Προβλέψεις Ταρώ Νοέμβριος 2019


Κριός : Ο Πύργος…

… Ή ο Οίκος του Θεού! Μήνας άκρως δυναμικός για το ζώδιό σας αυτός ο Νοέμβριος. Είναι η στιγμή των μεγάλων αλλαγών, που έρχονται με τους κλυδωνισμούς ενός «σεισμού» ή την μανία μιας «καταιγίδας». Οτιδήποτε είναι ευτελές θα καταρρεύσει και θα μείνει όρθιο ότι είναι γερό αλλά και ότι αξίζει!  Για ορισμένους μπορεί να «καταρρεύσει»  ένα κομμάτι του εαυτού σας, το οποίο δεν έχει πλέον να σας δώσει κάτι, αλλά μόνο πίσω σας πηγαίνει ή σας κρατά σε στασιμότητα.

   Αν εργάζεστε μεν, αλλά η εργασία σας δεν πάει καλά κι αυτό συνεχίζεται  χωρίς να αλλάζει κάτι, ίσως ήρθε η ώρα όχι μόνο να φύγετε από τη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά και να πάψει να υπάρχει! Η μοίρα σας ωστόσο δεν θα είναι τόσο «μαύρη» όσο φοβάστε. Υπάρχουν δύο εκδοχές : η πρώτη είναι να βρείτε σύντομα άλλη εργασία, που θα σας δώσει ηθική και οικονομική ικανοποίηση. Η δεύτερη είναι να κλείσει πχ. η εταιρία στην οποία βρίσκεστε, αλλά όπως το μυθικό πουλί Φοίνικας να αναγεννηθεί ταυτόχρονα μέσα από τις στάχτες της. Ίσως να μεταλλαχτεί σε κάτι άλλο, προκειμένου να γίνει βιώσιμη. Στην περίπτωση αυτή η μόνη σας στενοχώρια θα είναι το προσωρινό σας άγχος, ώσπου να βεβαιωθείτε ότι όλα θα ξαναλειτουργήσουν αλλαγμένα και ανανεωμένα πάνω στα συντρίμμια του προηγούμενου φθαρμένου μοντέλου.

Καλό θα είναι μέχρι να αρχίσει για σας ο νέος κύκλος, να είστε οικονόμοι και προσεκτικοί με τα λεφτά σας, ώστε να μην βρεθείτε, έστω και για λίγο, χωρίς χρήματα. Αν ωστόσο βρίσκεστε ή κάνετε μία δουλειά που πηγαίνει καλά, θα ήταν σοφό από την μεριά σας να είστε προετοιμασμένοι για δυνατές αλλαγές, που θα φέρουν επιπλέον πρόοδο αλλά και στρες. Αν στον χώρο σας, λόγω της ασφαλούς κατάστασης, αναπτύχθηκε από πολλούς μία αλαζονεία και χάθηκε η αλληλεγγύη, τότε οι αλλαγές που έρχονται είναι για να θυμηθείτε το στοιχείο της καλοσύνης. Ο «οίκος του Θεού» συμβολίζει την ξαφνική αλλαγή που έρχεται με την μορφή «θεϊκής τιμωρίας» για να επανέλθει η χαμένη αθωότητα, ακόμη και σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου έχει κυριαρχήσει η μισαλλοδοξία.

Εκείνοι που δεν εργάζεστε αλλά αναζητάτε να βρείτε δουλειά, ενδέχεται να πέσετε πάνω σε μισόκλειστες πόρτες. Ή σε μία ανοιχτή πόρτα, που ωστόσο θα σας δώσει κάποια υπόσχεση για το άμεσο μέλλον. Επειδή όλα γίνονται για κάποιον λόγο, μην θεωρήσετε άτυχο αυτόν το μήνα. Κατά πάσα πιθανότητα αυτή η καθυστέρηση έχει έναν και μόνο σκοπό! Να κατανοήσετε και να εκτιμήσετε την καλή τύχη που σας περιμένει επαγγελματικά λίγο παρακάτω. Προς το παρόν ενδέχεται ορισμένοι να περιοριστείτε σε μία υποαπασχόληση, που θα σας εξασφαλίσει ένα αναγκαίο χρηματικό ποσόν. Πάρτε ως κέρδος το πνευματικό μήνυμα του μήνα και υποδεχτείτε αργότερα με σοφία και αυτογνωσία τα καλύτερα που έρχονται!

Για τα προσωπικά σας, θα ξεκινήσουμε από τους παντρεμένους, τις παντρεμένες και όσους ή όσες βρίσκεστε σε δεσμό. Λίγο ή πολύ λοιπόν θα προσγειωθείτε σε μία ρεαλιστική πραγματικότητα και θα χαθούν οι όποιες ψευδαισθήσεις. Ενδέχεται να αποκαλυφθεί κάτι που δεν το ξέρατε ή κάνατε πως δεν το ξέρετε. Το ζητούμενο ωστόσο είναι αν και πόσο θα χειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία και ωριμότητα. Ο εγωισμός που τυφλώνει και θολώνει την κρίση δεν θα βοηθήσει. Για άλλους ενδέχεται να σας σοκάρει η συμπεριφορά του ή της συντρόφου σας, ρίχνοντάς σας από τα σύννεφα! Τι σκοπεύετε να κάνετε; Θα ανταποκριθείτε με περισσότερη αντιδικία; Ή Θα τηρήσετε υπομονή και Θα ηρεμίσετε την κατάσταση μέσω της σοφής αντίδρασής σας; Θα προτείναμε το δεύτερο, αρκεί να πρόκειται για μία κακή στιγμή του άλλου κι όχι για μία σταθερά εχθρική συμπεριφορά.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες που βλέπετε ένα βουνό μπροστά σας για να φτάσετε στην επανασύνδεση, αφήστε κάθε προσπάθεια στην άκρη και περισώστε την αξιοπρέπειά σας, εφόσον ο άλλος έχει υψώσει ένα τοίχος. Και επειδή « πας ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται», δεν αποκλείεται τον επόμενο μήνα να τον-την δείτε μετανοιωμένο-η έξω από την πόρτα σας!

             Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες που θέλετε να βρείτε ένα ταίρι, μην κάνετε επιπόλαιες επιλογές που μπορεί να σας κοστίσουν. Μην εμπλέκεστε σε σχέση που βλέπετε από την αρχή ότι δεν είναι καλά τα σημάδια. Δεν συνίσταται ο πειραματισμός. Φλερτάρετε χωρίς προσδοκίες μέχρι να περάσει αυτός ο μήνας. Αν ερωτευτείτε και δεν μπορείτε να λειτουργήσετε διαφορετικά, περάστε όμορφα μαζί, αλλά καθυστερείστε να κάνετε δεσμό και κερδίστε χρόνο για να παρατηρήσετε καλύτερα τον άλλο. Αν τελικά κάνετε δεσμό, ενδέχεται το άτομο αυτό να σας επηρεάσει και να σας αλλάξει τη ζωή, θέλοντας να ελπίζουμε ότι θα είναι προς όφελός σας.

Ταύρος : Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα.

Ένας κινητικός μήνας σας περιμένει με έντονη την γυναικεία παρουσία στην ζωή σας, είτε σε μορφή προστασίας, είτε σε μορφή κυριαρχίας. Θα ασχοληθείτε έντονα και ουσιαστικά με τα επαγγελματικά σας, βάζοντας στόχο την απόλυτη επιτυχία. Αρκετοί θα κάνετε έξυπνους ελιγμούς, ενώ κάποιοι πρόκειται να καταπιαστείτε με εποχιακά πράγματα, που πιθανόν να αφορούν στις μεγάλες γιορτές που έρχονται στο τέλος του χρόνου. Η καλή έκβαση των επαγγελματικών σας προσπαθειών είναι δεδομένη.

