Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2020


                                                ΚΡΙΟΣ : Το Άρμα.

Ένας μήνας επιτυχίας σας υποδέχεται. Θα κινηθείτε προς τα εμπρός, αλλά θα τακτοποιήσετε και υποθέσεις του παρελθόντος, κυρίως αν αυτές αφορούν σε παρεξηγήσεις από το περιβάλλον σας.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα επεξηγήσετε πιθανές ασάφειες μεταξύ σας και θα έρθετε πιο κοντά με βάση την ειλικρίνεια. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να πείτε όλη την αλήθεια. Αλλά κυρίως να κοιτάξετε το ταίρι σας στα μάτια και να μην επαναλάβετε προηγούμενα λάθη. Κάτι τέτοιο θα εντυπωσιάσει και θα ικανοποιήσει τον ή την σύντροφό σας, χωρίς να πείτε αναλυτικά τι έχετε κάνει ή τι έχετε νιώσει το προηγούμενο διάστημα. Αν είχατε εμπλακεί σε μία παράλληλη σχέση, η οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έβλαψε τον δεσμό ή τον γάμο σας, ενδεχομένως τώρα να σας απογοητέψει, με αποτέλεσμα να επιστρέψετε ολόψυχα στον άνθρωπό σας.

Κάποιοι ή κάποιες που είστε χωρισμένοι-ες, θα βρεθείτε μπροστά σε μία ευκαιρία επανασύνδεσης. Αν και κάτι τέτοιο ακούγετε εξαιρετικά αισιόδοξο, για ορισμένους-ες εγκυμονεί αισθηματικούς «κινδύνους». Δηλαδή αυτή η επανασύνδεση θα έχει νόημα εφόσον θα υπάρξει βελτίωση στην σχέση. Αν επιμείνετε σε προηγούμενα λάθη, τότε μάλλον το κάρμα του δεσμού σας δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Γι αυτό καλό θα είναι πριν προχωρήσετε στην επανένωσή σας να σκεφτείτε το μετά την επανασύνδεση και όχι μόνο την επανασύνδεση σαν γεγονός.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε γνωριμία με μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα σας συναρπάσει. Ίσως να μιλάμε για κεραυνοβόλο έρωτα! Αφήστε το να εξελιχθεί και δείξτε χαρά και αισιοδοξία για ένα δυναμικό ξεκίνημα.

Η εργασία σας απογειώνετε αυτόν το μήνα. Ξεκαθαρίζουν και προχωρούν υποθέσεις που είχαν κολλήσει. Ευνοείστε πολύ όσοι εργάζεστε σε επαγγέλματα σχετικά με ταξίδια ή μεταφορικά μέσα. Ανεβαίνουν τα οικονομικά σας. Η δουλειά σας γίνεται πιο αποδοτική. Ενδεχομένως να πάρετε χρήματα που σας χρωστούν ή καθυστερημένα χρήματα γενικότερα. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσον, θα τα καταφέρετε.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε το πιθανότερα σε ένα επαγγελματικό δίλημμα. Δηλαδή θα σας καλέσουν σε μία προηγούμενη εργασία σας, αλλά και σε μία καινούρια ταυτόχρονα. Η επιλογή θα είναι δική σας. Καλό θα είναι να πάτε εκεί που διαισθάνεστε ότι θα ωφεληθείτε περισσότερο από κάθε άποψη. Αν η διαίσθησή σας, σας δίνει θετικές πληροφορίες για μία εργασία, που μπορεί να προκύψει στο εξωτερικό, ή σε άλλη πόλη από αυτήν που κατοικείτε, σκεφτείτε το σοβαρά. Θα σας βγει σε καλό. Αν πρόκειται να εργαστείτε σε δουλειά σχετική με μετακινήσεις ή μεταφορικά μέσα, επίσης υπάρχει επαγγελματική εύνοια.

        ΤΑΥΡΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Αυτός ο μήνας έχει για εσάς την διαδικασία του παιχνιδιού. Όχι όμως του ανέμελου παιχνιδιού, αλλά εκείνου που υπάρχουν νικητές και χαμένοι και που ενίοτε μπορεί να εξελιχθεί σε ένα δυνατό πόκερ!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια ίσως να προκύψουν παιχνίδια εξουσίας. Αν είστε ανυποχώρητοι και «φανατισμένοι» στο να περνάει το δικό σας, ενδεχομένως ο ένας από τους δύο σας να είναι δυσαρεστημένος ή να περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα ανταποδώσει την προσωρινή του «ήττα». Κάτι τέτοιο τελικά θα συσσωρεύσει απογοήτευση και απωθημένα. Καλό θα είναι λοιπόν να κοντρολάρετε τον εγωκεντρισμό σας, ώστε να μην προκύψει μία λογική αντιπαλότητας. Κατά τα άλλα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε μαζί δημιουργικά πράγματα.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες που αφήνετε ανοιχτό το κεφάλαιο της επανασύνδεσης, θα έρθετε κοντά με την τακτική του «τραβάτε με κι ας κλαίω». Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν η συμπεριφορά σας να δείχνει αμφισβήτηση προς τον άλλον, ενώ τα συναισθήματά σας θα είναι ζεστά και τρυφερά. Η πιθανότητα παρόλα αυτά μίας επιτυχημένης επανασύνδεσης είναι μεγάλη. Τούτη θα πάει ακόμη καλύτερα εάν συγχρονίσει ο καθένας σας το μέσα του με το έξω του. Δηλαδή εάν δεν φοβηθεί να δείξει την αγάπη του.

Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο, πιθανόν μέσα από τον κύκλο των γνωστών σας. Ίσως  να το γνωρίζετε ήδη, και να υπάρχει μεταξύ σας μία αμοιβαία έλξη. Θα γίνει ένα δυναμικό ξεκίνημα. Θα θαυμάσετε ο ένας τον άλλον σε σημεία. Προσέξτε ωστόσο να μην σας βγει μεταξύ σας ένας αχρείαστος ανταγωνισμός του τύπου: « Εγώ έχω δύο πτυχία, ενώ εσύ ένα», ή « Εγώ μιλάω άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες, ενώ εσύ καμία» κτλ.

