Προβλέψεις Ταρώ Νοέμβριος 2018


Κριός : Η Εγκράτεια.

Αυτόν  το μήνα θα σας απασχολήσει  κυρίως ένα  πρόσωπο ή μια κατάσταση, που αναδύεται από το παρελθόν σας, στον αισθηματικό ή στον επαγγελματικό τομέα. Αν σας «βασανίζει» ο πρόσφατος χωρισμός σας και προβληματίζεστε, αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή αν  αυτό είναι το οριστικό τέλος, θα έχετε εξελίξεις. Αλλά κι όσοι Κριοί έχετε χωρίσει κάποιον καιρό πριν, θα δεχθείτε μια πρόκληση. Και στις δύο περιπτώσεις, πιο κοντινού ή πιο μακρινού χρονικά  χωρισμού, η απομάκρυνση προήλθε από λάθη συμπεριφοράς και των δυο  σας, αλλά δεν έπαψαν να υπάρχουν τα  συναισθήματα μεταξύ σας. Το άλλο άτομο δεν θέλει τελικά να σας βγάλει από τη ζωή του, και τώρα ρίχνει τον εγωισμό του και κάνει κίνηση επικοινωνίας, με σκοπό την προσέγγιση. Αν απελευθερωθείτε και σεις από τον εγωισμό σας, και  δείτε αισιόδοξα αυτήν την κίνηση ως νέα ευκαιρία, θα υπάρξει επανασύνδεση. Θα βοηθήσει  πολύ να αφεθείτε και να χαλαρώσετε. Μη δείξετε δυσπιστία, γιατί αυτό φανερώνει ανασφάλεια και θα οδηγήσει στα ίδια λάθη. Στα επαγγελματικά αρκετοί του ζωδίου σας, θα δεχτείτε μια απρόσμενη επικοινωνία και πρόταση από δουλειά που ήσασταν στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αναγνωρίσει την αξία σας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και πάρτε την απόφαση, αν θα επιστρέψετε ή όχι. Επίσης μέχρι ενός ορίου μπορείτε τώρα να βάλετε τους όρους σας!

Ταύρος : Το έξι από τα Πεντάκτινα.

Τούτον το μήνα ο καλός σας ή η καλή σας θα σας εκπλήξει κάνοντάς σας κάποιο δώρο, που δεν το περιμένετε! Ή μπορεί να δεχτείτε κάποιο δώρο από αγαπημένο πρόσωπο!  Γενικότερα κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας, που έχει ίσως ενοχές για την συμπεριφορά του προς το άτομό σας, θα προσπαθήσει να σας «δωροδοκήσει», προτείνοντάς σας να σας βγάλει έξω ή κάνοντάς σας κάποιο δώρο. Έτσι προσπαθεί να δείξει καλή θέληση. Δώστε του την  ευκαιρία. Αν ο ή η σύντροφός σας το τελευταίο χρονικό διάστημα  αφέθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας, και δεν σας έδωσε την προσοχή που αξίζετε, θα επιχειρήσει να επανορθώσει. Η υπομονετική στάση που κρατήσατε και κρατάτε ακόμη, έφερε  αποτέλεσμα! Ο άνθρωπός σας κατανοεί το λάθος του και ψάχνει να βρει τον τρόπο να σας «αποζημιώσει» για την προηγούμενη αδιαφορία του. Δείξτε κατανόηση και μη λειτουργείτε εκδικητικά.  Ταυτόχρονα δείτε το σαν μια ευκαιρία να πείτε και να διεκδικήσετε αυτά που σας λείπουν από την σχέση.  Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά αυτό το μήνα πηγαίνετε σε  μεγάλες πόρτες, όπως τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες κτλ. , για να διευθετήσετε κάποιες δουλειές σας. Αν και σας κουράζει όλο αυτό, θα καταφέρετε να βάλετε σε μια σειρά τις εκκρεμότητές σας, και να ξεπεράσετε τις όποιες καθυστερήσεις.

