενδεχομένως να περάσετε από κάποιες διακυμάνσεις. Όμως εφόσον, κι εσείς και ο-η άλλος-η, δεν θα είστε… της φυγής, οι διακυμάνσεις αυτές αντί να σας απομακρύνουν θα σας ενδυναμώσουν περισσότερο.

Στην εργασία σας προβλέπεται να ανεβαίνει η δουλειά σας, και γενικότερα να έχετε μπροστά σας έναν μήνα με αρκετή κίνηση. Ταυτόχρονα θα ανέβουν οι αποδοχές σας. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, θα αυξηθούν τα κέρδη σας. Η επαγγελματική σας ψυχολογία θα ανέβει, ενώ θα έχετε και εμφανή χρηματική άνεση.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ίσως ταυτόχρονα η τύχη σας να σας εκπλήξει! Εννοώντας ότι μπορεί να βρείτε μία δουλειά με συνθήκες και όρους που θα σας ενθουσιάσουν και θα είναι απρόσμενοι! Όπως για παράδειγμα μία εργασία σε εξωτερικό χώρο, με ασύνηθες ωράριο κτλ. Διαφαίνεται να ξεκινάτε με ενθουσιασμό.

    ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Ο Κρεμασμένος.

Έφτασε η ώρα της αυτογνωσίας, η οποία μερικές φορές είναι μία κάπως σκληρή διαδικασία. Ωστόσο είναι ο μόνος σχεδόν τρόπος να λυτρωθείτε από τα διλήμματα σας, που σας ταλαιπωρούν ψυχικά.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θέλετε επιτέλους να πάρετε απαντήσεις για την ταλαιπωρία που περνάτε στον γάμο ή στον δεσμό σας. Το μόνο βέβαιο είναι πως κάποια πράγματα αλλάζουν και κάποια θα πρέπει να τα αποδεχτείτε όπως είναι, γιατί δεν αλλάζουν. Αν και κάτι τέτοιο ακούγετε σκληρό, στην πραγματικότητα είναι απλά ρεαλιστικό. Το να αποδεχτείτε κάτι που δεν σας αρέσει αρκετά, και δεν είναι αφόρητο ή κατακριτέο, ίσως να είναι η πραγματική λύση στο πρόβλημα. Ας μην ξεχνάτε πως όσο αντιστέκεστε σε κάτι, σε κάποια λεπτομέρεια, τόσο κι εκείνο αντιστέκεται για να επιβεβαιώσει την ύπαρξή του!

Οι χωρισμένοι-ες μάλλον θα έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά μέσα στην σχέση με την ή τον πρώην σας. Ωστόσο επιθυμείτε να είστε και πάλι μαζί της-του. Δυστυχώς όμως εάν έχετε πιστέψει, και πιστεύετε ακόμη, πως έχετε τον ρόλο του θύματος, αυτό και θα αναπαράγετε. Η επανασύνδεση αξίζει μόνο εάν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας χαρούμενο κι ευτυχισμένο μέσα στην επανασύνδεση. Η ευκαιρία θα δοθεί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα νιώσετε μπερδεμένοι-ες για το αισθηματικό σας μέλλον. Ίσως να αναρωτιέστε, εάν θέλετε να μείνετε κι άλλο μόνοι-ες, ή αν θέλετε να κάνετε σχέση. Την απάντηση θα την δώσετε σε ένα άτομο που σας πολιορκεί εδώ και κάποιον καιρό, και επιτέλους θέλει να πάρει αυτήν την  απάντηση! Πείτε «Ναι», αν έχετε ενέργεια για να δώσετε σε μία καινούρια σχέση. Διαφορετικά απελευθερώστε το άλλο άτομο λέγοντάς του ότι δεν μπορείτε να υποστηρίξετε μία σχέση στην παρούσα φάση της ζωής σας.

Η εργασία σας θα πάει καλά, όμως με έναν όρο : ότι αρκετή ευθύνη γι αυτό θα έχουν οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας. Εάν είστε αναποφάσιστοι ή διστακτικοί να τολμήσετε, ενδεχομένως να παραμείνετε στα ίδια γι αυτόν το μήνα. Αν είστε ευχαριστημένοι, μην κάνετε τίποτα και περιμένετε παρακάτω κάποια ιδανικότερη χρονική στιγμή για αλλαγές. Αν είστε δυσαρεστημένοι, ίσως είναι καλή η στιγμή για να τολμήσετε την αλλαγή ή για να διεκδικήσετε αυτό  που θέλετε. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, χωρίς να αποκλείονται κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα λάβετε κάποια απάντηση από ένα «ξεχασμένο» βιογραφικό που είχατε στείλει, ή από μία επίσης «ξεχασμένη» αίτηση. Θα σας ανοίξει μία αξιοπρεπείς επαγγελματική πόρτα, όπου θα μπορείτε να παραμείνετε εκεί σταθερά στο μέλλον και με δίκαιες αμοιβές!

