Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2018


Κριός : Βασιλιάς μπαστούνι.

Ένας δημιουργικός μήνας και όχι μόνο για το ακούραστο ζώδιό σας! Κυρίως θα αναλάβετε θέσεις εξουσίας ή ευθύνης και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι θα αναλάβετε θέση προϊσταμένου σε επαγγελματικό χώρο ή ομαδάρχη σε ομάδα, σε γκρουπ ή αλλού, χωρίς να γίνετε καταπιεστικοί. Με αυτή τη λογική γίνεστε ένας αξιαγάπητος ή μία αξιαγάπητη «αρχηγός» και θα ήταν σοφό να παραμείνετε έτσι, για να είναι ευχαριστημένοι οι «υπό της αρχηγίας σας». Οι κύριοι του ζωδίου είστε στο φόρτε της γοητείας σας, που δεν μπορεί να της αντισταθεί σχεδόν καμία υποψήφια της προσοχής σας. Ο τρόπος που φλερτάρετε είναι αρκετά τίμιος και ειλικρινής, με αποτέλεσμα να αφοπλίζεται και η πιο δύσκολη υποψήφια της γοητείας σας. Από τον κανόνα δεν εξαιρείται η σύντροφος ή η σύζυγός σας! Οι κυρίες του ζωδίου από την άλλη βρίσκεστε συναισθηματικά σε μία δυναμική στιγμή μέσα στη σχέση ή στο γάμο σας, πράγμα όχι και τόσο σπάνιο για τα δικά σας δεδομένα. Ίσως χρειαστεί να στηρίξετε το σύντροφό σας και να πάρετε πρωτοβουλίες. Τις ελεύθερες γυναίκες κριούς σας περιμένει καινούρια γνωριμία με ισχυρό και πιθανόν μεγαλύτερης ηλικίας άντρα, που αφιερώνει αρκετό χρόνο στη δουλειά του. Οι ελεύθεροι άντρες κριοί θα γοητευτείτε από μια δυναμική και γεμάτη ζωντάνια γυναίκα, πιθανόν με επαγγελματική σταδιοδρομία. Αλλά ενδέχεται να χρειαστεί να γνωρίσετε σχετικά γρήγορα τον πατέρα της! Είναι μήνας που ευνοούνται τα οικονομικά, με την προϋπόθεση της εργασίας και της εργατικότητας και όχι τόσο από τον παράγοντα της τύχης.

Ταύρος : Άσσος κύπελλο.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που ξεκινούν συνήθως οι σχολές, οι νέες θεατρικές παραστάσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και άλλα πνευματικά και δημιουργικά σχήματα. Είστε από τους πρώτους που ανταμώνετε με όλα αυτά και μάλιστα στις πρώτες – πρώτες θέσεις! Σας έλκει η τέχνη, η μάθηση και ότι μπορεί να τέρψει και να αναγάγει τη ψυχή σας. Όσοι είστε ζευγάρι απολαμβάνετε μαζί την πνευματικότητα και την κουλτούρα της εποχής και του τόπου σας. Ενώ εάν δεν έχετε ακόμη επισημοποιήσει τη σχέση σας, ονειρεύεστε ένα γάμο σε κάποιο εξωκλήσι, με μινιμαλιστικά στοιχεία και κουμπάρο ή κουμπάρα το ποιό ψαγμένο άτομο που γνωρίζετε! Οι παντρεμένοι έρχεστε πολύ κοντά με τον ή την σύζυγό σας και μοιράζεστε τρυφερές στιγμές, αλλά και όμορφες αναμνήσεις του έγγαμου βίου σας. Είστε πιστοί και αφοσιωμένοι στο ταίρι σας. Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου θα «αποπλανήσετε» έναν πνευματικό άντρα, που για τη γοητεία και τον ερωτισμό σας, θα αφήσει τα πνευματικά του ερεθίσματα και θα τρέξει πίσω σας. Όσο για τους ελεύθερους κυρίους ταύρους, μία γυναίκα με καλλιτεχνική φύση και πιθανόν καλλιτεχνικό επάγγελμα θα γίνει η μούσα, που θα σκλαβώσει την καρδιά και το μυαλό σας. Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν πολύ καλά και όσοι ψάχνετε για εργασία, θα βρείτε οπωσδήποτε κάτι  που θα σας ταιριάζει. Στα οικονομικά διανύετε μια καλή έως πολύ καλή περίοδο και μπορείτε να αγοράσετε ένα λαχείο, εφόσον σας ευνοεί και η τύχη.

