Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2019


Κριός : Ο Διάβολος.

Ξεκινάτε με καλές προθέσεις το μήνα, αλλά τα πράγματα σας βγάζουν κάπως έξω από τις προβλέψεις σας! Στον επαγγελματικό σας χώρο ενδέχεται να σας εκνευρίσουν κάποιοι άνθρωποι ή κάποιες αλλαγές, που πιθανόν να γίνουν, παρά το γεγονός ότι εσάς δεν σας αρέσουν! Θα χρειαστεί να συγκρατήσετε το θυμό σας και να πείτε τη γνώμη σας με ψυχραιμία. Δεν θέλει και πολύ να γίνετε εσείς οι «κακοί» στα καλά καθούμενα! Στον αντίποδα έρχεται η αύξηση του οικονομικού σας, που θα σας κάνει να νιώσετε ανακούφιση. Ωστόσο προσέξτε τόσο τη διαχείριση των χρημάτων σας, όσο και ένα μικρό «κίνδυνο» να γίνετε περισσότερο από όσο πρέπει εγωιστές, με την αίσθηση της δύναμης που δίνει το χρήμα.

Στα προσωπικά σας οι άντρες Κριοί, είτε βρίσκεστε σε δέσμευση, είτε είστε ελεύθεροι, έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε ευκαιρίας δοθείσης. Χρειάζεται να βάλετε ένα όριο, ώστε να μην πρέπει αργότερα να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες συνέπειες. Οι γυναίκες Κριοί που βρίσκεστε σε δέσμευση, έχετε μία τάση να είστε ανικανοποίητες από αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας. Μη γίνεστε πολύ απαιτητικές και μπείτε στη θέση του άλλου. Διαφορετικά ο σύντροφός σας θα νιώσει ότι είναι λίγος για εσάς! Βέβαια στην περίπτωση που πιστεύετε κάτι τέτοιο, διαχειριστείτε το αναλόγως, παίρνοντας το ρίσκο σας.

Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου σας είστε μπερδεμένες ανάμεσα σε επιλογές. Ο ερωτισμός σας τραβάει επάνω σας αρκετούς θαυμαστές. Προσπαθήστε να μην πάρετε κάποια βιαστική απόφαση και να μη δώσετε επιπόλαιες υποσχέσεις.  Πάρτε το χρόνο σας για να αξιολογήσετε τα άτομα που σας διεκδικούν. Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα, πολύ πιθανόν να είναι και ο πρώην σας! Οπότε το όλο ζήτημα θέλει σοβαρότητα και ψυχραιμία!

Όσοι κι όσες αναζητάτε εργασία θα σας ανοίξει μια πόρτα με καλές οικονομικές απολαβές, ή θα βάλετε μπροστά ένα φιλόδοξο σχέδιο για δική σας δουλειά, με καλές προοπτικές!

Ταύρος : Το επτά από τα Πεντάκτινα.

Ένας γόνιμος μήνας έρχεται για το ζώδιό σας, με αντάλλαγμα ωστόσο την εργασία σε έντονους ρυθμούς! Στον επαγγελματικό σας χώρο θα παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο και θα αναλάβετε ευθύνες ή απλώς φόρτο εργασίας. Αυτό θα σας «αναγκάσει» κατά κάποιον τρόπο να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας τριγύρω από το χώρο της δουλειά σας. Ταυτόχρονα θα αυξηθούν και οι αμοιβές σας. Από οικονομικής πλευράς ο μήνας θα είναι δυνατός και θα σας δώσει καλές ευκαιρίες για οικονομική άνοδο.

Δεν αποκλείεται από την άλλη ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος σας να δυσαρεστήσει τον ή την σύντροφό σας, εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο. Χρειάζεται να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί με το ταίρι σας, γιατί μόνο έτσι θα νιώσει ότι έχει χώρο στη ζωή σας, και θα δείξει κατανόηση.

Για κάποια ζευγάρια πιθανόν να ανοιχτεί ένα θέμα συζήτησης που θα αφορά κάποιο δάνειο ή κάποια αγοραπωλησία. Φροντίστε να είστε πολύ σίγουροι για οποιαδήποτε απόφαση πάρετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας, έχοντας επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους, δεν εστιάζετε ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας. Συμβουλευτικά θα λέγαμε, κι εφόσον σας βρίσκει σύμφωνους, να αποφύγετε γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός! Αφήστε λίγο χρόνο για τα χόμπι, για τους φίλους σας και για καφέ και δεν θα περάσετε απαρατήρητοι ή απαρατήρητες από επίδοξες θαυμάστριες ή θαυμαστές σας.

