Προβλέψεις Ταρώ Μάϊος 2019

Προβλέψεις Ταρώ Μάϊος 2019


Κριός : Ο Ερημίτης.

Θα ταλαντεύεστε ανάμεσα σε επιλογές αυτόν το μήνα, προσπαθώντας να εναρμονίσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες με τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο είναι πιθανόν να θελήσετε να απομονωθείτε από τον άνθρωπό σας. Κι αυτό θα συμβεί για να επαναπροσδιορίσετε τα συναισθήματά σας και να δείτε τι πραγματικά θέλετε! Όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα απομακρυνθείτε εντελώς από το ταίρι σας.
Η απομάκρυνση μπορεί να εκφραστεί με τη μορφή μιας εσωστρεφούς στάσης κι ας είστε με τον άλλον πλάι-πλάι. Θα χρειαστεί λεπτός χειρισμός για να μη δημιουργηθούν παρανοήσεις.

Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε διάσταση ή είστε χωρισμένοι, θα προκύψει επανασύνδεση, που θα είναι κατόπιν ώριμης σκέψεως και αποφάσεως, με αποτέλεσμα, για αρκετά ζευγάρια, να έρθει μία δυνατή επανασύνδεση!  Αφού περιπλανηθήκατε ο ένας μακριά από τον άλλον, τελικά αποφασίζετε ότι θέλετε να είστε μαζί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα ταλαιπωρηθείτε κάπως στην αρχή του μήνα διεκδικώντας ένα ερωτικό φλερτ, αλλά προς το τέλος του μήνα η θολή κατάσταση θα ξεκαθαρίσει, και το άτομο που ποθείτε θα πέσει στην αγκαλιά σας! Μην εγκαταλείπετε και μη σας παίρνει από κάτω με τις καθυστερήσεις! Όλα γίνονται για κάποιον σκοπό!

Στα επαγγελματικά σας, κατόπιν σκέψεων και διεργασιών θα βρεθεί η λύση σε πρόβλημα που αντιμετωπίσατε πιθανόν από τις αρχές της Άνοιξης ή και λίγο νωρίτερα. Η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα δείτε ότι η τόλμη σας και η αποφασιστικότητά σας έπιασαν τόπο. Ίσως ορισμένοι να θελήσετε να απομονωθείτε από μια συνεργασία ή μια επαγγελματική ομάδα και να τραβήξετε το δικό σας προσωπικό μονοπάτι. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε!

Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ανεβαίνουν αισθητά, και η υπομονή σας σε συνδυασμό με τους σωστούς σας χειρισμούς φέρνουν τώρα αποτέλεσμα. Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρεθείτε σε έναν χώρο που θα σας ικανοποιεί. Το βασικό στοιχείο που θα συναντήσετε, είναι ότι θα εργάζεστε σχετικά απομονωμένοι από άλλους ανθρώπους, κάτι που θα σας αρέσει, αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που θέλουν να έχουν ησυχία στην δουλειά τους και να είναι συγκεντρωμένοι.

  Ταύρος : Ο Ακόλουθος από τα Πεντάκτινα.

Ο κατ’ εξοχήν γενέθλιος μήνας σας, σας καλεί στην αρχή του να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε οικονομικές σας υποθέσεις, για να βρεθείτε προς το τέλος του μήνα με την γλυκιά αίσθηση της τάξης και της οργάνωσης.
Η οικονομική αυτή ευταξία που θα πετύχετε, δεν θα κάνει καλό μόνο στην τσέπη σας, αλλά και στην  ροή της ενέργειας στη ζωή σας γενικότερα! Θα χρειαστεί λοιπόν να κινηθείτε σε μεγάλες πόρτες, όπως τράπεζες και δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες, και να έρθετε σε συνδιαλλαγή με σχετικούς υπαλλήλους. Αλλά σημασία έχει ότι τελικά όλα θα μπουν στη θέση τους!

Όσοι βρίσκεστε σε σταθερή εργασία θα τα πάτε εξαιρετικά καλά αυτόν το μήνα! Αν έχετε ωστόσο κάποια υπεύθυνη θέση ή είστε επικεφαλής μιας επαγγελματικής ομάδας, είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια δυσλειτουργία με ένα άτομο κατώτερό σας ιεραρχικά. Χειριστείτε το με ψυχραιμία και φανείτε δίκαιοι, αναλόγως και του θέματος που θα προκύψει εξαιτίας αυτού του ατόμου.

Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή κατάσταση, αν και περισσότερο θα δίνετε τα χρήματά σας για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, και λιγότερο για την προσωπική σας απόλαυση. Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν χώρο με αρκετούς εργαζόμενους, όπου θα είναι έξυπνο από τη μεριά σας να μην εμπιστευτείτε εύκολα κάποιον ή κάποια συνάδελφό σας. Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και κρατείστε μια τυπική πλην ευγενική στάση με τους άλλους.

Στον αισθηματικό τομέα όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο «κινδυνεύετε» να κάνετε κάποιο «στραβοπάτημα» με άτομο μικρότερης ηλικίας, που πιθανόν να γνωρίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, ή στον επαγγελματικό χώρο του ατόμου αυτού. Η εξέλιξη θα είναι παθιασμένη αλλά δυστυχώς και επιπόλαιη, γι αυτό, κατά πρώτον, φροντίστε να προστατεύσετε το δεσμό ή το γάμο σας, και κατά δεύτερον μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από αυτήν την ερωτική περιπέτεια.