Στην εργασία σας θα έρθει ένας επαγγελματικός θρίαμβος, που μεταφράζεται σε προαγωγή ή σε θέση-ρόλο δύναμης. Αυτό θα σας ανεβάσει και οικονομικά. Ταυτόχρονα θα σημαίνει ότι καθιερώνεστε για τα καλά στην δουλειά σας. Σε κάθε περίπτωση θα είστε στον χώρο σας ένα δυνατό χαρτί. Μην ξεχνάτε την δύναμή σας να την βγάζετε στην εργασία σας, αποφεύγοντας να κάνετε άσκοπη επίδειξη εξουσίας στους άλλους. Κάτι τέτοιο θα σας φέρει αντίστοιχο ανταποδοτικό κάρμα.

Αν δεν εργάζεστε προς το παρόν και θέλετε να βρείτε δουλειά, τούτο θα γίνει πιθανόν με την μεσολάβηση μίας γυναίκας. Θα εισέλθετε σε έναν δυναμικό χώρο, που θα σας αρέσει και θα ταιριάζει με τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Ενδεχομένως αυτός ο χώρος να είναι κάπως απαιτητικός, ωστόσο  θα είστε καλυμμένοι οικονομικά, αλλά και σε κάθε τι που θα δικαιούστε ως εργαζόμενος-η.

   ΔΙΔΥΜΟΙ : Το Εννιά από τα Κύπελλα.

Αυτός ο μήνας θα σας δώσει αγάπη σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τούτο ισχύει τόσο για πράγματα ή καταστάσεις, όσο και για ανθρώπους που σας αφορούν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα φανούν τα τρυφερά συναισθήματα που έχετε μεταξύ σας. Θα δοθούν οι αντίστοιχες ευκαιρίες, τις οποίες θα αδράξετε, για να δείξετε στον άνθρωπό σας ότι τον-την βάζετε πάνω από κάθε τι άλλο. Σε μερικές περιπτώσεις ίσως δοθεί η εντύπωση πως ο ένας από τους δύο σας είναι πιο γενναιόδωρος συναισθηματικά, αλλά αυτό θα συμβεί σε μικρό βαθμό που δεν θα χαλάσει την ισορροπία της σχέσης σας.

Αν έχετε χωρίσει, διατηρώντας ωστόσο την ελπίδα μίας επανασύνδεσης, ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για να γίνει. Ενδεχομένως κάποιος από τους δύο σας να δείξει περισσότερη επιμονή, με τον άλλον να είναι λίγο πιο δύσπιστος. Παρόλα αυτά δεν προβλέπονται έντονες αντιστάσεις, ούτε σκληρές δηλώσεις. Η επανασύνδεση τελικά θα ολοκληρωθεί και θα έχει καλές προοπτικές για σταθερότητα και ηρεμία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας κάνει να ανέβετε συναισθηματικά αλλά και ψυχολογικά. Ενδέχεται αυτή η γνωριμία να σας ωθήσει σε κάποιες χαριτωμένες «παρενέργειες»! Όπως να τρώτε περισσότερο, να κοιμάστε λιγότερο, να ντύνεστε πολύ προσεγμένα, να αγοράζετε καινούρια ρούχα ή εσώρουχα κτλ. Τούτο είναι λογικό εφόσον ο άνθρωπος που θα γνωρίσετε θα σας κάνει να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, και να βιώσετε δυνατά συναισθήματα για εκείνον-η. Ωστόσο μην φτάσετε σε υπερβολικές αλλαγές, που ίσως ξεφύγουν από τον αρχικό στόχο μίας κομψής ανανέωσης.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και οι αποδοχές σας θα ανέβουν επίπεδο. Προφανώς θα είστε σταθεροί στην εργασία σας με δυνατότητες εξέλιξης. Το σημαντικότερο όμως θα είναι ότι θα αγαπάτε αυτό που κάνετε και θα περνάτε καλά με το αντικείμενό σας. Η δουλειά σας θα σας γεμίζει, και θα σας δίνει χαρά.

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν κι αναζητάτε κάποια εργασία, είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε έναν χώρο που θα είναι ο επαγγελματικός σας πόθος! Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές, εσείς ωστόσο θα είστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με την γοητεία που θα ασκεί επάνω σας η ίδια η δουλειά σας ή η θέση σας μέσα σε αυτήν. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας θα αναγνωριστούν, κι από την αρχή θα κάνετε καλή εντύπωση. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι και καλοσυνάτοι ώστε να τραβήξετε την θετική αύρα των άλλων. Μέσα από την δική σας καλή ενέργεια ενδέχεται εκεί να εμπνεύσετε και να «ανεβάσετε» κι άλλους, που είχαν κάπως ρουτινιάσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο Τροχός της Τύχης.

Αυτόν το μήνα θα σας έρθουν οι ευκαιρίες από πολλές μεριές. Ίσως να ξεκαθαριστούν υποθέσεις σας. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό και να προκύψουν νέες γνωριμίες ή καινούριες συνεργασίες.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα υπάρξει ανανέωση. Ενδεχομένως να καταστρώσετε ένα πλάνο για κοινές δραστηριότητες ή για κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Αυτή η διαδικασία είτε είναι ρεαλιστική, είτε ουτοπική, θα σας φέρει πιο κοντά και θα ζωντανέψει την σχέση σας. Αν καταφέρετε στο μέλλον να πραγματοποιήσετε όλα ή ορισμένα από τα κοινά σας σχέδια, τότε θα νιώσετε την χαρά της επίτευξης, που θα είναι ένα επιπλέον συν για τον δεσμό ή τον γάμο σας. Καλό θα είναι ταυτόχρονα να είστε τρυφεροί και υπομονετικοί μεταξύ σας, ώστε να βοηθάτε ο ένας τον άλλον, αποφεύγοντας έτσι την περίπτωση να «μετανιώσετε» που έχετε έρθει πιο κοντά!

