Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2019


Κριός : Το Επτά από τα Ραβδιά.

Καλωσορίζετε την Άνοιξη με έντονες επαγγελματικές επιδιώξεις και στόχους! Ουσιαστικά αυτόν το μήνα δίνετε βαρύτητα στα επαγγελματικά σας και αρκετές φορές θα γίνετε ανταγωνιστικοί στον χώρο σας. Αυτό είναι καλό, αλλά μην επιδεικνύετε πολύ τις ικανότητές σας, για να μην τραβήξετε επάνω σας τη ζήλεια των άλλων. Θα πετύχετε στόχους και οι ανώτεροί σας ή οι συνεργάτες σας θα είναι ενθουσιασμένοι μαζί σας. Από οικονομικής πλευράς υπάρχει σταθερότητα που οδεύει προς την άνοδο!

Για όσους αναζητάτε εργασία τα πράγματα είναι εξαιρετικά αισιόδοξα. Θα βρείτε δουλειά με καλές και σταθερές αμοιβές. Θα χρειαστεί ωστόσο να χαμηλώσετε κάπως τις προσδοκίες σας, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην βρείτε αυτό που πραγματικά θα θέλατε, αλλά απλώς μια αξιοπρεπή δουλειά. Καλό θα είναι να μην την απορρίψετε, με το σκεπτικό ότι μπορεί να μη σταθείτε τόσο τυχεροί παρακάτω.

Στα αισθηματικά σας, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ίσως μάθετε κάτι ή υποψιαστείτε κάτι για τον ή την σύντροφό σας, που θα σας φέρει σε  αμηχανία. Αυτό δεν αφορά απαραίτητα σε τρίτο πρόσωπο. Μείνετε ψύχραιμοι και μην πείτε τίποτα, αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε. Από την άλλη σκεφτείτε για ποιό λόγο ο άνθρωπό σας, θα μπορούσε να σας κρύψει κάτι που τον αφορά, εφόσον δεν είναι τρίτο άτομο. Μήπως κι εσείς έχετε κάποια ευθύνη; Μήπως δεν δείχνετε αρκετή κατανόηση μέσα στη σχέση; Σε κάθε περίπτωση με καλή θέληση θα βρείτε την άκρη και θα ξεσκεπαστεί η αλήθεια.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες προβλέπεται γνωριμία με άτομο που κρατά κάποιο μυστικό. Ίσως να αφορά στην  προηγούμενη σχέση του ή να σας έχει πει κάποιο ψέμα για να σας εντυπωσιάσει. Μείνετε επιφυλακτικοί μέχρι να βεβαιωθείτε για την ειλικρίνειά του. Από την άλλη, ενδέχεται εσείς οι ίδιοι να διχαστείτε ανάμεσα σε μία καινούρια γνωριμία και στον ή στην πρώην σας, με τον-την οποίο-α θα παιχτεί παιχνίδι επαναπροσέγγισης! Ζυγίστε πολύ καλά τα πράγματα, πριν καταλήξετε που θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας.

Ταύρος : Η Δικαιοσύνη.

Εισέρχεστε στην εποχή της Άνοιξης με αρκετά διλήμματα στις «αποσκευές» σας! Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα διάλογο με τον άνθρωπό σας κι αναρωτιέστε, αν αυτό θα πρέπει ή όχι να γίνει. Θέλετε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας και μία δύναμη σας συγκρατεί και δεν σας αφήνει να χαρείτε την Άνοιξη με τον ή την σύντροφό σας. Δυστυχώς αυτό δεν θα ξεπεραστεί, εάν δεν γίνει τελικά αυτός ο διάλογος. Χρειάζεται να μοιραστείτε αυτά που σκέφτεστε με τον άνθρωπό σας και να πείτε ακόμη και τα σημεία, όπου νιώθετε ότι αδικήστε. Αν ο ή η σύντροφός σας δείξει ενδιαφέρον, σημαίνει ότι πραγματικά νοιάζεται για τη σχέση σας, κι ότι κάπου αφέθηκε, χωρίς να καταλάβει ότι δημιουργεί πρόβλημα.