Δίδυμοι : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Τα προβλήματα που αρκετοί Δίδυμοι είχατε στη σχέση ή στο γάμο σας το τελευταίο χρονικό διάστημα, τείνουν να ηρεμίσουν, και πάτε να βρείτε ξανά τις ισορροπίες με τον ή την σύντροφό σας. Οι γυναίκες Δίδυμοι κάνοντας «βουτιά» στην  εσωτερική σας δύναμη και αυτοπεποίθηση, ελίσσεστε με  έξυπνες υποχωρήσεις για την ηρεμία της σχέσης σας. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί στο τώρα. Ο σύντροφός σας έχει κάνει λάθη επειδή είναι κουρασμένος κι αγχωμένος γενικότερα, και ουσιαστικά δεν έχει κακές προθέσεις, αλλά τρέφει βαθιά συναισθήματα για σας.  Πολύ σύντομα θα σας δείξει την καλή του πλευρά! Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε είστε άντρας, είτε γυναίκα, θα βάλετε στη θέση του κάποιο άτομο, στον επαγγελματικό χώρο, που σας αποσπά την προσοχή. Αυτό μπορεί να συμβεί ωστόσο κι από μόνο του, εννοώντας ότι το άτομο αυτό θα δεχτεί σύσταση από  ανώτερο, που έχει παρατηρήσει την συμπεριφορά του. Κατά τα άλλα, βλέπετε τον κόπο που κάνατε στην δουλειά σας τους δύο προηγούμενους μήνες  να αποδίδει τώρα! Μια ευχάριστη είδηση επίσης θα έρθει από μεγάλη πόρτα, είτε την περιμένετε, είτε σας ξαφνιάσει!

Καρκίνος : Το Αστέρι.

Περιμένατε με αυτοπεποίθηση να αναγνωρίσουν την αξία σας στη δουλειά σας, κι αυτόν τον μήνα έφτασε η ώρα για να συμβεί. Κάποιος ανώτερος στο χώρο σας, που ήταν δύσπιστος με σας, μετά από την επιμονή και την υπομονή σας, έχει πλέον πειστεί ότι είστε ένας θησαυρός και σας ανταμείβει γι αυτό. Είτε δίνοντάς σας πιο υπεύθυνη θέση, είτε ανεβάζοντας το μισθό σας, είτε συνδυάζοντας και τα δύο. Όσοι δεν εργάζεστε αλλά περιμένετε απάντηση από έναν χώρο που θέλετε πολύ να εργαστείτε, θα λάβετε καλά νέα και θα μπείτε στο χώρο αυτόν, που ονειρεύεστε. Στον αισθηματικό τομέα ακούτε επιτέλους καλά λόγια από τον ή την σύντροφό σας. Σας είχε αδικήσει κάπως το προηγούμενο χρονικό διάστημα, κάνοντάς σας αυστηρή κριτική! Τώρα το αναγνωρίζει και μετανιώνει γι αυτό. Κρατήστε μια στάση κατανόησης, λέγοντας με ηρεμία ωστόσο το πως είχατε νιώσει. Αυτό θα το εκτιμήσει και θα ανέβετε πολύ στα μάτια του ή στα μάτια της για την πραότητα και την υπομονή σας. Τυχεροί και κάτι παραπάνω είναι και οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, γιατί έρχεται κάποιο άτομο στη ζωή σας, που αν του επιτρέψετε να σταθεί πλάι σας, θα αναγεννηθεί η αισθηματική σας ζωή!

Λέων : Ο Ερημίτης.