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Αρκετά δυνατοί θα είστε αυτόν το μήνα, τόσο μέσα την σχέση σας, όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέξτε να μην πιέζετε τους ανθρώπους, που είναι κοντά σας, περισσότερο από όσο επιτρέπουν τα όρια της προσωπικής τους ελευθερίας, για να μην σας εγκαταλείψουν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα περάσετε μία καλή και γόνιμη περίοδο. Τα οικονομικά σας δεδομένα ως ζευγάρι θα ανέβουν και θα τονώσουν και το προσωπικό σας κομμάτι. Δεν αποκλείεται να προκύψει εγκυμοσύνη. Επίσης πρόταση γάμου για τα ανύπαντρα ζευγάρια. Προσέξτε κάπως την τάση σας να επιβληθείτε στον ή στην σύντροφό ή σύζυγό σας. Καλό θα είναι να μην γίνεται πάντα το δικό σας, ή εναλλακτικά του-της άλλου-ης, γιατί κάτι τέτοιο μακροπρόθεσμα θα προκαλέσει απωθημένα και αντιδράσεις.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και θέλετε να έχετε επανασύνδεση, δεν θα είναι λάθος να πάρετε την πρωτοβουλία γι αυτό. Μην δίνεται ωστόσο την εντύπωση ότι έχετε το πάνω χέρι. Κινηθείτε διπλωματικά για να τα ξαναβρείτε, κάτι που θα πρέπει να διατηρήσετε και μετά στην συμπεριφορά σας, για να μην σκεφτεί το ταίρι σας ότι το… ξεγελάσατε για να πετύχετε τον σκοπό σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα την-τον κατακτήσετε με το ερωτικό ταπεραμέντο σας. Θα ξεκινήσει μία ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία με διακυμάνσεις και εξάρσεις. Φροντίστε να μην σας… καταπιεί η δυναμική της γνωριμίας σας, αλλά να έχετε τον έλεγχο αυτών που λέτε και κάνετε.

Η εργασία σας θα κινηθεί δυναμικά. Αν ασχολείστε με πωλήσεις θα κάνετε θραύση! Τα κέρδη σας θα ανέβουν αρκετά. Με ότι κι αν ασχολείστε, θα πάρετε αύξηση ή μπόνους. Ενδεχομένως κάποιοι-ες να γίνετε γνωστοί-ες, προωθώντας ακόμη περισσότερο την εργασία ή το έργο σας. Βρίσκεστε σε μία δυναμική και δημιουργική στιγμή της καριέρας σας!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε έναν δραστήριο μήνα ως προς τις επιλογές και τις επαφές σας. Ενδεχομένως θα κατασταλάξετε σε ένα δυναμικό και επικερδή επαγγελματικό χώρο, που θα τα έχει όλα! Από την σωστή οργάνωση μέχρι τις ακριβοδίκαιες και τακτικές αμοιβές. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία σε αυτόν τον χώρο να εξελίξετε τις όποιες γνώσεις ή δεξιότητές σας.

 ΛΕΩΝ  :  Το Τέσσερα από τα Κύπελλα.

Βαδίστε στα σίγουρα κι αφήστε τα ρίσκα για πιο μετά. Μην βάζετε υψηλούς στόχους, αν δεν είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα. Οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν, αλλά τελικά κάτι καλό θα βγει από την δοκιμασία.

Οι παντρεμένοι-ες κι οι δεσμευμένοι-ες θα πρέπει να δείξετε υπομονή και εγκράτεια! Ίσως ο γάμος ή ο δεσμός σας να περνάει μία φάση ρουτίνας. Αυτό δεν σημαίνει πως η εκτόνωσή του βρίσκετε έξω από αυτόν. Καλύτερα να περιμένετε να φτιάξουν τα πράγματα, παρά να κοιτάξετε σε άτομο εκτός του δεσμού ή του γάμου σας. Αν όντος συμβεί κάτι τέτοιο η απομάκρυνση με το ταίρι σας θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Οι δυνατές σχέσεις άλλωστε δοκιμάζονται στα δύσκολα.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό κι επιθυμείτε να έρθετε ξανά κοντά στον ή στην πρώην σας, αυτό θα γίνει με κάποια προϋπόθεση! Δηλαδή, να μην  έχει ήδη μπει ένα τρίτο πρόσωπο στην ζωή σας, ή στην ζωή του-της προηγούμενου-ης συντρόφου σας. Στην περίπτωση αυτή τα πράγματα θα πάρουν περισσότερο χρόνο, μέχρι να καταλάβετε ότι θέλετε να επιστρέψετε στην παλιά σας σχέση. Βέβαια θα πρέπει να σκεφτείτε επίσης, ότι ο βαθμός δυσκολίας της επανασύνδεσης θα είναι μεγαλύτερος, αν ο ένας από τους δύο σας ξέρει πως ο άλλος πέρασε από μία σύντομη σχεσούλα, ώσπου να αποφασίσει να επιστρέψει ξανά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα δείτε την προοπτική μίας νέας σχέσης κάπως καχύποπτα. Αυτό θα οφείλετε στο γεγονός ότι το καινούριο άτομο που θα μπει στην ζωή σας, θα σας προκαλέσει την υποψία ότι έχει ακόμη συναισθήματα για τον παλιό δεσμό του. Ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και να μην ξέρετε πώς να αντιδράσετε. Ωστόσο καλύτερα να υποστηρίξετε την νέα γνωριμία σας, εφόσον η συμπεριφορά του-της άλλου-ης είναι καλή απέναντί σας. Δώστε χρόνο.

