Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2019


Κριός : Το Επτά από τα Πεντάκτινα.

Ο μήνας προβλέπεται δραστήριος για το ζώδιό σας. θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και μάλιστα στα όρια της εργασιομανίας. Ίσως για ορισμένους αυτό να μην είναι επιλογή σας, αλλά να προκύψει από τις ανάγκες της εργασίας σας. Κυρίως όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που περιστρέφονται γύρω από χρηματοοικονομικά θέματα, θα είστε συνεχώς σε εγρήγορση! Θα κάνετε  συναλλαγές, ανταλλαγές, συμφωνίες, ρυθμίσεις κτλ. Αυτός ο επαγγελματικός «οργασμός»  θα σας αποφέρει περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας! Οπότε αξίζει τον κόπο!

Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να έχετε κάποιες μικρές καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένετε. Αυτό θα λυθεί, γιατί πρόκειται όντως για καθυστερήσεις και όχι για απώλεια των χρημάτων σας! Τα λεφτά σας θα τα πάρετε ως το τέλος του μήνα!

Αν είστε σε φάση που ψάχνετε για δουλειά, θα σταθείτε τυχεροί, γιατί θα βρείτε μία καλά αμειβόμενη εργασία και με τη δυνατότητα να βγάζετε παραπάνω χρήματα ανάλογα με τις ώρες εργασίας ή από μπόνους. Ίσως το μόνο που θα σας δυσαρεστήσει είναι ότι μπορεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω απ’ ότι θα περιμένατε.

Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα έρθετε αρκετά κοντά. Αν είχατε περάσει πρόσφατα κάποια φάση ψυχρότητας, αυτό ξεπερνιέται και ξανασμίγετε. Τόσο η επικοινωνία μεταξύ σας, όσο και ο ερωτισμός, θα επανέλθουν σε καλό επίπεδο. Αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τη σχέση σας  με το ταίρι σας, φανείτε αισιόδοξοι και δείξτε ότι απολαμβάνετε τις καλές εξελίξεις. Μην αναλώνεστε σε σχολαστικές αναλύσεις και κυρίως μην «σκαλίζετε» λάθη του παρελθόντος. Αφήστε το καλοκαίρι να μπει στην ψυχή σας και μεταδώστε το στην  ψυχή του ή της συντρόφου σας! Το αξίζετε!

Όσοι δεχθείτε προσέγγιση από τον ή την πρώην σας, που αγαπάτε ακόμη, πείτε «ναι» και προχωρήστε σε επανασύνδεση. Συζητήστε ωστόσο με πνεύμα διαλόγου ένα-δύο σημαντικά πράγματα, που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Αν δείτε ότι ο ή η πρώην σας τα αναγνωρίζει και προτίθεται να τα αλλάξει, πάει να πει ότι σας έχει πάνω από τον εγωισμό του-της και αξίζει να είστε μαζί. Ωστόσο μην «αγιοποιήσετε» τον εαυτό σας, αλλά κάνετε κι εσείς τις υποχωρήσεις σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα θελήσει να σας εντυπωσιάσει με τα στοιχεία του χαρακτήρα του ή με την κοινωνική θέση του. Θα έχει καλές προθέσεις, αλλά το ζητούμενο είναι να είναι και ένα  συνεπές άτομο. Αφήστε το να σας πλησιάσει, αλλά δώστε λίγο χρόνο, ώστε να καταλάβετε κατά πόσο πρόκειται για μία ειλικρινή γυναίκα ή για έναν ειλικρινή άντρα. Αν  το διαπιστώσετε αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε μαζί της ή μαζί του σε σχέση!

  Ταύρος : Η Κρίση.

Αν σας κούρασε η αναμονή για ορισμένα πράγματα, που καθυστερούν να γίνουν, έφτασε η ώρα να τα δείτε να υλοποιούνται! Στα ζευγάρια που βρίσκεστε σε δεσμό και το σκέφτεστε από καιρό να προχωρήσετε σε γάμο, έρχεται η πρόταση γάμου!

Οι παντρεμένοι και οι παντρεμένες θα πάρετε αγάπη και αναγνώριση από την ή τον σύζυγό σας, που μπορεί να ήταν απόμακρη ή απόμακρος τον τελευταίο καιρό. Για κάποιο θέμα που είχατε συζητήσει και αφορούσε στο σπίτι ή στο γάμο σας, θα συμφωνήσετε επιτέλους να το πραγματοποιήσετε και αυτό θα σας δώσει χαρά. Αν  περιμένατε την συγκατάθεση του ή της συζύγου, τελικά θα συμφωνήσει μαζί σας! Αυτό γίνεται γιατί σας εμπιστεύεται.

Ταυτόχρονα αυτόν το μήνα, ξυπνούν μέσα σας ερωτικές αισθήσεις και φαντασιώσεις. Αν είστε σε δεσμό ή σε γάμο, τολμήστε να τις μοιραστείτε με το ταίρι σας, χωρίς ωστόσο να ρισκάρετε την ερωτική αρμονία σας. Αν το ταίρι σας δεν ανταποκριθεί στις «ροζ» προτάσεις σας, θα έχετε μία ροπή να αναζητήσετε σε άλλο ερωτικό σύντροφο την ικανοποίηση τους! Προσέξτε ωστόσο τις κινήσεις που θα μπορούσαν να σας προδώσουν!

Ο μήνας είναι εξαιρετικά θετικός και για κάθε είδους επανασυνδέσεις. Είτε κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, είτε περιμένετε από τον άλλο, η ευκαιρία θα δοθεί και θα είναι καλή. Εφόσον θέλετε να είστε ξανά μαζί, προχωρήστε το. Κοιτάτε μαζί μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας αποδυναμώσει, γιατί μπορεί να ερμηνευτεί από την άλλη πλευρά ως απουσία ενδιαφέροντος.