Αν ωστόσο δείξει ότι ενοχλείται, τότε αυτό σημαίνει ή ότι πρόκειται για ένα αρκετά εγωιστικό άτομο, ή ότι δεν θέλει να σας καταλάβει. Σε αυτήν την περίπτωση ή αφήνετε τα πράγματα όπως έχουν, για να μη διαταραχτεί η σχέση σας ή τολμάτε να επιμείνετε σε αυτά που θέλετε, παίρνοντας το ρίσκο να κινδυνέψει η σχέση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα μπείτε σε μία γνωριμία με ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο. Αυτό είναι καλό, αλλά μπορεί να σας «υποχρεώσει»  να είστε κι εσείς εξίσου ξεκάθαροι. Αν δεν νιώθετε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, απλά τρενάρετε την εξέλιξη με τρόπο, ώστε και να κερδίσετε χρόνο και να μην απογοητεύσετε το άλλο άτομο. Τα πράγματα ωστόσο μπορούν να σας βγουν ακόμη πιο περίπλοκα, γιατί είναι πιθανόν να γνωρίσετε δύο άτομα ταυτόχρονα, που θα σας αρέσουν εξίσου, ενώ θα είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους!

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα αναγνωρίσουν την εργατικότητα και την υπευθυνότητά σας. Ενδέχεται να ανέβετε ιεραρχικά ένα σκαλοπάτι. Ταυτόχρονα θα πάει καλά κι ο οικονομικός τομέας. Όσοι περιμένετε καθυστερημένα χρήματα ή χρήματα που σας χρωστούν, θα τα λάβετε. Επίσης δικαιώνεστε γενικά με οποιεσδήποτε οικονομικές ή χρηματικές υποθέσεις σας.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε σε έναν χώρο με ευνοϊκές συνθήκες και  όρους, αλλά που απαιτείτε συνέπεια και πειθαρχία. Ίσως αρχικά δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε αλλά, αν κάνετε λίγο υπομονή, παρακάτω θα νιώσετε δικαιωμένοι.

Δίδυμοι : Το Εννιά από τα Ξίφη.

Μπαίνετε στην εποχή της Άνοιξης με «άγριες» διαθέσεις. Είστε αποφασισμένοι να βάλετε σε μια τάξη οτιδήποτε σας ταλαιπωρεί, αλλά ακόμη και τον εαυτό σας, αν είναι αυτός που σας ταλαιπωρεί! Όσοι είστε σε δεσμό ή σε γάμο ταλαντεύεστε ανάμεσα στην απογοήτευση για την συμπεριφορά του ή της συντρόφου σας και στις ενοχές για τα δικά σας λάθη. Δεν ξέρετε τι και ποιός φταίει τελικά και κάτι δεν πάει καλά. Αυτό που χρειάζεται να δείτε είναι τα εξωτερικά προβλήματα που έχουν κουράσει και τους δυο σας.

Ο δεσμός ή ο γάμος σας είναι πλούσιος σε συναισθήματα. Ωστόσο η προσωπική ευαισθησία, η δική σας ή του-της συντρόφου, δημιουργεί και τις λάθος συμπεριφορές, ανάλογα με τα εξωτερικά προβλήματα και τις πιέσεις που δέχεται ο καθένας. Η καλύτερη στάση είναι να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν και θα σας ξεκουράσουν. Φροντίστε λίγο παραπάνω τους εαυτούς σας, ώστε να μεταφέρετε την ηρεμία στη σχέση σας.

Αν είστε ελεύθερος-η και σας προκύψει καινούρια γνωριμία, καλό θα είναι να μην τα δώσετε όλα από την αρχή, για το λόγο ότι λίγο αργότερα ίσως να απογοητευτείτε. Κάντε προσεκτικά βήματα στην νέα γνωριμία και συγκρατείστε τον ενθουσιασμό σας, μέχρι να είστε βέβαιος-η ότι πρόκειται για το σωστό άτομο. Πιθανόν το άτομο που θα γνωρίσετε να πονάει ακόμα για ένα χωρισμό και από εκεί να βγαίνει μια ασυνέπεια στη συμπεριφορά του.

Στον επαγγελματικό σας τομέα δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό προκειμένου να κατακτήσετε στόχους. Θα τα πάτε πολύ καλά και θα έχετε επιτυχία. Μην εστιάζετε σε μικρές παρεξηγήσεις που μπορεί να συμβούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσπεράστε τις και κοιτάξτε το έργο σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά, ωστόσο δεν αποκλείετε να έχετε κάποια παραπάνω έξοδα.

