Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2022


ΚΡΙΟΣ  :  Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Χρόνια πολλά! Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα ξεκινήσει η καινούργια χρονιά σας. Θα δείξετε θέληση και επιμονή, κυρίως στα επαγγελματικά σας θέματα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ενδέχεται να προκύψει η… πανάρχαια πάλη των δύο φύλων! Όχι όμως σε βαθμό που θα σας απομακρύνει από τον άνθρωπό σας. Ίσως να παρθούν κάποιες σοβαρές αποφάσεις, όπως ένας γάμος για τα ανύπαντρα ζευγάρια, οι οποίες ενδέχεται να ληφθούν κατόπιν πίεσης του ενός προς τον άλλον. Προτιμότερο θα είναι ωστόσο, να δείξετε υπομονή και να μην πιέζετε, εκτός εάν κρίνετε, είτε ο ένας είτε ο άλλος, πως το ταίρι σας καθυστερεί πολύ να πάρει αποφάσεις!

Εάν έχετε χωρίσει και είστε ο κύριος της σχέσης, ενδέχεται η πρώην σύντροφός σας να σας θέσει έναν βαθμό δυσκολίας προκειμένου να είστε ξανά μαζί. Μπορεί να το κάνει αυτό, είτε γιατί θα την έχετε ήδη κουράσει στο παρελθόν, είτε γιατί θα θέλει να γίνονται στο εξής τα πράγματα, όπως τα σκέφτεται εκείνη. Με καλή θέληση και πειθώ θα την ξανακερδίσετε και θα βρεθούν οι ισορροπίες.

Αν έχετε χωρίσει και είστε η κυρία της σχέσης, ενδεχομένως ο πρώην σας να χρειάζεται λίγο περισσότερο την κατανόησή σας, τουλάχιστον για ένα χρονικό διάστημα που πιέζεται. Αν του δώσετε χρόνο, και δείξετε εμπιστοσύνη, θα το εκτιμήσει και θα φανερώσει στο εξής τον καλύτερο εαυτό του!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία, μάλλον σε χώρο κοινού επαγγελματικού ή άλλου ενδιαφέροντος, πχ. μορφωτικού, εκπαιδευτικού κτλ. Θα γίνει μία καλή αρχή. Στην συνέχεια θα χρειαστεί ίσως να υπάρξει κατανόηση για έναν προηγούμενο χωρισμό, που δεν έχει κλείσει ακόμη μέσα σε εσάς, ή στον-στην άλλον-η, ή και στον-στην  καθένα-μία σας!

Η χρονιά θα ξεκινήσει δυναμικά στο επαγγελματικό σας κομμάτι! Θα έχετε πολύ δουλειά και μάλλον νέα στοιχεία θα εισχωρήσουν σε αυτήν , που θα σας εντυπωσιάσουν! Επίσης οι αποδοχές που θα λαμβάνετε θα είναι ικανοποιητικές, και δίκαιες σχετικά με το έργο που θα κάνετε.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία πρόκειται να πάρετε βοήθεια, ή να ακούσετε κάποια καλή ιδέα, από μία γυναίκα με γνωριμίες. Διαφαίνεται να ξεκινά για εσάς ένα καινούργιο επαγγελματικό κεφάλαιο, κατά το οποίο θα έχετε δυνατά δεδομένα. Έτσι, θα σας ενδιαφέρει ακόμη περισσότερο να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να σταθεροποιηθείτε εκεί. Θα λαμβάνετε τακτικές και ικανοποιητικές αμοιβές.

ΤΑΥΡΟΣ  :  Το Τρία από τα Πεντάκτινα.

Χρόνια πολλά! Δυναμικά θα ξεκινήσει αυτή η χρονιά για εσάς, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα έχετε επιτυχία.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πρόκειται να έρθετε πιο κοντά με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Ίσως κάποιες δραστηριότητες, ή κάποιοι στόχοι για τους οποίους παλεύετε μαζί, να σας φέρουν πλάι – πλάι τον έναν με τον άλλον και στο συναισθηματικό κομμάτι. Θα έχετε καλές ιδέες για το μέλλον του δεσμού ή του γάμου σας.

Εάν έχετε χωρίσει και περιμένετε την ανατροπή γι αυτό, αυτή θα έρθει! Είτε εσείς, είτε ο-η πρώην σας θα κάνετε την πρώτη κίνηση με αρκετή αυτοπεποίθηση. Θα υπάρξει ανταπόκριση, επειδή υπάρχουν δυνατά συναισθήματα μεταξύ σας, ακόμη κι αν έχουν γίνει λάθη. Στην πορεία φροντίστε, ώστε αυτό που αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον, να φαίνεται και να βγαίνει όχι μόνο στα λόγια σας, αλλά και στην στάση του καθενός σας μέσα στην σχέση. Οι… λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε νέα γνωριμία γύρω από ένα επαγγελματικό ενδιαφέρον. Ή γύρω από μία κοινή δραστηριότητα οποιασδήποτε μορφής! Με το άτομο που θα γνωρίσετε θα έχετε καλή επικοινωνία. Βασιστείτε πάνω σε αυτό για να πάτε και παρακάτω μαζί του. Προσέξτε την υπερβολή στην φλυαρία, ή στην… επαναληπτικότητα των ίδιων και των ίδιων θεμάτων συζήτησης!

