Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2019


Κριός : Το Πέντε από τα Ραβδιά.

Χρόνια πολλά! Ένας μήνας μικρών θαυμάτων θα είναι για σας αυτός ο Ιανουάριος! Ξεμπερδεύουν καταστάσεις, που πιθανόν να ήταν μπερδεμένες μέχρι τον τελευταίο μήνα του χρόνου που φεύγει. Εσείς ωστόσο θα έχετε μία πολύ δυνατή Πρωτοχρονιά, γιατί η ομαλοποίηση θα αρχίσει να ανατέλλει ήδη από τις τελευταίες μέρες του προηγούμενου μήνα! Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε πολύ ότι κάποιες υποθέσεις σας θα πάνε καλά τόσο γρήγορα, θα το δείτε και θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Στον ερωτικό σας τομέα παίζονται λίγο «πονηρά» παιχνίδια.
Ο άνθρωπός σας έχει ανασφάλειες και σας δοκιμάζει, φέρνοντάς σας σε σχετική αμηχανία. Το μόνο που θέλει στην πραγματικότητα είναι να δει εάν τον ή την αγαπάτε αληθινά. Δείξτε άφοβα την αγάπη σας και θα ηρεμίσει.
Ελέγξτε όμως το θυμό σας, για να μη δημιουργηθεί ένταση για το τίποτα.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας, είστε στόχος ενός ατόμου που σας θέλει πολύ, αλλά το παίζει αδιάφορος ή αδιάφορη. Εδώ χρειάζεται να βρείτε τον τρόπο, να κάνετε αυτό το άτομο να σας ανοιχτεί πρώτο! Επαγγελματικά και οικονομικά δρομολογούνται καλύτερα από ότι θα περιμένατε.

Ταύρος : Ο Ιππότης από τα Ξίφη.

Χρόνια πολλά! Με δυναμισμό, που πηγάζει από μέσα σας, υποδέχεστε αυτόν το χρόνο! Είστε αποφασισμένοι να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας βασάνισε το μυαλό και να προχωρήσετε με τόλμη στο νέο έτος. Την Πρωτοχρονιά θα είστε από τα πιο λαμπερά άτομα, όπου βρεθείτε. Εάν υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες με τον ή την σύντροφό σας, θα τις επιλύσετε δυναμικά αλλά και με τρόπο που θα συγκινήσει τον άνθρωπό σας. Γενικότερα, ακόμα κι αν σας βγει να γίνετε κάπως αυστηροί με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, θα το κάνετε με τρόπο που οι άλλοι θα καταλάβουν ότι θέλετε να προλάβετε τα χειρότερα και κατά βάθος θα το εκτιμήσουν, ακόμα κι αν δείξουν ότι πειράζονται.
Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου σας, ως επί το πλείστον, θα γνωρίσετε έναν  άντρα με στολή, γοητευτικό και με ξεκάθαρες απόψεις. Οι ελεύθεροι κύριοι Ταύροι από την άλλη θα διεκδικήσετε με επιμονή αλλά και με κομψό τρόπο μία πανέμορφη γυναίκα, που θα σας ξετρελάνει, χωρίς να είναι ξεκάθαρες οι σκέψεις κι οι αποφάσεις της. Καλείστε να δείτε πόσο ικανοί κατακτητές είστε!
Οικονομικά κι επαγγελματικά θα πάτε πολύ καλά και δε θα υπάρξει εμπόδιο, που δε θα το ξεπεράσετε. Βαδίζετε με σταθερά και σίγουρα βήματα.

Δίδυμοι : Η Εγκράτεια.

