Προβλέψεις Ταρώ Δεκέμβριος 2020


                      Δεκέμβριος 2020  :  Μήνας Απελευθέρωσης.

Ο Δεκέμβριος του 2020 έχει την αριθμητική αξία του επτά ( 7 ). Είναι ο 12ος μήνας, κι όταν ο αριθμός του ( 12 ) προστεθεί στον αριθμό του έτους ( 4 ), μας δίνει το αποτέλεσμα 7  :  12 + 4 [ 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4 ] = 1 + 2 + 4 = 7! Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ τον αριθμό 7 κατέχει η κάρτα Άρμα, επειδή ακριβώς είναι η 7η κάρτα. Ασφαλώς θα δώσει μερικά από τα χαρακτηριστικά της στον μήνα. Αυτά είναι  :  ο θρίαμβος στα καλά πράγματα που επιχειρούμε. Η ταχύτητα στις εξελίξεις. Η υπερπήδηση των εμποδίων. Η επαφή με μακρινούς τόπους, έστω και τηλεπικοινωνιακά. Οι καινούριοι έρωτες, η καλή υγεία, η εργασία, τα κέρδη, η οικονομική επάρκεια, ο πλούτος, ο πλούσιος γάμος. Η εμμονή στην εικόνα μας. Η επιλογή να ζούμε με ψευδαισθήσεις. Ο συγχρονισμός της εξωτερικής εικόνας μας με τον εσωτερικό μας κόσμο. Η νίκη στις εξωτερικές αντιξοότητες. Η νίκη στις αδυναμίες μας, που μας καθηλώνουν σε μία στασιμότητα, ή μας ωθούν στην μετριότητα, κτλ.  

Άλλη μία κάρτα από τα μεγάλα Αρκάνα, που έχει την αριθμητική αξία του 7 είναι η κάρτα του Πύργου! Είναι η 16η κάρτα, οπότε  :  16 = 1 + 6 = 7. Θεωρείτε ότι είναι η πιο δυσμενής κάρτα της τράπουλας Ταρώ. Κάτι που δεν είναι απόλυτο. Θα το εξηγήσουμε παρακάτω στο συμπέρασμα. Θα δώσει κι αυτή κάποια από τα χαρακτηριστικά της στον μήνα. Αυτά είναι  :   Οι αναπάντεχες ανατροπές, οι απώλειες, οι απογοητεύσεις, Η αναγκαστική αλλαγή πορείας από τους στόχους μας. Η άνωθεν πρόνοια για τα δεινά μας. Η λύτρωση, έστω και μέσω μίας οδυνηρής διαδικασίας, κτλ.

Συμπέρασμα  :  Μετά από τον ερωτικό Νοέμβριο έρχεται ο θριαμβευτικός Δεκέμβριος. Πολλές φορές ο έρωτας είναι πηγή δύναμης και οδηγεί στους θριάμβους της ζωής. Παρεμπιπτόντως, θα μπορούσε κανείς να πει ότι όντας ερωτευμένοι-ες, η ζωή του-της καθενός-μίας μας θα κυλούσε πιο δυναμικά και θα είχε ο-η καθένας-μία μας περισσότερες επιτυχίες!  Φτάνοντας στον Δεκέμβριο λοιπόν, θριαμβεύει έκαστος-η εκεί που το χρειάζεται περισσότερο. Αν, για παράδειγμα, χρειάζεται να γεμίσει με κάτι, πχ. χρήματα, θα του-της έρθουν. Αν όμως χρειάζεται να αδειάσει από κάτι, πχ. υπερβολικό εγωισμό, θα του-της φύγει. Εξίσου, δηλαδή, η πρόσθεση ή η αφαίρεση θα τον-την ωφελήσουν να πάει την ζωή του-της μπροστά και να χαίρεται την κάθε στιγμή. Έτσι κάπως λειαίνει και η σημασία της κάρτας του Πύργου. Γκρεμίζεται εκείνο που μας καθηλώνει. Εκείνο που μας αφομοιώνει και μας εξαφανίζει. Στην χειρότερη περίπτωση είμαστε τόσο πολύ δεμένοι με κάτι που χάνετε ο κόσμος γύρω μας, όταν το χάσουμε. Ο Πύργος λοιπόν μας απελευθερώνει, μάλλον με κάπως σκληρό τρόπο. Ενδεχομένως «σκληρός» είναι και ο θρίαμβος που φέρνει το Άρμα. Είναι πολύ δυναμικός και μπορεί να μας φορτίσει με υπεροψία, εάν δεν έχουμε το νου μας να είμαστε ευγνώμονες και ταπεινοί. Εξάλλου αυτό μας ζητάει το Σύμπαν σε κάθε περίπτωση.

                                     ΚΡΙΟΣ  :  Το Οκτώ από τα Κύπελλα.

Ένας ευχάριστος μήνας σας υποδέχεται. Θα δώσετε και θα πάρετε δώρα, μένοντας πιστοί στο γιορταστικό πνεύμα των ημερών. Τα «δώρα» μπορεί να είναι και ιδιαίτερης σημασίας για εσάς, όπως μία πρόταση γάμου κτλ.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο αφεθείτε στην ευχάριστη αίσθηση των ημερών. Η μεταξύ σας διάθεση και επικοινωνία θα είναι τρυφερή και συντροφική. Μην προσπαθήσετε να λύσετε προβλήματα που δεν επείγουν. Εξάλλου η καλή πορεία του δεσμού ή του γάμου σας, ίσως να φέρει από μόνη της τις λύσεις. Δώστε ο-η ένας-μία στην –στον άλλην-ον μικρές χαρές, όπως έξυπνα δώρα, πρωτότυπες ιδέες για να ξοδέψετε μαζί χρόνο κτλ. Απολαύστε αυτήν την ευχάριστη περίοδο και γεμίστε απλά της μπαταρίες σας και τις μπαταρίες της σχέσης σας.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, όμως σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, θα διαπιστώσετε ότι αυτή δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση, όσο φαντάζεστε. Ο ή η πρώην σας θα σας προσεγγίσει με πολύ καλή διάθεση κι ενδεχομένως θέλοντας να σας χαρίσει κάποιο δώρο λόγω των ημερών! Απλά δεχτείτε το και δώστε την ευκαιρία να κάνετε μία συνάντηση που θα είναι καθοριστική. Μιλήστε με ειλικρίνεια μεταξύ σας και ακούστε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον. Σκεφτείτε δύο φορές πριν μιλήσετε αρνητικά. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να φέρει διχόνοια. Εστιάστε στα καλά που έχει ο καθένας σας.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, μάλλον θα ξεκαθαρίσετε ένα αιωρούμενο φλερτ που προϋπάρχει, παρά θα διεκδικήσετε ένα καινούριο. Ωστόσο το ξεκαθάρισμα με ένα άτομο που σας αρέσει ήδη, ενδέχεται να είναι πιο επιθυμητό για εσάς από μία καινούρια γνωριμία. Χωρίς να αποκλείεται και μία τέτοια. Στους-στις περισσότερους-ες η εξέλιξη του εν λόγω φλερτ θα φέρει συναισθηματική δικαίωση. Ενδέχεται να προκύψει δυνατή σχέση!