Οι ελεύθερες γυναίκες του ζωδίου σας θα γνωρίσετε έναν κατά τι  νεότερο άντρα από εσάς,  με τον οποίο θα εξελιχθεί μία σχέση! Χρειάζεται ωστόσο για να κρατήσει σταθερά αυτή η σχέση να μην φανείτε πιεστικοί απέναντί του! Αντίστοιχα οι ελεύθεροι άντρες του ζωδίου σας θα γοητευτείτε από μία  γυναίκα ελκυστική και γοητευτική, που θα έχει διαφορά ηλικίας μαζί σας προς το μικρότερο ή και προς το μεγαλύτερο. Αν είναι μεγαλύτερή σας, ενδέχεται να είναι επιτυχημένη επαγγελματικά και ίσως χωρισμένη από γάμο. Αν είναι μικρότερή σας, θα σας συναρπάσει η ζωντάνια της, αλλά ταυτόχρονα ενδέχεται να σας κουράσουν κάπως οι ρυθμοί της.

Δίδυμοι : Το Δύο από τα Ξίφη.

Οι ταλαιπωρίες που περάσατε το τελευταίο δίμηνο ή και περισσότερο, αρχίζουν σιγά-σιγά να υποχωρούν και θα δείτε να έρχεται ή ισορροπία στη ζωή σας. Ταυτόχρονα ηρεμείτε εσωτερικά. Πιθανόν κάποιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας, που σας είχαν παρεξηγήσει εξαιτίας της συμπεριφοράς σας, η οποία οφειλόταν στο στρες, τώρα να αρχίσουν να σας βλέπουν με άλλο μάτι.

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα δείξετε ένα πιο ήρεμο πρόσωπο απέναντι στον ή στην σύντροφό σας. Η σχέση σας θα αρχίσει να ισορροπεί και οι όμορφες στιγμές θα κερδίζουν μέρα με τη μέρα έδαφος. Ο μήνας είναι επίσης καλός για επανασυνδέσεις ανάμεσα στα ζευγάρια που έχετε χωρίσει, αλλά θέλετε να είστε ξανά μαζί. Η χρονική διάρκεια που μείνατε απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλο, σας ώθησε να αναθεωρήσετε τα πράγματα, και να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα γοητευτείτε αντίστοιχα από μία γυναίκα ή έναν άντρα με δυναμικό και μαχητικό χαρακτήρα.
Θα σας μαγνητίσει η τολμηρή του-της προσωπικότητα και η αυτοπεποίθησή του-της. Το άτομο αυτό ενδέχεται να ασχολείται με ένα επάγγελμα που ενέχει το στοιχείο της δράσης, όπως ναυαγοσώστης-ρια, αρχηγός κατασκήνωσης κτλ. ή μπορεί να βρίσκετε σε επάγγελμα που επιβάλλεται η στολή, όπως αστυνομικός-ίνα, στρατιωτικός, τροχονόμος κτλ.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα εξομαλυνθούν πιθανά προβλήματα και δυσλειτουργίες που αντιμετωπίσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Πιθανές καθυστερήσεις στην πληρωμή σας ή κάποια πτώση της εργασίας σας θα υποχωρήσουν,  και θα μπείτε ξανά στην κανονική σας ροή. Εάν ορισμένοι δεν έχετε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στη δουλειά σας, αυτή θα εξακολουθήσει να πηγαίνει καλά κι ακόμα καλύτερα από πριν! Δεν αποκλείεται στον επαγγελματικό σας χώρο να ανακαλύψετε ότι κάποιος συνάδελφος ή συνεργάτης σας, σας έχει φερθεί διπρόσωπα. Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντί του και προς το παρόν αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, γιατί ενδέχεται τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Συγκεντρωθείτε απλά στο έργο σας.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου θα υπάρχει οργάνωση και τάξη. Καλό θα είναι να δείξετε ότι μπορείτε να ενταχθείτε σ’ αυτόν το χώρο, για να δώσετε καλές εντυπώσεις. Ευνοούνται οι εργασίες όπου χρειάζεται να φοράτε κάποια στολή ή που έχουν συγκεκριμένο κώδικα ντυσίματος.

Καρκίνος : Η Αυτοκράτειρα.

Οι ανταμοιβές που αφορούν σε υλικό πλούτο και οι καλές σχέσεις με τις γυναίκες του περιβάλλοντός σας, θα χαρακτηρίσουν αυτόν το μήνα τη ζωή σας! Αν είστε άντρας που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, πιθανόν να δεχτείτε θετική επιρροή και στήριξη από την σύντροφο ή την σύζυγό σας. «Ακουμπήστε» επάνω της για ότι σας βασανίζει, και θα δείτε ότι θα αποδειχθεί πολύτιμη και ικανή να σας βοηθήσει να βγείτε από τα αδιέξοδά σας. Αντίστοιχα εάν είστε γυναίκα, που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα δώσετε τα φώτα σας ή γενικότερα την υποστήριξή σας στον σύντροφο ή στον σύζυγό σας αντίστοιχα.

Για άντρες και γυναίκες ευνοούνται οι σχέσεις με τα γυναικεία πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή του στενού σας περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Κυρίως είναι καλή η στιγμή να επικοινωνήσετε πιο εποικοδομητικά με κυριαρχικές γυναικείες φιγούρες της ζωής σας, όπως είναι η μητέρα, η εργοδότρια κτλ. Ταυτόχρονα για της γυναίκες του ζωδίου σας ευνοείται μία εγκυμοσύνη!