Ψάχνετε τη λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα, που σας απασχολεί, κι αισθάνεστε ότι έχετε μείνει μόνοι και δεν σας στηρίζει κανείς ουσιαστικά. Δεν είναι έτσι ακριβώς, απλά η λύση βρίσκεται σε άλλη πηγή βοήθειας από αυτές, που μέχρι τώρα ξέρατε για σας. Αρκεί να ψάξετε ήρεμα για να τη βρείτε και να διεκδικήσετε βοήθεια με θάρρος. Γενικότερα αυτό το μήνα σας απασχολούν ζητήματα για τα οποία χρειάζεται να πιστέψετε στον εαυτό σας ότι θα τα τακτοποιήσετε, και να κάνετε κατόπιν τις ανάλογες ενέργειες. Δεν σας βοηθάει να κρύβεστε από το πρόβλημα και αν το κάνατε αυτό πριν, ίσως είναι ο λόγος, που είστε τώρα τόσο αποπροσανατολισμένοι. Αυτός ο μήνας σας δίνει τις συνθήκες για να κάνετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση, και να δείτε τι θα μπορούσατε να αλλάξετε για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Στο τέλος θα τα καταφέρετε και θα βγείτε κερδισμένοι! Έτσι θα κατανοήσετε ότι οι δυσκολίες ήρθαν για να σας ταρακουνήσουν. Δεν αποκλείεται μετακίνηση ή ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή γενικότερα. Μην αρνείστε τη βοήθεια και την συμπαράσταση του συντρόφου σας, στο όνομα της υπερηφάνειας σας. Το κίνητρό του ή το κίνητρό της είναι η αγάπη για σας. Όλα θα πάνε καλά αν αφήσετε το μυαλό σας ελεύθερο από τη στενότητα των μικρών συναισθημάτων. Και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που σας πιστεύουν, και είναι έτοιμοι να σας στηρίξουν αρκεί να  πιστέψετε κι εσείς στον εαυτό σας και να δείτε την αγάπη, που έχετε γύρω σας!

Παρθένος : Ο Άσσος από τα Πεντάκτινα.

Ασχολείστε αρκετά με το χρήμα και με τα οικονομικά σας  αυτόν το μήνα. Μια αγορά σε κάτι ακριβό ή πολύτιμο που θέλετε να κάνετε, θα πραγματοποιηθεί! Αυτό σας ικανοποιεί, γιατί είναι ίσως επιθυμία παλιότερη, που πραγματοποιείτε τώρα. Είστε πολυάσχολοι και τρέχετε για τη δουλειά σας ή για διάφορες άλλες δουλειές σας. Για όσους συνεργάζεστε με άτομο, που σας είχε στενοχωρήσει  πάνω στη δουλειά, θα κάνετε μια κουβέντα μαζί του και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας σχέση, πάνω σε βάση ειλικρίνειας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, η σχέση σας κινδυνεύει να χαλαρώσει, αν δεν τις δώσετε χρόνο. Γι αυτό κλέψτε λίγο χρόνο από τις δουλειές σας για τον ή την σύντροφό σας και να είστε βέβαιοι ότι θα το εκτιμήσει πολύ και θα παραμείνει υγιής η σχέση σας. Για όσους και όσες Παρθένους είναι ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα κάνετε γνωριμία στον επαγγελματικό σας χώρο, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες. Καλό θα ήταν να είστε σίγουροι για το άλλο άτομο, γιατί ο συνδυασμός επαγγελματικών και αισθηματικών θεμάτων ενέχει ένα ρίσκο. Υπάρχει η πιθανότητα, αν το χειριστείτε επιπόλαια, να μετανιώσετε που συνδυάσατε αυτά τα δυο μαζί. Δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, αν αφήσετε το χρόνο να ωριμάσει αυτήν τη γνωριμία, πριν προχωρήσετε.

Ζυγός : Η Δύναμη.

Αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στα δύο πρόσωπα της δύναμης, σε εκείνο που δείχνει την δύναμη της αγάπης, και σε εκείνο που δείχνει την δύναμη της επιβολής. Προτιμήστε το πρώτο και δείξτε την ικανότητά σας να είστε καλοί σύντροφοι ή καλοί συνεργάτες, μιας και αυτός ο μήνας φέρνει πολλές προκλήσεις σε θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Στην περίπτωση μάλιστα των επαγγελματικών σχέσεων, θα εξαρτηθεί από αυτές και η διαμόρφωση του οικονομικού σας. Ασκείτε γοητεία γενικότερα και τείνετε να προσελκύσετε επάνω σας το θαυμασμό από το περιβάλλον σας. Μια λάθος κίνηση όμως μπορεί να τα καταστρέψει όλα, γιατί οι άλλοι έχουν τώρα μεγάλες προσδοκίες από σας. Αποφύγετε την πίεση προς τον ή την σύντροφό σας και την επιβλητική συμπεριφορά στον επαγγελματικό σας χώρο. Δείξτε διπλωματία, που τόσο καλά την διαθέτετε, και μείνετε διαλλακτικοί για να πάνε όλα καλά. Αν είστε μόνοι, θα σας προκύψει γνωριμία με άτομο, που θα σας ερωτευτεί έντονα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και διαχειριστείτε το με ήπιους ρυθμούς. Σε καμία περίπτωση μην θεωρήσετε την αφοσίωση του άλλου ατόμου δεδομένη άνευ όρων. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να μπείτε σε μια υπέροχη σχέση! Γενικά είναι ιδανικός μήνας για να πετύχετε στόχους, αρκεί να αποφύγετε την παγίδα του εγωκεντρισμού.

Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα.

Θα πάρετε υποστήριξη κι ενθάρρυνση από μια γυναικεία μορφή, που έχει ξεχωριστό ρόλο στη ζωή σας. Μπορεί να είναι η μητέρα σας , η εργοδότριά σας, κάποια πολύ κοντινή σας γυναίκα ή για τους άντρες Σκορπιούς η σύντροφός σας. Αυτός ο μήνας επίσης θα σας φέρει την επιθυμία να λειτουργήσετε περισσότερο με τη διαίσθηση παρά με τη λογική. Και λένε ότι όταν λειτουργούμε με τη διαίσθηση σχεδόν ποτέ δεν κάνουμε λάθος! Ευνοούνται γενικότερα οι όποιου είδους σχέσεις με γυναίκες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορείτε από μια αυστηρή γυναίκα, να της ζητήσετε να είναι πιο επιεικής. Ή από μια υπερβολική γυναίκα, να της ζητήσετε να χαλαρώσει. Επιλέξτε πάντα τον ευγενικό τρόπο επικοινωνίας μαζί της. Αυτόν το μήνα επίσης έχετε καλή εξέλιξη στα οικονομικά σας. Κάποιες υποθέσεις σας θα πάρουν θετική τροπή. Επίσης έρχονται σε σας καθυστερημένα χρήματα, αλλά και επιπλέον χρήματα από μεριά που δεν περιμένετε! Η δουλειά γίνετε πιο αποδοτική. Τον ελεύθερο χρόνο σας προτιμάτε να τον περνάτε στη φύση. Ακόμη, αν είστε άτομο που βγαίνει έξω ή γενικότερα κυκλοφορεί, θα δεχτείτε μια ή και περισσότερες ερωτικές εξομολογήσεις, από θαυμαστές ή θαυμάστριες,  που έχουν γοητευτεί από τη ζωντάνια και το ταπεραμέντο σας!

Τοξότης : Το Τέσσερα από τα Ραβδιά.