Στην εργασία σας θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα, σας έρχονται πολύ βολικά, χωρίς να κοπιάζετε τόσο, όσο το προηγούμενο διάστημα. Δώστε βαρύτητα στις σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Αν δεν φροντίσετε γι αυτό, ίσως να προκύψουν αντιδραστικές συμπεριφορές, που θα θίξουν την πορεία της δουλειά σας. Τα οικονομικά σας οφέλη προβλέπονται ενδυναμωμένα!

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας ενδέχεται να δεχτείτε μία απροσδόκητη πρόταση που θα σας ξαφνιάσει. Θα έχετε την ευκαιρία να αποχαιρετήσετε την φάση ανεργίας για έναν σημαντικό επαγγελματικό χώρο. Παρότι όλα θα γίνου κάπως «μαγικά», εσείς πάρτε το στα σοβαρά και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, χωρίς βέβαια να δείχνετε υπερπροσπάθεια. Η οικονομική σας κατάσταση θα πάρει στροφή προς το καλύτερο!

                                           ΤΑΥΡΟΣ  :  Η Σελήνη.

Ένας μήνας με την «μαγεία» των ημερών σας υποδέχεται, όπου τα πράγματα στην ζωή σας θα κινούνται μεταξύ της λογικής και της φαντασίας σας. Ίσως να θέλετε να βλέπετε την ζωή μέσα από το δικό σας πρίσμα. Προσέξτε ωστόσο τους υπερβολικούς φόβους σας, που μπορεί να μην σας εξυπηρετούν να προχωρήσετε μπροστά, ούτε εσείς, ούτε οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα κινηθείτε μεταξύ καχυποψίας αλλά και αισθησιασμού με τον ή την σύζυγο ή σύντροφό σας. Ενδέχεται να σας βγει μία ανασφάλεια, που μπορεί να την προκαλεί η συμπεριφορά του-της άλλου-ης, χωρίς βέβαια αυτό να συμβαίνει απαραίτητα. Προκειμένου να κερδίσετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου σας, ίσως να προτάξετε τον ερωτισμό και τον μαγνητισμό σας, που τα διαθέτετε σε μεγάλο βαθμό, όταν το θέλετε! Ασφαλώς το ταίρι σας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί και θα έρθετε πιο κοντά. Αργότερα καλό θα είναι να εμβαθύνετε αμοιβαία ο ένας στις πιο ενδόμυχες ψυχικές ανάγκες του άλλου.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, με την επιθυμία μίας επανασύνδεσης, θα έχετε την ευκαιρία μάλλον προς το τέλος του μήνα. Την πρώτη κίνηση θα την κάνει ο ή η πρώην σας, που θα του-της έχετε λείψει! Εκείνο που ίσως μπορεί να προκαλέσει μία επιπλοκή στην καλή εξέλιξη τούτης της κίνησης, είναι το να έχετε κάνει καινούρια γνωριμία, ενδεχομένως χωρίς καν να το έχετε προσπαθήσει! Στην περίπτωση που το καινούριο πρόσωπο σας έχει ξεμυαλίσει, είναι πιθανόν να μην προχωρήσετε με δυναμισμό στην επανασύνδεση με τον ή την πρώην σας, οπότε και το αποτέλεσμα θα είναι αβέβαιο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα παρασυρθείτε από τις φήμες για ένα άτομο που θα γνωρίσετε. Εάν αυτές είναι καλές θα το διεκδικήσετε πιο δυναμικά, εάν είναι αρνητικές θα κάνετε ένα βήμα πίσω. Καλό θα είναι να γίνει ένας συνδυασμός εκείνων που θα  ακούσετε κι εκείνων που θα σας πει το ένστικτό σας. Που ξέρετε; Μπορεί εσείς να γίνεται το άτομο που θα… συμμαζέψει τον-την άλλο-η, εάν όντος λέγονται μη κολακευτικά πράγματα για το άτομό του-της.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Παρόλα αυτά θα λειτουργήσετε σε δύο επίπεδα. Και στο υλικό-πρακτικό επίπεδο και στο πνευματικό επίπεδο. Τούτο σημαίνει ότι θα σας αποκαλυφθούν κάποια μυστικά για την δουλειά σας, ή έστω κάποιες πληροφορίες, που θα σας δώσουν μία νέα εικόνα! Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και προσαρμοστικοί. Έτσι θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να αφομοιώσει κάποια πράγματα, χωρίς να κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

Εάν δεν εργάζεστε και βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς, ίσως να μπερδευτείτε από ασάφειες που θα ακούσετε, ή κι από την δική σας δυσκολία να επιλέξετε τι θα κάνετε. Τα πράγματα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν και μέσα και έξω σας. Ίσως κοντά στις επίμαχες γιορτινές μέρες να φανεί πού θα σας οδηγήσει επαγγελματικά η μοίρα σας. Αφήστε να φανερωθούν από μόνα τους τα πράγματα κι ακολουθήστε την διαίσθησή σας. Όλα θα πάνε καλά και θα ανέβειτε οικονομικά.

                             ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Ο Ακόλουθος από τα Πεντάκτινα.

Αυτόν το μήνα θα χρειαστείτε ανθρώπους κοντά σας. Θα έχετε την ανάγκη καλής παρέας. Ίσως κάποιος κοντινός σας άνθρωπος να παίξει πιο ουσιαστικό ρόλο στην ζωή σας, στηρίζοντάς σας ψυχολογικά.

Στους-στις παντρεμένους-ες και δεσμευμένους-ες μάλλον θα εμφανιστεί μία κρίση. Όχι απαραίτητα με την κακή έννοια. Δηλαδή, ίσως να βρίσκεστε σε ένα προσωπικό εσωτερικό αδιέξοδο και να μην ξέρετε πώς να το μοιραστείτε με τον άνθρωπό σας. Γι αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε ότι δεν σας φταίει ο άλλος. Ζητήστε του-της κατανόηση και συμπαράσταση. Μην συμπεριφέρεστε σαν να φταίει για όλα το ταίρι σας. Με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπός σας θα ανταποκριθεί και θα σας ανεβάσει με τον τρόπο του.

