Προβλέψεις Ταρώ Δεκέμβριος 2018


Κριός : Οι Εραστές.

Έφτασε η ώρα, στο τέλος του έτους, ν΄αποφασίσετε ποιούς ανθρώπους θα κρατήσετε κοντά σας και ποιούς σε απόσταση. Αυτός ο Δεκέμβριος είναι ιδανικός μήνας για ν΄απαντήσετε σε διλήμματα σχετικά με τους ανθρώπους που σας περιβάλουν. Όσοι κι όσες Κριοί έχετε βασανιστεί με τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό, έχετε την διάθεση να δώσετε τώρα μια γενναιόδωρη ευκαιρία, συντονισμένοι με το πνεύμα των γιορτών. Αν όμως αυτή η ευκαιρία δεν εκτιμηθεί από την άλλη πλευρά, τότε για σας « υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»! Αφού κάποιος  θαυμαστής ή  θαυμάστρια, περιμένει πότε θα του ή της δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσει περισσότερο. Και δεν αποκλείεται αυτό να ταρακουνήσει τη σχέση σας και να ενεργοποιηθεί.
Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες Κριούς είναι πιθανόν να εξελιχθεί μια ερωτική φιλία ή μια «αθώα» γνωριμία με υπονοούμενα σε ερωτική σχέση! Εκπλήσσοντας  και σας τους ίδιους αυτή η εξέλιξη, κι αφήνοντάς σας να μην ξέρετε τι να κάνετε!  Μη ξεχνάτε ωστόσο ότι αυτή είναι η γοητεία του έρωτα.
Υποστηρίξτε αυτήν τη σχέση, δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό, γιατί λίγο παρακάτω θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Γενικότερα μέσα σ΄αυτήν τη συναισθηματική τρικυμία, που σας βρίσκει το μήνα των γιορτών, φροντίστε όσο περνάει απ΄το χέρι σας, να μην πληγώσετε κάποιους ανθρώπους, τουλάχιστον παραπάνω από όσο θα τους άξιζε.
Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας τα πάτε καλά. Έχετε μια εσωτερική πάλη για την διαχείριση των χρημάτων σας. Από τη μια είστε υπερκαταναλωτικοί κι από την άλλη μετανιώνετε γι αυτό. Όμως αντί να μαλώνετε τον εαυτό σας για τα έξοδα, απλά περιοριστείτε σε κείνα που σας κάνουν πραγματικά χαρούμενους κι αποφύγετε τους πειραματισμούς στις αγορές σας.

Ταύρος : Το Άρμα.

Είστε οι νικητές αυτής της χρονιάς, γιατί έρχεται η επιτυχία σ΄αυτά που παλέψατε τους προηγούμενους μήνες. Λύνονται με τον καλύτερο τρόπο μπερδεμένες σχέσεις από το παρελθόν. Αν σας είχε ταλαιπωρήσει η σχέση σας, τώρα θα σας ευγνωμονεί για την σοφία και την υπομονή, που δείξατε στα δύσκολα. Ένα ταξίδι ή ένα μικρότερο ταξιδάκι – απόδραση, προβλέπεται για τους δυο σας.
Αν ωστόσο είστε ελεύθερος ή ελεύθερη ο Δεκέμβριος θα σας φέρει μια γνωριμία με άτομο, που θα μπει δυναμικά στη ζωή σας και θα σας εμπνεύσει να κάνετε σχέση μαζί του. Κρατήστε ως ένα σημείο την ψυχραιμία σας, ώστε να γίνετε κάπως πιο μυστηριώδεις και ταυτόχρονα να μην εξαντλήσετε από την αρχή όλη σας την ενέργεια. Αυτό θα «μεγαλώσει» το στυλ και τη γοητεία σας, που έτσι κι αλλιώς διαθέτετε.
Στον επαγγελματικό σας τομέα, όσοι ασχολείστε με ταξίδια ή μετακινήσεις, θα έχετε έντονη δραστηριότητα. Αλλά και γενικότερα για τους επαγγελματίες και τους απασχολούμενους, θα υπάρξει έντονη κίνηση στη δουλειά, δίνοντας μεγάλη οικονομική ανάσα. Μέσα σ΄αυτήν την ευνοϊκή περίοδο καλό θα είναι να κοντρολάρετε την ροπή σας σε τυχερά παιχνίδια, όσοι είστε κάπως επιρρεπείς σ΄αυτά, όπως και την τάση σας να αγοράσετε οτιδήποτε σας φαίνεται όμορφο και λαμπερό, έστω κι αν δεν είναι κάτι που σας εκφράζει πραγματικά. Κατά τ΄άλλα χαρείτε αυτόν το μήνα και γίνετε για τους άλλους πηγή έμπνευσης και ζωντάνιας!

Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη.

Όσοι κι όσες περάσατε δύσκολα το τελευταίο χρονικό διάστημα στη σχέση ή στον γάμο σας, καταφέρνετε αυτόν το μήνα, μέσα από μια ειλικρινή προσέγγιση να βρείτε την  ισορροπία με τον άνθρωπό σας.
Γενικότερα αναγνωρίζεστε στο περιβάλλον σας, κι αν κάποιοι σας είχαν αδικήσει, καταλαβαίνουν ότι είχαν βιαστεί να βγάλουν τα «άδικα» συμπεράσματά τους για σας. Αυτός ο μήνας σας φέρνει το καλύτερο δώρο, που είναι η δικαίωση, σε ότι είχατε αδικηθεί και είχατε υποφέρει, χωρίς να το αξίζετε. Ελέγξτε παρόλα αυτά την ανάγκη σας να πληγώσετε και σεις, όσους σας πλήγωσαν.  Γιατί τελικά θα τους κερδίσετε με την εξυπνάδα και την ανωτερότητά σας.
Μέσα από τη δικαίωση, που λαμβάνετε τώρα, έρχεται η ευκαιρία να «αγαπήσετε» περισσότερο τον εαυτό σας. Εννοώντας ότι κάποιες φορές, αν και καλοπροαίρετα, αφήσατε τον εαυτό σας να εκτεθεί παραπάνω απ΄όσο έπρεπε. Δυστυχώς αυτό δεν το εκτιμούν πάντα οι άλλοι. Βάλτε σιγά – σιγά ένα μέτρο.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες Δίδυμοι, θα χρειαστεί να ξέρετε πως όποια ή όποιος αυτόν τον μήνα μπει στη ζωή σας ερωτικά, θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ σταθερό και δυνατό. Οπότε προσέξτε να κάνετε καλή επιλογή, αν έχετε αποφασίσει να «θυσιάσετε» την ελευθερία σας.
Γενικότερα δικαιώνεστε και στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Αν περιμένετε απάντηση από καινούργια εργασία, θα την έχετε και θα εισέλθετε σ΄έναν δυνατό χώρο.

Καρκίνος : Ο Ακόλουθος από τα Κύπελλα.

Μία ή και περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις θα έχετε αυτόν το μήνα. Αν αυτό που σας απασχολεί περισσότερο είναι κάποιο επαγγελματικό θέμα, ένας «αγγελιοφόρος» από τον επαγγελματικό χώρο, θα σας δώσει μια ευχάριστη πληροφορία σχετικά με το θέμα σας. Αντίστοιχα ευχάριστη εξέλιξη και καλά πράγματα θα συμβούν στα αισθηματικά σας, αν αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο σας αυτόν τον καιρό. Το άτομο, που περιμένετε να επικοινωνήσει μαζί σας, θα το κάνει και μάλιστα με καλές προθέσεις.
Μην αφήσετε την ανασφάλεια σας να σας αποδυναμώσει, χάνοντας μια ευκαιρία προσέγγισης! Ανταποκριθείτε στην επικοινωνία αυτή με αυτοπεποίθηση και θετικότητα κι όλα θα πάνε καλά.
Ευνοείστε επίσης όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα ή με την επιστήμη και γενικότερα μ΄ένα αντικείμενο που μπορεί να  φέρει δημόσια αναγνώριση. Αυτός ο μήνας είναι πολύ καλός για να έρθετε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τη δουλειά σας. Στα οικονομικά σας, θα δεχθείτε απρόσμενα χρήματα ή κάποιο δώρο από άτομο, που δεν περιμένατε.
Γενικότερα είστε δέκτες θετικών ειδήσεων και εξελίξεων στην πραγματικότητά σας. Έρχεστε σε επαφή με κόσμο και απολαμβάνετε τη θετική ενέργεια που σας δίνουν οι άλλοι. Ίσως έρθετε πιο κοντά με τη μητέρα σας και περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί της. Χαμογελάστε και απολαύστε αυτόν το μήνα!