   Όσοι εργάζεστε και ο χώρος σας είναι υγιής και δυναμικός ενδέχεται να κουραστείτε λίγο παραπάνω, αλλά αυτό θα ανεβάσει και τις χρηματικές αποδοχές σας. Μία γυναικεία μορφή στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας υποστηρίξει και ίσως καλοπροαίρετα να σας πιέσει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσοι δεν εργάζεστε κι αναζητάτε μία δουλειά ή όσοι θέλετε να αλλάξετε εργασία, θα βρείτε ανοιχτή κάποια σημαντική πόρτα που θα σας υποδεχτεί. Μπορεί  εκεί που θα πάτε να υπάρχει έντονο το γυναικείο στοιχείο ή να μεσολαβήσει μία γυναίκα για την πρόσληψή σας. Το χρηματικό θέμα θα σας ικανοποιήσει αρκετά και θα ανανεωθείτε ηθικά και οικονομικά. Θα χρειαστεί ωστόσο να δείξετε εργατικότητα και ευγένεια.

Στα προσωπικά σας, οι παντρεμένοι ή οι δεσμευμένοι άντρες θα αναζητήσετε την μητέρα σας στην σύντροφό σας. Ο γάμος ή ο δεσμός σας θα βρεθεί σε καλή φάση και θα λάβετε την «μητρική» φροντίδα της συζύγου ή της συντρόφου σας. Δεν αποκλείεται αρκετοί να έχετε υποσυνείδητα επιλέξει την συγκεκριμένη γυναίκα ως ταίρι σας επειδή έχει κάποια κοινά στοιχεία με την μαμά σας! Αν ωστόσο η γυναίκα σας δεν είναι πρόθυμη να ανταποκριθεί σε έναν τέτοιο ρόλο, μην απογοητευτείτε, εφόσον προφανώς θα έχει αρκετές ευθύνες και δεν θα φτάνουν τα ψυχικά της αποθέματα για να σας στηρίξει με τόση αυταπάρνηση.

   Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία ελκυστική γυναίκα με καλό χαρακτήρα και ταιριαστή με εσάς χημεία. Θα χρειαστεί να αφήσετε να ζυμωθεί μέσα από τον χρόνο αυτή η σχέση. Μην απογοητεύεστε εύκολα, αν κάποια λεπτομέρεια δεν είναι όπως την φαντάζεστε. Κάτι τέτοιο εγκυμονεί τον κίνδυνο η γνωριμία να γίνει τυραννική  με τον καθένα να απαιτεί συνεχώς κάτι από τον άλλο.

Οι παντρεμένες και οι δεσμευμένες γυναίκες θα χρειαστεί να δείξετε κατανόηση στις ίσως κάπως υπερβολικές απαιτήσεις του συζύγου ή του συντρόφου σας. Διαφορετικά μπορεί να σας παραπονεθεί ότι δεν τον υπολογίζετε! Συζητήστε το οτιδήποτε μαζί του με ηρεμία και γλυκύτητα, αν θέλετε να υπάρξει μία καλή συνεννόηση.

   Οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε έναν παραδοσιακό άντρα, γοητευτικό και ταυτόχρονα ηγετικό. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς, εφόσον σας σέβεται και σας αγαπά. Αν καταλάβετε ότι θέλει να σας υποτάξει με την κακή έννοια, ώστε να περνάει το δικό του, επιβάλετε από την αρχή τα όριά σας και δείξτε του ότι είστε ικανή να τον αφήσετε αν δεν είναι «δημοκρατικός» μέσα στη σχέση. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει, γιατί κατά βάθος θα γνωρίζει και ο ίδιος ότι είναι εγωιστής!

Στους χωρισμένους και στις χωρισμένες το επάνω χέρι θα έχει η κυρία της σχέσης. Από την κυρία θα εξαρτηθεί ως επί το πλείστον αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή αν τελικά θα επιβληθεί ο χωρισμός. Για αυτό οι μεν άντρες μην τραβάτε το σχοινί στα άκρα, οι δε γυναίκες αξιοποιήστε την εξυπνάδα σας και ενεργοποιείστε προς τον σύντροφό σας το μητρικό σας φίλτρο!

   Δίδυμοι : Το Οκτώ από τα Ραβδιά.

Συγχρονισμός ή σύγχυση; Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα ή τελικά να τα καταφέρνετε ή να κάνετε μισές δουλειές! Στην εργασία σας θα έχετε επιπλέον ευθύνες. Όσοι ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, θα κάνετε αρκετά ταξίδια μέσα στο μήνα. Οργανώστε τη σκέψη σας και μεθοδεύστε την δουλειά σας για να τα φέρετε σε πέρας. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να αναλάβετε κάτι, καλύτερα να το αποφύγετε προκειμένου να μην το κάνετε καλά.

      Το οικονομικό σας θα είναι ανεβασμένο. Εάν καθυστερήσουν να σας δώσουν χρήματα που πρέπει να πάρετε, αυτό θα συμβεί προσωρινά και δεν θα υπάρξει παρατεταμένη καθυστέρηση. Επίσης για όσους περιμένετε χρήματα από μακριά ή από το εξωτερικό, αυτά θα έρθουν, αλλά ενδέχεται να λάβετε κι απρόβλεπτα χρήματα από μακρινή απόσταση!

       Όσοι δεν απασχολείστε σε κάποια δουλειά κι αναζητάτε να εργαστείτε, θα βρεθείτε ξαφνικά σε σύγχυση ανάμεσα σε δύο ή και τρεις επιλογές. Θα χρειαστεί να οργανώσετε την σκέψη σας και να πάρετε μία απόφαση για να μην χαθούν ευκαιρίες λόγω αναβλητικότητας. Συνίσταται να επιλέξετε πρωτίστως με γνώμονα την οικονομική σας κάλυψη και ασφάλεια και δευτερεύοντος με κριτήριο το τι σας αρέσει. Αν τα συνδυάσετε και τα δύο θα είστε αρκετά τυχεροί. Ωστόσο αν διαλέξετε έναν χώρο που σας αρέσει αλλά δεν υπόσχετε επαρκές οικονομικό κίνητρο, μπορεί αυτή η κατάσταση να μην αλλάξει και να κινείστε συνεχώς σε ένα περιορισμένο οικονομικό πλαίσιο.

Οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες ενδέχεται να προχωρήσετε σε πρόταση γάμου και επισημοποίηση της σχέσης σας. Σε όσους μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση ανάμεσά σας, θα πάρετε αποφάσεις για μετακίνηση του ενός από τους δύο στο μέρος του άλλου. Αν δεν υπάρξει συμφωνία γι αυτό στις αντίστοιχες περιπτώσεις, η σχέση θα κινδυνέψει να διαλυθεί!  Οι παντρεμένοι και οι παντρεμένες από την άλλη ίσως να μείνετε λίγο απόμακροι, εξαιτίας επιπλέον επαγγελματικών υποχρεώσεων και περιορισμένου ελεύθερου χρόνου. Μερικοί μπορεί να λείψετε σε επαγγελματικό ταξίδι. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις περιορισμένες στιγμές που θα περνάτε μαζί, δίνοντας την ζωντάνια και την ενέργειά σας στον ή στην σύντροφό σας. Αποφύγετε να παραπονιέστε συνεχώς για το ένα ή για το άλλο.

    Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες προβλέπεται γνωριμία είτε από χιλιομετρική απόσταση, είτε με άτομο που έχει ζήσει για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά η γνωριμία αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση!

Αν έχετε χωρίσει αλλά ελπίζετε σε μία επανασύνδεση, επειδή νιώθετε ακόμη πράγματα για τον ή την πρώην σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία αυτόν το μήνα για κάτι τέτοιο. Ίσως να χρειαστεί η επανασύνδεση να γίνει με αργούς ρυθμούς. Στην αρχή απλά θα επικοινωνείτε και θα είναι και για τους δύο σας σαν να περνάτε εξετάσεις. Ωστόσο, εφόσον το θέλετε πραγματικά και αξίζει τον κόπο, προς το τέλος του μήνα ή στις αρχές του επόμενου θα είστε ξανά κοντά. Καλό θα είναι να μην επαναπαύεστε και να μεριμνάτε για την σχέση σας κάθε μέρα!

Καρκίνος : Ο Ερημίτης.