Οι χωρισμένοι-ες, που γοητεύεστε στην ιδέα της επανασύνδεσης, θα φανείτε κάπως αναποφάσιστοι-ες να την διεκδικήσετε. Ίσως κατά βάθος να σας αγχώνει η ιδέα ότι θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα και δεν είστε βέβαιοι-ες εάν θα το καταφέρετε αυτό. Η ίδια λογική ισχύει και για το πρώην ταίρι σας. Ενδεχομένως να σας χαλαρώσει η παρέα με καλούς φίλους. Δεν αποκλείετε να κάνει την πρώτη κίνηση ο-η άλλος-η, χωρίς αυτό να σας λυτρώνει από της αμφιβολίες σας. Ίσως να χρειαστεί να ακούσετε έναν καλό φίλο, ή την διαίσθησή σας, ή να συμβουλευτείτε έναν-μία ψυχοερευνητή-ρια που εμπιστεύεστε.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα κάνετε μία νέα γνωριμία μάλλον με μικρότερό σας άτομο. Εναλλακτικά με συνομήλικο ή μεγαλύτερό σας άτομο, που θα έχει νεανική ιδιοσυγκρασία. Τα πράγματα θα πάνε καλά μόνο εάν βγείτε από ορισμένα στερεότυπα που μπορεί να σας εμποδίσουν να προχωρήσετε. Για παράδειγμα, η νεαρότερη ηλικία ή η συμπεριφορά του-της άλλου-ης, ίσως να σταθούν εμπόδιο, ακόμα κι αν σας αρέσει, ή σας βγάζει κάτι το θετικό γενικότερα. Με λίγα λόγια μπορεί… να κολλήσετε σε σημεία. Στην αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσετε κανονικά αυτήν την γνωριμία. Στην πορεία θα μπορείτε να ζητήσετε με ταπεινότητα από τον-την άλλον-η να κάνει κάποιες μικρές αλλαγές σε στοιχεία που σας ενοχλούν, χωρίς να τον-την πιέσετε.

Εάν εργάζεστε, ίσως να χρειαστείτε κάποια συμβουλή ή καθοδήγηση μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Αν σας γίνει με συμβουλευτικό τρόπο θα σας ωφελήσει. Εάν σας γίνει με επιτακτικό τρόπο, ενδέχεται να δυσανασχετήσετε. Φροντίστε ωστόσο να πατήσετε στα πόδια σας το γρηγορότερο και να επωφεληθείτε από τις πληροφορίες που θα λάβετε, με όποιον τρόπο κι αν σας δοθούν, ευγενικά ή προστακτικά. Αργότερα θα νιώσετε πιο δυνατοί. Η ίδια η εργασία σας και οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα ωφεληθείτε από την τύχη σας. Θα βρεθεί ή θα ανακαλύψετε μία νέα δουλειά, που θα σας αρέσει και θα σας ταιριάζει. Φροντίστε να μην μεταδώσετε την όποια ανασφάλειά σας στους ανθρώπους που θα συναντήσετε εκεί. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να βγει, χωρίς να υπερβάλετε. Η θετική διάθεση θα σας βοηθήσει. Θα γίνει μία αξιόλογη νέα αρχή στην ζωή σας, αρκεί να το πιστέψετε κι εσείς λίγο. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά.

                              ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Το Δύο από τα Πεντάκτινα.

Αυτός ο μήνας θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Ο λόγος είναι ότι θα αντιμετωπίσετε μικρές δυσκολίες, με αποτέλεσμα να χαρείτε περισσότερο με το αποτέλεσμα της επιτυχίας. Ότι καταφέρετε με λίγο κόπο, θα το απολαύσετε περισσότερο. Προσέξτε, ωστόσο, να μην χάσετε εύκολα την υπομονή σας, και τα μικρά προβλήματα τα κάνετε μεγάλα!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια η υπομονή και η σιωπή, όταν χρειάζεται, θα αποδειχθούν χρυσός! Δείχνοντας ψυχραιμία, το ταίρι σας θα ηρεμήσει και θα εκτιμήσει την συγκρατημένη σας στάση. Ασφαλώς δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις που ο-η άλλος-η είναι κακοπροαίρετος-η. Κατά τ’ άλλα οι εντάσεις θα ηρεμήσουν. Το αποτέλεσμα θα είναι να περάσετε όμορφες γιορτινές μέρες, χάριν της συνεννόησής σας. Θα έχετε κερδίσει μαζί άλλη μία μικρή μάχη με τον εγωισμό του ο καθένας σας, για να εστιάσετε στο καλό του δεσμού ή του γάμου σας.

Οι χωρισμένοι-ες που διαισθάνεστε την επανασύνδεση να πλησιάζει, βρίσκεστε σε σωστό δρόμο σκέψης. Υπάρχει αμοιβαία επιθυμία να επιστρέψετε στην σχέση. Θέλετε και οι δύο να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, ώστε να ευτυχίσετε μαζί! Δώστε λίγη προσοχή στο επόμενο tip  :  Μην αναλύετε πολύ, ούτε τα καλά, ούτε τα κακά της σχέσης σας. Απλά ζήστε το και κερδίστε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ο με την αποδοχή σας. Αποδεχτείτε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ο όπως είναι. Εξάλλου κανείς-μία δεν είναι τέλειος-α. Κάτι τέτοιο ίσως να ήταν… βαρετό!

Αν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, πρόκειται να γνωρίσετε ένα άτομο, που μπορεί να έχει κάποιον λόγο να αποφεύγει να κάνει σχέση. Για παράδειγμα, ίσως να βρίσκετε σε κάποια χιλιομετρική απόσταση από εκεί που κατοικείτε εσείς. Ή να έχει ένα διαζύγιο σε εκκρεμότητα. Ή να βγαίνει από έναν δεσμό, και να είναι κουρασμένο ψυχικά κτλ. Το καλό νέο, ωστόσο, θα είναι ότι θα του-της αρέσετε πολύ και θα θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα, όπως κι εσείς εκείνο. Εάν ποντάρετε αρχικά στα συναισθήματα και όχι στο μέλλον, μπορεί πραγματικά να ξεκινήσει μία ενδιαφέρουσα σχέση, που αργότερα θα έχει εκπλήξεις! Αν, ωστόσο, θέλετε να είστε από την αρχή εξασφαλισμένοι-ες ως προς την προοπτική της σχέσης, ίσως να το σκεφτείτε δύο φορές πριν προχωρήσετε!

Όσοι εργάζεστε, θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα, ο καθένας σας στον τομέα του. Αυτό σημαίνει ότι δίπλα σας θα βρίσκονται μικρά εμπόδια, τα οποία θα ξεπερνάτε με την επιμονή και το δημιουργικό πείσμα σας! Τούτο θα κάνει ακόμα πιο σημαντικό το καλό αποτέλεσμα του έργου σας. Μην υπερβάλετε στην κρίση σας και τα μικρά προβλήματα τα βλέπετε για μεγάλα. Έτσι θα προκαλέσετε πανικό στον εαυτό σας! Θα έχετε καλές και τακτικές αμοιβές, ενδεχομένως με ασήμαντες καθυστερήσεις.

