Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2021


                ΚΡΙΟΣ  :  Η Δικαιοσύνη.

Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε τούτον το μήνα, είναι να τηρείτε όσο γίνεται τους κανόνες. Αποφύγετε τους πλάγιους τρόπους, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα συναισθηματικά σας. Μην βασανίζετε το μυαλό σας για το ένα και για το άλλο. Απλά πείτε την αλήθεια, ενδεχομένως όταν αυτή μπορεί να ειπωθεί.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η σχέση θα είναι ισορροπημένη. Επιδιώξτε να έχετε μικρές εκπλήξεις, που θα δώσουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας. Προπάντων μην είστε αυστηροί-ες με τα λάθη που μπορεί να κάνει το ταίρι σας. Εδώ δεν εννοούμε κάποια παράλληλη γνωριμία, αλλά μικρές αστοχίες της καθημερινότητας. Συνδυάστε μεταξύ σας την ηρεμία με την ευγένεια και θα περάσετε έναν γαλήνιο μήνα.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό και σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, ενδεχομένως το εμπόδια για την επίτευξή της να είναι η μεταξύ σας σκληρότητα. Ο-η ένας-μία κατηγορεί την-τον άλλην-ον, βλέποντας μόνο τα λάθη της άλλης πλευράς. Ίσως έχετε υψώσει μεταξύ σας ένα τείχος εγωισμού! Θα χρειαστεί να γίνετε πιο αντικειμενικοί-ες. Διαφορετικά, σκεφτείτε την περίπτωση ότι μπορεί να μην τα βρίσκετε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ενώ με κάποιον άλλον να ήταν πιο βατά τα πράγματα. Θα πρέπει να διερευνήσετε μέσα σας αν φταίει αυτό ή αν έχετε δύσκολο χαρακτήρα, εσείς ή ο-η άλλος-η. Έτσι θα ξέρετε τι να αλλάξετε και πώς να κινηθείτε στο εξής.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο σε επαγγελματικό χώρο. Προβλέπεται μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να σπάσει ο πάγος. «Διασκεδάστε» με αυτήν την διαδικασία και την αναμονή και… απολαύστε το. Παρακάτω η κατάσταση θα πάρει τον δρόμο της. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Στην εργασία σας θα χρειαστεί να είστε τυπικοί και προσεκτικοί στο θέμα της τάξης. Μην παραβλέπετε τους κανόνες, γιατί θα σας επικρίνουν αυστηρά. Κατά τ’ άλλα η ίδια η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Οι αμοιβές σας θα είναι τακτικές και δίκαιες. Ίσως να κάνετε, ή να γίνει, στον χώρο σας μία νέα συνεργασία με καλές προοπτικές για το μέλλον της δουλειάς. Παρόλα αυτά να προσέχετε τι υπογράφετε!

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, πρόκειται να απορροφηθείτε σε μεγάλη πόρτα του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα. Να είστε τυπικοί. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά και σιγά-σιγά θα ισορροπήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες!

     ΤΑΥΡΟΣ  :  Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

Έρχονται αλλαγές στην ζωή σας προς το καλύτερο. Έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας και μην χάνετε τις καλές ευκαιρίες. Αφήστε τον εαυτό σας να σκεφτεί και να νιώσει αισιόδοξα. Παρόλα αυτά ακούτε το ένστικτό σας, όταν σας πληροφορεί πως κάτι δεν σας ταιριάζει.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα έρθει η ανανέωση της σχέσης σας. Ενδεχομένως αυτό να γίνει μέσα από ένα παιχνίδι ζήλειας. Ωστόσο μην το παρατραβήξετε, ώστε να προκύψουν υπερβολικές εντυπώσεις, πως όντος κάτι υπάρχει σε εσάς ή στο ταίρι σας. Αν πράγματι ο ένας ή ο άλλος φλερτάρετε με τρίτο άτομο, καλό θα είναι να μην το προχωρήσετε περισσότερο. Εστιάστε στον δεσμό ή στον γάμο σας και κάντε εκεί… την προκοπή σας! Στα δεσμευμένα ζευγάρια ενδέχεται να γίνει πρόταση γάμου!

Οι χωρισμένοι-ες, που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας , θα έχετε δύο επιλογές  :  α) Ή θα αλλάξετε συμπεριφορά, τόσο εσείς, όσο και η-ο άλλη-ος, προκειμένου να γίνει μία πετυχημένη επαναπροσέγγιση. β) Ή θα μπει ένα καινούριο πρόσωπό στην ζωή σας, την δική σας ή του-της άλλου-ης, που θα κάνει την διαφορά από την πρώτη στιγμή! Δηλαδή κάτι πρόκειται να αλλάξει, αλλά τί θα είναι τελικά αυτό θα το αποφασίσετε οι ίδιοι σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα φέρει αλλαγές στην ζωή σας. Το άτομο που θα γνωρίσετε θα έχει τον τρόπο, αν το θέλετε κι εσείς, να σας αλλάξει την ζωή και να σας φέρει μπροστά σε ευχάριστες προκλήσεις. Θα είναι κάτι δυνατό, το οποίο θα κληθείτε να διαχειριστείτε. Σκεφτείτε λογικά, αλλά ταυτόχρονα ακούστε και την εσωτερική σας φωνή. Εναλλακτικά συμβουλευτείτε ένα-μία φίλο-η που εμπιστεύεστε, ή έναν-μία ψυχοερευνητή-ρια που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

Η εργασία σας θα πάει πολύ καλά! Ευχάριστες αλλαγές θα φέρουν άνοδο και χρηματικές αυξήσεις! Να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε σε καινούρια πράγματα και δεδομένα. Θα σας ωφελήσουν! Κάποιοι προβλέπεται να υπογράφετε ένα καθοριστικό επίσημο χαρτί! Μην κάνετε πίσω, εκτός εάν δεν σας καλύπτουν ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες. Έστω κι έτσι, θα είστε και πάλι καλά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Για όσους αναζητάτε εργασία, θα ανοίξει για εσάς μία καινούρια και δυνατή πόρτα! Ίσως να το είχατε προσπαθήσει από νωρίτερα, ή να είχατε οργανώσει την σκέψη σας για το πώς θα δράσετε. Έρχεται η ώρα της δικαίωσής σας! Ξεκινάτε ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο, με πολύ αισιόδοξες χρηματικές προοπτικές!

 ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Ο Άσσος από τα Κύπελλα.

Καινούρια ξεκινήματα με καλές προοπτικές σας περιμένουν. Κάθε τι που θα κάνετε στον επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα, θα έχει την «έγκριση» της εσωτερικής σας φωνής!

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, η συναισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί. Ενδεχομένως να επικοινωνήσετε περισσότερο ρομαντικά μεταξύ σας. Αυτό θα δώσει μία νέα πνοή στον δεσμό ή στον γάμο σας. Καλό θα είναι, ωστόσο, να κρατάτε το μέτρο στην μεταξύ σας  καλοπροαίρετη κατά τ’ άλλα επικοινωνία, ώστε να μην εξαντληθείτε σε αβρότητες! Συνδυάστε την ουσία με την καλώς νοούμενη διπλωματία. Η πιθανότητα, επίσης, μίας εγκυμοσύνης είναι μεγάλη.

Οι χωρισμένοι-ες θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε και πάλι κοντά. Αυτό θα φέρει κάποιο καλό αποτέλεσμα, εάν υπάρχει μεταξύ σας δυνατή αγάπη. Δηλαδή, αν επικρατεί η ερωτική χημεία, ή η συνήθεια, ή η κτητικότητα, χωρίς το θεμέλιο της ουσιαστικής αγάπης, ενδέχεται η επανασύνδεσή σας να μην πάει πολύ μακριά! Γι αυτό αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας να σας γεμίσουν!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας εμπνέει εμπιστοσύνη κι εσείς σε εκείνην-ον! Αυτό θα είναι ένα στοιχείο, το οποίο θα επαυξήσει την μεταξύ σας χημεία, δίνοντάς σας από νωρίς την αίσθηση πως μπορείτε να πάτε μαζί μακριά στο μέλλον! Κάτι τέτοιο δεν θα είναι πρόωρο, εφόσον θα πρόκειται για αληθινή αίσθηση που θα πηγάζει από μέσα σας. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι «τολμηρό», κόντρα στα στερεότυπα, που θέλουν να είστε επιφυλακτικοί-ες!

Στην εργασία σας τα πράγματα θα εξελιχθούν δυναμικά. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις χρηματικές σας αποδοχές, οι οποίες θα είναι καλύτερες από τις προσδοκίες σας! Ταυτόχρονα θα υπάρχει στην δουλειά σας ένα κλίμα αλληλεγγύης και χαράς. Συνδυάζοντας το δημιουργικό και το «εμπορικό» κομμάτι τέλεια! Καλό θα είναι να ελέγξετε την κάπως σπάταλη διάθεσή σας.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα είστε σε καλή στιγμή για την ιδανική επιλογή! Ευνοείστε για την επαγγελματική σας αποκατάσταση σε ένα χώρο που θα σας ταιριάζει και θα σας υποδεχτούν με θετική στάση. Αφήστε τα καλά σας στοιχεία να βγουν και να φανούν, ώστε να κερδίσετε ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις. Μην κάνετε «δήθεν» πράγματα. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.

                ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Η Δύναμη.

Ένας πολύ δυναμικός μήνας για εσάς! Θα τα καταφέρετε! Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας. Αρκεί βέβαια οι στόχοι σας να είναι προσαρμοσμένοι  στους συμπαντικούς νόμους, που ζητούν σε ότι κάνουμε να λαμβάνουμε υπόψη μας το καλό των άλλων!

Παντρεμένοι-ες; Ή δεσμευμένοι-ες; Θα έρθετε πιο κοντά, κυρίως ερωτικά. Εάν το προηγούμενο χρονικό διάστημα η ερωτική σας επαφή είχε υποτονίσει, τούτη θα έρθει ξανά δυναμικά στην ζωή σας! Παράλληλα θα κάνετε μαζί δημιουργικά πράγματα. Καλό θα είναι να χαρείτε αυτήν την έντονη φάση, όμως αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, επειδή ενδεχομένως το πάθος να σας θολώσει την λογική. Αφήστε τις για αργότερα.  Λίγο παρακάτω θα μπουν πολλά πράγματα στην θέση τους.

Αν έχετε χωρίσει κι επιζητάτε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, θα τα καταφέρετε με… όχημα την γοητεία που ασκείτε ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον. Θα έρθετε κοντά, σχεδόν από κάποιον μαγνητισμό που αλληλεπιδρά ανάμεσά σας! Ωστόσο θα χρειαστεί να κάνετε μία συζήτηση και να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Εάν πράγματι δεν αποφύγετε το κομμάτι της ειλικρινούς επικοινωνίας μεταξύ σας, επειδή το θεωρείτε αυτονόητο, θα πετύχετε μεγάλη ανανέωση στην σχέση σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες προσέξτε μία καινούρια γνωριμία, που θα σας ξετρελάνει ερωτικά. Ίσως… να φοβηθείτε το πάθος σας και να κάνετε πίσω, ή ίσως… να εξαντλήσετε την παθιασμένη χημεία σας σχετικά σύντομα. Αν λοιπόν θέλετε να κρατήσετε αυτήν την γνωριμία στην ζωή σας, επιδιώξτε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας με ειλικρίνεια. Συνδυάστε το ερωτικό στοιχείο με την επικοινωνιακή σας συνδιαλλαγή. Μην φαίνεστε, εσείς ή ο άλλος, σαν να βαριέστε να συζητάτε, δίνοντας έμφαση μόνο στις «ανεβασμένες» στιγμές μεταξύ σας.