Η γοητεία του ώριμου και η αξία του παλιού σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας αυτόν το μήνα.  Όσοι εργάζεστε για πολύ καιρό σε μία εργασία θα τύχετε αναγνωρίσεως, αλλά ίσως να αναλάβετε κι έναν σημαντικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης ή της εταιρίας που δουλεύετε. Το πιθανό πάντρεμα του παλιού με το νέο στην δουλειά σας θα απογειώσει την απόδοση και θα ανανεώσει συλλήβδην το εργατικό δυναμικό του χώρου σας.

    Στα οικονομικά τα δικά σας και της οικογένειάς σας προβλέπονται σταθερότητα και επαρκείς οικονομικοί πόροι για να ζείτε με άνεση. Κάποιοι που θέλετε να αιτηθείτε πρόωρα ή και κανονικά τη συνταξιοδότησή σας, θα έχετε επιτυχία και θα δείτε να διεκπεραιώνονται με ακρίβεια οι σχετικές διαδικασίες. Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε την συμβουλή κάποιου για να κάνετε σωστές κινήσεις και επιλογές σχετικά με τα οικονομικά σας, θα είναι καλό να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ή επαγγελματία του χρηματοοικονομικού χώρου, ώστε να σας κατευθύνει προς το συμφέρον σας.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς, μάλλον πρόκειται να σας καλέσουν σε έναν χώρο στον οποίο εργαζόσασταν και παλιότερα ή ίσως να εργαστείτε σε κάποιον χώρο που θα θεωρείται παρωχημένος, αλλά θα έχει το κοινό του και πιθανόν να αφορά σε ωριμότερες ηλικίες. Ενδέχεται να δώσετε μία «γροθιά στο μαχαίρι» σχετικά με την τάση του εκμοντερνισμού και του άκρατου εκσυγχρονισμού, επιλέγοντας κάποια εργασία με παραδοσιακές μεθόδους. Πως θα σας φαίνονταν για παράδειγμα εάν πιάνατε δουλειά σε ένα παραδοσιακό καφενείο που χρησιμοποιεί το μπρίκι κι όχι τις μηχανές του καφέ; Ή σε ένα κατάστημα με ενδύματα, που ταυτόχρονα θα μπορείτε να επιδιορθώνετε μικρές ατέλειες στα ρούχα ορισμένων πελατών ή πελατισσών;

   Για τον προσωπικό σας τομέα προβλέπεται μία ήρεμη όσο κι εποικοδομητική περίοδος. Οι παντρεμένοι κι οι παντρεμένες όσο και οι δεσμευμένοι κι οι δεσμευμένες θα περάσετε μία φάση συνεννόησης  και επαναπροσδιορισμού της σχέσης σας. Δεν αποκλείεται να σας βγει μία τάση αναπόλησης για το κοινό παρελθόν σας. Επίσης άτομα μεγαλύτερης ηλικίας του περιβάλλοντός σας μπορεί να σταθούν στο πλάι σας και να παίξουν βοηθητικό ρόλο στα προβλήματα του γάμου ή του δεσμού σας. Συμβουλευτείτε τα! Για ορισμένα ζευγάρια ενδέχεται να προκύψει φλερτ στον έναν από τους δύο με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Κατά κύριο λόγω πιθανολογείται ένας μεγαλύτερος και γοητευτικός άντρας να διεκδικήσει την προσοχή της κυρίας!

  Οι ελεύθερες γυναίκες μάλλον θα γοητευτείτε από έναν μεγαλύτερό σας άντρα που θα βρίσκεται σε μία καλή οικονομική ή επαγγελματική κατάσταση. Ενδέχεται να προκύψει σχέση στην οποία θα χρειαστεί να βρείτε τον ιδανικό τρόπο «παντρέματος» της δικής σας μοντέρνας επικοινωνίας με την πιο παραδοσιακή του άλλου. Ίσως εσείς να υποχωρήσετε ένα βήμα προς την παράδοση και ο άλλος να προχωρήσει ένα βήμα προς τον μοντερνισμό. Ωστόσο θα χρειαστεί και οι δύο σας να δείξετε σεβασμό ο ένας για τις παγιωμένες αντιλήψεις του άλλου.

Οι ελεύθεροι άντρες πιθανολογείται να γοητευτείτε από μία μεγαλύτερη ή συνομήλικη σας γυναίκα. Αυτή η γυναίκα θα είναι σαγηνευτική και θα έχει ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Μπορεί να είναι χωρισμένη ή χήρα. Η εξέλιξη αυτής της γνωριμίας θα εξαρτηθεί από την μεταξύ σας καλή συνεννόηση και αποδοχή των διαφορετικών βιωμάτων σας.

Αν είστε χωρισμένοι ή χωρισμένες που θέλετε να σμίξετε και πάλι με την ή τον πρώην σας, αυτό θα γίνει μέσα από πιο «παραδοσιακούς» τρόπους : δηλαδή, ενδέχεται να μεσολαβήσει ένα τρίτο άτομο, ίσως μεγαλύτερης ηλικίας, για να σας ενώσει.  Ίσως απροσδόκητα να γίνει μια πρόταση γάμου ως επιβεβαίωση της καλής θέλησης του άλλου. Αν όντος υπάρχει βάθος και ψυχική σύμπνοια, αξίζει, διαφορετικά μην προβείτε σε μία επιπόλαιη τέτοια εξέλιξη! Ίσως επίσης να φανερωθεί μία κρυφή εγκυμοσύνη που θα φέρει ανατροπές! Ακόμη, ο πρώην καλός σας ή η πρώην καλή σας μπορεί να σας στείλει ένα απολογητικό γράμμα! Ή να έρθει στην πόρτα σας μία ανθοδέσμη μαζί με την αντίστοιχη κάρτα της ερωτικής του-της αφοσίωσης!

Λέων : Ο Ιππότης από τα Ξίφη.

Το «κυνήγι της αλεπούς» θα είναι αυτός ο μήνας για εσάς, και μάλιστα άλλοτε με το να είστε ο κυνηγός κι άλλοτε η αλεπού! Στην εργασία σας πιθανόν να αναπτύξετε μία «επιθετική» στάση απέναντι στους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, με την λογική του κυνηγιού της επιτυχίας. Οι έννοιες «επιθετική» πώληση ή «επιθετική» ανάπτυξη θα μονοπωλήσουν την επαγγελματική συμπεριφορά σας.  Καλό θα είναι να μην ξεχάσετε και την διπλωματική οδό, που μερικές φορές είναι πιο αποτελεσματική. Ως εξέλιξη ωστόσο θα δείτε την άνοδο των εσόδων σας.

Ταυτόχρονα κάποιοι άλλοι, που θέλουν πράγματα από εσάς ή τους οφείλετε χρήματα, ενδέχεται να σας «κυνηγούν», ώστε να εισπράξουν αυτά που θέλουν. Ίσως να χρειαστεί να περιορίσετε τα έξοδά σας προκειμένου να τους ικανοποιήσετε, ή να βρείτε τρόπο να κερδίσετε χρόνο. Επίσης, αν μιλάμε για οφειλόμενα χρήματα, σκεφτείτε να προτείνετε έναν προς το συμφέρον σας διακανονισμό. Μπορείτε να το χειριστείτε! Και μην φοβάστε να νιώσετε ίσοι απέναντι στους δανειστές σας!

Αν κάποιοι αναζητάτε εργασία ή έχετε ξεκινήσει κάποιες σπουδές με στόχο την επαγγελματική σας αποκατάσταση, και στην μία και στην άλλη περίπτωση θα έχετε επιτυχία και θα μπείτε δυναμικά στον χώρο που θα επιλέξετε. Οι προϊστάμενοί σας ή οι καθηγητές σας, αναλόγως της περίπτωσης, θα εντυπωσιαστούν από την αντίληψη και την όρεξή σας για εργασία ή για μάθηση. Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγετε την υπερβολή. Κάτι τέτοιο ίσως να δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες από τους άλλους, κι αν τύχει να πέσει η απόδοσή σας στο μέλλον, πιθανόν να δεχτείτε αυστηρή ή ακόμη και σκληρή κριτική!

