Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2019


Κριός : Η Αυτοκράτειρα.

Αυτός ο Αύγουστος θα είναι για το ζώδιό σας γεμάτος δημιουργικές ιδέες, εξίσου για το πώς θα περάσετε το μήνα σας, όσο και για τα τρέχοντα σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον. Η οργάνωση των διακοπών σας θα είναι αρκετά εύστοχη. Δεν αποκλείεται ταυτόχρονα να έχετε την έμπνευση για την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση.

Για όσους εργάζεστε, η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Αν έχει να κάνει με εποχιακό αντικείμενο, θα ανέβει στα ύψη, ενώ αν η αμοιβή σας εξαρτάται από την απόδοση και την ποσότητα της εργασίας σας, θα βγάλετε χρήματα παραπάνω από τις προσδοκίες σας! Ίσως η συνεργασία με μία γυναίκα με θέση δύναμης να σας ωφελήσει ή να σας ξεκουράσει. Αξίζει να πούμε ότι θα είστε σε πλεονεκτική θέση όσοι ασχολείστε με την τέχνη γενικότερα, και κυρίως με τον γραπτό λόγο. Ορισμένοι ενδέχεται να συναντήσετε αυτόν το μήνα την Μούσα που θα σας εμπνεύσει, στο πρόσωπο μίας γυναίκας που θα βρεθεί στο δρόμο σας.

Αν κάποιοι ψάχνετε για δουλειά, και έχετε ήδη τελειώσει τις διακοπές σας, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Θα βρείτε μία δημιουργική εργασία, που θα πληρεί τις προσδοκίες σας τόσο ως προς το αντικείμενό της, όσο κι ως προς τις απολαβές της! Είναι αρκετά πιθανόν να σας βοηθήσει σ’ αυτό μία γυναίκα ή να έχετε για εργοδότρια μία δυναμική γυναίκα.

Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα περάσετε με την σύντροφο ή τον σύντροφό σας μία ευτυχισμένη περίοδο. Ενδέχεται να προκύψει κι εγκυμοσύνη! Η συνεννόηση και η αρμονία μεταξύ σας θα είναι το βασικό μοτίβο επικοινωνίας. Επίσης η στάση του ενός προς τον άλλο θα είναι στοργική, ενώ ο καθένας σας θα νοιάζεται ώστε να περνάει καλά το άλλο του μισό. Η καλή σας ψυχολογία και η λάμψη που θα βγάλετε μπορεί να λειτουργήσει ως αφροδισιακό για επίδοξους θαυμαστές  ή θαυμάστριες. Αλλά μιας και είμαστε στο καλοκαίρι  σκεφτείτε ότι είναι δύσκολο να κρατήσετε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη! Δηλαδή και τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας και τον εραστή ή την ερωμένη σας! Εσείς θα αποφασίσετε εάν θα μείνετε στην ασφαλή ευδαιμονία που μοιράζεστε με το ταίρι σας, ή εάν θα προχωρήσετε στο ρίσκο ενός καλοκαιρινού ερωτικού τριγώνου!

Όσοι άντρες είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε μία γυναίκα που από την αρχή θα σας γοητεύσει και θα ασκήσει επάνω σας επιρροή. Αν και αυτό είναι συναρπαστικό, καλό θα είναι να βάλετε διακριτικά τα όριά σας από την αρχή, ώστε να μην «παρασυρθεί» η γυναίκα αυτή σε κατάχρηση της δύναμής της! Αντίστοιχα οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε έναν άντρα με διάθεση να σας κάνει θεά! Αν και αυτό είναι κολακευτικό για εσάς, καλό θα είναι με διακριτικότητα να τονώσετε την αυτοπεποίθηση του, ώστε να μην περάσει ο άντρας αυτός στον ρόλο του θύματος.

    Ταύρος : Ο Βασιλιάς από τα Ραβδιά.

Ένας άντρας σε θέση ισχύος θα παίξει ρόλο, ώστε να λυθεί ένα επαγγελματικό σας θέμα ή αν είστε γυναίκα, πιθανόν ένα αισθηματικό σας θέμα. Στα επαγγελματικά σας έρχονται δυναμικές εξελίξεις. Ακόμη κι αν ορισμένοι περάσετε τον μισό μήνα στις διακοπές σας, τον υπόλοιπο μισό θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε αλλαγές που θα προκύψουν στον χώρο της δουλειάς σας. Αυτές, στο σύνολό τους θα είναι θετικές, ωστόσο ενδέχεται ορισμένες λεπτομέρειες να σας προβληματίσουν. Ίσως να χρειαστεί να πιεστείτε λίγο παραπάνω, όμως θα σας ξεκουράσει κατά μία έννοια η καλύτερη οικονομική σας κάλυψη.

Όσοι αναζητάτε εργασία, κόντρα στην πεποίθηση ότι ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας, θα βρεθείτε σε έναν χώρο με κάποιον «τρομακτικά» δυναμικό εργοδότη, άντρα , ή γυναίκα με αντρικό δυναμισμό! Αυτό δεν θα πρέπει απαραίτητα να το δείτε αρνητικά, για τον λόγω ότι αυτός ο άντρας εξουσίας ή αυτή η ισχυρή γυναίκα θα έχει ταυτόχρονα μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και  ανεπτυγμένο το αίσθημα της δίκαιης διαχείρισης των υφισταμένων του-της. Θα μπορούσατε εκτός της οικονομικής σας ωφέλειας να αποκομίσετε και πολύτιμη εμπειρία δίπλα σ’ αυτόν τον εργοδότη ή σ’ αυτήν την εργοδότρια.

Οι κυρίες του ζωδίου σας που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα χρειαστεί να δείξετε λίγη υπομονή με τον εύκολο εκνευρισμό του συντρόφου ή του συζύγου σας. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι στο ταίρι σας, τώρα που χαλαρώνει, βγαίνει μία υποσυνείδητη εκτόνωση του συσσωρευμένου στρες της καθημερινότητας. Μην το παίρνετε λοιπόν προσωπικά και αντιμετωπίστε το με λεπτό χιούμορ! Θα δείτε ότι ο καλός σας θα το εκτιμήσει και θα χαμογελάσει. Ενδέχεται επίσης να σας ανοιχτεί επικοινωνιακά, λέγοντάς σας αυτά που τον απασχολούν. Κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη μας θα είναι μία επιτυχία δική σας, να κάνετε δηλαδή τον άνθρωπό σας να σας εμπιστευτεί τα εσώψυχά του.

Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου σας θα γνωρίσετε έναν δυναμικό άντρα. Είναι πιθανόν να τον συναντήσετε στον χώρο της εργασίας του, κατά τη διάρκεια των δικών σας διακοπών και όχι μόνο. Υπάρχει περίπτωση να είναι επιχειρηματίας ή ένας καλός επαγγελματίας. Επίσης μπορεί να έχει χωρίσει από γάμο.

Οι ελεύθεροι κύριοι του ζωδίου σας αντίστοιχα, ενδέχεται να κάνετε μία καλή γνωριμία με μία γυναίκα που θα γνωρίσετε στο χώρο της καλοκαιρινής εργασίας της ή της εργασίας της γενικότερα. Θα προκύψει ένα ενδιαφέρον φλερτ, αλλά εάν θέλετε να την κατακτήσετε, θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και να την πείσετε πως την βλέπετε σοβαρά, κι όχι ως μία καλοκαιρινή περιπέτεια.

Οι δεσμευμένοι και οι παντρεμένοι άντρες του ζωδίου σας, θα περάσετε άφθονες όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές με την σύντροφο ή με την σύζυγό σας. Η καλή σας ενδέχεται να σας ξεκουράσει αρκετά, αναλαμβάνοντας να οργανώσει σε μεγάλο βαθμό τις διακοπές σας ή άλλες σας κοινές δουλειές και δραστηριότητες. Καλό θα είναι να δείξετε την ευχαρίστησή σας και να αναγνωρίσετε την δοτικότητά της, κάνοντάς της και σεις αρκετά χατίρια.

Δίδυμοι : Το Πέντε από τα Πεντάκτινα.

Βάζετε ψηλά τον πήχη, διεκδικώντας μαζί με το ταίρι σας διακοπές πολυτελείας. Είστε απόλυτα σύμφωνοι σ’ αυτό. κι ο ένας το βλέπει ως δώρο για τον άλλο. Είστε αμοιβαία στοργικοί αλλά και αμοιβαία ερωτευμένοι μεταξύ σας! Λειτουργείτε σχεδόν ομόφωνα και όλο αυτό συμπληρώνετε με την ερωτική σας αρμονία. Κάπως έτσι λοιπόν εισέρχεστε σε έναν απολαυστικό μήνα, που μπορεί να έχει και κάποια περαστικά συννεφάκια.

Για τους παντρεμένους ή τις παντρεμένες και για τους δεσμευμένους ή τις δεσμευμένες που ο γάμος ή η σχέση σας βρίσκετε σε μία δυσαρμονία, αυτός ο μήνας μπορεί να την μεγεθύνει ή να την εξαφανίσει. Από τι εξαρτάται αυτό; Από τι άλλο για ένα ευφυές ζώδιο σαν το δικό σας, παρά από την θέλησή σας;! Εάν θέλετε να «θεραπεύσετε» τη σχέση σας, ξέρετε πώς να το πετύχετε. Αν αντιθέτως θέλετε να την τελειώσετε, γνωρίζετε τον τρόπο. Ωστόσο θα επισημάνουμε ένα καθοριστικό σημείο για την μία ή την άλλη περίπτωση : είναι η πίεση! Εάν πιέζετε το ταίρι σας, θα το διώξετε. Εάν το σέβεστε όπως είναι, ίσως κάνοντάς του μόνο ελάχιστες ευγενικές παραινέσεις, θα το κρατήσετε κοντά σας.

Αν είστε χωρισμένοι ή χωρισμένες, αυτόν το μήνα θα σας δοθεί μία δυνατή ευκαιρία επανασύνδεσης. Μη σας φανεί απίθανο το γεγονός ο πρώην ή η πρώην σας να σας προτείνει να κάνετε μαζί διακοπές. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, επιλέξτε μία σύντομη διάρκεια διακοπών, ώστε να μην αφήσετε περιθώρια να προκύψουν πιθανές παρεξηγήσεις, κάτι που παρατηρείται σε παρατεταμένες διακοπές. Αν η επανασύνδεση δεν είναι στα μελλοντικά πλάνα σας, αρνηθείτε με ειλικρίνεια, αλλά μην είστε απόλυτοι και σκληροί, γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει βαθύ πόνο στον ή στην πρώην σας. Βρείτε κάτι καλό να πείτε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία πιθανόν με παράδοξο τρόπο. Ενδέχεται να εμπλακείτε σε παρεξήγηση ή καυγά με ένα άτομο, αλλά στο τέλος να ανταλλάξετε τηλέφωνα! Όλο αυτό το σκηνικό είναι πολύ πιθανόν να πλαισιώνεται από τις παραλίες και τις αμμουδιές των διακοπών σας. Ίσως να μιλάμε για έναν εκρηκτικό έρωτα!

Όσοι κι όσες ασχοληθείτε για τα καλά με την εργασία σας αυτόν το μήνα, θα λάβετε υποστήριξη και χέρι βοήθειας από συνάδελφο ή συνεργάτη σας. Ίσως ήρθε η ώρα για ορισμένους ή ορισμένες ένα δειλό ερωτικό παιγνίδισμα στον χώρο της εργασίας σας να εξελιχθεί! Τώρα που θα μείνετε οι δυο σας, ενώ αρκετοί θα λείπουν σε διακοπές. Παρόλα αυτά να είστε πολύ προσεκτικοί-ες, και να μην μιλήσετε ανοιχτά, αν δεν πάρετε σαφή μηνύματα από τον άλλο. Κατά τ’  άλλα η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά και θα βγάλετε αρκετά χρήματα, ιδιαίτερα αν η εργασία σας είναι εποχιακή.

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα μπείτε σε έναν χώρο, όπου θα σας υποδεχτούν με καλή διάθεση. Προσέξτε μην εμπλακείτε, από την αρχή τουλάχιστον, σε ένα ερωτικό παιχνίδι με συνάδελφός σας. Δεν θα σας ωφελήσει επαγγελματικά. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει καλά η γνωριμία. Αν είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας θα τα πάτε πολύ καλά και θα έχετε καλές και σταθερές απολαβές. Αν η εργασία που θα βρείτε είναι εποχιακή, δεν αποκλείεται να σας εξασφαλίσει δουλειά και την θερινή σεζόν του επόμενου έτους.

