Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020


Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης.

Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Αυτό γιατί είναι ο πέμπτος μήνας (5) και προστιθέμενος με τον αριθμό του έτους τέσσερα (4) [ 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4 ] βγάζει το άθροισμα 9. Άρα : 5 (Μάιος) + 4 (2020) = 9 (Μάιος του 2020). Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ η κάρτα με τον αριθμό 9 είναι η κάρτα του Ερημίτη. Τούτο σημαίνει ότι ο μήνας αυτός θα έχει τα χαρακτηριστικά αυτής της κάρτας. Δηλαδή θα είναι μήνας μοναχικότητας, εσωτερικής αναζήτησης, αναζήτησης του προσωπικού μονοπατιού, ανακάλυψης ενός νέου ορίζοντα, πνευματικής φώτισης, γνώσης, ανάλυσης, μελέτης και εμπειρίας, αυτογνωσίας, ωριμότητας, σεβασμού και φροντίδας των ηλικιωμένων, υπακοής στους ειδικούς των ειδικοτήτων, «ενεργοποίησης» του συλλογικού ασυνείδητου κτλ.

Την αριθμολογική αξία του 9 έχει και η κάρτα Σελήνη, γιατί στα μεγάλα Αρκάνα είναι η 18η κάρτα, οπότε : 18 = 1 + 8 = 9. Η κάρτα τούτη μιλάει για φαντασία, για δημιουργία και πρωτοτυπία, για το γυναικείο στοιχείο, για την γοητεία της ψευδαίσθησης, για φόβους και φοβίες, για διαίσθηση, για την σαγήνη του μυστηρίου, για όνειρα, για έρωτα που αργεί να εκφραστεί, για χρήματα που ίσως καθυστερούν αλλά δεν χάνονται κτλ.

Συμπέρασμα : Περνούμε μία φάση στο φως της Σελήνης και καλούμαστε να προχωρήσουμε με το φανάρι ( που κρατά ο Ερημίτης στην απεικόνισή του) μέσα από τις σκιές του σεληνόφωτος. Ενδεχομένως μέσα μας να ανταγωνίζονται ο νους του πολιτισμένου ανθρώπου και το ένστικτο του αγριμιού. Οι σκιές και οι θόρυβοι της νύχτας ίσως να μας τρομάζουν, αλλά εμείς προχωρούμε μέχρι να φανούν οι πρώτες ακτίνες του Ήλιου. Τότε θα διαπιστώσουμε ότι κάτι παραπάνω θα έχουμε μάθει, κάτι παραπάνω θα έχουμε νιώσει, κάτι περισσότερο θα έχουμε ανακαλύψει, κάτι επιπλέον θα έχουμε κατακτήσει, και κάτι νέο θα μας περιμένει μπροστά μας.

ΚΡΙΟΣ : Ο Τροχός της Τύχης.

Η σκέψη και η κρίση σας σπινθηροβολούν, όπως ταιριάζει στο πρωτοποριακό ζώδιό σας. Επιτέλους οι άνθρωποι γύρω σας καταλαβαίνουν πόσο σημαντικός-ή είναι ένας-μία Κριός στην παρέα! Τι θα κάνανε χωρίς εσάς;! Πως καταφέρνετε πάντα να βρίσκετε την λύση, ακόμη και την τελευταία στιγμή;!

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, έχετε την κρίση και την πνευματική εγρήγορση να κατανοήσετε ότι κάποια πράγματα μεταξύ σας αλλάζουν. Ένα καινούριο κεφάλαιο ξεκινάει στην δημιουργική σας πλευρά ως ζευγάρι. Παρόμοιες αλλαγές γίνονται και στην κατανόηση της μεταξύ σας αγάπης! Το ταίρι σας σχεδόν πρόθυμα σας εμπιστεύεται και σας παραχωρεί την σκυτάλη, βλέποντας πως έχετε την ικανότητα του-της αρχηγού, για να κατευθύνετε ομαλά την σχέση σας στα νέα δεδομένα. Καλό θα είναι να μην «κρεμαστεί» εντελώς από πάνω σας. Έχετε να πείτε και να κάνετε υπέροχα πράγματα, αλλά η υλοποίησή τους χρειάζεται και την δυναμική συμμετοχή του άλλου.

Αν έχετε χωρίσει, αλλά τώρα νιώθετε ότι σας λείπει ο άνθρωπός σας, δεν είναι καθόλου απίθανο να αισθάνεται κι εκείνος-η το ίδιο. Εδώ, ωστόσο, υπάρχει μία ανώτερη συνθήκη. Δηλαδή εμπλέκεται μία καρμική δύναμη! Έτσι, παρά την αμοιβαία μεταμέλεια και των δύο, η επανασύνδεση θα γίνει, εάν το σύμπαν προβλέπει έναν νέο κύκλο συνύπαρξης. Διαφορετικά η καρμική συνθήκη, θα σας οδηγήσει σε νέο αισθηματικό κύκλο με καινούριο πρόσωπο! Ενδεχομένως σε έναν από τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, και το «καμπανάκι» της αγάπης χτυπάει μέσα σας για συντροφικότητα, τότε σας ειδοποιεί σωστά! Μία ξαφνική γνωριμία θα σας εντυπωσιάσει και ταυτόχρονα θα σας κάνει να «επιστρατεύσετε» τις «δεξιότητες» της σαγήνης σας! Μάλλον όμως το Σύμπαν θέλει να σας βάλει και έναν βαθμό δυσκολίας. Ενδεχομένως λοιπόν η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε να είναι σε κάποια απόσταση και να χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την «κανονική» γνωριμία σας. Ίσως να υπάρχει ένας άλλος περιορισμός. Καλείστε να δείξετε υπομονή και να δοκιμαστείτε τόσο εσείς, όσο και ο-η άλλος-η στην υπομονή σας.

Εάν εργάζεστε, θα είστε ο πραγματικός ή ο κατ’ ευφημισμόν αρχηγός στην δουλειά σας. Αρκετοί θα πιστέψουν σε σας! Περιττό να πούμε ότι θα χρειαστεί να σταθείτε στο ύψος σας, αλλά και στο ύψος των περιστάσεων. Και λέμε περιττό, γιατί είστε γεννημένοι να δίνεται τα φώτα σας και την θετική σας ενέργεια. Αλλά δεν πάτε πίσω και στο να είστε καλοί στην οργάνωση ανθρώπινου δυναμικού! Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές, όχι μόνο οι χρηματικές, αλλά και οι ηθικές!

Αν δεν εργάζεστε, αλλά θέλετε να βρείτε δουλειά, θα σας ανοίξει ένας νέος επαγγελματικός κύκλος. Αυτό έχει μια ουσιαστική σημασία. Δηλαδή θα είναι ένας πραγματικά νέος κύκλος, με καρμική διάσταση! Η πιθανότητα παρεμπίπτοντος να είχατε κάνει σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας το ίδιο επάγγελμα, δεν είναι διόλου απίθανη! Αν για παράδειγμα σε μια άλλη εποχή της ανθρώπινης ιστορίας, υπήρξατε μάγειρας και ταΐζατε ένα στράτευμα ή ένα οικοτροφείο κτλ. , ενδεχομένως τώρα να εργαστείτε σε έναν χώρο που προμηθεύει τρόφιμα και τα συναφή είδη, όπως super-market κτλ. Ακόμη όμως κι αν δεν υπάρχει καρμική συνάφεια της εργασίας που θα βρείτε με εκείνη προηγούμενης ενσάρκωσης, αυτό που θα ξεκινήσετε τώρα, θα έχει καθοριστική σημασία στην επαγγελματική σας προοπτική για το μέλλον. Οι αμοιβές σας θα είναι ευχάριστα ικανοποιητικές.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Ένας πραγματικός ταύρος θα είστε αυτόν τον μήνα! Η δύναμη θα είναι το χαρακτηριστικό σας στοιχείο. Δυνατοί από κάθε άποψη! Θα τα καταφέρετε καλά στον οικονομικό σας τομέα. Οι πολύ κοντινοί σας άνθρωποι θα νιώσουν ότι έχουν ένα γερό στήριγμα να ακουμπήσουν! Λοιπόν υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε έναν Ταύρο στην παρέα του;!

 Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό θα δείτε τα μάτια της ή του συντρόφου σας να λάμπουν! Η αυτοπεποίθηση που θα της-του μεταδώσετε θα είναι ολοφάνερη! Ποιός μπορεί να πέσει ψυχολογικά με εσάς δίπλα του;! Κανείς! Ενδυναμώνετε το ταίρι σας και φροντίζετε ώστε να μην λείψει τίποτα σχεδόν από αυτά που χρειάζεται το σπιτικό σας. Η μεταξύ σας αγάπη συνθέτει ένα μουσικό ιντερμέτζο υλικού προγραμματισμού και τρυφερών αισθημάτων! Αρκετές από τις συζητήσεις σας μπορεί να αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα.

Αν έχετε χωρίσει, μην απορήσετε καθόλου, εάν δείτε στο κινητό σας ή στον λογαριασμό σας στον διαδικτυακό τόπο που ανήκετε, κλήσεις ή μηνύματα από τον ή την πρώην σας. Του-της έχετε λείψει και θέλει να σας προσεγγίσει, ακόμη και αν γίνει πιεστικός-η. Ενδεχομένως εάν δεν είχατε μεγάλα παράπονα κι αν τα συναισθήματά σας είναι ακόμη ζωντανά, να του-της δώσετε μία ευκαιρία. Καλό θα είναι όμως να μην κρατήσετε μία τιμωρητική στάση. Αλλά να πείτε αυτά που θέλετε σε χαμηλούς τόνους, και να αφήσετε αβίαστα να εξελιχθεί η επανασύνδεση. Εάν, είτε εσείς, είτε το ταίρι σας, δείξετε σκληρότητα και αυστηρότητα, τόσο προς τον άλλον, όσο και προς τους εαυτούς σας, θα πρέπει να πούμε ότι θα έχετε χάσει τον αυτοέλεγχό σας και ίσως και το «παιχνίδι»!

Είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα και αναρωτιέστε για την αισθηματική σας πορεία; Εν μέρει ίσως να έχετε δίκιο, όχι τόσο για την δυνατότητα να κάνετε νέα γνωριμία, όσο για το άτομο που θα σας λάχει. Οι περισσότεροι-ες θα γνωρίσετε ένα νεαρότερο από εσάς άτομο. Αν και είστε αποφασιστικοί-ες σ’ αυτά που διεκδικείτε, ενδεχομένως το άτομο αυτό να σας φανεί παραπάνω παρορμητικό για την ιδιοσυγκρασία σας. Ταυτόχρονα θα έχετε ερωτευτεί και θα παλεύουν μέσα σας οι δικές σας πεποιθήσεις και οι προκλήσεις του άλλου. Παρόλα αυτά είστε αρκετά πεισματάρηδες-ες, ώστε να κάνετε τον άλλον να προσαρμοστεί στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Πιθανή συνθήκη να γνωρίσετε αυτήν την γυναίκα ή τον άντρα είναι ένα κοινό επαγγελματικό ή άλλο ενδιαφέρον, όπως η ανάγνωση παρόμοιων βιβλίων, το παραπλήσιο γούστο για την αισθητική του χώρου σας κτλ.

Όσοι εργάζεστε, θα είστε η δύναμη στην δουλειά σας, με έναν συνδυασμό εργατικότητας αλλά και προσωπικής φροντίδας. Θα είστε παραγωγικοί ή δημιουργικοί, χωρίς να παραμελείτε την προσωπική σας ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι οι «μπαταρίες» σας θα είναι γεμάτες! Τα οικονομικά από την εργασία σας θα είναι τα δέοντα και θα έρχονται με ροή.  Επίσης θα υπάρχει σταθερότητα. Πιθανόν να καταβάλετε λίγη προσπάθεια παραπάνω για να προσαρμοστείτε σε αλλαγές που έρχονται και αντικαθιστούν τα παλιότερα μοτίβα εργασίας. Στο τέλος όμως η επιμονή σας θα σας κάνει επιδέξιους!

Εάν ορισμένοι δεν εργάζεστε και αυτό θέλετε να ανατραπεί βρίσκοντας μία νέα δουλειά, είναι πιθανόν να ανοιχτούν δυνατότητες μπροστά σας. Θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε ξεκίνημα ελεύθερου επαγγέλματος, σε επάγγελμα που θα συνθέτει δύο και τρεις σας δεξιότητες όπως πχ. , διαδίκτυο, ξένες γλώσσες και οικονομικές επιστήμες κτλ. Ακόμη σε επάγγελμα σχετικό με το εμπόριο, τις συναλλαγές κτλ. Σε επάγγελμα σχετικό με την φύλαξη ή την τάξη κτλ. Ενδέχεται αυτόν, τον γενέθλιο κατεξοχήν μήνα σας, να διερευνήσετε όλες αυτές τις δυνατότητες, και αναλόγως του τι σας ταιριάζει αλλά και του τι σας προσφέρεται περισσότερο, να πάρετε τις αποφάσεις σας.

        ΔΙΔΥΜΟΙ : Το Τρία από τα Ξίφη.

Έρχεστε τούτον το μήνα σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας. Θέλετε να ηρεμίσετε και να σκεφτείτε ψύχραιμα, αλλά μάλλον σας προδίδει η εκφραστική φύση σας. Έτσι μπορεί να «πιάσετε» τον εαυτό σας να τσακώνεται με τους άλλους γύρω σας, ή να φλυαρεί. Αυτή η εναλλαγή σας από την εσωστρέφεια στην εξωστρέφεια κρύβει ενδεχομένως μία βαθύτερη αγωνία σας. Όμως, εάν δεν υπερβάλετε, θα πετύχετε το αναπάντεχο! Θα γίνετε οι αξιαγάπητοι «σχολιαστές» των άλλων, που θα τους δώσετε ένα κίνητρο για να «ικανοποιήσουν» την εκφραστικότητά τους. Τούτο, μέσα από το ασφαλές πλαίσιο, που μόνο ένας-μία Δίδυμος ξέρει να φτιάχνει! Τελικά πόσο θα βαριόντουσαν χωρίς εσάς!

Οι παντρεμένοι-ες και μαζί οι δεσμευμένοι-ες θα «κουραστείτε» να αναλύεται το κάθε τι. Βρίσκεστε σε μία φάση που θέλετε να απαντηθούν όλες οι απορίες σας. Ίσως αυτό να κουράσει το ταίρι σας, αλλά από την άλλη ενδεχομένως να του λείπει η ηχώ της φωνής σας, όταν μένετε σιωπηλοί-ες. Αυτή η αμφιθυμία αποκαλύπτει προφανώς την ζωντάνια που καταφέρνετε να δημιουργήσετε στην σχέση σας. Κανείς δεν βαριέται! Το σημείο που ίσως θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή είναι η ηθική που θα πρέπει να υπάρχει μέσα σε αυτήν την κατάσταση. Μην φέρνεται το ταίρι σας στα όριά του. Μην «πειράζετε» τον-την άλλον-η. Μην αγνοείται την διάθεσή του-της, έχοντας μία σταθερή μανιέρα επικοινωνίας. Από την άλλη το ταίρι σας θα είναι καλό να καταλάβει πως δεν θα πρέπει να σας εμποδίζει, ας πούμε από ιδιοτροπία, να εκφράζεστε. Κάτι τέτοιο θα είναι σκληρό για την ιδιοσυγκρασία σας.

Εάν κάποιοι-ες βρίσκεστε σε φάση χωρισμού, μπορεί να νιώσετε απογοήτευση για την στάση που κρατά ο-η πρώην σας. Πιθανόν να είναι άφαντος-η. Για να καταλάβετε αν η απογοήτευσή σας είναι ή όχι δικαιολογημένη, μπείτε στην θέση του-της και δείτε μήπως τον-την απασχολούν άλλα σημαντικά θέματα, που έχουν προτεραιότητα. Στην συνέχεια δώστε του-της χρόνο να κάνει την πρώτη κίνηση. Προβλέπεται προς το τέλος του μήνα να δεχτείτε ένα τηλεφώνημα ή να λάβετε ένα μήνυμα από την πλευρά του-της. Η πρώτη «μάχη» θα έχει ήδη κερδηθεί! Το επόμενο βήμα για εσάς είναι να δείξετε στον άλλον ότι αυτή η χρονική απομάκρυνση μεταξύ σας, σας έχει αλλάξει λίγο. Τούτη η αλλαγή δεν θα είναι μόνο αλλαγή, αλλά και έκπληξη για τον άλλον. Αυτό θα είναι κινητήριος δύναμη. Όμως θα είναι κι εκείνος-η υπόλογος-η για την δική του-της συμπεριφορά. Οπότε έχετε δουλειά να κάνετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε μπροστά στον πειρασμό της διπλής «αμαρτίας»! Δηλαδή της γνωριμίας και της «ταυτότητας» της! Πάνω που λέγατε να μείνετε για λίγο μόνοι-ες, μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα θα σας αιφνιδιάσει σε ανυποψίαστο τόπο και χρόνο! Ο τόπος μπορεί να είναι και ο διαδικτυακός. Επίσης η γυναίκα ή ο άντρας που θα σας ξαφνιάσει από το πουθενά, θα είναι αρκετά διαφορετική-ος από τα πρότυπά σας. Αν, για παράδειγμα, σας αρέσουν οι μελαχρινές-οι, τούτη-ος μπορεί να είναι ξανθή-ος. Ή αν δεν σας αρέσουν οι ένστολες-οι, ενδέχεται να είναι ένστολη-ος κτλ. Δεν αποκλείεται να της-του πάτε κόντρα στην αρχή, θυμώνοντας μάλλον με τον εαυτό σας, που έχει φύγει από τα νερά του. Ίσως αυτή η ερωτική ιστορία να είναι εξίσου αστεία και σοβαρή. Αστεία γιατί θα έχει μία χαριτωμένη «αντιδικία» με τον άλλον. Σοβαρή γιατί μάλλον αυτό το άτομο ήρθε στην ζωή σας για να γκρεμίσει, με την άδειά σας, και να ξαναχτίσει τις πεποιθήσεις σας για τον έρωτα.

Μάλλον κάπως έτσι γκρεμίζονται και ξαναχτίζονται κι οι πεποιθήσεις σας για την εργασία σας! Μόνο που εκεί, θα φανείτε πιο πρόθυμοι να προσαρμοστείτε! Μόλις πάει να σας βρει ο προβληματισμός για τις αλλαγές που γίνονται στην δουλειά σας, σηκώνετε το κεφάλι σας και είστε έτοιμοι να τις αποδεχτείτε και να τις αξιοποιήσετε! Τούτο θα εκτιμηθεί από τους συναδέλφους, τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους, τους υφισταμένους σας κτλ. Εάν μέσα σε αυτό εντάξετε και την αλληλεγγύη σας για τον πλησίον, θα είστε οι πιο αξιαγάπητοι του χώρου σας. Οι οικονομικές σας αποδοχές θα είναι ικανοποιητικές, αλλά  ταυτόχρονα μπορεί να γκρινιάζετε λίγο για το πώς θα τα βγάλετε πέρα.