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας διαφαίνονται δυναμικά και ασφαλή. Καλό θα είναι να μην πάρετε επαγγελματικά ρίσκα, εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα πάτε στα καλύτερα. Κατά βάση «κινδυνεύετε» μόνο από δικές σας λάθος κινήσεις κι επιλογές. Επίσης προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και την πιθανή επένδυση χρημάτων που θέλετε να κάνετε.

Αν ψάχνετε για εργασία, θα σας δοθεί μία καλή ευκαιρία να αποκατασταθείτε επαγγελματικά σε κάτι σίγουρο και σταθερό. Καλό θα είναι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή να μην ψάχνετε για εκείνο, που ενδεχομένως να είναι αβέβαιο, ακόμη κι αν σας αρέσει πολύ. Η επιτυχία θα έρθει, αν ακολουθήσετε την πιο ασφαλή επιλογή.

       ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Ο Διάβολος.

Δείτε την ζωή σας μέσα από το αναλυτικό σας πρίσμα. Ίσως κάποια πράγματα να χρειάζονται βελτίωση. Η αδιαφορία σας για αυτά δεν βοηθάει πια να διορθωθούν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας υποβόσκει μία κρυφή καταπίεση του ενός απέναντι στον άλλον. Ενδέχεται να κάνετε καλά πράγματα, που ωστόσο έχουν τον σκοπό να… σκλαβώσουν το ταίρι σας ή εσάς, αναλόγως. Θα χρειαστεί να απελευθερωθείτε, είτε ο ένας είτε ο άλλος, από την λογική ότι κάνετε κάτι και περιμένετε ανταπόδοση, ή ακόμη χειρότερα υποταγή από το ταίρι σας αντίστοιχα. Κάτι τέτοιο θα γίνετε αντιληπτό και θα προκαλεί αντιδράσεις. Όσο θέλετε να χειρίζεστε μεταξύ σας τις συμπεριφορές σας, τόσο η σχέση σας θα γίνετε ένα σύστημα ανταλλαγής και συμφέροντος.

Οι χωρισμένοι-ες ίσως να προσπαθήσετε να έρθετε κοντά με την ή τον πρώην σας, ή εκείνη-ος με εσάς, μέσα από μία χειριστική συμπεριφορά. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν θα βοηθήσει να προκύψει μία καλοπροαίρετη και υγιής επανασύνδεση. Τουναντίον θα συσσωρεύσει περισσότερα αρνητικά συναισθήματα. Γι αυτό αφήστε λίγο χρόνο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και διεκδικείστε τον ή την πρώην σας, ή εκείνος-η εσάς, με αγάπη και χωρίς εξαναγκασμούς ή ακόμη χειρότερα εκβιασμούς!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίστε ένα καινούριο πρόσωπο, ίσως μέσω του διαδικτύου. Θα υπάρξει αμοιβαίος ενθουσιασμός, αλλά και μία τάση ελέγχου. Στην περίπτωση που αντιληφθείτε κάτι τέτοιο, προφανώς θα αντιδράσετε αναλόγως του χαρακτήρα σας. Εάν είστε άτομο που… κολακεύεται να το ελέγχει ο ή η σύντροφός του, με την λογική ότι έτσι δείχνει την διεκδίκησή του, τότε θα προχωρήσετε. Προσέξτε και πάλι μήπως έτσι η σχέση που θα προκύψει καταπιεί… την προσωπικότητά σας! Αν είστε άτομο που δυσανασχετεί με τον έλεγχο, ή θα βάλετε τα όριά σας, ή θα απομακρυνθείτε τελικά.