Καρκίνος : Οι Εραστές.

Αυτόν τον Αύγουστο θα σας απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Μία φιλία σας ενδέχεται να περάσει κρίση, ενώ δεν αποκλείεται ο λόγος να είναι η ερωτική διεκδίκηση για το ίδιο άτομο. Αν όχι, τότε ίσως η σχέση του ενός φίλου από τους δύο σας, να παίξει διασπαστικό ρόλο για τη φιλία σας. Αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από τον φίλο ή την φίλη σας, θα χρειαστεί να κρατήσετε ψύχραιμη και δίκαιη στάση ανάμεσα στην πιθανή κόντρα φίλου-ης και αγαπημένου-ης.

Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε ένα πραγματικό ή ένα φανταστικό ερωτικό τρίγωνο. Δηλαδή προβλέπονται οι εξής περιπτώσεις : α) να γλυκοκοιτάζετε εσείς ένα τρίτο άτομο στο περιβάλλον σας και να δίνετε δικαίωμα στο ταίρι σας. β) Να γλυκοκοιτάζει ο ή η σύντροφός σας κάποια ή κάποιον στον περίγυρό σας και να σας προκαλεί ζήλεια. γ) Ένα άτομο γύρω-τριγύρω σας να φλερτάρει εσάς ή τον-την σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να προκύψει ένα ενοχλητικό κλίμα. δ) Είτε εσείς, είτε το ταίρι σας να στοχοποιείτε ένα άτομο, με την μομφή πως διεκδικεί έναν από τους δύο σας ερωτικά, χωρίς όμως το άτομο αυτό να έχει μία τέτοια πρόθεση. Στην τελευταία αυτήν περίπτωση είναι πιθανόν να ψάχνετε φανταστικές αιτίες για τα προβλήματα της σχέσης σας. Με αυτόν τον τρόπο ωστόσο ενδέχεται να απομακρύνεστε από την ουσιαστική αιτία της φθοράς που μπορεί να έχει επέλθει στην σχέση σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία ξαφνική και απροσδόκητη γνωριμία με άτομο το οποίο θα σας αρέσει αρκετά. Μπορεί να αγχωθείτε κάπως στην αρχή για τον λόγο ότι η όλη εξέλιξη θα σας φανεί πολύ καλή για να είναι αληθινή! Παρόλα αυτά, αν δώσετε μία ευκαιρία σ’ αυτήν την γνωριμία και δεν το βάλετε στα πόδια, θα έχει αίσια πορεία και θα σας οδηγήσει σε μία καλή σχέση.

Στον επαγγελματικό σας τομέα ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και υγιή επαγγελματική σχέση. Αν συνεργάζεστε ωστόσο με άτομο ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, πιθανόν από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ενδέχεται η επέμβασή τους να είναι συντηρητική και περιοριστική για τις δυνατότητές σας. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να μην έρθετε σε ρήξη μαζί τους, αλλά να κερδίσετε χρόνο και να ανανεώσετε την «στρατηγική» σας απέναντι τους. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά. Όσοι ασχολείστε με εργασίες που έχουν ως αντικείμενό τους τον τουρισμό ή γενικότερα αφορούν στην περίοδο των διακοπών, θα έχετε πολύ δουλειά και θα βγάλετε καλά  χρήματα.

Όσοι ψάχνετε εργασία, κόντρα στο δόγμα του «νεκρού» Αυγούστου, θα βρεθείτε πιθανόν μπροστά σε δύο ενδιαφέρουσες επιλογές. Η μία είναι να συνεργαστείτε με έναν γνωστό ή φίλο σας ή να εργαστείτε δίπλα του ως βοηθός του. Η άλλη είναι να δουλέψετε σε μία οικογενειακή επιχείρηση που ωστόσο σας «μυρίζει» καταπίεση. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και κάντε την επιλογή σας, χωρίς βέβαια να σνομπάρετε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

    Λέων : Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα.

Σας καλωσορίζει ο κατ’ εξοχήν γενέθλιος μήνας σας με την στοργικότητα της μητρικής ζεστασιάς. Η αγάπη ανθίζει στο δρόμο σας όπως τα χρωματιστά αγριολούλουδα στις άκρες των μονοπατιών. Οι άντρες του ζωδίου σας, που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα απολαύσετε την αφοσίωση και τις φροντίδες της συντρόφου ή της συζύγου σας. Θα αναγνωρίσετε ότι δίπλα σας έχετε ένα διαμάντι. Η καλή σας επίσης θα αποτελέσει την έμπνευση για τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια. Σε ορισμένους θα ανακοινωθεί ότι θα γίνετε πατεράδες! Για πρώτη φορά ή για μια ακόμη φορά!

Οι γυναίκες του ζωδίου σας, οι οποίες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε δοτικές απέναντι στον σύντροφο ή στον σύζυγό σας. Ιδιαίτερα στις μέρες των διακοπών σας, σκοπεύετε να τον ξεκουράσετε για τα καλά, αναλαμβάνοντας εσείς να διεκπεραιώσετε αρκετές λεπτομέρειες. Ωστόσο δεν θα περάσετε απαρατήρητη από ένα «αρπαχτικό» αρσενικό που θα σας βάλει στο μάτι! Ενδέχεται να δεχτείτε έντονο φλερτ και μία καλοκαιρινή ερωτική εξομολόγηση από έναν σχεδόν άγνωστο πλην γοητευτικό άντρα! Το «θράσος» του θα είναι η προσπάθειά του να σας ξεμοναχιάσει με την πρώτη ευκαιρία!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με άτομο που θα σας συνδέουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται η περίπτωση να έχετε γνωριστεί ήδη μέσω τηλεπικοινωνίας και στις διακοπές σας να έχετε οργανώσει την πρώτη σας συνάντηση. Η εξέλιξη της γνωριμίας σας θα βασιστεί κατά το ήμισυ στην ερωτική σας χημεία και κατά το ήμισυ στον αμοιβαίο θαυμασμό της προσωπικότητας του ενός προς τον άλλο.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, θα υπάρξει μία άνοδος στην δουλειά, κυρίως σε όσους ασχολείστε με εποχιακά επαγγέλματα, αλλά και με την τέχνη. Ανεξάρτητα από το φύλο σας, μία γυναίκα ίσως να παίξει υποστηρικτικό ρόλο για τους επαγγελματικούς σας στόχους ή τις φιλοδοξίες σας. Αν περιμένετε κάποια προαγωγή, θα έρθει. Γενικότερα ενδέχεται να δεχτείτε οικονομική και ηθική επιβράβευση στην δουλειά σας. Όσοι έχετε εξειδικευμένες γνώσεις θα τις αξιοποιήσετε, ενώ θα σας προσθέσουν επιπλέον επαγγελματική αξία.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά αρχικά είναι πολύ πιθανόν να λάβετε βοήθεια από μία γυναίκα με γνωριμίες, ώστε να σας υποδεχτεί μία καλή επαγγελματική πόρτα. Ορισμένοι που είστε εξειδικευμένοι επιστήμονες, όπως και αρκετοί καλλιτέχνες θα δρασκελίσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα. Γενικότερα για όλους, η δουλειά που θα βρείτε θα σας καλύπτει εκτός από το οικονομικό και στο κομμάτι της προσωπικότητάς σας.