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, που ωστόσο φαίνεται προσωρινός, θα έχετε μία ή και παραπάνω ευκαιρίες μέσα στον μήνα να πλησιάσετε μεταξύ σας και να μιλήσετε για επανασύνδεση. Θα χρειαστεί να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να ελέγξετε την παρόρμησή σας να πέσετε στα ίδια λάθη που σας οδήγησαν στην απομάκρυνση. Αυτό γιατί, αν όχι και οι δύο, τουλάχιστον ο ένας θα είναι αρκετά διχασμένος στο να μπει ή να μην μπει ξανά στην σχέση. Ενδεχομένως να φλερτάρει από αντίδραση και με άλλο άτομο και αυτό να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την απόφασή του. Επειδή όμως υπάρχουν ζωντανά συναισθήματα μεταξύ σας, το αποτέλεσμα θα κριθεί τελικά από τους χειρισμούς και την συμπεριφορά σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο που θα σας κερδίσει με τον τρόπο του από την αρχή. Μην επαναπαυτείτε παρόλα αυτά στην καλή του πρόθεση και φροντίστε ώστε και σεις να τον-την κερδίσετε με τον δικό σας αντίστοιχο καλό τρόπο και με την αυθεντική στάση σας. Η γνωριμία αυτή θα πάει καλά εφόσον είστε συγκεντρωμένοι-ες σ’ αυτήν.

Ως προς την εργασία σας και γενικότερα τα επαγγελματικά σας, φαίνεται τούτον το μήνα να έχετε την τύχη με το μέρος σας. Πιθανές αιτήσεις ή αιτήματά σας θα υλοποιηθούν. Κάποια καλή ευκαιρία για συνεργασία με το εξωτερικό θα παρουσιαστεί, εάν το επιτρέπει το αντικείμενο της δουλειάς σας. Ορισμένοι πιθανόν να διαγωνιστείτε για μία καλύτερη θέση, την οποία έχετε πολλές πιθανότητες να την κατακτήσετε. Επίσης βγαίνετε ενισχυμένοι οικονομικά. Για να πιάσουν τόπο αυτές οι ευκαιρίες της τύχης σας, κινηθείτε με σύνεση και μέθοδο.

Εάν δεν εργάζεστε και ψάχνετε νέα δουλειά, μία καλή ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί, ή θα υλοποιηθεί κάποια υπόσχεση που έχετε λάβει το προηγούμενο διάστημα. Η εργασία που θα ξεκινήσετε προβλέπεται να είναι κερδοφόρα ή τουλάχιστον να ικανοποιεί ένα χρηματικό όριο που έχετε βάλει στον νου σας ως βάση. Αξιοποιήστε τις γνώσεις ή την εμπειρία σας, αλλά ταυτόχρονα μείνετε και ανοιχτοί στο να μάθετε εκεί νέα πράγματα. Σε καμία περίπτωση μην αφήστε να φανεί ότι τα ξέρετε όλα!

         ΛΕΩΝ : Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα.

Ένας μήνας με οικονομικές δυνατότητες θα είναι για εσάς αυτός ο Φεβρουάριος. Θα τα πάτε πολύ καλά σε πρακτικά ζητήματα, αλλά και σε κληρονομικά θέματα, εάν υπάρχουν ανοιχτές τέτοιες υποθέσεις.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, επίσης θα μπει σε προτεραιότητα το πρακτικό κομμάτι της ζωής σας. Θα έχετε καλή συνεννόηση και «συνεργασία» για κοινά θέματα εξόδων και εσόδων του ταμείου σας. Ενδεχομένως σε μερικούς ο ένας να λειτουργήσει ως αντίβαρο του άλλου. Δηλαδή αν ο-η ένας-μία σύζυγος ή σύντροφος έχει την τάση προς την σπατάλη ή την τσιγκουνιά, ο άλλος-η θα ισορροπήσει την κατάσταση μέσω μίας εποικοδομητικής διαφωνίας. Καλού-κακού, ωστόσο, δώστε προσοχή στην περίπτωση να είστε και οι δύο πολύ σπάταλοι ή αντίστοιχα υπερβολικά οικονόμοι. Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει παρακάτω θέμα στην σχέση σας, εφόσον θα συγκεντρώνετε την ενέργεια σας γύρω από το χρήμα, με κίνδυνο να γίνει αυτοσκοπός σας.

Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες που κρατάτε ανοιχτή την πόρτα της επανασύνδεσης, αυτή θα έρθει ως μία νέα ευκαιρία. Εκείνο που θα φέρει την επιτυχία της ευκαιρίας αυτής, θα είναι η καλή συνεννόηση πάνω σε πρακτικά θέματα. Αν για παράδειγμα ο-η ένας-μία από τους δύο σας θέλει να ξενυχτάει και ο άλλος-η θέλει να κοιμάται νωρίς, τούτο θα είναι πρόβλημα κτλ. Επομένως ρίξτε το βάρος σας στην πρακτική πλευρά της σχέσης κι όχι τόσο στα συναισθήματα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, πιθανόν μέσω μίας επαγγελματικής σχέσης ή συνεργασίας, ή μέσα σε μεγάλη πόρτα. Θα είναι γνωριμία που θα βασιστεί περισσότερο στην αμοιβαία εκτίμηση, παρά στα υπερβολικά συναισθήματα. Είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση.

Στην εργασία σας θα μπείτε σε μία δυναμική φάση, που θα σας αποφέρει και τα αντίστοιχα κέρδη. Ευνοούνται ανοίγματα και επενδύσεις αρκεί να γίνονται με καλούς υπολογισμούς και όχι πειραματικά. Γενικότερα για την δουλειά σας προβλέπεται σταθερότητα και χρηματική άνοδος. Ορισμένοι ενδέχεται να ανέβετε ιεραρχικά με τις αντίστοιχες απολαβές.

Όσοι δεν εργάζεστε και βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς, είναι πολύ πιθανόν να βοηθηθείτε από μία γυναίκα με γνωριμίες και κύρος. Θα βρείτε εργασία, το πιθανότερο σε έναν χώρο με προοπτικές και ικανοποιητική οικονομική κάλυψη. Ίσως εκεί να εξασκήσετε περισσότερο τις πρακτικές σας δεξιότητες στο αντικείμενο που κατέχετε ή να σας εκπαιδεύσουν σε νέες πρακτικές δεξιότητες. Εάν δείξετε ότι σας αρέσει αυτό που κάνετε και είστε εργατικοί, ενδέχεται να σταθεροποιηθείτε μέσω μονιμότητας. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα επαγγέλματα που έχουν σχέση και στρέφονται γύρω από τον χρηματοοικονομικό κλάδο.

   ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Το Δύο από τα Ξίφη.

Ο μήνας αυτός θα είναι για εσάς ένας μήνας ισορροπίας. Οτιδήποτε σας έχει προβληματίσει θα αρχίσει να παίρνει τον δρόμο του, ενώ ταυτόχρονα θα λυθούν υποθέσεις που ενδεχομένως να σας έχουν ταλαιπωρήσει καιρό. 

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα συμφιλιωθείτε μεταξύ σας, εάν στον γάμο ή στον δεσμό σας υπήρξαν διαμάχες. Πιθανόν μερικοί-ες να φτάσατε ένα βήμα πριν τον χωρισμό, αλλά έστω και την τελευταία στιγμή συνειδητοποιείτε ότι δεν το θέλετε αυτό και αποφασίζετε να αφήσετε κάτω τα «ξίφη» σας και να πλησιάσετε κοντά. Ίσως τελικά η «ξιφομαχία» σας να έβγαλε ισοπαλία!

Για όσους-όσες βρίσκεστε σε χωρισμό, που ωστόσο μπορεί να ανατραπεί, προβλέπεται μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης, η οποία ίσως να ξεκινήσει από τον έναν από τους δύο σας και ο άλλος να ακολουθήσει. Για να γίνει αυτό με επιτυχία μην σταθείτε σε ανούσιες λεπτομέρειες που ενδεχομένως σας ενοχλούν στον άλλον. Κοιτάξτε την ουσία και σιγά-σιγά κατόπιν κάντε ότι καλύτερο μπορείτε και για τα μικρά πράγματα που σας ενοχλούν.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη και θέλετε να κάνετε νέα γνωριμία, ίσως να γνωρίσετε την τέλεια γυναίκα ή τον τέλειο άντρα αντίστοιχα. Δηλαδή ένα άτομο που θα είναι πολύ ταιριασμένο μαζί σας και θα έχει την προοπτική να σας βγάλει μία ισορροπημένη σχέση. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι σε σωστές αναλογίες τα συναισθήματα με την λογική και η ρομαντική ονειροπόληση με την πραγματικότητα.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Οι αμοιβές σας θα είναι σταθερές με ανοδικές τάσεις. Μην απαιτήσετε προς το παρόν πολλά χρήματα, γιατί κάτι τέτοιο δεν ευνοείται ιδιαίτερα. Το πραγματικό σας «συμφέρον» τούτον το μήνα είναι να ποντάρετε πάνω στις καλές σχέσεις με τους εργοδότες ή τους συναδέλφους σας. Οι καλές συνεργασίες επίσης θα σας φανούν πολύτιμες, εφόσον είναι στο πρόγραμμά σας να γίνουν. Ωστόσο καλό θα είναι να μην προχωρήσετε σε συνεργασίες που βλέπετε από την αρχή ότι έχουν έντονες διαφωνίες και δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε.

Εάν κάποιοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας και απέχετε προς το παρόν από τον επαγγελματικό στίβο ή θέλετε να αλλάξετε δουλειά, θα βρείτε κάτι καλό. Ίσως αυτό να προέλθει από ένα άτομο του περιβάλλοντός σας, που θα σας προτείνει κάπου. Επίσης μπορεί να λάβετε θετική απάντηση από αίτηση για εργασία που είχατε κάνει τον προηγούμενο χρόνο. Μία πιθανότητα να επιστρέψετε σε παλιά σας εργασία, είναι αρκετά ενεργή. Θα είστε ευχαριστημένοι από τις αποδοχές που θα λαμβάνετε. Καλό θα είναι να φροντίσετε να έχετε αρμονικές σχέσεις με τους άλλους. Ευνοείτε εξίσου ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας απασχόλησης.

ΖΥΓΟΣ : Ο Αυτοκράτορας.

Αυτός ο μήνας θα φέρει δυνατές αλλαγές στην ζωή σας, ίσως μέσω ενός ισχυρού άντρα. Εναλλακτικά μπορεί να χρειαστείτε την συμβουλή ενός ειδικού για κάποια υπόθεσή σας, όχι απαραίτητα δυσμενή. Έτσι κι αλλιώς θα βρεθεί η λύση σε ότι σας απασχολεί. Καλό θα είναι να πάρετε την γνώμη κάποιου ανθρώπου που εμπιστεύεστε.

Στα ζευγάρια που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, είναι πιθανόν να προκύψει ένας καλός «συμβιβασμός», εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων ή τουλάχιστον των υποχρεώσεων του ενός από τους δύο σας. Ιδιαίτερα αν ο ένας ή η μία από τους δύο έχει κάποια σημαντική επαγγελματική θέση και θα πρέπει να απασχολείται πολλές ώρες, ο άλλος ή η άλλη θα χρειαστεί να δείξει κατανόηση, έστω κι αν καταπιέζει την επιθυμία του-της για περισσότερη επαφή. Κάτι τέτοιο θα κρατήσει σε ηρεμία την σχέση σας. Παρακάτω θα έρθουν και οι πιο άνετες στιγμές.

Χωρισμένοι ή χωρισμένες με το ερωτηματικό της επανασύνδεσης; Θα έχετε μία καλή ευκαιρία να είστε ξανά μαζί. Πιθανόν την πρωτοβουλία να την πάρει ο κύριος της σχέσης! Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η καταπίεση που ενδεχομένως να είχε ασκήσει ο ένας στον άλλον. Ίσως η υπερβολική ζήλεια, ή ο αυστηρός περιορισμός να μην εγγυώνται ένα σταθερό αποτέλεσμα επανένωσης.

Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες που όμως θέλετε κάτι καινούριο και καλό να μπει στην ζωή σας, δεν έχετε παρά να το αναζητήσετε σε κάποιον δυναμικό χώρο. Αυτός μπορεί να είναι ένας επαγγελματικός χώρος, μία σχολή, μία μεγάλη πόρτα, ένα σημαντικό event κτλ. Δηλαδή προβλέπεται να γνωρίσετε έναν άντρα ή μία γυναίκα με σημαντική κοινωνική θέση και πιθανόν καλή οικονομική κατάσταση. Αυτό, αν και δεν ακυρώνει τα συναισθήματα που θα αναπτύξετε αμοιβαία, κρύβει μία μικρή παγίδα, να παιχτούν δηλαδή μεταξύ σας παιχνίδια εξουσίας! Αν θέλετε η γνωριμία σας να πάει καλά, διατηρείστε μία διπλωματική στάση ή αλλιώς ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή παίρνοντας το ανάλογο ρίσκο.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά και ίσως να βγείτε πρώτοι σε απόδοση! Ενδέχεται ωστόσο να είστε κάτω από την καθοδήγηση μεγαλύτερού σας ηλικιακά ή ανώτερού σας ιεραρχικά ατόμου. Καλώς ή κακώς για να ανέβετε επαγγελματικά θα πρέπει να «υπακούτε» κατά μία έννοια στο άτομο με το επάνω χέρι! Αν αυτό είναι κάτι που δεν σας ενοχλεί πολύ και δεν θίγει το επαγγελματικό σας προφίλ, τότε πρόκειται να προοδεύσετε στην δουλειά σας και να αυξηθούν οι απολαβές σας. Διαφορετικά ίσως να έρθετε σε ρήξη!

Όσοι δεν εργάζεστε και θέλετε να πιάσετε δουλειά, είναι πολύ πιθανόν να βοηθηθείτε από έναν άντρα με γνωριμίες, αλλά και από μία γυναίκα που… κόβει και ράβει! Ίσως να βρεθείτε σε έναν επαγγελματικό χώρο που θα ταιριάζει με τις σπουδές ή την προϋπηρεσία σας. Επίσης μπορεί να έχετε έναν απαιτητικό αλλά και δίκαιο εργοδότη ή προϊστάμενο. Αυτό, αν ισχύσει, δείτε το θετικά με την οπτική ότι θα εξελιχθείτε ως επαγγελματίες υπό μίας υγιούς πιέσεως . Οι αποδοχές που θα λαμβάνετε θα σας ικανοποιούν.

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο Βασιλιάς από τα Ραβδιά.

Εισέρχεστε σε έναν δραστήριο μήνα, όπου τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θα έχουν προτεραιότητα. Ο αισθηματικός τομέας επίσης θα είναι σε εξέλιξη, πιθανόν όμως να σχετιστεί ή να επηρεαστεί από τον επαγγελματικό.

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε δεσμό, ενδεχομένως να μην έχετε χρόνο για τον γάμο ή την σχέση σας, δίνοντας την μεγαλύτερη βαρύτητα στις άλλες σας υποχρεώσεις. Καλό θα είναι να κρατήσετε κάποια ισορροπία. Επίσης αν είστε ζευγάρι που εργάζεστε στον ίδιο χώρο, προνοείστε ώστε να υπάρχουν σε αρμονία το εργασιακό και το προσωπικό σας στοιχείο. Διαφορετικά ίσως η σχέση σας να δημιουργήσει ένα αισθηματικό αδιέξοδο. Κατά τ’ άλλα κι εφόσον δεν γίνεται διαφορετικά, κάντε λίγη υπομονή μέχρι να περάσει η περίοδος της φούριας, και δώστε την υπόσχεση στο ταίρι σας πως θα βρείτε παρακάτω χρόνο για να τον περάσετε μαζί.

Στην περίπτωση που έχετε χωρίσει, αλλά δεν θέλετε αυτό να οριστικοποιηθεί, κινηθείτε προς την προσέγγιση του ή της πρώην συντρόφου σας με υπομονή και εγκαρτέρηση, δίνοντάς του-της χρόνο. Η πιθανότητα της επανασύνδεσης είναι μεγάλη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η κατανόηση του ενός προς τον άλλον για τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσει στις δουλειές του, ενώ ταυτόχρονα θα εξελίσσεται και η προσέγγισή σας με αργό ρυθμό.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες είναι πιθανόν να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα μέσα στον επαγγελματικό της-του χώρο ή στον κοινό σας επαγγελματικό χώρο. Στην περίπτωση αυτή, ενδέχεται να έχει ξεκινήσει το φλερτ εδώ και κάποιον καιρό, ενώ τώρα θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Αν το πρόσωπο με το οποίο έχετε φλερτάρει βρίσκεται στην δουλειά σας και είναι ανώτερος ή ανώτερή σας ιεραρχικά, θα χρειαστεί να είστε διπλά προσεκτικές-οι και αρκετά σίγουρες-οι ότι θέλετε να κάνετε σχέση μαζί του-της. Μία επιπόλαιη στάση ίσως να φέρει αναστάτωση στα επαγγελματικά σας. Γι αυτό έχετε κατά νου την φάση που λέει : «να μην μπλέκονται τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά», εκτός βέβαια αν πρόκειται για κάτι πολύ αληθινό ή για μία καρμική σχέση!

Ο τομέας της εργασίας σας θα πάει πολύ καλά, παρότι εσείς μπορεί να ανησυχείτε παραπάνω από ότι χρειάζεται. Οι ενδείξεις στην διάρκεια του μήνα θα σας κάνουν να νιώσετε ανακούφιση, αφού θα δείτε την δουλειά σας να ανεβαίνει και τα σχέδιά σας να βγαίνουν σε πέρας. Μικρές καθυστερήσεις μπορούν να υπάρξουν, αλλά θα ξεπεραστούν, κυρίως αν είστε ψύχραιμοι και κινήστε με επαγγελματισμό. Οι χρηματικές σας αποδοχές θα αυξηθούν.

Όσοι δεν εργάζεστε και βρίσκεστε προς αναζήτηση δουλειάς, πρόκειται να βοηθηθείτε μάλλον από έναν άντρα με κύρος ή γνωριμίες. Εναλλακτικά μπορεί να εργαστείτε σε έναν χώρο με εργοδότη κάποιον δυναμικό άντρα, που θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Αν έχετε από πριν ένα επαγγελματικό πλάνο για το νέο σας εργασιακό βήμα, αυτό θα υλοποιηθεί όπως το είχατε σκεφτεί! Θα τα πάτε πολύ καλά στην καινούρια σας εργασία και θα λαμβάνετε ικανοποιητικές απολαβές. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας και μην ποντάρετε μόνο στην καλή σας τύχη, χωρίς την δική σας συμμετοχή!