Στην εργασία σας ενδέχεται να μην περάστε την καλύτερη φάση, από την άποψη περισσότερο των σχέσεών σας με τους άλλους. Ενδεχομένως κάποιος να θελήσει να σας καταπιέσει, ίσως ανώτερός σας. Προς το παρόν κάντε υπομονή και περιμένετε να δείτε πώς θα εξελιχθεί η συμπεριφορά του. Εάν δεν λυθεί το θέμα, τότε θα πρέπει να κάνετε κάτι ή να αποχωρήσετε, προκειμένου να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία. Το Σύμπαν θα σας προστατεύσει για το επόμενο βήμα σας. Δεν θα ταλαιπωρηθείτε οικονομικά. Αποφύγετε επίσης όσο γίνετε δοσοληψίες που μπορούν να σας δεσμεύσουν, όπως ένας δανεισμός κτλ.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε μία που ξεκάθαρα θα είναι καλύτερη από κάποια προηγούμενη που έχετε αφήσει. Δείτε θετικά την αλλαγή και συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας. Τα οικονομικά ενδέχεται ελαφρώς να σας αδικούν ή να τα λαμβάνεται με μικρή καθυστέρηση. Παρόλα αυτά, μπορεί να είναι η καλύτερή σας επιλογή για τώρα.

ΖΥΓΟΣ : Ο Ακόλουθος από τα Πεντάκτινα.

Ίσως αυτόν το μήνα να σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά σας. Θα έχετε καλές ειδήσεις σχετικές με δουλειές και με χρήματα. Οι σχέσεις σας θα κινηθούν σε συνάρτηση με τις άλλες σας υποχρεώσεις.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα σας ανταμείψουν οι προηγούμενες προσπάθειές σας, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Αυτό θα σας ενδυναμώσει. Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα οργανώσετε τον γάμο σας. Γενικότερα η οικονομική άνεση που προβλέπεται, θα δώσει ώθηση στην σχέση σας. Θα μπορέσετε να απολαύσετε κάποια πράγματα, να κάνετε ορισμένες αγορές, να αποδράσετε κτλ. Μιλάμε για μία δυναμική περίοδο στον γάμο ή στον δεσμό σας. Αφήστε την ενέργεια σας να ρέει. Μην αναλύετε πολύ τις καταστάσεις.

Οι χωρισμένοι-ες θα βρείτε τον τρόπο να επικοινωνήσετε με την ή τον πρώην σας, ή εκείνη-ος με εσάς! Προσέξτε τι λέτε γενικότερα, επειδή θα είστε κάπως πιεσμένοι από άποψη χρόνου. Να μιλάτε θετικά και να εξηγείτε την πίεση του χρόνου σας, ώστε να μην φαίνεται λανθασμένα πως αποφεύγετε τον άλλον. Ως το τέλος του μήνα θα έχετε καταφέρει να είστε κοντά. Δεδομένου βέβαια πως επιθυμείτε την επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με αφορμή μία επαγγελματική σας υπόθεση. Ή γενικότερα γύρω-τριγύρω από έναν επαγγελματικό χώρο. Με την γυναίκα ή τον άντρα που θα γνωριστείτε αντίστοιχα, θα έχετε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα και πιθανόν παρόμοια ιδιοσυγκρασία. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε οικειότητα και ασφάλεια. Προσέξτε ωστόσο να διατηρείτε αμοιβαία καλή συμπεριφορά, γιατί διαφορετικά θα απογοητεύσετε ο-η ένας μία την-τον άλλη-ον.

Στην δουλειά σας θα τα πάτε περίφημα. Θα ξεχωρίσετε με την καλή έννοια και με την αξία σας κι όχι με την λογική της επιβολής! Ιδιαίτερα εάν κάνετε ένα επάγγελμα σχετικό με την επικοινωνία, ή με τα χρηματοοικονομικά, θα έχετε σίγουρη την άνοδο και την επιτυχία. Τα δικά σας οικονομικά θα βελτιωθούν. Ενδεχομένως παλαιότερες δύσκολες στιγμές ανέχειας που περάσατε, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, μία πληροφορία που θα σας έρθει απρόσμενα, θα ανατρέψει την επαγγελματική σας κατάσταση. Θα μάθετε για την ζήτηση εργασίας σε χώρο ιδιωτικό ή του δημοσίου, για τον οποίο θα είστε ιδανική επιλογή. Προβλέπεται να δείχνετε ενδιαφέρον και να κατακτάτε τούτη την αξιόλογη θέση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Το Επτά από τα Ξίφη.

Σε αναζήτηση της αλήθειας θα εξελιχθεί αυτός ο μήνας για εσάς. Θα χρειαστεί να δείτε ξεκάθαρα κάποια πράγματα, είτε αυτό σας στενοχωρεί, είτε σας χαροποιεί. Τα συναισθήματά σας ενδέχεται, ωστόσο, να μπλοκάρουν την  αντίληψη της πραγματικότητας για εσάς, με αποτέλεσμα να βυθιστείτε περισσότερο στις ψευδαισθήσεις σας!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η πραγματικότητα και η φαντασία βρίσκονται σε ένα πάντρεμα, που δημιουργεί ένα πέπλο ομίχλης! Οι υποψίες για ένα κρυφό ερωτικό τρίγωνο, που χαλά τις ισορροπίες σας, είναι διάχυτες. Αν δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, ή αν έχετε δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες ενοχές για το ένα ή για το άλλο, απλά μην κάνετε τίποτα. Δεν είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Το Σύμπαν θα σας δείξει πότε θα είστε έτοιμοι-ες να αναζητήσετε την μία ή την άλλη αλήθεια.