Όσοι ψάχνετε για νέα εργασία θα βρείτε μία καλή. Στην αρχή θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση, ή κάποια ασάφεια για την τελική απάντηση που θα περιμένετε. Κάντε λίγη υπομονή και μην χάνετε την ελπίδα σας. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Ωστόσο, τούτη η επιπλοκή πριν την  οριστική είσοδό σας στον νέο σας επαγγελματικό χώρο, θα σας κάνει κατά βάση να τον εκτιμήσετε περισσότερο. Θα περνάτε καλά εκεί και θα είστε γεμάτοι με αυτό που θα κάνετε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά.

                                            ΛΕΩΝ  :  Η Αυτοκράτειρα.

Ο μήνας της αναγέννησης μπαίνει για εσάς. Τα προβλήματα εξαφανίζονται και η δύναμή σας ανακτάτε! Έρχονται τα καλύτερα!

     Όντας σε δεσμό ή σε γάμο, το στοιχείο της επαφής θα κυριαρχήσει! Σε ένα είδους επαφής που δεν θα χρειάζεται να «εξαφανίσει» την προσωπικότητα του καθενός σας. Τούτο σημαίνει ότι η αποδοχή μεταξύ σας θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της σχέσης σας, όπως εξάλλου και της κάθε σχέσης! Ενδεχομένως, αν είστε γυναίκα, να γοητεύσετε τον σύζυγο ή τον σύντροφό σας, μέσα από ορισμένες μικρές αλλαγές που θα κάνετε στην εξωτερική σας εμφάνιση, ή στην διάθεσή σας, ή και στα δύο. Θα το προσέξει αμέσως και θα πιστέψει ότι τις κάνατε για να τραβήξετε την προσοχή του, αξιολογώντας το θετικά. Η χαρά θα κυριαρχήσει μεταξύ σας και θα την εκδηλώσετε με… χίλιους τρόπους, όπως ανταλλάσσοντας δώρα, προτείνοντας όμορφες ιδέες, ακούγοντας προσεκτικά ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ο κτλ.

Οι χωρισμένοι-ες μάλλον θα έλθετε σε μία συνταρακτική επανασύνδεση, εφόσον πρόκειται να γίνει ολοκληρωτική… αναγέννηση της σχέσης σας. Αυτό που λέμε δηλαδή : Ή όλα ή τίποτα! Επιστρέφετε αποφασισμένοι-ες, ώστε τούτη την φορά να υποστηρίξετε τη σχέση σας χωρίς αμφιβολίες. Αυτό είναι πολύ καλό και θα σας δώσει το τέλειο αποτέλεσμα. Ωστόσο, λίγο παρακάτω βρείτε έναν τρόπο να λέτε και τα πράγματα που σας ενοχλούν χωρίς να προκαλείτε ο-η ένας-μία τον θυμό της-του άλλης-ου. Αυτό θα το πετύχετε, εάν εστιάζετε περισσότερο στα καλά του-της άλλου-ης κι όχι στα αρνητικά!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας εντυπωσιάσει. Μην φοβηθείτε να της-του το δείξετε, χωρίς όμως να γίνετε γραφικοί-ες. Κρατήστε ταυτόχρονα ένα σχετικό μυστήριο για τον εαυτό σας. Γενικότερα θα υπάρξει εύνοια, αλλά κι ένας ενδόμυχος φόβος ότι όλο αυτό μπορεί να εξαφανιστεί από στιγμή σε στιγμή και να είναι τελικά μία ψευδαίσθηση. Παραδόξως, όσο περισσότερο πιστέψετε στην γνωριμία, τόσο περισσότερο θα σας πάει καλά. Αφού θα έχετε μεταδώσει στον-στην άλλο-η την αυτοπεποίθησή σας.

Στην εργασία σας κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η κίνηση, η οποία θα αποφέρει και περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας. Θα ανέβετε ψυχολογικά. Η δουλειά σας θα πάρει τα επάνω της. Ενδέχεται να δεχτείτε επαίνους ή διακρίσεις, αναλόγως των ευκαιριών που θα σας δώσει ο επαγγελματικός χώρος σας. Μπείτε στο καλό αυτό κλίμα με όλη σας την ψυχή και απολαύστε το επίσης καλό αποτέλεσμα!

Εάν δεν εργάζεστε, θα σας δοθεί μία πολύ καλή ευκαιρία για νέα εργασία, δια μέσου μίας γυναίκας με κύρος. Εναλλακτικά μέσω ενός μεθοδικού άντρα. Το πιθανότερο είναι να βρεθείτε δίπλα σε άτομο με εμπειρία και αναγνωρισιμότητα στο αντικείμενό του. Ίσως στην αρχή να είστε μαθητευόμενοι. Το αντικείμενο εργασίας θα σας αρέσει και θα σας ταιριάζει. Θα μάθετε πολλά, ταυτόχρονα με την δουλειά. Δείξτε σεβασμό. Θα λαμβάνετε ικανοποιητικές αποδοχές!

                                 ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Ο Ακόλουθος από τα Ραβδιά.

Ο μήνας αυτός θα σφραγιστεί από τις καλές εκπλήξεις, που θα σας δώσουν οι συμπεριφορές των άλλων ανθρώπων. Δεν αποκλείεται ένας συγκεκριμένος άνθρωπος να σας εντυπωσιάσει με τον καλό του τρόπο και την ευαισθησία του απέναντί σας!

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, μάλλον η φράση «σχετική αδιαφορία» θα εξαφανιστεί από το λεξιλόγιό σας! Για παράδειγμα φράσεις του τύπου : «Είμαι κουρασμένος-η» με απαντήσεις του τύπου : «Σιγά, τί έκανες και κουράστηκες;!». Θα αντικατασταθούν από φράσεις του τύπου : «Είμαι κουρασμένος-η» με απαντήσεις του τύπου : « Σε καταλαβαίνω, τρέχεις όλη μέρα! Ώρα να χαλαρώσεις.» κτλ. Η στοργή και η κατανόηση θα έχουν τα σκήπτρα στην σχέση σας, τόσο από εσάς προς τον-την άλλον-η, όσο κι από τον-την άλλον- η προς εσάς. Διατηρήστε αυτό το μοτίβο και για τους επόμενος μήνες. Είναι η πιο καλή απόδειξη της μεταξύ σας αγάπης!

Αν έχετε χωρίσει, μπορεί ο-η καθένας-μία σας… να μαλώνετε τον εαυτό σας. Τούτο γιατί κατανοείτε ότι χωρίσατε την-τον άλλη-ο για τις αγαπημένες σας… λεπτομέρειες! Πως σας φαίνεται τώρα; Που χωρίσατε επειδή το ταίρι σας ξεχνούσε… να βγάλει τα παπούτσια του όταν έμπαινε στο σπίτι;! Ή για παρόμοιους λόγους;! Μάλλον υπερβολικό! Παρόλα αυτά η αγάπη υπάρχει μεταξύ σας. Θα πλησιάσετε ξανά κοντά και θα έχετε μία εξαιρετική ευκαιρία. Βάλτε κι οι δύο σας λιγάκι νερό στο κρασί σας κι όλα θα πάνε καλά!

Είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Όχι πια! Θα μπει στην ζωή σας μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα που θα σας εμπνέει μεγάλη ασφάλεια, κάτι το οποίο σας συγκινεί γενικότερα. Ίσως να παραβλέψετε μικρές λεπτομέρειες που δεν θα σας αρέσουν και να σας κερδίσει στο μεγαλύτερο ποσοστό η ειλικρίνεια  και η δοτικότητά της-του. Ο έρωτας μεταξύ σας θα ενισχυθεί σιγά-σιγά με τον χρόνο. Θα αξίζει όμως τον κόπο!

Όσοι εργάζεστε θα δείτε στην εργασία σας να εξομαλύνονται προηγούμενε ασυμφωνίες. Το πνεύμα καλής συνεργασίας θα κυριαρχήσει. Ενδεχομένως να παίξουν ρόλο η άνοδος της δουλειάς και τα επιπλέον κέρδη! Μέρος από αυτά θα είναι η γενναιόδωρη αμοιβή σας! Εάν βρίσκεστε σε μία εργασία που απαιτεί ομαδικότητα, μάλλον θα είστε αγαπητός-η από όλους, ή θα σας υποστηρίξει ιδιαίτερα ένα άτομο που πιστεύει σε εσάς.

Εάν δεν εργάζεστε, θα καταφέρετε να βρείτε την εργασία που επιθυμείτε. Τούτη θα συνδυάζει την αγάπη σας για το αντικείμενό της και την καλή χημεία με τα άτομα που θα συναντήσετε εκεί. Αυτός ο εκπληκτικός συνδυασμός θα αποφέρει και τις σταθερές οικονομικές αποδοχές σας. Διατηρήστε ένα επαγγελματικό προφίλ. Προσπαθήστε επίσης να εστιάζετε στα καλά στοιχεία του-της καθενός-μίας που θα συνεργάζεστε.

                               ΖΥΓΟΣ  :  Το Τέσσερα από τα Πεντάκτινα.

Σε τούτον τον γιορτινό μήνα, εκείνο που θα σας απασχολήσει περισσότερο θα είναι τα οικονομικά σας. Ευτυχώς με την καλή έννοια, αφού πρόκειται να βελτιωθούν! Επίσης, αυτό σημαίνει πως οι υπόλοιπες πλευρές τις ζωής σας θα είναι εξαιρετικές, οπότε απλά τις χαίρεστε, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε πράγματα.

Παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες; Θα απολαύσετε έναν πλήρως γιορτινό μήνα από κάθε άποψη. Η καλή συνεννόηση μεταξύ σας, η αφθονία των υλικών αγαθών, και συγχρόνως οι όποιες ευχάριστες εκπλήξεις, θα συμπληρώσουν ένα παζλ ευτυχίας! Σκεφτείτε ότι την αξίζετε, διαφορετικά το Σύμπαν θα επέλεγε να σας εκπαιδεύσει κι όχι να σας ανταμείψει! Δώστε, παρόλα αυτά, εσείς ή ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας λίγη προσοχή στα παράπλευρα φλερτ, που μπορεί να εξάψουν την ζήλεια σας και να χαλάσουν την καλή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Οι δεσμευμένοι θα κάνετε πρόταση γάμου στην καλή σας, ενώ αντίστοιχα οι δεσμευμένες θα δεχτείτε μία από τον αγαπημένο σας!

Οι χωρισμένοι-ες θα κινηθείτε μεταξύ της επιθυμίας σας για επανασύνδεση και της επιλογής σας για οριστική απομάκρυνση. Ίσως να μην υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος γι αυτό, αλλά μία ενστικτώδης αντίδραση για το αν ήρθε η ώρα να πάτε παρακάτω. Αυτό το ζύγισμα θα σας ξοδέψει λίγο χρόνο, ώσπου να αποφασίσετε τι θέλετε, σε συνδυασμό πάντα με τις κινήσεις του ή της πρώην σας. Κοντά στις μέρες των γιορτών το αποτέλεσμα θα φανεί. Ή θα ξανασμίξετε, ή θα αποχαιρετιστείτε. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, θα νιώθετε καλά με την επιλογή σας, έστω κι αν είναι τέτοια που θα σας προκαλεί ψυχικό πόνο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε νέα γνωριμία με άτομο, που θα σας τραβήξει επάνω του ένα του κοινωνικό στοιχείο. Για παράδειγμα, εάν αγαπάτε την επαγγελματική σας επιτυχία, θα σας ενθουσιάσει η δική του επαγγελματική επιτυχία. Αν είστε καλλιτεχνικός τύπος, θα σας κερδίσει ένα του ταλέντο, ή μία σχετική με την τέχνη εργασία που θα κάνει κτλ. Τούτο θα σας φέρει πιο κοντά μέσα από τα κοινά σας ενδιαφέροντα και τις όμοιες πεποιθήσεις σας. Προβλέπεται σιγά-σιγά να φουντώνει μεταξύ σας και το ερωτικό πάθος και να προχωράτε σε σχέση.

Τα επαγγελματικά σας ενδεχομένως θα είναι ο δυνατός σας τομέας για τούτον το μήνα. Η δουλειά θα αυξηθεί. Τα κέρδη θα ανέβουν, Οι αμοιβές σας θα βελτιωθούν και θα πάρετε μπόνους ή χρηματικές προσαυξήσεις. Μην θέλετε περισσότερα από αυτά που σας δίνονται, γιατί δυστυχώς θα χάσετε την χαρά της επιτυχίας, έστω κι αν δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο θα την επιθυμούσατε. Χαρείτε και μείνετε ήρεμοι. Έρχονται και τα ακόμη καλύτερα.

Ψάχνετε για εργασία; Στο χέρι σας είναι να την βρείτε! Δηλαδή, εάν βάλετε πιο χαμηλά τον πήχη, θα βρεθεί μία δουλειά, που ασφαλώς θα είναι αξιοπρεπής και ως προς την ποιότητά της και ως προς τις αποδοχές σας. Αν βάλετε πολύ ψηλά τον πήχη, τότε ίσως να χρειαστεί να περιμένετε να έρθει αργότερα η ευκαιρία για κάτι τόσο υψηλό. Η επιλογή, ωστόσο, θα είναι δική σας!

                                       ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Οι Εραστές.

Μία μάχη πρόκειται να δώσετε τούτον το μήνα, αντιμετωπίζοντας έναν ισχυρό σας «εχθρό»! Αυτός είναι ο φόβος να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, γιατί μπορεί να πληγωθείτε παρακάτω! Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεστε σε μία σχέση και δεν αφήνετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, επειδή ο-η άλλος-η μπορεί να τα εκμεταλλευτεί;!