Στη δουλειά σας έρχονται ανταμοιβές και αναγνώριση, κατόπιν αξιολόγησης του έργου σας. Ίσως βρεθείτε μπροστά σε μία ξαφνική αλλαγή γενικότερη μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας ωφελήσει όλους. Αυτό μπορεί να το κατανοήσετε λίγο παρακάτω, οπότε θα αγχωθείτε στην αρχή. Τα οικονομικά σας θα είναι ανοδικά και θα λυθεί κάποια οικονομική εκκρεμότητα που σας ταλαιπωρεί.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα δεχθείτε μία πολύ καλή πρόταση, η οποία θα σας ικανοποιεί και από πλευράς επαγγελματικού ενδιαφέροντος αλλά και από πλευράς χρημάτων. Θα χρειαστεί να αποφασίσετε γρήγορα για να μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία εξαιτίας της αναβλητικότητάς σας.

Δίδυμοι : Ο Ακόλουθος από τα Κύπελλα.

Ευχάριστα νέα πρόκειται να ακούσετε τον κατ’ εξοχήν γενέθλιο μήνα σας! Τα οποία θα αφορούν στις υποθέσεις σας. Όσοι βρίσκεστε σε αναμονή για μία νέα εργασία,  θα κληθείτε για την πρώτη ή την δεύτερη συνέντευξη. Δείξτε αυτοπεποίθηση γιατί την επιτυχία την έχετε στο τσεπάκι σας! Αλλά και όσοι εργάζεστε σταθερά θα ακούσετε για μία θετική εξέλιξη στη δουλειά σας, που θα αφορά εσάς προσωπικά ή το σύνολο του επαγγελματικού σας χώρου.

Αν περιμένετε χρήματα από οποιαδήποτε μεριά, που έχουν καθυστερήσει, θα ενημερωθείτε γι αυτά και θα έρθουν  σύντομα στα χέρια σας. Αλλά επίσης μπορεί να ενημερωθείτε και να πάρετε λεφτά από απρόσμενη πηγή, που θα σας εκπλήξει!

Στα αισθηματικά σας όσοι κι όσες έχετε κάνει μία καινούρια γνωριμία και περιμένετε να σας πάρει τηλέφωνο η γυναίκα ή ο άντρας που έχετε γνωρίσει για να αρχίσει να κυλάει το θέμα, θα δεχθείτε αυτό το ποθητό τηλεφώνημα. Η γνωριμία αυτή έχει καλή χημεία για να προχωρήσει στο μέλλον. Ποντάρετε κυρίως πάνω στην καλή επικοινωνία και την συνεννόηση, κάτι που είναι φυσικό ταλέντο για το ζώδιό σας. Προσέξτε ωστόσο να μην φτάσετε στο όριο της φλυαρίας ή της επίδειξης «ρητορικών» ικανοτήτων!

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες προβλέπεται μία ενδιαφέρουσα πλην τολμηρή γνωριμία, με άτομο που βασικά θα έχετε γνωριστεί για άλλον σκοπό! Σε μία σχέση εργοδότη-εργαζόμενης ή εργοδότριας-εργαζόμενου, ή σε μία σχέση εργαζόμενου-πελάτισσας ή εργαζόμενης-πελάτη κτλ,  είναι πιθανόν να παρεισφρήσει το «μικρόβιο» του έρωτα! Κάτι τέτοιο, αν τελικά εξελιχθεί, θα χρειαστεί εξαιρετικά λεπτό χειρισμό.

Οι παντρεμένοι κι οι παντρεμένες θα έρθετε κοντά με την ή τον σύζυγό σας, ενώ όσοι έχετε παιδιά θα συγχρονιστείτε για την πρόοδό τους. Πιθανόν προς το τέλος του μήνα να κάνετε μαζί ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει! Μια τάση θα είναι να μοιραστείτε αναμνήσεις από την ρομαντική αρχή της γνωριμίας σας.

Όσες βρίσκεστε σε δεσμό είναι πολύ πιθανόν να δεχθείτε αυτόν το μήνα πρόταση αρραβώνα, συγκατοίκησης ή γάμου από τον σύντροφό σας! Αντίστοιχα οι άντρες Δίδυμοι, που έχετε δεσμό, ενδέχεται να εμπνευστείτε τον γενέθλιο μήνα σας, ώστε να κάνετε μία επίσημη πρόταση στην σύντροφό σας!

Καρκίνος : Ο Άσσος από τα Ραβδιά.

Αυτόν το μήνα θερίζετε τους καρπούς όσων σπείρατε τους προηγούμενους μήνες. Κι επειδή ανήκετε σε ένα «νοικοκυρεμένο» ζώδιο, οι περισσότεροι θα θερίσετε μία καλή «σοδιά»! Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι το παραπάνω παράδειγμα με τον θερισμό, αν και είναι συμβολικό, είναι ταυτόχρονα και κυριολεκτικό. Αυτό σημαίνει ότι ευνοείστε όσοι είστε καλλιεργητές της γης και παραγωγοί οπωροκηπευτικών αγαθών. Γενικότερα, θα περάσετε σε μία καλή επαγγελματική φάση  όσοι εργάζεστε σε εργασίες σχετικές με αγρούς, χωράφια, κήπους, θερμοκήπια κτλ. Κι ευνοείστε επίσης στην καριέρα σας οι γεωπόνοι και οι κηπουροί.

Γενικά για όλα τα επαγγέλματα θα υπάρξουν ανταμοιβές και επιβραβεύσεις της καλής προηγούμενης προσπάθειάς σας, ενώ όσοι δεν είχατε δείξει ενδιαφέρον για τη δουλειά σας, μπορεί να περάσετε σε δυσμένεια ή και να την χάσετε. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει, αν κάνετε κάτι άμεσα για να κερδίσετε τις χαμένες εντυπώσεις. Καλό επίσης θα είναι να μην ποντάρετε στην συμπάθεια κάποιου ανώτερου μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά να κρατάτε με την αξία σας την θέση που έχετε.