Δίδυμοι : Ο Διάβολος.

Προσέξτε αυτό το μήνα την προσκόλλησή σας στα χρήματα και τα υλικά αποκτήματα. Έχετε μια τάση να διεκδικείτε διακαώς αυτά που σας ανήκουν ή που πιστεύετε ότι σας ανήκουν, με κίνδυνο να έρθετε σε ανταγωνισμό και ρήξη  με αγαπημένα πρόσωπα. Αξίζει άραγε τον κόπο; Αν βρίσκεστε σε γάμο ή δεσμό, υπάρχει μια τάση από τη μεριά σας ή από την μεριά του ή της συντρόφου σας για «εκμετάλλευση», είτε οικονομική είτε σεξουαλική! Καθότι δεν δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ερωτική διάθεση ο καθένας του αλλουνού, αλλά σας απασχολεί περισσότερο η προσωπική σας ευχαρίστηση. Σε αυτήν την περίπτωση  διεκδικήστε αυτό που θέλετε με τρυφερό τρόπο, και στην ανάγκη  παραιτηθείτε προσωρινά από τις τολμηρές επιθυμίες σας, προκειμένου να δείξετε στο ταίρι σας ότι σας νοιάζει η διάθεσή του! Έτσι του δίνετε και χρόνο για να του λείψετε. Αν είστε ελεύθερη γυναίκα, υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε έναν ακαταμάχητα γοητευτικό άντρα! Θα πρέπει όμως από την αρχή να θέσετε κάποια όρια. Το άτομο αυτό μπορεί να κυριαρχήσει στην καρδιά και στο μυαλό σας, ώστε να καταστείτε ανήμπορη να αντισταθείτε, ακόμα κι αν σας ζητήσει πράγματα, που δεν σας ταιριάζουν. Αντίστοιχος «κίνδυνος» υπάρχει για τους ελεύθερους και όχι μόνο άντρες του ζωδίου. Δηλαδή να αφεθείτε στη δύναμη μιας εγωιστικής και με ισχυρή θέληση γυναίκας, που ωστόσο μπορεί να «εξαφανίσει» την προσωπικότητά σας, αν δεν βάλετε όρια. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι σε καλό δρόμο. Φροντίστε πλάι – πλάι στην επαγγελματική και οικονομική επιτυχία να συμβαδίζει και η συμπόνια για το διπλανό σας, που μπορεί να βρίσκεται σε πιο αδύναμη θέση από τη δική σας.

Καρκίνος : Ο Πύργος.