ΤΟΞΟΤΗΣ : Το Έξι από τα Πεντάκτινα.

Αρμονία και ηρεμία προβλέπονται αυτόν το μήνα για το ζώδιό σας. Μέσα στο σπίτι σας θα έρθει γαλήνη. Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε.

Στα προσωπικά σας οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα έρθετε σε καλές στιγμές με την ή τον σύντροφό σας. Ίσως να ξοδέψετε από κοινού χρήματα προκειμένου να περάσετε μαζί στιγμές πολυτέλειας και καλοπέρασης! Η σχέση σας θα τονωθεί και θα εκτιμήσει ο ένας την γενναιοδωρία του άλλου. Ταυτόχρονα θα εκτονώσετε την ανάγκη σας για χαλάρωση και απόλαυση της ζωής. Αν ωστόσο προκύψει θέμα άγχους για τα έξοδα ή ακόμη και τσιγκουνιάς του ενός από τους δύο σας, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή να υπάρξει θυμός και εσωστρέφεια μέσα στην σχέση.

Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε χωρισμό, αλλά θέλετε να τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, θα δείτε μία γενναιόδωρη κίνηση από τον άλλον. Αυτό θα σας εντυπωσιάσει και θα σας γεμίσει χαρά! Μπορεί ωστόσο να συμβεί και το ανάστροφο, δηλαδή ο-η άλλος-η να ανταποκριθεί με ενθουσιασμό σε ένα δικό σας πλησίασμα. Δείξτε γενικά γενναιοδωρία μεταξύ σας, συναισθηματική και υλική εκεί που χρειάζεται, ώστε να προχωρήσει με θετική ενέργεια η προσπάθεια για επανασύνδεση. Καλό θα είναι να έχετε μεταξύ σας χιούμορ. Όμως στα πλαίσια του μέτρου! Είναι διαφορετικό να γελάσετε ή να κάνετε τον άλλον να γελάσει με ένα αστειάκι ή μία έξυπνη ατάκα και διαφορετικό να προσπαθείτε με το ζόρι να δημιουργήσετε ένα «αστείο» κλίμα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε σε μία αναπάντεχη γνωριμία με μία ευχάριστη γυναίκα ή έναν αξιαγάπητο άντρα αντίστοιχα. Δεν αποκλείεται και η περίπτωση ένα άτομο από το περιβάλλον σας να σας δείξει ξεκάθαρα τα συναισθήματά του, ενώ τόσον καιρό σας ήθελε και σας παρατηρούσε! Θα προκύψει μία άνετη και ευχάριστη σχέση που θα σας ανεβάσει.

Στον τομέα της εργασίας σας, ενδέχεται να ανανεωθεί η δουλειά σας με καινούρια πρόσωπα, ή να προκύψει στον χώρο σας κάποια επικερδής συνεργασία. Δώστε βάση στους όρους μίας τέτοιας πιθανής συνεργασίας γιατί όπως λέει η σοφή παροιμία : «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Εάν έχετε αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, τούτον το μήνα αυτά θα πάρουν τον δρόμο της λύσης τους! Το οικονομικό σας ανεβαίνει γενικότερα.

Ορισμένοι που αναζητάτε εργασία ή επειδή θέλετε να αλλάξετε δουλειά ή επειδή δεν απασχολείστε κάπου, θα έχετε την καλή σας ευκαιρία. Αυτή μπορεί να αφορά στον δημόσιο τομέα και μάλιστα με την προοπτική μονιμότητας, σε αντικείμενο που θα έχετε τα απαιτούμενα προσόντα ή την ζητούμενη προϋπηρεσία. Αν ωστόσο απασχοληθείτε στον ιδιωτικό τομέα, μάλλον θα μπείτε σε έναν δυναμικό χώρο, με γερές οικονομικές βάσεις. Ευνοείται επίσης μία καλά μελετημένη και συμφωνημένη συνεργασία με άτομο που εμπιστεύεστε. Ότι κι αν κάνετε από τα προηγούμενα θα συνδυάσει την επαγγελματική ικανοποίησή σας και τις καλές αμοιβές σας.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η Σελήνη.

Εισέρχεστε σε έναν μήνα όπου θα γίνουν ξεκαθαρίσματα και ίσως αποκαλυφθούν πράγματα που γίνονταν πίσω από την πλάτη σας. Έρχονται στο φως αλήθειες οι οποίες θα καθορίσουν από εδώ κα στο εξής την πορεία σας τόσο στα προσωπικά σας ζητήματα, όσο και στα επαγγελματικά σας.

Αν ορισμένοι-ες παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες βασίσατε την ηρεμία και την γαλήνη του γάμου ή του δεσμού σας σε ψέματα ή ψευδαισθήσεις, μάλλον έρχεται η ώρα της αλήθειας και των αποκαλύψεων. Αυτές δεν θα φέρουν απαραίτητα μία απομάκρυνση ή μία απογοήτευση, ενδέχεται όμως να σας φέρουν στην θέση να δείτε την σχέση με το ταίρι σας όπως ακριβώς είναι, χωρίς φτιασιδώματα. Με ψυχραιμία μπορούν όλα να πάνε καλά και να καταλήξετε σε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας και αυθεντικότητας μεταξύ σας.