Στον αισθηματικό σας χώρο οι ρόλοι του «θηρευτή» και του «θηράματος» θα εναλλάσσονται συνεχώς! Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε γάμο ή είστε σε δεσμό άλλοτε θα «κυνηγάτε»  το ταίρι σας, κι άλλοτε θα σας «κυνηγά» εκείνο. Πιθανόν ο ή η σύντροφό σας να χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό του-της. Ωστόσο  η δική σας σκέψη πηγαίνει στο κακό και προσπαθείτε να τον ή την μαρκάρετε! Αντίστοιχα μπορεί εσείς να χρειάζεστε ορισμένο προσωπικό χρόνο και να δεχθείτε το μαρκάρισμα του ή της συντρόφου σας, που δυσπιστεί για τις προθέσεις σας. Όλο αυτό, αν και δεν φανερώνει μία σχέση με κατανόηση, ωστόσο ενέχει και ένα πρωτόγονο στοιχείο κτητικότητας, που είναι ενδιαφέρον!

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα κι αμέριμνα περνάτε τον καιρό σας, ενδέχεται σύντομα να διαπιστώσετε ότι μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα έχει βαλθεί να σας κατακτήσει. Ίσως να βρίσκεται στον ευρύτερο χώρο των γνωριμιών σας. Διερευνήστε διακριτικά τις προθέσεις της-του και παρατηρήστε πως αντιδρά όταν σε κάτι της-του λέτε «όχι». Εάν δεν σας ακούει, ίσως να είναι ένα εγωιστικό άτομο, που θέλει απλώς να σας κατακτήσει. Εάν σας ακούει, σημαίνει  ότι σας υπολογίζει και σας σέβεται και ίσως να αξίζει να της-του δώσετε μία ευκαιρία.

Από την άλλη είναι πιθανόν να είστε εσείς ο άντρας ή η γυναίκα που θα βαλθείτε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η συνταγή είναι απλή! Μην πιέζετε! Και από κει και πέρα, αν είναι να γίνει σχέση θα γίνει. Επίσης να ακούτε τι σας λέει ο άλλος, είναι χρυσός κανόνας για μία καλή επικοινωνία.

   Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες που επιθυμείτε επανασύνδεση, όπως πιθανόν ήδη έχετε καταλάβει, θα χρειαστεί να «κυνηγήσετε» το «θήραμά» σας, δηλαδή τον ή την πρώην σας. Κάντε το με ρομαντικό τρόπο. Για παράδειγμα αντί να στείλετε μηνύματα, που θα εξηγείτε το ένα ή το άλλο, στείλτε τους στίχους ενός τραγουδιού, ή το ίδιο το τραγούδι με ήχο. Αντί να ανεβάσετε ή να κατεβάσετε προσωπικές φωτογραφίες σας για να ζηλέψει το πρώην ταίρι σας, ανεβοκατεβάστε εικόνες καλής αισθητικής, που δείχνουν την θλίψη σας για τον χωρισμό, ή την απώλεια που νιώθετε! Τι θα λέγατε για την εικόνα ενός δακρυσμένου κλόουν;!

Από την άλλη ενδέχεται όχι εσείς αλλά ο ή η πρώην σας να «κυνηγά» εσάς. Στην περίπτωση αυτή το ίδιο σας το ένστικτο, το «ένστικτο της αλεπούς», θα σας οδηγήσει ή να χαθείτε στο «δάσος», ή να παραδοθείτε στον «θηρευτή» ή στην «θηρεύτριά» σας ηθελημένα!

Παρθένος : Ο Άσσος από τα Κύπελλα.

Ο μήνας θα είναι αρκετά δοτικός για το ζώδιό σας. Οι ανάγκες αλλά και οι επιθυμίες σας πρόκειται να καλυφθούν και να ικανοποιηθούν αντίστοιχα. Ταυτόχρονα θα κινείστε συνήθως μέσα σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον, είτε αυτό είναι της εργασίας σας, είτε του σπιτιού σας, είτε του κύκλου σας. Η εργασία σας θα πάει πολύ καλά. Γενικότερα θα έχετε χρήματα και θα φτάνουν στα χέρια σας όχι μόνο από μία, αλλά από περισσότερες μεριές! Ίσως να αγγίξετε τα όρια της αφθονίας! Επειδή παρόλα αυτά στην ζωή υπάρχουν οι εναλλαγές, τώρα που θα βρεθείτε σε μία καλή οικονομική κατάσταση, αποφύγετε να δημιουργήσετε περιττές ανάγκες και υποχρεώσεις, που κατ’ ουσία δεν σας χρειάζονται.

   Είστε άνεργοι κι αναζητάτε να βρείτε μία καλή εργασία; Ήρθε η ώρα να πετύχετε την καλύτερη δυνατή λύση. Θα εισέλθετε σε έναν χώρο με φιλικό περιβάλλον και σε ένα αντικείμενο της αρεσκείας σας. Ενδέχεται η δουλειά που θα πάτε να είναι και ο στόχος που θέλατε να πετύχετε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οι χρηματικές απολαβές σας θα είναι ικανοποιητικές. Αν συναντήσετε εκεί ένα δύστροπο άτομο, μην εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτό και απλά «προσπεράστε» το. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έχει «κερδίσει» την αντιπάθεια όλων εκεί μέσα.

Οι παντρεμένοι και οι παντρεμένες θα περάσετε μία πολύ καλή φάση συνεννόησης και αγάπης μέσω πράξεων. Σε ορισμένα ζευγάρια προβλέπεται εγκυμοσύνη. Επίσης θα ανέβουν τα κοινά οικονομικά σας τόσο από την εργασία σας, όσο κι από απρόβλεπτη πηγή. Ίσως σας κουράσουν κάπως οι ρυθμοί της καθημερινότητας και καλό θα είναι να έχετε στο νου σας να μην περνάει η κούραση ως αρνητικό συναίσθημα μέσα στη σχέση σας.

   Στα ζευγάρια που είστε μαζί χωρίς γάμο ή επισημοποίηση γενικότερα, προβλέπεται η πιθανότητα πρότασης γάμου ή συγκατοίκησης.  Επίσης θα τρέξετε κάπως τους ρυθμούς σας, προκειμένου να οργανωθείτε στη κοινή σας ζωή. Υπάρχει και σε σας η πιθανότητα εγκυμοσύνης. Όπως και η αύξηση των κοινών οικονομικών σας.

      Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες που επιθυμείτε να κάνετε σχέση και ταυτόχρονα να αποχαιρετίσετε την μοναξιά σας, όχι μόνο θα κάνετε μία καλή γνωριμία, αλλά θα ερωτευτείτε έντονα με το άτομο που θα γνωρίσετε! Αυτός ο έρωτας θα είναι αμοιβαίος και προβλέπεται να κρατήσει και να εξελιχθεί σε σχέση. Στην αρχή είναι πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξετε κάπως τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, για να βρίσκετε χρόνο για τον άλλο. Αυτό ίσως να σας «ταλαιπωρήσει» λίγο, αλλά αργότερα θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα θα μπουν σε μία καλή σειρά και θα οργανωθείτε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

  Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες που επιθυμείτε να σμίξετε ξανά με το πρώην ταίρι σας, τα πράγματα θα έρθουν παραπάνω από ότι περιμένετε βολικά. Δεν αποκλείεται την πρώτη κίνηση να την κάνει η άλλη μεριά! Αυτό ωστόσο δεν θα πρέπει να σας επαναπαύει. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε την επιπόλαιη «προσπάθεια» επανασύνδεσης , από την ουσιαστική απόφαση να είστε ξανά μαζί.  Άλλο ο πειραματισμός κι άλλο η υπεύθυνη στάση! Αν καταλάβετε ότι ο ή η πρώην σας ανήκει στην περίπτωση του πειραματισμού, τα πράγματα θα είναι ρευστά και ίσως είναι καλό για σας να περιμένετε να δείτε το παρακάτω. Αν όμως ανήκει στην περίπτωση της υπεύθυνης στάσης, η επανασύνδεση θα σταθεροποιηθεί και ο προσωρινός χωρισμός σας θα σας έχει μάθει ακόμα περισσότερο το πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο.

  Ζυγός : Ο Κρεμασμένος.