Στην εργασία σας θα είστε ήρεμοι και σταθεροί. Θα απολαμβάνετε ξεκάθαρα τα αποτελέσματα της προηγούμενης προσπάθειάς σας. Επίσης προβλέπονται καλές σχέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι τακτικά και γενναιόδωρα. Φροντίστε να μην πέσετε στην παγίδα της… βόλεψης! Αλλά κρατήστε τον εαυτό σας σε ζωντάνια!

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία, θα έχετε μία εξαιρετική πληροφορία από άτομο, το οποίο γνωρίζεται από το επαγγελματικό παρελθόν σας! Εναλλακτικά από γνωστό σας άνθρωπο. Τούτη η πληροφορία, που ενδέχεται να είναι και πρόταση, θα σας ανοίξει έναν νέο επαγγελματικό δρόμο!

ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Ο Τροχός της Τύχης.

Χρόνια πολλά! Ευχάριστες αλλαγές σας περιμένουν ήδη από την αρχή του καινούργιου χρόνου! Μερικές από αυτές θα γίνουν ως αποτέλεσμα της προηγούμενης προσπάθειάς σας.

Ο γάμος ή ο δεσμός σας θα ανανεωθεί. Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε ξεκάθαρα για γάμο. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα γίνει μια ολική… ανακαίνιση στην σχέση σας! Τούτο σημαίνει ότι πολλά πράγματα θα μπουν στην θέση τους, ώστε να βαδίζετε στο εξής πάνω σε μία γερή βάση. Λάθος συμπεριφορές του παρελθόντος θα αντιμετωπιστούν με αμοιβαία συγχώρεση!

Εάν έχετε χωρίσει, η πιθανότητα της επανασύνδεσης θα είναι μεγάλη, ακόμη κι αν μετά τον χωρισμό υπήρξατε με άλλο άτομο, εσείς ή η-ο άλλη-ος! Ο κύκλος της ζωής θα σας δώσει αναπάντεχες ευκαιρίες για επαναπροσδιορισμό της προσωπικής σας ζωής.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, εκεί που δεν το περιμένετε! Και θα είναι και καλή η γνωριμία σας! Όμως μπορεί να συμβούν κι άλλες απίθανες εξελίξεις στα αισθηματικά σας! Όπως να σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον ένα άτομο, το οποίο γνωρίζετε καιρό! Να σας διεκδικήσει μία παλιά σας γνωριμία ή σχέση ξανά κτλ.! Ακούστε προσεκτικά την εσωτερική σας φωνή, προκειμένου να μπείτε στη μία ή στη άλλη περίπτωση, που θα σας τύχει.

Στην εργασία σας μπορεί να γίνουν λιγότερο ή περισσότερο σημαντικές αλλαγές.  Διαφαίνεται να μπορείτε να προσαρμοστείτε σε αυτές. Πιθανόν να ωφεληθείτε, κάτι που θα φανεί από την αρχή, ή στην πορεία. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι ασφαλή.

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία, θα έχετε ευκαιρίες γι αυτό. Αν νιώσετε ότι μπερδεύεστε, καλύτερα να ακούσετε την διαίσθησή σας, παρά την λογική σας. Ακολουθήστε εκείνη την επαγγελματική ευκαιρία που θα σαν κάνει να… χαίρεστε να εργάζεστε. Από οικονομικής πλευράς θα έχετε ανοδική πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Κύπελλα.

Χρόνια πολλά! Θα κινηθείτε μέσα σε ένα υγιές επαγγελματικό ή γενικότερο περιβάλλον. Διατηρείστε σε καλό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους, γιατί εκεί κυρίως θα… παιχτεί η ποιότητα αυτού του μήνα!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες πρόκειται να δείτε την πιο ρομαντική και την πιο αξιαγάπητη πλευρά της-του συζύγου ή συντρόφου σας. Ή εκείνη-ος την δική σας. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να βρεθεί ένας πειρασμός στον έναν από τους δύο σας, κατά πάσα πιθανότητα με άτομο μικρότερης ηλικίας, ή με συνομήλικό σας άτομο που δείχνει για πολύ νεότερο! Έτσι θα έχετε έναν μήνα γεμάτο ερωτικούς… προβληματισμούς. Οι αποφάσεις και οι προτεραιότητες σας θα κρίνουν το αποτέλεσμα αυτών των πειρασμών-προβληματισμών!