Λέων : Ο Μάγος.

Κάποια νέα αρχή θα σας προκύψει αυτόν το μήνα είτε το προσχεδιάζατε είτε έρθει ξαφνικά. Κι όταν λέμε νέα αρχή, δεν εννοούμε πάντα κάτι μεγάλο και θεαματικό. Ακόμα κι ένα μικρό νέο στοιχείο στη ζωή μας, είναι αρκετό μερικές φορές για να την αλλάξει! Αν για κάποιον λόγο κρύβατε μέχρι τώρα μια σκέψη σας, μια δημιουργική ιδέα σας, ένα ταλέντο σας, ένα συναίσθημά σας για κάποιο πρόσωπο, μια μικρότερη ή μεγαλύτερη αλήθεια σας, και θυμίζατε κάπως το ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί, ήρθε η ώρα να κάνετε τη λαμπερή «έκρηξή» σας! Κάποιος ειδικός, κάποιος καλός σύμβουλος ή ένας καλός φίλος πολύ πιθανόν να σας υποστηρίξει σ΄αυτό.
Αρκετοί άνθρωποι στο περιβάλλον σας θα εκπλαγούν θετικά μαζί σας και θα σας αγαπήσουν ή θα σας θαυμάσουν περισσότερο! Δεν έχετε παρά να γυρίσετε την πλάτη σας σε κάποια μειοψηφία, που θα σκεφτεί να σας «αδειάσει». Δεν θα πρέπει να σπαταλήσετε τώρα την ενέργειά σας σε τέτοιες μικρότητες. Κάποιους από σας ίσως σας προλάβουν τα γεγονότα, δηλαδή θα σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση, που δεν ελπίζατε, γιατί κάποιος πίστεψε πολύ σε σας και το αποκαλύπτει τώρα.
Άλλοι θα δεχθείτε την ερωτική εξομολόγηση ενός ατόμου, που σας φαίνετε αρκετά ενδιαφέρον, και πιθανά το είχατε προσέξει και σεις. Δεν αποκλείεται ακόμη να πάψει να σας ενοχλεί ένα άτομο ή ένα πρόβλημα, που σας είχε κουράσει, ώστε να νιώσετε επιτέλους ανακούφιση κτλ. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις και οπλιστείτε με θέληση!

Παρθένος : Η Ιέρεια.

Αποκτάτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και διαχειρίζεστε τις υποθέσεις σας με γνώμονα τη διαίσθηση. Έφτασε η «μαγική» στιγμή για σας να χαλαρώσετε τον εαυτό σας, μέσα από τη σοφία που αποκτήσατε τους προηγούμενους μήνες ή ακόμα και τα προηγούμενα χρόνια αντιμετωπίζοντας δυσκολίες.
Διαχειρίζεστε την καθημερινότητα και τα προβλήματά της με αυτοπεποίθηση, χωρίς να φοβάστε ν΄ακούσετε τη διορατική σας φωνή και απελευθερωμένοι από την ανάγκη να κρύβετε την αλήθεια σας  από τον εαυτό σας ή από τους άλλους. Γιατί τελικά σ΄όποιον αρέσετε! Στα συναισθηματικά σας αλλάζετε κάπως τις ισορροπίες της σχέσης σας κι όπου δίνατε λίγο, τώρα δίνετε παραπάνω, ενώ όπου δίνατε πολύ παραπάνω, τώρα βάζετε ένα μέτρο. Με έναν «μαγικό» τρόπο ο ή η σύντροφό σας συντονίζεται σιγά – σιγά μαζί σας και επέρχεται κάποια αρμονία στη σχέση, που κάπως είχε χαθεί.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας, ανταποκρίνεστε πολύ σωστά στο φλερτ που παίζεται με ένα άτομο και επιτυγχάνετε να το γοητεύσετε αρκετά, ώστε να σας ανοιχτεί. Να ακούτε μόνο τη διαίσθησή σας και να είστε σίγουροι ότι θέλετε σχέση, γιατί η εξέλιξη θα σας πάει εκεί! Για κάποιους και κάποιες, πολύ πιθανόν, να αποκαλυφθεί μια κρυφή θαυμάστρια ή ένας κρυφός θαυμαστής. Πάρτε το χρόνο σας πριν εκδηλώσετε ενδιαφέρον και δείτε αν σας ταιριάζει ή όχι.
Στον επαγγελματικό σας χώρο τα πάτε πολύ καλά και, αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας διαβάλει παρασκηνιακά, θα χάσει τη δύναμή του και δεν θα μπορεί να σας βλάψει. Γενικότερα ευνοούνται επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις και κυρίως θέματα σχετικά με επίσημα έγγραφα.