Για τους Ταύρους που αναζητάτε εργασία, θα μπείτε σε χώρο με ικανοποιητικές αμοιβές, αλλά και απαιτήσεις. Πιθανόν να σας ζητηθούν κάποιες υπερορίες. Μην το φοβηθείτε, γιατί αργότερα θα «ελαφρύνει» η κατάσταση!

Δίδυμοι : Ο Βασιλιάς από τα Ξίφη.

Με δυναμισμό και αέρα νικητή μπαίνετε στο δεύτερο μήνα του χρόνου! Στα επαγγελματικά σας δεν σας σταματά τίποτα, και για κάθε δυσκολία έχετε και τον τρόπο να τη ξεπερνάτε, δίνοντας ταυτόχρονα έμπνευση και στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Ένας άντρας με δύναμη στο χώρο σας, θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχός σας. Τα οικονομικά σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Έχετε ωστόσο παρακάτω, μέσα στη χρονιά, κι ακόμα καλύτερες στιγμές για το οικονομικό.

Στον αισθηματικό τομέα οι γυναίκες που είστε σε δεσμό ή σε γάμο θα πάρετε πολύ δύναμη από τον σύντροφό σας, που θα αποδειχθεί γερό στήριγμα για σας. Αν η σχέση σας είχε κάπως βαλτώσει, έρχεται η ώρα της ανανέωσης. Οι δεσμευμένοι άντρες Δίδυμοι από την άλλη θα έρθετε αρκετά κοντά με τη σύντροφό σας, και θα την εντυπωσιάσετε με το πόσο δοτικοί θα είστε!

Για τα ζευγάρια που βρίσκεστε σε απομάκρυνση, θα σας δοθεί μία ευκαιρία επανασύνδεσης, με θετική διάθεση, εφόσον υπάρχουν ακόμη αμοιβαία συναισθήματα.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες Διδύμους, προβλέπεται γνωριμία με δυναμικό άτομο, γυναίκα ή άντρα. Οι κύριοι θα γνωρίσετε μία εργατική, πιθανόν μορφωμένη και φιλότιμη γυναίκα, ενώ οι κυρίες έναν άντρα αποκαταστημένο επαγγελματικά, με αρχές και γεμάτο ενθουσιασμό για τη γνωριμία σας. Καλό είναι πάντα να μην τα δίνουμε όλα από την αρχή, και να κρατάμε ένα μικρό μυστήριο γύρω από τις σκέψεις και τα θέλω μας, ώστε να μη «ξεφουσκώνει» το ενδιαφέρον της άλλης μεριάς.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε μια καλή και σταθερή δουλειά, πιθανότατα με τη μεσολάβηση ενός ισχυρού άντρα, που θα θέλει να σας υποστηρίξει!

                Καρκίνος : Ο Ερημίτης.

Αυτόν το μήνα ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή για άλλο λόγο. Αλλά μπορεί να κάνετε κι ένα νοερό ταξίδι στο μέλλον, καταστρώνοντας τα επαγγελματικά σας σχέδια και οραματιζόμενοι τις μελλοντικές κινήσεις σας. Ίσως απομονωθείτε για λίγο από το περιβάλλον σας, προκειμένου να αφοσιωθείτε εξολοκλήρου στα σχέδια ανάπτυξης της δουλειάς σας. Η επιτυχία και οι καλές αμοιβές, σας συνοδεύουν σε αυτά που επιδιώκετε, αλλά έχουν και το κόστος τους. Σας περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας, και σας αποξενώνουν από τους ανθρώπους σας.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, καλό θα είναι να μην δώσετε την εντύπωση ότι αδιαφορείτε για τον ή την σύντροφό σας. Συμβουλευτικά θα προτείναμε να δώσετε χρονικά όρια στον άνθρωπό σας, που καλό θα είναι να τα τηρήσετε. Δηλαδή μπορείτε να πείτε από πότε μέχρι πότε θα είστε πιεσμένοι με τα επαγγελματικά, και να υποσχεθείτε ότι μετά θα κάνετε πράγματα για να αναπληρώσετε το κενό. Αυτό δείχνει ότι υπολογίζετε τον άνθρωπό σας και τον γεμίζει αυτοπεποίθηση αντί για ανασφάλεια.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα νιώσετε κάποια μοναξιά, αρκεί να καταλάβετε ότι είναι δική σας επιλογή και όχι του πεπρωμένου σας. Αυτό γίνεται γιατί δίνετε πολύ χρόνο και ενέργεια στις δραστηριότητές σας, αφήνοντας ελάχιστο χρόνο για την προσωπική σας ζωή. Έχοντας αυτήν την επίγνωση θα ξέρετε πως μόλις δώσετε ευκαιρίες στον εαυτό σας για τα συναισθηματικά σας, αυτές θα φέρουν αποτέλεσμα και θα κάνετε μία καλή γνωριμία.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρείτε δουλειά σε έναν χώρο όπου θα χρειαστεί η προϋπηρεσία σας ή η εξειδίκευσή σας στο αντικείμενο.