Αν έχετε χωρίσει, αλλά θέλετε να είστε και πάλι μαζί με τον ή την πρώην σας, καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον δικό τους ρυθμό, και να μην πιέσετε για πιο γρήγορες απαντήσεις. Προς το τέλος του μήνα διαφαίνεται μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης. Θα χρειαστεί να δείξετε ο ένας στον άλλον την πιο τρυφερή, ή και την πιο παθιασμένη πλευρά σας! Μην αναλωθείτε σε ατελείωτες συζητήσεις, που ενδεχομένως θα σας αφήσουν στεγνούς από το πάθος σας.

Οι ελεύθεροι άντρες ενδέχεται να γνωρίσετε μία λίγο μεγαλύτερή σας γυναίκα, η οποία θα σας γοητεύσει με την εμφάνιση και το μυαλό της! Μπορεί στην αρχή να φανεί δύσπιστη απέναντί σας. Όμως εάν τη κερδίσετε με την ειλικρίνεια και την ευγενική επιμονή σας, τότε θα αφεθεί να σας γνωρίσει καλύτερα κι εσείς εκείνην.

Οι ελεύθερες γυναίκες πρόκειται να γνωρίσετε ένα μάλλον μικρότερό σας άντρα , ο οποίος θα σας διεκδικήσει με πειθώ. Εάν σας πείσει τελικά πως είναι ειλικρινής, μπορεί να τον εμπιστευτείτε και να αφεθείτε σε αυτήν την γνωριμία. Καλό θα είναι να μην σας… μπλοκάρει συνεχώς η πιθανή διαφορά της ηλικίας σας.

Στην εργασία σας θα έχετε επιτυχία, ή θα συνεχιστεί η ήδη υπάρχουσα. Εάν κάνετε μία πνευματική, δημιουργική, ή καλλιτεχνική δουλειά, θα έχετε έναν  εξαιρετικό μήνα για την πρόοδο της! Γενικότερα προβλέπεται να συνδυάζεται η αγάπη για την δουλειά σας με το αντίστοιχο κέρδος! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα λάβετε βοήθεια γι αυτό από γνωστό σας άτομο. Συνιστάτε ωστόσο να κινηθείτε σε επιλογές, οι οποίες θα εκφράζουν τον εσωτερικό σας κόσμο, ή πιο απλά να επιλέξετε μία δουλειά που θα σας αρέσει. Τούτο ασφαλώς δεν σημαίνει να αγνοήσετε το κέρδος και τις αμοιβές σας. Ιδανικά, κρατήστε το μέτρο ανάμεσα στην αγάπη σας για το αντικείμενο εργασίας και στις καλές χρηματικές σας αμοιβές.

ΛΕΩΝ  :  Το Έξι από τα Ραβδιά.

Χρόνια πολλά! Με καλούς οιωνούς ξεκινά ο νέος χρόνος για εσάς! Αφού θα δείτε πολλές υποθέσεις σας να εξελίσσονται όπως τις θέλατε.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έχετε ήδη δείξει τον καλύτερό σας εαυτό και τώρα θα λάβετε την δικαίωσή σας. Αν ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας, κάπως είχε χαθεί στον ρυθμό της καθημερινότητας, αφήνοντας… παραμελημένη την σχέση σας, τώρα θα επιστρέψει κοντά σας με ζωντάνια! Δικαιώνεστε για την υπομονή σας. Ορισμένα ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε για γάμο.

Οι χωρισμένοι-ες που νιώθετε ότι ο χωρισμός σας υπήρξε μία άδικη εξέλιξη της σχέσης σας, πρόκειται να έχετε μια νέα ευκαιρία με την ή τον πρώην σας! Τούτο μάλιστα θα ξεκινήσει από την μεριά του άλλου! Κατά βάση η απομάκρυνση που μεσολάβησε μεταξύ σας, έκανε το πρώην ταίρι σας να κατανοήσει την αξία σας, αλλά και τα συναισθήματα του προς εσάς. Αν όντως θέλετε να δώσετε μία ακόμη ευκαιρία, θα υπάρξει επανασύνδεση. Προσέξτε στο εξής κι οι δύο σας να εκτιμήστε αυτήν την νέα σας προσπάθεια, δίνοντας τους καλύτερους εαυτούς σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, η-ο οποία-ος ενδέχεται να σας… υποβάλει σε ένα σκοτσέζικο ντους! Δηλαδή την μία να δείχνει ενδιαφέρον και την άλλη αδιαφορία. Αρχικά διερευνήστε διακριτικά, εάν αυτό το κάνει επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας της-του, ή επειδή θέλει να παίξει με το μυαλό σας. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση δείξτε υπομονή και χαλαρότητα. Μην φανείτε ότι ανυπομονείτε ή ότι βιάζεστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αυτό θα δημιουργήσει αντίστοιχη ανασφάλεια στην-στον άλλη-ον, και θα φροντίσει να σταθεροποιήσει την στάση του μέσα στην γνωριμία σας, για να μην σας χάσει!