Οι χωρισμένοι-ες μπορεί να έχετε ακόμη συναισθήματα για την ή τον πρώην σας, ή εκείνη-ος για εσάς. Το… πρόβλημα ωστόσο για μία επιτυχημένη επανασύνδεση, διαφαίνεται να είναι σε άλλη βάση! Δηλαδή σε μία αντίληψη ή έναν «εθισμό» του ενός από τους δύο σας, ή, σπανιότερα και των δύο σας, να θέλετε να βάζετε την περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή, δια μέσου παράπλευρων γνωριμιών. Προφανώς, με αποδείξεις ή χωρίς, τούτο έχει γίνει αντιληπτό και δυσχεραίνει αρκετά την εξέλιξη της επανασύνδεσης. Καλό θα είναι να δείτε μέσα σας, κι ο-η ένας-μία και η-ο άλλη-ος, τι πραγματικά θέλετε και τι πραγματικά μπορείτε να αλλάξετε. Η ευκαιρία για την επανασύνδεση θα δοθεί. Ακόμη κι αν γίνει, η ποιότητα και η σταθερότητά της θα κριθούν από τις ουσιαστικές αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με άτομο που θα σας κερδίσει με τον καλό του τρόπο, αλλά κυρίως με την αμοιβαία χημεία σας. Προτού επενδύσετε συναισθηματικά επάνω σε αυτήν την γνωριμία, καλό θα είναι να διερευνήσετε διακριτικά, εάν υπάρχει κάποιος γάμος ή κάποιος δεσμός, που το καινούριο πρόσωπο σας έχει αποκρύψει! Κυρίως εάν παρατηρήσετε κάποια μυστικοπάθεια στην συμπεριφορά του. Εφόσον βεβαιωθείτε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στην νέα σας γνωριμία μαζί του.

Στην εργασία σας, θα περάσετε μάλλον μία κατάσταση ανασφάλειας, η οποία θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος του μήνα. Ενδεχομένως για λίγο να χρειαστεί να κάνετε… τα πικρά γλυκά, μέχρι να δείτε που πάει το όλο θέμα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Ίσως τελικά να γίνουν ριζικές αλλαγές που θα εξυγιάνουν το χώρο σας και θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Από οικονομικής πλευράς θα είστε ασφαλείς.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, καλό θα είναι να προχωρήσετε σε κάτι, μόνο αν έχετε την βεβαιότητα ότι είναι αξιόπιστο. Μην ξεκινάτε εργασία σε χώρο, όπου δεν ακούγονται καλά σχόλια γι αυτόν. Δεν είναι καλή χρονική στιγμή για πειραματισμούς. Διαφορετικά αφήστε να περάσει αυτός ο μήνας και περιμένετε λίγο παρακάτω τα καλύτερα! Το Σύμπαν δεν σας ξεχνά!

     ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Η Σελήνη.

Ίσως να περάσετε έναν μήνα ψευδαισθήσεων. Ή έναν μήνα διάλυσης των προηγούμενων σας ψευδαισθήσεων. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει, αργά ή γρήγορα, να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η φαινομενική ηρεμία κρύβει απωθημένες σκέψεις ή συναισθήματα. Από κάπου θα ξεκινήσει η αρχή της… διαρροής τους! Καλό θα είναι να είστε έτοιμοι να δείτε την πραγματικότητα του ή της συζύγου ή συντρόφου σας, ή εκείνος-η την δική σας. Η αλήθεια, η οποία μπορεί να μην είναι απαραίτητα ευχάριστη, θα φέρει την λύτρωση στα εσωτερικά σας αδιέξοδα. Θα χρειαστεί να μην λειτουργήσετε εγωιστικά, αλλά να βάλετε πρώτα το καλό του δεσμού ή του γάμου σας. Διαφορετικά ενδέχεται να πεισμώσετε, κι οι δύο σας, και να κρατήσετε μία σταθερά αρνητική στάση στο μέλλον.