Οι αλλαγές και οι αποφάσεις θα σας χτυπήσουν την πόρτα αυτόν το μήνα! Άλλοτε θα είναι ευχάριστες και άλλοτε επιβεβλημένες. Αν στην εργασία σας υπάρχουν εμπόδια που δεν την αφήνουν να πάει μπροστά, ίσως έφτασε η ώρα να γίνουν αλλαγές που θα την βοηθήσουν να ανέβει. Στην περίπτωση που αυτές δεν είναι στο χέρι σας και ταυτόχρονα οι ιθύνοντες δεν κάνουν τίποτα γι αυτό, μπορεί να έφτασε η ώρα να αποχωρήσετε και να αναζητήσετε έναν άλλον επαγγελματικό χώρο. Στον καινούριο χώρο που ενδέχεται να πάτε θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε πρώτα ότι τόσο το οικονομικό, όσο και το συμπεριφοριστικό κομμάτι θα είναι καλύτερα από αυτά που είχατε. Διαφορετικά γιατί να αλλάξετε δουλειά;

    Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά με την προϋπόθεση ότι θα κάνετε τις αντίστοιχες κινήσεις για να τα βελτιώσετε. Αν μείνετε με σταυρωμένα χέρια και περιμένετε να φτιάξουν από μόνα τους, ίσως δεν θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα από την τύχη αυτόν το μήνα! Πιθανόν το σύμπαν να θέλει να σας δυσκολέψει, ώστε να ξεβολευτείτε από τα πράγματα που δεν έχουν να σας δώσουν αυτό που αξίζει στις ικανότητές σας. Αν ορισμένοι  επιμένετε στην «ακινησία», μπορείτε τουλάχιστον να προσευχηθείτε,  ώστε να σας έρθει άνωθεν η λύση! Ή απλά να κάνετε υπομονή μέχρι να αλλάξει η τύχη σας.

Αν ορισμένοι είστε σε αναζήτηση εργασίας, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα για εσάς, αρκεί να κάνετε έναν μικρό ή μεγαλύτερο συμβιβασμό. Αρχικά μην πάτε να εργαστείτε σε μία δουλειά που έχει κακή φήμη για τις πληρωμές τις! Αυτό θα σας βυθίσει χειρότερα στην οικονομική άβυσσο και θα χάσετε πολύτιμο χρόνο κι ευκαιρίες. Διαλέξτε μία ταπεινή εργασία, και ίσως όλες οι δουλειές θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ταπεινότητα, όπου θα ξέρετε ότι θα πληρώνεστε, και μείνετε εκεί μέχρι να αλλάξει η τύχη σας. Εκτός αν τελικά την αγαπήσετε και παραμείνετε σταθερά οικειοθελώς.

Για τους παντρεμένους και τις παντρεμένες, όσο και για όσους κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό, φτάνει η κορύφωση ενός προβλήματος ή η κορυφαία στιγμή για ξεκαθάρισμα και αποφάσεις. Θα παραμείνετε μαζί ή θα χωρίσετε; Κι αν παραμείνετε, θα έρθετε ξανά κοντά; ή θα ζείτε σαν δύο άγνωστοι; Και τι θα γίνει με την ερωτική μεταξύ σας ζωή; Όσοι δουλέψετε πάνω στη σχέση σας, ακολουθώντας και το ένστικτό σας, θα βρείτε την άκρη αυτού του συναισθηματικού λαβύρινθου. Όσοι δεν έχετε την συγκέντρωση να το κάνετε, πιθανόν να χαθείτε ακόμη πιο βαθιά στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του λαβύρινθου της καρδιάς και του μυαλού σας!

      Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες που εύχεστε να επανασυνδεθείτε, γιατί σας λείπει το πρώην ταίρι σας, θα τα καταφέρτε σχεδόν μόνο αν κινηθείτε σωστά, ή αν ανταποκριθείτε σωστά στο κάλεσμα του άλλου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα χρειαστεί να είστε αποφασιστικοί-ες και δυναμικοί-ες. Αποφύγετε να δείχνετε κουρασμένοι και δύσπιστοι καθώς και να το παίζετε δύσκολοι ή δύσκολες. Το μόνο σχεδόν που θα καταφέρετε είναι να σας επιστραφεί η κούραση και η δυσπιστία από την μεριά του άλλου.

Αν είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη αλλά θέλετε να γίνετε ζευγάρι με την κατάλληλη ή τον κατάλληλο σύντροφο, τότε ξεφορτωθείτε από πάνω σας τις απόψεις ή τις δικαιολογίες ότι η μοίρα σας είναι άπονη και δεν θα βρείτε ποτέ σύντροφο. Επίσης βγάλτε από μέσα σας όλες εκείνες τις αντιλήψεις που σας λένε ότι οι άντρες έρχονται μόνο για έναν σκοπό ή οι γυναίκες είναι όλες ίδιες κτλ. Ακόμη, απομυθοποιείστε την εικόνα του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, που θα έρθει κάποια στιγμή να σας απογειώσει και δεχτείτε τον άντρα ή την γυναίκα της διπλανής πόρτας. Μέσα σε αυτό πάνω-κάτω το πλαίσιο θα κάνετε μία πολύ καλή γνωριμία. Ορισμένοι κι ορισμένες ωστόσο μπορεί να «ξοδέψετε» όλον το μήνα στο να δουλέψετε μέσα σας αυτά το περιοριστικά στερεότυπα κι αργότερα, απελευθερωμένοι από αυτά, να προχωρήσετε σε γνωριμία.

    Σκορπιός : Ο Ακόλουθος από τα Πεντάκτινα.

Νέες ευκαιρίες σας παρουσιάζονται για μάθηση και πνευματική εξέλιξη. Όσοι έχετε μπει σε σχολές, το πιθανότερο είναι να είστε ενθουσιασμένοι με τις γνώσεις που αποκτάτε σιγά-σιγά. Ωστόσο κι εκείνοι που ανήκετε σε μεγαλύτερη ηλικία από την συνηθισμένη για να σπουδάσει κάποιος, θα παρακολουθήσετε σεμινάρια, ή θα δεχθείτε μία ενδιαφέρουσα επιμόρφωση στον εργασιακό σας χώρο.

   Για όσους εργάζεστε, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά αλλά και αναπάντεχα. Ένα καινούριο στοιχείο ή ένα νέο πρόσωπο σε ισχυρή θέση μέσα στον χώρο της δουλειάς σας, θα φέρει ανανέωση και αναζωογόνηση στην επιχείρηση ή γενικά στην εργασία. Ενδέχεται να δοθεί προτεραιότητα σε πρακτικά ζητήματα και κατόπιν τα πράγματα να ξαναμπούν στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αποφύγετε να φανείτε δύσπιστοι ή ακατάδεχτοι να κάνετε το ένα ή το άλλο έργο, που θα σας ζητηθεί προσωρινά και ίσως επιπλέον των σταθερών σας καθηκόντων. Οι οικονομικές απολαβές που θα είναι ικανοποιητικές, θα σας δικαιώσουν!

Είστε σε αναζήτηση εργασίας; Η τύχη αλλά και το κάρμα σας θα σας φέρουν να δουλέψετε σε ένα αντικείμενο, το οποίο είχατε ξανακάνει, και μάλιστα σας είχε χαρακτηρίσει, σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας! Αν βέβαια έχετε την πεποίθηση ότι ισχύει η έννοια της μετενσάρκωσης. Για όσους δεν δέχεστε αυτήν την θέση, τότε αρκεστείτε στην πληροφορία ότι το αντικείμενο που θα κάνετε θα σας φανεί εξαιρετικά οικείο, σαν να το έχετε ξανακάνει! Η επιτυχία είναι δεδομένη! Για τους «μετενσαρκωμένους» είναι μία επανάληψη στο διηνεκές του χρόνου, ώστε να βιώσετε και να αναπτύξετε τις ίδιες δεξιοτεχνίες ή ικανότητες που είχατε τότε, στη σύγχρονη εποχή, με τα σύγχρονα μέσα.