Γάμος, σχέση ή αγάπη; Αυτό το τριπλό ερώτημα μάλλον θα σας βασανίσει τον μήνα που θα διανύσουμε! Οι παντρεμένοι-ες κρατάτε ισορροπίες, που ενδεχομένως δεν σας χρειάζονται και βάζουν στενά όρια στην μεταξύ σας συντροφική σχέση! Οι δεσμευμένοι-ες μιλάτε αόριστα και αποφεύγετε να πείτε για εκείνο που πραγματικά σας απασχολεί, δηλαδή για το κοινό μέλλον σας. Οι αγαπημένοι-ες είστε οι πιο «σωστοί», αφού επιτέλους αφήνετε την αγάπη σας να σας ταξιδέψει, να σας εμπνεύσει, να σας ωριμάσει, και δεν φοβάστε να το πείτε!  Καλά «ξεμπερδέματα» λοιπόν και καλές γιορτές!

Οι χωρισμένοι-ες νιώθετε έντονα αμοιβαία συναισθήματα, αλλά ο φόβος της απόρριψης ή της αποτυχίας, σας καθηλώνει και δεν τα λέτε! Παρόλα αυτά, κι ενώ το Σύμπαν έχει… εξαντληθεί να βρίσκει τρόπους να σας φέρει κοντά, θα έχετε την ευκαιρία σας. Εάν δεν μπορείτε να πείτε κάτι, τουλάχιστον χαμογελάστε και μην είστε κατσουφιασμένοι-ες. Αδράξτε την  ευκαιρία και μη ποντάρετε στην απεριόριστη… επιμονή του Σύμπαντος!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε γνωριμία με… δύο άτομα! Το πιο δύσκολο σενάριο θα είναι αυτά τα άτομα να γνωρίζονται μεταξύ του. Ή ακόμη χειρότερα να γνωρίσετε το δεύτερο μέσω του πρώτου. Θα χρειαστεί να συντονίσετε το μυαλό και την στόχευσή σας σε ένα πρόσωπο, εάν πραγματικά θέλετε να κάνετε σταθερή γνωριμία με προοπτική να εξελιχθεί σε σχέση. Αν αναρωτιέστε ποιο άτομο από τα δύο να διαλέξετε, θα λέγαμε, εκείνο που σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφα με τον εαυτό σας!

Η εργασία σας θα πάει περίφημα. Δώστε λίγη προσοχή σε διλήμματα που μπορεί να προκύψουν στην δουλειά σας, τα οποία θα χρειάζονται να πάρετε αποφάσεις. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας. Εναλλακτικά ρωτήστε έναν-μία φίλο-η σας που εμπιστεύεστε, ή έναν-μία ψυχοερευνητή-ρια που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Τα οικονομικά σας θα είναι ενισχυμένα. Οι σχέσεις σας μέσα στην εργασία ίσως να φανούν κάπως διπλωματικές.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα έχετε μία ενδιαφέρουσα ιδέα, ή πρόταση από πολύ κοντινό σας πρόσωπο. Μπορεί από τον ή την σύντροφό σας. Εναλλακτικά, από μία ομάδα που ενδεχομένως είστε μέλος της. Προβλέπεται να ενθουσιάζεστε και ταυτόχρονα να φοβάστε για την έκβαση της νέας ευκαιρίας σας. Αν, παρόλα αυτά, ο φόβος σας είναι υπερβολικός, καλύτερα να μην προχωρήσετε και να δουλέψετε πρώτα με τον εαυτό σας. Ένας υπερβολικός φόβος της αποτυχίας, θα σας αποδυναμώσει και δεν θα μπορέσετε να δώσετε το 100% της αξίας σας. Στην  περίπτωση που ελέγχετε τον φόβο σας, θα τα πάτε πολύ καλά και θα σας υποστηρίξουν ηθικά και οικονομικά στον νέο σας χώρο.

                             ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα.

Αυτόν το μήνα θα πάρετε και θα δώσετε καλοσύνη και συμπάθεια. Ίσως χρειαστεί να προσέξετε τις παρορμήσεις σας, επειδή δεν θα είναι όλοι καλοπροαίρετοι σαν εσάς. Επίσης, κι εσείς από την μεριά σας μην υποτιμάτε τις καλές κινήσεις των άλλων.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, θα είστε σε πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Πρόθυμοι-ες να κάνετε το ταίρι σας χαρούμενο με ότι περνάει από το δικό σας χέρι! Μεταξύ σας θα υπάρχει αλληλεγγύη! Θα χρειαστεί να ελέγξετε την ενέργειά σας, που μπορεί να σας ωθήσει σε παράπλευρα φλερτ. Κάτι τέτοιο θα μειώσει την αξία της καλής αυτής φάσης. Ταυτόχρονα, από ένα σημείο και μετά, θα κινδυνέψετε άθελά σας να προσποιήστε, προκειμένου να μην προδοθείτε ότι ξενοκοιτάτε! Φροντίστε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας αποκλειστικά στον-στην σύζυγο ή σύντροφό σας και θα έχετε έναν υπέροχο μήνα!

Οι χωρισμένοι-ες, με προβάδισμα στις κυρίες, είναι πιθανόν να βρέξετε τα μάτια σας με αρκετά δάκρυα, εξαιτίας του πόνου από τον χωρισμό σας. Όμως το «θαύμα» θα γίνει και ο καλός σας, για τις κυρίες, θα σας τηλεφωνήσει! Ενώ για τους κυρίους, η καλή σας θα σας στείλει ένα μήνυμα! Αδράξτε την ευκαιρία και κινηθείτε έξυπνα. Διατηρείστε ψύχραιμο ύφος με δόσεις χαράς! Μην διστάσετε να ζητήσετε συνάντηση, περνώντας το μήνυμα πως θέλετε να μιλήσετε από κοντά ως συνειδητοποιημένοι άνθρωποι. Μην δώστε την εντύπωση ότι θέλετε να βγάλετε τα απωθημένα σας. Η συνέχεια θα είναι καλή και η πιθανότητα για επανασύνδεση μεγάλη!

Είστε ελεύθερος άντρας; Θα γνωρίστε μία γυναίκα με όμορφα χαρακτηριστικά και καλοσύνη. Μην την αφήσετε να σας φύγει από αμέλεια, εάν θέλετε όντος να κάνετε σχέση. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να είναι κάπως υπερευαίσθητη ή αφελής. Κάτι τέτοιο διαχειριστείτε το με υπομονή και χωρίς θυμό. Θα αξίζει τον κόπο.

Είστε ελεύθερη γυναίκα; Θα γνωρίσετε έναν ειλικρινή άντρα που θα γοητευτεί από την παρουσία σας και την ευγενική σας προσωπικότητα. Ενδεχομένως να θελήσει να σας επιβληθεί, χωρίς ακρότητες. Αν βάλετε τα όριά σας από την αρχή, θα καταλάβει μέχρι που του επιτρέπεται να επεμβαίνει στην ζωή σας. Αν δείξετε υποχωρητικότητα, θα κινδυνέψετε να εγκλωβιστείτε σε ένα μοτίβο μόνιμης… υπακοής. Βάλτε από την αρχή τα όριά σας. Ο άλλος θα το εκτιμήσει και θα προσαρμοστεί!