Οι ελεύθεροι άντρες Καρκίνοι θα γνωρίσετε μια γυναίκα με δυναμικό ταπεραμέντο, που θα είναι ικανή να σας επηρεάσει με την γοητεία της. Θα χρειαστεί ωστόσο να είστε κάπως επιφυλακτικοί μέχρι να γνωρίσετε καλύτερα αυτήν τη γυναίκα, ώστε να μην «πέσετε» στην επιρροή μια αρνητικής ή στενόμυαλης γυναίκας! Οι ελεύθερες γυναίκες του ζωδίου σας θα γνωρίσετε έναν άντρα, που από την αρχή θα σας δείξει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό σας. Θα χρειαστεί να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε να αντιστραφούν οι ρόλοι σας, δηλαδή εσείς να έχετε το πάνω χέρι. Αυτό αν και στην αρχή μπορεί να σας κολακεύσει, αργότερα μπορεί να βγάλει κομπλεξικές αντιδράσεις στον σύντροφό σας και γενικότερη δυσλειτουργία στη μελλοντική σχέση σας.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα απολαύσετε ανταμοιβές για την προηγούμενη προσπάθειά σας. Αυτό σημαίνει ότι θα αυξηθούν τα έσοδά σας και ότι καταξιώνεστε όλο και περισσότερο επαγγελματικά. Η όποια ανασφάλειά σας σιγά-σιγά υποχωρεί. Ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σας ένα γυναικείο πρόσωπο, ενώ ευνοείται η ιεραρχική άνοδος και γενικότερα η άνοδος στις γυναίκες του ζωδίου σας.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα ευνοηθείτε αρκετά από ένα γυναικείο πρόσωπο, που θα μεσολαβήσει για να βρείτε εργασία ή που θα έχετε ως εργοδότρια. Καλό θα είναι να δείξετε καλή θέληση απέναντι σ’ αυτό το γυναικείο πρόσωπο. Η εργασία που θα βρείτε θα σας αρέσει και θα είναι καλά αμειβόμενη!

  Λέων : Ο Βασιλιάς από τα Ραβδιά.

Αυτόν το μήνα θα προσεγγίσετε με περισσότερη λεπτομέρεια κάποια πράγματα, που ίσως το προηγούμενο χρονικό διάστημα τα είχατε προσπεράσει κάπως βιαστικά. Στα επαγγελματικά σας θα έρθετε, το πιθανότερο, μπροστά σε νέες προκλήσεις και ενδέχεται να αναλάβετε καινούριες ευθύνες ή νέα καθήκοντα. Αυτή η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της αναγνώρισης των επαγγελματικών σας ικανοτήτων, και της εμπιστοσύνης που εμπνέετε στον επαγγελματικό σας χώρο!

Αν είστε άντρας, είναι πιθανόν μια επαγγελματική έκπληξη να σας βρει αυτόν το μήνα, δηλαδή να προταθείτε για μία ανώτερη θέση ή να δεχτείτε μία αύξηση των αμοιβών σας, που ενδέχεται να συνοδεύεται από κάποια επιπλέον ανάθεση έργου. Αν είστε γυναίκα είναι πολύ πιθανόν να λάβετε  υποστήριξη από κάποιο αντρικό άτομο με ισχύ ή από τον  εργοδότη σας, που θα θελήσει να σας επιβραβεύσει και να σας αναγνωρίσει για την άψογη επαγγελματική σας εικόνα, και για την σωστή συμπεριφορά σας στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ταυτόχρονα, και για τους άντρες και για τις γυναίκες τα οικονομικά σας έσοδα θα αυξηθούν  μέσα από τη δουλειά σας,  αλλά είναι πιθανόν να δεχτείτε και κάποια οικονομική ενίσχυση, κυρίως  από  αντρικό άτομο της οικογένειά σας. Όσοι αναζητάτε εργασία προβλέπεται να δεχτείτε υποστήριξη από ένα επίσης αντρικό άτομο με κύρος, που ή θα μεσολαβήσει για να εισέλθετε σε έναν χώρο ή θα είναι ο εργοδότης σας. Ευνοείται, για όσους το βλέπετε θετικά, να βρείτε δουλειά σε αγροτικές εργασίες!

Στα προσωπικά σας, όσοι είστε δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο θα περάσετε μία αρκετά παραγωγική και δημιουργική περίοδο, δίνοντας έμφαση στην κοινή οικονομική σας άνοδο. Ιδιαιτέρως εάν έχετε οικογενειακή επιχείρηση ή δουλεύετε στον ίδιο χώρο. Αυτό θα σας «ανεβάσει» από οικονομικής πλευράς, αλλά μπορεί να σας κοστίσει κάπως στον χρόνο που θα θέλετε να περνάτε μεταξύ σας. Καλό θα είναι να βρείτε τον τρόπο να συνδυάσετε ιδανικά την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή.

Οι ελεύθερες γυναίκες του ζωδίου σας είναι πιθανόν να ξεκινήσετε μία νέα, αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία, με έναν  μεγαλύτερό σας άντρα, δημιουργημένο και καταξιωμένο στη δουλειά του. Η γνωριμία αυτή θα μπορέσει να εξελιχθεί σε σχέση. Ωστόσο πριν αφεθείτε συναισθηματικά, θα είναι καλό να κάνετε μια διακριτική διερεύνηση, για να βεβαιωθείτε ότι ο άντρας αυτός είναι ελεύθερος, και δεν σας αποκρύπτει κάποια ενεργή δέσμευσή του, όπως γάμο, μακροχρόνια σχέση κτλ.