Παρθένος : Το Οκτώ από τα Ραβδιά.

Οι περισσότεροι αυτόν το μήνα θα κάνετε διακοπές σε ένα μακρινό μέρος. Γενικότερα τα ταξίδια και οι μετακινήσεις θα μπουν στην καθημερινότητά σας. Για ορισμένους αυτό θα είναι αποτέλεσμα των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Για κάποιους άλλους ο μήνας θα μοιραστεί σε αποστάσεις λόγω δουλειάς και σε αποστάσεις εξαιτίας των διακοπών σας. Όμως δεν τελειώνουν εδώ οι «περιπέτειές» σας, γιατί σ’ αυτές τις μετακινήσεις και όχι μόνο θα αποκαλυφθεί  ένας νέος ή ένας παλιότερος έρωτας!

Αν υπάρχει ήδη ένα φλερτ σε χιλιομετρική απόσταση ή γύρω-τριγύρω από τον χώρο της δουλειάς σας, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί. Αυτό θα αναστατώσει τη ζωή σας στην περίπτωση που βρίσκεστε ήδη σε δεσμό ή σε γάμο. Τα συναισθήματά σας θα ταλανίζονται ανάμεσα στην αγάπη για τον-την σύντροφο ή τον-την σύζυγό σας και στο πάθος για το άλλο πρόσωπο που διεκδικεί το ενδιαφέρον και τον χρόνο σας. Η ζήλια δεν θα αργήσει να εκδηλωθεί από το ταίρι σας, καθώς ενδέχεται κάποια σημάδια να σας προδώσουν. Αξίζει ωστόσο να πούμε ότι για ορισμένα ζευγάρια ο έρωτας που προβλέπεται, δεν θα είναι καινούριος, αλλά ο ανανεωμένος μεταξύ σας έρωτας, και μάλιστα πιθανότατα στην διάρκεια των διακοπών σας. Έτσι δεν θα υπάρχει χώρος για τρίτο άτομο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες που θα βρεθείτε σε διακοπές, πρόκειται  να ανταμώσετε την γυναίκα ή τον άντρα που θα σας κάνει να ερωτευτείτε μαζί της ή μαζί του. Θα λέγαμε ότι το καλύτερο «σουβενίρ» από τις διακοπές σας θα είναι ένας νέος έρωτας! Αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για σας, γιατί προβλέπεται να δεχτείτε την ερωτική κατάθεση του ή της πρώην σας. Άραγε να αισθάνεται ότι πάει να κλέψει την καρδιά σας ένα καινούριο πρόσωπο; Και να θέλει να βάλει φρένο σε κάτι τέτοιο; Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να προσανατολιστείτε προς τα που θα πάτε, γιατί ίσως να μην σας ταιριάζει να μπείτε ταυτόχρονα και στην επανασύνδεση και στη νέα σχέση.

Όσοι ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους ή η ίδια η δουλειά σας είναι να οδηγείτε οδικά, θαλάσσια ή εναέρια οχήματα, θα έχετε αρκετή δουλειά και δεν αποκλείεται μία προσωπική σας άνοδος στον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τον φθόνο κάποιων συναδέλφων σας, γι αυτό κρατήστε ταπεινό προφίλ και μην αυτοεπαινείστε. Γενικότερα, σε όσους εργάζεστε ευνοείται εξαιρετικά η εργασία σας, αλλά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί με τις εντυπώσεις που δίνετε, ώστε να μην γίνετε στόχος ζήλειας. Επίσης μην αναφέρεστε στα χρήματα που βγάζετε.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα έχετε επιτυχία στην εύρεση μίας καλής εργασίας. Θα σας εκφράζει το αντικείμενο και θα αμείβεστε ικανοποιητικά. Ενδέχεται η δουλειά αυτή να έχει σχέση με ταξίδια. Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι έχετε προϋπηρεσία ή τα προσόντα να εργαστείτε ως επαγγελματίες οδηγοί. Επίσης ευνοούνται εργασίες που έχουν να κάνουν με την στελέχωση πλοίων και αεροσκαφών.

Ζυγός : Ο Ήλιος.

Ένας χαρούμενος Αύγουστος σας περιμένει κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, αλλά και υπό του συμβολισμού της εξαιρετικά θετικής κάρτας του ήλιου της τράπουλας ταρώ. Δύο λέξεις περιληπτικά θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν αυτόν το μήνα για εσάς :  χαρά κι επιτυχία! Εκεί που θέλετε την επιτυχία εκεί θα την έχετε και όχι μόνο! Αν είστε γυναίκα σε δεσμό, θα δεχτείτε πιθανότατα από τον αγαπημένο σας πρόταση γάμου. Εάν είστε γυναίκα σε δεσμό ή σε γάμο, βρίσκεστε πολύ κοντά στο να ανακοινώσετε στον σύντροφο ή στον σύζυγό σας ότι περιμένετε παιδί. Αν είστε γυναίκα ή άντρας σε σχέση, και για την επισημοποίησή της χρειάζεται πρώτα η έκδοση διαζυγίου από τον προηγούμενο  γάμο σας, προβλέπεται να έχετε την πληροφορία ότι θα εκδοθεί σύντομα. Κι ακόμη, αν είστε ελεύθερος άντρας ή αδέσμευτη γυναίκα και κάποιοι καλοί σας φίλοι θέλουν να σας γνωρίσουν με μία γυναίκα ή με έναν άντρα για καλό σκοπό, ενδέχεται αυτή η γνωριμία να εξελιχθεί σε έρωτα!