Αν είχατε εναποθέσει όλες σας τις ελπίδες κι όλα σας τα όνειρα στα εξωτερικά αποκτήματα και στην κοινωνική αναγνώριση, τότε ίσως περάσετε μία δοκιμασία. Αν μαζί με την εξωτερική αναγνώριση κι επιτυχία, είχατε δουλέψει με τον εαυτό σας και είχατε δει τα λάθη σας, τότε η επιρροή αυτής της δύσκολης κάρτας Ταρώ δεν θα σας αγγίξει ιδιαίτερα. Κάτι «κλυδωνίζεται» με τρόπο που αφήνει μια αγωνία αλλά κι ένα πνευματικό «δώρο». Δυστυχώς αυτός ο «κλυδωνισμός» έρχεται σαν αποτέλεσμα προηγούμενης αλαζονικής συμπεριφοράς. Αγνοήσατε άραγε κάποιον άνθρωπο, αφαιρώντας του την τιμή που του άξιζε; Δείξατε ίσως  αγνωμοσύνη, χωρίς να κάνετε την αυτοκριτική σας; Τότε ο «πύργος» σας ταρακουνιέται, για να σας θυμίσει τον πνευματικό εαυτό σας.  Διαφορετικά, αν δεν έχει υπάρξει προηγούμενη αλαζονική στάση, η κάρτα αυτή θα φέρει μόνο μια  αλλαγή, που θα επαναπροσδιορίσει την ενέργειά σας!  Στα επαγγελματικά ίσως δείτε ότι δεν τραβάει  άλλο μία δύσκολη κατάσταση, και πιθανόν να χρειαστεί να δοθεί ένα τέλος. Όμως κάθε τέλος το ακολουθεί μία νέα αρχή!  Όσοι βρίσκεστε σε γάμο ή σε δεσμό κινδυνεύετε από συχνούς καυγάδες και μη εποικοδομητικό ανταγωνισμό, που σας κάνει αντιπάλους. Χρειάζεται να κάνετε υποχωρήσεις για την ηρεμία της σχέσης σας. Δείξτε καλή θέληση και μιλάτε  με  τρόπο, που θα θέλατε και σε σας να μιλούν, μέχρι τουλάχιστον να περάσει η δοκιμασία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μπορεί να ξεκινήσετε καινούρια γνωριμία, που θα αρχίσει με καυγά και αρχική αντιπάθεια, η οποία θα εξελιχθεί σε ερωτική έλξη! Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε φάση μεταιχμίου με εποικοδομητική εξέλιξη για σας, σε κάθε περίπτωση.  Όσοι αναζητάτε εργασία, ίσως βρεθείτε σε έναν χώρο που υφίσταται σημαντικές ανακατατάξεις. Στα οικονομικά χρειάζεται προσοχή! Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις ή συμβουλευτείτε έναν ειδικό στα χρηματοοικονομικά. Έχετε το νου σας στα προσωπικά αντικείμενά σας, όταν βρίσκεστε σε συνωστισμό!

Λέων : Οκτώ κύπελλο.

Όσοι από σας βασανίζετε το μυαλό σας γύρω από μία κουρασμένη σχέση, αν θα πρέπει να την διατηρήσετε ή να την τελειώσετε, περισσότερο η απόφασή σας πρόκειται να γύρει προς την επιλογή του τέλους. Η διάθεσή σας κυμαίνεται ανάμεσα στη θλίψη, για κάτι που τελειώνει, και στην ανακούφιση, για κάτι που δεν προχωρούσε άλλο κι έπρεπε να τελειώσει. Όπως τα κιτρινισμένα φύλλα των δέντρων τον Οκτώβριο πέφτουν από τα κλαδιά, αλλά γίνονται λίπασμα για τη γη, έτσι και η σχέση που αφήνετε θα γίνει η «πνευματική τροφή» για την καινούργια σχέση που θα έρθει. Έχετε βιώσει στιγμές και συναισθήματα, που σας καθιστούν αρκετά έμπειρους, ώστε να ξέρετε τι θέλετε στην προσωπική σας ζωή για το μέλλον. Οι δεσμευμένοι που τα πηγαίνετε καλά, κάνετε τώρα έναν απολογισμό του γάμου ή του δεσμού σας και ανανεώνετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου ξαναβρίσκεστε με άτομο από το παρελθόν. Δύο ισχυρές δυνάμεις μέσα σας τραβούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, να διεκδικήσετε ξανά το παρελθόν ή να απελευθερωθείτε από αυτό οριστικά. Η απόφασή σας θα καθορίσει το συναισθηματικό σας μέλλον. Είναι καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας και υπάρχει άνοδος είτε είστε εργοδότες είτε εργάζεστε ως υπάλληλοι. Το οικονομικό επίσης βρίσκεται σε ανοδική πορεία και μερικές φορές δημιουργείτε μια ερωτική «σχέση» με το χρήμα. Καλό θα ήταν να διατηρήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στον υλικό και στον πνευματικό πλούτο.