Λέων : Ο Άσσος από τα Ραβδιά.

Ο δεύτερος μήνας του νέου χρόνου πρόκειται να αποδειχθεί πολύ γόνιμος για το ζώδιό σας. Καρποφορούν οι επαγγελματικές σας προσπάθειες και κινήσεις και κατά συνέπεια έρχονται και περισσότερα χρήματα. Δέχεστε επίσης υποστήριξη και αναγνώριση από τον επαγγελματικό σας χώρο, όπου πιθανόν να ανέβετε κλίμακα. Γεμίζετε αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση, κάτι που σας αξίζει. Θα χρειαστεί ωστόσο να διατηρήσετε  χαμηλούς τόνους. Επίσης να αναγνωρίζετε την στήριξη των άλλων ανθρώπων, προς αποφυγή υπερβολικής αυτοεκτίμησης, που εγκυμονεί τον κίνδυνο της αχαριστίας!

Πηγαίνοντας στα συναισθηματικά, καλό είναι να γνωρίζετε όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ότι αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει μία εγκυμοσύνη, που θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Η σχέση με τον ή την σύντροφό σας πηγαίνει πολύ καλά και ίσως χρειαστεί από κοινού να «συνεργαστείτε» για κάποια θέματα οργάνωσης της ζωής σας. Αν ο ή η σύντροφός σας είναι κουρασμένος-η ή αρκετά αγχωμένος-η, ακούστε τον-την με προσοχή και δείξτε κατανόηση, προκειμένου να ξελαφρώσει από τις σκέψεις, που του-της προκαλούν στρες. Κάποιοι θα έρθετε μπροστά σε μία πρόκληση με άτομο από το παρελθόν, που θέλει να επιστρέψει στη ζωή σας. Ακούστε τι έχει να σας πει και αφουγκραστείτε τη διαίσθησή σας, αν πρέπει ή όχι να δώσετε ευκαιρία. Εφόσον είστε ήδη δεσμευμένοι θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ προσεκτικά, για να μην εκθέσετε επιπόλαια την τωρινή σχέση σας σε κίνδυνο!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας πρόκειται να κάνετε μία εξαιρετική γνωριμία με άτομο που θα ταιριάζετε και στη χημεία και σε απόψεις! Συγκρατείστε ωστόσο τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας και μη μιλάτε για δυνατά συναισθήματα από την αρχή της γνωριμίας, προς αποφυγή αισθηματικού κορεσμού.

Ο μήνας είναι ιδανικός για όσους αναζητάτε εργασία, γιατί θα σας ανοίξει μια σπουδαία πόρτα σε έναν επαγγελματικό χώρο με καλές προδιαγραφές!

Παρθένος : Το Δύο από τα Πεντάκτινα.

Αυτόν το μήνα ίσως δείτε κάποια πράγματα να αλλάζουν στη ζωή σας, είτε κατόπιν δική σας προεργασίας, είτε εκπλήσσοντάς σας! Γενικά ο μήνας έχει καλή ενέργεια για αλλαγές, που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι για κακό. Στον επαγγελματικό σας χώρο καλό θα είναι να είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε αλλαγή και να την δεχτείτε με θετική στάση. Χειριστείτε το με υπευθυνότητα και δείξτε προσαρμοστικότητα, αν πράγματι θέλετε να τα πάτε καλά. Πολλές φορές η αδιαλλαξία οδηγεί σε αδιέξοδα, που με τη σειρά τους οδηγούν στη φυγή. Εκτός εάν αυτό θέλετε πραγματικά! Κατά τα άλλα τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν πολύ καλά και οι αμοιβές σας είναι ικανοποιητικές και αντάξιες του κόπου σας!