Εάν εργάζεστε, η δουλειά σας θα σας δικαιώσει. Πρόκειται να σας αναγνωρίσουν και να σας ανταμείψουν για την επαγγελματική σας προσφορά. Δεχτείτε με χαρά τις γενναιόδωρες κινήσεις προς το άτομό σας, αλλά ταυτόχρονα μείνετε προσγειωμένοι. Κατά βάση μην αναλαμβάνετε κάτι για το οποίο δεν είστε βέβαιοι ότι θα το διεκπεραιώσετε σωστά. Μπορεί οι έπαινοι κατόπιν να γίνουν επικρίσεις. Να είστε φιλότιμοι, όμως να προστατεύετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Έτσι θα είστε σταθεροί στην επιτυχία και τα κέρδη σας!

Αν αναζητάτε νέα εργασία, θα μπορέσετε να εισέλθετε στον χώρο που θέλετε. Ίσως να έχετε ήδη προσπαθήσει γι αυτό. Ορισμένοι ενδέχεται να είχατε χάσει την ελπίδα σας. Μία δυνατή ανατροπή, ωστόσο, θα σας φέρει εκεί που νομίζατε ότι δεν θα μπορέσετε να πλησιάσετε. Ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί! Το Σύμπαν… συνωμοτεί υπέρ σας! Προσέξτε τα όρια τα δικά σας και των άλλων. Μην αναλαμβάνετε επιπλέον ευθύνες που ενδεχομένως δεν θα μπορέσετε να εξυπηρετήσετε. Ούτε να μπαίνετε πολύ-πολύ… στα χωράφια των άλλων.

ΛΕΩΝ  : Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα.

Αυτός ο μήνας θα σας βρει να δίνετε έμφαση στα πρακτικά θέματα της ζωής! Θα οργανωθείτε και θα βάλετε τάξη. Τούτο θα σας βγει σε καλό. Θα έχετε επίσης την τύχη με το μέρος σας, κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα δείτε την σχέση σας να βελτιώνετε. Ίσως σε αυτό να παίξει σημαντικό ρόλο η οικονομική άνοδος και των δύο σας, ή έστω του ενός από τους δύο σας, η οποία θα διώξει το επιπλέον άγχος της επιβίωσης. Πρόκειται να συνεννοηθείτε καλά πάνω σε πρακτικά θέματα, που θα έχουν σχέση με την αγορά πραγμάτων ή γενικότερα με τα έξοδά σας. Ταυτόχρονα η σχετική επάρκεια χρημάτων, θα σας  δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε εκείνα, που ίσως στερηθήκατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Θα δείτε τα καθημερινά πλην σημαντικά σας όνειρα να πραγματοποιούνται. Θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές και θα έρθετε πολύ κοντά! Αφεθείτε και μην αναλύετε πολύ τα γεγονότα.

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε να έρθετε και πάλι κοντά στην ή στον πρώην σας, καλό θα είναι να βρείτε ένα πρακτικό τρόπο να την-τον πλησιάσετε. Αυτό σημαίνει ότι ως επί το πλείστον η μεταξύ σας απομάκρυνση συνέβη, επειδή δεν μπορούσατε να συνεννοηθείτε σε θέματα τις καθημερινότητας. Ενδεχομένως ο-η ένας-μία να παρεξηγούσε την-τον άλλην-ον με εύκολες αφορμές! Τα συναισθήματά σας είναι αμοιβαία και δυνατά. Εκείνο που μένει είναι να μάθετε κι οι δύο να υποχωρείτε σε σημεία που θα κρατήσουν την σχέση σας σε ηρεμία. Με αυτήν  την λογική θα έρθετε ξανά κοντά και θα τα καταφέρετε!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο σε επαγγελματικό χώρο, ή σε χώρο κοινού ενδιαφέροντος, όπως είναι κάποιο χόμπι κτλ. Αρχικά θα υπάρξει μεταξύ σας αμοιβαία εκτίμηση, η οποία θα ενέχει στοιχεία ερωτικής έλξης! Σιγά-σιγά αυτά θα αποκαλυφθούν και θα ξεκινήσει ένα φλερτ που θα σας οδηγήσει σε κάτι σταθερό. Θα έχετε καλή συνεννόηση μεταξύ σας και θα συντονίσετε… τις συχνότητές σας!

Η δουλειά σας γι αυτόν το μήνα θα είναι το δυνατό κομμάτι σας! Θα κυριαρχήσει η λογική, η οποία θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις κι επιλογές. Τα κέρδη ή τα εισοδήματά σας θα είναι σε ανοδική πορεία. Φροντίστε να έχετε σε σωστή ισορροπία το κομμάτι που σκέφτεστε και το κομμάτι που πράττετε. Μην αγχώνεστε, αλλά ούτε και να ξεχνιέστε στην επιτυχία. Επιδιώκετε να γίνεστε καλύτεροι!