Παρθένος : Η Σελήνη.

Για το δικό σας ζώδιο ο σκιερός μήνας Οκτώβριος θα μοιάζει σαν  ταινία της κατηγορίας film noir. Ίντριγκες με συναισθηματικά ή ερωτικά κίνητρα, μία δόση σασπένς και κυνικές συμπεριφορές θα πρωταγωνιστήσουν! Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο νιώθετε την απειλή ενός τρίτου προσώπου, που πιθανόν αναδύεται από το παρελθόν του ή της συντρόφου σας. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ή η φαντασία σας παίζει ένα αγχωτικό παιχνίδι ζήλιας; Θέλει πολύ προσοχή, πριν βγάλετε το πόρισμά σας! Το ταίρι σας αντιλαμβάνεται την ανασφάλεια που σας διακατέχει και συμπεριφέρεται αναλόγως της ενοχής ή της αθωότητάς του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου νιώθετε ότι κάποιος θαυμαστής σας, σας παρακολουθεί ψάχνοντας την κατάλληλη ευκαιρία να σας μιλήσει. Κάποιοι ενδέχεται να δεχτείτε κλήσεις με απόκρυψη αριθμού, όπου αντί για ομιλία θα ακούτε ένα ερωτικό τραγούδι, ως υπονοούμενο ενός κρυφού θαυμαστή ή μίας κρυφής θαυμάστριας. Αντιμετωπίζετε με καχυποψία τους ανθρώπους και αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός ή αυτή που σας παίζει το κρυφτούλι, μέχρι να φανερωθεί. Μία παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στον επαγγελματικό σας χώρο. Ένας ή μία συνάδελφος παίζει διπλό παιχνίδι εις βάρος σας. Μπροστά σας παριστάνει τον καλό ή την καλή και πίσω σας επιδιώκει να σας μειώσει. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας και κρατήστε στωική στάση, όταν τον ανακαλύψετε. Όσοι ψάχνετε εργασία, πιθανόν να μπείτε σε έναν χώρο, όπου χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις με τους άλλους. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά ή σε ανοδική πορεία. Χρειάζεται ωστόσο να προσέχετε για πιθανή εξαπάτηση.

Ζυγός : Δέκα κύπελλο.

Ο κατεξοχήν γενέθλιος μήνας σας, γιατί είναι και ο Σεπτέμβριος εν μέρει, σας φέρνει την ενέργεια της ένωσης. Οικογενειακοί δεσμοί, επαγγελματικές σχέσεις, φιλίες, που ίσως είχαν χαλαρώσει, επαναπροσδιορίζονται με θετικό πρόσημο. Η ένωση για σας, που είναι μία σημαντική έννοια στη ζωή σας, φέρνει την ευτυχία για τον ρομαντικό μήνα Οκτώβριο. Χαλαρώνετε και αφήνεστε με μία γλυκιά παραίτηση στην αγκαλιά του ή της συντρόφου σας. Ζείτε με το ταίρι σας στιγμές γεμάτες γλύκα, συνοδευόμενες από ζεστά ροφήματα με κρέμα ή κανέλα ή τις πιο βραδινές ώρες με ένα ποτήρι αρωματικό ή ημίγλυκο κρασί. Συναντιέστε με φίλους και μοιράζεστε μαζί τους ενδιαφέρουσες συζητήσεις με δόσεις χιούμορ. Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου γνωρίζετε έναν άντρα σε χώρο όπως μια έκθεση ανθέων, μια φθινοπωρινή έκθεση βιβλίου, κάποιο μουσείο λαογραφικής τέχνης κτλ. Έναν άντρα με ευγενικό χαρακτήρα, ονειροπόλο αλλά και αποφασιστικό ταυτόχρονα, με την επιθυμία να σας γνωρίσει καλύτερα. Οι ελεύθεροι κύριοι συναντάται μια γυναίκα χαμηλών τόνων με λεπτό χαρακτήρα και προσωπικότητα που θα μπορούσε να εκφραστεί με την έννοια της ήρεμης δύναμης. Στον επαγγελματικό χώρο επικρατεί πνεύμα συνεργασίας. Όσοι αναζητάτε εργασία θα σταθείτε αρκετά τυχεροί, καθώς κάτι που εμφανίζεται έχει πολλές πιθανότητες να μείνει για πολύ καιρό στη ζωή σας, δίνοντάς τέλος στην αγωνία για την εύρεση εργασίας. Τα οικονομικά βρίσκονται σε καλή μοίρα και δέχεστε υποστήριξη από ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος.