Μέσα στα πλαίσια της εξέλιξης και της γονιμότητας αυτού του μήνα, η πιθανότητα μίας εγκυμοσύνης είναι μεγάλη! Έτσι τα ζευγάρια που θέλετε να γίνετε γονείς, θα έχετε πολύ πιθανόν αυτόν το μήνα ένα ευχάριστο μήνυμα από τον «πελαργό».

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, περνάτε μία πολύ καλή περίοδο. Ο ή η σύντροφός σας, σας θαυμάζει για την προσωπική κι επαγγελματική σας ανανέωση.  Αποφύγετε ωστόσο την παγίδα της εγωπάθειας, γιατί ως φυσικό επακόλουθο θα προκαλέσει την αντίδραση του ή της συντρόφου σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία σωστό λαχείο! Μία εμφανίσιμη, δημιουργική κι εργατική γυναίκα θα μπει στη ζωή των κυρίων του ζωδίου σας, ενώ αντίστοιχα ένας δημιουργημένος, γοητευτικός με καλό οικονομικό επίπεδο άντρας θα μπει στη ζωή των κυριών του ζωδίου σας. Από την αρχή της γνωριμίας δώστε σημασία σε δύο σημεία : πρώτον, να μην προχωρήσετε σε αυτήν  μόνο για τα καλά στοιχεία του άλλου, αλλά εφόσον νιώθετε και συναισθήματα, και δεύτερον να μην δείξετε υπερβολικό θαυμασμό στον άλλο, γιατί ενδέχεται έτσι να μειωθεί σταδιακά η δική σας αξία, ώστε να χαθεί τελικά η ισότητα μεταξύ σας σε μία μελλοντική σχέση.

Λέων : Η Ιέρεια.

Μάλλον το φωτεινό κι εκφραστικό ζώδιό σας ήρθε η ώρα να εισέλθει σε μία απόκρυφη φάση του! Ένας μυστικός έρωτας γεννιέται και ενώ σας συναρπάζει, ταυτόχρονα σας βγάζει έξω από τα νερά σας, που είναι συνήθως η προβολή και η διαφάνεια στη ζωή σας. Για ποιό λόγο ωστόσο αυτός ο έρωτας θα είναι μυστικός; Οι απαντήσεις πολλές : γιατί εσείς βρίσκεστε ήδη σε δεσμό ή σε γάμο και είναι φύσει  αδύνατον να κυκλοφορείτε φανερά. Γιατί βρίσκεται σε δεσμό ή σε γάμο το άλλο άτομο ή και οι δύο σας. Γιατί, ενώ είστε ελεύθεροι και οι δύο σας, κάποιος δεν θεωρεί αρκετόν τον άλλο για να τον παρουσιάσει στον κύκλο του. Γιατί κάποιος από τους δύο έχει αντιληφθεί ότι ο άλλος θέλει σταθερότητα, ενώ ο ίδιος ζει το τώρα και δεν βλέπει μακριά. Γιατί ένας από τους δύο έχει πει ψέματα στον άλλο για την οικονομική ή επαγγελματική ή άλλη κατάστασή του, και αγχώνεται ότι θα απορριφτεί, αν γίνει αντιληπτή η πραγματικότητα.

Για τα ζευγάρια που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο τα μυστικά μπορεί να αφορούν σε κάτι άλλο, πέραν τρίτου ατόμου. Για παράδειγμα ενδέχεται ο ή η σύντροφός σας να έχει μάθει κάτι φοβερό για κάποιο άτομο πολύ κοντινό σας, αλλά να μην θέλει ή να μην πρέπει να σας το πει κτλ.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο, που θα σας ξεσηκώσει, αλλά για κάποιον κοινωνικής φύσεως αγχωτικό λόγο να χρειαστεί να το κρατήσετε μυστικό, τουλάχιστον στην αρχή.  Για παράδειγμα το άτομο αυτό ενδέχεται να ανήκει σε άλλη θρησκεία ή κουλτούρα και να σας φοβίζει τι θα πουν οι δικοί σας, ή να είναι ένα γνωστό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άτομο και να σας φοβίζει η έκθεση κτλ.

Στη δουλειά σας υποστηρίζεστε από κρυφό άτομο και το πιθανότερο γυναίκα. Εσείς ωστόσο μην σταματάτε να κερδίζετε κάθε μέρα με το σπαθί σας την επαγγελματική σας αξία. Αν βρίσκεστε σε επάγγελμα που η κρίση σας ή η γνώμη σας είναι σημαντικές, θα είστε πολύ ικανοί και βοηθητικοί σ’ αυτό. Τα οικονομικά σας ανεβαίνουν. Ίσως να λάβετε χρήματα κι από μία απροσδόκητη μεριά.

Όσοι ψάχνετε εργασία, θα λάβετε βοήθεια από άτομο με ισχύ, με περισσότερες πιθανότητες να είναι γυναίκα. Η δουλειά αυτή θα σας ταιριάζει πολύ! Αν θέλετε να παραμείνετε σταθερά, απλά πάρτε το ζεστά και οραματιστείτε εκεί το μέλλον σας. Είναι πιθανό να υπογράψετε κάποια σύμβαση, η οποία ωστόσο είναι στο χέρι σας να ανανεωθεί αργότερα, μέσα από την πεποίθηση ότι ανήκετε σ’ αυτόν το χώρο!

Παρθένος : Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Οι άντρες που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου θα γνωρίσετε μία πολύ ωραία για τα δικά σας πρότυπα γυναίκα. Ο έρωτας θα ξυπνήσει μέσα σας και θα διεκδικήσετε επίμονα αυτόν το θηλυκό πειρασμό. Ταυτόχρονα με την εξωτερική της  εμφάνιση θα σας γοητεύσει και η προσωπικότητα της, που δεν θα είναι απαραίτητα παρόμοια με τη δική σας. Οι αντιθέσεις ωστόσο που θα έχετε ως χαρακτήρες, θα λειτουργήσουν ως πρόκληση, ώστε να στραφείτε με ενδιαφέρον σ’ αυτήν τη γνωριμία και να την ολοκληρώσετε σε σχέση.