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν, όμως βρίσκεστε σε εγρήγορση για να βρείτε δουλειά, ίσως να χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ή έναν συμβιβασμό. Αυτό σημαίνει ή ότι θα βρείτε κάτι καλό λίγο αργότερα, ή ότι θα εργαστείτε σε ένα περιβάλλον εργασίας που θα σας είναι κάπως αταίριαστο με εκείνο που είχατε στον νου σας. Το γεγονός ότι είστε προσαρμοστικοί θα σας βοηθήσει πολύ να δείτε την θετική πλευρά του πράγματος. Επίσης, αξιοποιήστε την καλή σας ενέργεια τόσο-όσο. Να είστε συνεργάσιμοι, αλλά όχι… υποδειγματικοί. Κάτι τέτοιο ίσως να βάλει τους άλλους σε μία άκαιρη και αχρείαστη διαδικασία σύγκρισης μαζί σας. Ότι καλό κάνετε, κάντε το με ταπεινότητα. Θα αμείβεστε τακτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο Αυτοκράτορας.

Αυτόν το μήνα μπορεί να δεχτείτε έναν «αρχηγό» στην ζωή σας, ή εναλλακτικά ο-η αρχηγός να γίνετε εσείς! Η καρμικότητα που διέπει τώρα το ζώδιό σας, σας ωθεί να βιώσετε παλιότερες ενσαρκώσεις σας, όπου οι κοινωνίες ήταν διαφορετικά διαμορφωμένες! Έτσι η ανάγκη σας για ένα πατριαρχικό ή μητριαρχικό αρχέτυπο, μάλλον θα αναδυθεί μέσα από τις «μνήμες» μίας προηγούμενης ζωής σας!

Οι παντρεμένοι-ες αλλά και οι δεσμευμένοι-ες αντιλαμβάνεστε ότι αλλάζουν οι ισορροπίες στη σχέση με το ταίρι σας. Οι άντρες παίρνετε μία μεγεθυμένη διάσταση του αντρικού ρόλου, ενώ αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και με τον γυναικείο ρόλο στις γυναίκες. Πιθανόν να δημιουργηθεί μία νέα ιεραρχία, όπου, αν και πηγάζει από παλιά καρμικά χρέη, θα εκδηλωθεί σε μία μοντέρνα μορφή. Η ιδανική στάση στο ενδιαφέρον τούτο υπαρξιακό παιχνίδι, είναι να παίξετε ο-η καθένας-μία τον ρόλο του-της στην καλή του εκδοχή. Έτσι οι κύριοι θα είστε οι στοργικοί σύζυγοι-σύντροφοι, αντί οι εγωκεντρικοί. Ο τρυφεροί εραστές, αντί οι δεσποτικοί κτλ. Αντίστοιχα οι κυρίες θα είστε οι ευέλικτες σύζυγοι-σύντροφοι, αντί οι πεισματικά επίμονες. Οι έξυπνες  μοντέρνες γυναίκες, αντί οι «δήθεν» του lifestyle κτλ. Επίσης τα ζευγάρια καλό θα είναι να αναπτύξετε την οπτική και διαισθητική επικοινωνία σας. Δηλαδή να κατανοείτε την διάθεση ο ένας του άλλου και να λειτουργείτε μεταξύ σας σύμφωνα με την κατανόηση αυτή. Ίσως αυτό να λέγετε αγάπη και θυσία του Εγώ!

Εάν έχετε χωρίσει και νιώθετε να μην μπορείτε να το ξεπεράσετε, ενδεχομένως να μην χρειαστείτε κάτι τέτοιο! Αν είστε γυναίκα, σύντομα ο πρώην σας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Μέχρι όμως να ειδοποιηθείτε στο τηλέφωνό σας με κλήση του ή μήνυμά του, κάντε μία αναδρομή στην σχέση σας.  Μήπως ο ένας από τους δύο σας είχε πάθει εξάρτηση με τον άλλον; Αν όντος συνέβη αυτό, τότε θα κοιτάξετε να το αλλάξετε και η σχέση να γίνει πιο άνετη. Ναι μεν μαζί , αλλά χωρίς να στερείστε τον προσωπικό σας χρόνο και χώρο. Αποφύγετε κάθε υπερβολή και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά.

Αν είστε χωρισμένος άντρας που θέλει να ξανακερδίσει την πρώην του, αυτό θα το πετύχετε, εάν της δώσετε να καταλάβει ότι την υπολογίζετε. Πιθανόν να είχατε παρασυρθεί από τον παρορμητικό χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να μην εστιάσατε την προσοχή σας στα «μηνύματα» που σας πέρναγε μέσα στην σχέση. Ανακαλύψτε τον σωστό τρόπο να δείξετε την αγάπη σας. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από πριν.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ίσως να βρεθείτε μπροστά σε πρωτόγνωρες προκλήσεις. Η πρώτη πιθανή πρόκληση είναι μία νέα γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή συνομήλικο σας, που θα κατέχει κάποια σημαντική επαγγελματική ή κοινωνική θέση. Ενδεχομένως να νιώσετε αμηχανία, αλλά προβλέπεται να τολμήσετε. Ίσως στην αρχή να πέφτετε σε σφάλματα, εξαιτίας της άγνοιάς σας, μέχρι να γνωρίσετε καλύτερα τον άλλον. Μία άλλη πρόκληση είναι να έχετε μέσα σας την αίσθηση ότι την γυναίκα αυτήν ή τον άντρα αυτόν την-τον ξέρετε από κάπου! Εδώ η εξήγηση μάλλον έρχεται από το καρμικό πεδίο. Αν η γνωριμία σας είναι καρμική, τότε ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα δυνατό και μεγάλο κεφάλαιο ζωής μαζί με την-τον καρμική-ό γνώριμό σας!

Όσοι εργάζεστε, ίσως να δείτε έναν δυναμικό άντρα μέσα στην δουλειά σας, ή εναλλακτικά μία ισχυρή γυναίκα, να ανέρχεται σε θέση κλειδί, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο εξής. Παράλληλα θα ισχυροποιηθεί η οικονομική δύναμη του χώρου σας. Ενδέχεται γενικότερα να επικρατήσουν παραδοσιακά μοτίβα στην ιεραρχία της δουλειά σας. Καλό θα είναι να τα αποδεχτείτε προκειμένου να τονώσετε την δυναμική της εργασίας, και να επωφεληθείτε κι εσείς οι ίδιοι. Εάν βρεθείτε σε ισχυρή θέση, ή σε άλλη θέση πιο χαμηλή ιεραρχικά, αποφύγετε να κάνετε κατάχρηση της δύναμης που σας αντιστοιχεί! Κάτι τέτοιο θα επιστρέψει ως μπούμερανκ σε εσάς λίγο παρακάτω. Αντίστοιχα θα σας επιστραφεί η αλληλεγγύη σας.

Αν θέλετε να βρείτε εργασία, όντας χωρίς απασχόληση, η δίοδος θα έρθει μέσα από ένα ισχυρό πρόσωπο ή μέσα από μία μεγάλη κρατική ή άλλη πόρτα! Μπορεί να βρεθείτε σε θέση κλειδί. Επίσης σε θέση σημασίας για την ασφάλεια και την προστασία των άλλων. Εναλλακτικά ορισμένοι προβλέπεται να υλοποιήσετε μία ιδέα σας, που σας εκφράζει, έχοντας μία αναπάντεχη ευκαιρία από εκεί που δεν το περιμένατε! Σε γενικές γραμμές θα δεχτείτε υποστήριξη είτε από άτομο με δύναμη, είτε από τον κόσμο, εάν γίνετε ελεύθερος επαγγελματίας. Θα χρειαστεί να φανείτε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των άλλων. Οι αποδοχές σας θα είναι σε καλό επίπεδο.

ΛΕΩΝ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Τον μήνα αυτόν θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας. Τούτο δεν θα οφείλετε απαραίτητα στις όποιες δύσκολες συνθήκες, αλλά πιθανόν και στην εσωτερική σας σύγχυση. Αν είστε γυναίκα, μπορεί να ξεσπάσετε σε δάκρυα. Αν είστε άντρας, μπορεί να επιδοθείτε σε μία υπερπροσπάθεια. Αυτή η εικόνα σας, ωστόσο, θα έχει μία μαγνητική ομορφιά! Ακόμα και με μία σκιά θλίψης, εσείς κάνετε… τον κόσμο ομορφότερο! 

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια οι ισορροπίες μάλλον θα είναι οριακές. Στην πραγματικότητα αυτό δεν θα οφείλεται σε κάτι βαθύ, αλλά προφανώς σε μία τάση ή ανάγκη εξωτερίκευσης των σκέψεων και των συναισθημάτων του καθενός σας. Επομένως δείξτε υπομονή. Αν είναι εφικτό επίσης, κι ως ένα υγειές επίπεδο, μην εξωτερικεύετε τον κάθε συλλογισμό σας. Γίνετε καλοί ακροατές και όχι μόνο ομιλητές. Συνεργαστείτε μαζί για διάφορες δουλειές, αντί να ασκείτε κριτική ο ένας στον άλλον για εκείνα που κάνει μόνος του. Αναγνωρίστε τις αδυναμίες σας, αλλά επιτρέψτε και στον άλλον να αναγνωρίσει τις δικές του. Κάποιος σοφός είπε ότι όποιος νικάει τον άλλον είναι δυνατός, όποιος όμως νικάει τον εαυτό του είναι πανίσχυρος!

