Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020


 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος (6) μήνας και όταν προστεθεί στην αριθμολογική αξία του έτους που διανύουμε (4) [ 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4 ] μας δίνει το άθροισμα δέκα (10). Επειδή στην Αριθμολογία τους αριθμούς τους απλοποιούμε σχεδόν πάντα σε μονοψήφιους : 10 = 1 + 0 = 1.

Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ η κάρτα με τον αριθμό ένα (1) είναι η κάρτα του Μάγου. Έτσι ο μήνας θα έχει τα χαρακτηριστικά αυτής της κάρτας. Αυτά είναι : η δημιουργική φαντασία, τα καινούρια ξεκινήματα, η πρωτοβουλία, η θετική αξιοποίηση της υλικής ή ψυχικής «Αλχημείας» αλλά και της επιστημονικής Χημείας, η δύναμη της εφαρμοσμένης γνώσης, η πρόοδος, η ανανέωση, οι μετασχηματισμοί κτλ.

Άλλη μία κάρτα από τα μεγάλα Αρκάνα έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου, αυτή είναι ο Τροχός της Τύχης. Είναι η 10η κάρτα, οπότε : 10 = 1 + 0 = 1. Αυτό σημαίνει ότι και τούτη θα δώσει τα δικά της χαρακτηριστικά στον Ιούνιο του 2020. Αυτά είναι : η σχέση αιτίας-αποτελέσματος (καρμικού ή της παρούσης ενσάρκωσης), η καλή τύχη, η υγεία, οι καλότυχες αλλαγές, η τύχη στον έρωτα, η τύχη στα χρήματα, τα ευχάριστα ξαφνιάσματα, το ξεπέρασμα εμποδίων, η σοφία της πείρας ή των προηγούμενων εμπειριών (καρμικών ή της παρούσης ενσάρκωσης), οι επανασυνδέσεις κτλ.

Μία Τρίτη κάρτα από τα μεγάλα Αρκάνα έρχεται να συμπληρώσει μία τριάδα καρτών με αριθμολογική αξία το ένα (1) (Άσσο). Τούτη είναι η κάρτα Ήλιος. Θα δώσει κι αυτή τα δικά της χαρακτηριστικά στον Ιούνιο του 2020. Είναι η 19η κάρτα, άρα : 19 = 1 + 9 =10 = 1 + 0 = 1. Αυτή θα δώσει : την επιτυχία, την ευτυχία, την χαρά, το γέλιο, τον γάμο, τον αρραβώνα, την επιτυχημένη γνωριμία και σχέση, την ερωτική φιλία που θα εξελιχθεί ή θα μετασχηματιστεί σε δεσμό, την νέα φιλία, τις ευκαιρίες, τις επανασυνδέσεις, την συναισθηματική πληρότητα, την οικονομική πληρότητα κτλ.

Συμπέρασμα : Στεκόμαστε στην αφετηρία και ξεκινάμε κάτι (ή για κάτι) νέο. Τούτο μπορεί να είναι διαφορετικό για τον καθένα. Το μέλλον του καινούριο διαφαίνεται αισιόδοξο, μιας και το «χρωματίζουν» τρεις θετικές κάρτες της μεγάλης Αρκάνα (ο Μάγος, ο Τροχός της Τύχης, ο Ήλιος), ενώνοντας τις δυνάμεις τους! Σ’ αυτόν τον νέο δρόμο θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μυαλό και την πείρα μας, ενδεχομένως και των προηγούμενων ενσαρκώσεων. Πιθανόν ένας καρμικός κύκλος να έκλεισε τον προηγούμενο μήνα (9) και τούτον εδώ τον μήνα να ανοίγει ένας νέος και αισιόδοξος. Το Σύμπαν μας δίνει μία καλή ευκαιρία να βρούμε την ουσία και την χαρά της ζωής. Θα χρειαστεί να έχουμε αισιοδοξία χωρίς να γινόμαστε ευχολόγοι, να κάνουμε επιλογές χωρίς να φτάνουμε στο σημείο να απαξιώνουμε εκείνα που δεν επιλέγουμε, να έχουμε αυτογνωσία, ώστε να αναπτύσσουμε αυτά που μας πάνε και μας ταιριάζουν, χωρίς να «προσπαθούμε» να γίνουμε κάτι άλλο ή να κυνηγάμε «ξένους» στόχους.

        ΚΡΙΟΣ : Το Δύο από τα Πεντάκτινα.

Η συμπαντική ενέργεια ρέει σε σας, προπαντός με την μορφή οικονομικών δυνατοτήτων και ευκαιριών. Τα πάντα σχεδόν «κινούνται» και μετασχηματίζονται, για να σας ωφελήσουν και να σας πάνε μπροστά. Φροντίστε να μην αφήσετε αυτό το συμπαντικό δώρο να φύγει ανεκμετάλλευτο μέσα από τα χέρια σας. Ταυτόχρονα μην παραβλέπετε την σημασία του να ωφελούν οι πράξεις σας και τους άλλους.

Εάν είστε παντρεμένος-η άντρας ή γυναίκα, ή βρίσκεστε σε σταθερό δεσμό, ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσετε αυτά που έως τώρα γνωρίζατε. Έρχονται αλλαγές που θα ανατρέψουν την γνωστή πραγματικότητά σας και θα σας «καλέσουν» να δεχτείτε μία νέα πραγματικότητα. Τούτο όσο κι αν ακούγετε αγχωτικό, ταυτόχρονα είναι και υπέροχα προκλητικό. Ίσως να ήρθε η στιγμή να δοκιμαστεί η σταθερότητα και η δύναμη της σχέσης σας. Για να μην αναρωτιέστε, θα πούμε την εξής απλή και αποτελεσματική επεξήγηση : Εάν είστε συγκεντρωμένοι-ες στον δεσμό ή στον γάμο σας και ταυτόχρονα εστιασμένοι-ες στο ταίρι σας, θα προσαρμοστείτε στις αλλαγές και θα δείτε μαζί την νέα δυναμική της σχέσης σας. Εάν όμως το μυαλό σας δεν επικεντρώνετε στο εδώ και τώρα, είστε αφηρημένοι-ες κι ενδεχομένως ανυπόμονοι-ες, ενδέχεται να οδηγηθείτε σε ένα λάθος αποτέλεσμα.

Τι θα γίνει, ωστόσο, εάν είστε χωρισμένοι-ες που θέλετε να ξανασμίξετε; Κατ’ ουσία κάτι ανάλογο με την περίπτωση των δεσμευμένων και παντρεμένων. Θα έρθετε κοντά για μία νέα επανασύνδεση. Η πρώτη κίνηση θα γίνει από τον έναν από τους δύο σας, αλλά ουσιαστικά θα είναι αμοιβαία. Αυτή η πρωτοβουλία και η θετική στάση θα σας ξαναφέρουν κοντά. Θα έχετε μπροστά σας μία ζωή ολόκληρη να ζήσετε μαζί. Για να γίνει όντος αυτό μείνετε στην πραγματικότητα και μην αναπολείτε πώς θα ήταν τα πράγματα ή πώς θα έπρεπε να ήταν. Αν κρατήσετε μία τέτοια στάση θα  καταφέρετε να παραμείνετε μαζί και να βελτιώσετε σιγά-σιγά τα κακώς κείμενα της σχέσης σας.

Ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Όχι από εδώ και στο εξής! Αρκεί να το θέλετε, αλλά και με έναν «περιορισμό»! Ο «περιορισμός» έχει να κάνει με δυνάμεις του πεπρωμένου σας : ευνοείται γνωριμία και σχέση, σχεδόν αποκλειστικά με άτομο που θα σας αγαπά και θα σας ωφελήσει. Εάν κάνετε νέα γνωριμία με άλλο άτομο που μπορεί να σας απογοητεύσει ή να σας πληγώσει, το Σύμπαν θα σας «χτυπήσει» αρκετά καμπανάκια κινδύνου για να το καταλάβετε εγκαίρως. Δυστυχώς εάν δεν τα ακούσετε ή κάνετε πως δεν τα ακούσατε, μάλλον θα χάσετε την ευκαιρία μίας σχέσης αγάπης και στοργής με το σωστό άτομο. Εννοείται ότι αν κάνετε σχέση με τον άντρα ή την γυναίκα που θα σας αγαπά, θα πρέπει κι εσείς να «δονήστε» απέναντί του-της στην συχνότητα της αγάπης.

Η εργασία σας και τα οικονομικά σας ενδέχεται να είναι το χρυσό σας κομμάτι γι αυτόν το μήνα. Ίσως κι εκεί να γίνουν αλλαγές, που όμως θα τις αποδεχτείτε εύκολα, κατανοώντας ότι θα φέρουν καλό στον επαγγελματικό χώρο σας. Η δουλειά αυτή καθ’ εαυτή θα ανέβει. Μία συμφέρουσα συνεργασία μπορεί να δημιουργηθεί. Έρχονται χρήματα ή χρηματικά κεφάλαια, που θα φέρουν μαζί τους δύναμη και δυνατότητες. Χρήματα θα εισέλθουν και στην δική σας τσέπη δια μέσου της αύξησης της εργασίας και των αποδοχών σας. Ευνοούνται πολύ οι δουλειές που έχουν να κάνουν με το εμπόριο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τα πάτε καλά και οι υπόλοιποι.

Εάν δεν απασχολείστε κάπου και βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης νέας εργασίας, θα ωφεληθείτε αυτόν τον μήνα από τις ευτυχείς συγκυρίες που σας έρχονται. Θα ενταχθείτε, το πιθανότερο, σε μία επαγγελματική ομάδα, ιδιωτικού ή δημοσίου φορέα, όπου θα νιώσετε ασφάλεια και ταυτόχρονα την ικανοποίηση της προσφοράς και της δημιουργικότητας. Οι αποδοχές σας ενδέχεται να είναι καλύτερες από ότι θα περιμένατε. Φροντίστε να πάρετε ζεστά τον νέο σας επαγγελματικό ρόλο και μην συμπεριφέρεστε ωσάν τα πράγματα να είναι δεδομένα.