Αν ψάχνετε για νέα εργασία, το Σύμπαν… συνωμοτεί για να την βρείτε, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Μην απογοητευτείτε, εάν βρεθείτε σε έναν χώρο, που ενδεχομένως δεν θα είναι εκείνος που πραγματικά θα θέλατε και ονειρευόσασταν. Ίσως αυτό να ήταν μία παραπλανητική ψευδαίσθηση. Χαρείτε με αυτό που θα έχετε! Από οικονομικής τουλάχιστον πλευράς θα είστε πολύ ικανοποιημένοι.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Το Τρία από τα Ξίφη.

Καλείστε αυτόν το μήνα να κάνετε κάποιο ξεκαθάρισμα στην ζωή σας εφ όλης της ύλης! Ότι δεν σας ταιριάζει θα ξεκινήσετε να το… ξεριζώνετε. Αργότερα στην θέση του… θα σπείρετε ότι σας δίνει την χαρά της ζωής!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια η κατάσταση θα είναι σχεδόν μονόδρομος! Ή θα λυθούν τα προβλήματά σας, ή θα απομακρυνθείτε! Η περίοδος που κάνατε υπομονή και προσπαθήσατε, ενδεχομένως να έχει λήξει. Είναι η ώρα των αλλαγών. Αυτή κατά βάση δεν είναι μία αρνητική πρόβλεψη, γιατί πολλοί-ες θα δείτε όντος την αναγέννηση του δεσμού ή του γάμου σας. Κάποιοι-ες, βέβαια, θα χρειαστεί να χωρίσετε, προκειμένου να απελευθερωθείτε και να δείτε την ζωή σας με αισιοδοξία για το μέλλον της. Δυστυχώς δεν διορθώνονται όλες οι σχέσεις. Υπάρχει ασφαλώς και η ενδιάμεση λύση για ορισμένους-ες, δηλαδή να παραμείνετε τελικά στον γάμο σας ως δύο συγκάτοικοι, εφόσον αυτός ούτε βελτιώνετε, ούτε σας εξυπηρετεί να τον τελειώσετε.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, στους-στις περισσότερους-ες αυτό θα έχει γίνει για σοβαρούς λόγους. Επομένως ακόμη κι αν έχετε συναισθήματα, σκεφτείτε το πολύ καλά, αν σας αξίζει μία τόσο προβληματική σχέση. Εξάλλου γιατί να σας προσέχει ο άλλος, εάν εσείς οι ίδιοι δεν προσέχετε τον εαυτό σας και τον εκθέτετε σε λάθος σύντροφό; Επιδιώξτε την επανασύνδεση, μόνο εάν έχετε χωρίσει για ασήμαντους λόγους. Διαφορετικά, προχωρήστε την ζωή σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα τα δώσετε όλα σε μία καινούργια γνωριμία που θα σας συναρπάσει! Αυτό θα είναι αμοιβαίο κι από την μεριά της-του άλλης-ου. Εάν παρατηρήσετε κάποια μυστικοπάθεια στην γυναίκα ή στον άντρα που θα γνωρίσετε αντίστοιχα, διερευνήστε διακριτικά αν αυτή είναι θέμα χαρακτήρα, ή αν υπάρχει προηγούμενη σχέση, η οποία δεν έχει τελειώσει οριστικά. Αν ανακαλύψετε το δεύτερο, μην εγκαταλείψετε, αλλά κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση. Το πιθανότερο είναι το άτομο που θα γνωρίσετε να θέλει να ξεφύγει οριστικά από το παρελθόν του.

Στην εργασία σας θα κινηθείτε δυναμικά και θα πετύχετε στόχους. Ίσως να κουραστείτε λίγο παραπάνω, αλλά θα ανταμειφθείτε ικανοποιητικά και θα νιώσετε δικαιωμένοι. Ίσως να σας ενοχλήσει κάποια «άδικη» κριτική προς το άτομό σας από ανώτερό ή από συνάδελφό σας. Ωστόσο μην αντιδράσετε, αλλά συνεχίστε απλά να είστε καλοί στην δουλειά σας. Το θέμα θα ξεχαστεί. Εάν βέβαια δεχτείτε μία καλοπροαίρετη κριτική που έχει στόχο να σας κάνει καλύτερους, ασφαλώς ακούστε την και αφομοιώστε τα στοιχεία που σας αγγίζουν.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα λάβετε μία υπόσχεση από επαγγελματικό χώρο που σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε. Παρόλα αυτά ενδέχεται να καθυστερήσει η ειδοποίηση και η πρόσληψή σας. Αυτό είναι πιθανόν να σας αγχώσει, αλλά τελικά θα έχει καλό φινάλε! Που σημαίνει ότι θα σας καλέσουν, έστω και με καθυστέρηση. Εάν θελήσετε να κάνετε ένα διακριτικό τηλεφώνημα στο ενδιάμεσο της αναμονής σας, ώστε να μάθετε πού βρίσκεστε, δεν θα είναι λάθος. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να σας ηρεμίσει μέχρι το τελικό αποτέλεσμα!

              ΖΥΓΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης.

Θα αναζητήσετε παραδοσιακούς τρόπους για να κάνετε τις δουλειές σας. Ίσως όμως να χρειαστεί και να καινοτομήσετε, όταν τα πράγματα δεν γίνονται διαφορετικά. Στις σχέσεις σας θα επιδιώξετε την επισημοποίηση, αν δεν έχει ήδη γίνει.

Τα παντρεμένα ζευγάρια θα έρθετε πιο κοντά μέσω μίας πιο πατροπαράδοτης αντίληψης της σχέσης σας. Ενδεχομένως οι ρόλοι άντρας-γυναίκα να ξεκαθαρίσουν κατά τι παραπάνω, χωρίς αυτό να βλάπτει την μεταξύ σας σχέση, τουναντίον στην προκειμένη περίπτωση μπορεί και να την ενδυναμώνει. Μία εγκυμοσύνη είναι πιθανή.