Χρόνια πολλά! Με καλή και θετική ενέργεια μπαίνει για το ζώδιό σας ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς! Νιώθετε όμορφα κι αισθάνεστε από την αρχή του έτους ότι θα πάει καλά όλος ο χρόνος! Για τους και τις Διδύμους που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, προβλέπεται ένας ισορροπημένος μήνας για τη σχέση σας. Συνεννοείστε πολύ καλά και λειτουργείτε με σύμπνοια. Περνάτε τέλεια πρωτοχρονιά!
Η αρμονία στη σχέση σας, σας φέρνει χαρά κι ικανοποίηση όλες τις μέρες του μήνα! Συναντάτε γνωστούς και φίλους και πιθανόν άτομα που είχατε να δείτε καιρό. Αυτός ο Ιανουάριος είναι ιδανικός μήνας για τους χωρισμένους που θέλουν επανασύνδεση. Θα σας δοθεί μία πολύ καλή ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας. Αν θέλετε πολύ την επανασύνδεση, αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειές σας και γίνετε δεκτικοί στο να πιστέψετε ξανά στο μέλλον αυτής της σχέσης.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα ασχοληθείτε κυρίως με ένα φλερτ, που θα εξελιχθεί σταθερά και δυναμικά.
Σταθερά και δυναμικά θα είναι για σας και τα οικονομικά κι επαγγελματικά σας, με τάσεις ανοδικές σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Όσοι αναζητάτε εργασία, θα ξεκινήσετε δουλειά σε χώρο, που είχατε συνεννοηθεί από τον προηγούμενο χρόνο.

Καρκίνος : Το Οκτώ από τα Ραβδιά.

Χρόνια πολλά! Καλωσορίζετε το νέο χρόνο και δεν αποκλείεται να βρίσκεστε σε ταξίδι ή με δικά σας άτομα, που ήρθαν από μακριά, για να κάνετε όλοι μαζί  Πρωτοχρονιά! Ο πρώτος μήνας του χρόνου σας ανοίγει επιτυχίες σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.
Είναι επίσης καλές οι σχέσεις με το περιβάλλον σας. Ίσως σας κουράσει κάπως η πολυπραγμοσύνη που καλείστε να επιτελέσετε, και συμβουλευτικά θα λέγαμε να κρατήσετε όσο γίνεται χαμηλή ταχύτητα, για να μην εξουθενωθείτε.
Οι ενασχολήσεις με τα πρακτικά θέματα στέφονται από επιτυχία, αλλά ενδέχεται να δημιουργήσουν κάποια θέματα με τον ή την σύντροφό σας, που ίσως να εκφράσει παράπονα, γιατί δεν σας βλέπει πολύ. Κρατήστε χαμηλούς τόνους κι εκφράστε την αγάπη σας, επεξηγώντας στο ταίρι σας αυτά που πρέπει να κάνετε. Μην έχετε την απαίτηση να τα καταλαβαίνει όλα μόνος του ή μόνη της. Αν δεν δείξει κατανόηση, τότε δυστυχώς έχετε δίπλα σας έναν κάπως εγωιστικό χαρακτήρα και θα χρειαστεί να του το πείτε για να το συνειδητοποιήσει.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες Καρκίνοι μπαίνετε σε μια σχεδόν αστεία γνωριμία, από την άποψη ότι με το άτομο που θα ερωτευτείτε αμοιβαία, πολύ πιθανόν θα έχετε στην αρχή ανταγωνισμό και φαινομενική αντιπάθεια μεταξύ σας!

Λέων : Ο Βασιλιάς από τα Πεντάκτινα.

Χρόνια πολλά! Μία εκτόξευση των οικονομικών σας πρόκειται να δείτε τον Ιανουάριο, ενώ και η τύχη είναι με το μέρος σας! Στον οικογενειακό, ή στον φιλικό, ή στον επαγγελματικό σας χώρο σας προστατεύει ένας ισχυρός άντρας και δεν σας αφήνει ποτέ εκτεθειμένους.
Γενικότερα έχετε επιτυχία και αφθονία, ενώ αν είστε ταυτόχρονα ένας θεληματικός και συνεπής χαρακτήρας, αυτές οι εύνοιες δεν θα σας εγκαταλείψουν εύκολα!
Η Πρωτοχρονιά σας θα είναι γεμάτη λάμψη κι απόλαυση! Τα ζευγάρια που βρίσκεστε σε συγκατοίκηση ή σε γάμο, βλέπετε το «ταμείο» του σπιτιού σας να γεμίζει. Σαν συνέπεια γεμίζετε ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Προσέξτε ωστόσο να μην πέσει ο ένας ή ο άλλος στην παγίδα του κόμπλεξ, εάν η αύξηση των οικονομικών προέλθει από τη μεριά του ενός από τους δύο συντρόφους. Μοιραστείτε τη χαρά με τον ή την σύντροφό σας, που προοδεύει κάπως παραπάνω, κι αυτό θα δώσει χαρά στον ή στην σύντροφό σας και θα φέρει την ευτυχία.
Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου προβλέπεται να γνωρίσετε έναν γοητευτικό και καλά στεκούμενο οικονομικά άντρα. Ενώ οι ελεύθεροι κύριοι Λέοντες   θα γνωρίσετε μία γυναίκα, που θα σας δώσει έμπνευση στη ζωή σας και στη δουλειά σας. Όσοι κι όσες αναζητάτε εργασία θα λάβετε πολύ υποστήριξη από έναν ισχυρό άντρα.