Αν αναζητάτε εργασία, περισσότερο ευνοείτε μια εποχιακή ή προσωρινή δουλειά, παρά κάτι μόνιμο και σταθερό. Ωστόσο αυτή η δουλειά θα σας ανανεώσει και θα σας ενισχύσει οικονομικά.

Καρκίνος : Το Δέκα από τα Κύπελλα.

Με αρκετά γλυκό τρόπο σας υποδέχεται η Άνοιξη, με αρμονικές σχέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο περνάτε μια καλή περίοδο με το ταίρι σας. Έχετε συνεννόηση και σύμπνοια μεταξύ σας. Μπορεί ωστόσο κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμά σας ή στο πρόγραμμα του ή της συντρόφου σας να σας «αναγκάσουν» να αλλάξετε λίγο τους ρυθμούς στη σχέση σας. Αυτό ωστόσο είναι ένα «πρόβλημα» που λύνετε πολύ εύκολα, εάν υπάρχει η καλή θέληση.

Για τις κυρίες του ζωδίου, που βρίσκεστε σε σχέση, υπάρχει περίπτωση να δεχτείτε πρόταση γάμου! Ενώ αντίστοιχα αρκετοί άντρες Καρκίνοι θα νιώσετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας!

Σε ευχάριστους ρυθμούς θα κινηθείτε κι οι ελεύθεροι-ες. Προβλέπετε γνωριμία με άτομο που θα σας συναρπάσει με τον χαρακτήρα και το πνεύμα του. Αντίστοιχα το άτομο αυτό θα νιώσει έντονη έλξη για σας και θα εκτιμήσει τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας.

Στον επαγγελματικό σας τομέα κινείστε σταθερά στην εργασία σας και βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή επαγγελματική στιγμή. Είναι πολύ καλή η στιγμή επίσης για να σας αναγνωρίσουν ή να σας επιβραβεύσουν, ιδιαιτέρως εάν ασχολείστε με κάποιο πνευματικό ή καλλιτεχνικό επάγγελμα. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά. Ενδέχεται να δεχτείτε κάποιο δώρο ή κάποια οικονομική προσφορά από οικογενειακό σας άτομο.

Εάν αναζητάτε εργασία, θα σας ανοίξει μια πόρτα σε χώρο με αξιόλογα και έμπειρα άτομα, όπου θα εργαστείτε αλλά θα μάθετε και πολλά πράγματα. Θα χρειαστεί, για να τα πάτε καλά, να δείξετε σεβασμό και εργατικότητα.

Λέων : Η Δύναμη.

Βρίσκεστε σε μια πολύ καλή στιγμή της ζωής σας, με την επιτυχία πλάι σας, αρκεί να κάνετε αυτά που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση. Η δυναμική σας είσοδο στην Άνοιξη ξεκινάει από τον αισθηματικό τομέα. Αν είστε δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο, αυτόν το μήνα έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας. Η έννοια αυτή είναι καλή, γιατί σημαίνει ότι αυτό το έχετε κερδίσει με τη σωστή σας στάση και το ταίρι σας, σας βρίσκει ακαταμάχητους-ες! Ωστόσο καλό θα είναι να μην κάνετε κατάχρηση αυτής της ερωτικής «εξουσίας», γιατί θα φέρει την δυσανασχέτηση και αργότερα την αντίδραση του-της συντρόφου.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες θα βρεθείτε με παραπάνω από μία κατακτήσεις. Γοητεύετε γενικότερα και οποιεσδήποτε αλλαγές τολμήσετε στην εμφάνισή σας δυναμώνουν το σεξαπίλ σας. Η περίπτωση να προχωρήσετε σε σοβαρή γνωριμία είναι αρκετά πιθανή, με μοναδικά εμπόδια τη δική σας θέληση και τη δική σας επιλογή! Αν ωστόσο θέλετε πραγματικά να κάνετε σχέση, καλό θα είναι να εστιάσετε σε ένα μόνο άτομο και κατά προτίμηση στο άτομο που σας αγγίζει περισσότερο συναισθηματικά!

Στον επαγγελματικό σας τομέα, προβλέπονται καλές συνεργασίες, όπως και καλές σχέσεις με πελάτες, για όσους εργάζεστε με πελατολόγιο. Η δουλειά σας θα ανέβει και παράλληλα θα ανέβει και το οικονομικό σας. Παρόλα αυτά, τίποτα μη θεωρείτε δεδομένο και συνεχίστε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, για να διατηρήσετε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Εάν κατέχετε θέση ισχύος στον επαγγελματικό σας χώρο, προσέξτε να μη γίνετε καταπιεστικοί με τους υφισταμένους σας, εξαιτίας του υπερβολικού σας ζήλου. Θα είναι καλό οι υφιστάμενοί σας να έχουν αυτοπεποίθηση και να είναι δημιουργικοί, παρά να λειτουργούν μηχανικά λόγω υπερβολικής πίεσης.