Η εργασία σας θα πάει εξαιρετικά καλά και οι αμοιβές ή τα κέρδη σας θα είναι ανεβασμένα και τακτικά. Ίσως να συναντήσετε μικρές καθυστερήσεις, οι οποίες ωστόσο θα είναι σύντομης διάρκειας, και δεν θα θεωρηθούν σοβαρό εμπόδιο. Καλό θα είναι παρόλα αυτά, εάν πρόκειται να κάνετε μία νέα συνεργασία, να είστε προσεκτικοί στους όρους της. Ακόμη καλύτερα να πάρετε πληροφορίες για το άτομο ή τα άτομα με τα οποία πρόκειται να συνεργαστείτε.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα λάβετε μία μάλλον καθυστερημένη απάντηση από δουλειά στην οποία έχετε ήδη απευθυνθεί. Εναλλακτικά, από δουλειά που θα απευθυνθείτε στις αρχές του μήνα, αλλά μάλλον θα σας καλέσουν προς το τέλος του. Όμως έτσι κι αλλιώς προβλέπεται εν τέλει να σας προσλαμβάνουν. Θα είστε ευχαριστημένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Ο Αυτοκράτορας.

Χρόνια πολλά! Μία αντρική μορφή με δύναμη θα επηρεάσει την ζωή σας. Μπορεί να είναι στο συναισθηματικό σας κομμάτι, ή στο επαγγελματικό.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, ίσως μία σοβαρή απόφαση να παρθεί από τον κύριο της σχέσης. Αν είστε ανύπαντρο ζευγάρι μπορεί να σημαίνει την πρόταση γάμου, ή εναλλακτικά μία ιδέα για συγκατοίκηση κτλ. Αν ήδη βρίσκεστε σε γάμο ενδέχεται να σημαίνει κάποια μετακόμιση, ή μία αγορά που θα σας αλλάξει την ζωή, ή κάποια αλλαγή στα επαγγελματικά του κυρίου, που θα ανεβάσει το οικονομικό επίπεδο του σπιτικού σας κτλ. Προβλέπεται οι αλλαγές να είναι θετικές!

Στα χωρισμένα ζευγάρια η πρωτοβουλία για επανασύνδεση μάλλον θα παρθεί από τον κύριο της σχέσης, ή εναλλακτικά από την κυρία, αν έχει αρκετά δυναμικό χαρακτήρα! Κατά βάση διαφαίνεται να ολοκληρώνεται μία επανασύνδεση. Η επιτυχία της στο μέλλον θα εξαρτηθεί από την ποιότητα της σχέσης. Δηλαδή από την  θετική επιρροή του ενός προς τον άλλον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα έχει καλό κοινωνικό προφίλ και ίσως μία δυνατή εργασία. Τούτο θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Ωστόσο καλό θα είναι να προσέξετε την πιθανότητα να αναπτυχθούν συναισθήματα κατωτερότητας ή ανωτερότητας κτλ. Για να μην συμβεί αυτό, εστιάστε περισσότερο ο-η ένας-μία στον χαρακτήρα της-του άλλης-ου, παρά στα όσα έχει καταφέρει κοινωνικά και επαγγελματικά, χωρίς βέβαια να τα απαξιώνετε.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Ακόμη καλύτερα κι από τις προσδοκίες σας. Ένας δυναμικός άντρας στον χώρο της δουλειάς σας θα ασκήσει θετική επιρροή, και θα είναι υποστηρικτικός στην επαγγελματική σας προσπάθειά. Εναλλακτικά, αν είστε άντρας, μπορεί να είστε… εσείς αυτός! Ή ακόμη, αν είστε μία δυναμική και αποφασιστική γυναίκα να… ανέβετε πιο ψηλά από τους άντρες συναδέλφους σας! Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι τα καλύτερα!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε την υποστήριξη ενός ισχυρού άντρα, ή μίας γυναίκας με εξουσία. Τούτο θα σας ανοίξει μία επαγγελματική πόρτα, η οποία θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε και τις δεξιότητες και τον ενθουσιασμό για να την κάνετε. Φροντίστε να δείξετε υπευθυνότητα. Θα εκτιμηθεί! Θα αμείβεστε γενναιόδωρα.