Αν έχετε χωρίσει, όμως το ενδιαφέρον για τον ή την πρώην σας είναι ακόμη ζωντανό, ενδέχεται να φτάσουν στα αυτιά σας φήμες για το ποιόν του-της. Κατά βάση θα είναι αρνητικές. Μπορεί να τις τροφοδοτεί ένα άτομο, που έβαλε το χεράκι του να χωρίσετε ή όχι απαραίτητα. Προσέξτε τι πιστεύετε και τι όχι. Μην αφήνετε να παίζουν με το μυαλό σας, ενώ έχετε προσωπική άποψη για τον ή την πρώην σας. Εξάλλου, εναλλακτικά μπορεί να κατακρίνουν εσάς στον-στην πρώην σύντροφό σας. Τελικά, αν δίνεται μεγάλη βάση στις φήμες, μπορεί στην πραγματικότητα να ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να φύγετε οριστικά από την σχέση αυτή. Τι ισχύει; Αν ακούσετε την δική σας φωνή και εμπειρία θα τα καταφέρετε να είστε ξανά μαζί!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γοητευτείτε από ένα καινούριο πρόσωπο, το οποίο θα γνωρίσετε. Παρόλα αυτά κάποιος ή κάποιοι δικοί σας άνθρωποι θα σχολιάσουν αρνητικά την νέα σας γνωριμία. Μπορεί να βλέπουν κάτι που εσείς δεν βλέπετε! Ή να ζηλεύουν! Ή να φοβούνται ότι θα κάνετε σχέση και θα σας χάσουν από παρέα κτλ! Μην παρατήσετε αμέσως την προσπάθεια να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το άτομο. Το… πόρισμα θα πρέπει να είναι δική σας απόφαση κι όχι επιρροή των άλλων! Αν τελικά παραμείνετε στην γνωριμία αυτή, σιγά-σιγά θα την αποδεχτούν κι όσοι στην αρχή την κατέκριναν.

Στην εργασία σας θα μάθετε πράγματα, τα οποία θα σας κάνουν να σαστίσετε! Ενδεχομένως να αποκαλυφθούν συμφωνίες που έγιναν… κάτω από το τραπέζι ή διάφορα άλλα απίστευτα παρασκήνια! Ωστόσο η ίδια η δουλειά σας, ή η δική σας θέση, δεν θα κινδυνέψουν. Τουναντίον θα γίνει μία εκκαθάριση των κακώς κειμένων και η εργασία σας θα τονωθεί. Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν σταθερά κι ανεπηρέαστα από όλα αυτά. Μελλοντικά ωστόσο θα βελτιωθούν.

Αν ψάχνετε καινούρια εργασία, θα βρεθείτε κάπως μπερδεμένοι ανάμεσα σε επαγγελματικές ευκαιρίες και στις φήμες που τις ακολουθούν. Ίσως να μην ξέρετε τί να πιστέψετε και τι να κάνετε. Εάν δεν έχετε κάτι να χάσετε πάρτε ένα ρίσκο και επιλέξτε έναν επαγγελματικό χώρο. Διαφορετικά κάντε λίγη υπομονή, ώσπου να ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας το θολό τοπίο. Μπορείτε να μιλήσετε σχετικά με έναν δικό σας άνθρωπο που εμπιστεύεστε την γνώμη του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο Ακόλουθος από τα Ραβδιά.

Το πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία, θα το διαπιστώσετε αυτόν το μήνα. Γι αυτό ποντάρετε πάνω στην καλή ποιότητας της επικοινωνίας σας με τους άλλους. Μην ελπίζετε ότι τα… επικοινωνιακά σας λάθη θα συγχωρηθούν απαραίτητα, ή ότι οι άλλοι θα τα ξεχάσουν εύκολα!

Στο δεσμό ή στον γάμο σας λειτουργήστε και εσείς και το ταίρι σας με ειλικρίνεια. Εάν κάτι δεν μπορείτε να το τηρήσετε, ή να το υποστηρίξετε, μην το υπόσχεστε καλύτερα καθόλου. Μία ανεκπλήρωτη υπόσχεση δεν θα ηρεμήσει τα πνεύματα, τουναντίον θα εκθέσει την αξιοπιστία εκείνου που την κάνει. Αυτό θα εξελιχθεί μάλιστα σε μία… ανοιχτή πληγή για την σχέση σας, εάν γίνεται κατ’ εξακολούθηση. Δηλαδή οι καθησυχαστικές δηλώσεις ή υποσχέσεις, που οι εννέα στις δέκα δεν τηρούνται. Αν χρειαστεί συζητήστε το μεταξύ σας και αποφασίστε να είστε κατά βάση συνεπείς σε αυτά που λέτε, ή διαφορετικά καλύτερα να μην τα λέτε!

Οι χωρισμένοι-ες ίσως να έρθετε αντιμέτωποι-ες με την… ρητορική της ή του πρώην σας, ή εναλλακτικά εκείνη-ος με την δική σας, στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να επανασυνδεθείτε. Όμως, αναρωτηθείτε ποιο νόημα θα έχει μία επανασύνδεση, εάν χρειάζεται να εμπλακείτε σε προσπάθειες να πείσετε ή να εξηγήσετε ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ον ετούτο κι εκείνο και το άλλο κτλ.; Η επανασύνδεση με τα λίγα και… σταράτα λόγια ενδεχομένως να είναι και η πιο υγιής! Διερευνήστε όλα αυτά, προτού αποφασίσετε εάν αξίζει ή όχι να προσπαθήσετε. Ευκαιρία θα έχετε!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με άτομο, που θα σας εντυπωσιάσει με την καλή και θετική επικοινωνία του μαζί σας. Σαφώς αυτό το προτέρημα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να ενθουσιαστείτε και να δώσετε την ευκαιρία για εξέλιξη. Καλό θα είναι να εμβαθύνετε αργότερα και στα συναισθήματά σας αμοιβαία. Έτσι η γνωριμία σας δεν θα βασιστεί μόνο στην καλή σας επικοινωνία, κάτι που δεν θα είναι από μόνο του αρκετό για μία ουσιαστική σχέση στο μέλλον.