Όσοι-όσες έχετε χωρίσει, αλλά θέλετε να υπάρξει μία καινούρια ευκαιρία με το πρώην ταίρι σας, ίσως να περάσετε δια πυρός και σιδήρου πριν φτάσετε σ’ αυτό. Τούτο σημαίνει ότι ο χωρισμό σας θα φανερώσει μυστικά ή θα προκαλέσει συμπεριφορές που ίσως να σας αφήσουν άφωνους-ες. Ωστόσο δεν είναι απίθανη η επανασύνδεση. Υπάρχουν ισχυροί δεσμοί με το ταίρι σας, αλλά και η λογική της κλασικής φράσης «βράζουμε στο ίδιο καζάνι»! Έτσι λοιπόν «μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια»!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία εξαιρετικά μαγνητική γνωριμία! Ο ένας θα πέσει στην αγκαλιά του άλλου, σχεδόν από ένστικτο και με αδύναμη την ισχύ της λογικής. Τούτο μπορεί να είναι αποτέλεσμα : α) Μίας καρμικότητας στην σχέση που πάει να ξεκινήσει. β) Μίας απόλυτης χημείας. γ) Μίας ψευδαίσθησης! Αν η νέα γνωριμία σας συγκαταλέγεται στην τρίτη περίπτωση, ενδεχομένως να σας φέρει δίπλα-δίπλα την χαρά με την πίκρα. Γι αυτό ενώ θα συμμετέχετε σ’ αυτήν την γνωριμία, ταυτόχρονα παρατηρήστε και τα σημάδια που θα σας δείξουν, πού μπορεί να σας πάει και τι συναισθήματα μπορεί να σας φέρει.

Στην εργασία σας θα εισπράξετε αναγνώριση κι αν το επιτρέπει η δουλειά σας φήμη! Αυτό θα φέρει σιγά-σιγά περισσότερα κέρδη! Παρόλα αυτά ενδεχομένως να αποκαλυφθούν και οι προθέσεις των ανθρώπων που είναι κοντά σας επαγγελματικά. Ίσως να διαπιστώσετε ότι κάποιοι που θεωρούσατε με το μέρος σας να μην είναι και τόσο, αλλά και κάποιοι που πιστεύατε ως αντιπάλους σας, να φανούν πιο τίμιοι για εσάς. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε κάποια συνεργασία, καλό θα είναι να είστε πρώτα βέβαιοι για την αξιοπιστία του συνεργάτη σας.

Εάν κάποιοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας , είναι πιθανόν να βρεθείτε σε πολύ καλή θέση ή σε αρκετά δυσμενή. Αυτό μεταφράζετε με την λογική του ύψους ή του βάθους. Οπότε θα είναι σοφό από μέρους σας να πάτε για δουλειά μόνο σε χώρο που υπάρχει η βεβαιότητα της καλής και σταθερής αμοιβής, αλλά και των αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας. Αποφύγετε χώρους που δεν έχουν καλή φήμη για την συμπεριφορά τους στους εργαζόμενους. Πέραν τούτων θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα όσοι θέλετε και έχετε τα αντίστοιχα προσόντα για να εργαστείτε σε αντικείμενο σχετικό με την ψυχολογία, την ψυχιατρική, τις κοινωνικές ομάδες, την μεταφυσική και την ψυχοερεύνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Ακόλουθος από τα Κύπελλα.

Οι εκπλήξεις θα χαρακτηρίσουν τούτον τον κατεξοχήν γενέθλιό σας μήνα. Αυτές θα είναι ευχάριστες. Για ορισμένους θα πραγματοποιηθεί εκείνο που έχετε ευχηθεί και για άλλους θα έρθει μία αποκάλυψη που θα σας βγάλει από το αδιέξοδό σας! 

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι ή όσες βρίσκεστε σε δεσμό θα δώσετε μία εσωτερική μάχη για τον γάμο ή για την σχέση σας. Είναι πιθανόν να σας «πολιορκήσει» ένα νεότερο ή συνομήλικό σας άτομο. Ενδέχεται να το γνωρίσετε σε κάποιον κοινό χώρο που συναντιόσαστε ή στον επαγγελματικό χώρο του ενός από τους δύο σας. Αυτή η προσωπική σας εξέλιξη θα σας γοητεύσει, αλλά ταυτόχρονα θα σας φέρει μπροστά στο ηθικό δίλλημα να απιστήσετε ή όχι στον-στην σύζυγο ή στον-στην σύντροφό σας. Είναι ευνόητο ότι κάποιοι-ες θα αντισταθείτε και θα μείνετε πιστοί στον άνθρωπό σας. Ορισμένοι ωστόσο ίσως να ενδώσετε, αντιμετωπίζοντας κατόπιν τους φόβους και τις ενοχές σας.

Οι χωρισμένοι-ες που βρίσκεστε σε κατάσταση αναμονής για το τελικό αποτέλεσμα της σχέσης σας, θα ξεκινήσετε σιγά-σιγά να επικοινωνείτε με την ή τον πρώην σας διαμέσου τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων. Προσέξτε να μην λέτε πράγματα παραπάνω από όσα χρειάζονται και καλό θα είναι, εάν δεν είστε βέβαιοι-ες γι αυτά που θέλετε να πείτε, να μην τα λέτε καθόλου. Η έξυπνη επικοινωνία, με ειλικρίνεια και χωρίς εντυπωσιασμούς, θα σας φέρει σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια πιο κοντά και ενδεχομένως στην επανασύνδεση!

Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες που θέλετε να κάνετε μία καλή γνωριμία, θα ανταμώσετε στον δρόμο σας μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, μικρότερης ηλικίας από τη δική σας ή έστω συνομήλικη-ο. Θα υπάρξει μεταξύ σας καλό επίπεδο επικοινωνίας. Ενδεχομένως να έχετε κάποιο κοινό ενδιαφέρον και το φλερτ να ξεκινήσει με αυτήν την αφορμή. Παρά τις αντιστάσεις και τους δισταγμούς σας, προβλέπεται να προχωρήσετε σε όλο και περισσότερη οικειότητα με το άτομο αυτό, που δεν αποκλείεται να γίνει το επόμενο ταίρι σας!

Στον επαγγελματικό σας χώρο θα κυριαρχήσει η καλή επικοινωνία με τα άτομα που συνεργάζεστε ή έρχεστε σε επαφή πάνω στο αντικείμενό σας. Ενδεχομένως να υπάρξει μία επιμόρφωση ή κάποιο σεμινάριο που θα σας πληροφορήσει για τις νέες εξελίξεις στο επάγγελμά σας. Αν η δουλειά σας το προβλέπει, θα έχετε αύξηση του πελατολογίου σας  και υποστήριξη γενικότερα από τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Τα οικονομικά σας θα βρεθούν σε άνοδο. Ίσως να σας έρθουν χρήματα από μεριά που δεν περιμένετε!