ΖΥΓΟΣ  :  Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Χρόνια πολλά! Ένας διασκεδαστικός, αλλά και εποικοδομητικός μήνας μπαίνει για εσάς! Θα περνάτε καλά, ενώ θα δρομολογούνται σωστά και οι διάφορες υποθέσεις σας!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα ποντάρετε πάνω στα συναισθήματα και στην γοητεία που έχετε προς τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Έτσι θα μπορείτε να διαχειριστείτε ιδιαίτερες καταστάσεις, εάν προκύψουν. Θα ηρεμείτε τα πνεύματα, όταν χρειάζεται, και δεν θα τα οξύνετε. Το ταίρι σας θα σας ερωτεύεται κάθε μέρα και περισσότερο!

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε μία ακόμη ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, αυτή θα προκύψει με κάποια απρόβλεπτη κίνηση του ενός από τους δύο σας. Διαφαίνεται να ακολουθεί και ο άλλος! Το μυστικό αυτής της καλής εξέλιξης θα είναι τα αμοιβαία συναισθήματά σας, αλλά και ο κρυφός (;) θαυμασμός που κατά βάθος νιώθετε ο-η ένας-μία για την-τον άλλη-ον! Όλα κατόπιν μπορούν να πάνε καλά, αρκεί να μην διστάζετε να δείχνετε την αγάπη σας μεταξύ σας και με λόγια και με πράξεις!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με αφορμή κάποιο γιορτινό τραπέζι, ή μία συγκέντρωση με την ευρύτερη έννοια, εξαιτίας των λαμπερών ημερών που συνεχίζονται! Θα υπάρξει αμοιβαία έλξη και χημεία! Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βάλετε… ετικέτες στην γνωριμία σας και να την αφήσετε να εξελιχθεί με τον δικό της ρυθμό. Στην αρχή δώστε την βαρύτητα στο πάθος ή στην… ανακάλυψη του ενός από τον άλλον!

Στην εργασία σας θα πνεύσει νέος αέρας και διαφαίνεται μία, έως και ριζική, ανανέωση! Ενδέχεται να αναβαθμιστεί η θέση σας, ή να σας γίνει εντός της δουλειάς σας μία ενδιαφέρουσα πρόταση για κάποια μικρότερη ή μεγαλύτερη αλλαγή. Στις αμοιβές σας θα δείτε άνοδο ή αύξηση.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, ίσως να σας βοηθήσει γι αυτό μία γυναίκα με επιρροή. Θα προέρχεται από τον κύκλο των γνωστών σας. Εναλλακτικά μπορεί να είναι η μελλοντική σας εργοδότρια. Γενικότερα θα βρείτε μία καινούργια δουλειά, η οποία θα έχει καλύτερα στοιχεία ή συνθήκες από την προηγούμενή που κάνατε. Θα είστε ευχαριστημένοι, ενώ και οι αμοιβές σας θα είναι τακτικές και δίκαιες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Κύπελλα.

Χρόνια πολλά! Θα δοκιμάσετε τα όριά σας ανάμεσα στην ελευθερία και στην δέσμευση. Ορισμένοι-ες θα βρεθείτε στην κόψη του ξυραφιού στη προσωπική σας ζωή!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πρόκειται να διαχειριστείτε έναν πειρασμό. Μπορεί να είναι ένα τρίτο πρόσωπο, αλλά μπορεί να είναι και μία εσωτερική αναζήτηση, που θα έχει να κάνει με το μέλλον του δεσμού ή του γάμου σας. Εάν συμβαίνει το πρώτο, θα χρειαστεί, εσείς ή το ταίρι σας, αναλόγως, να πάρετε αποφάσεις. Δηλαδή, εάν θα ρισκάρετε την γαλήνη του δεσμού ή του γάμου σας. Αν συμβαίνει το δεύτερο, ίσως να είναι καλύτερο να δώσετε μία γενναιόδωρη ευκαιρία στην σχέση με τον άνθρωπό σας. Μην πάρετε, εσείς ή ο-η άλλος-η, μία επιπόλαιη απόφαση για χωρισμό.

Οι χωρισμένοι-ες καλό θα είναι να κάνετε λίγη υπομονή προτού πάρετε κάποια πρωτοβουλία για επανασύνδεση. Τούτο, γιατί ναι μεν η επανασύνδεση είναι πιθανή να γίνει, όμως δεν θα έχει ουσιαστικό νόημα, εάν δεν συνοδεύεται από πραγματικά συναισθήματα έρωτα του ενός για τον άλλον. Ζυγίστε λοιπόν τα συναισθήματά σας αμοιβαία. Κατόπιν αναρωτηθείτε, αν θέλετε να είστε μαζί από έρωτα και αγάπη, ή από συνήθεια. Αναλόγως τις απαντήσεις που θα πάρετε από τους εαυτούς σας, προχωρήστε σε κίνηση επανασύνδεσης, ή αφήστε την ζωή να σας φέρει παρακάτω ένα πιο… θερμό ταίρι!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες δείχνετε την τάση περισσότερο της αναζήτησης, παρά της δημιουργίας σχέσης. Αυτό δεν θα είναι λάθος. Αρκεί, όταν νιώσετε κάτι έντονο για ένα άτομο, να μην προσπεράσετε από την κεκτημένη σας ταχύτητα για αναζήτηση, αλλά να δώσετε χρόνο και αποκλειστικότητα!