                      ΤΑΥΡΟΣ : Η Αυτοκράτειρα.

Μία γυναίκα, ανεξαρτήτως του δικού σας φύλου, θα πάρει σημαντική θέση στην ζωή σας αυτόν το μήνα. Μπορεί να είναι από το συγγενικό, το φιλικό, ή το επαγγελματικό περιβάλλον σας. Αν είστε άντρας ίσως να είναι η σύντροφος ή μία κρυφή αγαπημένη σας που σας επηρεάζει. Συμβολικά, ο μήνας αυτός θα έχει τα στοιχεία της θηλυκής ταυτότητας. Δηλαδή την πραγματική ή συμβολική κυοφορία. Την πραγματική ή συμβολική γέννηση. Την ευαισθησία αλλά και την ευθιξία. Την προσφορά αλλά και την απαίτηση.

Οι παντρεμένοι και δεσμευμένοι άντρες ενδέχεται να αναγνωρίσετε στην σύζυγο ή στην σύντροφό σας πολλά καλά στοιχεία, που σας αρέσουν και διατηρούν την αρμονία και την χάρη στο σπιτικό σας. Ίσως ταυτόχρονα να αναρωτιέστε για τον δικό σας ρόλο. Δηλαδή να το «παίξετε» στιβαροί ή να «συμμαχήσετε» με την κυρία του σπιτιού, βγάζοντας τον πιο γλυκό εαυτό σας; Επειδή «κινδυνεύετε» να πάθετε σύγχυση ταυτότητας, μπορείτε να δοκιμάσετε την παρακάτω συμβουλή : Τι κάνει την σύντροφό σας να χαμογελάει και ανάστροφα τι την κάνει να «σκοτεινιάζει»; Την ευχαριστεί να είστε πιο «συνεργάσιμος»; Ή προτιμάει να κάνει ο καθένας τα του ρόλου του (άντρα-γυναίκας);  Προσαρμόστε την συμπεριφορά σας. Επειδή κάτι τέτοιο θα το κάνετε με αγάπη, θα σας γεμίσει και δεν θα έχετε πρόβλημα με την «ταυτότητά» σας. Μέσα σας θα ξέρετε!

Είστε παντρεμένη ή δεσμευμένη γυναίκα; Μάλλον θα δείτε, οπτικά ή διαισθητικά, τον σύζυγο ή τον σύντροφό σας να πασχίζει να βρει την σωστή θέση πλάι σας. Παρότι κάτι τέτοιο δείχνει τον θαυμασμό του για εσάς και σας τοποθετεί σε υπεροχή απέναντί του, μην τον «τρελάνετε»! Είστε η Αυτοκράτειρα, αλλά υπάρχει Αυτοκράτειρα και Αυτοκράτειρα. Υπάρχει εκείνη που είναι καλοσυνάτη και γνωρίζει πότε να υποχωρεί, κι εκείνη που είναι δύστροπη και μονίμως πεισματάρα. Ποια θέλετε να είστε;

Μήπως τούτος ο μήνας σας βρίσκει χωρισμένο ή χωρισμένη; Εάν ναι, αυτή η κατάσταση θα ανατραπεί και θα δώσει την θέση της στην επανασύνδεση. Αν υπάρξει αμοιβαία αποδοχή και επιείκεια κι από τους δύο σας, όχι τόσο για τα λάθη σας, όσο για τις διαφορετικές σας προσωπικότητες, τότε θα ξημερώσει στην σχέση σας μία νέα μέρα. Θα ξεκινήσει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, ένας αρμονικός γάμος. Αν είστε δεσμευμένοι, μία πρόταση γάμου.

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες θα εντυπωσιαστείτε αντίστοιχα από μία γυναίκα με ομορφιά και κύρος ή από έναν άντρα με γοητεία και δύναμη. Η γνωριμία μαζί της-μαζί του μπορεί να γίνει σε έναν ισχυρό χώρο, ίσως με αφορμή κάποια συνεργασία σας. Προφανώς οι εντυπώσεις θα είναι αμοιβαίες. Στην συνέχεια θα χρειαστεί να «αντιμετωπίσετε» τις ανασφάλειές σας, που πιθανόν να σας ψιθυρίσουν ότι ανεβάσατε πολύ ψηλά τον πήχη! Τούτη λοιπόν η γνωριμία θα σας φέρει «αντιμέτωπους-ες» τόσο με τον «φόβο» για τον «ισχυρό» άλλον ή την «ισχυρή» άλλη, όσο και με την «φοβία» για τον εαυτό σας, ότι τελικά θα χάσει. Ακόμα κι αν τελικά σας νικήσει ο φόβος σας, τουλάχιστον θα έχετε διεκδικήσει. Στην περίπτωση αυτή, ίσως την επόμενη φορά να κατεβάσετε λίγο τον πήχη, για να νιώθετε πιο ασφαλείς συναισθηματικά  με την επόμενη επιλογή σας.

Όσοι εργάζεστε θα δείτε την δουλειά σας να «γεννά». Αυτό σημαίνει την αφθονία και την επαύξηση του έργου ή της παραγωγής σας. Θα αναπτυχθεί η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενδέχεται μία ισχυρή γυναικεία μορφή να παίξει καθοριστικό ρόλο, προκειμένου να οργανωθεί καλύτερα η δουλειά σας. Αν είστε γυναίκα με ηγετική θέση, ενδεχομένως να πρόκειται για εσάς την ίδια! Γενικότερα, έρχονται στην δουλειά σας κέρδη που μπορεί να είναι και μεγάλα. Μέρος από αυτά θα προορίζονται για τις αποδοχές σας.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, και τώρα βρίσκεστε στην φάση της επαγγελματικής σας αναζήτησης, μπορεί να φανεί πολύτιμη η βοήθεια μίας γυναίκας. Ενδέχεται να σας βοηθήσει να βρείτε εργασία ή εναλλακτικά να βρείτε δουλειά σε χώρο όπου θα υπερισχύει το γυναικείο στοιχείο, είτε ως προσωπικό, είτε ως πελατολόγιο. Αν προχωρήσετε, θα αμείβεστε ικανοποιητικά. Για ορισμένους η νέα σας δουλειά ίσως να υποκρύπτει την «αποπληρωμή» καρμικού χρέους! Για παράδειγμα αν σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας υπήρξατε άντρας που «εξαπατούσε» συναισθηματικά τις γυναίκες, τώρα καλείστε να τις εξυπηρετείτε μέσα από την νέα εργασία σας κτλ. Αλλά επίσης, αν σε παλιά ενσάρκωση ήσασταν πωλητής-ρια ή κατασκευαστής-ρια βοτανικών προϊόντων ομορφιάς για τις γυναίκες, τώρα καλείστε να κάνετε το ίδιο με τα σύγχρονα πλέον μέσα. Στην περίπτωση αυτή το κάρμα σας θα είναι εξελικτικό και όχι οφειλόμενο.

      ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο Βασιλιάς από τα Κύπελλα.

Αυτόν το μήνα θα έρθετε σε επικοινωνία με έναν ή περισσότερους πνευματικούς ανθρώπους. Τούτο μπορεί να γίνει και συμβολικά, δηλαδή διαβάζοντας τα βιβλία κάποιων που άφησαν το σημάδι της σοφίας τους στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αν είστε άντρας, ενδέχεται να γίνεται ο πνευματικός «δάσκαλος» της συντρόφου σας. Αν είστε γυναίκα, ίσως να δείτε στο πρόσωπο του καλού σας, τον άντρα που σας αφοπλίζει με το μυαλό του. Χωρίς κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι εσείς δεν έχετε ένα αντίστοιχα δυνατό μυαλό. Ενδεχομένως όμως να θέλετε από αγάπη να δώσετε το προβάδισμα στον κύριο της σχέσης. Εξάλλου το να κρύβει κανείς την σοφία του είναι συχνά ένδειξη ακόμη μεγαλύτερης σοφίας!

Παντρεμένοι-ες και μαζί δεσμευμένοι-ες σε… αγώνα νοημοσύνης! Μιας, όμως, και η κάρτα του μήνα για το ζώδιό σας, είναι ο βασιλιάς από τα κύπελλα, μάλλον ένα προβάδισμα θα το έχει ο κύριος της σχέσης. Είναι ευκαιρία για τις κυρίες να αφεθείτε να σας παρασύρει η διανόηση του καλού σας, και να ζήσετε την εμπειρία της «μαθητευόμενης» δίπλα στον σύντροφο σας. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, περισσότερο θα προωθήσει την ερωτική χημεία σας, παρά την ανάγκη σας για μάθηση. Αργότερα θα είστε εσείς εκείνες που θα πάρετε το προβάδισμα της επόμενης «παρτίδας» ευφυΐας. Τότε θα αιφνιδιάστε τον καλό σας. Τούτες οι ανατροπές θα κάνουν την σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα και θα κρατήσουν την προσοχή σας σε εγρήγορση! Σαν να παίζετε σκάκι και την μία φορά να νικάει ο ένας, την άλλη ο άλλος, οπότε πάντα το σκορ θα είναι η ισοπαλία! Και ξανά από την αρχή!

Τους-τις χωρισμένους-ες θα σας ενώσει η… τέχνη! Να πως θα γίνει αυτό : Κάποιο ταλέντο που έχετε, κρυφό ή φανερό, θα γίνει το «όχημα» για να εκφράσετε στην ή στον πρώην σας τα αισθήματά σας και την επιθυμία σας για μία νέα ευκαιρία. Τούτο μπορεί να γίνει αμφίδρομα, δηλαδή από εσάς προς τον-την πρώην, ή από εκείνον-η προς εσάς. Συμπερασματικά, αυτό σημαίνει ότι η επανασύνδεσή σας, θα χρειαστεί περισσότερο το συναίσθημα παρά την λογική για να πετύχει. Αν γράφετε ωραία, γράψτε του-της μερικούς δικούς σας στίχους. Αν κινηματογραφείτε ωραία, στείλτε του-της ένα ρομαντικό βίντεο δική σας δημιουργίας. Αν ράβετε ή αν πλέκετε, στείλτε του-της κάτι που φτιάξατε για εκείνον-η κτλ. Αντίστοιχα, δεχτείτε με χαρά μία δική του-της παρόμοια κίνηση. «Συναντηθείτε» συναισθηματικά κι όλα θα πάνε καλά.