Τα δεσμευμένα ζευγάρια θα επιλέξετε την επισημοποίηση της σχέσης σας, είτε αυτή γίνει με τον παραδοσιακό γάμο, είτε με έναν εναλλακτικό σύγχρονο τρόπο, που ωστόσο από νομικής πλευράς θα σας αναγνωρίζει ως συζύγους. Η πιθανότητα εγκυμοσύνης προβλέπεται επίσης.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα βρείτε ξανά μεταξύ σας, είναι πιθανή για τον σκοπό αυτόν, η διαμεσολάβηση ενός κοντινού σας ατόμου. Μάλλον θα έχει παρακινηθεί από τον έναν από τους δύο σας. Εάν η σχέση σας είχε κάποια περιθώρια ελευθερίας κινήσεων, αυτά θα χρειαστεί να περιοριστούν και να γίνει περισσότερο «κλασική» σχέση. Έτσι, πράγματι θα  σταθεροποιηθείτε και θα αποφύγετε τα επαναλαμβανόμενα πήγαινε-έλα.

Οι ελεύθεροι κι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα μέσω τρίτου ατόμου, που θα παίξει τον ρόλο του μεσάζοντα! Οι εντυπώσεις που θα έχετε θα είναι μάλλον καλές και θα το σκεφτείτε σοβαρά να προχωρήσετε αυτήν την γνωριμία. Ορισμένοι-ες ενδέχεται να δεχτείτε ή να προτείνετε ένα προξενιό, με την κλασική έννοια. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα ξεπερασμένο, εάν η εσωτερική φωνή σας, σας λέει ότι καλώς πράττετε.

Η δουλειά σας θα ακολουθήσει προς το παρόν έναν πιο παραδοσιακό δρόμο εξέλιξης, που θα βασίζεται σε κλασικά επαγγελματικά μοτίβα. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως, μπορεί να είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν καινοτομίες. Εκεί καλό θα είναι να προσαρμοστείτε και να μην αφήσετε πίσω τον εαυτό σας, ενώ οι άλλοι θα συμμορφώνονται με τα νέα δεδομένα. Από οικονομικής πλευράς θα είστε απόλυτα ασφαλείς και θα λαμβάνετε τακτικά τις χρηματικές αμοιβές σας.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα ωφεληθείτε από έναν χώρο, στον οποίο θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ιεραρχία ή ιεράρχηση των καθηκόντων. Θα χρειαστεί να αποδεχτείτε αυτήν την παράμετρο, αν θέλετε να υποστηρίξετε την παραμονή σας εκεί. Κατά τ’ άλλα θα είναι ένας αξιοπρεπής και ασφαλής χώρος για την μόνιμη επαγγελματική σας αποκατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Το ξεσήκωμα της φύσης θα σας βρει αυτόν το μήνα, αφού θα ασχοληθείτε αρκετά με τα ζώα και τα φυτά! Ενδεχομένως να ανήκετε σε ζωοφιλικό σύλλογο, ή να είστε λάτρεις των φυτών εσωτερικού χώρου. Επίσης ορισμένοι θα ασχοληθείτε με καλλιέργειες που προβλέπει η εποχή του Φλεβάρη.

Στο σπιτικό σας, αν βρίσκεστε σε γάμο ή σε δεσμό με συγκατοίκηση, ένα καινούριο κατοικίδιο ενδέχεται να βρει την θαλπωρή της νέας του οικογένειας! Επίσης κάποια φυτά εσωτερικού χώρου, ίσως να προστεθούν σε εκείνα που ήδη έχετε, και να ομορφύνουν επιπλέον τον χώρο σας! Οι κύριοι είναι πιθανόν να χαρίσετε λουλούδια στην αγαπημένη σας, ενώ αντίστοιχα οι κυρίες να δεχτείτε μία πανέμορφη ανθοδέσμη από τον σύζυγο ή τον σύντροφό σας. Η αγάπη της φύσης θα πάρει διαστάσεις αγάπης και χαράς στην μεταξύ σας σχέση! Το ερωτικό στοιχείο θα τονωθεί και θα απορρέει σαν αποτέλεσμα των ατόφιων συναισθημάτων σας. Είναι πιθανή μία εγκυμοσύνη.

Εάν έχετε χωρίσει κι επιζητάτε την επανασύνδεση, θα εμπνευστείτε από… τα σοφά διδάγματα της φύσης για το πώς να προσεγγίσετε τον ή την πρώην σας. Μία καθαρή και ακομπλεξάριστη προσέγγιση σε συνδυασμό με ένα απλό δώρο από φυσικά υλικά, θα δώσει την λύση στο αδιέξοδό σας. Ενδεχομένως να επιζητάτε έναν εξεζητημένο τρόπο προσέγγισης, αλλά εκείνα που θα σας φέρουν κοντά, θα είναι η απλότητα και η αυθεντικότητα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με άτομο που θα σας βγάζει μία φυσική έλξη, χωρίς να είστε σε θέση να το αναλύσετε. Θα σας συνεπάρει αυτή η νέα γνωριμία και θα αφεθείτε στην δυναμική της. Αντίστοιχα θα πράξει και η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε. Γύρω στην Άνοιξη θα είστε ζευγάρι!

Η εργασία σας θα είναι σε καλή πορεία και θα εξελίσσεται μέρα με την μέρα δυναμικά. Θα βγάζετε αρκετά χρήματα. Αν είστε μισθωτός θα αμείβεστε στην ώρα σας και θα δεχτείτε αύξηση! Όσοι ασχολείστε με αγροτικά επαγγέλματα ή  πουλάτε αγροτικά προϊόντα θα ωφεληθείτε πολύ, όπως επίσης όσοι είστε αλιείς ή ιχθυοπώλες.