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο και σας απασχολεί κάποιο θέμα, καλό είναι να το πάρετε στα σοβαρά και να μιλήσετε με ειλικρίνεια με το ταίρι σας. Αυτό γιατί παραμελώντας να λύσετε τώρα το οποιοδήποτε πρόβλημα, αργότερα ίσως να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Πείτε την αλήθεια σας και όλα θα πάνε καλά!

Παρόμοια στάση θα χρειαστεί να κρατήσετε και οι ελεύθεροι ή οι ελεύθερες του ζωδίου σας. Φλερτάρετε με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά το έχετε πάρει κάπως σαν παιχνίδι και κάποιες στιγμές είστε αψυχολόγητοι. Αυτό δεν θα βοηθήσει στην καλή εξέλιξη αυτού του φλερτ, γι αυτό διατηρείστε μία πιο σταθερή στάση. Αν διεκδικήσετε με συνέπεια το άλλο άτομο, αυτό το φλερτ θα εξελιχθεί σε καλή γνωριμία και παρακάτω σε δυνατή σχέση.

Ο μήνας είναι πολύ καλός για εύρεση εργασίας, αρκεί να θυμάστε ότι τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά όλα τα κατακτούμε με θέληση και ευθύνη. Δείξτε λοιπόν τον επαγγελματισμό σας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, η στιγμή είναι αρκετά ευνοϊκή!

Ζυγός : Ο Κρεμασμένος.

Ο Φεβρουάριος θα είναι για το ζώδιό σας ένας μήνας με πνευματικό νόημα, παρά ένας υλικός μήνας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, και μάλιστα όταν γίνει διαχείριση με το σωστό τρόπο. Ίσως χρειαστεί σε κάποιον τομέα της ζωής σας να κάνετε μία επιλογή ή ακόμη και μια θυσία! Στον επαγγελματικό σας χώρο πιθανόν να χρειαστεί ένας μικρότερος ή μεγαλύτερος συμβιβασμός, ώστε να ισορροπήσετε στη δουλειά σας. Αυτή η κίνηση, θα μπορούσε να είναι μία κίνηση προσαρμογής ή επαγγελματικής «επιβίωσης» και όχι απαραίτητα μία ήττα. Αν το δείτε έτσι δεν θα το πάρετε αρνητικά και μη ξεχνάτε ότι η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει, έχοντας τα πάνω και τα κάτω της.

Αν το πρόβλημα το εντοπίσετε όχι στον επαγγελματικό, αλλά στον προσωπικό σας τομέα, αναλόγως με το είδος του προβλήματος, χειριστείτε το με ψυχραιμία. Εάν στη σχέση ή στο γάμο σας βλέπετε μία αρνητική ή και άδικη συμπεριφορά από τον ή την σύντροφό σας, καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε για λίγο και να δώσετε χρόνο. Μην το συζητήσετε αμέσως, αλλά περιμένετε να νιώσετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση. Αργότερα η συμπεριφορά του ή της συντρόφου σας θα φτιάξει και όλο αυτό δεν θα είναι παρά μία δοκιμασία. Αν ωστόσο τίθεται θέμα ερωτικού τριγώνου από την πλευρά σας ή από την πλευρά του ή της συντρόφου σας, και θέλετε να το ξεκαθαρίσετε, τότε ίσως θα είναι καλό να ειπωθεί η αλήθεια άμεσα, για να μην παρατείνεται μία αδιέξοδη κατάσταση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας έχετε περισσότερες πιθανότητες να ξαναμπείτε σε μία σχέση από το παρελθόν, παρά σε μία εντελώς καινούρια σχέση. Χωρίς να αποκλείεται κι αυτή η πιθανότητα.

Αν επιστρέψετε σε σχέση από το παρελθόν, έχετε πλέον πάρει και οι δύο τα μαθήματά σας  από το χωρισμό, και είστε τώρα πιο ώριμοι για την επανασύνδεση. Αν ξεκινήσετε γνωριμία με εντελώς καινούριο άτομο, μην επιταχύνετε τους ρυθμούς, γιατί είτε εσείς, είτε το άλλο άτομο, είτε και οι δυο σας, δεν έχετε ξεπεράσει εντελώς την προηγούμενη σχέση σας!