Ζυγός : Ο Βασιλιάς από τα Ξίφη.

Όσες γυναίκες του ζωδίου σας έχετε πληγωθεί από τη συμπεριφορά ενός άντρα, τώρα δικαιώνεστε. Ο άντρας αυτός είναι γοητευτικός και δυναμικός αλλά πιθανόν να γίνετε κάποιες φορές δεσποτικός κι απόλυτος. Μετά την απομάκρυνση ή την κλειστή στάση, που κρατήσατε απέναντί του, έχει έρθει αντιμέτωπος με τη συνείδησή του. Αποφασίζει να σας πλησιάσει με εμφανή τα σημάδια της μετάνοιάς του. Αν αγαπάτε αυτόν τον άντρα, δώστε του να καταλάβει ότι θα πρέπει να ελέγχει περισσότερο την τάση του να σας επιβάλλεται, χωρίς ωστόσο να τον φέρεται σε σημείο να ταπεινωθεί.
Η  προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου είναι δυναμική και κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά τραυματικό γι αυτόν. Λειτουργήστε με ευγένεια και σοφία βρίσκοντας τα «κουμπιά» του και να είστε βέβαιες ότι θα τον σκλαβώσετε! Αντίστοιχα και οι άντρες του ζωδίου σας είναι πολύ πιθανόν να δεχτείτε την μετανοιωμένη προσέγγιση ενός άλλου άντρα, που σας στενοχώρησε με τον τρόπο του.
Αυτός μπορεί να είναι ένας φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη ο μεγαλύτερος αδελφό σας ή ο πατέρας σας! Σε κάθε περίπτωση θα αποκατασταθούν όλα, γιατί σας δένουν δεσμοί σεβασμού κι αγάπης.
Οι ελεύθεροι άντρες ζυγοί θα γοητεύσετε έντονα μια γυναίκα και είναι πολύ καλή η στιγμή για να κάνετε σχέση, εφόσον το θέλετε.
Στα επαγγελματικά σας άντρες και γυναίκες, τα πάτε πολύ καλά, είστε σταθεροί, και αρκετοί από σας θα ανέβετε ένα σκαλί παραπάνω ιεραρχικά.

Σκορπιός : Ο Ιππότης από τα Κύπελλα.

Οι  γυναίκες του ζωδίου σας πέφτετε θύμα του έρωτα ενός αρκετά γοητευτικού αλλά και αρκετά γαλαντόμου άντρα! Ίσως αυτό να έχει ξεκινήσει και νωρίτερα και να κορυφώνεται τώρα.
Προσπαθείτε να αντισταθείτε νιώθοντας ότι αυτός ο άντρας μπορεί να σας κάνει ότι θέλει, βγάζοντάς σας από τα νερά σας. Είστε διχασμένες μέσα σας στο να ενδώσετε και να το ζήσετε ή να μείνει απλά μια φαντασίωση και μια χαμένη ευκαιρία για δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις .
Αν έχετε να ρισκάρετε πολλά πράγματα, σκεφτείτε το διπλά! Αν δεν έχετε να ρισκάρετε πολλά πράγματα, ακούστε τη φωνή του ενστίκτου σας! Και στη μία και στην  άλλη περίπτωση ωστόσο, σκεφτείτε ότι η ζωή δεν μας φέρνει κάθε λίγο τέτοιες ευκαιρίες για δυνατούς έρωτες.
Οι άντρες Σκορπιοί αρέσκεστε να φλερτάρετε και παίζετε με τη φωτιά, γιατί ή θα πιαστείτε εσείς στην ερωτική παγίδα που στήνετε για τις γυναίκες ή θα επιβαρύνετε το κάρμα σας, αν αφήνετε την κάθε γυναίκα να πιστεύει ότι είναι η μοναδική για σας, χωρίς να το εννοείτε! Προτιμήστε να είστε ειλικρινής κι ας χάσετε κάποιες ευκαιρίες. Θα έχετε όμως καθαρή συνείδηση.
Επαγγελματικά υπάρχει εύνοια γενικά και είναι ιδιαιτέρως ευνοημένα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τέχνη, επιστήμη, τεχνολογία. Οικονομικά είστε καλά, έχοντας την τάση στο τώρα σας να κάνετε έξοδα για καταστάσεις ή είδη πολυτελείας.