Εάν ορισμένοι αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να σας προσλάβουν σε μία δουλειά, που θα είναι της προτίμησής σας! Τούτη, ωστόσο, η ευκαιρία θα σας έρθει σαν αστραπή και σχεδόν δεν θα πιστεύετε στην καλή σας τύχη! Αξιοποιείστε ότι γνωρίζετε πάνω στο αντικείμενο που θα κάνετε. Αφήστε ταυτόχρονα τον εαυτό σας να εκφραστεί ανεπιτήδευτα, χωρίς βέβαια να ξεχνάτε ότι βρίσκεστε σε επαγγελματικό χώρο! Θα αμείβεστε ικανοποιητικά και θα έχετε την δυνατότητα να επαυξήσετε τα έσοδά σας αναλόγως της εξέλιξής σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ : Το Πέντε από τα Πεντάκτινα.

Ίσως ο μήνας να σας δυσκολέψει σε ορισμένα θέματα. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει από εκεί που δεν την περιμένετε! Ενδεχομένως τα προβλήματά σας να λυθούν… μαγικά, αρκεί να τα μοιραστείτε με τους σωστούς ανθρώπους.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ενδέχεται να αναβάλετε ορισμένα σχέδιά σας, προκειμένου να δώσετε βαρύτητα στην οικονομική σας ανάκαμψη ή ενίσχυση. Κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να σας απογοητεύσει, εφόσον κάθε πράγμα θα γίνει στην σωστή στιγμή. Τουναντίον θα πρέπει να χαίρεστε που βάζετε πάνω από όλα το καλό του γάμου ή του δεσμού σας κι όχι τις προσωπικές σας απαιτήσεις ο καθένας σας ξεχωριστά. Συζητήστε μεταξύ σας με ειλικρίνεια και δώστε σημασία στην καλή σας συνεννόηση και στην αμοιβαία κατανόηση.

Εάν βρίσκεστε σε κατάσταση χωρισμού, κι επιθυμείτε να είστε και πάλι μαζί, εκείνο που θα σας εμποδίσει προς στιγμήν είναι ένα είδος πινγκ-πονγκ που θα παίζετε μεταξύ σας! Τούτο θα αφορά στην ενοχή που θα πετάτε ο-η ένας μία στην-στον άλλην-ον. Θα έχετε την τάση να ρίχνετε τα περισσότερα λάθη στην άλλη πλευρά. Κάτι τέτοιο θα εντείνει την μεταξύ σας κόντρα και δεν θα βοηθήσει να τα ξαναβρείτε. Καλύτερα να είστε μετρημένοι-ες για το τι λέτε ο ένας για τον άλλον. Αφήστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε και δοκιμάστε ξανά προς το τέλος του μήνα, με περισσότερη ευθύνη ο καθένας σας για τα δικά του λάθη.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα μοιραστείτε αρκετές σας σκέψεις και απόψεις. Ενδεχομένως η άνετη επικοινωνία μεταξύ σας να σας γοητέψει και να σας κάνει να νιώσετε επιπλέον οικειότητα. Αυτό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα αρχίσετε να ανοίγεστε συναισθηματικά ο ένας απέναντι στον άλλον. Προσέξτε μόνο, εάν μιλάτε για τα προβλήματά σας, να μην δίνετε μεταξύ σας την εντύπωση ότι ψάχνετε για… ψυχολόγο! Κατά βάση να επικρατεί περισσότερο ένα αισιόδοξο κλίμα για τα προβλήματα της ζωής κι όχι μία μοιρολατρία που θα ρίξει την ενέργειά σας.

Στην δουλειά σας ενδέχεται να ακούσετε για αλλαγές που θα σας προβληματίσουν. Ακόμη χειρότερα, εάν το προηγούμενο χρονικό διάστημα η εργασία σας πέρασε διακυμάνσεις. Κατά βάση θα δοκιμαστεί κάπως η ψυχραιμία σας. Παρόλα αυτά τα πράγματα θα πάρουν την θέση τους, ακόμη και την τελευταία στιγμή. Θα βρεθεί η λύση κι η δουλειά σας θα ανακάμψει. Οι αμοιβές σας θα ξαναπάρουν την τακτική τους μορφή πληρωμής, εάν είχαν γίνει πιο σπασμωδικές στο διάστημα της ανασυγκρότησης.

Όσοι ψάχνετε για νέα εργασία, καλό θα είναι να μην αγχωθείτε, ούτε να βιαστείτε. Το καλό πράγμα αργεί! Οπότε αφήστε τον χρόνο να σας πηγαίνει αργά αλλά σίγουρα στην ιδανική επαγγελματική πόρτα-πύλη! Τούτο ενδέχεται να συμβεί προς το τέλος του μήνα ή ακόμη και τον αμέσως επόμενο.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  :  Ο Τροχός της Τύχης.

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας αυτόν το μήνα! Τούτο όμως δεν σημαίνει πως οι δικές σας αποφάσεις κι επιλογές δεν θα είναι καθοριστικές. Κατά βάθος θα ξέρετε μέσα σας πιο θα είναι το σωστό, οπότε καλύτερα να το πράττετε!  

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα έρθει μία καλή περίοδος συνεννόησης και «συνεργασίας». Καλό θα είναι, ωστόσο, να μην αφήνετε μικρά λάθη, δικά σας ή του-της άλλου-ης, να περνούν απαρατήρητα ή ασχολίαστα. Αυτό, γιατί θα μπορούσαν να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Το σημαντικό θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα τα επισημαίνετε. Μην τα παρουσιάζετε σε μεγαλύτερη διάσταση από εκείνη που έχουν. Φροντίστε να είστε αντικειμενικοί-ες και ευγενικοί-ες. Κάτι τέτοιο θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα βελτίωσης στην επικοινωνία σας. Επίσης επενδύστε στο χιούμορ, όταν κολλάει σε περιπτώσεις.