Για όσους αναζητάτε εργασία, είναι ένας πολύ καλός μήνας για να βρείτε τη δουλειά που θέλετε και με καλές αμοιβές.

Γενικότερα είναι ένας μήνας, όπου μπορείτε με καλή θέληση να αντιμετωπίσετε προβλήματα, που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αλλά κι ένας μήνα, που σας δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες, εκεί που τις θέλετε, και για εξελίξεις, εκεί που είχατε ανεπιθύμητες  καθυστερήσεις.

Παρθένος : Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Ένας οικονομικός μήνας θα είναι για το ζώδιό σας ο Μάρτιος και μάλλον σας υποδέχεται η Άνοιξη με μαθηματική λογική! Μπαίνετε στη διαδικασία να διευθετήσετε και να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις ή συναλλαγές σας. Αν  έχετε δεχτεί κάποια πίεση για οικονομικές σας δοσοληψίες, έρχεται η στιγμή να τις βάλετε σε σειρά και να απελευθερωθείτε από τις ενοχλητικές πιέσεις. Μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, λογιστή ή δικηγόρου.

Ένα παρόμοιο κλίμα θα έχετε και στον επαγγελματικό σας χώρο. Σας αναγνωρίζουν και σας ανταμείβουν παραπάνω, ή εσείς οι ίδιοι ξεκινάτε να  συζητάτε για καλύτερες αμοιβές. Υπάρχει η περίπτωση να κερδίσετε έστω και μικρή αύξηση! Ταυτόχρονα ωστόσο συνεχίστε να δείχνετε εργατικότητα, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν στη δουλειά σας ανταγωνιστικές σχέσεις με συναδέλφους.

Αν είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα εισέλθετε, πιθανότατα μαζί και με άλλα άτομα, σαν ομάδα, σε χώρο με απαιτήσεις, όπου θα χρειαστεί η προϋπηρεσία σας.

Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι και οι παντρεμένοι θα κάνετε κάποιες συζητήσεις σχετικά με την πορεία της σχέσης σας ή με βασικά κοινά πράγματα, που είναι σε εκκρεμότητα. Εδώ, για όσους είστε σε δεσμό, συμπεριλαμβάνονται και τα θέματα συγκατοίκηση και γάμος. Νιώθετε γενικότερα ότι η  σχέση σας χρειάζεται επαναπροσδιορισμό. Με καλή θέληση κι αγάπη όλα θα μπουν στη θέση τους!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες Παρθένοι, δίνετε πολύ ενέργεια στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Παρότι σας δίνονται ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια καλή γνωριμία, αυτή δεν θα προοδεύσει, εάν δεν αφιερώσετε κάποιο χρόνο. Ταυτόχρονα, οι χωρισμένοι μπορεί να δεχθείτε πρόταση επανασύνδεσης από τον ή την πρώην σας, με συνέπεια να αγχωθείτε, κυρίως αν η σχέση σας είχε πληγώσει.

Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου σας έχετε περισσότερες πιθανότητες να γνωριστείτε με άντρα που θα εργάζεται αρκετά ή θα είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Αντίστοιχα οι κύριοι του ζωδίου σας προβλέπεται να γνωριστείτε με γυναίκα που θα είναι εργατική και πιθανόν επαγγελματίας στη δουλειά της.

Ζυγός : Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Σε «γυναικεία υπόθεση» θα εξελιχθεί για το ζώδιό σας αυτός ο μήνας και η Άνοιξη σας υποδέχεται με γυναικείο άρωμα! Εάν είστε γυναίκα και βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα αναλάβετε παραπάνω βάρη αυτόν το μήνα, τόσο για τις κοινές σας υποχρεώσεις, όσο και για την ισορροπία της σχέσης σας. Ο σύντροφός σας είναι κάπως αφηρημένος και εστιασμένος περισσότερο στη δουλειά του. Αν και δίνει την εντύπωση ότι αμελεί τη σχέση, στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το πιο πιθανό είναι να περνάει μία φάση εργασιομανίας.