  Παρθένος : Η Κρίση.

Χρόνια πολλά! Κάτι θα ακούσετε ή κάτι θα σας ανακοινώσουν τον πρώτο μήνα του χρόνου, που θα φέρει ανακούφιση ή μια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα σας ή στη ζωή σας γενικότερα. Η Πρωτοχρονιά σας βρίσκει με πολύ θετικούς ανθρώπους γύρω σας και με ανανεωμένη διάθεση, ενώ έχετε και μία ενδόμυχη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά τη νέα χρονιά!
Εάν είστε γυναίκα σε σχέση, αυτόν το μήνα είναι πολύ πιθανόν να σας γίνει από το σύντροφό σας πρόταση γάμου! Σε μία άλλη εκδοχή ενδέχεται να σας γίνει πρόταση για συγκατοίκηση, κάτι που μπορεί να ειπωθεί τόσο από τον άντρα όσο κι από τη γυναίκα της σχέσης. Για τους χωρισμένους φαίνεται ό ή η πρώην σας να σας προσεγγίζει για επανασύνδεση. Και πολύ πιθανόν να ξεκινήσει δίνοντάς σας ευχές τη μέρα της Πρωτοχρονιάς! Μείνετε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους προσεγγίσεις και, γιατί όχι, έχετε έτοιμη τη στάση και τη θέση που θα πάρετε.
Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες του ζωδίου, κάπως περισσότερο ευνοείται η εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας γνωριμίας σε σχέση, παρά η γνωριμία με ένα εντελώς καινούριο άτομο, κάτι που ωστόσο δεν αποκλείεται εντελώς.
Όσοι κι όσες είστε ήδη σε γάμο θα δείτε το γάμο σας να ανανεώνεται και το πάθος σας να αναζωπυρώνεται. Ανανέωση προβλέπεται και στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, ενώ γίνεστε περισσότερο αισιόδοξοι ως προς αυτά. Αν αναζητάτε εργασία, περισσότερο ευνοείται να επιστρέψετε σε μία παλιότερη δουλειά σας, παρά να βρείτε κάτι εντελώς καινούργιο.

Ζυγός : Το Δύο από τα Ραβδιά.

Χρόνια πολλά! Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς σας περιμένει με έντονα δημιουργικές προθέσεις! Θα περάσετε μία εκπληκτική Πρωτοχρονιά, και δεν αποκλείεται αρκετοί από τους παραβρισκόμενους να προέρχονται από τον επαγγελματικό σας  χώρο ή να κάνετε Πρωτοχρονιά οργανωμένη από την εργασία σας! Ακόμα ενδέχεται εσείς να ανήκετε στα πιο υψηλά ιεραρχικώς πρόσωπα! Γενικότερα ο Ιανουάριος σας «ανεβάζει» πολύ επαγγελματικά. Αναγνωρίζεστε και ανταμείβεστε! Αν ωστόσο κάποιοι αναζητάτε εργασία, είναι πολύ καλός μήνας για να μπείτε στη δουλειά, που πασχίσατε από πριν να κατακτήσετε!
Στα αισθηματικά σας υπάρχει σταθερότητα για όσους κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο. Ενώ η διάθεσή σας προς τον ή την σύντροφό σας γίνεται ακόμα καλύτερη, εξαιτίας της επαγγελματικής σας προόδου. Προσέξτε ωστόσο τις ισορροπίες και τις εντυπώσεις. Μη δώσετε λανθασμένη εντύπωση ότι η αιτία της καλής σας διάθεσης είναι μόνο η άνοδος της εργασίας σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει τον ή την σύντροφό σας να νιώσει υποδεέστερος ή υποδεέστερη.
Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα δεχθείτε έντονη πολιορκία από θαυμάστρια ή θαυμαστή σας, που θα σας αρέσει. Αναλόγως της δικής σας στάσης θα προχωρήσει ή όχι. Πολύ καλά θα σας πάει ο μήνας κι από οικονομικής πλευράς, σε συνάρτηση ως επί το πλείστον με τα επαγγελματικά σας ή κι από κάποια επιτυχημένη πώληση, που θέλετε να κάνετε.