Για όσους αναζητάτε εργασία, είναι εφικτό να βρείτε δουλειά, αρκεί να μην έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και προσδοκίες. Ωστόσο τα πράγματα για σας λίγο παρακάτω θα γίνουν πιο ευνοϊκά.

Σκορπιός : Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα.

Ανανεώνεστε το μήνα αυτό και ψυχικά και σωματικά. Στην εργασία σας θα μάθετε νέα για αλλαγές ή εξελίξεις, που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο, που θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον, και θα σας μάθει νέες δεξιότητες γύρω από τη δουλειά σας. Ταυτόχρονα στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχει ένα καλό και δημιουργικό κλίμα. Εσείς είστε από τα αγαπητά πρόσωπα. Ενώ είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, κάποια γυναίκα στο χώρο σας είναι πολύ υποστηρικτική απέναντί σας, και σας ευνοεί φανερά ή διακριτικά. Οι αμοιβές σας είναι αρκετά καλές κι έχουν αυξητική πορεία.

Στα αισθηματικά σας επίσης περνάτε μια καλή περίοδο με τον ή με την σύντροφό σας. Επικοινωνείτε όμορφα μεταξύ σας και δείχνετε αμοιβαία τα συναισθήματά σας. Όσοι είστε ανύπαντροι κι ανύπαντρες ενδέχεται να συζητήσετε για γάμο ή συγκατοίκηση, ενώ η πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης είναι αρκετά μεγάλη!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας ασχολείστε με πολλά πράγματα και έχετε ενδιαφέροντα φιλοσοφικής ή επιστημονικής φύσης, ενώ κάποιοι ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αν και δεν εστιάζετε πολύ στην ανεύρεση συντρόφου, η πιθανότερη περίπτωση είναι να γνωρίσετε ένα άτομο με τα ίδια με σας ενδιαφέροντα. Και πιθανόν στους κοινούς χώρους που κινήστε.

Όσοι Σκορπιοί αναζητάτε εργασία, θα βοηθηθείτε πολύ από μία γυναίκα, και θα βρείτε δουλειά σε χώρο με καλές αμοιβές και υποστηρικτικό περιβάλλον!

Τοξότης : Το Πέντε από τα Ραβδιά.

Ο μήνας αυτός σας πάει και σας φέρνει από την πραγματικότητα στην ψευδαίσθηση, κι από την ψευδαίσθηση στην πραγματικότητα! Θα είναι ένας καλός μήνας για σας, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε ρεαλιστές. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, έχετε την τάση να βλέπετε μόνο τα θετικά της σχέσης σας. Έτσι όμως κινδυνεύετε να αγνοήσετε τα αρνητικά μηνύματα, που πιθανόν σας περνάει ο ή η σύντροφός σας. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με αυτά, ώστε να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις και γίνουν προβλήματα. Ταυτόχρονα, έτσι δείχνετε ότι κατανοείτε και τη θέση του ή της συντρόφου σας.

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη και φλερτάρετε με κάποιο άτομο, καλό θα είναι να συγκρατήσετε την υπεραισιοδοξία σας . Αυτό γιατί εάν εκδηλωθείτε πολύ παραπάνω από το άλλο άτομο, ενδέχεται να σας θεωρήσει δεδομένο ή δεδομένη και να επαναπαυτεί. Επίσης καλό θα είναι να διακρίνετε τις προθέσεις του άλλου ατόμου, γιατί δεν αποκλείεται να θέλει κάτι συγκεκριμένο από σας,  όπως να το βοηθήσετε να ξεπεράσει κάποιον ή κάποια πρώην! Κατεβάστε ταχύτητα και δείξτε αυτοπεποίθηση και θα είστε σε σωστό δρόμο για να τον ή την γοητεύσετε!

Στο τομές της εργασίας σας και των οικονομικών σας τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Μην το βάζετε κάτω με τις όποιες δυσκολίες, γιατί προς το τέλος του μήνα έρχονται οι ανταμοιβές και η δικαίωση για την προσπάθειά σας. Έχετε πίστη στον εαυτό σας γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι χρειάζεται να είστε εργατικοί.

Για όσους αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν ασφαλή χώρο, που θα σας σέβονται, ωστόσο ενδέχεται να μην είναι όλα τόσο τέλεια όπως θα τα θέλατε. Αν κάνετε λίγο υπομονή, παρακάτω θα νιώσετε δικαιωμένοι.

Αιγόκερως : Οι Εραστές.