Οι δεσμευμένοι-ες και οι παντρεμένοι-ες επίσης, θα κάνετε μαζί με τον-την σύντροφο ή μαζί με τον-την σύζυγό σας απολαυστικές και πιθανότατα πλούσιες διακοπές. Η κούραση από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα δώσει τη θέση της στην ξεγνοιασιά. Ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο μεταξύ σας ερωτισμός. Αν εν τω μεταξύ κάποιος από τους δύο σας έχει εμπλακεί σε ένα μυστικό ερωτικό τρίγωνο, είναι πολύ πιθανόν να κρατήσει πλέον αποστάσεις από το τρίτο άτομο και να αφοσιωθεί στον δεσμό ή στον γάμο σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έχετε αυτόν το μήνα τη δυνατή ευκαιρία να δημιουργήσετε μία καλή σχέση. Θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάξετε πολύ και θα νιώσετε επιτέλους δικαιωμένοι και δικαιωμένες μετά από πιθανές αποτυχημένες γνωριμίες που κάνατε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η γνωριμία αυτή προβλέπεται να γίνει από κοντά σε τυχαία ή συντονισμένη συνάντηση και μάλλον σε ώρα ημέρας, δηλαδή από το πρωί που ξημερώνει μέχρι να πέσει ο ήλιος.

Όσοι θα εργάζεστε αυτόν το μήνα ή ένα μέρος του μήνα, θα έχετε πολλά κέρδη, κυρίως αν η εργασία σας είναι παραγωγική. Η επιτυχία στη δουλειά σας θα σας προσδώσει αυτοπεποίθηση. Χρήματα θα σας έρχονται από όλες τις πιθανές πλευρές που θα μπορούσαν να σας έρθουν. Καλό θα είναι να ελέγξετε ταυτόχρονα κάποια υλιστική σας τάση, ώστε να μην χάσετε την γενικότερη χαρά αυτού του μήνα με το να είστε προσηλωμένοι στο χρήμα.

Αν ορισμένοι ψάχνετε εργασία, κόντρα στην παραδοσιακή αντίληψη για τον μήνα Αύγουστο ως μήνα διακοπών, θα σταθείτε πολύ τυχεροί. Είναι πιθανόν μέσω ενός ατόμου, κοντά στην δική σας ηλικία, να σας δοθεί μία δυνατή ευκαιρία. Το άτομο αυτό μπορεί να ανήκει στο συγγενικό σας περιβάλλον. Επίσης μπορεί να σας προτείνει συνεργασία κι ακόμη να είναι αδερφός σας ή αδερφή σας και να συζητάτε για το άνοιγμα οικογενειακής επιχείρησης.

Σκορπιός : Ο Ιππότης από τα Ξίφη.

Νιώθετε ότι κάτι έρχεται, χωρίς να ξέρετε τι. Η διαίσθησή σας, σας δίνει πληροφορίες, που πιθανόν αδυνατείτε να αποκωδικοποιήσετε. Ταυτόχρονα έχετε συναισθήματα, τα οποία δεν ξέρετε προς τα πού να τα στρέψετε και γιατί είναι αυτά και όχι άλλα! Μόλις αφιχθήκατε στον συμβολικό κόσμο των ξιφών! Με οδηγό μας τον ιππότη θα προσπαθήσουμε να βαδίσουμε στο δαιδαλώδες τοπίο του Αυγούστου!

Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, είστε διχασμένοι-ες  ανάμεσα στα συναισθήματα αγάπης για το ταίρι σας και στις αδικίες που πιστεύετε  ότι σας έχει κάνει. Δεν ξέρετε αν αγαπάτε ή αντιπαθείτε το άλλο σας μισό. Ορισμένοι κι ορισμένες σκέφτεστε να επιτρέψετε την είσοδο ενός τρίτου ατόμου στη ζωή σας, που θα σας δώσει μία αίσθηση ανανέωσης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η αγάπη για το ταίρι σας είναι βέβαιη, όπως και η αγάπη από την πλευρά του προς εσάς. Ωστόσο αρκετές φορές η συμπεριφορά του-της συντρόφου ή του-της συζύγου σας, σας έχει αδικήσει, όπως ενδέχεται να έχει συμβεί κι από εσάς προς αυτόν-ην. Ίσως αντί να κάνετε υπερβολικές σκέψεις, θα ήταν καλό να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Καλύτερα να υιοθετήσετε τον ρόλο του μαχητή ή της μαχήτριας, για να βελτιώσετε την σχέση σας, παρά τον ρόλο του ή της τιμωρού, που θα οδηγήσει σε αδιέξοδα.

Αν αναρωτιέστε για να βάλετε τρίτο άτομο στη ζωή σας, ανάμεσα σε σας και στον ή στην σύντροφό σας, κάντε το μόνο εφόσον πιστεύετε ότι αυτό θα σας δώσει χαρά  και θα σας ανανεώσει. Αν ωστόσο θέλετε μόνο να τιμωρήσετε το ταίρι σας με την παρουσία του τρίτου ατόμου, τότε ίσως να εκθέσετε άχαρα τον εαυτό σας και τελικά να μεγαλώσετε το χάσμα ανάμεσα σε σας και τον άνθρωπό σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο κοντά στην ηλικία σας ή και νεώτερο. Ενδέχεται να έχετε βγει σχετικά σύντομα από χωρισμό και να δείτε το άτομο αυτό σαν σανίδα σωτηρίας. Θα χρειαστεί στην περίπτωση αυτή να κινηθείτε με αργούς ρυθμούς, διαφορετικά μπορεί να σας προδώσουν τα νωπά σας συναισθήματα για τον πρώην ή για την πρώην σας. Για ορισμένους και ορισμένες η τύχη σας, σας επιφυλάσσει μία πιθανή «έκπληξη». Δηλαδή να σας διεκδικήσει ένας φίλος ή μία φίλη του ή της πρώην σας μετά τον χωρισμό σας! Αν σας ενδιαφέρει κι εσάς, θα γεννηθεί ένας έρωτας, αλλά ίσως να χαλάσει μία φιλία.