Οι ελεύθεροι άντρες λοιπόν θα έχετε όλο το χρόνο και την ενέργεια, ώστε να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη αυτής της μοιραίας για εσάς γυναίκας. Αν ωστόσο είστε παντρεμένοι ή βρίσκεστε σε δυνατό δεσμό, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά. Θα κληθείτε να δώσετε μία εσωτερική μάχη ανάμεσα στην αγάπη για την σύντροφό σας και την επιθυμία για την γυναίκα που θα σας αναστατώσει. Στην περίπτωση αυτή θα λέγαμε να λειτουργήσετε αναλόγως της συνείδησης και των αξιών σας. Αν για εσάς είναι κάτι το ανώτερο ο γάμος ή ο δεσμός σας, «δεθείτε» ως άλλος Οδυσσέας στο «κατάρτι» μέχρι να φύγετε από τις Σειρήνες! Αν ωστόσο επιτρέπετε στον εαυτό σας τις ερωτικές «παρανομίες», τότε φροντίστε οτιδήποτε κάνετε να μην γίνει αντιληπτό από την σύντροφό σας. Καλό θα είναι επίσης να είστε ειλικρινείς με την καινούρια γυναίκα, λέγοντάς της την αλήθεια  ότι βρίσκεστε σε σοβαρή δέσμευση.

Οι γυναίκες του ζωδίου σας θα ανεβάσετε τον πήχη της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησής σας. Σ’ αυτό είναι πιθανόν να σας βοηθήσουν οι συμβουλές μίας καλής φίλης σας. Θα δείτε ότι αυτή η εσωτερική αλλά και εξωτερική αλλαγή θα φέρει περισσότερους θαυμαστές μπροστά σας. Έτσι, εφόσον θέλετε να κάνετε σταθερή γνωριμία, θα έχετε επιλογές! Αν είστε παντρεμένη ή βρίσκεστε σε σταθερό δεσμό, διασκεδάστε με αυτήν την ερωτική «επίθεση» που θα δεχτείτε από τους καινούριους θαυμαστές σας, αλλά καλό θα είναι να αποφύγετε να αναλωθείτε σε μία επιπόλαιη παράλληλη γνωριμία, εκτός αν μπορείτε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Και μην αγνοείτε το γεγονός ότι κάποια ανταγωνιστική σας γυναίκα καιροφυλακτεί για να ξελογιάσει τον δικό σας σύντροφό!

Όσοι εργάζεστε θα μπείτε σε έναν πολύ γόνιμο και δημιουργικό μήνα. Ενώ ταυτόχρονα θα ανακαλύψετε νέες δυνατότητες για τον εαυτό σας μέσα από τις καινούριες προκλήσεις της δουλειάς σας. Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι βρίσκεστε σε ένστολα επαγγέλματα. Τα οικονομικά σας θα βρεθούν ανεβασμένα κυρίως μέσω της επαγγελματικής σας ανόδου.

Εάν ορισμένοι ψάχνετε για δουλειά, κατά πάσα πιθανότητα μία γυναίκα θα σας βοηθήσει να μπείτε σε έναν δυναμικό και ίσως ανταγωνιστικό χώρο. Αυτό θα σας αγχώσει στην αρχή, όμως αργότερα θα διαπιστώσετε ότι αυτή η δουλειά σας δίνει την δυνατότητα να εξελίσσεστε συνεχώς και να αποκτάτε νέες δεξιότητες. Παράλληλα θα διευρύνει την αντίληψή και την ευφυΐα σας.

Ζυγός : Το Τέσσερα από τα Κύπελλα.

Ένας καλός μήνας για τους χωρισμένους, που θέλετε να είστε πάλι μαζί, θα είναι για το ζώδιό σας αυτός ο Ιούνιος. Αν είστε παντρεμένος ή παντρεμένη που βρίσκεστε σε διάσταση ή έχετε προχωρήσει σε διαδικασίες διαζυγίου, μία ανατροπή θα φέρει τα πάνω – κάτω, κι αντί για χωρισμό θα αρχίσετε να μιλάτε για επανασύνδεση! Η δύναμη της θέλησης και της αγάπης θα υπερισχύσει του εγωισμού και της μισαλλοδοξίας.

Είναι ώρα ο καθένας από τους δύο σας να παραδεχτεί ότι θυσίασε την αρμονία του γάμου σας, για τον εγωκεντρισμού του. Εφόσον το αναγνωρίζετε αυτό, τα πράγματα θα μπουν σε μία τάξη. Οι περισσότεροι έχετε ήδη παραδεχτεί τα λάθη σας στον εαυτό σας και το μόνο που μένει είναι να το πείτε ή να το δείξετε αυτό και στον άλλο. Όποιο κι αν είναι το αβαντάζ σας, αξιοποιήστε το! Άλλοι τα πάτε καλύτερα με τα λόγια κι άλλοι μα τα έργα. Καλό θα είναι να γίνει ένας συνδυασμός αυτών των δύο, έστω και σε άνισες αναλογίες.

Αυτά που αναφέραμε παραπάνω για τους παντρεμένους και τις παντρεμένες, που βρίσκονται σε διάσταση, ισχύουν και για όσους είστε χωρισμένοι από δεσμό. Στην περίπτωσή σας ωστόσο προβλέπεται μετά την επανασύνδεση και σε ένδειξη καλής πίστης να αρχίσετε να καταστρώνετε τα σχέδια για την επισημοποίηση της σχέσης σας!