Ήδη έχετε κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα σας και στα επαγγελματικά σας, αλλά ένα δίλλημα έρχεται να σας ταρακουνήσει το Φεβρουάριο. Ίσως να βρεθείτε ανάμεσα σε δύο επαγγελματικές επιλογές, και να μη ξέρετε ποιά από τις δύο, σας συμφέρει περισσότερο, και ποια θα αποδειχθεί η καλύτερη, σε μάκρος χρόνου. Αν είναι δύσκολο να επιλέξετε, ανάμεσα σε δύο εξίσου καλές περιπτώσεις, προτιμήστε εκείνη που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και με τη δουλειά σας, γιατί όταν θα αγαπάτε αυτό που κάνετε, θα είστε πιο δυναμικοί στο χώρο σας και πιο ευτυχισμένοι σαν άνθρωποι.

Τα διλήμματα ωστόσο για κάποιους, μπορεί να εμφανιστούν όχι στην επαγγελματική σας, αλλά στην προσωπική σας ζωή. Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ένα άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, και θα αγγίξει ευαίσθητες χορδές της ψυχής σας. Καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτόν τον «πειρασμό» ή να τον αφήσετε να σας παρασύρει με τα επακόλουθα που μπορεί να φέρει! Προσπαθήστε να κατανοήσετε, αν είναι πράγματι κάτι σημαντικό για σας ή μόνο μια ψευδαίσθηση, που σύντομα θα καταρρεύσει. Έτσι θα ξέρετε, αν αξίζει ή όχι να πάρετε ρίσκα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας, μπαίνετε στη διαδικασία να φλερτάρετε με ένα άτομο, αλλά θα χρειαστεί να προσέξετε την τάση σας  να κρύβετε συνεχώς τα συναισθήματά σας και τις προθέσεις σας. Αφήστε λίγο πιο χαλαρό τον εαυτό σας, ώστε το άλλο άτομο να μπορεί να πάρει τα σωστά μηνύματα από σας. Ο μήνας είναι ιδανικός για να ξεκινήσει κάτι, που θα εξελιχθεί σε μια βαθιά συναισθηματική και αληθινή σχέση.

Για όσους αναζητάτε εργασία, θα εμφανιστούν δύο ή και περισσότερες περιπτώσεις επαγγελματικής αποκατάστασης! Επιλέξτε εκείνη που συνδυάζει ταυτόχρονα τη σιγουριά και τα ενδιαφέροντά σας, περισσότερο από τις άλλες!

Υδροχόος : Το Δύο από τα Ξίφη.

«Ετοιμοπόλεμους» σας βρίσκει ο κατά εξοχήν γενέθλιος μήνας σας. Αν αντιμετωπίζετε θέματα αδικίας στη δουλειά σας, ή ψάχνετε το δίκιο σας μέσω μιας δικαστικής απόφασης, ή νιώθετε ότι σας αδικούν στο περιβάλλον σας, είστε αποφασισμένοι και δυνατοί να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Από αυτήν τη στάση  θα βγείτε κερδισμένοι. Μπορεί όμως να χρειαστεί να κάνετε κι εσείς ένα βήμα πίσω προκειμένου να ισορροπήσουν οι όποιες διαφορές σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν σκεφτείτε ότι κάθε πλευρά έχει τη δική της λογική και τελικά σημασία έχει η συμφιλίωση με τους άλλους. Εκτός αν είναι κάτι που δεν το θέλετε, οπότε θα διαχωρίσετε τη δική σας πορεία.

Στον επαγγελματικό σας χώρο, που είστε υποδειγματικοί, σας περιμένει κάποια κούραση, αλλά που ανταμείβεται κι αξίζει τον κόπο. Μην είστε απόλυτοι λόγω της τελειομανίας σας και δείξτε την εκτίμησή σας σε άτομα της δουλειάς σας, που το αξίζουν.

Στα προσωπικά σας, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, κρατάτε καλές ισορροπίες και παλεύετε για το καλό της σχέσης σας. Αφήστε ωστόσο χώρο και στον ή στην σύντροφό σας, ακόμη κι αν κάνει μικρά λάθη. Γιατί διαφορετικά υποβόσκει ο κίνδυνος να νιώσει κάποιο κόμπλεξ κατωτερότητας, και έτσι να εμφανίσει μια ανταγωνιστική συμπεριφορά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα κάνετε μια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές, με κάποιο άτομο, με το οποίο θα έχετε αρκετές διαφορές αλλά θα σας μαγνητίσει. Η ιδέα να βρείτε κοινό παρονομαστή με το άτομο αυτό, θα σας εξάψει το ερωτικό ενδιαφέρον!