Έστω και για λίγο θα κάνετε οι κυρίες τα περισσότερα για να περνάτε χρόνο μαζί του, αλλά αυτό παρακάτω θα αλλάξει. Καλού κακού, για να μην εθιστεί ο σύντροφός σας σ’ αυτήν την κατάσταση, μιλήστε μαζί του μια στιγμή, που θα είναι χαλαρός, χωρίς ωστόσο να δώσετε στην κουβέντα σας διαστάσεις προβλήματος.

Αν από την άλλη μεριά, είστε άντρας ζυγός και βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα δεχθείτε αυτόν το μήνα αρκετά την υποστήριξη της συντρόφου σας. Θα είναι δίπλα σας με κατανόηση κι έτοιμη να σας ξεκουράσει στις δουλειές σας, εφόσον περνάει από το χέρι της. Μην το προσπερνάτε και φροντίστε να αναγνωρίσετε την προσφορά της. Επίσης, εάν βρίσκεστε σε απομάκρυνση, θα δεχθείτε μια φιλότιμη κίνηση από τη σύντροφό σας για επαναπροσέγγιση.

Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου σας (και όχι μόνο) είστε ιδιαίτερα όμορφες και γοητευτικές και δεν περνάτε απαρατήρητες. Έχετε μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε έναν άντρα που θα φοράει στολή! Αντίστοιχα τυχεροί είστε και οι κύριοι ζυγοί, που αναζητάτε σύντροφο, γιατί σας βγαίνει να γνωρίσετε μια γυναίκα με θελκτική εμφάνιση και αύρα, που θα σας γοητεύσει και θα μπορέσετε μαζί της να ξεκινήσετε σοβαρή γνωριμία.

Στα επαγγελματικά σας οι γυναίκες πετυχαίνετε στόχους και κερδίζετε εντυπώσεις. Οι άντρες τα πάτε εξαιρετικά στη δουλειά σας με μεγάλη πιθανότητα να σας υποστηρίξει στον επαγγελματικό σας χώρο μια γυναίκα. Ταυτόχρονα και το οικονομικό σας βρίσκετε σε ανοδική πορεία!

Για όσους αναζητάτε εργασία, ευνοείται ιδιαίτερα να βρείτε μια δουλειά με στολή ή με συγκεκριμένο κώδικα ντυσίματος, ενώ είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχετε γυναίκα εργοδότρια ή να βρείτε τη συγκεκριμένη εργασία μέσω μιας γνωστής σας γυναίκας.

  Σκορπιός : Η Εγκράτεια.

Ο Μάρτιος θα φέρει την ισορροπία στη ζωή σας, σε πράγματα που σας έχουν κουράσει εξαιτίας τις αστάθειας και της αβεβαιότητας τους. Έτσι η Άνοιξη σας υποδέχεται με ειρηνικές διαθέσεις τόσο στον εσωτερικό σας κόσμο, όσο και στις σχέσεις σας. Αρχικά λοιπόν όσοι-ες είστε χωρισμένοι-ες θα έχετε μια δυνατή ευκαιρία επανασύνδεσης! Ο χωρισμός σας υπάρχει ως εκκρεμότητα παρά ως τετελεσμένο γεγονός. Αυτή η εκκρεμότητα έρχεται τώρα να διευθετηθεί, ώστε να ξαναέρθει η ισορροπία στη συναισθηματική σας ζωή.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψετε στην επανένωση με τον άνθρωπό σας και τα υπόλοιπα θα κυλίσουν από μόνα τους και θα πάνε καλά! Τα λάθη του παρελθόντος θα μείνουν πίσω και οι κακές συμπεριφορές θα βελτιωθούν! Ιδιαιτέρως να θυμάστε ότι το χειρότερο λάθος είναι η ανεύθυνη στάση απέναντι στον άλλο!

Για όσους κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο σας περιμένει μια περίοδος αρμονίας αλλά και κοινής δημιουργικότητας. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Ενώ αρκετοί κι αρκετές ανύπαντροι κι ανύπαντρες θα προχωρήσετε σε σχέδια γάμου!

Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες προβλέπεται να κάνετε γνωριμία με άτομο που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κοινές πεποιθήσεις. Ταυτόχρονα θα υπάρχει μεταξύ σας δυνατή χημεία! Διεκδικήστε αυτό το άτομο αποφεύγοντας να είστε ανυπόμονοι για την εξέλιξη και προβάλετε τα σημεία του χαρακτήρα σας που βγάζουν αυτοπεποίθηση.