Σκορπιός : Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Χρόνια πολλά! Οι άντρες του ζωδίου σας θα σταθείτε τυχεροί με την είσοδο του νέου μήνα και του καινούργιου χρόνου, επειδή θα βρεθείτε με καλή παρέα, στην οποία θα υπάρχουν όμορφες και πρόσχαρες γυναίκες.
Το γυναικείο στοιχείο γενικότερα σας πάει αυτόν το μήνα, που σας βρίσκει να περιτριγυρίζεστε από  θηλυκές υπάρξεις! Εξίσου τυχερές θα είστε και οι γυναίκες Σκορπιοί, αφού θα βρεθείτε με αγαπημένα γυναικεία πρόσωπα και ίσως να δείτε φίλες ή γνωστές σας, που έχετε να συναντήσετε καιρό.
Φροντίστε το στυλ σας και την εμφάνισή σας γενικότερα, κυρίως την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, γιατί θα έχετε να «ανταγωνιστείτε» αρκετές «θεές» του στυλ!
Εξίσου καλά αυτόν το μήνα «φροντίστε» τη σχέση με τον σύντροφό σας. Υπάρχει αγάπη μέσα του κι έρωτας για σας, αλλά κάποια άλλη γυναίκα παραφυλάει πότε θα τον βρει στενοχωρημένο και ταλαιπωρημένο για να τον «παρηγορήσει»!
Οι ελεύθεροι άντρες του ζωδίου σας θα κάνετε δυνατή γνωριμία με μία όμορφη και δυναμική γυναίκα, που θα σας ταρακουνήσει με το ταπεραμέντο της!
Όσο για τις ελεύθερες γυναίκες του ζωδίου , η πιο πιθανή περίπτωση είναι να πέσετε πάνω σ΄έναν άντρα, που στη δουλειά του φοράει στολή. Είναι καλή χρονική στιγμή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Καλό θα είναι να διεκδικείτε αυτά που δικαιούσθε και θα τα πάρετε.

Τοξότης : Ο Ερημίτης.

Χρόνια πολλά! Σε ένα πραγματικό ή ένα νοερό ταξίδι θα σας βρει ο πρώτος μήνας του καινούριου χρόνου! Αν τελικά το ταξίδι είναι νοερό αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε «αλλού» ενώ θα βρίσκεστε με παρέα, αλλά σημαίνει ότι θα έχετε μία ανεπτυγμένη φαντασία. Θα μοιάζετε κάπως με τα παιδιά, που νιώθουν ότι έξω από το σπίτι τους πάνω σε ένα έλκηθρο με τάρανδους πετάει ο άγιος Βασίλης! Αυτό δείχνει την εσωτερική σας ανάγκη να φτιάξετε ωραίες εικόνες για τον καινούριο χρόνο και να τον υποδεχτείτε με πολύ αισιοδοξία.
Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο η σχέση σας θα πάει αρκετά καλά. Σας βγαίνει από τη μία να θέλετε να είστε πολύ κοντά στο ταίρι σας κι από την άλλη να αποζητάτε την απομόνωση. Αυτό γίνεται γιατί κάποια πράγματα αλλάζουν μέσα σας και θέλετε να τα δουλέψετε μόνοι σας.
Αν περάσετε το μήνυμα σωστά στον ή στην σύντροφό σας, δεν θα υπάρξει θέμα παρεξήγησης. Τον Ιανουάριο επίσης είναι πολύ πιθανόν να σας προσεγγίσει ένας ή μία πρώην, που θέλει να είστε ξανά μαζί.
Αν σας συνδέουν ακόμη πράγματα μαζί του ή μαζί της, τότε πάρτε την απόφαση να το δοκιμάσετε. Η στάση και των δυο σας θα είναι τώρα ωριμότερη.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας, χωρίς να είστε άτυχοι, μάλλον προτιμάτε αυτόν το μήνα να μείνετε με τον εαυτό σας και να δουλέψετε τη σχέση σας μαζί του, δηλαδή εσείς με εσάς! Ευνοούνται καινούριες ιδέες στα επαγγελματικά και καινούρια ξεκινήματα, ενώ το οικονομικό σας αρχίζει σιγά – σιγά να παίρνει ανοδική πορεία!