Οι ελεύθεροι άντρες είναι πιθανόν να γνωρίσετε, μέσω διαδικτύου ή δια ζώσης, μία γυναίκα που θα σας δει όχι μόνο με τα φυσικά μάτια της, αλλά και με τα μάτια της ψυχής της! Αυτό σημαίνει ότι θα αγγίξετε τα συναισθήματά της. Θα σας θαυμάσει και ως άντρα και ως προσωπικότητα. Ίσως αυτά να μην σας τα δείξει από την αρχή, αλλά να τα αφήσει να υπονοούνται, ώστε να σας πλησιάσει σιγά-σιγά, χωρίς να γίνει φορτική. Ενδέχεται να κερδίσει το ενδιαφέρον σας και να πάρετε πρωτοβουλίες. Αν γίνει κάτι τέτοιο, μία πολλά υποσχόμενη σχέση θα ξεκινήσει.

Οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε έναν άντρα, μέσω διαδικτύου ή δια ζώσης, που θα σας κερδίσει εξ αρχής με την γοητεία του αλλά κυρίως με το μυαλό του ή ακόμα με κάποιο ταλέντο του, που ενδεχομένως να διαθέτει. Εναλλακτικά μπορεί να σας εντυπωσιάσει η δουλειά του ή η κοινωνική του θέση. Θα τον διεκδικήσετε με τον διακριτικό τρόπο σας και το πιθανότερο είναι να σας έχει ήδη προσέξει κι εκείνος. Ασχοληθείτε στην αρχή με τα ενδιαφέροντά του για να σπάσει ο πάγος κι αφήστε τον να σας μιλήσει μόνος του για το πώς σας βλέπει. Τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε, αρκεί να μην πάρετε μόνες σας πολλές πρωτοβουλίες και να αφήσετε σε εκείνον να μιλήσει πρώτος για σχέση.

Η δουλειά σας, για όσους εργάζεστε, θα πάει πολύ καλά και θα έχει το θετικό «άγγιγμα» της συμπαντικής εύνοιας. Εάν ασχολείστε με ένα πνευματικό ή ένα καλλιτεχνικό αντικείμενο, θα έχετε αρκετή τύχη και θα ευοδωθούν οι φιλοδοξίες σας. Γενικότερα στην εργασία σας προβλέπεται να λάβετε επιβράβευση, ηθική ή υλική ή ταυτόχρονα και τις δύο! Τα οικονομικά σας θα αναπτύσσονται ανοδικά και αβίαστα. Ίσως να δίνετε ή να δέχεστε ωφέλιμες συμβουλές.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν και σας ενδιαφέρει να βρείτε μία καλή εργασία, θα έρθετε πολύ κοντά στην επιθυμία σας. Ένας άντρας με δύναμη ενδέχεται να σας υποστηρίξει. Αυτός μπορεί να είναι γνωστός σας ή ένας άντρας με καίρια θέση, που θα μπορούσε να εξαγγείλει θέσεις εργασίας, οι οποίες θα σας αφορούν. Εναλλακτικά θα μπορούσε να είναι μία γυναίκα με ισχύ. Ενδεχομένως να βρεθείτε σε επαγγελματικό πόστο που θα σας ταιριάζει και θα σας δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις γνώσεις ή το ταλέντο σας. Θα λαμβάνετε αμοιβές που θα τις θεωρείτε ακριβοδίκαιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το Πέντε από τα Ραβδιά.

Ένα παιχνίδι ψευδαισθήσεων θα είναι αυτός ο μήνας για εσάς. Η αναζήτηση της αλήθειας ίσως να είναι το βασικό σας μέλημα. Μία εσωτερική σύγχυση θα σας μπερδέψει ακόμη περισσότερο, αφού θα ψάχνετε να βρείτε τί θέλετε και πώς το θέλετε. Τα συναισθήματά σας θα ακολουθούν την θολή διαδρομή της σκέψης σας. Μία θα είναι ψύχραιμα και μία έντονα. Όμως αυτό το «βασανιστικό» παιχνίδι του μυαλού σας, αν το εκμεταλλευτείτε σωστά, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά πώς θα γίνει αυτό.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, είναι πιθανόν να σκέφτεστε πως ο ή η σύζυγος ή σύντροφός σας δεν σας δίνει όσα αξίζετε ή δεν σας καταλαβαίνει όσο θα έπρεπε. Καλό θα είναι αρχικά να αναρωτηθείτε, μήπως οι προσδοκίες σας είναι υπερβολικές ή όχι. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Στην συνέχεια, κι αναλόγως του τι θα συμπεράνετε, κάντε ένα βήμα υποχώρησης ή καλής θέλησης. Το πιθανότερο είναι το ταίρι σας να ακολουθήσει και να κάνει κάτι αντίστοιχο. Εάν όμως δεν παρατηρήσετε κάποια αλλαγή, μετά την δική σας αλλαγή, τότε ίσως να είναι η ώρα να συζητήσετε μαζί του-της. Αυτό καλό θα είναι να γίνει σε ένα ήρεμο κλίμα συζήτησης, ώστε να μην προκαλέσετε την αντίδραση του-της. Αποφύγετε τα τελεσίγραφα ή  τις υπενθυμίσεις για υποσχέσεις που δόθηκαν παλιότερα. Όλα γίνονται εδώ και τώρα και στο εδώ και τώρα θα πρέπει να λυθούν. Αν ζείτε σε άλλη διάσταση του χρόνου, δηλαδή στο παρελθόν ή στο μέλλον, ενδέχεται να ξοδέψετε άσκοπα την ενέργειά σας, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Αντίστοιχα οι χωρισμένοι-ες θα είναι καλό να έχετε προσδοκίες για την πραγματικότητα στο παρόν και όχι για την πραγματικότητα του παρελθόντος ή του μέλλοντος. Δηλαδή πώς ήταν τα πράγματα παλιά ή πώς θα είναι στο μέλλον. Αν συντονιστείτε με το τώρα κι ακόμη καλύτερα με τον ψυχικό πόνο που νιώθετε στο τώρα, η επανασύνδεση θα είναι σχεδόν βέβαιη! Γιατί ουσιαστικά ο χωρισμός σας συνέβη για λόγους φανταστικούς και όχι πραγματικούς. Εάν φύγετε από τις ψευδαισθήσεις, η αγάπη σας θα φανεί όπως είναι.

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες θα γίνετε το… «θήραμα» μίας ή ενός επιδέξιας-ου κυνηγού. Κάποια θαυμάστρια ή κάποιος θαυμαστής σας αντίστοιχα, θα σας ερωτευτεί κεραυνοβόλα, από το διαδίκτυο ή από κοντά, αναλόγως των συνθηκών γνωριμίας σας. Αν και είστε ένα ζώδιο που συχνά ξυπνάει το ερωτικό πάθος στους άλλους, ενδέχεται να «προβληματιστείτε» στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως να αναρωτηθείτε, εάν ο-η άλλος-η σας θέλει πραγματικά ή απλά το ίδιο κάνει με όλες-ους. Επίσης εάν εσάς σας ενδιαφέρει όντος ή απλώς σας έχει κολακέψει ή επιμονή της-του. Θα έχετε «δουλίτσα» με τον εαυτό σας και με τον άλλον να κάνετε. Όποιο κι αν είναι τελικά το αποτέλεσμα, όλη τούτη η ερωτική «τρέλα» θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας.

Στην εργασία σας, όσοι εργάζεστε, θα κάνετε την προσπάθειά σας, ενδεχομένως πέφτοντας από την ικανοποίηση στην απογοήτευση και το αντίστροφο. Τελικά προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν και θα κινούνται πλέον ανοδικά. Θα νιώσετε επιτέλους δικαιωμένοι. Καλό θα είναι επίσης για τούτον το μήνα να μην εμπιστεύεστε εύκολα άτομα στην δουλειά σας και να είστε επιφυλακτικοί, όταν σας λένε διάφορα για το… καλό σας. Οι αμοιβές σας θα είναι σταθερές.

Εάν ορισμένοι δεν εργάζεστε προς το παρόν και θέλετε να εντείνετε την προσπάθειά σας για εύρεση νέας εργασίας, ίσως να βρεθεί κάτι που θα σας διχάσει. Θα έχει μερικά πλεονεκτήματα και ίσως ένα-δύο μειονεκτήματα. Αξιολογήστε τα, ώστε να πάρετε την κατάλληλη απόφαση. Αν δηλαδή θα το ακολουθήσετε ή αν θα περιμένετε λίγο ακόμα για κάτι πιο ξεκάθαρο παρακάτω. Εάν ακολουθήσετε την εργασία που σας προσφέρεται τώρα, ίσως στην αρχή να σας απογοητεύσει, όμως αργότερα θα την συνηθίσετε και τελικά θα δικαιωθείτε για την απόφασή σας. Ως προς το οικονομικό κομμάτι, προβλέπεται να βελτιώνεται σταδιακά.

ΛΕΩΝ : Ο Διάβολος.