Στα επαγγελματικά σας μόνο καλά πράγματα μπορείτε να περιμένετε, μιας και η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Συνδυάζετε στη δουλειά σας τις καλές επαγγελματικές σχέσεις με τις ικανοποιητικές αμοιβές. Επίσης μπορείτε να τελειοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν, επαγγελματικές ή οικονομικές.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα χρειαστείτε μόνο την καλή σας διάθεση και την εργατικότητά σας, γιατί θα είναι πολύ ευνοϊκά τα πράγματα για σας! Θα βρείτε δουλειά σε χώρο που θα σας εκτιμήσουν για τα προσόντα σας και θα σας «αγκαλιάσουν» σαν οικογένεια.

Τοξότης : Ο Άσσος από τα Πεντάκτινα.

Καλά νέα για τα οικονομικά σας, σας έχει ο Μάρτιος. Και η Άνοιξη σας καλωσορίζει με πλούσια τα ελέη! Θα προχωρήσετε σε μια πολύ καλή φάση της επαγγελματικής σας πορείας. Σας βγαίνει μια ισχυρή θέληση να πετύχετε τους στόχους σας κι αυτό θα ενισχυθεί από τον παράγοντα της τύχης, που θα έχετε με το μέρος σας! Όσοι ασχολείστε με εμπόριο και συναλλαγές ή έχετε να ρυθμίσετε οικονομικά σας θέματα θα πετύχετε υψηλούς στόχους!

Ο επαγγελματικός κι ο οικονομικός σας τομέας θα είναι στις προτεραιότητές σας. Αν ορισμένοι αντιμετωπίσατε κάποια πτώση στην εργασία σας τους προηγούμενους μήνες, θα δείτε τώρα άνοδο. Ενώ ταυτόχρονα θα αρχίσετε να έχετε οικονομική άνεση. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε ομαλά σ’ αυτήν την κατάσταση, γιατί ενδέχεται λόγω του ενθουσιασμού σας να χάσετε κάπως το μέτρο ανάμεσα στην σπατάλη και στην φιλαργυρία.

Αν είστε Τοξότης που αναζητά εργασία, θα βρείτε μια δουλειά με καλές και τακτικές αμοιβές. Πιθανόν να βρεθείτε σε χώρο, με πολύ καλή οργάνωση και προσεγμένη αισθητική! Επίσης η εργασία σε αντικείμενο που θα έχει σχέση με είδη πολυτελείας είναι πολύ πιθανή.

Στον αισθηματικό σας τομέα όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα διαχειριστείτε από κοινού πρακτικά ζητήματα. Ωστόσο καλό θα είναι να μην αφήσετε το τρυφερό κομμάτι της σχέσης σας να «σκληρύνει». Κατά τ’ άλλα, θα τα πάτε καλά οικονομικά σαν ζευγάρι. Υπάρχει η περίπτωση να κάνετε αγορά καινούριων πραγμάτων για το σπίτι σας, αν μένετε μαζί. Επίσης η αγορά κάποιου ακριβού δώρου ή κάποιου κοσμήματος του ενός προς τον άλλο δεν είναι καθόλου απίθανη.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα βγείτε έξω και θα διασκεδάσετε ή θα ψυχαγωγηθείτε αρκετά αυτόν το μήνα. Για τις κυρίες προβλέπεται να κάνετε γνωριμία με άντρα που θα έχει καλή δουλειά και δυνατό οικονομικό επίπεδο. Από την άλλη οι κύριοι θα γνωρίσετε μια πολύ θελκτική γυναίκα, που ωστόσο θα είναι κάπως απαιτητική και καλομαθημένη στις συνήθειές της!

Αιγόκερως : Το Τρία από τα Ξίφη.

Μπαίνετε στην εποχή της Άνοιξης με τη διάθεση και την τόλμη να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα που σας ενοχλούν, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας αφορούν αυτά. Αν έχετε νομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα, πιθανόν αυτόν το μήνα να διευθετηθούν και ταυτόχρονα να έρθει η λύση στα θέματά σας. Αν στον επαγγελματικό σας χώρο επικρατεί μια κατάσταση όπου νιώθετε ότι αδικήστε, σύντομα θα αλλάξει προς όφελός σας. Σ’ αυτό θα παίξει ρόλο και η δική σας στάση. Διεκδικήστε το δίκιο σας με τρόπο που δεν θα προκαλέσει το θυμό ή την αντίδραση των ανωτέρων σας. Σίγουρα θα πετύχετε αυτό που θέλετε ή τουλάχιστον θα το πετύχετε ως έναν βαθμό.