Τα ζευγάρια που είστε μαζί και δεν σας αφορά η έννοια της επανασύνδεσης, υπάρχει μία περίπτωση να νιώσετε κάποια ανία μέσα στη σχέση σας. Ίσως θα ήταν καλό να κάνετε πράγματα στην καθημερινότητά σας χωριστά ο ένας από τον άλλο, ώστε να δημιουργηθεί ένα είδος στέρησης του άλλου! Αυτό θα βοηθήσει να ζείτε πιο έντονα τις κοινές στιγμές.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία εξαιρετική γνωριμία με άτομο που θα ταιριάζετε πολύ και θα έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να βρείτε τον τρόπο να κρατάτε ενεργό το ενδιαφέρον μεταξύ σας, ώστε να μην πλήξετε. Σε αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει, αν από την αρχή διαμορφώσετε κάποια ιεράρχηση «καθηκόντων» μεταξύ σας. Έτσι η γνωριμία δεν θα είναι απροσδιόριστα καλή, αλλά θα έχει κάποιους κανόνες, που θα σας προδιαθέτουν να είστε συγκεντρωμένοι στη σχέση.

Στον επαγγελματικό σας τομέα ενδέχεται να επιστρέψετε σε μία παλιά εργασία σας ή να ανανεωθεί η σύμβασή σας στην εργασία που βρίσκεστε. Για ορισμένους είναι πιθανό να αναλάβετε νέες αρμοδιότητες στην δουλειά σας ή να πάρετε προαγωγή μαζί με αύξηση μισθού.

Αν κάποιοι βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς, θα βρείτε εργασία σε αντικείμενο που το κατέχετε καλά. Επειδή η σοφή παροιμία λέει : « γηράσκω αεί  πολλά διδασκόμενος», μην υποτιμάτε το ότι μπορείτε να μάθετε νέα πράγματα. Γι αυτό αφήστε να φανούν οι δεξιότητές σας, αλλά ταυτόχρονα υιοθετήστε μία πιο ταπεινή στάση μέσα στον χώρο απ’ ότι η αυτοεκτίμησή σας, σας υποδεικνύει.

Σκορπιός : Ο Ιεροφάντης.

Οι ελεύθερες γυναίκες του ζωδίου σας ενδέχεται να γνωρίσετε έναν μεγαλύτερό σας άντρα με έντονη προσωπικότητα! Αυτός ο άντρας θα σας γοητεύσει και ταυτόχρονα θα σας επηρεάσει τόσο, ώστε να νιώσετε ένα είδος πνευματικής κυριαρχίας επάνω σας. Αν κάτι τέτοιο βρίσκεται σε αρμονία με την φωνή της συνείδησής σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε σχέση μαζί του. Αν ωστόσο κάτι μέσα σας «κλοτσάει» και σας ενημερώνει ότι θα χάσετε τον εαυτό σας, τότε ή θα πρέπει να φύγετε από αυτήν τη γνωριμία, ή να επιβάλλετε τα όριά σας.

Όσες γυναίκες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, είναι πιθανόν να εισπράξετε μία δεσποτική συμπεριφορά από τον σύντροφο ή τον σύζυγό σας. Υπάρχουν οι εξής ερμηνείες γι αυτό : α) σας τιμωρεί για κάτι, που θεωρεί ότι δεν κάνετε σωστά, β) περνάει μια προσωπική κρίση και αυτό έχει αλλοιώσει την συμπεριφορά του, γ) έχει ενοχές για κάποιο δικό του λάθος και δυσκολεύετε να σας το πει ή να ζητήσει συγνώμη, δ) κάνει παρέα ή συμβουλεύεται  λάθος άτομα, που τον επηρεάζουν αρνητικά, ε) του πάτε συχνά κόντρα και αποφάσισε να σας «υποτάξει», κτλ. Για να θεραπεύσετε τη σχέση με τον άνθρωπό σας, καλό θα είναι να μάθετε ή ακόμη και να νιώσετε τι του φταίει. Στη συνέχεια χωρίς εγωισμό προσπαθήστε να επαναφέρετε ξανά τον καλό του εαυτό. Θα το εκτιμήσει και θα επανέλθει. Αν λειτουργήσετε εγωιστικά ή εκδικητικά, είναι πολύ πιθανόν να επέλθει μία αποξένωση ανάμεσά σας.

Οι ελεύθεροι άντρες του ζωδίου σας θα γνωρίσετε μία γυναίκα, η οποία θα σας δείξει ένα είδος αφοσίωσης από την αρχή σχεδόν της γνωριμίας σας. Αυτό θα οφείλεται εν μέρει στον χαρακτήρα της, αλλά κυρίως στην χημεία που θα νιώσει για σας. Αν αυτή η γυναίκα σας ενδιαφέρει πραγματικά και θέλετε να κάνετε σχέση μαζί της, χρησιμοποιήστε το προβάδισμα που σας δίνει για το καλό της γνωριμίας και δείξτε τρυφερότητα.

Αν είστε άντρας που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε στον εαυτό σας  μία διάθεση αυστηρότητας απέναντι στην σύντροφο ή την σύζυγό σας. Αν κρίνετε ότι κάτι πρέπει να της επισημάνετε, κάντε το με πνεύμα διαλόγου, γιατί αυτό θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα είναι σοφό να εστιάσετε στη λύση κι όχι στο πρόβλημα. Ωστόσο ίσως ορισμένοι παρατηρήσετε έναν θυμό από την σύντροφό σας απέναντι σε σας. Αναρωτηθείτε μήπως δεν έχετε ασχοληθεί τελευταία μαζί της, όσο θα έπρεπε, και επανορθώστε με πράξεις στοργής.

Η δουλειά σας θα πάει εξαιρετικά και είτε είστε άντρας, είτε γυναίκα, θα λάβετε υποστήριξη ή αναγνώριση από αντρικό άτομο εξουσίας. Αν έχετε κάνει κάποιο λάθος στη δουλειά σας, θα σας δοθεί δεύτερη ευκαιρία. Δείξτε εδώ και τώρα καλή θέληση! Τα οικονομικά σας ανεβαίνουν ή εκτοξεύονται!
Όσοι είστε σε αναζήτηση εργασίας θα λάβετε αποτελεσματική βοήθεια από έναν άντρα εξουσίας. Αυτός ή θα μεσολαβήσει να μπείτε σε κάποιον χώρο, ή θα είναι ο ίδιος ο εργοδότης σας. Σ’ αυτήν την δουλειά θα αμείβεστε καλά και τακτικά, ενώ ταυτόχρονα θα μάθετε πολλά πράγματα γύρω από το αντικείμενο που θα κάνετε. Θα χρειαστεί να είστε ευγενικοί και υπάκουοι.