Σκορπιός : Δύο κύπελλο.

Όσοι έχετε μακροχρόνιο δεσμό αποφασίζετε να τον επισημοποιήσετε, έστω και με αρραβώνα. Επίσης μπορεί να συγκατοικήσετε. Ο Οκτώβριος γενικότερα φέρνει για σας συναισθηματική ολοκλήρωση και αποφάσεις που εξελίσσουν τη σχέση σας. Χρειάζεται όμως να δείξετε και υπομονή στην αρχή των αλλαγών, κάτι σαν να λέμε περίοδος προσαρμογής. Όσοι βρίσκεστε σε γάμο κάνετε κινήσεις για να ανανεώσετε την σχέση με τον ή την σύζυγο, θα πρέπει ωστόσο αυτό να γίνει με παρατηρητικότητα για τις αντιδράσεις της άλλης μεριάς. Έτσι θα αποφύγετε τη δυσάρεστη εξέλιξη να εκλάβει ως πίεση ο ή η σύζυγός σας τις φιλότιμες κινήσεις σας. Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου γνωρίζετε έναν γοητευτικό άντρα, με κοινωνική θέση, παθιασμένο, που σχετικά γρήγορα θα επιχειρήσει να σας «αποπλανήσει» ερωτικά. Ενώ οι ελεύθεροι κύριοι Σκορπιοί, πρόκειται να θαμπωθείτε από την λάμψη μίας σαγηνευτικής γυναίκας. Θα τη διεκδικήσετε αρκετά, μέχρι να αποφασίσει να δεχτεί να πάτε για καφέ. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και τουλάχιστον ειλικρινείς μαζί  της. Στον επαγγελματικό τομέα δημιουργείται ένα ωραίο ζεστό κλήμα στο χώρο της εργασίας, ή παραμένει έτσι, αν ήδη υπήρχε. Όσοι αναζητάτε εργασία θα σταθείτε τυχεροί. Μία εργασία, που θα βρείτε, πιθανόν από συγγενικό ή πολύ στενό πρόσωπο, θα σας αρέσει αρκετά. Τα οικονομικά είναι σταθερά και ικανοποιητικά. Ο μήνας φέρνει περισσότερο εξελίξεις στα συναισθηματικά.

Τοξότης : Ο Κόσμος.