Στην εργασία σας προβλέπονται κάποιες αλλαγές, οι οποίες ενδεχομένως να σας προκαλέσουν ένα άγχος. Παρόλα αυτά, μετά από την πρώτη εντύπωση θα δείτε ότι τα πράγματα είναι ασφαλή για εσάς. Καλό θα είναι να δείξετε προσαρμοστικότητα στις όποιες αλλαγές. Χρηματικά θα είστε ασφαλείς με σταθερές αμοιβές!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε μία κατόπιν της αναζήτησης, που μάλλον έχετε ήδη ξεκινήσει. Η δουλειά που θα βρείτε θα σας είναι αρεστή από την άποψη των χρηματικών αμοιβών σας, αλλά ίσως να μην είναι το αγαπημένο σας αντικείμενο. Ωστόσο στην πορεία θα διαπιστώσετε πως καλύπτει τις ανάγκες σας και θα την δείτε πιο θετικά! Γι αυτό δώστε τον καλύτερο εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Το Άρμα.

Χρόνια πολλά! Ένας δυνατός μήνας μπαίνει για εσάς, αφού η λέξη επιτυχία θα τον χαρακτηρίσει! Σε κάθε τομέα της ζωής σας, που θα δώσετε βαρύτητα, θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα περάσετε σε μία δυναμική φάση. Ίσως να παρθούν αποφάσεις, που είχαν συζητηθεί από καιρό. Η πιθανότητα μίας πρότασης γάμου για τα ανύπαντρα ζευγάρια είναι μεγάλη!  Αρκετές αλλαγές μπορούν να γίνουν, οι οποίες θα είναι για εσάς και τον άνθρωπό σας ένα βήμα προόδου για το μέλλον σας!

Εάν έχετε χωρίσει και επιθυμείτε να έρθετε και πάλι κοντά στον ή στην πρώην σας, θα υπάρξουν δύο βασικές λύσεις  :  α) Ή τούτο θα γίνει, με πολύ ενθουσιασμό κι από τους δύο σας, επειδή θα έχετε καταλάβει ότι θέλετε πραγματικά να είστε μαζί! Κάτι που θα σας το έχει μάθει η περίοδος που περάσατε απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλον. β) Ή μπορεί να έχετε κάνει μία νέα γνωριμία, η οποία να σας έχει ενθουσιάσει πολύ! Στην περίπτωση αυτή όμως θα σημαίνει ότι ένα κεφάλαιο κλείνει κι ένα νέο ανοίγει. Παραδόξως, αυτό θα συμβεί σχεδόν ταυτόχρονα και στους δύο σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μάλλον πρόκειται να γνωρίσετε την γυναίκα ή τον άντρα της ζωής σας! Αφού μία γνωριμία που θα κάνετε θα σας ξετρελάνει. Αυτό μάλιστα πρόκειται να είναι αμοιβαίο. Οι οιωνοί θα είναι πολύ καλοί για την συνέχεια στο μέλλον. Φροντίστε να έχετε υπομονή και να μην τα θέλετε όλα εδώ και τώρα από υπερβολικό ενθουσιασμό. Επίσης, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος μην κάνετε συνεχώς παράπονα από καπρίτσιο κτλ.

Στην εργασία σας θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Αν κάνετε μία δουλειά με προβολή, θα ακουστεί για καλό το όνομά σας. Για ορισμένους θα είναι η στιγμή που θα ξεκινήσετε κάτι δικό σας και θα έχει ένα δυνατό ξεκίνημα. Μερικοί ενδέχεται να μετακινείστε και να ταξιδεύετε λόγω της δουλειά σας, κάτι που θα σημαίνει την επέκταση της εργασίας σας. Από χρηματικής πλευράς θα έχετε ότι σας χρειάζεται και πολύ παραπάνω!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε αυτήν, που είναι ίσως ένας μακροχρόνιος πόθος σας! Θα καταφέρετε εκείνο, το οποίο θεωρούσατε σχεδόν ακατόρθωτο. Θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να την κατακτήσετε στην πορεία. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δείξτε εργατικότητα για να μην προκαλέσετε τον φθόνο των άλλων. Οικονομικά αυτή η δουλειά θα σας ανεβάσει ικανοποιητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο Βασιλιάς από τα Πεντάκτινα.