Ξεκινούν ανοδική πορεία τα οικονομικά σας. Έχετε από πολλές πλευρές να λαμβάνετε χρήματα, συμπεριλαμβανομένου και χρήματα, που σας χρωστούν κι έχουν καθυστερήσει να σας δώσουν. Η δουλειά σας επίσης παίρνει την ανιούσα πορεία, επιφέροντάς σας κέρδη, ή τουλάχιστον δίνοντάς σας το αίσθημα της ασφάλειας. Όσοι ασχολείστε με κάτι που αφορά σε δημοσιότητα, θα έχετε αναγνώριση και το όνομά σας θα αρχίσει να ακούγεται. Ίσως η επιτυχία που έρχεται στους πιο πρακτικούς τομείς της ζωής σας, να «ζημιώσει» κάπως τον συναισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση ή είστε σε γάμο, δείξτε τρυφερότητα στον άνθρωπό σας και κάντε το καλύτερο στον ελεύθερο χρόνο, που έχετε μαζί του. Λίγο αυτό το μήνα θα ταλαιπωρηθείτε όσοι και όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, γιατί το άτομο που σας ελκύει δεν σας αφήνει να καταλάβετε τι θέλει από εσάς. Επιμείνετε διακριτικά και κάντε υπομονή μέχρι να δείτε εμφανή τα σημάδια του ενδιαφέροντός του. Κάτι τέτοιο ίσως γίνει τον επόμενο μήνα. Μην απογοητεύεστε. Σας έχει προσέξει, αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο. Έτσι κι αλλιώς έχετε επιτυχία σε άλλους τομείς παραγωγικότητας και δημιουργικότητας, ώστε να νιώθετε γεμάτοι αυτό το μήνα.

Αιγόκερως : Ο Ακόλουθος από τα Πεντάκτινα.Οι γυναίκες του ζωδίου σας είστε πολύ κοντά σε μια γνωριμία με άντρα μικρότερης ηλικίας, που σας φλερτάρει επίμονα με τον τρόπο του. Είστε ανήσυχες και δεν τολμάτε να δείξετε το ενδιαφέρον σας, παρότι σας έχει ήδη κερδίσει. Σίγουρα ο έρωτας είναι ένα ρίσκο και θα πρέπει να αποφασίσετε, εάν θα προχωρήσετε, ή θα γυρίσετε οριστικά την πλάτη. Αξίζει ωστόσο να σκεφτείτε ότι στη ζωή δεν είναι πάντα τα πράγματα άσπρο και μαύρο αλλά υπάρχει και το γκρι! Εννοώντας ότι μπορείτε να μπείτε σε αυτήν την σχέση, χωρίς να τα δώσετε όλα από την αρχή. Οι περισσότεροι άντρες αντιστοίχως του ζωδίου σας  γοητεύστε και βασανίζετε το μυαλό σας, από μια μεγαλύτερή σας γυναίκα, η οποία δείχνει αρχικά να μην σας εμπιστεύεται, ώστε να σας δώσει ευκαιρία. Επιμείνετε με κομψότητα και προβάλετε εκείνα τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας, που δείχνουν την ωριμότητά σας. Έτσι θα είστε σίγουρα σε καλό δρόμο για να σας προσέξει. Τα οικονομικά για τους Αιγόκερους θα πάνε καλά. Θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με υπαλλήλους για πληρωμές, ρυθμίσεις, διευκρινήσεις, ενημερώσεις κτλ. Κάτι που θα σας κουράσει κάπως, αλλά θα παίξει ρόλο στην οργάνωση των οικονομικών σας. Καλό θα ήταν ωστόσο να μην δέχεστε αβασάνιστα ότι σας προτείνουν, αλλά να κάνετε μια μικρή διερεύνηση πριν την τελική διευθέτηση.

Υδροχόος : Το έξι από τα Ξίφη.