Τοξότης : Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Οι γυναίκες του ζωδίου σας ίσως δεχθείτε παραπάνω πίεση από έναν άντρα, ελεύθερο ή χωρισμένο. Αυτός ο άντρας μπορεί να είναι ο πρώην σας ή  αυτός που είστε μαζί και σας έχει κουράσει ο χαρακτήρας του. Θέλει να τα ξαναβρείτε, στην περίπτωση που έχετε χωρίσει, ή θέλει να σας ελέγχει περισσότερο απ’ όσο ανέχεστε, στην περίπτωση που είστε μαζί. Θα βρεθείτε στο δίλλημα να απομακρυνθείτε οριστικά ή να τον αντιμετωπίσετε δυναμικά. Αν ανήκετε στην περίπτωση που είστε χωρισμένη μαζί του, σκεφτείτε πολύ καλά, εάν θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία. Προβλέπεται δυστυχώς να μην έχουν γίνει ριζικές αλλαγές. Εάν όμως τελικά επιστρέψετε, γιατί νιώθετε δυνατά συναισθήματα, βάλτε τους όρους σας.  Αν ανήκετε στην περίπτωση που είστε ακόμα μαζί του και νιώθετε άβολα, επειδή σας πιέζει, κάνετε μια ειλικρινή ερώτηση στον εαυτό σας :  θα συμβιβαστείτε; Ή θα διεκδικήσετε την ισότητά σας μέσα στην σχέση; Και κινηθείτε  αναλόγως.

Οι παντρεμένες μπορεί να δείτε ότι ο σύζυγός σας ασχολείται πολύ με την δουλειά του, με αποτέλεσμα να μην δίνει ποιοτικό χρόνο στη σχέση σας. Κάντε λίγο υπομονή, ώστε αυτό να αλλάξει από μόνο του. Εφόσον συνεχίζεται η ίδια κατάσταση παρατεταμένα, από τα μέσα του μήνα και μετά πλησιάστε τον εσείς! Συμβουλευτικά θα προτείναμε να δείξετε, για το καλό της σχέσης σας, ενδιαφέρον για τη δουλειά του, ώστε να σας νιώσει δίπλα του και να αρχίσει να σας ανοίγεται. Αποφύγετε να ασκήσετε κριτική για τον χρόνο που αφιερώνει στην εργασία του. Κάτι τέτοιο θα απομακρύνει τον σύζυγό σας περισσότερο, για τον λόγο ότι θα σας δει ως αντίπαλο κι όχι ως σύμμαχό  του!

Οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα γνωρίσετε έναν ελεύθερο ή χωρισμένο άντρα, με τάσεις εργασιομανίας ή με αρκετές υποχρεώσεις. Θα σας γοητεύσει, αλλά για να βάλετε σωστά θεμέλια σ’ αυτήν τη γνωριμία, εφαρμόστε το ρητό : « οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους», δηλαδή δείξτε κατανόηση, χωρίς ωστόσο να παραιτηθείτε εντελώς από τις δικές σας επιθυμίες.
Οι άντρες του ζωδίου σας, σε κάθε περίπτωση, παντρεμένοι, σε δεσμό, χωρισμένοι, ελεύθεροι, προσεγγίστε την σύντροφο ή την υποψήφια σύντροφό σας  με τρυφερότητα. Αν θέλετε να τα πάτε καλά, αποφύγετε την επίδειξη ισχύος ή την κομπορρημοσύνη. Εξάλλου η  ευγενική συμπεριφορά είναι το αποτελεσματικότερο «μέσον» για την «κατάκτηση» μίας γυναίκας! Οι ελεύθεροι άντρες ενδέχεται να κάνετε μία καλή γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο!

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και για τους άντρες και για τις γυναίκες θα πάνε πολύ καλά. Προβλέπεται αρκετή εργασία και κίνηση, με ανάλογες ηθικές και υλικές ανταμοιβές! Τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με τον χρηματοοικονομικό κλάδο, θα έχουν την τιμητική τους. Επίσης ευνοείστε οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Όσοι αναζητάτε εργασία θα μπείτε σε μία σταθερή δουλειά, με ίσες πιθανότητες να αφορά στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα. Μέσα από την εξέλιξή σας σε αυτήν την εργασία, θα αποκτήσετε την στόφα του σωστού επαγγελματία!

     Αιγόκερως : Το Επτά από τα Ξίφη.

Αρκετοί από εσάς ετοιμάζεστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Αυτές τις αλλαγές μπορεί να τις είχατε σκεφτεί νωρίτερα, αλλά να μην είχατε τότε  την ανάλογη αποφασιστικότητα για να τις πραγματοποιήσετε. Ο φόβος της αποτυχίας κι οι αναστολές της τελευταίας στιγμής, δεν λείπουν από τις σκέψεις σας. Παρόλα αυτά για πολλούς ήρθε η ώρα να τολμήσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες ή τα όνειρά σας.

Όσοι βρίσκεστε σε μία εργασία που εδώ και κάποιον καιρό δεν είναι αρκετή για εσάς, μπορείτε τώρα να την αλλάξετε με μία καλύτερη. Θα δεχθείτε μία νέα πρόταση από έναν δυνατό επαγγελματικό χώρο, που θα σας ξεσηκώσει. Καλό θα είναι να μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία. Ίσως σας κρατούν συναισθηματικοί  λόγοι στην δουλειά σας και μπλοκάρουν την απόφαση για μία αλλαγή. Σκεφτείτε με ευθύνη απέναντι στον εαυτό σας. Η επιλογή είναι δική σας. Βοηθητικά θα λέγαμε ότι μπορείτε να πάρετε την γνώμη κάποιου ανθρώπου που εμπιστεύεστε.

Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε έναν γάμο, που νιώθετε ότι έχει ουσιαστικά τελειώσει, θα έχετε μία έντονη τάση να τον τελειώσετε και τυπικά. Δείτε μέσα σας, εάν προτιμάτε να ζείτε σε έναν συμβατικό γάμο ή εάν είναι προτιμότερο για σας να απελευθερωθείτε από κάτι τέτοιο. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και πάρτε την απόφασή σας. Σε κάθε περίπτωση έχει σημασία οτιδήποτε αποφασίσετε να είναι μία συνειδητή επιλογή. Ακόμη και το να μείνετε σε έναν κενό γάμο, εφόσον το διαλέξετε συνειδητά, είναι τίμιο!
Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό και αντιμετωπίζετε κρίση στη σχέση σας, ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω για τους παντρεμένους. Για όσους όμως η σχέση σας πάει καλά, είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να την επισημοποιήσετε! Αυτό σημαίνει συγκατοίκηση, αρραβώνα ή γάμο!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας, απροβλημάτιστα έχετε τον εξής μονόδρομο : να κάνετε μία σημαντική γνωριμία! Αυτή η μοιραία  γνωριμία ενδέχεται να σας αλλάξει τη ζωή. Εφόσον δεν είστε κατ’ επιλογήν μόνοι σας, θα εξελιχθεί σε κάτι σταθερό με γυναίκα ή άντρα, που θα έχει καλό χαρακτήρα και μία σημαντική επαγγελματική θέση ή αξίωμα!
Όσοι βρίσκεστε σε σταθερή εργασία θα δείτε να γίνονται κάποιες αλλαγές στο χώρο σας, που θα φέρουν επαγγελματική και οικονομική ανάπτυξη. Ενώ όσοι ψάχνετε για δουλειά, θα  βρείτε μία σταθερή και ανάλογη των δεξιοτήτων σας εργασία. Εξαιτίας της σπουδαιότητας αυτής της εργασίας, ενδέχεται να αγχωθείτε από φόβο ότι δεν θα τα καταφέρετε. Παρόλα αυτά είναι η στιγμή σας! Γι αυτό ακόμη κι αν είστε στρεσαρισμένοι, φροντίστε εξωτερικά να δείχνετε ψύχραιμοι. Λίγο παρακάτω θα νιώσετε πιο ασφαλείς ως προς την παραμονή σας στον χώρο.

Υδροχόος : Το Άρμα.

Ένας καλός μήνας έρχεται για το ζώδιό σας! Εφόσον ανήκετε σε ένα ζώδιο, που έχει πολύ καλή σχέση με την έννοια της δικαιοσύνης στους ανθρώπους, θα νιώσετε πάνω απ’ όλα δικαιωμένοι, τόσο για τις ταλαιπωρίες που έχετε περάσει, όσο και για τα προβλήματα αγαπημένων σας ανθρώπων. Αν σας έχουν αδικήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα δείτε να ανατρέπονται οι ισορροπίες, και αυτοί που σας αδίκησαν να χάνουν έναντι του δικού σας θριάμβου!  Στο σημείο αυτό αξίζει να πούμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι καλό να σας «μεταμορφώσει» σε ένα χαιρέκακο πλάσμα. Απολαύστε την νίκη σας, αλλά με ταπεινότητα, γιατί η ρόδα του κάρμα, που γυρίζει, από το ύψος μπορεί να μας φέρει ξανά στο βάθος!

Η δουλειά σας θα εκτοξευτεί στα ύψη! Ενώ την κάθε επαγγελματική  δεξιότητά σας θα την αξιοποιήσετε στο έπακρο! Αν στον παρελθόν είχατε κάνει λάθος χειρισμούς, τώρα τους αναγνωρίζετε και τους διορθώνετε, αφήνοντας άφωνους αρκετούς δύσπιστους επικριτές σας! Τα οικονομικά σας θα πάνε περίφημα. Ενώ το σύμπαν αποφασίζει να σας δώσει λεφτά!
Αν η δουλειά σας εμπεριέχει ταξίδια, θα κάνετε πολλά και πετυχημένα! Εξίσου τυχεροί θα σταθείτε κι όσοι αναζητάτε εργασία. Μία χρυσή επαγγελματική ευκαιρία ή πρόταση θα σας κάνει να πιστέψετε στην καλή σας τύχη. Δείξτε ευγνωμοσύνη απέναντι στο σύμπαν μέσα από την σωστή και φιλότιμη στάση σας στον νέο σας επαγγελματικό χώρο. Ίσως να χρειαστεί στην αρχή να κουραστείτε λίγο παραπάνω, αλλά ή καλή ψυχική σας διάθεση θα σας ωθήσει να το δείτε θετικά.

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα περάσετε μία περίοδο, όπου θα έρθετε κοντά και θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές και πιθανόν καλοκαιρινές αποδράσεις. Καλό θα είναι όλο αυτό να το ζήσετε ουσιαστικά ή να το κάνετε μέχρι το σημείο, που το ζείτε ουσιαστικά. Δεν θα είναι εύστοχο να πέσετε στην παγίδα να κάνετε «πρωταθλητισμό» καλής θέλησης, με σκοπό να εντυπωσιάσετε τον ή την σύντροφό σας. Σε μερικά ζευγάρια μπορεί να υπάρξει αναγκαστική απομάκρυνση του ενός, εξαιτίας επαγγελματικού ταξιδιού. Ωστόσο αυτό θα είναι κάτι που θα φουντώσει την επιθυμία και το πάθος μεταξύ σας, μόλις ξανασμίξετε.

Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες, που θέλετε να έχετε μία δεύτερη ευκαιρία, προβλέπεται μια δυνατή επανασύνδεση. Για να μην αποτύχει, ωστόσο, αυτή η κίνηση, θα χρειαστεί να συντονιστεί  η ενέργειά σας με εκείνη της ή του πρώην σας. Χρησιμοποιείστε ρήματα όπως τα : θα ήθελα να…, θα μπορούσαμε να…, εύχομαι για μας να…, ελπίζω για μας να…, νοιάζομαι για μας ώστε… κτλ. Αποφύγετε ρήματα όπως τα : πρέπει να…, είναι απαραίτητο να…, δεν δέχομαι να…, φοβάμαι ότι δεν θα…, ας προσπαθήσουμε να… κτλ.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία σχεδόν ιδανική για τα πρότυπά σας γνωριμία, ώστε ο έρωτας θα τρυπώσει στην καρδιά σας. Το άτομο που θα γνωρίσετε θα έχει μία δυναμική δουλειά ή πιθανόν να χρειάζεται να ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους. Η γνωριμία αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Πριν κάνετε το μεγάλο βήμα ελέγξτε, μήπως έχετε παρασυρθεί από την εντυπωσιακή εμφάνιση του ατόμου αυτού, και δεν έχετε δώσει βαρύτητα σε στοιχεία του χαρακτήρα του. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αφήστε να περάσει κι άλλος χρόνος γνωριμίας. Αν έχετε βεβαιωθεί ότι πρόκειται για άτομο που αξίζει και πέραν της εμφάνισής του, τότε βαδίστε δίπλα του!

Ιχθύς : Ο Ακόλουθος από τα Ραβδιά.

Μπαίνετε σε έναν μήνα, όπου η ενασχόληση με το επαγγελματικό σας κομμάτι θα έρθει σε προτεραιότητα. Αν είστε εργαζόμενος σε οποιονδήποτε τομέα, αλλά κυρίως υπάλληλος ή εργάτης, θα έχετε θετικές εξελίξεις στη δουλειά σας. Όσοι εργάζεστε με σύμβαση υπερισχύουν οι πιθανότητες να την ανανεώσετε. Επίσης όσοι ψάχνετε εργασία γενικότερα και ειδικότερα σε υπαλληλική θέση, θα βρείτε μία δουλειά με σταθερές αμοιβές και την προοπτική μονιμότητας. Η εργασία αυτή ενδέχεται, με ίσες πιθανότητες, να ανήκει στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο φορέα. Επίσης είναι πιθανόν ορισμένοι να ενταχθείτε σε ένα εργατικό γκρουπ εποχιακής απασχόλησης, από το οποίο, ωστόσο, θα ξεχωρίσουν και θα παραμείνουν κάποιοι επίλεκτοι. Αν κάποιοι αγαπάτε την φύση και την ησυχία της εξοχής και των αγρών, θα έχετε την  δυνατότητα να απασχοληθείτε ως καλλιεργητές της γης ή συλλέκτες σοδιάς. Ευνοούνται επίσης γενικότερα οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, αλλά και οι αλιείς και οι ιχθυοκαλλιεργητικές δουλειές.

Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ανεβαίνουν, αλλά χρειάζεται λίγη υπομονή για να τα δείτε στο επίπεδο που θα θέλατε. Καλό θα είναι να μην υποτιμάτε καμία πηγή χρημάτων και να γνωρίζετε ότι έστω και μέσω ενός «ταπεινότερου» επαγγέλματος, μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα για μία αξιοπρεπή διαβίωση! Η μεθοδικότητα κι η υπομονή σας, με το χρόνο, θα σας φέρουν σε καλύτερο οικονομικό επίπεδο και θα σας οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες ή  δυνατότητες.

Στον αισθηματικό σας χώρο οι μεν άντρες προβλέπεται να γνωρίσετε μία νεότερή σας γυναίκα, οι δε γυναίκες έναν νεότερό σας άντρα. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση το άτομο αυτό ενδέχεται να αντιμετωπίζει οικονομικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Μπορείτε να το στηρίξετε παράλληλα με το συναίσθημά σας και ηθικά ή συμβουλευτικά, ώστε να πατήσει πιο γερά στα πόδια του, αλλά, αν δεν συντρέχει μεγάλη ανάγκη, αποφύγετε να το ενισχύσετε οικονομικά. Κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει ένα έντονο συναίσθημα υποχρέωσης του ατόμου αυτού απέναντί σας, με συνέπεια να διαλυθεί η υγιής αίσθηση της αμοιβαιότητας  ανάμεσά σας. Η σοφή παροιμία εξάλλου μας λέει : « αν θέλεις  να κάνεις κάποιον να μην πεινάσει ποτέ, μη του δώσεις ένα ψάρι, αλλά μάθε του να ψαρεύει».
Οι παντρεμένοι και οι δεσμευμένοι σε σχέση ίσως περάσετε μία περίοδο αψιμαχίας. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί τα προβλήματα λύνονται μέσα από τον διάλογο και την αντιπαράθεση. Αρκεί να είστε δημοκρατικοί, ώστε να δέχεστε ότι δεν μπορείτε να συμφωνείτε σε όλα εσείς και το ταίρι σας! Αυτό εξάλλου σημαίνει αυθεντική σχέση και  δεν φανερώνει απουσία της αγάπης. Θα χρειαστεί, ταυτόχρονα, να είστε προσεκτικοί, ώστε αυτήν την περίοδο επαναπροσδιορισμού της σχέσης σας, να μην «λοξοδρομήσετε» με άλλο άτομο, ως διέξοδο στο πρόβλημα. Κάτι τέτοιο θα σας απομακρύνει από το ταίρι σας. Αν ωστόσο συμβεί, θα είναι καλό να μείνει κρυφό και να συμβεί με ένα τρίτο άτομο, που όπως κι εσείς, θα χρειάζεται μία μυστική ερωτική «παρένθεση» στη ζωή του.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u