Χρόνια πολλά! Ένας ώριμος και δυναμικός άντρας θα επηρεάσει την ζωή σας, είτε επαγγελματικά, είτε συναισθηματικά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει οικονομική πρόοδος, η οποία θα επηρεάσει θετικά και την σχέση σας. Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε για γάμο. Ένας ώριμος άντρας με δύναμη, ενδέχεται να παίξει ρόλο για την εξέλιξή σας ως ζευγάρι! Μπορεί να προέρχεται από τον επαγγελματικό χώρο του ενός από τους δύο σας και οι αποφάσεις του πάνω στην δουλειά να έχουν θετικό αντίκτυπο στην σχέση σας. Εναλλακτικά ένας γοητευτικός άντρας, ίσως να φλερτάρει έντονα την κυρία της σχέσης, με αποτέλεσμα να το αντιληφθεί ο κύριος και να… γίνει πιο δοτικός και διεκδικητικός απέναντί της, ώστε να την κρατήσει κοντά του! Ο άντρας που θα φλερτάρει μπορεί να προέρχεται από οποιονδήποτε χώρο.

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για μία πιθανή επανασύνδεση, ενδέχεται ο κύριος λόγος για τον χωρισμό να ήταν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά η απόσταση που διαμεσολάβησε, σας έκανε να καταλάβετε και τους δύο σας, πως ένας τέτοιος λόγος μάλλον άδικα οδήγησε στον χωρισμό σας. Θα έχετε μία νέα ευκαιρία μαζί. Κάντε υπομονή με το θέμα του διαθέσιμου χρόνου σας. Φροντίστε επίσης να έχετε καλές στιγμές, όταν βρίσκεστε μαζί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με αφορμή μία επαγγελματική κατάσταση, ή ένα κοινό ενδιαφέρον. Η γνωριμία σας θα δημιουργήσει και στους δύο σας αμοιβαία καλές εντυπώσεις. Θα υπάρξει γοητεία. Φροντίστε και ο-η ένας-μια και η-ο άλλη-ος πέραν του κοινωνικού σας προφίλ να αφήσετε κι άλλες πτυχές σας να φανούν, πιο προσωπικές, ώστε να γίνετε πιο προσιτοί ο ένας στον άλλον.

Στην εργασία σας προβλέπεται μία καλή πορεία ή εξέλιξη. Ένας δυναμικός άντρας θα σας υποστηρίξει και θα σας προωθήσει. Εναλλακτικά μία πολύ δυναμική γυναίκα σε θέση εξουσίας. Η δουλειά σας θα έχει ροή. Τα χρήματα που θα λαμβάνετε θα είναι ικανοποιητικά και αντάξια της προσπάθειάς σας.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία πιθανόν με την διαμεσολάβηση ενός άντρα με κύρος. Μπορεί να είναι και ο μελλοντικός σας εργοδότης. Θα δείξει την πρόθεση να σας υποστηρίξει. Φροντίστε να τον κερδίσετε με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό σας, ώστε να έχετε καλή συνεργασία μαζί του. Οικονομικά θα αμείβεστε δίκαια και τακτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Το Οκτώ από τα Ξίφη.

Χρόνια πολλά! Η νέα χρονιά ξεκινάει βάζοντας τάξη στην ζωή σας. Κάποια πράγματα που αξίζουν θα… μεγαλώσουν! Και κάποια άλλα, που δεν σας ταιριάζουν πλέον, θα… σμικρύνουν, ή και θα εξαφανιστούν!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας οι πιθανές αρνητικές σκέψεις, αλλά και οι κουβέντες, θα αρχίσουν να μετασχηματίζονται σε θετικές! Κάποια περίοδος… γκρίνιας φαίνεται να παίρνει τέλος και να δίνει την θέση της στην συνεννόηση και στην καλή διάθεση. Αυτή η αλλαγή θα ανοίξει τον δρόμο για νέα, αισιόδοξα κεφάλαια στην πορεία της σχέσης σας.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα βρείτε και πάλι με τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι να γνωρίζετε πως αρχικά θα υπάρξει μία δυσκολία. Ο-η ένας-μία από τους δύο σας, ή και οι δύο σας, ενδέχεται να κρατάτε κάποια πεισματική στάση, και παρότι υπάρχουν συναισθήματα, να κάνετε σαν να μην υπάρχουν! Θα χρειαστεί υπομονή, επιμονή και θετικός τρόπος, ώστε να πετύχετε να ισορροπήσετε την… ερωτική διχόνοια μεταξύ σας. Με καλή θέληση θα τα καταφέρετε. Μη λειτουργείτε στο εξής εκδικητικά. Αφήστε την αγάπη σας να σας οδηγήσει σε τρυφερές κινήσεις και συμπεριφορές μεταξύ σας.

