Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2019


Κριός : Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα.

Ένας πρακτικός μήνας σας περιμένει, στον οποίο θα λυθούν προβλήματα πρακτικής φύσης. Δεν αποκλείεται και τα συναισθηματικά σας να τα λύσετε με την μαθηματική λογική! Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε επαγγελματική αβεβαιότητα, ακόμη κι αν εργάζεστε, θα δείτε να σταθεροποιείται η θέση σας. Σ’ αυτό έχει παίξει ρόλο και η δική σας προσπάθεια να πετύχετε τους στόχους σας. Εκείνοι που δεν εξαρτάστε από κάποιον προϊστάμενο, γιατί είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, θα αρχίσετε ξεκάθαρα να αγρεύετε τους καρπούς των προηγούμενων θυσιών και κόπων σας. Η εργασία σας θα ανέβει και θα εδραιώσετε ένα πιστό πελατολόγιο! Ταυτόχρονα τα κέρδη και τα εισοδήματά σας θα πάρουν μία σαφή ανοδική πορεία. Μέσα σ’ αυτόν τον επαγγελματικό οργασμό, διαχειριστείτε με προσοχή  πιθανές επενδύσεις, που «ψήνεστε» να κάνετε. Ορισμένοι θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πιθανή εμμονή σας να καταστρώνετε σχέδια, χωρίς να περνάτε στην υλοποίησή τους. Βάλτε γερές βάσεις σε ότι κάνετε, γιατί σας ευνοεί η στιγμή, ώστε να μεγαλουργήσετε.

Είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη; Κι αναρωτιέστε για το ερωτικό μέλλον σας; Θα χρειαστεί μάλλον να απελευθερωθείτε από πιθανές ψευδαισθήσεις  και να δείτε την πραγματικότητα με τα μάτια της λογικής. Αυτό, στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής σας, μπορεί να λειτουργήσει, ώστε να γίνεται ζευγάρι με το κατάλληλο άτομο. Για τους περισσότερους και τις περισσότερες αυτό το άτομο είναι μία γυναίκα ή ένας άντρα που ή θα σας συνδέουν μαζί της-του πρακτικά οφέλη ή που θα έχει ένα καλό οικονομικό-κοινωνικό status. Αν ποντάρετε μόνο στο συναίσθημα και στον ρομαντισμό, πράγματα όντος πολύ όμορφα, ενδέχεται για τη συγκεκριμένη φάση που περνάτε, αυτό να σας αδρανοποιήσει και οι κινήσεις σας προς το άλλο άτομο να είναι υποτονικές. Δεν είναι κακό να γνωρίζετε τι θέλετε και να το διεκδικείτε. Αντιθέτως οι πειραματισμοί σας στα συναισθηματικά θέματα ίσως πληγώσουν ανθρώπους.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα περάσετε μία δημιουργική περίοδο, στην οποία θα σας ενώνουν οι υποχρεώσεις σας, που θα τις διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Καλό θα είναι να βρίσκετε ταυτόχρονα λίγο χρόνο για τη σχέση σας, δηλαδή ο ένας για τον άλλο. Στο τηλέφωνο, παραδείγματος χάριν, μπορείτε, αντί να ρωτάτε στεγνά : «Πήγες εκεί;» ή «Έκανες αυτό ή εκείνο;», να λέτε : «Πήγες εκεί; Σε ακούω προβληματισμένο-η, αντιμετώπισες κάποιο εμπόδιο;» ή «Έκανες αυτό ή εκείνο; Μου ακούγεσαι ευχαριστημένος-η! Πήγαν όλα καλά;»

Όσοι βρίσκεστε προς αναζήτηση εργασίας, είναι πιθανόν να βρείτε δουλειά μέσω μίας ισχυρής γυναίκας ή σε χώρο με αρκετές εργαζόμενες γυναίκες. Αυτό που θα έχει πολύ ενδιαφέρον, θα είναι οι καλές σας αποδοχές. Επίσης θα προτείναμε, με τη φαντασία σας, να φτιάξετε ένα πλάνο για το μέλλον σας στον συγκεκριμένο χώρο, ώστε, εφόσον σας ενδιαφέρει, να κάνετε σωστά και μελετημένα βήματα για την εδραίωσή σας εκεί. Όσοι θα ασχοληθείτε με τεχνοκρατικά και χρηματοοικονομικά επαγγέλματα, θα ευνοηθείτε ιδιαιτέρως. Θα σας κάνει καλό να μην σταματάτε να διαβάζετε και να ενημερώνεστε πάνω στο αντικείμενό σας.

Ταύρος : Το Πέντε από τα Ξίφη.