Χωρισμένοι-ες κι αποκαρδιωμένοι-ες; Πιθανόν οι γυναίκες να βρείτε διέξοδο στα δάκρυα, και οι άντρες στην επιτηδευμένη απάθεια. Διερευνήστε και οι μεν και οι δε, εάν η στάση σας αυτή είναι δικαιολογημένη ή οφείλετε σε εγωπαθή αίτια. Δηλαδή, αγαπάτε πραγματικά τον ή την πρώην σας; Ή σας πονά ότι δεν σας φέρθηκε, όπως αξίζετε; Αν όντος υπάρχει αγάπη, αρκεί να το παραδεχτείτε στον εαυτό σας και σχεδόν αμέσως το μπλοκάρισμα θα ξεμπλοκάρει και θα ρέει η ενέργεια. Η ευκαιρία θα είναι ζήτημα χρόνου. Φροντίστε στο εξής να γίνετε πιο δεκτικοί-ες στις διαφορές των χαρακτήρων σας. Αν δεν υπάρχει αγάπη και ο πόνος πηγάζει από ένα πιθανό «Γιατί;», τότε ίσως η προσπάθεια επανασύνδεσης να μην επιτύχει. Είτε την ξεκινήσετε εσείς, είτε ο άλλος. Στην περίπτωση αυτή θα σας μείνει ένα πολύτιμο «μάθημα» για την επόμενη σχέση σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες φαίνεται να επιδίδεστε στις ασχολίες τις καθημερινότητας, αφήνοντας στην άκρη το κεφάλαιο «Έρωτας». Μέσα σε τούτην την συνθήκη η μόνη περίπτωση να σας εντυπωσιάσει κάποια-ος, είναι να σας ενώσει μαζί της-του ένα κοινό ενδιαφέρον, επαγγελματικό ή άλλο. Ακόμη κι έτσι, η εξέλιξη της γνωριμίας προβλέπεται να γίνει με αργούς ρυθμούς, ωριμάζοντας σιγά-σιγά. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είναι κακό, αρκεί να μην δείξετε βιασύνη και ανυπομονησία, τόσο εσείς, όσο και ο-η άλλος-η.

Στο κομμάτι της εργασίας σας, όσοι εργάζεστε, θα είστε σε καλή μοίρα. Αρχικά η ενέργειά σας θα είναι στο φόρτε της, ενώ η δουλειά σας θα ανεβαίνει με σταθερό ρυθμό. Δεν αποκλείεται να κουραστείτε κατά τι παραπάνω, χωρίς όμως αυτό να σας ρίξει ψυχολογικά. Οι αμοιβές σας ενδεχομένως να μην είναι πολύ υψηλές, θα είναι όμως τακτικές και αξιοπρεπείς. Παρακάτω θα σας έρθουν και τα καλύτερα. Μία, ωστόσο, άλλου είδους πλούσια αμοιβή σας, θα είναι εκείνη της αναγνώρισης του φιλότιμού σας. Εννοείται ότι κάτι τέτοιο δεν το βλέπουν μόνο οι άνθρωποι, αλλά και το Σύμπαν! Δίνοντας σας «μπόνους» καλού κάρμα!

Δεν εργάζεστε κι αναρωτιέστε αν θα βρείτε δουλειά; Η απάντηση είναι «Ναι». Πιθανόν να σας βοηθήσει μία γυναίκα με ικανότητα και επιρροή. Σε μία συμβολική ωστόσο ερμηνεία της πρόβλεψης, η ίδια η ζωή είναι… γυναίκα! Έτσι λοιπόν θα είστε υποψήφιοι για εργασίες που αφορούν στην προστασία και την ασφάλεια της ζωής, ή εναλλακτικά στην ποιότητα και την ομορφιά της! Επίσης σε οτιδήποτε μπορεί να «γεννά» χαρά και ελπίδα. Οι απολαβές σας θα είναι καλές και για ορισμένους αναλογικές ή με προσαυξήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Το Έξι από τα Πεντάκτινα.

Κάποια πράγματα θα σας έρθουν από το πουθενά. Ο μήνας φανερώνει εκπλήξεις που ίσως να δίνουν λύση την τελευταία στιγμή, εκτός από την χαρά που έχουν από μόνες τους. Αν θα θέλαμε να εστιάσουμε περισσότερο, στο πεδίο που θα κάνουν την εμφάνισή τους, αυτό είναι πιο πολύ το οικονομικό. Θα νιώσετε όμορφα, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι θα μοιραστείτε την καλή σας μοίρα με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Η αγάπη σας συνδυάζεται με την καλοσύνη σας, ενώ ταυτόχρονα δεν αφήνετε τους άλλους να επαναπαύονται.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα στηρίξετε το σπιτικό και την σχέση σας, κυρίως από υλικής πλευράς, πράγμα καθόλου ασήμαντο. Στην καλύτερη περίπτωση το ταίρι σας θα σας το αναγνωρίσει. Ενδεχομένως ο-η σύντροφος ή ο-η σύζυγός σας να πρέπει να  εκτιμήσει την φροντίδα σας, αφήνοντας στην άκρη τις ανάγκες του για συναισθηματισμούς. Τι πιο αποδεικτικό της αγάπης σας από το να νοιάζεστε για την κάλυψη των βασικών αναγκών εκείνου ή εκείνων που αγαπάτε; Από την άλλη, κι αφού η μέριμνά σας πηγάζει από την αγάπη σας, μην κάνετε επίδειξη της στοργής σας. Έτσι θα αποφύγετε την περίπτωση να νιώσει ο άλλος μειονεκτικά. Επίσης να είστε δεκτικοί, εάν το ταίρι σας θέλει να σας εκφράσει την δική του αγάπη μέσα από μικρότερες ή μεγαλύτερες εκπλήξεις ή μέσα από χαριτωμένα δώρα.

Εάν είστε χωρισμένοι-ες, αλλά κάτι μέσα σας, σας λέει ότι δεν τελείωσε η σχέση σας, τότε τα πράγματα θα είναι λίγο περίπλοκα. Το μυστικό βρίσκεται στις λεπτομέρειες, τις οποίες εκτιμάτε πολύ σαν ζώδιο. Αρχικά στην  πλειοψηφία, πιστεύετε ότι φταίει ο άλλος για τον χωρισμό, και θέλετε η επόμενη κίνηση να γίνει από εκείνον ή εκείνην. Στην συνέχεια θέλετε, όταν γίνει αυτή η κίνηση, να κάνετε τον-την δύσκολο-η. Κατόπιν, μόλις έρθει επιτέλους η επανασύνδεση, νομίζετε πως το καλύτερο είναι να το παίξετε σκληροί-ες, προκειμένου να «εκπαιδεύσετε» το ταίρι σας, ώστε να μην κάνει πάλι τα ίδια λάθη. Καλό θα είναι να μην είστε απόλυτοι-ες. Επίσης να δείτε και τις δικές σας αστοχίες, και να αναλάβετε το δικό σας μέρος ευθύνης. Ναι στις λεπτομέρειες, αλλά όχι εμμονή σε αυτές. Κάτι τέτοιο θα κάνει την επανασύνδεσή σας περισσότερο να θυμίζει απόφαση δικαστηρίου, παρά συνεννόηση δύο ερωτευμένων ανθρώπων.

Εάν ανήκετε στο club των ελεύθερων, κάτι είπαμε πιο πάνω για το από το πουθενά! Κάπως έτσι θα κάνετε μία νέα γνωριμία, η οποία θα είναι σαγηνευτική. Θα σας αρέσει τόσο η εμφάνιση του άλλου ή της άλλης, όσο και το υπόλοιπο «πακέτο» του-της, που θα πλαισιώνει την καλή εμφάνισή. Θα ξεκινήσει μεταξύ σας μία διαδικασία «εξερεύνησης» του ενός προς τον άλλον, που θα σας γοητεύει όλο και περισσότερο.

Όσοι εργάζεστε, θα έρθετε μπροστά σε ευχάριστες αλλαγές στην δουλειά σας. Ίσως να πρόκειται για μία πραγματική ανανέωση! Η ροή και η ενέργεια της εργασίας σας θα είναι απρόσκοπτες. Προβλέπεται σταθεροποίηση ή ακόμη και άνοδος των αποδοχών σας. Ο ρόλος σας μέσα στην δουλειά σας θα είναι καθοριστικός και μπορεί να είστε ένας εξισορροπητικός παράγοντας. Δηλαδή να είστε ένα αγαπητό πρόσωπο ή ένα πρόσωπο που εμπνέει τους άλλους. Πολύ σημαντικό θα είναι και το ίδιο το έργο σας μέσα στην εργασία! Ίσως να βοηθάτε αρκετά με τον επαγγελματισμό σας τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας.

Εάν δεν εργάζεστε και ψάχνετε για εργασία, θα σας δοθεί μία ευκαιρία ενδεχομένως και απρόβλεπτη. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση θα είναι κάτι που θα σας αρέσει και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Μπορεί να μπείτε σε μία επαγγελματική ομάδα, όπου θα είστε σημαντικός-η στο πόστο σας. Ίσως να αξιοποιηθεί το πτυχίο ή η εμπειρία σας. Μπορεί να αξιοποιήσετε ικανότητες που έχετε και υπερέχουν σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους, όπως την προσοχή σας στις λεπτομέρειες. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά, ενώ δεν αποκλείεται να λαμβάνετε μπόνους αποτελεσματικότητας.

                       ΖΥΓΟΣ : Το Άρμα.