Στους ελεύθερους και στις ελεύθερες μία καινούργια γνωριμία, που φαίνεται να… ναυαγεί, τελικά θα επανέλθει και θα σωθεί την τελευταία στιγμή. Παρακάτω θα δείξετε κι οι δύο σας αμοιβαία προσοχή, ώστε να μη προτρέχετε, ούτε με λόγια που απογοητεύουν, ούτε με συμπεριφορές που… ξενερώνουν!

Η εργασία σας, επίσης την… τελευταία στιγμή, θα σας δικαιώσει, ενώ ίσως να νιώθετε κάποια απογοήτευση. Αν βρίσκεστε ένα βήμα πριν την αποχώρηση, ενδεχομένως τελικά να παραμείνετε με κάποια ανατροπή της τελευταία ώρας. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα βελτιωθούν άμεσα!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα λάβετε την πολυπόθητη θετική απάντηση από έναν επαγγελματικό χώρο που απευθυνθήκατε πριν λίγο καιρό. Εναλλακτικά από χώρο στον οποίο απευθυνθήκατε τούτον τον μήνα, αλλά σας άφησαν με ένα ερωτηματικό για το αποτέλεσμα. Τελικά, τέλος καλό όλα καλά! Θα έχετε καλή εξέλιξη εκεί, όχι όμως χωρίς κάποιον κόπο. Χρηματικά θα είστε ικανοποιημένοι και θα έχετε την προοπτική να αυξήσετε τις αποδοχές σας, όσο γίνεστε πιο έμπειροι με το πέρασμα του χρόνου.

ΙΧΘΥΣ  :  Ο Ήλιος.

Χρόνια πολλά! Με επιτυχίες θα μπει για εσάς ο καινούργιος χρόνος. Τόσο στις προσωπικές σας υποθέσεις, όσο και στις επαγγελματικές, θα έχετε θετικές εξελίξεις.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα υπάρξει εμπιστοσύνη. Προσέξτε ωστόσο μία φιλία στον έναν από τους δύο σας, με άτομο του αντίθετου φύλου, να μην παρεξηγηθεί, δημιουργώντας ζήλια και ανασφάλεια. Κατά τ’ άλλα προβλέπεται πρόταση γάμου για τα ανύπαντρα ζευγάρια. Επίσης η πιθανότητα της ανακοίνωσης μίας εγκυμοσύνης είναι μεγάλη.

Εάν έχετε χωρίσει κι επιθυμείτε να τα βρείτε ξανά με τον ή την πρώην σας, θα προκύψουν κατά βάση τα εξής δύο  :  α) Θα γίνει επανασύνδεση, μόνο εάν υπάρχει πραγματικός λόγος. Δηλαδή μόνο αν έχετε ακόμη δυνατά συναισθήματα, αλλά και την θέληση να είστε μαζί. β) Θα προχωρήσετε παρακάτω την ζωή σας, ίσως και μέσα από μία νέα γνωριμία που θα προκύψει άμεσα, εφόσον με τον ή την πρώην σας δεν υπάρχει πλέον μεταξύ σας πραγματική θέληση να συνεχίσετε μαζί. Τούτο θα σημαίνει ότι η σχέση σας έχει εξαντλήσει τα αποθέματα υπομονής και αγάπης, που χρειάζονται για το μέλλον της.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή με άντρα αντίστοιχα, που θα υπάρξει μαζί της-του χημεία από την  πρώτη ματιά. Επίσης στην πορεία θα διαπιστώσετε πως έχετε καλή επικοινωνία και συνεννοείστε άψογα. Καλό θα είναι αυτά να μην θεωρηθούν δεδομένα, αλλά να διεκδικείτε ο ένας τον άλλον μέσα στην καθημερινότητα, είτε με θετικά λόγια, είτε με καλές κινήσεις.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά και προβλέπεται η προσωπική σας άνοδος. Ίσως να είστε ένα δυνατό χαρτί για την δουλειά σας, που συμβάλετε στην  γενικότερη άνοδό της. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, θα έχετε εξαιρετική προβολή και προτίμηση από τους πελάτες σας. Αρκετοί θα έχετε μία πρόταση για αναβάθμιση της θέσης σας. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα εισέλθετε σε χώρο, όπου θα είναι πολύ οργανωμένος. Ίσως να μπείτε σε κάποιο δημόσιο πόστο. Είτε εργαστείτε σε ιδιωτική, είτε σε δημόσια θέση, θα είστε ευχαριστημένοι. Θα αμείβεστε καλά και τακτικά. Προβλέπεται σταθερότητα στο μέλλον στην ίδια αυτή δουλειά.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u