Τοξότης : Ο Ιππότης από τα Ραβδιά.

Ταξιδιάρικος το πιθανότερο θα σας βγει αυτός ο μήνας, είτε το έχετε προγραμματίσει, είτε σας προκύψει ξαφνικά κάποιο ταξίδι. Ορισμένοι από σας μπορεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικό λόγο, αλλά κι έτσι να είναι, τι πιο ωραίο από το να ταξιδεύει κανείς τον μήνα των γιορτών!
Οι δεσμευμένοι πολύ πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι μαζί με το ταίρι σας, στο οποίο θα περάσετε ονειρεμένα! Η ποιότητα της σχέσης σας είναι πολύ καλή, γιατί κάνατε την αυτοκριτική σας τον προηγούμενο ή τους προηγούμενους μήνες και τώρα απολαμβάνετε το αποτέλεσμα. Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι, σας έρχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μ΄ένα γοητευτικό άτομο, που φθάνει από μακριά ή που μετακινείται συχνά λόγω της δουλειάς του ή για κάποιον άλλο λόγο.
Επαγγελματικά βρίσκεστε σε πολύ καλή στιγμή και όσοι είστε εξειδικευμένοι επαγγελματίες, έχετε μεγάλη ζήτηση. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα τεχνικά επαγγέλματα και όσα έχουν να κάνουν με μαστορέματα.
Όσοι δεν εργάζεστε κι ενδιαφέρεστε να απασχοληθείτε κάπου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εργαστείτε εποχιακά, λόγω των γιορτών, σε κάποιον σχετικό χώρο, που ωστόσο, αν κερδίσετε τις εντυπώσεις μπορεί να παραμείνετε.
Τα οικονομικά σας είναι αρκετά καλά και σας βγαίνει η διάθεση  να κάνετε δώρα σε όλους τους γνωστούς σας.

Αιγόκερως : Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα.

Αν είστε γυναίκα, που βρίσκεται σε χωρισμό, όχι απαραίτητα μόνιμο, και θέλετε μια ακόμη ευκαιρία, κρατάτε το κλειδί της επανασύνδεσης στα χέρια σας! Ο άνθρωπός σας, σας αγαπάει κι αναγνωρίζει το πόσο μοναδική είστε γι αυτόν.
Δυστυχώς όμως τον κούρασε κάπως η τελειομανία σας και ίσως η επικριτική σας στάση ή η υπερβολική ζήλια σας. Ασφαλώς κι εκείνος δεν είναι τέλειος και το αναγνωρίζει. Αποφασίζει να σας διεκδικήσει ξανά. Αν θέλετε να πάει καλά η επανασύνδεση κι αγαπάτε αυτόν τον άνθρωπο, φροντίστε να του δείξετε τον πιο γλυκό σας εαυτό.
Μην μένετε σε κλισέ του τύπου : « αν δείξω αδυναμία θα το εκμεταλλευτεί» ή  « είναι ανώριμος και θα του μάθω να λειτουργεί υπεύθυνα» κτλ. Δεχθείτε τον άλλον όπως είναι κι «αλλάξτε» του ορισμένα σημεία ως σύμμαχός του κι όχι ως κριτής ή χειρότερα επικριτής του.
Οι άντρες του ζωδίου σας, από τη άλλη, διεκδικείτε μια γυναίκα, αρκετά δύσκολη στο να την κατακτήσετε. Σαν τελευταίο σας «όπλο», μετά απ΄όσα της έχετε δείξει, χρησιμοποιείστε την ελεγχόμενη αδιαφορία, γιατί θα την πειράξει πραγματικά και θα εκδηλωθεί!
Στα επαγγελματικά σας πάτε πολύ καλά. Ιδιαιτέρως ευνοείστε όσοι κι όσες ασχολείστε με αντικείμενα, που αφορούν στις γυναίκες. Επίσης είναι καλό το οικονομικό σας κι έχετε χρήματα να ξοδέψετε αυτόν τον καταναλωτικό μήνα, λόγω των λαμπερών γιορτών.

 Υδροχόος : Το Δύο από τα Ξίφη.