Ο μήνας αυτός θα σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε την δύναμη του χαρακτήρα σας. Αυτό θα ωφελήσει εσάς τους ίδιους, αλλά και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Θα νιώσετε οι ίδιοι περήφανοι για τον εαυτό σας και οι άλλοι τυχεροί που σας έχουν κοντά τους. Μπορεί για αρκετούς να γίνετε πρότυπο, και για άλλους ο-η συμπρωταγωνιστής-ρια στα νέα «επεισόδια» της ζωής τους!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρι η εκδήλωση της αγάπης μπορεί να γίνει αβάσταχτη. Καλό θα είναι να βρεθεί η ισορροπία. Εάν εσείς έχετε αποθέματα έκφρασης, αλλά το ταίρι σας εξαντλείται, τότε μπορεί η αμοιβαιότητα μεταξύ σας να χαθεί. Έτσι, ίσως να πρέπει να ελαττώσετε λίγο την «ροή» της αγάπης σας, κι ο-η σύντροφος ή ο-η σύζυγός σας να αυξήσει την «άντληση» από τις εσωτερικές «πηγές» του. Δεδομένου ότι η αγάπη αυτή καθ’ αυτή είναι το ζητούμενο σε ένα ζευγάρι, ενδέχεται απλά να χρειαστεί να ελέγξετε την «δόση» της. Αυτό σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο σας μπορεί να θέλει στο τώρα του να την δώσει σε αφθονία και ο άλλος να θέλει να την διαχειριστεί με… δοσομετρητή! Αν συμβεί κάτι τέτοιο, καλύτερα να βρεθεί η μέση οδός. Δεν είναι λάθος επίσης να το συζητήσετε.

Αν βρίσκεστε σε φάση χωρισμού ή απομάκρυνσης, όμως σας ενδιαφέρει η επανένωσή σας, είναι πιθανόν  να προσεγγίσετε με θάρρος τον ή την πρώην σας. Η ανταπόκρισή του-της προβλέπεται θετική. Ωστόσο κρατήστε μία διακριτική «απόσταση» τόσο, όσο να μην φανεί ότι νοιάζεστε υπερβολικά για το αποτέλεσμα. Τούτο θα μπορούσε να κάνει τον άλλον να νιώσει ότι τον ή την  αγαπάτε λιγότερο και ότι περισσότερο αγαπάτε τον σκοπό σας να τον ή την ξαναφέρετε δίπλα σας. Το καλό αποτέλεσμα όμως είναι σχεδόν βέβαιο. Φροντίστε κατόπιν να έχετε υπομονή και να μην «πνίγετε» ο ένας τον άλλον. Αποφύγετε επίσης ένα δραματικό ύφος μέσα στην σχέση. Η καλύτερη συμπεριφορά είναι η ειλικρίνεια και η αποδοχή του άλλου όπως είναι. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε ο ένας τον άλλον μέσα από «εκβιαστικούς» μελοδραματισμούς.

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες ενδεχομένως να γίνετε ο πόθος της κάθε γυναίκας και του κάθε άντρα αντίστοιχα. Θα λέγαμε σχεδόν ανεπιφύλακτα ότι θα είστε το «ερωτικό αντικείμενο του πόθου» για τούτον το μήνα! Διασκεδάστε το, διατηρώντας ταυτόχρονα την ηθική σας. Εννοώντας ότι δεν θα είναι σωστό να παίξετε με τα συναισθήματα των άλλων. Ούτε με τις προσδοκίες τους. Εάν εστιάσετε κάπου το ενδιαφέρον σας, θα είναι σε άτομο που θα σας «πείσει», και που θα είναι ικανό να «συντονίσει» τις εσωτερικές αντιθέσεις σας.

Αν εργάζεστε, προβλέπεται να έχετε καλά νέα ή να τα δημιουργήσετε εσείς δια μέσου της τόλμης και της προσπάθειάς σας! Πρωτοπόροι και ενθουσιώδεις θα συμπαρασύρετε σε αυτό και τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Ενδεχομένως να τους εμψυχώσετε. Δεν αποκλείεται να διαχειριστείτε με επιτυχία μία υψηλή θέση, εφόσον ήδη την κατέχετε, ή να σας δοθεί μία, επειδή θα πιστέψουν στην αντίστοιχη ικανότητά σας. Η εργασία σας θα πηγαίνει καλά και οι αμοιβές σας θα έχουν θετική πορεία.

Εάν δεν εργάζεστε και ψάχνετε για δουλειά, μπορεί να ξεκινήσετε μία απρόβλεπτη νέα επαγγελματική αρχή. Για άλλους τούτο ίσως να ήταν στα μελλοντικά σχέδιά σας, και για ορισμένους να εμφανιστεί ξαφνικά ως μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία. Η επιτυχία είναι πολύ κοντά σας!  Μην  αγνοήσετε  τους συμπαντικούς νόμους, δηλαδή το να νοιάζεστε για το καλό της νέας εργασίας σας σε αρμονία με το προσωπικό σας όφελος. Έτσι, η επιτυχία σας θα είναι σταθερή και όχι προσωρινή. Οι αποδοχές που θα λαμβάνετε θα δικαιώνουν την πρόοδό σας.

       ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο Ιππότης από τα Κύπελλα.

Αυτόν το μήνα ενδέχεται να αξιοποιήσετε το διαισθητικό σας χάρισμα. Μπορεί να φανείτε χρήσιμοι στους άλλους, μέσα από τις ενορατικές σας πληροφορίες ή της γνώσεις σας στην μεταφυσική. Αυτή η διάσταση της ζωής, εφόσον την χρησιμοποιείτε με ευθύνη και για βοηθητικούς και όχι ιδιοτελείς λόγους, ίσως να χρωματίσει ομορφότερα την πραγματικότητα την δική σας και των κοντινών σας ανθρώπων. Εναλλακτικά, μπορεί να φανείτε χρήσιμοι δια μέσου της διανοητικής σας αξίας, των φιλοσοφικών σας σπουδών, ή των διανοητικών σας αναζητήσεων. Αρκετοί θα γεμίσουν ελπίδα έχοντας σας κοντά τους! Ταυτόχρονα μην σταματάτε να μελετάτε για να γίνεστε καλύτεροι.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, θα δείξετε μία έντονη μέριμνα για την ή τον σύζυγο-σύντροφό σας. Ορισμένες φορές μπορεί να υπερβάλετε, αλλά το κίνητρό σας θα είναι η αγάπη. Καλό θα είναι να δείχνεται την αγάπη σας μπαίνοντας στη θέση του άλλου  και… μαντεύοντας τι πραγματικά χρειάζεται. Εάν ο άνθρωπός σας θέλει να μιλήσει μαζί σας και κυρίως να σας συμβουλευτεί, μην ωραιοποιήσετε τα λόγια σας, αλλά πείτε του εκείνο που πιστεύετε για το θέμα που σας ρωτάει. Μπορεί το ένστικτό σας να του-της φανεί πολύτιμο! Ίσως με το ταίρι σας να ανταλλάξετε ωραίες ιδέες και σκέψεις, που κάποιες θα έχουν και πρακτική εφαρμογή. Άλλες μπορεί να τροφοδοτήσουν το μυαλό σας με ενδιαφέροντες προβληματισμούς και να επεκτείνουν την  πνευματικότητά σας αμοιβαία.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες, που ζυγίζετε μέσα σας την πιθανότητα για μία επανασύνδεση, θα κυριευθείτε από ψυχική δύναμη. Τούτη μπορεί να βγει από εσάς, αλλά και από το πρώην ταίρι σας. Έτσι λοιπόν ο ένας από τους δύο σας θα κάνει πρώτος ή πρώτη την αρχή. Θα είναι καλό ο άλλος, κι εφόσον το θέλει, να ανταποκριθεί, αποφεύγοντας μία πεισματική άρνηση για λόγους υπερηφάνειας. Κάτι τέτοιο θα δυσκολέψει την εξέλιξη, και μπορεί να ξεκινήσει μία αλυσιδωτή σειρά ψευδών απορρίψεων, χάνοντας έτσι την ουσία. Με καλή θέληση και ειλικρίνεια, θα τα καταφέρετε να είστε πάλι μαζί. Βρείτε να συζητήσετε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, και μην ασχολείστε μονίμως με την ανάλυση της σχέσης σας. Αφήστε την διαίσθηση σας να σας οδηγήσει στην γαλήνη των συναισθημάτων σας.

Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες, θέλετε, ωστόσο, να εγκαταλείψετε την ελευθερία σας για κάτι που αξίζει, τότε ίσως να πρέπει να κοιτάξετε εκεί που σας αγαπούν. Μάλλον η θαυμάστρια ή ο θαυμαστής σας ήδη υπάρχει, άλλα δεν την-τον βλέπετε, ή κάνετε πως δεν την ή τον βλέπετε. Αν όμως στρέψετε το βλέμμα σας σε εκείνην ή εκείνον, ίσως να δείτε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα! Κάτι καλό έρχεται για εσάς με άτομο που θα σας δείξει αγάπη. Ενδέχεται να σας ενώσει μεταξύ σας ένα κοινό πνευματικό ενδιαφέρον. Μπορεί να έχετε σπουδάσει κάτι παρόμοιο ή να έχετε εργαστεί στο ίδιο αντικείμενο. Μπορεί απλά να ταιριάζετε σε γενικότερες απόψεις, έστω κι αν δεν έχουν σχέση οι σπουδές ή η εργασία σας. Ανταποδώστε στον άλλον την ειλικρίνεια που θα σας δείξει, ώστε να ξεκινήσει κάτι όμορφο και πάνω σε τίμια βάση.