Οι ελεύθεροι άντρες του ζωδίου σας θα γνωρίσετε μία γυναίκα αρκετά ταιριαστή με σας. Είναι πιθανόν η γνωριμία μαζί της να γίνει στον δικό σας ή στον δικό της επαγγελματικό χώρο. Η γυναίκα αυτή θα σας κερδίσει και θα σας εμπνεύσει, ώστε σχετικά γρήγορα να θελήσετε  να κάνετε δεσμό μαζί της, αλλά και να προχωρήσετε σε επισημοποίηση! Αρραβώνα ή γάμο!

Παρθένος : Το Πέντε από τα Πεντάκτινα.

Ίσως αυτόν το μήνα να βρεθείτε σε σύγχυση, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να είναι μη αναστρέψιμο. Η αιτία θα είναι η εμπλοκή των οικονομικών, των επαγγελματικών και των συναισθηματικών σας θεμάτων μεταξύ τους! Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο είναι πιθανόν, εξαιτίας του προσωπικού σας στρες, να φανείτε κάπως παραπάνω απαιτητικοί από τον ή την σύντροφό σας. Αυτό σημαίνει ότι ζητάτε την κατανόηση και την υπομονή από το ταίρι σας άνευ όρων! Δηλαδή να κατανοήσει ταυτόχρονα ότι είστε κουρασμένος-η, ότι έχετε αγωνία για τα οικονομικά σας, ότι στην εργασία σας υπάρχει μια προσωρινή δυσλειτουργία κι ότι μαζί με όλα αυτά δεν τον ή την συμπαθεί  ο κολλητός ή η κολλητή σας κτλ.

Για να είμαστε ωστόσο ακριβείς υπάρχει και η πιθανότητα να είστε εσείς όχι οι δημιουργοί αλλά οι δέκτες των παραπάνω απαιτήσεων, από τον-την σύντροφό σας προς εσάς! Και στην μία και στην άλλη περίπτωση καλό θα είναι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, είτε από εσάς προς τον εαυτό σας, είτε από εσάς προς τον ή την σύντροφό σας. Η υπερβολική ανοχή του ή της συντρόφου σας ή η δική σας δυστυχώς θα διευρύνει ένα χάσμα που ξεκινάει να δημιουργηθεί!

Όσοι κι όσες, ωστόσο, είστε χωρισμένοι από δεσμό ή από γάμο ή βρίσκεστε σε διάσταση, θα έχετε μία εξαιρετική ευκαιρία επανασύνδεσης. Αν όντως θέλετε αυτό να επιτύχει, αποφύγετε να αναφέρεστε στο παρελθόν, μιλώντας για τα λάθη της μίας ή της άλλης πλευράς. Απλώς δείξτε έμπρακτα στο παρόν την καλή σας θέληση!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα ξεκινήσετε μία γνωριμία με άτομο που θα σας εκνευρίζει και θα σας μαγνητίζει ταυτόχρονα! Μπορεί η γνωριμία να γίνει σε επαγγελματικό χώρο. Ο μήνας θα περάσει προσπαθώντας  να καταλάβετε, αν αυτό που νιώθετε ο ένας για τον άλλον είναι έλξη ή αποστροφή! Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν προς το τέλος του μήνα, κι αν ανήκετε σε κείνους ή σε κείνες που σας αρέσουν τα δύσκολα, θα ξεκινήσει σχέση.

Στα επαγγελματικά σας θα τα καταφέρετε αρκετά καλά και δεν θα σας λείψουν τα χρήματα για τον μήνα Μάιο. Θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στη δουλειά σας, και είναι πιθανόν να προσφέρετε ή να δεχτείτε ένα χέρι βοήθειας από  συναδέλφους ή  συνεργάτες σας. Καλό θα είναι, ταυτόχρονα, να μην παραλείπετε να κρατάτε τα όρια, ώστε να μη γίνετε το παιδί για όλες τις δουλειές, ούτε εξαιτίας σας να γίνει κάποιος άλλος.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα δεχθείτε βοήθεια από ένα άτομο του περιβάλλοντός σας, ώστε να μπείτε σε μία δουλειά. Η δουλειά αυτή θα είναι καλά αμειβόμενη και πιθανόν να προϋποθέτει κάποια προϋπηρεσία ή κάποιες ειδικές γνώσεις. Φανείτε εργατικοί και συνεργάσιμοι, χωρίς ωστόσο να αφομοιωθείτε και να χάσετε την ατομικότητά σας.

     Ζυγός : Ο Διάβολος.

Σας υποδέχεται ένας μήνας με αρκετούς πειρασμούς και καλείστε να αναμετρηθείτε με τις αδυναμίες και τις αρετές σας! Η ενέργειά σας θα βρεθεί στο ζενίθ και είναι πιθανό να την ενισχύσετε μέσω μιας καλής και δυναμωτικής διατροφής! Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα εμφανίσετε μια έντονη ζωτικότητα, την οποία θα θελήσετε να μοιραστείτε με τον ή την σύντροφό σας. Αν ωστόσο το ταίρι σας δεν προτίθεται να σας ακολουθήσει στους ανεβασμένους σας ρυθμούς, η πιθανότητα να τους εκτονώσετε με άλλη συντροφιά είναι μεγάλη. Σε κάθε περίπτωση ένας καλός συγχρονισμός με τον άνθρωπό σας, θα είναι η καλύτερη επιλογή, που θα προστατεύσει ταυτόχρονα τη σχέση σας από τα «ολισθήματα».