Στην εργασία σας, σας περιμένουν καλές εξελίξεις, τις οποίες σε αρκετό βαθμό έχετε προκαλέσει κι εσείς οι ίδιοι. Η δουλειά σας θα διαφημιστεί και θα προσελκύσετε περισσότερη πελατεία, εφόσον προβλέπεται κάτι τέτοιο. Το όνομά σας, επίσης, ως επαγγελματία, θα ακουστεί με θετικό πρόσημο, και θα ανεβείτε στην προτίμηση των άλλων. Οι χρηματικές απολαβές σας, ή τα κέρδη σας, θα ανέβουν, δίνοντάς σας ανάσες οικονομικής άνεσης έως και αφθονίας!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα ακούσετε για έναν επαγγελματικό χώρο, ο οποίος θα σας ταιριάζει. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε όσοι θέλετε και προτιμάτε να εργαστείτε σε χώρο, όπου θα ασχολείστε με το κομμάτι της επικοινωνίας ή της πληροφορικής. Θα εκτονωθείτε επαγγελματικά και ταυτόχρονα θα βελτιώσετε αισθητά την οικονομική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Το Δέκα από τα Πεντάκτινα.

Ίσως το προηγούμενο χρονικό διάστημα να είχατε περάσει κάπως δύσκολα στα οικονομικά σας. Ορισμένοι μπορεί να στερηθήκατε πράγματα. Τώρα έρχεται η ανατροπή για εσάς. Τα οικονομικά σας θα ανθίσουν! Η χαρά της πληρότητας ή ακόμη και της αφθονίας, επιτέλους θα σας αγγίξει. Το Σύμπαν σας παρέχει όσα χρειάζεστε!

Στον δεσμό ή στο γάμο σας η οικονομική σας άνοδος, μεμονωμένα ή και στους δύο σας, θα σας ανεβάσει και ως ζευγάρι. Θα χαρείτε κάποιες πολυτέλειες, που θα σας κάνουν να ξεχάσετε την πιθανή… οικονομική μιζέρια που περάσατε σε κάποιο παρελθοντικό χρόνο. Για τα ανύπαντρα ζευγάρια επιφυλάσσεται μία πρόταση γάμου. Ενώ για τους-τις παντρεμένους-ες αγορές για το σπιτικό σας, που θα ανεβάσουν την ποιότητα της καθημερινότητά σας και συγχρόνως την διάθεσή σας! Το Σύμπαν θα είναι γενναιόδωρο με εσάς!

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε την επανασύνδεση, θα την έχετε σχεδόν χωρίς καμία δυσκολία! Μία ή περισσότερες ευκαιρίες θα σας δοθούν, ώστε να έχετε την κατάλληλη στιγμή για να τα ξαναβρείτε. Εάν όμως πιστεύετε μέσα σας ότι δεν θα συναντήσετε την πραγματική ευτυχία δίπλα στην ή στον πρώην σας, ή εκείνη-ος σε εσάς,  τότε θα χρειαστεί, εσείς ή ο-η άλλος-η, να πάρετε μία δυναμική απόφαση να απομακρυνθείτε οριστικά. Εξάλλου, εάν συμβεί αυτό, πολύ σύντομα ένας καινούριος έρωτας θα… καταλάβει την κενή θέση πλάι σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, σωστό… θησαυρό! Ένα άτομο γεμάτο αισιοδοξία και όρεξη για ζωή! Θα σας παρασύρει σε μία χαρούμενη γνωριμία με ευχάριστες εκπλήξεις. Θα είναι άτομο με καλή κοινωνική και οικονομική θέση, που μάλλον θα έχει χτίσει μόνο του! Αφήστε τον εαυτό σας να το ζήσει και μην πέφτετε στην παγίδα να… νιώσετε μειονεκτικά. Δεν θα υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο άλλωστε. Προσέξτε, ωστόσο, τις παγίδες του μυαλού σας, ακόμη κι αν τελικά είστε ο-η πιο σοβαρός-η στην μελλοντική σχέση που θα ξεκινήσει!