Αν είχατε βρεθεί σε σύγχυση και ήσασταν μπερδεμένοι μέσα σας για απλά ή  περίπλοκα θέματα, ο Οκτώβριος φέρνει ως επί το πλείστον εσωτερική γαλήνη. Το μπερδεμένο κουβάρι ξετυλίγεται και βασικά ανακτάτε την εσωτερική σας ηρεμία, που είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος της ευτυχίας. Αφήνετε πίσω τον απόηχο της εσωτερικής σας μάχης και με ένα χαμόγελο βαδίζετε στην καθημερινή ζωή. Στα ζευγάρια που βρίσκονται σε δεσμό ή σε γάμο, μετά από δοκιμασία έρχεται τώρα η αποδοχή του ενός προς τον άλλο, με την ικανοποίηση στους περισσότερους ότι η ταραχή είχε αίσιο τέλος! Όσοι είστε μόνοι θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία σε μέρος με κόσμο. Ίσως μιλάμε για κεραυνοβόλο έρωτα. Από τη στιγμή που θα ενωθούν οι ματιές σας, μια κρυφή υπόσχεση θα υπονοηθεί μεταξύ εσάς και του άλλου προσώπου. Πιθανόν η εξέλιξη της γνωριμίας να γίνει με γρήγορους ρυθμούς, λόγω της ισχυρής έλξης. Αλλά θα είναι εγγύηση για το μέλλον της γνωριμίας να διατηρηθεί ένα καλό επίπεδο συμπεριφοράς, και να μη χαλαρώσετε πολύ μετά τους δύο ή τρεις πρώτους μήνες. Στα επαγγελματικά ανοίγονται ευκαιρίες κι έχετε επιλογές. Ευνοούνται οι δουλειές που έχουν να κάνουν με κόσμο. Πιθανόν να είναι ευεργετική μία γυναικεία παρουσία με γνώση και επαγγελματική εμπειρία. Για όσους αναζητάτε εργασία θα σας προωθήσει μια γυναίκα σε κάτι που σας ταιριάζει. Τα οικονομικά είναι σε καλή μοίρα και ευνοείστε από την τύχη. Επίσης ευνοούνται επαγγελματικά ή άλλου είδους ταξίδια και μετακινήσεις.

Αιγόκερως : Τέσσερα πεντάκτινο.

Η σε γενικές γραμμές καλή οικονομική κατάσταση που βρίσκεστε, συνεχίζεται. Ακόμα και κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες που σας απασχολούν, τακτοποιούνται. Παρόλα αυτά παραμένετε κάπως διστακτικοί για νέα ανοίγματα ή τολμηρές επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις. Καλό θα είναι να ακολουθείτε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας. Εάν βρίσκεστε σε επαγγελματικό χώρο με πολλούς εργαζόμενους, θα συντονιστούν κάποια meetings με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό της εργασίας και την ενημέρωση. Ο χρόνος σας στρέφεται γύρο από τη δουλειά, και το μυαλό σας το απασχολούν ως επί το πλείστον τα οικονομικά ζητήματα. Όσοι βρίσκεστε σε γάμο ή σε συγκατοίκηση μεταφέρετε αυτήν την διάθεση και στο σπίτι, συζητώντας αρκετά για τη δουλειά και το οικονομικό. Ο ή η σύντροφό σας καταλαβαίνει ωστόσο ότι νοιάζεστε για την ασφάλεια και την ευημερία του σπιτιού σας και δεν διαμαρτύρεται. Θα ήταν καλό παρόλα αυτά να μην αφήσετε να ατονήσει η ερωτική σας ζωή, βάζοντάς την σε δεύτερη μοίρα. Αν κάποιοι ψάχνετε για εργασία, θα σταθείτε τυχεροί γιατί θα βρείτε κάτι με καλές αμοιβές. Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου γνωρίζεστε με έναν γοητευτικό άντρα, που φέρει τον αέρα επιτυχημένου επαγγελματία. Ενώ του αρέσει να μιλάει για τη δουλειά του. Ενώ οι ελεύθεροι κύριοι γνωρίζετε μία γυναίκα, που ξέρει να εκτιμήσει την μανία σας για άνοδο κι επιτυχία. Ενώ πιθανόν να σας θαυμάσει για αυτό.

Υδροχόος : Ο Ιεροφάντης.