Γενικότερα η γοητεία σας είναι έντονη και οι πιθανότητες να φλερτάρετε ή να σας φλερτάρουν είναι πολλές. Αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει αναπόφευκτες σκηνές ζήλιας με τον ή την σύντροφό σας, κάτι που θα συνιστούσαμε να χειριστείτε με μία δόση χιούμορ, ώστε να βοηθήσετε να εκτονωθεί η κατάσταση, και να αποφύγετε μεγάλες εντάσεις.

Όσοι είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα γοητευτείτε από ένα άτομο που θα έχει έντονο ερωτικό ταπεραμέντο και φλογερό σεξαπίλ. Είναι πιθανό να ασχολείται με κάποιο επάγγελμα καλλιτεχνικής φύσης ή κάποιο πρωτοποριακό επάγγελμα. Η γνωριμία αυτή θα σας απογειώσει, όμως θα χρειαστεί να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, μέχρι τουλάχιστον να βεβαιωθείτε, ότι για το άτομο αυτό δεν αποτελείτε άλλη μία ερωτική κατάκτηση.

Στα επαγγελματικά σας θα τα πάτε πολύ καλά και θα βγάλετε αρκετά χρήματα, τουλάχιστον όσοι ασχολείστε με παραγωγικά επαγγέλματα. Θα συνιστούσαμε να εστιάσετε σε δύο σημεία: πρώτον να μην λειτουργήσετε επιπόλαια και με τη λογική του γρήγορου κέρδους, και δεύτερον να μην χάσετε το προσωπικό σας στυλ,  προκειμένου να κατακτήσετε τους πάντες και να πετύχετε τους στόχους σας. Με δύο λόγια να μην αλλοτριωθείτε.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν χώρο, όπου πιθανόν θα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των εργαζομένων, και κριτήρια αξιολόγησης με βάση την απόδοση. Δείξτε ψυχραιμία και μην βγείτε από τα προσωπικά σας όρια. Κάποιος θα το εκτιμήσει και θα σας υποστηρίξει. Αν ωστόσο αυτός ο χώρος δεν σας εκφράζει απόλυτα, παραμείνετε εκεί μέχρι να βρείτε κάτι καλύτερο. Θα αποκομίσετε τουλάχιστον χρήματα και χρήσιμες εμπειρίες.

Σκορπιός : Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα.

Ένας ευαίσθητος και «γυναικείος» μήνας θα είναι για το ζώδιό σας αυτός ο Μάιος, εφόσον η γυναικεία παρουσία θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σας, είτε είστε άντρας, είτε γυναίκα. Αρχικά μία γυναίκα με μητρική μορφή ή η ίδια σας η μητέρα, θα σας στηρίξει, και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να συναντηθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί της, παίρνοντας δύναμη από την αγάπη που θα σας εκπέμψει!

Οι δεσμευμένοι άντρες, σε δεσμό ή σε γάμο, θα θελήσετε να πάρετε από την σύντροφό σας ένα είδος μητρικής στοργής, προκειμένου να ενδυναμωθείτε ψυχικά. Αν η σύντροφός σας είναι αρκετά γενναιόδωρη και σας δώσει αυτήν τη στοργή, δείξτε της πόσο το εκτιμάτε. Αν ωστόσο δεν θα θελήσει να μπει σ’ αυτόν το ρόλο, μην απογοητευτείτε, γιατί δεν βρίσκετε δίπλα σας γι αυτόν τον λόγο. Πάρτε σ’ αυτήν την περίπτωση την μητρική ενδυνάμωση, που αποζητάτε, από την μητέρα σας ή από μία άλλη μητρική μορφή της οικογένειάς σας, όπως γιαγιά, θεία, αδερφή, εξαδέλφη, κολλητή φίλη κτλ.

Οι δεσμευμένες γυναίκες του ζωδίου σας, σε δεσμό ή σε γάμο, θα κληθείτε αυτόν το μήνα να στηρίξετε με μητρική τρυφερότητα τον σύντροφό σας. Αν ωστόσο αυτός ο ρόλος σας βγάζει από τα νερά σας, δώστε του μέχρι εκεί που μπορείτε κι αποφύγετε να είστε απρόσιτη μαζί του, γιατί ίσως να έχει πραγματική ανάγκη από λίγη τρυφερότητα.

Όσοι κι όσες είστε χωρισμένοι-ες κι επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε, μια γυναίκα, κοινή φίλη ή γνωστή, θα διαμεσολαβήσει προσπαθώντας να σας φέρει κοντά. Το πιθανότερο είναι να τα καταφέρει!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία με άτομο με το οποίο θα έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα κι ανησυχίες. Αν ανήκετε σε κάποια ομάδα, ιδεολογική, καλλιτεχνική, πνευματική, εκπαιδευτική κτλ. , είναι πολύ πιθανόν να το γνωρίσετε εκεί! Θα αναπτυχθεί ένας αμοιβαίος θαυμασμός μεταξύ σας, ανάμεικτος με τον ερωτισμό που θα προδιαθέτει ο ένας στον άλλο.

Στα επαγγελματικά σας θα ηρεμήσετε και θα δείτε την εργασία σας να «στρώνει», κυρίως όσοι είχατε αντιμετωπίσει κάποιες επαγγελματικές δυσλειτουργίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά με ανοδική τάση. Όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που στρέφονται γύρω από την τέχνη και την επιστήμη, θα μπείτε σε μια αποδοτική και δημιουργική φάση.