    Βρίσκεστε σε δεσμό ή ανήκετε σε έναν γάμο; Οι κοινές απόψεις θα σας φέρουν κοντά, ενώ οι διχογνωμία θα σας απομακρύνει. Θέλετε να τα πάτε καλά με τον ή την σύντροφό σας; Ιδού η ιδανική «συνταγή» : Αν δεν συμφωνείτε με τις ιδέες και τις αποφάσεις του ανθρώπου σας για το σπιτικό σας, μην γίνεστε απόλυτοι και τεντώνετε το σχοινί μέχρι να σπάσει. Δείξτε υποχωρητικότητα και θα τον ή την πιάσετε στο φιλότιμο! Αν συμφωνείτε και έχετε κοινό όραμα για το μέλλον σας, προχωρήστε και σε αντίστοιχες κινήσεις. Μην «τεμπελιάζετε» και τα περιμένετε όλα από τον άλλο, λέγοντάς του απλώς « μπράβο, καλά τα κάνεις όλα μόνος σου-μόνη σου». Επίσης μην βαριέστε να λέτε την άποψή σας, για να μπορεί να υπάρχει η κοινή πνευματική σας πρόκληση και εξέλιξη! Η έμφαση θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο που την λέτε. Για παράδειγμα αλλιώς ακούγετε το : «ωραία το σκέφτεσαι, αλλά με απογοητεύεις που είσαι πάντα βιαστικός-η », κι αλλιώς ακούγετε το : «ωραία το σκέφτεσαι, όμως αγχώνομαι εύκολα όταν παίρνεις μία βιαστική απόφαση».

Βιώνετε έναν χωρισμό κι αναρωτιέστε αν είναι οριστικός; Η εξέλιξη θα κριθεί όχι από τα συναισθήματά σας, αλλά από τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε και από τις «πετρωμένες» απόψεις σας. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε σε καθημερινά ζητήματα, κι αν επίσης δεν θέλετε να «υποχωρήσετε» από ορισμένες αποκρυσταλλωμένες θέσεις σας, εσείς ή το ταίρι σας, τότε ίσως να μην τα καταφέρετε. Θα συνιστούσαμε να αναλογιστείτε, αν τελικά θα βάλετε νερό στο κρασί σας και θα το πίνετε με την παρέα του ή της συντρόφου σας, ή αν θα το έχετε δυνατό κι απρόσμικτο, αλλά θα το πίνετε μόνοι σας.

  Είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη; Αν ναι, θα σας βγει μία νέα γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο. Μπορεί εξίσου να είναι ο χώρος σας ή ο χώρος του άλλου ή ένας ουδέτερος επαγγελματικός χώρος, όπως ένα γυμναστήριο, ένα πολυκατάστημα, ή το ίδιο ταξί! Επίσης ευνοείται μία γνωριμία σε κοινό χώρο σπουδών ή επιμόρφωσης. Εάν αυτή η γνωριμία σας κερδίσει από την αρχή και θέλετε να την εξελίξετε, φροντίστε να δώσετε βαρύτητα σε θέματα πρακτικής φύσης, που σας φέρνουν κοντά στον άλλο κι όχι τόσο σε υπερχειλισμένα συναισθήματα. Όπως είναι η καλή συνεννόηση για τις συναντήσεις σας, η κατανόηση σε θέματα κούρασης, η υπομονή όταν ο άλλος δεν έχει πολύ διαθέσιμο χρόνο, το δίκαιο μοίρασμα των οικονομικών εξόδων για τις βόλτες σας κτλ.

Τοξότης : Το Τέσσερα από τα Ξίφη.

Αυτός ο μήνας σας καλεί να διορθώσετε κάποια πράγματα, τα οποία σας δυσαρεστούν , ίσως και για αρκετό καιρό. Ορισμένοι ίσως να χρειαστείτε την γνώμη ενός ειδικού για κάποιο πρόβλημα, που αμφιβάλλετε, εάν μπορείτε μόνοι σας να το λύσετε.

    Στην εργασία σας ενδέχεται να προκύψει ένα αρνητικό κλίμα, εάν δεν υπάρχει ήδη. Ίσως χρειαστεί από την  θέση που βρίσκεστε να πείτε τη γνώμη σας ή να προστατέψετε τον εαυτό σας. Προσέξτε τις κρυφές παγίδες, γιατί οι φανερές φαίνονται. Δηλαδή έναν συνάδελφο ή έναν προϊστάμενο που σας «νοιάζεται», αλλά κατά βάθος νοιάζεται για το όφελός του. Μην εμπιστεύεστε ιδιαίτερα κάποιον, αλλά σχηματίστε την δική σας άποψη και γνώμη για την κατάσταση.

Στον οικονομικό σας τομέα, εάν έχετε αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σιγά-σιγά θα καταφέρετε να τις εξισορροπήσετε και να βάλετε μία νέα αρχή ανόδου. Η γνώμη ενός ειδικού σχετικά με τα οικονομικά σας μπορεί να σας φανεί χρήσιμη κι αποτελεσματική.

  Εάν είστε σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, τα νέα είναι ευχάριστα. Θα βρείτε δουλειά και αρκετοί που έχετε εξειδικευτεί σε ένα αντικείμενο, ενδέχεται να δεχτείτε μία καλή πρόταση. Ωστόσο καλό θα είναι να φανείτε μετρημένοι και προσεκτικοί στον νέο σας επαγγελματικό χώρο, γιατί είναι πιθανό να υπάρχουν αντιζηλίες και ακόμα χειρότερα διπροσωπίες. Εστιάστε στο έργο σας και μην προκαλείτε ούτε τον φθόνο, ούτε τον θυμό των άλλων. Προσπαθήσετε να περνάτε απαρατήρητοι!

   Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα ζήσετε έναν καλό μήνα, όπου θα χρειαστεί να προσέξετε κυρίως μία συγκεκριμένη παγίδα! Δηλαδή να μην μεταφέρει ο ένας στον άλλο τα προσωπικά του προβλήματα για να του τα λύσει, και κατά κύριο λόγο να μην προσπαθήσει να καταχραστεί ο ένας την καλοσύνη ή την ανοχή του άλλου. Κατά τ’ άλλα μέσα από μία ειλικρινή επικοινωνία, χωρίς «παγίδες», θα μπορέσει να υπάρξει αλληλοβοήθεια και αμοιβαιότητα.

    Ανήκετε στο θλιβερό club των χωρισμένων; Ο μόνος σχεδόν δρόμος για την επανασύνδεση είναι να βιώσετε τον πόνο της απώλειας. Μέσα από την προσωρινή απώλεια του συντρόφου, θα επέλθει και η διόρθωση παλιότερων λαθών, που οδήγησαν στον χωρισμό. Το «φάρμακο» για μια καλή επανένωση είναι πικρό, αλλά τα αποτελέσματα ενδέχεται να είναι θεαματικά. Μόλις  ο ένας κι ο άλλος κατανοήσετε ότι ο ή η πρώην σας, σας λείπει όσο τίποτα στον κόσμο, τότε το σύμπαν θα σας δώσει την χρυσή ευκαιρία ενός νέου κύκλου για τη σχέσης σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες είναι πιθανόν να πέσετε πάνω σε μία ιδιαίτερη περίπτωση! Το άτομο που θα γνωρίσετε, αν και εντυπωσιασμένο μαζί σας, θα έχει να ξεπεράσει έναν χωρισμό. Εφόσον αυτό δεν το αντιμετωπίσετε εγωιστικά ή με τον φόβο ότι θα επιστρέψει στον ή στην πρώην του, η εξέλιξη μπορεί να είναι θεαματική! Ενδέχεται ταυτόχρονα να σας αγαπήσει και να σας είναι ευγνώμων. Θα χρειαστεί όμως να δείξετε υπομονή κι αυτοπεποίθηση. Έτσι θα γίνετε εσείς ο επόμενος ή η επόμενη δυνατή σχέση της ζωής του. Και μάλιστα λένε ότι πολλές φορές η δεύτερη αγάπη, είναι πιο ισχυρή από την πρώτη!

Αιγόκερως : Ο Διάβολος.

Ένας υλικός μήνας σας υποδέχεται, που σε συνδυασμό με το γήινο ζώδιό σας μπορεί να σας απογειώσει, αλλά και υπό κάποιων προϋποθέσεων να σας εξαντλήσει. Θα χρειαστείτε την αίσθηση του μέτρου και στην ανάγκη την φυγή, αν θέλετε να έχετε έναν καλό απολογισμό στο τέλος του μήνα!