Ένας πνευματικός άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα, θα παίξει ρόλο στη ζωή σας, δίνοντάς σας έμπνευση ή σωστές συμβουλές.  Ακόμη αυτός ο άνθρωπος μπορεί να σας κάνει να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας, και να σας μάθει να ακούτε την φωνή της ψυχής σας. Η γνησιότητα αυτού του ανθρώπου θα φανεί από το γεγονός ότι σας βοηθάει να συμφιλιωθείτε και να γνωριστείτε με τον εαυτό σας και όχι να αποξενωθείτε από αυτόν. Δεν είναι ένας «κήρυκας» αλλά ένας «δάσκαλος» ή μία «δασκάλα». Ο μήνας σας φέρνει πιο κοντά σε πνευματικές αλήθειες, που τόσο η ψυχή σας χρειάζεται για να δυναμώσει απέναντι στις αντιξοότητες της ζωής. Μήπως ήρθε η ώρα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να προσευχηθείτε;! Αναζητάτε ως επί το πλείστον την ησυχία και δεν σας αρέσει να βρίσκεστε με πολύ κόσμο, αλλά με την αγαπημένη σας παρέα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι έγγαμοι και οι δεσμευμένοι περνάτε μια ήρεμη περίοδο κατανόησης και συμφιλίωσης. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να έρθετε κοντά με τον ή την σύντροφό σας και να περάσετε μαζί  ποιοτικό χρόνο. Οι ελεύθερες κυρίες του ζωδίου θα γνωρίσετε έναν γοητευτικό, μεγαλύτερης ηλικίας και έξυπνο άντρα, που θα σας αφοπλίσει με το ευφυές μυαλό του και τους ευγενικούς του τρόπους. Οι ελεύθεροι κύριοι θα εντυπωσιαστείτε από μία γυναίκα με πνευματικά ενδιαφέροντα και πεποιθήσεις, που πιθανόν θα έχει πιο κλασικές αντιλήψεις για τη σχέση άντρα – γυναίκας. Τα οικονομικά δεν αποτελούν την προτεραιότητά σας αυτό το μήνα. Ωστόσο είναι καλά και σταθερά. Θα σας υποστηρίξει πιθανόν άτομο του περιβάλλοντός σας, που έχει οικονομική ευρωστία.

Ιχθύς : Οι Εραστές.

Η ιστορία της Μαργαρίτας Γκοτιέ, της γνωστής κυρίας με τις καμέλιες, και του Αρμάνδο Ντυβάλ «ξαναγράφεται» με αίσιο τέλος (happy end) στις σελίδες του προσωπικού σας βιβλίου, για το ρομαντικό μήνα Οκτώβριο! Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα άτομο, που φέρει ένα «ταραγμένο» και «θολό» παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα μία «γαλήνια» και  «φωτεινή» ψυχή. Στο πρόσωπό σας θα βρει το αληθινό νόημα της αγάπης! Το άτομο αυτό είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, θα βρει στην αγκαλιά σας την δύναμη να πιστέψει στο θαύμα της αγάπης. Για όσους βρίσκεστε σε γάμο ή δεσμό έρχεστε πολύ κοντά και δίνετε χρόνο και χώρο στη σχέση σας. Η αγάπη γίνεται αυτόν τον μήνα ο τρόπος που λειτουργείτε απέναντι στους άλλους. Παρόλα αυτά ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια σε άτομα, που πιθανόν θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν αυτήν την διάθεσή σας, είτε ερωτικά είτε οικονομικά. Έτσι θα αποφύγετε και τον πειρασμό κάποιο τρίτο άτομο να εισέλθει στη ζωή σας, ενώ ήδη βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, που διάγει μία καλή περίοδο. Τα επαγγελματικά σας είναι σταθερά και καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας, γιατί έχετε την τάση να είστε αφηρημένοι. Όταν τελειώνετε τη δουλειά σας, έχετε όλο το χρόνο να αφεθείτε στο ρομαντικό «κονσέρτο», που παίζει για σας αυτός ο Οκτώβριος. Αν ψάχνετε για εργασία, θα βρεθείτε σε χώρο με όχι πολύ υψηλά οικονομικά, αλλά με πολύ φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Το οικονομικό γενικά είναι καλό, αν και ο πραγματικός πλούτος για σας έρχεται στο συναισθηματικό σας «ταμείο»!

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u