Εάν εργάζεστε, η δουλειά σας θα πάει καλά. Ενδεχομένως να βρίσκεται σε ένα στάδιο «κύησης» και να ετοιμάζεται λίγο παρακάτω να «γεννήσει» κάτι ανανεωμένο και δυνατό! Προβλέπεται να συμμετέχετε σ’ αυτές τις καλές εξελίξεις. Αρκετοί ίσως να βρίσκεστε σε μία θέση με πνευματικό περιεχόμενο και πιθανόν να είστε ο άνθρωπος που ορίζει ή που κινεί τα νήματα. Ταυτόχρονα φαίνεται να χειρίζεστε τις καταστάσεις με πνεύμα υπεράσπισης του γενικού καλού της εργασίας σας. Γενικότερα, σε όποια θέση κι αν βρίσκεστε ιεραρχικά, μάλλον θα έχετε σημαντικό έργο να κάνετε. Αυτό θα το «μεγεθύνει» και η διαισθητική και ενδεχομένως σοφή στάση σας. Οι αμοιβές σας θα σας επαρκούν.

Όσοι δεν βρίσκεστε σε κάποια εργασία, θα έχετε μάλλον ένα καρμικό κάλεσμα σε μια πνευματική δουλειά ή σε μία δουλειά δίπλα σε άτομο-α με πνευματικό και μορφωτικό κύρος. Ενδεχομένως αυτό θα σας δελεάσει και θα θελήσετε να την ακολουθήσετε. Ίσως οι δικές σας γνώσεις και δεξιότητες να είναι σημαντικές για το νέο σας επαγγελματικό πλαίσιο. Ταυτόχρονα η διαισθητική ματιά σας και ο ενορατικός τρόπος σκέψης σας θα παίξουν ρόλο και θα εκτιμηθούν. Η πιθανότητα αυτή η δουλειά να αποτιμά μία καρμική σας εκκρεμότητα, είναι κάτι που μπορεί να νιώσετε δια μέσου κάποιας «περίεργης» οικειότητας. Θα αισθάνεστε επίσης δικαιωμένοι από τις αμοιβές σας.

      ΤΟΞΟΤΗΣ : Το Εννιά από τα Ραβδιά.

Θα σταθεροποιήσετε εκκρεμότητες, θα ισορροπήσετε αντιθέσεις και θα διαλύσετε προβλήματα. Αυτό μπορεί για ορισμένα θέματα να γίνει με εύκολο τρόπο και με την βοήθεια των άλλων, και για άλλα θέματα, ίσως να χρειαστεί αποκλειστικά η δική σας δύναμη και αυτοπεποίθηση. Για κάποιους θα είστε εσείς εκείνοι που θα τους συντονίσετε. Μέσα από τις δικές σας ισορροπίες ενδέχεται να παραδειγματιστούν και οι γύρω σας άνθρωποι. Θα τολμούσαμε να πούμε ότι θα «μοιάζετε» με ινδική θεότητα! Που έχει πολλά κεφάλια ή πολλά μάτια! Παντού θα στρέφετε το βλέμμα σας και όλα θα περνούν από την αντίληψή σας, επεμβαίνοντας άλλοτε βοηθητικά, άλλοτε εμψυχωτικά κι άλλοτε συμβουλευτικά.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή γάμο, θα είστε βασικό στοιχείο της ηρεμίας του. Οι άντρες, μάλλον θα παίξετε με επιτυχία έναν κατευναστικό ρόλο, μέσα από τον αισιόδοξο χαρακτήρα σας και το πηγαίο σας χιούμορ! Οι γυναίκες, ενδέχεται να δώσετε μια πνοή ζωντάνιας, ακόμη κι αν νιώθετε ορισμένες φορές απογοητευμένες. Θα έχετε έναν χαριτωμένο έως και ερωτικό τρόπο να εκφράζετε τα δυσάρεστα συναισθήματά σας, όταν τούτα εμφανίζονται σε σας. Μέσα από αυτήν την… ζύμωση εμπειριών και συναισθημάτων, θα βγείτε ένα ανανεωμένο ζευγάρι, δοκιμασμένο και ισχυρό. Μην κουράζεστε λοιπόν να δουλεύετε για την σχέση σας, γιατί κάθε καλή σας προσπάθεια θα αποταμιεύετε στο «ταμείο» του δεσμού ή του γάμου σας.

Αν όμως είστε χωρισμένος άντρας ή χωρισμένη γυναίκα, μπορεί τούτο να σας έχει ρίξει αρκετά. Αυτό συμβαίνει επειδή συνήθως βιώνετε τα συναισθήματά σας σε υπερβολή. Μέσα στην αντίξοη αυτή συνθήκη, ωστόσο, θα παρουσιαστεί ένας από μηχανής θεός! Μπορεί να είναι ο ή η πρώην σας σε… διπλό ρόλο, δηλαδή και του συμπρωταγωνιστή σας και του από μηχανής θεού. Μπορεί να είναι ένα τρίτο μιλημένο άτομο από εσάς ή από το ταίρι σας. Ίσως πάλι να είναι ένα απρόβλεπτο στοιχείο, που θα εμφανίσει ξαφνικά το Σύμπαν για να σας δώσει την αφορμή να ενωθείτε. Εσείς εκείνο που έχετε να κάνετε, είναι να αποκωδικοποιήσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε το σημάδι και να ανταποκριθείτε αναλόγως. Η επανασύνδεση κατόπιν είναι ζήτημα χρόνου!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μια νέα γνωριμία με την ηρωίδα σας ή με τον ήρωα σας!  Ας δούμε πως θα γίνει αυτό : α) Μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα, την οποία ή τον οποίο θα διαπιστώσετε ότι έχετε ερωτευτεί, ενδέχεται να σας έχει βοηθήσει σε ένα σας ζήτημα.  β) Η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε, μπορεί να σας… θυμίζει μία αγαπημένη σας και ερωτεύσιμη ηρωίδα, ή έναν αγαπημένο και ερωτεύσιμο ήρωα,  τηλεοπτικής σειράς ή κινηματογραφικής ταινίας. γ) Η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε, ενδέχεται να έχει μια θέση μέσα στην κοινωνία μας, όπου το έργο που επιτελεί αντιστοιχεί με εκείνο μίας ηρωίδας ή ενός ήρωα! Ένας έρωτας μυθικών διαστάσεων θα ξεκινήσει, κι όπως όλοι οι μυθικοί έρωτες, θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και πίστη στον έρωτα αυτόν και στον ρυθμό εξέλιξής του. Μην κατεβάσετε το επίπεδο!

Στην εργασία σας τι θέλετε να είστε; Δημιουργικοί; Σταθεροί; Τολμηροί στις αλλαγές; Ότι και να θέλετε θα το πετύχετε με την αντίστοιχη πίστη σας σε αυτό. Θα γίνετε σκληροί με τον εαυτό σας και συμπονετικοί με τους άλλους! Εάν βρίσκεστε ψηλά στην ιεραρχία της δουλειάς σας, θα είστε απαιτητικοί, αλλά με τρόπο που μάλλον θα ξυπνά το φιλότιμο των υφισταμένων σας, παρά τον φόβο τους. Με εσάς δίπλα τους ενδέχεται να νιώσουν ασφάλεια , χωρίς κάτι τέτοιο να είναι ψευδαίσθηση. Παρόλα αυτά έχετε πάντα τον νου σας να είστε υπεύθυνοι. Γενικότερα για όλους, η εργασία σας θα είναι σταθερή και μάλλον θα έχετε παίξει προσωπικό ρόλο σε αυτό. Τούτο θα είναι εκτιμητέο και θα σας καθιερώσει στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα λαμβάνετε σταθερά τις αμοιβές σας.

Εάν δεν εργάζεστε και αυτό σας έχει δυσαρεστήσει, θα δεχτείτε την υποστήριξη ενός ατόμου με δύναμη από το περιβάλλον σας. Εναλλακτικά ενδέχεται να σας απορροφήσει μία κρατική θέση, για την οποία θα διαθέτετε τα προβλεπόμενα προσόντα. Θα μπείτε σε έναν χώρο εργασίας, στον οποίο θα προέχει η ίδια η δουλειά και η προσφορά σας, και κατόπιν οι προσωπικές σας φιλοδοξίες. Καλό θα είναι προς στιγμήν να τις αφήσετε στην άκρη και να δώσετε τον χρόνο, ώστε το κάθε τι να γίνει στην ώρα του. Συγκεντρωθείτε στο εδώ και τώρα για να είστε σε αρμονία με το πνεύμα της νέας δουλειά σας. Θα λαμβάνεται τακτικές και ακριβοδίκαιες αμοιβές.

            ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο Ήλιος.