Οι χωρισμένοι-ες που επιθυμείτε να είστε και πάλι μαζί, δεν έχετε παρά να διεκδικήσετε την επανασύνδεση. Εναλλακτικά, να κρατήσετε θετική στάση στην προσέγγιση του άλλου. Εκείνο που θα έχει την μεγαλύτερη σημασία, θα είναι η αυτοπεποίθηση που θα έχετε ο-η ένας-μία κι η-ο άλλη-ος. Δηλαδή, μην νιώθετε σαν να πειραματίζεστε, αλλά ότι πραγματικά ξέρετε τι θέλετε και το διεκδικείτε σθεναρά! Για να έχει τούτο επιτυχία, σαφώς θα πρέπει να συνοδεύετε από αντίστοιχες δηλώσεις! Για παράδειγμα δεν μπορείτε να λέτε  :  «Θα τα καταφέρουμε μαζί!» και κατόπιν να λέτε  :  « Έχω πολλά προβλήματα αυτόν τον καιρό, που με εμποδίζουν να τα δώσω όλα». Θα χρειαστεί να είστε σταθεροί στα λόγια και στις κινήσεις σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία με αρκετό και αμοιβαίο ενθουσιασμό! Η γνωριμία αυτή μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε χώρο. Με λίγα λόγια μιλάμε για μία τυχερή κι αναπάντεχη συγκυρία! Για να κρατήσει και να εξελιχθεί, θα χρειαστεί να προσγειωθείτε σχετικά σύντομα στην πραγματικότητα. Εάν θέλετε, κι ο ένας κι ο άλλος, να είστε σε μία ανεβασμένη συχνότητα συνεχώς, τούτο θα σας κουράσει, αλλά και θα απογοητεύεστε με το παραμικρό. Ποντάρετε πάνω στις καλές σας προθέσεις, αλλά έχετε κατανόηση για τον παράγοντα του ανθρώπινου λάθους, που μπορεί να προκύπτει. Λειτουργήστε με αρκετή κατανόηση μέχρι να γνωριστείτε καλύτερα.

Στην δουλειά σας η τύχη θα είναι ξεκάθαρα με το μέρος σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παίρνετε ρίσκα. Καλύτερα να βεβαιώνεστε για κάτι, πριν το κάνετε πράξη. Ωστόσο πολλά πράγματα θα σας έρθουν όπως τα θέλετε. Απολαύστε τα, όμως έχετε και το βλέμμα σας στο μέλλον. Πώς δηλαδή οι καλές τωρινές συγκυρίες θα μπορούσαν να έχουν θετική επίδραση στο επαγγελματικό σας μέλλον. Κάντε μία είδους «επένδυση» της παρούσης ευημερίας για το μετά. Τα κέρδη σας θα είναι ανεβασμένα, ενώ εάν λαμβάνετε μισθό, θα αυξηθεί!

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, πρόκειται να λάβετε θετική απάντηση από επαγγελματικό χώρο, στον οποίο έχετε στείλει βιογραφικό, ή έχετε περάσει από συνέντευξη. Θα πάρετε μεγάλη χαρά κι ικανοποίηση! Ένα όνειρό σας θα πραγματοποιηθεί. Ανοίγει για εσάς μία καινούρια επαγγελματική πύλη! Πάρτε το ζεστά και μπείτε δυναμικά κι αποφασιστικά στον νέο σας εργασιακό στίβο. Θα αλλάξει ριζικά η επαγγελματική και η οικονομική σας κατάσταση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Ακόλουθος από τα Κύπελλα.

Ένας μήνας εκπλήξεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτός ο Φεβρουάριος για εσάς, όντας άλλωστε ο κατ’ εξοχήν γενέθλιος μήνας σας! Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις, που θα συνοδεύονται από επίσης ευχάριστες αλλαγές! Το Σύμπαν σας ευνοεί και σας ανακουφίζει από τις ταλαιπωρίες που περάσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα δώσετε την μάχη σας! Ένας πειρασμός νεαρότερης ηλικίας πρόκειται να σας βρει και να σας διχάσει, ανάμεσα στην αφοσίωση στο ταίρι σας και στην απιστία. Αν ενδώσετε στον νεαρότερο άντρα ή στην νεαρότερη γυναίκα, ο δεσμός ή ο γάμος σας θα κινδυνέψει να περάσει μία δυσμενή και ριψοκίνδυνη φάση. Αν παραμείνετε αφοσιωμένοι-ες στον άνθρωπό σας, αυτό θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά του. Θα φανεί τότε ότι κανένας και καμία δεν μπορεί να μπει ανάμεσά σας!

Οι χωρισμένοι-ες θα βρεθείτε σε κατάσταση πολιορκίας από την ή τον πρώην σας. Εναλλακτικά εσείς  σκοπεύετε να την ή τον πολιορκήσετε! Η επανασύνδεση με αυτά τα δεδομένα θα είναι σχετικά εύκολη υπόθεση. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να δώσετε βάρος στην ουσία της σχέσης σας. Δηλαδή δεν αρκούν οι εντυπωσιασμοί της στιγμής, αλλά η δουλειά πάνω στη σχέση στην καθημερινότητά της. Αυτό μπορείτε να το καταφέρετε με υπομονή.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, πρόκειται να κάνετε καινούρια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα νεαρότερης ηλικίας από την δική σας. Αυτό ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ανασφάλεια και να νιώσετε ότι θα είναι κάτι που θα κρατήσει για σύντομο χρονικό διάστημα. Τούτο δεν είναι απαραίτητο. Ότι ευχόμαστε αυτό και μας έρχεται. Επίσης δεν χρειάζεται να αμφιβάλετε πως το άλλο άτομο σας θέλει πραγματικά.