Όσοι εργάζεστε θα έχετε ένα  παραγωγικό ή κερδοφόρο μήνα. Το γυναικείο στοιχείο θα παίξει δυναμικό ρόλο στην δουλειά σας. Μπορείτε να ποντάρετε στην γυναικεία ικανότητα και διαίσθηση. Γενικότερα θα έχετε κέρδη και θα είστε σε καλή επαγγελματική πορεία. Δώστε λίγη παραπάνω προσοχή σε συμφωνίες που θα χρειαστεί να υπογράψετε ή να κάνετε έστω και άτυπα. Ενδεχομένως να έχουν ζημιογόνα για εσάς σημεία.

Αν ψάχνετε για εργασία, μάλλον θα σας υποστηρίξει μία γυναίκα με κύρος. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για μία νέα δουλειά, ταιριαστή με τις γνώσεις ή τις δεξιότητές σας.  Τούτο θα σας ενθουσιάσει και θα ξεκινήσετε δυναμικά. Οι συνθήκες εργασίας σας και οι αμοιβές σας θα σας αρέσουν! Δείξτε επαγγελματισμό, και σεβασμό για τους άλλους και θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι, τόσο εσείς, όσο και οι άλλοι.

                                ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ  :  Το Επτά από τα Ραβδιά.

Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου, και οι κάρτες Ταρώ θέλουν να σας δώσουν την συμβουλή τους  :  Προσέξτε τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε για το νέο έτος που θα έρθει!

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, θα περάσετε όμορφα. Τούτο έχει αξία, όταν είστε και μέσα σας καλά κι όχι μόνο επιφανειακά. Αν, ωστόσο, μέσα σας δεν είστε καλά, μην φοβηθείτε να το πείτε, ακόμη κι αν διστάζετε, λόγω της γιορτινής διάθεσης των ημερών. Είναι καλό να λυθούν τα προβλήματα, σημαντικά ή ασήμαντα, εδώ και τώρα. Να μην τα μεταφέρετε, αβασάνιστα, στον καινούριο χρόνο. Ασχοληθείτε! Το Σύμπαν θα βοηθήσει εκείνους-ες, που αξίζει να μένουν στον δεσμό ή στον γάμο τους. Στις περιπτώσεις που πιστεύετε ότι κάτι έχει χαθεί ανεπιστρεπτί, και πάλι είναι καλό να το πείτε και να το εκτονώσετε. Θα νιώσετε καλύτερα!

Οι χωρισμένοι-ες θα περάσετε μία φάση, στην οποία θα αναρωτιέστε, αν πρέπει ή δεν πρέπει να θέλετε την επανασύνδεση. Τούτο θα σας βοηθήσει να κάνετε μία… καταγραφή των καλών και των μη καλών στοιχείων της σχέσης σας. Θέλει προσοχή, εάν θα κάνετε πρώτοι-ες την κίνηση, όπως και η αντίδραση στην πιθανή πρώτη κίνηση της-του άλλης-ου. Τι θα λέει… ο κατάλογός σας; Περισσότερα τα καλά; Ή τα μη καλά; Τι θα λέει η καρδιάς σας; Και τι θα λέει η διαίσθησή σας; Και ακόμη, τι μπορεί να λέει ένας-μία ψυχοερευνητής-ρια που εμπιστεύεστε; Έχετε δουλειά να κάνετε, πριν μπει ο νέος χρόνος.

Είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Έχετε κουραστεί να ακούτε από τους άλλους, πότε θα κάνετε επιτέλους σχέση; Ή ακόμη κι από τον ίδιο σας τον εαυτό; Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά για εσάς. Κατά βάση εκείνο που θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, είναι αν όντος το ζητούμενό σας είναι η σχέση. Αν ναι, η ευκαιρία θα έρθει και θα είναι καλή. Αν όχι, συνεχίστε όπως είστε και μην παίζετε με τα συναισθήματά σας, ή με τα συναισθήματα κάποιου-ας άλλου-ης.

Στην εργασία σας θα έχετε ηρεμία και τάξη. Τα οικονομικά σας οφέλη θα βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ενδεχομένως να χρειαστεί να προσέξετε οτιδήποτε είναι καινούριο, είτε αφορά σε συμφωνία, είτε σε νέο συνεργάτη κτλ. Εάν κάτι δεν σας πείθει μην  το κάνετε με ρίσκο. Κατά τ’ άλλα τα πράγματα θα κινηθούν  σε ασφαλές επίπεδο για εσάς.

Στην  περίπτωση που αναζητάτε εργασία, καλό θα είναι να μην είστε ούτε πολύ αναποφάσιστοι, ούτε υπερβολικά αποφασιστικοί. Αυτό σημαίνει πως μπορεί από μεγάλο δισταγμό να χάσετε μία καλή επαγγελματική ευκαιρία. Ή από μεγάλο παρορμητισμό να κάνετε μία λάθος επιλογή. Μείνετε συντονισμένοι με τον εαυτό σας και δείτε τι πραγματικά σας ταιριάζει. Κατόπιν ακούστε την διαίσθησή σας και οδηγηθείτε στον αντίστοιχο χώρο, αν η διαίσθηση σας, σας λέει ότι θα είστε καλά εκεί. Καλύτερα να αποφύγετε κάτι που δεν σας πάει, ή κάτι που δεν σας αφήνει την αίσθηση της αξιοπιστίας.

                                           ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Ο Ερημίτης.

Μυστικά που θα αποκαλυφθούν. Κρυμμένα πράγματα που θα φανερωθούν. Αλήθειες έναντι του ψεύδους. Φως έναντι του σκοταδιού. Είναι μερικά από τα κομμάτια, που θα συνθέσουν το αποκαλυπτικό παζλ του Δεκεμβρίου!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες έφτασε η ώρα να δείτε και να πείτε τα πράγματα, όπως ακριβώς τα αντιλαμβάνεστε. Δηλαδή χωρίς να φοβάστε τις συνέπειες της ειλικρίνειάς σας! Αυτό ενδέχεται να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ίσως όμως να είναι προτιμότερο από την ενοχική σιωπή. Φροντίστε τούτη την ειλικρίνεια να την «ντύσετε» με ένα όμορφο ένδυμα. Δηλαδή να είστε ευγενικοί-ες και να έχετε την βεβαιότητα ότι δεν ανοίγετε το στόμα σας για να πείτε το οτιδήποτε, αλλά για να μιλήσετε για πράγματα πάνω στα οποία είστε βέβαιοι-ες. Παρότι όλο αυτό ακούγετε δυσάρεστο, θα σας απελευθερώσει, και σε όσους-ες η σχέση σας είναι αληθινή, θα κάνει καλό!