Εάν δεν εργάζεστε και θέλετε να μπείτε στον επαγγελματικό στίβο, θα βρείτε κάτι που θα σας ταιριάζει και θα σας αρέσει. Μπορεί να σας βοηθήσει να εισέλθετε στην νέα σας δουλειά ένας δικός σας άνθρωπος. Θα ξεκινήσετε δυναμικά και θα δέχεστε καλές αμοιβές. Εάν το αντικείμενο που θα απασχοληθείτε έχει σχέση με την επικοινωνία ή ακόμη και με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα ωφεληθείτε ακόμα περισσότερο και δεν αποκλείεται να βρεθείτε στο ξεκίνημα μας λαμπρής καριέρας!

ΙΧΘΥΣ : Το Εννιά από τα Ραβδιά.

Αυτόν τον μήνα θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας και θα τους νικήσετε. Ο μήνα θα είναι δυναμικός και θα φέρει εξελίξεις, ωστόσο το πεδίο που θα «εργαστείτε» περισσότερο είναι το ψυχολογικό. Εκεί θα επέλθει για αρκετούς η λύτρωση από τα δεσμά του φόβου, που σας έχει καθηλώσει. Μάλλον θα «καταλάβετε» ότι ο «μπαμπούλας» δεν είναι έξω, αλλά μέσα σας!

Σε αρκετά παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια είναι πιθανόν να κάνει «κουμάντο» το «τέρας με τα πράσινα μάτια»! Δηλαδή η ζήλεια. Που στην υπερβολή της, κάνει ζημιά στην σχέση σας. Αντιθέτως σε μία υγιή, ναζιάρικη μορφή μπορεί να παίξει εποικοδομητικό ρόλο. Αν ωστόσο έχετε φτάσει εσείς ή το ταίρι σας ή και οι δύο να ζηλεύετε υπερβολικά, ενδεχομένως και χωρίς να το καταβαίνετε να καταπατάτε έναν νόμο του σύμπαντος, που αφορά την προσωπική ελευθερία και έκφραση του καθενός. Τούτο φτάνει τώρα σε ένα σημείο, στο οποίο ή θα θεραπευτεί ή θα οδηγήσει στην ανάγκη του ενός από τους δύο ή και των δύο σας να αποτινάξετε από πάνω σας μία σχέση που έχει μετατραπεί σε δεσμά! Πριν πάρετε μία τέτοια απόφαση, δοκιμάστε να συζητήσει και να δώσετε την υπόσχεση ότι θα ηρεμίσετε σχετικά με την ζήλεια σας, στην υπερβολή της.

Στους-στις χωρισμένους-χωρισμένες είναι πιθανό ο ένας από τους δύο να παρακολουθεί τις κινήσεις του άλλου, προκειμένου να διατηρήσει μία ελπίδα επανασύνδεσης. Θα προτείναμε να ακολουθήσετε έναν πιο ειλικρινή τρόπο προσέγγισης, όπως είναι ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα. Διαφορετικά κάνετε υπομονή και θα δείτε ευχάριστες ανατροπές προς το τέλος του μήνα. Καλό θα είναι να έχετε δουλέψει με τους εαυτούς σας εκείνα τα σημεία, που σας οδήγησαν στην ασυνεννοησία και στον χωρισμό. Με μέθοδο και αυτογνωσία ενδέχεται να βρεθείτε σε μία αναπάντεχα καλή επανασύνδεση!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας γοητεύσει, αλλά ταυτόχρονα θα σας φανεί ανασφαλής! Ενδεχομένως να πιστεύει ότι είναι λίγη ή λίγος για εσάς! Ή με την ανάστροφη ανάγνωση να πιστεύετε εσείς κάτι τέτοιο για τον εαυτό σας σε σχέση με τον άλλον. Το «φάρμακο»; Σ’ αυτήν την περίπτωση θα προτείναμε την συζήτηση ή τον διάλογο! Προτιμήστε τα, από το να καταπιέζετε μέσα σας αισθήματα κατωτερότητας ή ανωτερότητας. Θα δείτε ότι κατόπιν θα τα πάτε καλά και θα είστε ανάλαφροι-ες μέσα στην νέα σας γνωριμία.

Στον επαγγελματικό σας τομέα, ενδέχεται η εργασία σας να σας κουράσει λίγο παραπάνω από ότι συνήθως. Ίσως να σα ζητηθούν ορισμένες υπερωρίες. Προβλέπεται, από την άλλη, αυτό να ανεβάσει και τις μηνιαίες αποδοχές σας, τουλάχιστον γι αυτόν τον μήνα. Δείξτε ψυχραιμία για το φόρτο εργασίας και μην πανικοβάλλεστε. Θα είναι παροδικό. Εξάλλου δείτε το θετικά, ότι δηλαδή πάει καλά η δουλειά σας! Τα οικονομικά σας θα είναι καλά, αλλά παρακάτω σας περιμένουν ακόμα καλύτερε μέρες!

Αν δεν εργάζεστε προς το παρόν και βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, αρχικά θα πούμε ότι θα βρείτε μία καλή δουλειά, εκείνοι οι οποίοι έχετε πολλά προσόντα, ώστε να απασχοληθείτε σε ένα απαιτητικό αντικείμενο. Πχ. εξειδικευμένες γνώσεις, ξένες γλώσσες, πτυχίο, μεταπτυχιακό κτλ. Γενικότερα για όλους, θα εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο , όπου θα εκτιμηθούν οι γνώσεις σας, η προϋπηρεσία σας, ή, αν δεν υφίσταται κάτι από αυτά τα δύο, η εργατικότητά σας. Επίσης δείξτε όρεξη να μάθετε το αντικείμενο στο οποίο θα εργαστείτε, μέσω κάποιας εισαγωγικής εκπαίδευσης που πιθανόν θα λάβετε. Ενδέχεται να ξεκινήσετε με πιο ταπεινές αμοιβές, αλλά στην πορεία αυτές να αυξηθούν, αναλόγως της εξέλιξής σας στον νέο σας χώρο.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u