Η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Κυρίως θα δείτε μία έξαρση στο επικοινωνιακό κομμάτι της εργασίας σας. Αν ασχολείστε με κάτι που ενέχει έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας, τότε θα έχετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες για άνοδο. Δώστε προσοχή στην ποιότητα της επικοινωνίας. Μην αναλώνεστε σε φλυαρίες ή σε ατελείωτες υποθέσεις, αλλά στην ουσία και στις εποικοδομητικές πληροφορίες γύρω από την δουλειά σας. Τα χρηματικά δεδομένα σας επιτέλους θα ανέβουν!  Καλό θα είναι να νιώσετε ευγνωμοσύνη απέναντι στο Σύμπαν, κι απέναντι στους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν!

Αν ψάχνετε για καινούρια δουλειά, αρχικά φροντίστε να ενημερωθείτε σωστά για ότι σας ενδιαφέρει. Μην πάτε… τυφλοσούρτη! Η σωστή ενημέρωση θα σας οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή λύση για το επαγγελματικό σας αδιέξοδο. Κατά τ’ άλλα προβλέπεται να ξεκινάτε εργασία.

       ΙΧΘΥΣ  :  Το Εννιά από τα Ραβδιά.

Ασφαλείς αλλά ενδεχομένως και κάπως περιορισμένους σας βρίσκει αυτός ο μήνας. Ίσως να διχαστείτε μέσα σας, ανάμεσα στην εγκαρτέρηση για κάποιες αλλαγές, που θέλετε να έρθουν, και στην αποτίναξη των πραγμάτων, που μπορείτε να διώξετε από πάνω σας!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια η αγάπη ενδεχομένως να έχει πάρει κάποια μορφή καταπίεσης. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μεταξύ σας ζήλειας. Καθώς όμως κάτι τέτοιο καταπατά τον συμπαντικό νόμο  της ελευθερίας, δεν είναι ένας καλός οιωνός για το μέλλον του δεσμού ή του γάμου σας, ή έστω της ευτυχίας σας. Χαλαρώστε και δείξτε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Έτσι τα πράγματα θα γλυκάνουν και η σχέση σας, όπως και η ζωή σας, θα ομορφύνουν. Αν δυσκολεύεστε, συμβουλευτείτε έναν-μία ειδικό των σχέσεων, που εμπιστεύεστε, ή που έχετε ακούσει καλές κριτικές γι αυτόν-ην.

Αν έχετε χωρίσει και σας απασχολεί ιδιαίτερα η επανασύνδεσή σας, αρκεί να κοιτάξετε μέσα σας και θα πάρετε την πληροφορία που θέλετε! Ο λόγος για την επανένωση είναι συναισθηματικός; Ή κτητικός; Εφόσον ισχύει το πρώτο, θα σας έρθει η κατάλληλη ευκαιρία και θα είστε ξανά μαζί! Εάν ισχύει το δεύτερο, είναι προτιμότερο να περιμένετε να δείτε μέσα σας τα πραγματικά σας συναισθήματα και μετά να προχωρήσετε στην επανασύνδεση. Μία επανασύνδεση… τρόπαιο, δεν θα σας ωφελήσει.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα διαπιστώσετε πως διεκδικείτε έντονα ένα άτομο, ή εναλλακτικά, εκείνο εσάς. Με το άτομο αυτό θα έρθετε κοντά και θα ανακαλύψετε την χημεία σας! Παρόλα αυτά θα πρέπει να χαλαρώσετε την πρότερη διεκδίκησή σας, ο-η ένας-μία και η-ο άλλη-ος, γιατί ενδεχομένως χωρίς να το καταλάβετε να δημιουργηθεί μία καταπιεστική σχέση. Κάτι τέτοιο, δηλαδή η καταπίεση, όπως αναφέραμε και παραπάνω, καταπατά τον συμπαντικό νόμο της ελευθερίας!

Στην εργασίας σας ενδέχεται να κουραστείτε λίγο παραπάνω. Ίσως μέσα από υπερωρίες ή αλλαγές βάρδιας κτλ. Ωστόσο θα είναι κάτι προσωρινό και θα τα καταφέρετε. Οι αμοιβές σας, θα προσαρμόζονται στις επιπλέον απαιτήσεις της δουλειάς σας. Όμως, μπορεί να μην είναι προς το παρόν εξαιρετικά γενναιόδωρες, όσο θα τις θέλατε. Τουλάχιστον θα αμείβεστε τακτικά και στην ώρα σας.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα εισέλθετε σε έναν αξιοπρεπή και αξιόπιστο χώρο, που όμως θα έχει απαιτήσεις ή ιδιορρυθμίες. Αν δείξετε υπομονή, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι προσαρμόζεστε και ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Εξάλλου θα αμείβεστε ικανοποιητικά και με σταθερό ρυθμό πληρωμών.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης. Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, έρχεται φορτωμένος με πολλά και σημαντικά δώρα, ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη Θα δικαιωθείτε, ή θα δικαιώσετε έναν άνθρωπο που μπο ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ιούλιος 2021. Μήνας  Τρία  ( 3 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

Οι εποχές αλλάζουν… και εσείς μαζί! Τροποποιήσεις θα έρθουν σε σχέσεις, φιλίες, συ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u