  Στα οικονομικά σας ίσως χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στο να δανειστείτε χρήματα και από ποιους. Το ίδιο και στην αξιολόγηση της προτεραιότητας των οικονομικών υποχρεώσεών σας.  Επίσης προνοείστε σωστά ή αποφύγετε το να δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις.

Η εργασία σας, σας προσφέρει ικανοποιητικά χρήματα, αν και υπάρχει η πιθανότητα να σας «εκμεταλλεύονται». Αυτό μπορεί να αναγνωστεί και αντίστροφα, δηλαδή να είστε εσείς εκείνοι που «χρησιμοποιείτε» τους άλλους για το προσωπικό σας κέρδος. Αν διαπιστώσετε ότι συμβαίνει το δεύτερο, προσπαθήστε να γίνετε πιο δίκαιοι και μην επαναπαύεστε, γιατί ίσως παρακάτω να μείνετε τελικά χωρίς συνεργάτες ή χωρίς υποστηρικτές. Αν συμβαίνει το πρώτο, έχετε τρεις επιλογές :  α) να δεχτείτε την κατάσταση, κάνοντας τα στραβά μάτια, β) να διεκδικήσετε το δίκιο σας, με αβέβαιο αποτέλεσμα, γ) να φύγετε από την συγκεκριμένη εργασία. Ζυγίστε καλά τα υπέρ και τα κατά κι αποφασίστε τι θα κάνετε τελικά. Αν έχετε μπλοκάρει, ζητήστε την γνώμη ενός ανθρώπου που τον εμπιστεύεστε.

Στην περίπτωση που δεν εργάζεστε κι αναζητάτε εργασία, θα σας τύχει μία πολλά υποσχόμενη δουλειά, αλλά ενδέχεται να σας «σερβίρουν» ψευδαισθήσεις. Δηλαδή να είναι τελικά λιγότερα τα χρήματα από ότι σας είπαν και ίσως να τα λαμβάνετε με καθυστερήσεις. Αυτό ίσως σας φέρει στην δύσκολη θέση να μένετε για λίγο διάστημα με ελάχιστα χρήματα στην τσέπη σας. Αν όντος θα συμβαίνει κάτι τέτοιο και κυρίως αν θα συμβαίνει σε ενοχλητικό βαθμό, κάντε δύο ή τρεις μήνες υπομονή και κατόπιν, εφόσον δεν βλέπετε αλλαγή, ξεκινήστε να ψάχνετε για κάτι πιο οργανωμένο.

 Στα αισθηματικά σας, όσοι κι όσες είστε σε δεσμό ή σε γάμο, πιθανόν να αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι ο ή η σύντροφό σας, σας ελέγχει περισσότερο από ότι επιτρέπει η κανονικότητα μίας «νορμάλ» σχέσης. Επίσης ενδέχεται να συμβαίνει και το ανάστροφο, δηλαδή να δείχνει πλήρη αδιαφορία για τις κινήσεις σας. Αν αυτά είναι προσωρινά φαινόμενα, κάνετε λίγη υπομονή, ώστε να ξαναβρεί ο άλλος τον εαυτό του. Αν συνεχίζονται και παίρνουν τη μορφή σταθερής συμπεριφοράς, ίσως έφτασε η ώρα να προσπαθήσετε με αποφασιστικότητα να αλλάξετε την κατάσταση ή να πάρετε την δύσκολη απόφαση να φύγετε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συμπεριλαμβάνετε και η σεξουαλική βουλιμία ή αντίθετα η ερωτική αδιαφορία από τον άλλο ή ακόμη κι από εσάς προς τον άλλο.

      Αν είστε χωρισμένοι-ες, προφανώς οι λόγοι του χωρισμού θα πρέπει να ήταν σοβαροί. Καλό θα είναι να σκεφτείτε υπεύθυνα απέναντι στον εαυτό σας για το αν θέλετε να είστε ξανά μαζί με τον ή την πρώην σας. Υπάρχει περίπτωση η επανασύνδεση να επιφέρει ελάχιστες αλλαγές. Η απόφαση είναι δική σας. Σκεφτείτε ότι ίσως χρειάζεται ένα θαύμα για να είστε εντελώς καλά κι αγαπημένοι! Ωστόσο ο ή η πρώην σας θα σας προσεγγίσει για μία νέα ευκαιρία!

        Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μάλλον θα προτιμήσετε τα εφήμερα φλερτ και τις εφήμερες φάσεις παρά κάτι σταθερό, παρότι εκπέμπετε γοητεία και αποκτάτε θαυμάστριες ή θαυμαστές. Άλλοι ενδέχεται να αποζητήσετε την ερωτική απομόνωση και την αφοσίωση στην εργασία ή στην απόκτηση επιπλέον χρημάτων. Παρόλα αυτά για τους περισσότερους και τις περισσότερες είναι πιθανότερο μία ερωτική φάση να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό, παρά να σας βγει μία ρομαντική γνωριμία. Θα χρειαστεί να κοντρολάρετε από την αρχή μία πιθανή τάση του άλλου να σας ελέγχει, ή την δική σας παρόρμηση να κατακυριεύσετε τον άλλο.

  Υδροχόος : Ο Βασιλιάς από τα Ραβδιά.

Ένας δυναμικός μήνας σας υποδέχεται, όπου θα χρειαστεί  να κάνετε έναν σωστό καταμερισμό ανάμεσα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας.

Όσοι εργάζεστε θα έχετε έναν αποτελεσματικό και αποδοτικό μήνα. Η καλή οργάνωση αλλά και η εργατικότητα σας, θα βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο την τύχη που θα έχετε. Αποφύγετε αψυχολόγητες κινήσεις που ενέχουν ένα μεγάλο ρίσκο και προτιμείστε τα σίγουρα βήματα, με γνώμονα την εμπειρία σας. Έτσι τα χρήματα θα ρέουν απρόσκοπτα, ενώ η ροή της δουλειάς σας θα είναι σταθερή. Μικρές καθυστερήσεις μπορούν να λυθούν, εφόσον τις δείτε με ψυχραιμία και δεν σας πιάσει πανικός. Ένας άντρας με δύναμη στον χώρο σας μπορεί να σας στηρίξει ή να σας σταθεί εμπόδιο, αναλόγως της δικής σας ή μη διπλωματίας.

Για όσους ψάχνετε να βρείτε εργασία ή θέλετε να αλλάξετε δουλειά, ενδέχεται επίσης ένας άντρας με δύναμη και κύρος να σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας. Αν είναι ο νέος εργοδότης σας, μπορεί να υπάρξει κάπως απαιτητικός. Μην μπείτε στην διαδικασία να τον κρίνετε αυστηρά ή να τον αντιπαθήσετε, γιατί θα φέρει αρκετές ευθύνες και ίσως να κάνει τον σκληρό για την επιβίωση και την ανάπτυξη της δουλειάς του, για την οποία εξάλλου θα μισθώνεστε και σεις. Στο οικονομικό κομμάτι ωστόσο θα είστε ευχαριστημένοι.

Είστε σε γάμο ή βρίσκεστε σε δεσμό; Έχετε φόρτο εργασίας; Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για τον καλό ή την καλή σας. Αποφύγετε να ποντάρετε στην αμέριστη κατανόησή του-της, η οποία καλώς ή κακώς έχει όρια. Μην λέτε συχνά τις κλισέ φράσεις του τύπου : «Τι να κάνω; Πνίγομαι στην δουλειά» ή « Είμαι κουρασμένος-η. Δεν μπορώ τώρα να σκεφτώ κάτι παραπάνω » κτλ. Προτιμείστε εκφράσεις του τύπο : « Πνίγομαι στην δουλειά, αλλά θα βρω λίγο χρόνο για να τον περάσουμε μαζί» ή « Είμαι κουρασμένος-η, όμως η παρουσία σου με ξεκουράζει». Καλό θα είναι επίσης, να μην παραμελείτε την ερωτική ζωή με το ταίρι σας. Ενδέχεται να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι δεν σας αρέσει πλέον αισθησιακά. Ελπίζοντας ότι δεν ισχύει στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο, ώστε η πολλή  εργασία να σας βολεύει ως δικαιολογία. Αναζητήστε μέσα σας τις αιτιάσεις και μην αφήσετε την σχέση σας να αποδομηθεί.