Θα έχετε εύνοια στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και θα δείτε τα χρήματά σας να αυξάνονται. Στον αισθηματικό τομέα ωστόσο θα υπάρξουν καθυστερήσεις για όσους επιθυμείτε κάποια επανασύνδεση. Τα πράγματα δεν είναι στάσιμα, αλλά εξελίσσονται με αργό ρυθμό. Μην πιέσετε για την εξέλιξη. Εμπιστευτείτε το χρόνο, γιατί αργότερα ο ρυθμός προσέγγισης θα επιταχυνθεί! Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή γάμο, οι συνθήκες γενικά είναι ευνοϊκές. Προκύπτει ωστόσο κάποιο ταξίδι, το οποίο θα κάνει ο ένας από τους δύο συντρόφους, με αποτέλεσμα να   απομακρυνθείτε για λίγο, χωρίς ωστόσο να χάσετε την καλή επικοινωνία σας. Ιδανικά μπορεί να προκύψει ταξίδι, που θα κάνετε μαζί. Για τους ελεύθερους Υδροχόους προβλέπεται ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο, άντρα ή γυναίκα, που φοράει στολή και ίσως χρειάζεται να ταξιδεύει λόγω της δουλειάς του! Γενικότερα σας προκύπτει κάποια αφορμή προσωπική ή επαγγελματική για να ταξιδέψετε ή να ασχοληθείτε με άτομο που ταξιδεύει . Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά προοδεύετε στο χώρο που βρίσκεστε κι όσοι αναζητάτε εργασία θα κινηθείτε γύρω από το αντικείμενο που γνωρίζετε καλά.

Ιχθύς : Το επτά από τα Κύπελλα.

Συντονίζεστε συναισθηματικά με ένα άτομο, που σας ταλαιπωρεί με την αμφιθυμία του. Πάρτε το τιμόνι αυτής της σχέσης ή της γνωριμίας στα χέρια σας, πριν οδηγηθείτε σε συναισθηματική εξάντληση. Το άλλο άτομο, παρότι έχει αισθήματα  για σας, είναι αποπροσανατολισμένο. Βοηθείστε με κομψότητα, αλλά παίρνοντας και πρωτοβουλίες, να «ξεσκαλώσει» αυτή η κατάσταση. Θα τα καταφέρετε! Στα επαγγελματικά σας πιθανόν να διαπιστώσετε ότι δεν τηρείται κάποια υπόσχεση που σας έχουν δώσει. Αν πρόκειται για τη δουλειά σας, κάντε υπομονή γιατί λίγο παρακάτω, πιθανά τον άλλο μήνα, θα πάρετε αυτό που διεκδικείτε.  Αν πρόκειται για καινούρια εργασία, μην χάνετε την ελπίδα σας. Ο χώρος που θέλετε να εργαστείτε πιθανόν περνάει μια στιγμή αναδιοργάνωσης, και σε αυτό οφείλεται η αργοπορία να σας απαντήσουν.  Ίσως αυτό το μήνα να νιώσετε  κάπως παραπάνω την έννοια της αναμονής, η οποία όμως αξίζει για τα πράγματα που ολοκληρώνονται λίγο παρακάτω. Και μη θεωρείτε ασήμαντο, ότι μέσα από τις καθυστερήσεις γίνεστε πιο δυνατοί και πεισμώνετε πιο πολύ. Έτσι θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι την ώρα της υλοποίησης!

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

          Ιανουάριος 2021. Μήνας έξι ( 6 ). Καλή Χρονιά με Υγεία! Για εισαγωγικά σχόλια, γ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

        Ιανουάριος 2021. Μήνας Αρμονίας. Καλή Χρονιά με Υγεία! Ο Ιανουάριος του 2021 αριθ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

Το σύμπαν λοιπόν, σε μια καρμική αλλαγή που θα αφήσει το πρακτικό της στίγμα, για πο ...

Ετήσιες Προβλέψεις Ταρώ 2021

In category Ταρώ

            Έτος  2021  :  Χρονιά  Ευσεβών  Πόθων ! Καλή Χρονιά με Υγεία! Το έτος 2021 μας ...

Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2021

In category Ταρώ

                           Έτος 2021. Προσωπικό Έτος & η Χρονιά  ΠΕΝΤΕ [ 5 ] Καλή Χρονιά με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Δεκέμβριος 2020

In category Ταρώ

Το 2020 σε τελική ευθεία … επιτέλους! Όλα είναι σε φάση ανασυγκρότησης και επανεκκίν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u