Όσοι αναζητάτε εργασία ενδέχεται να εισέλθετε σε χώρο που θα σχετίζεται με ανώτερες αξίες, όπως την τέχνη, την επιστημονική έρευνα, την θρησκεία κτλ. Ή να βρείτε δουλειά σε χώρο όπου θα συναντήσετε καλλιεργημένα άτομα, ή άτομα με λεπτούς τρόπους. Δεχθείτε το ως δώρο ζωής και δείξτε σεβασμό  κι εργατικότητα. Υπάρχει περίπτωση μία γνωστή σας γυναίκα ή η ίδια σας η μητέρα να φροντίσει, ώστε να εισέλθετε σ’ αυτήν την εργασία.

   Τοξότης : Το Οκτώ από τα Ραβδιά.

Πως θα σας φαινόταν αν συνδυάζατε αυτόν το μήνα ένα ταξίδι μαζί με έναν έρωτα; Μάλλον αρκετά ενδιαφέρον για το «περιπετειώδες» ζώδιό σας! Αρχικά λοιπόν ένας έρωτας με χιλιομετρική απόσταση ή ένας έρωτας πάνω σε ταξίδι σας, θα ανατείλει στη ζωή σας. Θα φέρει χαρά αλλά και τα πάνω-κάτω! Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα παλέψετε με το ηθικό δίλλημα, εάν είναι ή δεν είναι σωστό να επιτρέψετε να μπει μυστικά στη ζωή σας ένα τρίτο πρόσωπο.
Η αγάπη, αρχικά, για τον ή την σύντροφό σας, θα σας απαγορεύσει να ζήσετε κάτι τέτοιο. Η έλξη, κατά δεύτερον, για το άλλο άτομο, θα παλεύει να κάμψει τις αντιστάσεις σας!

Ταυτόχρονα, η πιθανή αλλαγή στη συμπεριφορά σας, θα προκαλέσει τη ζήλεια στο ταίρι σας, με συνέπεια να υπάρξουν ακόμη και έντονες διαμάχες! Εάν το ταίρι σας βεβαιωθεί ότι κάτι τρέχει, ενδέχεται να αρχίσει να μιλάει και να ενημερώνει τους κοντινούς του ανθρώπους γι αυτό, ώστε το θέμα να πάρει διαστάσεις!

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, τότε ετοιμαστείτε να ζήσετε έναν συναρπαστικό έρωτα από χιλιομετρική απόσταση, όχι απαραίτητα μεγάλη, με έναν βαθμό ταλαιπωρίας, ακριβώς λόγω αυτής της απόστασης. Βέβαια αξίζει να πούμε ότι ο έρωτας αυτός μπορεί να αναδυθεί και στο κοντινό σας περιβάλλον, αλλά πιθανόν με άτομο που έχει ζήσει αρκετά στο εξωτερικό ή σε άλλο μέρος της ίδιας χώρας. Θα χρειαστεί ωστόσο να προστατεύσετε κάπως αυτόν τον έρωτα από το περιβάλλον σας, γιατί η χημεία που θα έχετε μεταξύ σας και θα εκπέμπετε προς τους άλλους, ενδέχεται να προκαλέσει το φθόνο ορισμένων ανθρώπων.

Στα επαγγελματικά σας θα έχετε επιτυχία, αν η εργασία σας έχει να κάνει με συναλλαγές και κλεισίματα συμφωνιών. Σταθερότητα και πιθανή αναβάθμιση προβλέπεται και για όσους εργάζεστε σε διεκπεραιωτές εργασίες. Ταυτόχρονα ο μήνας είναι εξαιρετικά ευνοϊκός για τα οικονομικά σας, όπου πέραν των τακτικών σας αμοιβών, θα έχετε και τα «τυχερά» σας!

Όσοι αναζητάτε εργασία, αυτόν το Μάιο προβλέπεται να συνδυάσετε την τύχη με την επιτυχία! Η δουλειά που θα βρείτε θα είναι καλά αμειβόμενη και θα ανταποκρίνεται στις πεποιθήσεις σας. Ταυτόχρονα θα συνεργαστείτε με σοβαρά άτομα. Θα είναι καλό παρόλα αυτά να μην διατυμπανίζετε τα θετικά της νέας σας δουλειάς, γιατί ενδέχεται άθελά σας να προκαλέσετε τη ζήλεια κάποιων ανθρώπων του περίγυρού σας.

Αιγόκερως : Η Σελήνη.

Αν και ανήκετε σε ένα προσγειωμένο ζώδιο, αυτόν το μήνα θα «παίξετε» κάπως με τις ψευδαισθήσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να αναδυθούν και κάποιοι φόβοι σας.  Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη στην προσωπική σας ζωή, ενδέχεται να σας ταλαιπωρεί ήδη ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, που θα σας απασχολήσει και μέσα στο μήνα. Καλό θα είναι να δείτε αρχικά για ποιούς λόγους αυτός ο έρωτας είναι ανεκπλήρωτος. Μήπως δεν διεκδικείτε σωστά αυτό το άτομο, επειδή έχετε προεξοφλήσει ότι θα σας αρνηθεί τον έρωτά του; Μήπως αυτό το άτομο είναι ήδη δεσμευμένο ή περνάει μία φάση ενός επώδυνου χωρισμού και χρειάζεται χρόνο; Θα δοκιμαστεί ακόμα λίγο η υπομονή σας, αλλά τουλάχιστον θα υπάρξει κάποια επικοινωνία με το άτομο αυτό. Προσπαθήστε να ψυχανεμιστείτε τι θέλει πραγματικά, κι αφήστε  το χρόνο να σας δείξει που θα πάει. Μην πάρετε την πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσετε τώρα την κατάσταση.