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, η απομάκρυνση-απομόνωση από τον-την άλλον-η, ή εκείνου-ης από εσάς, θα σας αποκαλύψει αμοιβαία, εάν πραγματικά αξίζει ή όχι να γίνει επανασύνδεση. Αν όντος αξίζει, ο-η ένας μία θα βρει την-τον άλλην-ο. Αν όχι, ενδεχομένως να χαθείτε, ή να παραμείνετε διακριτικά «φίλοι». Σε τούτην την περίπτωση είναι πιθανό ένα νέο πρόσωπο να εμφανιστεί στην ζωή σας, και, αν και πρόωρα, να κάνει την ανατροπή! Δίνοντάς σας την ενέργεια να ελπίζετε ξανά σε κάτι όμορφο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας εκπλήσσει μέρα με την μέρα, ευτυχώς ευχάριστα! Στην αρχή ίσως να το… υποτιμήσετε, αλλά κατόπιν θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για άτομο με αρκετά ενδιαφέροντα, που θα μπορούσε να θεωρηθεί «ψαγμένο». Τούτο θα σας ενθουσιάσει και θα δείτε πιο σοβαρά αυτήν την γνωριμία, η οποία θα εξελιχθεί σιγά-σιγά σε σχέση!

Όσοι εργάζεστε θα μάθετε πράγματα για τον επαγγελματικό χώρο σας, που δεν περιμένατε ότι θα ακούσετε. Οι πληροφορίες αυτές θα σας ενθουσιάσουν, μιας και θα πρόκειται για θετικά νέα! Ίσως ένα καινούριο πρόσωπο σε ισχυρή θέση να αλλάξει το πλαίσιο της δουλειά σας προς το καλύτερο. Κάποιοι θα διαπιστώσετε ότι σας επιφυλάσσεται μία προσωπική έκπληξη, που κερδίσατε με την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό σας. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα βελτιωθούν κατά πολύ.

Εάν αναζητάτε εργασία, θα βρείτε μία που θα ικανοποιεί την εσωτερική σας ανάγκη για απόκτηση γνώσεων. Οι προκλήσεις που θα υπάρχουν θα σας γοητεύσουν και θα τονώσουν το ενδιαφέρον σας. Πρόκειται να απορροφηθείτε και να νιώσετε κομμάτι αυτής της δουλειάς. Τα χρηματικά δεδομένα θα είναι πολλά υποσχόμενα. Ενδεχομένως να αυξομειώνονται αναλόγως του έργου σας, χωρίς ωστόσο να βγαίνετε ζημιωμένοι σε περιπτώσεις.

                                         ΙΧΘΥΣ  :  Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Θα κληθείτε να κατακτήσετε τα πράγματα που θέλετε μέσα από την ειλικρίνεια και την ζωντάνια σας. Αν τούτο ενοχλήσει κάποιους, μην πτοηθείτε. Συνεχίστε να είστε αυθεντικοί-ες!

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχια», θα πείτε οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες. Οι εκφράσεις σας θα πρωταγωνιστήσουν στο επικοινωνιακό μοτίβο του δεσμού ή του γάμου σας. Ένα χαμόγελο, το γέλιο ή και… η γκριμάτσα. Τούτα σημαίνουν ότι αντί να αναλωθείτε σε λόγια, θα επικοινωνήσετε περισσότερο διαισθητικά, και θα φροντίσετε να περάσετε μαζί… εμπειρίες κι όχι συζητήσεις! Η αγάπη σας δεν θα χρειάζεται πολλά-πολλά. Απλά θα υπάρχει και θα την ζείτε!

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την επανασύνδεσή σας, θα κάνετε λίγη υπομονή, όμως η ευκαιρία θα έρθει! Κατά βάση μάλλον η πρώτη κίνηση θα γίνει από τον κύριο της σχέσης. Η κυρία θα ανταποκριθεί, χωρίς να δείξει όλο το μέγεθος των συναισθημάτων της, από φόβο μήπως φανερώσει το πόσο υπέφερε στον χωρισμό. Ενδεχομένως κι οι δύο σας θα χρειαστεί να μαντεύετε τί πραγματικά θέλει ο-η άλλος-η. Παρόλα αυτά θα τα καταφέρετε. Αποδεχτείτε ο-η ένας-μια την-τον άλλη-ο με τα καλά του και τα αρνητικά του, αρκεί τα τελευταία να μην γίνονται κακοπροαίρετα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα σας… αφοπλίσει. Ο λόγος, για την ειλικρίνειά της-του, που ίσως να σας… τρομάξει. Κατά τ’ άλλα θα υπάρξει χημεία και αμοιβαίο ενδιαφέρον. Εάν κατανικήσετε μέσα σας κάποια στερεότυπα, που σας θέλουν ονειροπόλους-ες, να προτιμάτε τα πιο περίπλοκα άτομα και όχι τα ντόμπρα, τότε ενδέχεται να προκύψει μία όμορφη και μαγνητική σχέση!

Στην εργασία σας το πλαίσιο θα είναι καθορισμένο, οπότε θα κυριαρχήσει το έργο που ο καθένας θα κάνει μέσα στο πλαίσιο αυτό. Τα πράγματα θα είναι απλά. Τα χρηματικά δεδομένα ασφαλή και τακτικά. Θα υπάρξουν μικρότερες ή μεγαλύτερες χρηματικές εκπλήξεις, που θα σας τονώσουν οικονομικά! Θα έχετε καλή επαγγελματική ροή.

Εάν ενδιαφέρεστε να βρείτε δουλειά, και δεν απασχολήστε κάπου, είναι πιθανόν να σας ωθήσει μία γυναίκα με κύρος. Εναλλακτικά, ενδέχεται να εργαστείτε σε χώρο, όπου θα κυριαρχεί η γυναικεία παρουσία ή η γυναικεία πελατεία. Πρόκειται να σας ανοιχτεί ένα ενδιαφέρον επαγγελματικό κεφάλαιο. Ποντάρετε στην εργατικότητά σας και στην αξιοκρατία του χώρου που θα δουλέψετε. Τα νέα οικονομικά δεδομένα σας θα σας φανούν ικανοποιητικά.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

Αυτό που θα χαρακτηρίσει τον νέο μήνα, είναι οι συναισθηματικές ομολογίες και εξομ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

      Φεβρουάριος 2021. Μήνας επτά ( 7 ). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικέ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

                ΚΡΙΟΣ  :  Η Δικαιοσύνη. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε τούτον το μ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

          Ιανουάριος 2021. Μήνας έξι ( 6 ). Καλή Χρονιά με Υγεία! Για εισαγωγικά σχόλια, γ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

        Ιανουάριος 2021. Μήνας Αρμονίας. Καλή Χρονιά με Υγεία! Ο Ιανουάριος του 2021 αριθ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

Το σύμπαν λοιπόν, σε μια καρμική αλλαγή που θα αφήσει το πρακτικό της στίγμα, για πο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u