  Αιγόκερως : Το Πέντε από τα Πεντάκτινα.

Χρόνια πολλά! Ο δικός σας πρώτος μήνας του νέου έτους θα μπει με την τέλεια αρμονία σε υλικές ανέσεις κι απολαύσεις και σε αγάπη γύρω σας.
Πολλοί στο περιβάλλον σας γενικότερα αλλά και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα χαρούν με την παρουσία σας και θα σας εκφράσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, την εκτίμησή τους.
Αν αυτόν το μήνα χρειαστείτε βοήθεια σε κάποιο θέμα σας, σίγουρα θα βρεθεί ο άνθρωπος, που θα σας τη δώσει. Θα πάνε πολύ καλά τα επαγγελματικά σας, κυρίως μέσα από την εμπιστοσύνη που χτίσατε με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε ή έχετε συναλλαγές.
Ως συνέπεια της καλής σας επαγγελματικής εξέλιξης, θα έχετε άνοδο και στα οικονομικά σας. Ευνοείστε ιδιαιτέρως όποιοι ασχολείστε ή ανήκετε σε κάποια επαγγελματική ομάδα.
Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο καλείστε να συνεννοηθείτε και να λύσετε κάποια κοινά θέματα, που σας δυσκολεύουν. Αυτό ίσως σας κρατήσει σε μία σύντομης διάρκειας ερωτική απόσταση.
Αν δεν σας ενοχλεί κάτι πολύ, δείξτε καλή θέληση και «συνεργασία» για να αποφύγετε την παρατεταμένη ερωτική  απομάκρυνση. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καλή γνωριμία σε απρόβλεπτη στιγμή, πιθανότατα σε κάποιο χώρο με κόσμο για αγορές ή διασκέδαση!

   Υδροχόος : Το έξι από τα Κύπελλα.

Χρόνια πολλά! Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθείτε τον πρώτο μήνα του νέου χρόνου. Ως ανθρωπιστές που είστε κι εστιάζετε πολύ στον άνθρωπο, θα έχετε μία ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά, αφού θα συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, που έχετε να δείτε καιρό, κι αυτό για σας είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με τον εκκεντρικό όσο κι επικοινωνιακό σας χαρακτήρα!
Ο μήνας ενέχει γενικότερα για σας μία γλυκιά μελαγχολία, με την έννοια ότι φεύγει ο παλιός χρόνος και νιώθετε ότι δεν πήρατε όσα θα θέλατε. Αν και σας είναι κάπως δύσκολο να το πιστέψετε, θα δείτε ότι αυτή τη χρονιά θα γεμίσει κάθε κενό, που σας άφησε η προηγούμενη!
Εκτιμήστε το και δείξτε τη χαρά σας μέσα από το ζεστό σας χαμόγελο. Στα αισθηματικά σας, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, περνάτε πολύ ήρεμη περίοδο, αλλά με μια ελαφρά απομόνωση από τον άνθρωπό σας, σαν να θέλετε να κάνετε μία εσωτερική ρύθμιση μόνοι σας, για να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά.
Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, εφόσον ταυτόχρονα δεν θα παραλείψετε να δώσετε χρόνο και στον ή στην σύντροφό σας.
Αν κάποιοι είστε χωρισμένοι αλλά με θερμά ακόμη συναισθήματα για τον ή την πρώην σας, ίσως προς το τέλος του μήνα να βρεθείτε μπροστά σε μία καινούρια ευκαιρία επανασύνδεσης.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα επιλέξετε να είστε πιο ήρεμοι συναισθηματικά αυτόν το μήνα, και το πιθανότερο είναι να ξεκινήσετε μία φιλία με μία γυναίκα ή έναν άντρα, που αργότερα θα εξελιχθεί σε έρωτα!
Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας προβλέπεται άνοδος στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, ενώ όσοι δεν εργάζεστε κι αναζητάτε εργασία, το πιθανότερο είναι να βρεθείτε σε ένα χώρο που ήσασταν και στο παρελθόν, παρά σε μία εντελώς καινούρια δουλειά.