Με ολοκληρωτική θετική ενέργεια σας βρίσκει αυτός ο μήνας. Το ζητούμενο είναι να την  επενδύσετε σωστά. Ίσως η «έξυπνη» χρήση της να είναι η χαρά. Ότι κάνετε στο εδώ και τώρα κάντε το με χαρά. Έτσι το Σύμπαν θα δικαιωθεί που σας έδωσε για τούτον τον μήνα έναν εμψυχωτικό ρόλο για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να αγνοείτε τους συμπαντικούς νόμους και ταυτόχρονα να νιώθετε χαρά. Για να είστε λοιπόν συντονισμένοι με του νόμους αυτούς, ακολουθήστε την εσώτερη φωνή της ψυχής σας. Ακούστε τα μύχια της ύπαρξή σας, που συνδέονται με το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας και σας οδηγούν στον συντονισμό της ενέργειάς σας  στο μήκος κύματος της συμπαντικής αγάπης!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες ενδέχεται να περάσετε μία φάση ενοχικής ερωτικής διάθεσης. Αντικρούονται μέσα σας η σεξουαλικής σας δύναμη με την δύναμη της εγκράτειας και ενός ρομαντικού παλμού. Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να σκέφτεστε εναλλακτικούς τρόπους εκτόνωσης της libido, ώστε να μην θιγεί η πεμπτουσία της σχέσης σας, που για εσάς είναι η ψυχική αγάπη! Εκείνο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι ενδεχομένως ένα πολύ ερωτικό σας σημείο να είναι το χαμόγελό σας! Δεν θεωρείστε από τα ζώδια που χαμογελούν εύκολα, χωρίς τούτο να σημαίνει ότι δεν έχετε καλή διάθεση. Έτσι ένα πηγαίο χαμόγελο θα κάνει την διαφορά και θα είναι μία καλή στάση, αλλά και η αρχή της λύσης, απέναντι στην εσωτερική σας διαμάχη : sex ή (πλατωνικός) πόθος;!

Όμως ο Μάιος ορισμένους-ες σας βρίσκει σε κατάσταση χωρισμού. Τούτος ο μήνας έχει την δυναμική μίας καινούριας αρχής. Η ευκαιρία θα σας δοθεί. Αν κάνετε εσείς πρώτοι-ες το ξεκίνημα, θα βρείτε θετική ανταπόκριση από το πρώην ταίρι σας. Αν γίνει από τον άλλον ή την άλλη, μάλλον θα είστε διατεθειμένες-οι να δώσετε ευκαιρία. Τι θα πρέπει εσείς να αποφύγετε και τι θα πρέπει να κάνετε : 1) Να αποφύγετε να είστε ασταθείς, δημιουργώντας ένα αίσθημα ανασφάλειας στο ταίρι σας. 2) Να αποφύγετε τις κακές σας συνήθειες. 3) Να διατηρείτε, όσο γίνεται, μία σταθερή καλή διάθεση και μία συνέπεια στις πράξεις σας. 4) Να είστε ειλικρινείς. Εννοείται ότι και το ταίρι σας θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να είναι επιεικές μαζί σας, αρκεί τα λάθη σας να μην γίνονται σκόπιμα.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα κι αναρωτιέστε τι σας επιφυλάσσει το ερωτικό σας μέλλον, τότε ας ξεκινήσουμε λέγοντάς σας ότι… θα σας ανακαλύψουν! Μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα θα  σας βρει και θα την-τον εντυπωσιάσετε! Πού θα σας βρει; Με την κάρτα του Ήλιου, που σας αντιστοιχεί για τον μήνα τούτον, μάλλον σε μέρος με φως! Κι επειδή το φως είναι παντού, θα τολμούσαμε να πούμε ότι συμπεριλαμβάνετε η φωτισμένη οθόνη του υπολογιστή σας, αλλά και ο ήσυχος περίπατος σας στον ήλιο. Τεχνητό ή φυσικό φως δεν διαφοροποιείται! Κάτι όμορφο θα ξεκινήσει, δίνοντας στην αρχή έμφαση στο ψυχικό κομμάτι της γνωριμίας σας. Θα ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον και αυτή η αργή και σταθερή ανακάλυψη θα σας συναρπάσει!

Αν εργάζεστε, σας περιμένουν ευκαιρίες για αλλαγές και μετασχηματισμούς που θα σας εντυπωσιάσουν! Ενδεχομένως στην αρχή να στρεσαριστείτε, αλλά αυτό γρήγορα θα αντικατασταθεί από την αυτοπεποίθησή σας και την πεποίθηση ότι θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε. Εάν δράτε στο μήκος κύματος της συμπαντικής αγάπης, τότε θα γίνετε ένα λαμπερό παράδειγμα για τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι στο έργο σας και να μην ξεφεύγετε από τα πλαίσια που σας δίνονται. Επίσης καλό θα είναι να αποφύγετε πιθανούς πειραματισμούς να συνδυάσετε δουλειά και φλερτ, εκτός εάν πρόκειται για κάτι ανεπανάληπτο. Θα έχετε ικανοποιητικές αμοιβές.

Όσοι δεν απασχολείστε σε κάποια δουλειά και θέλετε να βρείτε νέα εργασία, θα κατακτήσετε ένα σημαντικό επίτευγμα με την συνδρομή της συμπαντική ενίσχυσης! Ίσως κάνετε μόνοι σας ή με την ομάδα σας μία πρωτοποριακή δουλειά, που θα αξιοποιεί τις νέες μεθόδους εργασιακής πρακτικής, όπως διαδίκτυο, τηλεργασία κτλ. Ίσως, επίσης, όντας εξειδικευμένοι σε έναν κλάδο,  να σας αναζητήσουν ή προσκαλέσουν για να τον εφαρμόσετε στα νέα δεδομένα των εργασιακών αναγκών. Γενικότερα, η πιθανότητα να πρωτοπορήσετε και να έχετε επιτυχία είναι μεγάλη. Η επαγγελματική σας εξέλιξη προβλέπει και τις καλές σχέσεις με του άλλους. Οπότε φροντίστε να είστε διακριτικοί, εργατικοί, και αποφύγετε τις όποιες ναρκισσιστικές παραξενιές. Θα τονωθείτε αρκετά στο οικονομικό κομμάτι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Βασιλιάς από τα Ξίφη.

Σε λεπτή γραμμή σας βρίσκει αυτός ο μήνας, στο όριο της μαχητικότητας και της αναμονής πριν την «μάχη». Στην φάση της αναμονής δίνετε καλές συμβουλές στους άλλους, και είστε ένα παράδειγμα ψυχραιμίας γι αυτούς. Στην φάση της «μάχης» είστε επιδέξιοι και ευέλικτοι, ώστε να φτάνετε στον στόχο σας και να νικάτε. Μείνετε συγκεντρωμένοι. Μην αγνοείτε τους συμπαντικούς νόμους, που αναδύονται μέσα από το συλλογικό ασυνείδητο και σας οδηγούν μόνο σε δίκαιες και σοφές επιλογές. Ο «ρόλος» σας εντός του κοινωνικού σας πλαισίου θα είναι περίπλοκος. Μοναχικοί αλλά και βοηθητικοί για τους άλλους. Δυναμικοί αλλά και συγκρατημένοι εκεί που χρειάζεται. Μπορεί να είστε «κρυμμένοι» πίσω από τις  ιδέες σας, αλλά οι ιδέες σας να είναι αποκεκαλυμμένες. Ίσως να είστε ταυτόχρονα ένα μυστήριο και μία αποκάλυψή για τον μήνα Μάιο!

Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα ξεκινήσετε… σεμινάρια οικογενειακής ευτυχίας! Τούτο μπορεί να γίνει κυριολεκτικά δια μέσου του διαδικτύου, ή βιωματικά στην καθημερινότητα με το ταίρι σας. Μία υποσυνείδητη ή ασυνείδητη ανάγκη σας βγαίνει, να ανακαλύψετε περαιτέρω τα μυστικά του γάμου ή του δεσμού. Περνάτε μάλλον σε μία πνευματική φάση, όπου αποστασιοποιείστε κάπως από την τριβή της καθημερινότητας και θέλετε να παρατηρήσετε της μυστικές δυνάμεις που κινούν τα νήματα στην σχέση με το ταίρι σας. Έτσι δείχνετε την αγάπη σας, κάνοντας την σχέση σας ένα πρότυπο έρευνας και για τα άλλα ζευγάρια! Μήπως πρόκειται να συγγράψετε το επόμενο σπουδαίο βιβλίο για την σχέση των ζευγαριών! Ή για την σχέση άντρα-γυναίκας; Αν κάποιος το γράψει πάντως, το πιθανότερο να είναι ένα ή μία Υδροχόος! Εάν το ταίρι σας, που μάλλον σας θαυμάζει, θέλει να περνά μαζί σας ορισμένες πιο γήινες στιγμές, δώστε του-της αυτήν την χαρά, κάνοντας ένα διάλλειμα από τις πνευματικές και ψυχικές σας «διατριβές».

Αν είστε χωρισμένοι ή χωρισμένες, μπορεί να αποτελείτε τους πιο «τυχερούς» χωρισμένους και τις πιο «τυχερές» χωρισμένες τούτου του μήνα. Αυτό, γιατί ο χωρισμός σας, σας δίνει μία ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας, αλλά και να δείτε από απόσταση την σχέση σας, βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα για εσάς, για τον άλλον και για την χημεία σας! Η διαδικασία αυτή πιθανόν να σας αποστασιοποιήσει από την όποια διαδικασία προσέγγισης του ή της πρώην σας. Κατά συνέπεια η άλλη πλευρά θα θιχτεί και είναι πιθανόν να κάνει το πρώτο βήμα. Αν όντος σας ενδιαφέρει να ξανασμίξετε, δείξτε ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα αξιοποιείστε όλα εκείνα τα συμπεράσματα που εξάγατε στο διάστημα της περισυλλογής σας. Προβλέπεται να έχετε μία νέα ευκαιρία οι δύο σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μάλλον θα «ερωτευτείτε» με μία ιδέα, μία απασχόληση, ένα αντικείμενο γνώσης κτλ, παρά με κάποια γυναίκα ή κάποιον άντρα αντίστοιχα. Για να τραβήξει το ενδιαφέρον σας μία θαυμάστρια ή ένας θαυμαστής σας, μάλλον θα πρέπει να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα. Αν δεν συμβεί αυτό, το πιθανότερο είναι να μην ασχοληθείτε περαιτέρω μαζί της-του. Κατά συνέπεια στην παρούσα φάση, η μόνη περίπτωση να κάνετε νέα γνωριμία είναι να έρθει στον δρόμο σας μία ή ένας ιδεολόγος!