Ένας μήνας ζωτικότητας σας περιμένει. Αυτή θα σας χαρακτηρίσει. Θα χρειαστεί ενδεχομένως να ελέγξετε τούτην την ζωτικότητα, ώστε να την «διοχετεύσετε» σωστά. Επίσης θα σας ωφελήσει να αποφύγετε πιθανές αψυχολόγητες παρορμητικές συμπεριφορές ή αντιδράσεις.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας. Ίσως να σας βγει σε έντονο βαθμό. Επειδή «θα κινδυνέψετε» να παρεξηγηθείτε, καλό θα είναι να περάσετε στον-στην σύζυγο ή στον-στην σύντροφό σας το σωστό μήνυμα. Δηλαδή ότι τον ή την αγαπάτε προσωπικά και καθόλου ότι είναι το «όχημα» για να εκφράσετε την ανάγκη σας για αγάπη που ξεχειλίζει. Για παράδειγμα και με μία δόση υπερβολής, αν ο καλός ή η καλή σας χρειάζεται ένα χαμόγελο για να νιώσει όμορφα, δεν θα πρέπει εσείς να τον-την κάνετε να γελάσει, κάνοντας διάφορες αστείες γκριμάτσες! Σε μία τέτοια, χάριν παραδείγματος, περίπτωση, πιθανόν να φανεί ότι δεν νοιάζεστε τόσο για την καλή του-της διάθεση, αλλά για να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας ως καλό-η κωμικό. Τα παραπάνω μπορούν να αναγνωστούν και ανάστροφα, δηλαδή από το ταίρι σας προς εσάς. Ενδέχεται επίσης εσείς ή το ταίρι σας να βρεθείτε τούτον το μήνα σε διαφορετικές συχνότητες σεξουαλικού κορεσμού. Θα χρειαστεί να συντονίσετε τις «ορέξεις» σας για να μην υπονοηθεί ότι ο ένας «εκμεταλλεύεται» ηδονικά τον άλλον, αλλά ούτε και ότι ο ένας αδιαφορεί ερωτικά για τον άλλον!

Οι χωρισμένοι-ες, τόσο εσείς, όσο και η ή ο πρώην σας, είναι πιθανόν να βασανίζεστε από ερωτηματικά για τα δικά σας λάθη μα και του άλλου. Αυτή η εσωτερική πίεση ενδέχεται να σας κρατά σε απραξία, ώστε να δυσκολεύεστε  να πάρετε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσετε. Ίσως να νιώθετε ενοχές και οι δύο, ενώ φοβάστε ότι ο άλλος θα μπορούσε να σας πληγώσει ακόμη περισσότερο τονίζοντάς σας τα δικά σας λάθη. Όλη αυτή η συγκυρία δεν ευνοεί ιδιαίτερα την προσπάθεια μίας επανασύνδεσης. Ότι όμως θα εγκαταλείψετε εσείς θα το αναλάβει το Σύμπαν. Έτσι, όταν οι ψυχές σας θα έχουν ειρηνέψει, τότε θα έρθει η ευκαιρία να πλησιάσετε ξανά κοντά.

Οι ελεύθεροι άντρες, όσο κι οι ελεύθερες γυναίκες, πρόκειται να ερωτευτείτε. Ο έρωτας αυτός θα έχει το στοιχείο του πάθους, αλλά και το στοιχείο της ενοχής. Μπορεί να νιώσετε ενοχές γιατί στην γνωριμία που θα κάνετε θα υπάρχει ένα «θολό» σημείο. Για παράδειγμα ο άλλος ή η άλλη θα βρίσκεται σε δεσμό ή σε γάμο. Ή θα ενδιαφέρεται περισσότερο για το σεξουαλικό στοιχείο της σχέσης σας και λιγότερο για το συναισθηματικό. Ίσως να «πιάσετε» τον εαυτό σας να εθελοτυφλεί για κάποια πράγματα, προκειμένου να προχωρήσει η νέα γνωριμία. Ή να κρατάτε κάποια μυστικά, ώστε να κερδίσετε χρόνο με τον άλλον. Τούτα τα δεδομένα δεν είναι η καλύτερη εγγύηση για μία ποιοτική σχέση. Παρόλα αυτά θα μπορούσε να γίνει μία αλλαγή, εάν αφήσετε στην άκρη το ψεύδος και οι δύο και πείτε αλήθειες, ακόμη κι αν αυτές δεν αρέσουν. Πάνω σε μία ειλικρινή βάση, θα έχετε ελπίδες για σταθερότητα και βελτίωση.

Στην εργασία σας, για όσους εργάζεστε, θα δείτε να γίνονται ξαφνικές αλλαγές. Μείνετε ψύχραιμοι και μην προτρέχετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιδράσετε. Ίσως να μην σας αρέσουν εκείνα που θα αλλάξουν, αλλά επειδή προβλέπεται να επικρατεί ένας ατομισμός, δεν θα ήταν σοφό να εμπιστευτείτε κάποιον και να κρίνετε τις καταστάσεις. Εκτός αν είστε βεβαιωμένοι για την εχεμύθειά του. Ίσως να πιεστείτε λίγο ή να νιώσετε ανασφάλεια, αλλά εάν κάνετε υπομονή, αυτό θα αλλάξει και τα πράγματα θα μπουν στην θέση τους. Θα αμείβεστε κανονικά, ενδεχομένως με μικρές καθυστερήσεις. Η υπομονή σας αργότερα θα αναγνωριστεί, μόλις περάσει η σύντομη αυτή δοκιμασία.

Εάν δεν εργάζεστε κάπου, αλλά βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας δουλειάς, θα σας έρθει κάτι καλό, το οποίο ίσως να σας κρατήσει για λίγο σε αγωνία, μέχρι να ξεκαθαρίσει το αποτέλεσμα. Τελικά θα εργαστείτε μάλλον προς το τέλος του μήνα, εφόσον θα σας το έχουν πλέον ανακοινώσει. Ίσως στον νέο χώρο εργασίας σας κάποιος να θελήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να σας πάρει με το μέρος του ή να σας «δωροδοκήσει». Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά να κάνετε καριέρα εκεί, αποφύγετε διακριτικά τέτοιου είδους «μυστικές» σχέσεις. Επίσης αποφύγετε να συνάψετε κάποιο συναδελφικό φλερτ, εκτός αν πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σας!  Κατά τα άλλα θα τα πάτε καλά και θα έχετε ικανοποιητικές αμοιβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Μία δυναμική γυναίκα με αυτοπεποίθηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Αν είστε άντρας μπορεί να είναι η σύντροφος ή η αγαπημένη σας. Αν είστε γυναίκα ίσως να είναι μία συγγενής ή μία φίλη. Μπορεί επίσης να προέρχεται από οποιονδήποτε χώρο του περιβάλλοντός σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια η κυρία της σχέσης θα έχει έντονη δραστηριότητα, στηρίζοντας αρκετά τις ισορροπίες του ζευγαριού. Μάλλον η παρουσία της θα είναι δυναμική, χωρίς να χάνει την ζεστασιά της. Κατά μία έννοια αυτός είναι ένας ρόλος που το Σύμπαν αναθέτει τώρα στην γυναικεία παρουσία της σχέσης. Αν, ωστόσο, δεν εκτονωθεί αυτός ο ρόλος από την σύζυγο ή την σύντροφο, ενδέχεται να τον «υποκαταστήσει» μία τρίτη γυναίκα. Η τρίτη αυτή γυναίκα δεν θα είναι απαραίτητα μία κρυφή άλλη σχέση, αλλά θα μπορεί να είναι η μητέρα, ή αδερφή, μία κολλητή φίλη ή μία καλή συνάδελφος κτλ. του συζύγου ή του συντρόφου. Από την άλλη μεριά, οι κύριοι πριν «υποκαταστήσετε» την σύντροφό σας με μία άλλη θηλυκή παρουσία, καλό θα είναι να συζητήσετε μαζί της τα παράπονά σας σε πνεύμα συνεννόησης. Ίσως να βρεθεί η λύση με αυτόν τον τρόπο.

Εάν έχετε χωρίσει και περιμένετε μία εξέλιξη που θα φέρει την ανατροπή, τούτη μάλλον θα έρθει από την γυναίκα της σχέσης. Αν επιλέξει να το κάνει έμμεσα, με υπονοούμενα, οι άντρες θα πρέπει να τα αντιληφθείτε αμέσως! Μην την κουράσετε. Αν επιλέξει να μιλήσει άμεσα και με ειλικρίνεια, οι κύριοι θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε με αποφασιστικότητα. Αποφύγετε να κάνετε τους δύσκολους! Αν όμως πρώτα κάνει την κίνηση ο κύριος της σχέσης, τότε η κυρία θα είναι σοφό να ανταποκριθεί θετικά, αποφεύγοντας, ωστόσο, να δείξει ότι το περίμενε. Θα είναι πιο «ασφαλές» να παραστήσει την ξαφνιασμένη.

Οι ελεύθεροι άντρες ενδέχεται να κάνετε μία νέα γνωριμία σε χώρο, διαδικτυακό ή φυσικό, με γυναίκα που η δουλειά της ή ο χαρακτήρας της, θα σας κάνουν να νιώσετε θαυμασμό γι αυτήν. Αντίστοιχα οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε έναν άντρα σε ιντερνετικό ή φυσικό περιβάλλον, ο οποίος θα εκφράσει για εσάς τον θαυμασμό του. Αυτό και στις δύο περιπτώσεις είναι καλό, αλλά εμπεριέχει και μία «παγίδα». Δηλαδή οι μεν άντρες δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να «ξεφουσκώσει» γρήγορα ο θαυμασμός σας. Οι δε γυναίκες καλό θα είναι να μην βιαστείτε να «απομυθοποιήσετε» τον εαυτό σας. Αφήστε και οι μεν και οι δε να αιωρείται αυτή η αίσθηση της «ιδανικής» γυναίκας.  Αυτό δεν θα είναι ένα ψέμα, γιατί τούτο το στοιχείο αποτελεί ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σας.