Από την άλλη μεριά το συναίσθημά σας για το άτομο αυτό, σας κρατά κλειστούς σε άλλες καλές γνωριμίες που θα μπορούσατε να κάνετε. Ενώ ταυτόχρονα απωθείτε, ή βλέπετε κάπως καχύποπτα κάποιο άλλο άτομο που σας πλησιάζει, θεωρώντας το ως απειλή για τον ανεκπλήρωτο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, έρωτά σας.

Οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο έχετε μια τάση στο τώρα σας να παρεξηγείτε τον ή την σύντροφό σας, ερμηνεύοντας λάθος ορισμένες φορές τη συμπεριφορά του-της. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο ενδέχεται να εκφράζετε κάποια αδικαιολόγητη ζήλεια. Είναι πιθανόν επίσης να δέχεστε, χωρίς να το έχετε συνειδητοποιήσει, αρνητική κριτική για το ταίρι σας από κοντινό σας άνθρωπο, που δημιουργεί ίντριγκες στη σχέση σας. Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από αυτές τις έγνοιες και να προσεγγίσετε με καλοσύνη τον ή την σύντροφό σας, και θα δείτε ότι θα ανταποκριθεί με ικανοποίηση!

Όσοι βρίσκεστε σε χωρισμό ή απομάκρυνση, αλλά επιθυμείτε την επανασύνδεση, προς το παρόν αναλώνεστε αμοιβαία σε κλήσεις με απόκρυψη ή σε πληροφορίες από κοινούς γνωστούς. Αν η σχέση σας είναι ζωντανή και δεν έχουν συμβεί στο παρελθόν μη αναστρέψιμα πράγματα, από τα μέσα του μήνα και μετά θα δοθεί ευκαιρία ξεκαθαρίσματος κι επαναπροσέγγισης.

Στα επαγγελματικά σας ευνοείστε ιδιαίτερα, και κυρίως τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με μοναχική εργασία, με εργασία σε νυχτερινές ώρες ή βάρδιες, με εργασία στην οποία αξιοποιείτε τη φαντασία σας και με εργασίες σχετικές με τον κλάδο της ψυχολογίας. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά. Ευνοούνται χρήματα από τον παράγοντα της τύχης.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε σε έναν χώρο όπου το πιθανότερο θα εργάζεστε μοναχικά, ενώ οι επαφές με τους υπόλοιπους εργαζόμενους θα είναι στοιχειώδεις. Δείτε το θετικά κι αναλογιστείτε ότι κάτι τέτοιο σας προφυλάσσει από πιθανές παρεξηγήσεις. Καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας και να μην ανοίγεστε εύκολα στους άλλους. Οι αμοιβές σας θα είναι καλές και ενδέχεται να έχουν προσαυξήσεις αναλόγως του ωραρίου σας ή κάποιων υπεροριών.

                      Υδροχόος : Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

Ένας εμφανίσιμος νέος άντρας ή μία εμφανίσιμη νέα γυναίκα θα προσπαθήσει να μπει ερωτικά στη ζωή σας. Αν είστε γυναίκα που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα δεχθείτε το επίμονο φλερτ ενός άντρα συνομήλικου, ή το πιθανότερο μικρότερού σας. Ίσως τον γνωρίσετε σε κάποια μεγάλη πόρτα, όπου θα χρειαστεί να πάτε για μία υπόθεση ή κατάσταση που θα σας αφορά. Παρότι θα θέλατε να μην είχε προκύψει αυτός ο πειρασμός, η σκέψη αυτού του άντρα θα σφηνωθεί στο μυαλό σας! Η εξέλιξη είναι στο χέρι σας!

Αν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα απολαύσετε επίσης το επίμονο φλερτ ενός νεότερού σας άντρα, που θα σας βάλει για τα καλά στο μάτι! Ενδέχεται να βρίσκεται σε κάποια δημόσια υπηρεσία ή να φοράει στολή. Η συνάντησή σας θα είναι επική, όμως θα βασανιστείτε μέχρι να πείσετε τον εαυτό σας να τον εμπιστευτεί! Θα χρειαστεί ωστόσο να πιεστείτε λίγο, αν θέλετε να προχωρήσει αυτό το φλερτ, γιατί η παρατεταμένη άρνησή σας μπορεί να ερμηνευτεί ως απόρριψη.

Αν είστε άντρας και βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο μία μικρότερή σας γυναίκα θα σας γλυκοκοιτάξει, γοητευμένη από το ώριμο σεξαπίλ σας! Ίσως την ανταμώσετε στον επαγγελματικό της χώρο ή σε χώρο συνεστίασης.  Το αν θα της επιστρέψετε το φλερτ που σας εκπέμπει, θα εξαρτηθεί από το πόσο είστε ή όχι έτοιμος να μπείτε σε μία ερωτική «παρανομία».

Για τους ελεύθερους άντρες προβλέπεται ένας δυνατός έρωτας με γυναίκα νεότερή σας! Αυτό θα σας απογειώσει, αλλά θα σας «πιέσει» ταυτόχρονα να ζήσετε σε πιο έντονους ρυθμούς. Εάν κάτι τέτοιο σας φαίνεται υπερβολικό, κάντε μία προσπάθεια να διατηρήσετε πιο ήπιους ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να φανεί ότι κάτι σας ταλαιπωρεί.