Αρκετοί αυτόν τον μήνα θα απολαύσετε τις διακοπές σας έχοντας στις αποσκευές σας τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, αλλά και τα περίπλοκα συναισθηματικά σας! Κάποιοι ωστόσο θα βρεθείτε στον στίβο της εργασίας, η οποία θα πάει εξαιρετικά. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι θα επιτευχθούν και ταυτόχρονα θα φέρουν χρήματα στο πορτοφόλι σας. Θα πάτε πολύ καλά και ίσως να δεχτείτε προαγωγή όσοι είστε ένστολοι. Ευνοείστε γενικότερα όσοι στη δουλειά σας φοράτε στολή ή έχετε κώδικα ντυσίματος.

Αν κάποιοι είστε αποφασισμένοι να βρείτε τώρα εργασία, θα τα καταφέρετε. Αρκετοί θα αξιοποιήσετε κάποιο πτυχίο σας. Για πολλούς ευνοείται να βρείτε δουλειά, εποχιακή ή σταθερή, σε χώρο όπου θα χρειάζεται να φοράτε στολή ή να ντύνεστε με συγκεκριμένο τρόπο. Η νέα σας δουλειά θα σας καλύπτει και οικονομικά και ως προσωπικότητες.

Τοξότης : Ο Άσσος από τα Κύπελλα.

Ένας γόνιμος μήνας τόσο από υλικής πλευράς όσο κι από πνευματικής θα είναι αυτός ο Αύγουστος για σας. Και παρότι θα κάνετε τις διακοπές σας, ακόμη και κει θα βρείτε χρόνο να φιλοσοφήσετε τη ζωή και να επικοινωνήσετε με το σύμπαν. Όσοι θα εργάζεστε αυτόν το μήνα, κυρίως σε τουριστική ή εποχιακή δουλειά, θα βγάλετε πολλά χρήματα. Η εργασία σας θα πάει εξαιρετικά καλά και παρά την κάποια κούραση, θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση. Επίσης θα σας έρθουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επόμενη θερινή σεζόν ή για την χειμερινή περίοδο, ώστε, εάν το επιθυμείτε, να μεταβείτε από την μία δουλειά στην άλλη.

Αν κάποιοι, που δεν εργάζεστε, αποφασίσετε να ψάξετε για δουλειά τώρα κι έχετε ολοκληρώσει νωρίτερα τις διακοπές σας, θα βρείτε κάτι που θα σας αρέσει ως αντικείμενο και ίσως να σας ανοίξει έναν καινούριο ορίζοντα στο επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης θα έρθετε σε συνεργασία με ανθρώπους που θα έχουν κάποιο πνευματικό επίπεδο ή μία καλή συμπεριφορά.

Ως προς τα συναισθηματικά σας όσοι κι όσες είστε δεσμευμένοι-ες ή παντρεμένοι-ες θα απολαύσετε υπέροχες διακοπές μαζί με τον-την σύντροφο ή τον-την σύζυγό σας. Ταυτόχρονα η σχέση σας θα ανανεωθεί, και μεταξύ σας θα υπάρξει καλή συνεννόηση και συμφωνία. Το μόνο που θα μπορούσε να ταράξει την ευλογημένη αυτή στιγμή του δεσμού ή του γάμου σας είναι ένας απρόβλεπτος, όσο και ενοχλητικός έρωτας για τον έναν από τους δύο σας. Σε όσους προκύψει αυτό θα φέρει πρώτα-πρώτα εσωτερική σύγχυση σε σας τους ίδιους. Δύσκολα θα μπορέσετε να αφομοιώσετε ταυτόχρονα τις θελκτικές στιγμές με το ταίρι σας και τις επίμονες ερωτικές σκέψεις σας για ένα τρίτο άτομο. Αυτό θα γίνει ακόμη πιο τυραννικό, αν προχωρήσετε στην ερωτική πράξη με το τρίτο άτομο.

Ο μήνας είναι ευνοϊκός για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες, ώστε να γίνει επανασύνδεση με τον ή την πρώην σας, κυρίως εάν ο λόγος που χωρίσατε ήταν ο εγωισμός και των δύο σας. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δεχτείτε κίνηση προσέγγισης, αλλά και στην περίπτωση που κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, σας περιμένει θετική ανταπόκριση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα γνωρίσετε ένα άτομο με κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σας. Είναι πολύ πιθανόν να το συναντήσετε σε μία καλοκαιρινή συναυλία, σε μία θερινή έκθεση ζωγραφικής ή λαογραφικής τέχνης, σε έναν σύλλογο χορού κτλ. Θα νιώσετε οικία από την πρώτη ματιά και θα συζητήσετε για τα κοινά σας ενδιαφέροντα, φλερτάροντας ταυτόχρονα. Όλα θα εξελιχθούν όμορφα, με την διαφορά στον έναν από τους δύο σας ή και στους δύο η πιθανότητα να υπάρχουν «ενοχλήσεις» από προηγούμενη σχέση. Στην περίπτωση αυτή μην το βάλετε στα πόδια. Δώστε χρόνο στον άλλο ή σε σας να ξεκαθαρίσετε τα του παρελθόντος.

Αιγόκερως : Ο Κόσμος.

Είστε οι τυχεροί ή οι «άτυχοι» αυτού του μήνα. Ας πούμε πρώτα γιατί είστε «άτυχοι». Ο μόνος λόγος είναι ότι σας πέφτει η καλύτερη κάρτα της τράπουλας ταρώ στο μήνα που θεωρείτε «νεκρός». Όλοι οι υπόλοιποι λόγοι οικοδομούν την απόλυτη επιτυχία σας. Και ας μην γελιόμαστε, μόνο νεκρός δεν είναι ο Αύγουστος τελικά!

Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ήρθε η ώρα να νιώσετε ικανοποίηση για την φάση που περνάτε τώρα με την-τον σύντροφό σας ή με την-τον σύζυγό σας. Να έχετε ωστόσο τον νου σας, ώστε να το ζήσετε πραγματικά αυτό. Μην χάσετε την ευλογημένη αυτή περίοδο εξαιτίας της κεκτημένης σας ταχύτητας στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Νιώστε απελευθερωμένοι από τα βάρη και τις αρνητικές σκέψεις. Γίνετε ενήλικα παιδιά, με χαρά αλλά και σοφία ταυτόχρονα. Αυτόν τον μήνα δεν υπάρχουν εμπόδια παρά μόνο ο πιθανός εθισμός σας στην γκρίνια. Προβλέπονται τέλειες και κατά πάσα πιθανότητα σε μακρινό μέρος διακοπές, όπου θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας. Σε κάποιες γυναίκες του ζωδίου σας επίσης ενδέχεται να γίνει πρόταση γάμου από τον καλό σας. Αλλά και σε κάποιους άντρες ενδέχεται να ανακοινωθεί επικείμενη πατρότητα.

Όσοι κι όσες είστε χωρισμένοι-ες και αυτό που επιθυμείτε είναι η επανασύνδεση, αυτή θα γίνει αρκεί να το ευχηθείτε! Όπως προαναφέραμε δεν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σας, αρκεί να μην τα προκαλέσει η άρνησή σας να βάλετε τη χαρά στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες από την άλλη θα βρεθείτε μπροστά σε δύο συναισθηματικά μονοπάτια. Το πρώτο είναι μία πολύ καλή γνωριμία με άτομο που ενδέχεται να ταξιδεύει συχνά ή να έχει σχέση με το εξωτερικό. Μπορεί να έχει μεγαλώσει εκεί ή να έχει ζήσει για κάποια χρόνια. Θα κουβαλάει έναν κοσμοπολίτικο αέρα και μία άλλη νοοτροπία. Το δεύτερο είναι να καθίσετε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας, πιθανότατα φλερτάροντας άσκοπα από δω κι από κει. Αυτό δεν είναι κακό, γιατί αν δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε μία καινούρια γνωριμία, τότε είναι σημαντικό να το γνωρίζετε αυτό και να μην καταπιέζεστε να κάνετε σχέση με το ζόρι.

Αυτοί που τον μήνα τούτο θα εργάζεστε, δεν θα το μετανιώσετε καθόλου. Αξίζει να πούμε εδώ ότι θα υπάρχει μεγάλη εύνοια σε όσους βρίσκεστε σε δουλειές σχετικές με τον τουρισμό και τα τουριστικά ταξίδια. Κατά τ’ άλλα θα υπάρχουν υψηλές ανταμοιβές στην δουλειά σας, όποια και να είναι αυτή, αλλά και επιβραβεύσεις. Θα γεμίσετε ταυτόχρονα με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ορισμένοι θα έχετε σημαντικές αλλαγές στην δουλειά σας, που θα σημάνουν το άνοιγμα ενός νέου κύκλου με εξαιρετικούς οιωνούς.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας θα δικαιωθείτε βρίσκοντας μία δουλειά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Αρχικά θα καλύπτει τα ενδιαφέροντά σας ή τις σπουδές σας. Στην συνέχεια θα σας απελευθερώσει από οικονομικές δυσκολίες μέσω ενός ικανοποιητικού μισθού ή γενικότερα γενναιόδωρων αμοιβών. Αν το αντικείμενο σας έχει σχέση με ταξίδια και μάλιστα στο εξωτερικό, η επιτυχία σας θα είναι επική!

Υδροχόος : Ο Ακόλουθος από τα Πεντάκτινα.

Ίσως αυτόν το μήνα να νιώσετε κάπως αποξενωμένοι με το περιβάλλον σας. Αλλά το ζήτημα είναι πώς θα το αντιμετωπίσετε αυτό. Θα απομονωθείτε; Ή θα προσποιηθείτε ότι όλα είναι καλά για να μην στενοχωρήσετε τους ανθρώπους γύρω σας; Ή θα εκτονωθείτε σε καταστάσεις που δεν τις είχατε ως τώρα βάλει καν στο μυαλό σας;

Για πολλούς-ες παντρεμένους-ες και δεσμευμένους-ες φτάνει η ώρα των διακοπών. Αυτές ενδέχεται να τις κάνετε μόνοι σας ως ζευγάρι, αλλά και με παρέα ένα άλλο φιλικό ζευγάρι ή να επισκεφθείτε συγγενικά πρόσωπα που είναι κοντά σε θάλασσα. Ωστόσο ένα άτομο, άντρας ή γυναίκα αναλόγως, μικρότερης το πιο πιθανόν ηλικίας, ενδέχεται να είναι το αντίβαρό σας στο συναισθηματικό σας αδιέξοδο. Αυτό το άτομο μπορεί να βρίσκετε στο μέρος των διακοπών σας ή να το έχετε αφήσει πίσω σας προς το παρόν. Κάποια ενοχικά τηλεφωνήματα και πεταχτά μηνύματα ίσων να κινήσουν τις υποψίες του-της συζύγου ή του-της συντρόφου σας. Μόνο εσείς ξέρετε, εάν έχετε προχωρήσει με αυτό το άτομο ή αν βρίσκεστε στα πρώτα βήματα του φλερτ.

Αλλά τα συναισθηματικά σας βάσανα δεν σταματούν εδώ! Καθώς πρόκειται να σας θυμηθεί μία παλιά σχέση σας, που επιθυμεί να τα λέτε κάπου-κάπου κι όπου σας βγάλει! Το πιθανότερο μοτίβο σας λοιπόν είναι να βρεθείτε στο τρίστρατο : α) σύντροφος ή σύζυγος, β) μικρότερης ηλικίας παράλληλη γνωριμία, γ) πρόσωπο από τα παλιά. Καλείστε λοιπόν να γνέσετε με μαεστρία αυτό το ερωτικό κουβάρι.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα, αντιστοίχως, μικρότερης ηλικίας. Το άτομο αυτό ενδέχεται να είναι αρκετά φιλόδοξο ή να έχει κάποιες εμμονές σχετικά με τους επαγγελματικούς του στόχους . Αν και δεν αποκλείεται να σας αγχώσει κάπως η προσωπικότητά του, από την άλλη μεριά δεν θα πλήξετε μαζί του. Παρόλα αυτά εάν σας ζητήσει να το βοηθήσετε οικονομικά ή γενικότερα επαγγελματικά, καλύτερα να μην το κάνετε, εκτός αν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι είναι σωστό. Ο λόγος που δεν θα ενθαρρύναμε κάτι τέτοιο είναι ότι θα διαμορφωθεί μεταξύ σας μία άνιση απόσταση, με εσάς από την θέση του ευεργέτη και τον άλλο από τη θέση του ευεργετημένου. Κάτι τέτοιο εγκυμονεί τον κίνδυνο να καταστραφεί η αμοιβαιότητα στην σχέση που πάει να ξεκινήσει.