Στην εργασία σας θα υπάρξει άνοδος και πρόοδος. Θα δείτε τις στάσιμες καταστάσεις να ξεμπλοκάρονται και να προχωρούν. Μία θηλυκή ενέργεια θα «αγκαλιάσει» την εργασία σας. Θα παρατηρήσετε να «γεννιούνται» νέα πράγματα, νέες ευκαιρίες και γόνιμες ιδέες. Ενδέχεται μία γυναικεία παρουσία με ισχύ να παίξει ουσιαστικό και θετικό ρόλο. Αν είστε ισχυρή γυναίκα, μπορεί να μιλούμε για εσάς την ίδια. Αν είστε άντρας με δύναμη, ενδέχεται να πετύχετε σ’ αυτήν την φάση περισσότερα οφέλη για εσάς και το σύνολο, εάν λειτουργήσετε με «γυναικείο» τρόπο, δηλαδή με εξυπνάδα, με υπομονή, με διπλωματική  ανεκτικότητα κτλ. , παρά με καθαρά «αντρικό» τρόπο, δηλαδή με ωμή ειλικρίνεια, με ταχύτητα, με υπερβολική αυτοπεποίθηση κτλ. Προβλέπεται οι χρηματικές σας απολαβές να είναι ικανοποιητικές. Ενδεχομένως για μικρό διάστημα να υπάρξουν ασήμαντες καθυστερήσεις.

Αν δεν εργάζεστε, κι ενδιαφέρεστε να βρείτε μία νέα εργασία, ίσως να χρειαστεί να δώσετε εξετάσεις ή να διαγωνιστείτε γενικότερα, ώστε να κερδίσετε κάποια καλή επαγγελματική θέση. Σε γενικές γραμμές θα έχετε ευκαιρίες. Οι εργασίες που ενέχουν έντονο το γυναικείο στοιχείο ευνοούνται. Όπως και η διαμεσολάβηση μίας γυναίκας προκειμένου να μπείτε σε έναν αξιόλογο χώρο δουλειάς. Τα ένστολα επαγγέλματα κι εκείνα που έχουν σχέση με την ασφάλεια ή την φύλαξη θα μπορούσαν να σας υποδεχτούν, εάν τα επιλέξετε, κι εφόσον έχετε τα απαιτούμενα προσόντα. Η νέα εργασία σας θα σας εξασφαλίσει την σταθερότητα των αμοιβών σας.

 ΖΥΓΟΣ : Το Δέκα από τα Κύπελλα.

Μπαίνετε σε έναν χαλαρό μήνα. Οι διανοητικές σας αναζητήσεις μάλλον θα πάνε στην άκρη προς ώρας, για να αντικατασταθούν από αισθαντικές στιγμές τρυφερότητας και στοργής. Η χαρά για σας θα έρθει μέσα από την αγάπη που θα δίνεται και θα παίρνετε με το περιβάλλον σας, είτε μέσω τηλεπικοινωνίας, είτε δια ζώσης.

Μαντέψτε ποια λέξη θα χαρακτηρίσει τούτον το μήνα τον δεσμό ή τον γάμο σας. Η λέξη αγάπη! Αυτό που θα χρειαστεί να πούμε λοιπόν είναι τι σημαίνει αγάπη. Θα λέγαμε ότι αγάπη είναι να νοιάζεται και να σέβεται κανείς τον άλλον, αλλά και τον εαυτό του. Ίσως μάλιστα εκείνοι που αγαπούν πιο «σωστά» τους άλλους να είναι εκείνοι που αγαπούν πρώτα τους εαυτούς τους. Για παράδειγμα, αν κάποιος-κάποια είναι υποχονδριακός-η με την καθαριότητα και τυχαίνει να είναι ο ή η σύντροφός σας, πώς θα δείξετε την αγάπη σας; Θα του-της κάνετε συνεχώς παρατηρήσεις ότι είναι υπερβολικός-ή; Ή θα σεβαστείτε την «ιδιοτροπία» του-της; Άραγε με τούτον τον τρόπο προστατεύει τον εαυτό του αλλά και εσάς; Ή απλά κάνει την ζωή του και την δική σας δύσκολη; Δείτε την σημασία που έχουν οι λεπτομέρειες, πριν τον-την κρίνετε. Η αγάπη δεν είναι να συμφωνεί πάντα ο άλλος μαζί σας, ούτε εσείς μαζί του. Αλλά να δέχεστε ο ένας τον άλλον με τις «ιδιοτροπίες» του, χωρίς να αναφερόμαστε σε ακραίες ιδιοτροπίες, γιατί υπάρχουν και τα όρια.

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε εάν αυτή η συγκυρία θα ανατραπεί, η απάντηση είναι «Ναι». Ενδεχομένως να υπάρχει μόνο μία εξαίρεση. Δηλαδή, αν ο ή η πρώην σας, ή και εσείς, είστε διχασμένοι-ες ανάμεσα στην αγάπη σας για αυτόν-ην και στην αγάπη σας για ένα τρίτο πρόσωπο, τότε ίσως να αποδυναμωθεί η ολόψυχη προσπάθεια μίας επανασύνδεσης. Αν, όμως, το πρόβλημα της σχέσης σας αφορά αποκλειστικά στους δύο σας, τότε θα είστε ξανά μαζί!

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες προβλέπεται να είστε οι πιο τυχεροί-ες του μήνα, όσον αφορά τα αισθηματικά σας! Θα κάνετε νέα γνωριμία, μέσω τηλεπικοινωνίας ή δια ζώσης, αναλόγως των συνθηκών, με την ιδανική για εσάς γυναίκα ή τον ιδανικό άντρα αντίστοιχα! Το υπέροχο της συγκυρίας αυτής είναι ότι οι εντυπώσεις θα είναι αμοιβαίες, τόσο από εσάς, όσο κι από τον άλλον. Θα χρειαστεί να αναγνωρίσετε και να διεκδικήσετε, με διακριτικό τρόπο, αυτό το άτομο. Εάν δεν κατανοήσετε την χημεία που θα έχετε μαζί του και δεν είστε συγκεντρωμένες-οι, ίσως να χάσετε μία καλή ευκαιρία για σχέση με προοπτικές.

Η δουλειά σας, για όσους εργάζεστε, θα έχει εξέλιξη. Ίσως να υλοποιηθούν τώρα, τα σχέδια που εσείς ή οι υπεύθυνοι είχατε προγραμματίσει από πριν. Προβλέπεται επιτυχία. Κάποιες ανατροπές μπορεί αρχικά να σας στρεσάρουν, αλλά θα γίνουν προς όφελός σας και προς συμφέρον του συνόλου. Ταυτόχρονα διαφαίνεται να επικρατεί πνεύμα συνεννόησης. Αν κατέχετε κάποια σημαντική θέση, θα διαχειριστείτε σωστά και δίκαια την δύναμη σας. Αν όχι, οι ανώτεροί σας θα κινηθούν με δικαιοσύνη και προστασία για εσάς και τους συναδέλφους σας. Στο οικονομικό κομμάτι θα είστε ασφαλείς.

Εάν ψάχνετε για δουλειά και έχετε αποφασίσει να μην το βάλετε κάτω, αν δεν την βρείτε, καλό θα είναι να ποντάρετε στις κοινωνικές γνωριμίες σας. Είναι πιθανόν να σας υποστηρίξει ένα άτομο με δύναμη και κύρος, ώστε να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε χώρο που θα σας αρέσει και θα σας ταιριάζει. Σε γενικές γραμμές προβλέπεται να λάβετε βοήθεια, με την προϋπόθεση ότι κάποιος ή κάποιοι πιστεύουν σε σας. Θα νιώθετε οικία στον νέο σας χώρο, διαδικτυακό ή φυσικό, και θα εκφράζεστε. Θα αμείβεστε στην ώρα σας και ίσως να δέχεστε ορισμένα μπόνους ή κάποιες χρηματικές επιβραβεύσεις. Ευνοείστε σε νέα καλλιτεχνικά ξεκινήματα ή σε νέα διανοητικά επιτεύγματα, αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο ή στον χώρο του πνεύματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η Σελήνη.

Ένας μήνας γεμάτος μυστήριο θα είναι αυτός ο Ιούνιος για το ζώδιό σας. Η γυναικεία ενέργεια θα είναι διάχυτη. Και λέμε ενέργεια και όχι παρουσία, γιατί η ζωή σας θα κυλήσει ανάμεσα σε διαισθητικές αποκαλύψεις και συναισθηματικές διακυμάνσεις, τα οποία θυμίζουν περισσότερο τις θηλυκές παρά τις αρσενικές ψυχικές ιδιότητες. Ορισμένες φορές ίσως η φαντασία σας να είναι δημιουργική και άλλες ίσως να σας προκαλεί υπερβολικές ανησυχίες.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια ενδέχεται προς ώρας να χαθεί η διάκριση των ρόλων άντρα-γυναίκας. Εναλλασσόμενα ο ένας θα ενδυναμώνει τον άλλον στην περίπτωση που θα τείνει να χάσει την δύναμή του-της. Αυτό θα είναι καλό να γίνεται με υπομονή και ζεστασιά και όχι με  διδακτικό ή δεικτικό τρόπο. Καλύτερα να αποφεύγονται εκφράσεις του τύπου : «Εσύ είσαι άντρας, δεν θα πρέπει να δείχνεις ευαισθησία ή  αδυναμία». Ή «Εσύ είσαι γυναίκα, δεν είναι σωστό να παίρνεις πρωτοβουλίες» κτλ. Επίσης ενδέχεται να προκύψει μία αλυσίδα παρεξηγήσεων που μπορεί να είναι και εντελώς ανυπόστατη. Δηλαδή η «μυστηριώδης» συμπεριφορά του ή της συντρόφου ή και η δική σας, να ερμηνευτεί ως αδιαφορία. Ή ως υποψία της ύπαρξης τρίτου προσώπου. Καλό θα ήταν να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, εκτός μόνο εάν υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις. Αλλιώς θα είναι ένα «βάρος» επιπλέον στην ήδη βεβαρημένη ψυχολογία την δική σας ή του-της συντρόφου σας.