Πεισμώνετε απέναντι στις δυσκολίες και δυναμώνετε κόντρα στις αντίθετες δυνάμεις, που σας πολεμούν. Μόνο που αυτές οι δυνάμεις δεν είναι οπωσδήποτε εξωτερικές, αλλά μπορεί να είναι κι εσωτερικές και να έχετε μια εσωτερική πάλη αντίθετων δυνάμεων!
Καλείστε να βρείτε την ισορροπία, κι αν το θέλετε πραγματικά, θα το καταφέρετε. Καταλαβαίνετε για τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, ποιοί είναι διπρόσωποι, κι αποφασίζετε να τους κρατήσετε σε απόσταση.
Από την άλλη όμως εκτιμάτε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που είναι ειλικρινείς και τους κρατάτε κοντά σας, δείχνοντάς τους την εκτίμησή σας. Μέσα στην σχέση σας γίνεται ένα καλό ξεκαθάρισμα για λεπτομέρειες, που ενοχλούν τον έναν ή τον άλλο κι αυτό βοηθάει πολύ στο να προχωρήσει η σχέση σταθερά και με καλύτερες προϋποθέσεις.
Χρειάζεται σε τέτοιου είδους συζητήσεις να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να είμαστε ευγενικοί, ώστε να περάσουμε το σωστό μήνυμα. Δηλαδή ότι θέλουμε να αλλάξει κάποια λεπτομέρεια που μας ενοχλεί, κι όχι ότι μας ενοχλεί εξολοκλήρου ο ή η σύντροφός μας.
Ο μήνας ωστόσο ενέχει και μια άλλη διαδικασία για σας. Δηλαδή να ισορροπήσουν τα πράγματα στη ζωή σας μ΄έναν «μαγικό» τρόπο, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό γίνεται γιατί λιθαράκι – λιθαράκι τα δουλέψατε και τα «χτίσατε» τους προηγούμενους μήνες και τώρα ολοκληρώνονται, όπως τα κομμάτια στα παζλ.
Αυτή η συνθήκη αφορά σε όλους τους τομείς σας, επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό, φιλικό κτλ.

Ιχθύς : Το Τρία από τα Κύπελλα.

Η συναισθηματική και η ερωτική σας ζωή θα επισκιάσουν αυτόν τον μήνα τους άλλους τομείς της ζωής σας! Η έκπληξη είναι ότι ο καθένας από σας μπορεί, στα αισθηματικά του, να έχει αυτό που θέλει, εφόσον το σύμπαν είναι πολύ γενναιόδωρο μαζί σας στο τώρα, για τις αισθηματικές σας υποθέσεις.
Ευνοείται να πραγματοποιήσετε ή να οργανώσετε την επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης. Επίσης, για άλλους, να ξεκινήσει ένας δεσμός με άτομο, που φλερτάρατε αμοιβαία, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε το θάρρος ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος να κάνει την αρχή.
Ακόμη ευνοείται να γίνει η αρχή μιας επανασύνδεσης, με άτομο, που μετά τον χωρισμό, καταλάβατε και οι δύο ότι δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλο. Είναι επίσης καλή στιγμή να σταθεροποιηθεί επιτέλους μια σχέση με προβλήματα και σκαμπανεβάσματα.
Αλλά κι όσοι είστε των εφήμερων γνωριμιών ή αλλιώς του sex χωρίς συναισθήματα, αυτόν το μήνα θα σταθείτε τυχεροί! Και ίσως έτσι κάπως να μπείτε και στον «πειρασμό» να κάνετε κάτι σταθερό. Θα ήταν παράληψη να μην πούμε ότι στα ζευγάρια που συζούν ή είναι παντρεμένα, υπάρχει έντονη η πιθανότητα να έρθει μια εγκυμοσύνη, η οποία θα φέρει χαρά.
Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είναι επίσης σε πολύ καλή εξέλιξη και βρίσκεστε πολύ κοντά στην έννοια της αφθονίας, αρκεί να μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε την τύχη σας ή το σύμπαν γι αυτά που τόσο απλόχερα σας δίνει στο τώρα σας. Ούτε ν΄αφήσετε να  πέσετε στην παγίδα της εγωπάθειας, επειδή τα πράγματα σας πηγαίνουν καλά, γιατί κάτι τέτοιο συνήθως βάζει σε λειτουργία το «μηχανισμό» της αντίστροφης μέτρησης!

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u