Στα επαγγελματικά σας θα δοθεί προτεραιότητα στην άνοδο ή στην αύξηση των χρηματικών αποδοχών σας. Έφτασε η ώρα να ανταμειφθείτε όσο αξίζετε κι όχι λιγότερο. Ταυτόχρονα η εργασία σας θα έχει σημαντική πρόοδο, είτε αυτό οφείλετε σε δικές σας προσπάθειες, είστε σε στελέχη του επαγγελματικού χώρου σας. Υπάρχει περίπτωση να γίνει μία επικερδής συνεργασία!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα περάσετε σε μεγάλη πόρτα, είτε του ιδιωτικού, είτε του δημοσίου φορέα. Θα κατακτήσετε μία σημαντική και αξιοπρεπή θέση, που θα αμείβετε και αναλόγως της σοβαρότητάς της. Θα νιώσετε δικαιωμένοι και θα ξεκινήσετε εκεί με όρεξη για δουλειά. Οι εντυπώσεις που θα δώσετε στους άλλους θα είναι άριστες.

       ΙΧΘΥΣ  :  Ο Κόσμος.

Υλοποιούνται και πραγματοποιούνται οι στόχοι σας. Άλλοτε με λίγο κόπο, κι άλλοτε αβίαστα, επειδή τα πράγματα σας έρχονται εξαιρετικά, όπως τα ονειρευόσασταν. Η ζωή σας αλλάξει προς το καλύτερο. Για ορισμένους με θεαματικό τρόπο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα βρείτε την ευκαιρία να αποδράσετε και να ψυχαγωγηθείτε ως ζευγάρι. Σε ορισμένους ίσως να γίνουν ριζικές αλλαγές, όπως η μεταφορά σε άλλον τόπο διαμονής. Κάτι που θα σας είναι ευχάριστο, κι ενδεχομένως να το είχατε οραματιστεί. Η σχέση σας θα ανανεωθεί. Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε για γάμο ή συγκατοίκηση. Για κάποιους-κάποιες μπορεί να είναι ο δεύτερος τους γάμος.

Εάν έχετε χωρίσει, όμως αιωρείται η ελπίδα μίας επανασύνδεσης, αυτή θα πραγματοποιηθεί, ουσιαστικά όμως αν υπάρχει λόγος. Στην προκειμένη περίπτωση εννοούμε την καλή χημεία και συνεννόηση, που διασφαλίζουν ένα εποικοδομητικό και δημιουργικό μέλλον. Στην αντίθετη περίπτωση τα πράματα θα είναι άκαιρα. Με την έννοια ότι η τάση σας είναι να βελτιώσετε το μέλλον και τη ζωή σας. Εάν κάτι δεν συμμετέχει σ’ αυτό, ενδεχομένως στην παρούσα φάση να μην έχει θέση στην ζωή σας. Οι εξελίξεις στην περίπτωση αυτή θα σας εκπλήξουν φέρνοντας μπροστά σας μία αξιόλογη νέα γνωριμία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με πολύ συμβατό χαρακτήρα με τον δικό σας. Ενδέχεται να βρίσκεται σε μία ηλικία, ίσως κι εσείς το ίδιο, που θα ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει σωστά! Αν πράγματι θέλετε να κάνετε μία σταθερή γνωριμία με προοπτικές εξέλιξης, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και προσέχετε τα… χοντροκομμένα λάθη!

Η εργασία σας θα είναι στα επάνω της. Προβλέπονται μικρότερες ή μεγαλύτερες αλλαγές, οι οποίες θα δώσουν μία δυναμική ώθηση. Αν ασχολείστε με συναλλαγές που έχουν σχέση με το εξωτερικό, ή με άλλα μέρη της ίδιας χώρας, θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μερικοί θα ανεβείτε ιεραρχικά, κατακτώντας την ανώτερη θέση που ονειρευόσασταν! Τα οικονομικά σας γενικά θα είναι επαρκή. Ο μισθός ή τα κέρδη σας θα αυξηθούν. Ένα ώριμο άτομο στον χώρο της εργασίας σας θα φέρει καλή ενέργεια και θα οργανώσει την πιθανή ακαταστασία.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, το πιθανότερο είναι να εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο, ή γενικότερα να ασχοληθείτε με κάτι, που θα σας εξελίξει ως επαγγελματία. Δηλαδή θα είναι μία δουλειά, που θα σας ανεβάσει ένα σκαλοπάτι παραπάνω, από την τελευταία δουλειά, την οποία κάνατε. Οπότε θα αφορά στο ίδιο ή έστω σε παραπλήσιο αντικείμενο. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα είστε ικανοποιημένοι από την καινούρια οικονομική σας εξέλιξη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Νοέμβριος 2021

In category Ταρώ

Ένας ξεχωριστός μήνας, που σε κοσμικό επίπεδο θα βοηθήσει τους πάντες για να βρουν ...

Προβλέψεις Ταρώ Νοέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Άρμα. Θα κατακτήσετε τους στόχους σας, τους επαγγελματικούς αλλά και τ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Νοεμβρίου με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u