Αν έχετε χωρίσει και η ανάγκη για την συντροφιά του ή της πρώην σας είναι έντονη, αρχικά αποφύγετε να τον ή την απομυθοποιήσετε. Μία τέτοια στάση θα εξάψει την φαντασία σας και θα τον-την φανταστείτε ως τον χειρότερο άνθρωπο του κόσμου! Κάτι τέτοιο θα είναι μάλλον ένα υπερβολικό συμπέρασμα, που θα σας «δικαιώσει» μεν, αλλά θα σας γεμίσει με αρνητικά συναισθήματα. Κατά τ’ άλλα προβλέπεται σε ανυποψίαστο χρόνο να έρχεται μία νέα ευκαιρία για την σχέση σας. Ίσως να σας μπλοκάρουν κάποιες σκέψεις, δικές σας ή του άλλου, και να μην δοθεί η  θετική ενέργεια που χρειάζεται. Για να το αποφύγετε αυτό, αξιοποιήστε την διαίσθησή σας και μην προτρέχετε. Αν αφεθείτε στις αρνητικές σας σκέψεις, μπορεί να καταλάβετε λάθος πράγματα και να αντιδράσετε αμυντικά. Στην περίπτωση αυτή η επανασύνδεση πιθανόν να καθυστερήσει κι άλλο.

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες θα νιώσετε μαγνητισμό για κάποιο άτομο που θα βρεθεί μπροστά σας, κυριολεκτικά σε ανυποψίαστο τόπο, διαδικτυακό ή φυσικό, και χρόνο. Θα «παλέψετε» με τον ίδιο σας τον εαυτό για να πειστείτε ότι το ζείτε πραγματικά και δεν είναι μία ψευδαίσθηση. Ενδεχομένως ο φόβος του άγνωστου σε συνδυασμό με τις ανασφάλειές σας να σας αποτρέψουν να σκεφτείτε θετικά γι αυτήν την γνωριμία. Εάν όμως κινηθείτε ψύχραιμα κερδίζοντας χρόνο, ίσως να διαπιστώσετε ότι αξίζει τελικά να προχωρήσετε. Τότε θα κάνετε μία επιτυχημένη γνωριμία με δυνατή χημεία.

Αν εργάζεστε, ίσως να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα σας μπερδέψουν. Είναι ευκαιρία να αξιοποιήσετε την εμπειρία σας από το παρελθόν για να τις διαχειριστείτε. Μην φοβάστε να κάνετε όνειρα για το καλύτερο αύριο, γιατί, έστω κι αν δεν το βλέπετε τώρα, βαδίζετε προς τα εκεί. Αν χρειαστεί να αφεθείτε προς ώρας να σας πάνε τα πράγματα εκεί που θέλουν, μην το δείτε μοιρολατρικά. Τούτο θα κρατήσει για λίγο. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας στο τώρα για να δοκιμάσετε τις μεταφυσικές σας ικανότητες στο να βλέπετε μπροστά το μέλλον σας. Οι αμοιβές σας θα είναι τακτικές, αλλά ίσως να νιώθετε οικονομική ανασφάλεια, ακόμη και χωρίς αντικειμενικό λόγο. Εάν είστε καλλιτέχνες προβλέπετε να έχετε μοναδική έμπνευση. Επεξεργαστείτε την μόνοι σας, πριν την μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας για να υλοποιηθεί σε καλλιτεχνική δημιουργία.

Αν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε εργασία, μάλλον θα σας κερδίσει μία, που θα τηρεί τις δικλίδες ασφαλείας σας. Εφόσον βρείτε μία τέτοια δουλειά, που θα σας κάνει να νιώθετε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα και την σταθερότητά της, θα είστε έτοιμοι να την ακολουθήσετε. Είναι πιθανόν να έχετε εργαστεί στο ίδιο αντικείμενο και στο παρελθόν. Για να είστε ήρεμοι, μην εμπιστευτείτε αμέσως τους μελλοντικούς συναδέλφους ή συνεργάτες σας, εάν δεν κερδίσουν εκείνοι την εμπιστοσύνη σας. Ωστόσο, αποφύγετε κάποια αρνητική προδιάθεση απέναντί τους. Μην γκρινιάζετε για τα οικονομικά δεδομένα, εάν δεν είναι εκείνα που φανταζόσαστε. Δείτε αν όντος απέχουν πολύ από τις προσδοκίες σας. Αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο, θα σας γίνει μία σοβαρή πρόταση.

     ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο Ακόλουθος από τα Πεντάκτινα.

Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα. Θα έχει θετικό πρόσημο, οπότε μιλάμε για ροή χρημάτων. Η εργασία θα είναι για τους περισσότερους η κύρια πηγή της οικονομικής σας σταθερότητας. Στον έρωτα ίσως να έχετε σκαμπανεβάσματα, αφού προβλέπετε γνωριμία και σχέση με νεαρότερο άτομο, που θα σας ταλαιπωρήσει συναισθηματικά, εξαιτίας της ατίθασης συμπεριφοράς του.

 Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα συνεννοηθείτε καλά με το ταίρι σας για την οργάνωση των κοινών οικονομικών σας. Αν έχετε ξεχωριστό πορτοφόλι, μπορεί να δώσετε ο ένας στον άλλον σωστές συμβουλές για την ασφάλεια ή την εξασφάλιση των χρημάτων του. Ορισμένοι-ες ίσως να χρειαστεί να λείπετε αρκετές ώρες ή μέρες εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Καλό θα είναι να κρατάτε ανοικτή την μεταξύ σας επικοινωνία και να μην αμελείτε την ερωτική πλευρά του γάμου ή του δεσμού σας. Ένα τρίτο άτομο ενδέχεται να «τρυπώσει» ανάμεσά σας, εάν βρει κενό χώρο. Μπορεί να προέρχεται από το επαγγελματικό περιβάλλον, το δικό σας ή του της συζύγου ή συντρόφου σας. Ίσως να είναι μικρότερης ηλικίας, ενώ είναι πιθανόν να του-της αρέσετε, χωρίς απαραίτητα να τρέφει βαθειά συναισθήματα για εσάς. Καλό θα είναι να μην επενδύσετε συναισθηματικά, έστω κι αν βρείτε χαριτωμένη όλη αυτήν την «ιστορία».

Εάν έχετε χωρίσει, αλλά η πραγματική επιθυμία σας είναι να είστε και πάλι μαζί με τον ή την πρώην σας, μην χάνετε την ελπίδα σας. Τούτο θα γίνει με τις εξής δύο διαδικασίες : α) Αν περνάει από το χέρι σας : Κάντε τον άλλον να ζηλέψει. Προκαλέστε την αντίδρασή του-της, δείχνοντας ότι περνάτε καλά και αφήνοντας να αιωρείται ότι κάτι άλλο σας έχει συναρπάσει. β) Αν είναι στο χέρι του άλλου : Περιμένετε να επιστρέψει σε εσάς. Είναι πιθανόν να ξελογιάστηκε από τρίτο πρόσωπο, που πλέον τον ή την έχει απογοητεύσει. Νοσταλγεί την ζεστασιά που ένιωθε δίπλα σας. Αφήστε τον-την να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να επιστρέψει στη σχέση σας. Μην εμφανίζεστε μπροστά του-της. Απλά περιμένετε και θα δικαιωθείτε. Τα παραπάνω ενδέχεται να έχουν και ανάστροφη ανάγνωση, με εσάς στον ρόλο του-της κατεργάρη-ας και τον-την άλλον-η στον ρόλο του-της πληγωμένου-ης.

Οι ελεύθεροι άντρες όσο και οι ελεύθερες γυναίκες θα χρειαστεί να λύσετε ένα δύσκολο ερωτικό κουίζ! Να ερωτευτείτε μία-έναν άλλην-ον; Ή τον εαυτό σας; Θα κάνετε γνωριμία, κατά πάσα πιθανότητα σε επαγγελματικό, διαδικτυακό ή φυσικό, χώρο. Όχι απαραίτητα στον χώρο της δικής σας δουλειάς. Μία γυναίκα ή ένας άντρας μικρότερης της δική σας ηλικίας θα σας ξεμυαλίσει. Εναλλακτικά μπορεί να είναι συνομήλικη-ος σας, αλλά με νεανική ενέργεια. Το δίλημμα σας θα είναι, αν θα πρέπει να προχωρήσετε μαζί της-του, με το ρίσκο να χάσετε την ηρεμία σας, εξαιτίας του επιπόλαιου χαρακτήρα της-του. Ή αν θα είναι καλύτερο να αποστασιοποιηθείτε, προκειμένου να κρατήσετε ήρεμο τον εαυτό σας. Την απάντηση θα την δώσετε εσείς. Έρωτας σε ισχυρή δόση; Ή «ερωτικά» πιστοί στον αξιαγάπητο εαυτό σας;

Όσοι εργάζεστε έχετε μπροστά σας έναν δυναμικό μήνα, που μπορεί να σας κουράσει λίγο, αλλά θα σας ανταμείψει με το παραπάνω. Αν όντος έχετε όρεξη για δουλειά, τούτη θα σας αποφέρει καλά χρήματα. Δεν θα είναι λάθος να δώσετε την ενέργειά σας, αφού θα πιάσει τόπο. Θα καλυφθούν ενδεχομένως και τα προηγούμενα κενά. Φροντίστε, ωστόσο, να μην φτάσετε στο άκρο της εργασιομανίας, για μα μην αμελήσετε τις άλλες πλευρές της ζωή σας, που είναι κι εκείνες σημαντικές. Οι εργασίες που σχετίζονται με το εμπόριο θα είναι σε έξαρση. Αν σας εκνευρίζει κάποιος ή κάποιοι στον χώρο της δουλειάς σας, μην τους αφήνετε να σας χαλούν την διάθεση γενικότερα. Ελέγξτε, παρόλα αυτά, γιατί γίνεται αυτό.