Εάν εργάζεστε, θα δώσετε την δική σας «μάχη», ώστε να υποστηρίξετε την δουλειά σας. Τούτο θα είναι ακόμη πιο έντονο, εάν πιστεύετε ή αγαπάτε αυτό που κάνετε. Αν είστε ένστολοι-ες, ή γενικότερα έχετε έναν κώδικα ντυσίματος σε κάποια «μάχιμη» δουλειά, θα δείξετε ζήλο και ικανότητα, συνδυάζοντας περίτεχνα το καθήκον με την καλοσύνη σας! Οι αμοιβές σας θα είναι σεβαστές. Αν έχετε κάποια δημιουργική ή συγγραφική δουλειά, θα είστε εξαιρετικοί! Εάν έχετε θέση εξουσίας, θα είστε δίκαιοι. Μην φανείτε, ωστόσο, καχύποπτοι με όποιον έχει διαφορετική γνώμη από την δική σας. Ακόμη κι αν τελικά περάσει η δική σας άποψη, δώστε του το δικαίωμα να έχει την δική του διαφορετική γνώμη.

Όσοι βρίσκεστε προς το παρόν σε εργασιακή στασιμότητα, αρχικά να πούμε ότι αυτήν την «εκμεταλλεύεστε» με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι διαλογισμοί σας, σας εξελίσσουν πνευματικά. Κάτι καθόλου ασήμαντο! Κατόπιν, εάν θέλετε να περάσετε πλέον στον επαγγελματικό στίβο, θα σας ανοιχτεί μία επαγγελματική συνθήκη, στην οποία θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε την αρχετυπική σας εικόνα του «μάχιμου πολεμιστή»! Ενδέχεται προηγούμενες ενσαρκώσεις σας να θέλουν να δώσουν το «παρόν» δια μέσου της τωρινής σας ζωής! Θα συμμετέχετε σε μία εργασία, όπου θα προσφέρετε έργο για το κοινό καλό ή για την ομάδα. Τούτη η δουλειά θα σας απορροφήσει και θα την κάνετε με ικανοποίηση. Εάν ταυτόχρονα αξιοποιήσετε ένα σας πτυχίο ή κάποια προϋπηρεσία σας, θα είστε διπλά ευχαριστημένοι. Οι αμοιβές σας θα σας επαρκούν, ενώ μάλλον θα δώσετε έμφαση στην ηθική αμοιβή σας.

ΙΧΘΥΣ : Το Τρία από τα Κύπελλα.

Αυτός ο μήνας θα είναι για σας ένας μήνας αγάπης! Η δική σας πνευματική αναζήτηση, που αναφέραμε στην εισαγωγική παράγραφο του μηνός Μαΐου, θα συμβεί μέσα από το μονοπάτι της αγάπης! Ως εδώ τα πράγματα είναι απλά και όμορφα. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να «δουλέψετε» την τεχνική σας στο να δίνεται αγάπη. Έτσι, μαζί με την πρόβλεψη για τον μήνα, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μερικές ιδέες, για το πώς η καλή σας θέληση θα πιάσει τόπο και θα γίνει αποδεκτή, χωρίς να πέσει επάνω στην αντίσταση των ανθρώπων. Έχετε τον θησαυρό, το χρυσάφι, στην ψυχή σας! Πάμε να δούμε πώς θα το «επενδύσετε» εύστοχα!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες, νιώθετε πολύ κοντά στην ή στον σύντροφό σας. Ο γάμος ή ο δεσμός σας, είναι για εσάς η κιβωτός του Νώε, που σας κρατάει ψυχικά ασφαλείς από τον «κατακλυσμό» της συναισθηματικής πλημμύρας! Σε μερικές περιπτώσεις νιώθετε σαν ένας άλλος «Νώε», που θέλει να προστατέψει και να προστατευθεί, να δώσει αγάπη και να πάρει, να ανταλλάξει ελπίδα με το ταίρι του, να μοιραστεί αποκλειστικές στιγμές, ενδεχομένως παρατεταμένης στενής συνύπαρξης! Σκεφτείτε, όμως, ότι όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται το ίδιο, ούτε είναι ίδιοι. Οι άντρες, επίσης είναι διαφορετικοί από τις γυναίκας και ανάστροφα οι γυναίκες από τους άντρες. Παρότι είναι ίσοι, είναι διαφορετικοί. Έτσι, καλό θα είναι εσείς να δίνετε την αγάπη σας παρατηρώντας πρώτα, εάν είναι η σωστή στιγμή για το ταίρι σας. Ενώ το ταίρι σας θα πρέπει να σας εξηγεί τον λόγο που ίσως μερικές φορές δεν δείχνει να την απολαμβάνει. Η αγάπη βέβαια δεν είναι μονοπώλιο! Οπότε, όταν το ταίρι σας θέλει να σας δώσει  μία «δόση» αγάπης, μην το αρνείστε, ωσάν να έχετε μόνο εσείς την «άδεια» να το κάνατε αυτό. Δουλέψτε τα τούτα εδώ και θα βρείτε την σωστή «συνδιαλλαγή» της μεταξύ σας αγάπης! Τα δεσμευμένα ζευγάρια ενδέχεται να μιλήσετε για γάμο!

Και οι χωρισμένοι-ες αγαπιέστε ακόμα με την-τον πρώην σας! Αλλά προφανώς έχετε κάνει την καρδιά σας πέτρα και χωρίσατε επειδή «έπρεπε». Ίσως το «κατηγορητήριο» να ήταν κάποια παράλληλη περιπέτεια στο παρελθόν. Προφανώς η δύναμη της συγχώρεσης θα σας ωθήσει να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία, εάν είστε εκείνος-η που πληγώθηκε περισσότερο. Ενώ η δύναμη της μεταμέλειας θα σας φορτίσει με θάρρος, ώστε να διεκδικήσετε μία νέα ευκαιρία, εάν είστε εκείνος-η που πλήγωσε περισσότερο τον άλλον. Εφόσον ξανασμίξετε, προβλέπεται αυτήν τη φορά η σχέση σας να είναι πιο δυνατή από πριν!

Όσοι κι όσες είστε αυτόν τον καιρό ελεύθεροι ή ελεύθερες, θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με δυνατή χημεία μαζί σας. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσετε μέσω τηλεπικοινωνίας ή δια ζώσης, εφόσον γίνει σε αντίστοιχο πλαίσιο. Ίσως το μυαλό σας ή ακόμη και του-της άλλου-άλλης να σας παίξει παιχνίδια αμφιβολίας του τύπου : « Όντος ταιριάζουμε ή έτσι μας φαίνεται;». Ή : «Πραγματικά ανακαλύψαμε ο ένας τον άλλον ή  απλά μας βολεύει να το πιστεύουμε αυτό;». Στην πραγματικότητα θα είναι μία αυθεντική γνωριμία. Και το πιθανότερο είναι οι αμφιβολίες σας να διαλυθούν με τον χρόνο.

Αν εργάζεστε, θα έχετε διπλό ρόλο μέσα στην δουλειά σας, του εργατικού μέλους και του καλού συναδέλφου ή συνεργάτη. Η παρουσία σας θα είναι ευχάριστη για τους άλλους, ακόμη κι αν κάποιες φορές σας «πειράζουν». Μην υποτιμάτε αυτήν σας την διάσταση και παραμείνετε σε τούτον τον ρόλο του καλού, χωρίς να τους απογοητεύσετε. Αξιοποιείστε το χιούμορ σας για να αμυνθείτε σε κάποιον. Θα το εκτιμήσει. Η ίδια η δουλειά σας θα πάει καλά, με τάσεις ανόδου. Αν χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέες μεθόδους εργασίας, θα το κάνετε μέσα σε πνεύμα συνεργασίας. Ίσως να προηγηθεί σχετική επιμόρφωση. Οι οικονομικές απολαβές σας θα είναι σε καλό επίπεδο.

Όσοι δεν εργάζεστε και θέλετε να σας έρθει μία καλή ευκαιρία, αυτό θα γίνει. Αρχικά να πούμε ότι έχετε πιθανότητες να δουλέψετε σε έναν χώρο σχετικό με το αντικείμενο των σπουδών σας. Ορισμένοι θα έχετε ως εφόδιο την προεργασία και την πείρα σας σε κάποιο αντικείμενο, ασχέτως πτυχίου. Επίσης είναι πιθανή η υποστήριξη ενός πνευματικού ανθρώπου για να βρείτε δουλειά. Ενδεχομένως για άλλους να είναι ευνοϊκή μία ομάδα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα. Προβλέπεται να είστε αγαπητοί στον χώρο (διαδικτυακό ή φυσικό) που θα εργαστείτε και επίσης εσείς να τον αγαπήσετε. Οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι καλές.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας πέντε (5). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Οκτώβριος 2020  Μήνας Πιστότητας. Ο Οκτώβριος του 2020 έχει την αριθμητική αξία του πέ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

Η νέα εποχή εισέρχεται με τις καλύτερες συμπαντικές δυναμικές, για όλα τα ζώδια. Οι ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

                           Σεπτέμβριος 2020. Μήνας Γενναιότητας. Ο Σεπτέμβριος του 2020 έχε ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

            Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τέσσερα (4). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προσωπικές  προβλέψεις Αύγουστος ‘20 Μια ιδιαίτερη εποχή, ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u