Εάν αναζητάτε εργασία, θα βρείτε μία δυναμική κι ενδιαφέρουσα δουλειά, αλλά θα χρειαστεί να πειθαρχήσετε στους κανόνες, που θα έχει ο χώρος στον οποίο θα βρεθείτε. Στην αρχή ίσως νιώσετε καταπίεση, αλλά αργότερα θα αποκωδικοποιήσετε τα πράγματα και θα τα δείτε ως πιο απλά και πιο ανεκτά.

Στον οικονομικό σας τομέα θα είστε κάπως μπερδεμένοι σχετικά με την προτεραιότητα των εξόδων σας. Φροντίστε να βάλετε στις προτεραιότητές σας και κάποια πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση κι όχι μόνο τις υποχρεώσεις σας.

Στα αισθηματικά σας όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο περνάτε μια φάση σύγχυσης για την πορεία της σχέσης σας. Πιθανόν να εναλλάσσονται ιδανικές και αποκαρδιωτικές στιγμές με αποτέλεσμα να νιώθετε αβεβαιότητα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να κερδίσετε χρόνο για να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά, πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Ταυτόχρονα η συμπεριφορά του ή της συντρόφου σας, σας δημιουργεί υπόνοιες για την ύπαρξη άλλου προσώπου. Μην κάνετε σκηνές ζήλειας, εάν δεν είστε βέβαιοι. Αν χάσετε την ψυχραιμία σας, ταυτόχρονα θα χάσετε και την αυτοκυριαρχία σας και κατ’ επέκταση την γοητεία σας.

Ορισμένοι θα βρεθείτε στο δίλλημα μιας επανασύνδεσης. Αν είστε πολύ απογοητευμένοι από τον ή την πρώην σας, ίσως να ήρθε η ώρα να πάτε παρακάτω τη ζωή σας. Αν ωστόσο υπήρξατε αυστηροί με τον άνθρωπό σας και βιαστήκατε να τον «καταδικάσετε», αξίζει να δώσετε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση σας, με λίγο περισσότερη επιείκεια.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα διεκδικήσετε ένα άτομο, που ενώ σας θέλει, σας δυσκολεύει στο να το παραδεχτεί. Αν είστε γυναίκα μη δείξετε ότι προβληματίζεστε και μείνετε άνετη μέχρι να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα. Αν είστε άντρας συνεχίστε να την διεκδικείτε, αλλά με υπομονή και αισιοδοξία, χωρίς να δείχνετε ότι απογοητεύεστε με την καθυστέρηση.

Υδροχόος : Το Αστέρι.

Αν για ορισμένους ή αρκετούς Υδροχόους ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας αγώνα και τρεξίματος, ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνα γαλήνης. Χαλαρή θα είναι για εσάς η είσοδος της Άνοιξης. Ξεκινώντας από τα αισθηματικά σας, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα ανανεώσετε αρκετά τη σχέση σας.

Οι υποχρεώσεις του Χειμώνα και οι μικρές προστριβές μέσα στη σχέση, σας απομάκρυναν κάπως από τον ή την σύντροφό σας. Ωστόσο δεν σκοπεύετε ν’ αφήσετε τη σχέση σας να πάει από το κακό στο χειρότερο. Θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και θα βρείτε πράγματα για να τονώσετε τον έρωτα και το ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας. Ο ή η σύντροφός σας θα σας ακολουθήσει, σαν να περίμενε να συμβεί κάτι καλό και τώρα συμβαίνει!

Αν ορισμένοι έχετε χάσει την ελπίδα σας για μια επανασύνδεση που επιθυμείτε να γίνει, θα βρεθείτε μπροστά σε μία νέα πρόκληση από τον ή την πρώην σας, εκεί που δεν το περιμένετε. Εννοείται ότι θα δώσετε ευκαιρία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ίσως βρίσκεστε στην ιδανική στιγμή για να γνωρίσετε έναν άνθρωπο, που θα είναι αυτό που σας εκφράζει απόλυτα. Μια νέα σχέση θα γεννηθεί, με καλές προοπτικές και κυρίως με άψογη χημεία. Τίποτα ωστόσο μη θεωρείτε δεδομένο, γι αυτό φροντίστε να δώσετε μέσα από τη σωστή συμπεριφορά σας θετικές εικόνες κι εντυπώσεις στο άλλο άτομο.