Θέλετε ορισμένοι να βρείτε εργασία τούτον τον μήνα; Βρίσκεστε προς το παρόν εκτός του επαγγελματικού στίβου; Αυτό θα το καταφέρετε, γιατί ο μήνας είναι ευνοϊκός για εσάς ως προς το εργασιακό και το οικονομικό κομμάτι. Κάποια λεπτομέρεια που θα μπορούσαμε να επισημάνουμε, είναι ότι ίσως να βρείτε μία σταθερή μεν, αλλά υποδεέστερη των προσδοκιών σας δουλειά. Με πνεύμα αστεϊσμού θα λέγαμε ότι αντί για … δήμαρχοι μπορεί να γίνεται… κλητήρες. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να σας κακοφανεί, αλλά μπορείτε να σκεφτείτε ότι η ίδια σας η παρουσία και το μεράκι σας είναι ικανά να σας αναδείξουν σε οποιοδήποτε πόστο κι αν βρεθείτε. Κατά τ’ άλλα θα αμείβεστε κανονικά και δεν θα νιώθετε ανασφάλεια ως προς το χρηματικό κομμάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο Άσσος από τα Ξίφη.

Οι δυσκολίες που τυχόν αντιμετωπίζετε θα ξεπεραστούν. Αυτό αφορά σε όλους τους τομείς της ζωή σας, αλλά κυρίως στον οικονομικό και στον ηθικό. Δηλαδή αν έχετε νιώσει ότι έχετε αδικηθεί, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσετε και να επιτύχετε την δικαίωσή σας. Το ηθικό σας θα ανέβει και θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη σας στην συμπαντική πρόνοια!

Τα παντρεμένα και τα δεσμευμένα ζευγάρια ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε την συνολική εικόνα και όχι τις λεπτομέρειες της μεταξύ σας σχέσης. Ασφαλώς οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές. Στην παρούσα όμως φάση μπορεί να σας κατευθύνουν σε μία άσκοπη αρνητική στάση του ενός απέναντι στον άλλον. Αν σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε την ηρεμία στον δεσμό ή στον γάμο σας, κοιτάξτε το καλό του πλαίσιο και μην ασχολείστε πολύ με τις μικρές αδυναμίες του. Εάν αυτό μοιάζει με γρίφο θα πούμε πως ένας ασφαλής τρόπος είναι, πριν μιλήσετε και πείτε κάτι, να σκέφτεστε πρώτα εάν αυτό «θα γεμίσει» ή «θα αδειάσει» τον άλλον. Αν παρόλα αυτά θέλετε να επισημάνετε κάτι αρνητικό στον ή στην σύζυγο ή σύντροφό σας ή εκείνος-η σε σας, κάντε το με μία δόση χιούμορ κι όχι με «μνησίκακο» ύφος. Κάτι τέτοιο θα «λιώσει» τις αντιστάσεις του-της άλλου-ης ή τις δικές σας αντίστοιχα.

Αν έχετε χωρίσει αλλά η καρδιά σας θέλει να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας, θα λέγαμε ότι τούτο είναι στο χέρι σας! Ο ή η πρώην σας τρέφει ακόμη συναισθήματα για εσάς, όμως φοβάται την αποτυχία. Βρείτε τον τρόπο να επικοινωνήσετε και να του-της περάσετε το μήνυμα ότι έχετε χαλαρώσει και δεν σκοπεύετε να είστε «αυστηρή-ος» μαζί του-της. Το ταίρι σας θα το εκτιμήσει περισσότερο κι από εσάς τους ίδιους και θα σας δώσει απλόχερα την ευκαιρία της επανασύνδεσης. Στην συνέχεια όμως κι εκείνη ή εκείνος θα πρέπει να δείξει χαρά και να ελέγξει τα όποια απωθημένα της-του.

Οι ελεύθεροι άντρες και οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, σε χώρο, φυσικό ή διαδικτυακό, με την-τον οποία-ο θα σας συνδέσει ένα κοινό ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να είναι μία κοινή απασχόληση ή μία παρόμοια ιδεολογική τοποθέτηση. Θα γνωριστείτε καλύτερα και ενδέχεται να περάσει ο μήνας συζητώντας ή ανταλλάσοντας πληροφορίες. Λίγο παρακάτω θα φανερωθεί το κρυφό ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ωστόσο μην χαλάσετε την «μαγεία» και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν αβίαστα. Αποφύγετε εντελώς τις φράσεις του τύπου : «Τι θα γίνει με μας;», «Που το πάμε;» κτλ. Το Σύμπαν θα σας το αποκαλύψει στην ώρα του.

Το Σύμπαν, επίσης, προβλέπει εύνοια στην εργασία σας. Άλλες έννοιες που σας αφορούν είναι : υποστήριξη της ομάδας, δικαίωση, αμοιβές και ανταμοιβές, επιδεξιότητα, συγκέντρωση στο έργο σας, αργή αλλά σταθερή ανασυγκρότηση κτλ. Μία έννοια που θα χρειαστεί να σκεφτείτε εσείς είναι η καλή χρήση της δύναμής σας! Τούτο σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να λειτουργείτε «εκδικητικά» μέσα στον χώρο της δουλειά σας, εάν δεν συμφωνείτε με κάποιον, αλλά «εκπαιδευτικά», δείχνοντάς του με υπομονή το σωστό. Επίσης τα δικά σας κριτήρια θα πρέπει να είναι συντονισμένα με το καλό της εργασίας και όχι με το προσωπικό σας όφελος.

Αν δεν απασχολείστε σε κάποια δουλειά προς το παρόν, αλλά θέλετε να βρείτε μία που να σας ταιριάζει, αρχικά θα πούμε μερικές που ίσως να μην σας ταιριάζουν αλλά είναι ανοικτές για εσάς τούτον το μήνα : οι εργασίες που ενέχουν στολή και αφορούν στην φύλαξη ή στην  ασφάλεια, οι εργασίες που προβλέπουν την ομαδική προσπάθεια, οι εργασίες που αφορούν στην πληροφόρηση ή στην συμβουλευτική ατόμων. Παρόλα αυτά, εφόσον θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν συμπεριλαμβάνετε στις παραπάνω εργασίες, θα έχετε επίσης μία καλή ευκαιρία, αρκεί να το διεκδικήσετε λίγο πιο επίμονα. Κάτι που συνεπάγετε ότι θα το θέλετε πραγματικά και κατόπιν θα είστε από τους καλούς στην δουλειά σας. Το οικονομικό σας κομμάτι θα ανέβει αισθητά με όποια επιλογή εργασίας κι αν κάνετε τελικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Κόσμος.

Ένας ώριμος και γοητευτικός άντρας θα σας υποστηρίξει αυτόν τον μήνα. Αν είστε γυναίκα θα μπορούσε να είναι κάποιος που σας θαυμάζει. Αν είστε άντρας, θα μιλάμε για κάποιον που σας πιστεύει. Υπάρχει, ωστόσο, και μία εναλλακτική περίπτωση. Αυτός ο άντρας να είναι ο ίδιος ο… κόσμος! Δηλαδή ο κόσμος που ζούμε. Όχι όμως το άψυχο κομμάτι του, αλλά το έμψυχο, οι άνθρωποι, κι ακόμη τα ζώα και τα φυτά, εφόσον τα αγαπάτε και είναι κομμάτι της ζωής σας. Μένει να δείτε μέσω ποιας μορφής θα σας δοθεί η εύνοια του κόσμου!

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια κλείνετε έναν κύκλο. Άλλοι θα μείνετε για λίγο σε παύση κι άλλοι θα ανοίξετε αμέσως σχεδόν τον επόμενο. Αυτός ο κύκλος θα κλείσει για το καλό και των δύο σας. Οι περισσότεροι-ες θα βάλετε τέλος σε μία δυσμενή συνθήκη και θα την αντικαταστήσετε με άλλη ευμενή. Για παράδειγμα, εάν είχατε αποστασιοποιηθεί από την ερωτική σας επαφή, τούτη θα ξαναζωντανέψει, επιστρέφοντάς σας την χαρά του έρωτα που πριν στερηθήκατε. Αυτό θα αναζωογονήσει και τα συναισθήματά σας. Άλλο παράδειγμα : αν είχατε χάσει την καλή επικοινωνία σας και η μία παρεξήγηση διαδέχονταν την άλλη, θα μπορέσετε πλέον να συνεννοηθείτε κτλ. Σε μερικές περιπτώσεις το κλείσιμο του κύκλου ίσως να σημαίνει το τέλος του δεσμού ή του γάμου σας. Είναι βέβαιο πως κάτι τέτοιο θα προκαλέσει ψυχικό πόνο. Στην συγκεκριμένη στιγμή όμως που συμβαίνει, είναι λυτρωτικό και όχι καταδικαστικό. Μόλις απελευθερωθείτε, θα καταλάβετε ότι ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και τον αγαπάτε πιο πολύ από πριν. Δεν θα αργήσει αυτό να εκτιμηθεί από τους θαυμαστές ή τις θαυμάστριές σας. Οι ερωτικές-αισθηματικές προτάσεις θα αρχίσουν να έρχονται. Ο κόσμος θα σας στηρίξει σ’ αυτό, οι φίλοι, οι συγγενείς κτλ.

Αν έχετε χωρίσει, ίσως μέσα σας να παλεύει το «θηρίο» της αμφιβολίας : «Έπρεπε ή όχι να χωρίσω;». Η απάντηση είναι πως αυτό είναι αδιάφορο! Όπως είπαμε και παραπάνω κλείνει ένας κύκλος κι ανοίγει ένας άλλος κτλ. , κτλ. Εδώ όμως θα πρέπει να δούμε την περίπτωσή σας από άλλη πλευρά. Δηλαδή : Δεν έχει σημασία αν έχετε χωρίσει ή όχι. Σημασία έχει το μετά. Το αν θα είστε ξανά με τον ή την ίδια σύντροφο ή με άλλον-ην είναι μικρής σημασίας στην φάση που βρίσκεστε. Η ουσία είναι ότι θα είστε με κάποιον-α και θα είστε καλά. Η επιμονή σας στην επανασύνδεση, αν δεν γίνει, ενδέχεται να σαμποτάρει την ευτυχία σας. Το Σύμπαν σας οδηγεί στην ευτυχία. Επομένως, αν θα είστε ευτυχισμένοι-ες με την ή τον πρώην σας, θα γίνει επανασύνδεση εύκολα κι αβίαστα. Αν, ωστόσο, θα είστε ευτυχισμένοι-ες με την επόμενη-ο σύντροφο, θα εμφανιστεί στην ζωή σας απρόβλεπτα.