Τα επαγγελματικά σας για άντρες και γυναίκες βρίσκονται σε μία πολύ καλή στιγμή τους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε πολύ δουλειά και θα δείτε να ανεβαίνουν τα έσοδά σας. Αρκετοί που βρίσκεστε σε κάποια δημόσια ή ιδιωτική θέση κάμποσο καιρό, θα δεχθείτε κάποια προαγωγή ή αναβάθμιση ή αύξηση του μισθού σας.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν χώρο αρκετά οργανωμένο και με κανόνες πειθαρχίας! Ενδέχεται να φοράτε κάποια στολή ή να έχετε συγκεκριμένο κώδικα ντυσίματος. Ευνοείστε επίσης όσοι προσπαθείτε να μπείτε σε μία θέση του δημοσίου τομέα.

Ιχθύς : Το Δύο από τα Κύπελλα.

Μπαίνετε σε έναν μήνα πάθους για το ζώδιό σας, μιας κι ότι σας αφορά στο τώρα σας, αισθηματικό ή επαγγελματικό, το αντιμετωπίζετε με εσωτερική έξαψη! Η αγάπη σας για τη ζωή και τη δημιουργία θα σας κάνει να ζήσετε έντονα την κάθε σας στιγμή! Όσοι βρίσκεστε σε γάμο έρχεστε αρκετά κοντά αυτόν το μήνα με τον ή την σύζυγό σας, με έμφαση στην ερωτική σας επαφή. Αν ορισμένοι έγγαμοι έχετε αντιμετωπίσει εντάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, ίσως τολμήσετε να τις λύσετε μέσω του sex. Κάτι τέτοιο θα σας αναζωογονήσει, αλλά καλό θα είναι ευκαιρίας δοθείσης να κάνετε κι έναν διάλογο.

Όσοι είστε σε δεσμό, αλλά δεν έχετε περάσει ακόμη σε επισημοποίηση, θα προχωρήσετε στην αναγγελία ενός αρραβώνα ή ενός γάμου. Για ορισμένους μπορεί η εξέλιξη αυτή να εκτονωθεί σε μία συγκατοίκηση και σχέδια για επισημοποίηση αργότερα στο μέλλον.

Οι χωρισμένοι του ζωδίου σας που επιθυμείτε να είστε ξανά μαζί, θα έχετε μία δυνατή ευκαιρία για επανασύνδεση μέσα στον μήνα. Προσεγγίστε τον ή την πρώην σας με τρυφερότητα κι αποφύγετε τους εκνευρισμούς ή της δηλώσεις με απόλυτο χαρακτήρα. Για παράδειγμα είναι εύστοχο να πείτε: « Δεν θα ήθελα να χωρίσουμε οριστικά, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα.», αλλά είναι ατυχές να πείτε: « Δεν γίνεται να χωρίσουμε οριστικά, γιατί μου χρωστάς πολλά κι οφείλεις να μείνεις δίπλα μου».

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα κάνετε μια νέα γνωριμία με καλή χημεία, η οποία θα έχει τη δυναμική να σας οδηγήσει σχετικά γρήγορα σε μια επισημοποίηση. Παρόλα αυτά, αν σας βγει να προχωρήσετε σε γάμο, καλό θα είναι να αφήσετε λίγο παραπάνω χρόνο για να γνωριστείτε καλύτερα.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα τα πάτε πολύ καλά και σε γενικές γραμμές ευνοούνται οι συνεργασίες και οι συμφωνίες. Κατ’ αντιστοιχία ωστόσο, εάν κάποια συνεργασία που έχετε δεν σας ευνοεί, μπορεί στο τώρα σας να την διακόψετε και να απελευθερωθείτε από αυτήν. Μπορεί επίσης στη δουλειά σας να χρειαστεί να ενημερωθείτε επιπλέον ή να επιμορφωθείτε με κάποιο νέο σεμινάριο.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν χώρο, όπου θα νιώσετε ότι υπάρχει θετικό κλήμα και καλή επικοινωνία. Οι άλλοι θα θέλουν να σας βοηθήσουν να καταρτιστείτε και να νιώσετε οικία. Θα χρειαστεί ίσως να προσέξετε ένα πιθανό φλερτ που μπορεί να προκύψει μέσα στον καινούριο σας επαγγελματικό χώρο. Μην εκδηλωθείτε γρήγορα, και κυρίως αν δεν βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι αληθινό κι όχι κάτι επιπόλαιο, γιατί μπορεί να μπλοκάρει την επαγγελματική σας εξέλιξη στη νέα σας δουλειά.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός :   Καλό μήνα! Πριν προχωρήσουμε στις προβλέψεις σύμφωνα με την ...

Προβλέψεις Οκτωβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “ Στρογγυλό τραπέζι – κάρτα 81” Ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες στιγμέ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός : Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο! Πριν τις μηνιαίες προβλέψεις αρ ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2019

In category Ταρώ

Κριός : Το Τέσσερα από τα Ραβδιά. Αυτός ο μήνας, που σας βάζει σιγά-σιγά στους ρυθμού ...

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “Καλό αυτί – κάρτα 67” Ο Σεπτέμβρης φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στον ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός : Καλό μήνα και καλές διακοπές! Πριν περάσουμε στις αριθμολογικ ...

  • Οι Ντογκόν !- Μια εξωγήινη φυλή; Γίνεται; Ξέρετε πως μια Αφρικανική φυλή πιστεύει πως ο πολιτισμός μας δέχτηκε την επίσκεψη των κατοίκων του Σείριου 5000 χρόνια πριν; Η… Διαβάστε περισσότερα

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u