   Ιχθύς : Η Σελήνη.

Χρόνια πολλά! Ένα ζώδιο σαν το δικό σας, που τα πάει περίφημα με το στοιχείο της φαντασίας, θα το απογειώσετε μέσα από τη δημιουργική φαντασία, που θα σας βγει αυτόν το μήνα. Ιδιαιτέρως αν ασχολείστε με επαγγέλματα ή χόμπι στα οποία η δημιουργικότητα και η έμπνευση παίζουν ρόλο, θα βρεθείτε σε μία εξαιρετικά καλή στιγμή σας!
Η Πρωτοχρονιά σας θα είναι σχεδόν μαγική και κάτι σας οδηγεί να επιλέξετε ένα ιδιαίτερο μέρος και πολύ αγαπημένους ανθρώπους για να μοιραστείτε αυτήν τη ξεχωριστή μέρα, αποφεύγοντας όσο είναι δυνατόν τις συμβατικές επιλογές!
Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο έχετε την τάση να βγάζετε ζήλια απέναντι στον ή στην σύντροφό σας. Ελέγξτε την ένταση αυτής σας της διάθεσης, για να μη γίνετε αφόρητοι για το ταίρι σας.
Μία δόση ζήλιας μερικές φορές είναι χαριτωμένη σε μία σχέση, αλλά η υπερβολή και μάλιστα άνευ πραγματικού λόγου μπορεί να σας κάνει δυσάρεστους για το άλλο σας μισό. Επίσης φανερώνει ανασφάλεια, που μειώνει τη γοητεία σας. Ίσως αυτόν το μήνα ένα γυναικείο πρόσωπο στο περιβάλλον σας να θέλει να σας επηρεάσει γενικότερα. Προσέξτε αυτήν την επιρροή, ανεξάρτητα αν οι προθέσεις αυτής της γυναίκας είναι καλές ή όχι.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες Ιχθύες, θα ξετρελαθείτε μ΄ένα νέο φλερτ, στο οποίο ο ένας θα παίζει τον «αθώο» στον άλλο. Παράλληλα όμως θα υπάρχει έντονη έλξη! Τα επαγγελματικά σας πάνε καλά και ανοδικά. Χρειάζεται να προσέξετε τις πιθανές παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, γι αυτό αντιμετωπίστε τέτοια περιστατικά με χιούμορ και ανωτερότητα.
Τα οικονομικά σας ενέχουν εκπλήξεις και πιθανόν χρήματα από απρόβλεπτη μεριά. Όσοι αναζητάτε εργασία θα εκπλαγείτε από μία απρόσμενη τύχη, αλλά στην αρχή μην εμπιστεύεστε κανέναν στον καινούριο σας επαγγελματικό χώρο και κρατήστε απόλυτα επαγγελματική και τυπική στάση.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Προβλέψεις Ταρώ Απρίλιος 2020

In category Ταρώ

 Απρίλιος 2020. Μήνας  Εξισορρόπησης. Ο Απρίλιος του 2020 είναι από αριθμολογικής πλευ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u