Όσοι Υδροχόοι αναζητάτε εργασία, ο μήνας είναι άκρως ιδανικός για μια δουλειά που σας ταιριάζει και θα μείνει σταθερά στη ζωή σας. Το πεπρωμένο σας  θα σας φέρει τύχη στο θέμα αυτό!

  Ιχθύς : Το Τρία από τα Κύπελλα.

Ίσως «κουβαλάτε» μέσα σας μια πικρία από ένα συναισθηματικό θέμα που σας πλήγωσε. Ο Φεβρουάριος ωστόσο φέρνει, κατά μία έννοια, τη θεραπεία γι αυτήν τη συναισθηματική «πληγή»! Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, όπου περάσατε μια δυνατή τρικυμία και σας άφησε σχεδόν χωρισμένους ή εντελώς χωρισμένους, αυτός ο μήνας σας επαναφέρει. Είστε συνειδητοποιημένοι κι αποφασισμένοι να αφήσετε τα άσχημα πίσω και να κοιτάξετε μαζί το μέλλον σας! Αποφύγετε να είστε δύσπιστοι και αφήστε την ευχαρίστησή σας, από το αίσιο αποτέλεσμα της επανασύνδεσης, να φανεί ανεμπόδιστα στον ή στην σύντροφό σας.

Αν από την άλλη είστε ελεύθερος ή ελεύθερη και πάνω που πήγαινε να γίνει κάτι με ένα ενδιαφέρον άτομο, τελικά έμεινε στάσιμο, μην χάνετε την αισιοδοξία σας. Αναλογιστείτε τι δεν πήγε καλά και κάντε μια αναθεώρηση, γιατί με το άτομο αυτό θα συνεχίσετε από εκεί που μείνατε! Αν αποτύχει ξανά, δυστυχώς θα οφείλεται στην δυσκολία σας να αλλάξετε κάπως τρόπο προσέγγισης!

Οι εντελώς ελεύθεροι κι ελεύθερες ωστόσο, θα κάνετε από το μηδέν μια πολύ ταιριαστή και επιτυχημένη γνωριμία! Αλλά και τα ζευγάρια που δεν βασανιστήκατε από προβλήματα, θα κάνετε ένα βήμα παραπάνω, όπως συγκατοίκηση, σχέδια για γάμο ή γάμο, εγκυμοσύνη!

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είναι σταθερά και γενικά ασφαλή.  Μπορείτε επίσης να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους, λόγω της εμπιστοσύνης που έχετε κερδίσει στο χώρο σας και εφόσον κινήστε στα «νερά» που γνωρίζετε καλά!

Εάν αναζητάτε εργασία, ο μήνας είναι ιδανικός για να βρείτε τη δουλειά που σας ταιριάζει και που σας εκφράζει, με ικανοποιητικές ταυτόχρονα αμοιβές!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Δεκέμβριος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός :   Καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα! Πριν αποκαλύψουμε τις αριθ ...

Προβλέψεις Ταρώ Δεκέμβριος 2019

In category Ταρώ

Κριός : Το Οκτώ από τα Κύπελλα. Ο μήνας θα σας φέρει την ανάγκη για ένα διάλειμμα, ή έ ...

Προβλέψεις Δεκεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ] Ο Δεκέμβριος φέρνει μαζί του έναν αέρα σοφίας που μας κάνει όλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Νοέμβριος 2019

In category Ταρώ

Κριός : Ο Πύργος… … Ή ο Οίκος του Θεού! Μήνας άκρως δυναμικός για το ζώδιό σας αυτός ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός : Καλό μήνα! Πριν αποκαλύψουμε τις προβλέψεις του μηνός Νοεμβρί ...

Προβλέψεις Νοεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “Καλό αυτί – κάρτα 67” Ο Νοέμβριος φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στον ε ...

  • Πετυχημένα Ξόρκια !- Πως πετυχαίνει κάποιο ξόρκι; Χρειάζεται κάποια τεχνική για να πετύχει ένα ξόρκι; Σίγουρα χρειάζεται να γίνει κάποια απαραίτητη διεργασία ώστε να λειτουργήσει το ξόρκι αποτελεσματικά.… Διαβάστε περισσότερα

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u