Όσοι θα εργάζεστε αυτόν το μήνα ίσως λυτρωθείτε από την συναισθηματική άβυσσο των υπόλοιπων. Η δουλειά θα σας απορροφήσει για τα καλά και θα σας πάρει το μυαλό από πιθανά υπαρξιακά και αισθηματικά  «βασανιστήρια».  Ταυτόχρονα θα έρθουν χρήματα στα χέρια σας και θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση με την βεβαιότητα ότι θα μπορείτε να ανταποκριθείτε πλήρως στις υποχρεώσεις σας. Όσοι εργάζεστε σε ομάδα ή σε γκρουπ θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα.

Αν κάποιοι ψάχνετε για δουλειά, το πιθανότερο είναι να βρείτε εργασία σε χώρο όπου θα υπάρχει έντονα το στοιχείο της νεολαίας, όπως μία καφετέρια, μία κατασκήνωση, ένα παραλιακό μπαρ, αλλά κι ένας αθλητικός όμιλος, ένας εκπαιδευτικός όμιλος κτλ. Επίσης σας ευνοούν οι θέσεις που έχουν σχέση με το εμπόριο. Κάποιοι ενδέχεται να μπείτε σε έναν χώρο αρκετά παραγωγικό και δυναμικό που θα έχει καλές προοπτικές ώστε να βγάζετε αρκετά χρήματα.

   Ιχθύς : Το Τέσσερα από τα Ξίφη.

Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε. Θα κάνετε απολαυστικές διακοπές με καλή παρέα και σε μέρη που θα σας ενθουσιάσει η ομορφιά τους. Ωστόσο κάπου στην άκρη του μυαλού σας αφήνετε ταυτόχρονα χώρο για μία φιλοσοφική επεξεργασία της ζωής σας. Κυρίως θέλετε να οραματιστείτε τα νέα βήματά σας στο μέλλον.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα κάνετε ονειρεμένες διακοπές μαζί με την-τον σύζυγο ή την-τον σύντροφό σας. Παρόλα αυτά είναι πιθανόν να γίνουν και συζητήσεις ανάμεσά σας σχετικά με τα βαθύτερα θέματα που σας απασχολούν σαν ζευγάρι. Οι συζητήσεις αυτές θα γίνουν σε καλό κλίμα. Θα φανεί ωστόσο η προσωπική αγωνία του καθενός σας για το μέλλον. Το οποίο το βλέπετε μία ως πρόκληση και μία ως απειλή! Αυτή η διαδικασία δεν είναι κακή, αλλά καλό θα είναι να μην υπερβάλετε ώστε να χάσετε την επαφή με το παρόν.   Από εσάς εξαρτάτε επίσης, εάν θα επιστρέψετε από τις διακοπές σας με την αίσθηση ότι θα νικήσετε τις όποιες αντιξοότητες της καθημερινότητας, ή με την αίσθηση ότι η μάχη με τα όποια προβλήματα είναι μάταιη και χαμένη.

Τους ελεύθερους και τις ελεύθερες σας περιμένει ένας μοναχικός μήνας. Αυτό δεν ερμηνεύεται ως απομόνωση, κάθε άλλο! Μπορεί να ερμηνευτεί κι ως έντονη κοινωνικότητα συμπεριλαμβανομένων ερωτικών εμπειριών. Αυτό που σημαίνει είναι η τάση σας να αποφεύγετε την δέσμευση με ένα συγκεκριμένο άτομο, δηλαδή η αποφυγή σας να γίνετε ζευγάρι. Κάποια ή κάποιος που μπορεί να σας θέλει πολύ, ενδέχεται να κουραστεί από τις ασάφειές σας και να «αποπλανηθεί» από έναν άλλο αυγουστιάτικο έρωτα. Ή πάρτε τα μέτρα σας λοιπόν για να μην την-τον χάσετε, ή ζήστε την ελευθερία που θέλετε κι αφήστε το χρόνο να ωριμάσει μέσα σας την ανάγκη για κάτι σταθερό.

Για όσους εργάζεστε αυτό τον μήνα ή ένα μέρος του, θα έχετε επιτυχία στη δουλειά σας και θα είστε άκρως εξυπηρετικοί και βοηθητικοί στο πόστο σας. Αυτό θα το κάνετε με την καρδιά σας και θα εκτιμηθεί από τους προϊσταμένους κι από τους συναδέλφους σας. Θα χρειαστεί να ελέγξετε μία τάση σας να είστε αφηρημένοι ορισμένες στιγμές και να χάνεστε στις σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται να σας φοβίζει κάτι για το μέλλον σας. Έχετε αγάπη γύρω σας, ακόμη και στον επαγγελματικό σας χώρο. Το οικονομικό σας θα πάει περίφημα.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά και βλέπετε στον Αύγουστο μία επαγγελματική πρόκληση, θα καταφέρετε να πετύχετε το στόχο σας. Όσοι αγαπάτε τα επαγγέλματα που έχουν στολή ή κώδικα ντυσίματος θα απορροφηθείτε σε ένα από αυτά, εννοείται με τα αντίστοιχα προσόντα που απαιτούνται. Θα αποκτήσετε μέσα από τη νέα σας εργασία αισιοδοξία και ασφαλώς οικονομική άνοδο.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Φεβρουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [κάρτα 38-Πλούτωνας] O Φεβρουάριος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίω ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

                                                ΚΡΙΟΣ : Το Άρμα. Ένας μήνας επιτυχίας σας υπ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6)! Προτού πούμε τις μηνιαίες προβλέψεις για του ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός :   Καλό μήνα και καλή χρονιά! Πριν ξεκινήσουμε τις αριθμολογικ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2020

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά. Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ξεκινάει δυναμικά ο νέ ...

Προβλέψεις Ιανουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “Τέλος – κάρτα 60” Ο Ιανουάριος σας βάζει στη διαδικασία να ολοκληρώσετε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u