Στα επαγγελματικά σας, αρχίζουν να βρίσκονται οι λύσεις στις αναποδιές ή τις καθυστερήσεις που αντιμετωπίσατε. Η δουλειά σας ανεβαίνει, ακόμη και με εντυπωσιακό τρόπο, σαν να γίνεται ένα θαύμα! Ενώ αυξάνεται και το οικονομικό σας και είναι πολύ πιθανόν να σας έρθουν χρήματα από διάφορες μεριές. Επίσης ενδέχεται να δεχθείτε από τη δουλειά σας κάποια ιδιαίτερη αναγνώριση ή μια επιβράβευση.

Εάν αναζητάτε εργασία θα τα καταφέρετε να μπείτε στη δουλειά που θέλετε και έχετε κάνει προσπάθεια γι αυτό. Σε κάθε περίπτωση θα βρεθείτε σε έναν επαγγελματικό χώρο με καλές αμοιβές και φιλικό περιβάλλον!

Ιχθύς : Το Τέσσερα από τα Πεντάκτινα.

Αυτός ο μήνας, που αποτελεί και γενέθλιο μήνα για το ζώδιό σας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γενναιόδωρος για σας, εφόσον τον πρωταρχικό ρόλο θα έχει η λύση οικονομικών θεμάτων και εκκρεμοτήτων. Η Άνοιξη σας υποδέχεται με μία αίσθηση αφθονίας!

Ξεκινώντας από την δουλειά σας, προβλέπεται αύξηση των πελατών σας και καλύτερη κίνηση. Οι συναλλαγές σας θα είναι κερδοφόρες. Αν έχετε σταθερό μισθό προβλέπετε μία αναπάντεχη αύξηση ή τουλάχιστον επέκταση του ωραρίου σας με περισσότερες αμοιβές.

Πιθανές αλλαγές που μπορεί να γίνουν στη δουλειά σας, δεν χρειάζεται να σας προβληματίσουν αρνητικά, γιατί θα φέρουν ανανέωση. Αν είστε Ιχθύς που αναζητά εργασία, θα βρείτε μια καλά αμειβόμενη θέση, που θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε το οικονομικό σας. Υπάρχει ωστόσο περίπτωση να μην είναι αυτό ακριβώς που θα θέλατε να κάνετε. Αν ωστόσο αφήσετε τον καιρό να περάσει, θα ανακαλύψετε πράγματα που θα σας αρέσουν.

Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι είστε σε δεσμό θα πάτε λίγο παρακάτω τη σχέση σας. Αυτό θα γίνει είτε οργανώνοντας μια συγκατοίκηση, είτε μιλώντας για γάμο, ή ακόμα και με μια εγκυμοσύνη. Αν είστε παντρεμένοι η περίπτωση να έλθει μια εγκυμοσύνη είναι αρκετά πιθανή. Κατά τ’ άλλα η σχέση σας περνάει μια φάση δημιουργικής εξέλιξης και αλλαγών. Προσπαθήστε να κρατήσετε καλή συνεννόηση και να συντονιστείτε.

Οι ελεύθεροι κύριοι του ζωδίου σας θα γνωρίσετε μια γυναίκα που θα είναι αρκετά δραστήρια αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτική προς εσάς. Ενώ αντίστοιχα οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου θα γνωρίσετε έναν άντρα με καλό οικονομικό επίπεδο και επαγγελματία στη δουλειά του. Ταυτόχρονα θα είναι πρόθυμος να σας κατακτήσει μέσα από τον ιπποτισμό του και τους ευγενικούς του τρόπους.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Ο καινούργιος μήνας, θα στρώσει το κόκκινο χαλί της αγάπης, στην πλειοψηφία των ζωδ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας πέντε (5). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Οκτώβριος 2020  Μήνας Πιστότητας. Ο Οκτώβριος του 2020 έχει την αριθμητική αξία του πέ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

Η νέα εποχή εισέρχεται με τις καλύτερες συμπαντικές δυναμικές, για όλα τα ζώδια. Οι ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

                           Σεπτέμβριος 2020. Μήνας Γενναιότητας. Ο Σεπτέμβριος του 2020 έχε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u