  Αν έχετε χωρίσει, αλλά θέλετε να είστε ξανά μαζί με τον ή την πρώην σας, τα πράγματα είναι αρκετά στο χέρι σας. Αρχικά βρείτε χρόνο για να «ενοχλήσετε» το πρώην ταίρι σας. Θα χαρεί, αλλά ίσως από υγιή εγωισμό να μην σας το δείξει αμέσως. Αν γίνει το ανάστροφο, δηλαδή ο ή η πρώην σας κάνει πρώτος-η κίνηση, αποφύγετε να το «παίξετε» αδιάφοροι, αλλά δείξτε ενδιαφέρον γι αυτά που έχει να σας πει. Εστιάστε τον νου σας στην κατάσταση και μην σκέφτεστε άλλα πράγματα τις καθημερινότητας, ή μην τρέχετε με το μυαλό σας στο παρελθόν ή στο μέλλον, ώστε να μην ακούτε τι σας λέει ο άλλος στο τώρα.

       Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, σας περιμένει  μάλλον μία δύσκολη συνθήκη. Έρωτας στον επαγγελματικό χώρο, τον δικό σας ή του άλλου. Ή στον κοινό χώρο και των δύο! Κάτι τέτοιο χρειάζεται εξαιρετική προσοχή, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις και περιπλέξουν τα πράγματα με επιπτώσεις στην εργασία εκάστου. Γι αυτό μην συμπεριφέρεστε ανεύθυνα, αλλά να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι θέλετε πραγματικά τον άλλο ή την άλλη. Στην περίπτωση αυτή μπορούμε να μιλάμε και για έναν τυχερό έρωτα. Διαφορετικά, εάν δώσετε  επιπόλαιες υποσχέσεις, ίσως το άλλο άτομο να πληγωθεί και να προκύψει αντί για έρωτας αντιπάθεια. Εξίσου να είστε προσεκτικοί, εάν δεχθείτε εσείς από κάποιον πελάτη, συνάδελφό ή ανώτερο σας μία αναμενόμενη ή μη ερωτική εξομολόγηση. Διερευνείστε πρώτα τις προθέσεις και την ειλικρίνειά του και κατόπιν ανταποκριθείτε.

Ιχθύς : Το Επτά από τα Πεντάκτινα.

Έρχονται τα αποτελέσματα των κόπων σας. Το μέγεθος της επιτυχίας θα εξαρτηθεί από τις κινήσεις που προηγήθηκαν. Ο μήνας αυτός συνδέει το παρελθόν με το παρόν σε έναν άρρηκτο σύνδεσμο δράσης και αντίδρασης.

  Όσοι εργάζεστε και περιμένετε προαγωγή, θα την έχετε. Για ορισμένους αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει  λίγο και να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Τούτος ο μήνας στην περίπτωση αυτή θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την τελική αξιολόγησή σας. Καλό θα είναι λοιπόν να τα δώσετε όλα, συμπεριλαμβανομένης και της διπλωματίας σας, αν χρειαστεί. Χρήματα από κέρδη ή επενδύσεις που προηγήθηκαν θα αρχίσουν να καρποφορούν. Τα οικονομικά σας θα είναι ανοδικά, αλλά ο συγκεκριμένος μήνας δεν συνίσταται για καινούριες επενδύσεις. Αν προκύψουν, θα πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι για την οικονομική σας ασφάλεια, πριν υπογράψετε.

  Ψάχνετε νέα εργασία; Αν είστε άνεργοι, το πιθανότερο είναι ή να δουλέψετε κάπου, όπου είχατε δώσει το βιογραφικό σας τους προηγούμενους μήνες, ή να επιστρέψετε σε έναν χώρο εργασίας, στον οποίο εργαζόσασταν και παλιότερα. Εάν βρείτε κάτι εντελώς καινούριο, μπορεί να ξεκινήσετε προς το τέλος του μήνα ή στις αρχές του άλλου. Οι οικονομικές σας απολαβές θα είναι τακτικές και ικανοποιητικές. Αν ήδη εργάζεστε αλλά θέλετε να αλλάξετε εργασία, αυτός ο μήνας θα αποτελέσει το μεταβατικό στάδιο από την μία δουλειά στην άλλη. Δείξτε λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε!

Στα προσωπικά σας οι έγγαμοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα χρειαστεί να προσέξετε την πίεση που μπορεί να ασκήσετε στο ταίρι σας. Αλλά να κοντρολάρετε και την πίεση που ίσως ασκεί το ταίρι σας σε εσάς. Αυτές οι συμπεριφορές δεν θα φέρουν αρμονία, ούτε θα λύσουν προβλήματα. Αν έχετε πελαγώσει, αφήστε τα πράγματα στο έλεός τους. Είναι προτιμότερο, από το να αναλάβετε μία αμφιβόλου αποτελέσματος δράση. Κυρίως μην νουθετείτε τον άλλο, απλά παρατηρήστε διακριτικά την συμπεριφορά του, ώστε να κατανοήσετε τι του συμβαίνει. Αν τα πράγματα γίνουν έτσι, πολύ σύντομα ο άνθρωπός σας θα επανέλθει και θα σας ευγνωμονεί για την διακριτικότητα και την υπομονή σας.

  Για τους-τις  χωρισμένους-ες ισχύουν λίγο πολύ αυτά που ισχύουν για τους-τις παντρεμένους-ες και τους-τις δεσμευμένους-ες. Δηλαδή η πίεση για μία επιθυμητή επανασύνδεση, ενδέχεται να φέρει περισσότερη απομάκρυνση! Υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα, απλά δεν εκδηλώθηκαν σωστά, εξαιτίας των προσωπικών επιθυμιών του καθενός. Ο άλλος έγινε κατά μία έννοια το όχημα για την ικανοποίηση των «εγωιστικών» πεποιθήσεων. Θα χρειαστεί να φύγετε από αυτήν την νοοτροπία και να σκεφτείτε συντροφικά. Αυτό θα το εισπράξει ο-η άλλος-η, και θα αντιδράσει αναλόγως, ερχόμενος-η ξανά κοντά σας. Δηλαδή κάνοντας ο καθένας σας δουλειά με τον εαυτό του, κάνει το καλύτερο για μία επιτυχημένη επανασύνδεση.

  Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες, το πιθανότερο είναι να κάνετε τελικά σχέση με ένα άτομο που ήδη φλερτάρετε. Ίσως να έχετε κάνει αρκετή υπομονή περιμένοντας τις εξελίξεις, οι οποίες έρχονται και θα είναι θετικές. Ξεκινώντας επιτέλους η σχέση προσέξτε να μην σας βγουν απωθημένα από προηγούμενη πονεμένη σχέση σας. Επίσης βάλτε τα όριά σας, χωρίς ανασφάλεια, στον άλλο, ώστε να μην γίνετε εσείς ο «σάκος του μποξ» προηγούμενων αισθηματικών απωθημένων του. Αν προσέξετε κάπως αυτά τα σημεία, η σχέση θα ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς. Ορισμένοι που ενδέχεται να γνωρίσετε ένα εντελώς καινούριο άτομο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ξαναβρεθεί σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας και η γνωριμία να είναι καρμική. Όσοι δεν πιστεύετε στην μετενσάρκωση, μπορείτε να σκεφτείτε ότι το καινούριο άτομο που θα γνωρίσετε, θα είναι απλά κάποιο άτομο που σας το στέλνει το πεπρωμένο σας για να ταρακουνήσει τα ήρεμα νερά της ζωής σας!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Νοέμβριος 2020

In category Ταρώ

Ένας μήνας, γεμάτος ανατροπές και σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας. Οι ανάδρομε ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Ο καινούργιος μήνας, θα στρώσει το κόκκινο χαλί της αγάπης, στην πλειοψηφία των ζωδ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας πέντε (5). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Οκτώβριος 2020  Μήνας Πιστότητας. Ο Οκτώβριος του 2020 έχει την αριθμητική αξία του πέ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

Η νέα εποχή εισέρχεται με τις καλύτερες συμπαντικές δυναμικές, για όλα τα ζώδια. Οι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u