Μία λέξη είναι αρκετή για την μηνιαία πρόβλεψη των αδέσμευτων αντρών και γυναικών. Η λέξη αυτή είναι : όνειρο! Ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί το συναισθηματικό σας όνειρο. Αν υπήρξατε «ακατάδεκτοι-ες» το προηγούμενο διάστημα, είναι γιατί κατά βάθος ξέρατε ότι περιμένετε το τέλειο. Κάντε λοιπόν ότι θα κάνατε, αν βρίσκατε στον δρόμο σας έναν θησαυρό : προστατέψτε τον, από τον φθόνο του κόσμου, γιατί υπάρχει κι αυτή η πλευρά του κόσμου. Προστατέψτε τον από τον δικό σας φθόνο! Μην σας «κυριεύσει» και χάσετε τον εαυτό σας. Τι σημασία θα έχει ο-η ιδανικός-η σύντροφος, αν εσείς «γίνετε» πολύ μικροί-ες μπροστά του;!

Όσοι εργάζεστε, θα είστε οι πιο τυχεροί του κόσμου! Κυριολεκτικά. Ακόμη κι αν δεν είστε σε φόρμα, ή ακόμη κι αν δεν έχετε την εμπειρία, η τύχη πάνω στην εργασία σας θα είναι με το μέρος σας. Οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας, για κάποιον λόγο θα θέλουν να σας βοηθήσουν. Αν κάποιος-α θυμώνει μαζί σας εύκολα, αναρωτηθείτε μήπως σας έχει ερωτευτεί κρυφά και τούτο είναι η άμυνά του-της. Ένας άντρας με ωριμότητα και γόητρο θα σας στηρίξει. Λίγο παρακάτω, ξεκινήστε σιγά-σιγά να δικαιώνετε τους υποστηρικτές σας και μην ποντάρετε μονίμως στην υποστήριξή τους. Πατήστε γερά στα δικά σας πόδια. Θα αμείβεστε τακτικά και γενναιόδωρα!

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν και θέλετε να αποκτήσετε μία δουλειά στα μέτρα σας, έχετε τούτον το μήνα τον καλύτερο εργοδότη, τον κόσμο! Τολμήστε να ονειρευτείτε και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε, από το πιο ταπεινό, ως το πιο φιλόδοξο επάγγελμα. Προσέξτε όμως, είπαμε ο κόσμος και όχι το Σύμπαν. Αυτό σημαίνει ότι ναι με το Σύμπαν σας ευνοεί, αλλά με διαμεσολαβητή τον κόσμο. Άρα εδώ δεν είναι όλα δεδομένα, χρειάζεται να έχετε μία «πολιτική». Ο κόσμος σας υποστηρίζει, αλλά εύκολα μπορεί να σας αποδοκιμάσει, αν δεν τον «κερδίσετε». Δυστυχώς όταν μιλάμε για τον κόσμο, συνυπάρχει ένα ποσοστό συμφέροντος. Όταν μιλάμε για το Σύμπαν όλα είναι διάφανα κι ανόθευτα. Ελπίζουμε να είναι κατανοητή η διαφορά. Τα πράγματα θα σας έρθουν βολικά. Αξιοποιήστε την καλή τύχη σας και στο μέτρο που δεν αγνοούνται οι συμπαντικοί νόμοι, εφαρμόστε μία αναπόφευκτη «κοσμική» διπλωματία. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά στην νέα δουλειά σας.

ΙΧΘΥΣ : Ο Ακόλουθος από τα Ραβδιά.

Ένα άτομο νεαρότερης ηλικίας θα εμφανιστεί στον δρόμο σας. Θα ταράξει τα νερά, είτε γιατί θα σας προδιαθέσει να το ερωτευτείτε, είτε γιατί θα σας φέρει ανατρεπτικές ειδήσεις. Αν είστε άντρας μπορεί να είναι μία νεότερή σας γυναίκα, όμορφη αλλά και λίγο παραπονιάρα. Επίσης μπορεί να είναι ένας μικρότερός σας άντρας που θα σας απασχολήσει επαγγελματικά. Αν είστε γυναίκα ίσως να μιλάμε για έναν έρωτα με μικρότερό σας και κάπως ατίθασο άντρα. Θα μπορούσαμε όμως να μιλάμε και για νεαρή γυναίκα με την οποία θα έρθετε σε επαγγελματική συνεργασία.

Οι παντρεμένοι-ες και μαζί οι δεσμευμένοι-ες  ετοιμαστείτε να εισέλθετε σε αισθηματικό λαβύρινθο. Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι απλά. Περίπλοκα γίνονται όταν θα πρέπει να βγείτε από τον λαβύρινθο. Ένας νεαρότερος θαυμαστής για την κυρία θα την πλησιάσει με… θράσος. Μπορεί να ανήκει στην ίδια επαγγελματική ομάδα με εκείνην. Οι κυρίες λοιπόν θα βρεθείτε εκτεθειμένες συναισθηματικά στα ανελέητα «βέλη» ενός ερωτευμένου νέου άντρα. Ταυτόχρονα η σχέση με τον σύζυγο ή τον σύντροφό σας θα περνάει μία καλή φάση συνεννόησης και από κοινού δημιουργίας. Ενδεχομένως, όμως να φαίνεται κάπως ψυχρή αισθηματικά ή ερωτικά. Αν «υποκύψετε» στον επίμονο θαυμαστής σας, ίσως να αποκτήσετε ενοχές. Αν «αντισταθείτε» σθεναρά, φροντίστε παράλληλα την ερωτική έξαψη που σας προκαλεί να την ζήσετε με τον σύζυγο ή με τον σύντροφό σας.

Οι παντρεμένοι και δεσμευμένοι άντρες αντίστοιχα, θα γίνετε το ερωτικό απωθημένο μίας μικρότερής σας γυναίκας, που θα γνωρίσετε σε επαγγελματικό χώρο. Θα κινήσει νήματα για να τραβήξει την προσοχή σας και ενδεχομένως να επιστρατεύσει την στρατηγική της σαγήνης της. Αν αφεθείτε, θα μπείτε σε… γλυκούς μπελάδες. Αν την αποφύγετε, χαρίστε στην σύζυγο ή στην σύντροφό σας την αισθαντικότητα που φανταζόσαστε με την γυναίκα η οποία θέλησε να σας ξελογιάσει.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες ίσως να μάθετε αποκαρδιωτικά νέα από γνωστό σας άτομο για την ή τον πρώην σας. Αυτά δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν. Ίσως μάλιστα το άτομο που θα σας τα μεταφέρει να έχει προσωπικό συναισθηματικό κέρδος από τον οριστικό χωρισμό σας. Κάντε τα δύο παρακάτω βήματα και θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα : α) Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι θέλετε πραγματικά. β) Μιλήστε απευθείας με το πρώην ταίρι σας, χωρίς την διαμεσολάβηση τρίτου, χωρίς προκατάληψη, και με ειλικρίνεια.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, ίσως να βρίσκεστε σε μία φάση ανασφάλειας για να προχωρήσετε σε νέα γνωριμία. Μπορεί αρκετοί-ες να έχετε υπερκαλύψει τις συναισθηματικές σας ανάγκες με την προσήλωση στην εργασία σας ή σε άλλα σημαντικά πράγματα που κάνετε. Ωστόσο θα βρεθεί στον δρόμο σας μία γυναίκα ή ένας άντρας που θα παίξει με το μυαλό σας. Μπορεί να είναι ένα άτομο νεότερο από εσάς ή συνομήλικο ή λίγο μεγαλύτερο με νεανική ιδιοσυγκρασία. Ενδέχεται να έχει κατασταλαγμένες απόψεις, που θα σας βοηθήσουν να δείτε ψύχραιμα τις δικές σας εσωτερικές αντιφάσεις. Θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Η ανασφάλειά σας θα κάνει αντίθεση με την δική της-του βεβαιότητα. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στην τελική δική σας αποφασιστικότητα ή αναποφασιστικότητα.

Η εργασία σας θα κυλήσει απροβλημάτιστα και με δυνατές στιγμές επιτυχίας. Θα έχετε αρκετή εργασία και θα λαμβάνετε τακτικά τις αμοιβές σας. Αν εργάζεστε ομαδικά, θα υπάρχει συντονισμός και δικαιοσύνη. Μερικοί μπορεί να κουραστείτε αλλά με αποτελέσματα που θα σας ξεκουράσουν λόγω της ικανοποίησης που θα πάρετε. Αν χρειαστεί να προσέξετε κάτι, αυτό είναι η αισθηματική εμπλοκή σας με άτομο από τον χώρο της δουλειάς σας. Στην περίπτωση αυτή κρατήστε το μυστικό, εκτός μόνο αν είστε απόλυτα βέβαιοι-ες ότι πρόκειται για κάτι μοναδικό. Η δυνατή σας διαίσθηση θα σας βοηθήσει  να καταλάβετε αν θα πρέπει ή όχι να το ανακοινώσετε.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν και νιώθετε ότι ήρθε η στιγμή να δουλέψετε σε έναν χώρο, διαδικτυακό ή φυσικό, που σας ταιριάζει, βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Θα μάθετε νέα ή θα ενημερωθείτε προσωπικά για κάτι που σας αφορά. Ένα φευγαλέο συναίσθημα ανασφάλειας ενδέχεται να σας παροπλίσει για λίγο, αλλά σύντομα θα βρείτε την δύναμή σας και την εμπιστοσύνη σας στην συμπαντική  μέριμνα. Αν το θέλετε πραγματικά, θα εργαστείτε και μάλιστα σε χώρο όπου θα είναι ταυτόχρονα δουλειά και σχολείο. Εννοώντας ότι θα μαθαίνετε εκεί καινούρια πράγματα και θα αποκτάτε νέες δεξιότητες. Προβλέπετε να αμείβεστε επαρκώς.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρ ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης. Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u