Ίσως αυτόν το μήνα ήρθε η ώρα να δείξετε το ανάστημά σας. Αν έχετε αντιμετωπίσει στο χώρο εργασίας σας έντονο ανταγωνισμό, που μπορεί να οφείλεται στο ότι κάποιος ή κάποιοι σας ζηλεύουν, τώρα θα αναδείξετε την αξία σας, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Μην νιώθετε ενοχές επειδή είστε καλοί στη δουλειά σας. Απλά αναρωτηθείτε μήπως, χωρίς να το καταλάβετε, προκαλέσατε με τη στάση σας την σύγκριση με το άτομό σας. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αλλάξτε συμπεριφορά, ώστε να μην ευθύνεστε εσείς για την ζήλεια των άλλων. Αν δεν έχετε προκαλέσει κάτι τέτοιο, απλά συνεχίστε αυτό που κάνετε, και μείνετε διακριτικά σε απόσταση από τα άτομα που σας ανταγωνίζονται. Λίγο παρακάτω θα διαπιστώσουν ότι δεν μπαίνετε στη λογική τους και θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

  Η εργασία σας αυτή καθ’ αυτή θα πάει πολύ καλά. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν. Καλό θα είναι, αν νιώσετε ότι στη δουλειά σας, σας γίνετε μία μικρή αδικία ως προς τα οικονομικά, να μην φέρεται τα πάνω-κάτω. Πείτε το με ταπεινότητα κι αν δεν εισακουστείτε, κατά τη γνώμη μας, είναι προτιμότερο να το προσπεράσετε, παρά να δημιουργήσετε μεγάλη αναστάτωση. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας κοστίσει τελικά περισσότερο!

  Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, ενδέχεται να είστε υποψήφιοι για μία καλή θέση, για την οποία θα υπάρχει ανταγωνισμός. Παρόλα αυτά, για όσους δεν την κατακτήσετε, ο μήνας θα είναι και πάλι γενναιόδωρος μαζί σας. Θα υπάρξει ξεκάθαρα εναλλακτική λύση, αρκετά ενδιαφέρουσα. Είναι πιθανόν στην αρχή να χρειαστεί να υπογράψετε κάποια σύμβαση κι αργότερα να περάσετε σε μονιμότητα. Δείξτε αυτοπεποίθηση, και εμπιστευτείτε το σύμπαν! Έτσι θα αποφύγετε να βγάλετε ένα προφίλ άγχους και ανασφάλειας.

Στον αισθηματικό σας τομέα οι παντρεμένοι-ες κι οι δεσμευμένοι-ες ίσως χρειαστεί να προσέξετε την επιρροή ενός τρίτου ατόμου στον γάμο ή στον δεσμό σας. Δεν αναφερόμαστε σε παράλληλη σχέση, αλλά σε πρόσωπο από το περιβάλλον σας. Βέβαια μην αποκλείετε την περίπτωση να υποβόσκει από την μεριά του προσώπου αυτού ερωτικό ενδιαφέρον! Αν ωστόσο μιλάμε για συγγενικό άτομο, ενδέχεται κρυφά να ζηλεύει την ευτυχία σας, πιθανόν γιατί το ίδιο αισθάνεται άτυχο. Αυτό διορθώνεται με το να ασχοληθείτε μαζί του λίγο παραπάνω. Αν το εκτιμήσει, τα πράγματα θα ηρεμίσουν. Αν όχι, τότε μπορεί να είναι ένα άτομο, που θέλει να παίρνει αλλά όχι να δίνει. Κάτι τέτοιο θα το οδηγήσει σε πιθανή απομόνωση στη ζωή του!

  Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ως ζευγάρι, αυτά ενδέχεται να οφείλονται σε συνεχόμενα μικρά ή μεγαλύτερα ψέματα, που λέγονται μεταξύ σας. Πιθανόν ό ένας να κάνει τον άλλο να νιώθει ότι τον εξαπατά. Εάν διορθωθεί αυτό, θα επέλθει η ηρεμία. Καλύτερα ωστόσο να ξεκινήσετε με μικρές αλήθειες, πρακτικού επιπέδου, όπως : «Πέρασες ωραία εχθές με τους φίλους μου;» ή «Θέλεις να βγούμε; Ή να κάτσουμε μέσα;». Ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγαλόστομες αλήθειες του τύπου : « Με αγαπάς αληθινά;» ή «Πόσο με αγαπάς;».

        Όσοι κι όσες περνάτε έναν χωρισμό κι αναρωτιέστε εάν θα τα ξαναβρείτε, μπορεί να εμπλακείτε σε διαφωνίες και εντάσεις με τον-την πρώην σας, αλλά τελικά θα ξανασμίξετε. Για να βοηθήσετε την κατάσταση, φροντίστε αυτές οι εντάσεις να μην φτάσουν σε επίπεδο μάχης, αλλά να έχουν μία βάση λογικής αυτά που λέτε, όπως κι ένα όριο ο τόνος της φωνής σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία, πιθανόν με άτομο που θέλει να απελευθερωθεί από μία προηγούμενη σχέση ή γάμο. Αν το άτομο σας ενδιαφέρει πραγματικά, μην το «καταδικάσετε» για το παρελθόν του. Δεν ξέρετε στα αλήθεια ποιος ή ποια θα σας οδηγήσει στην ευτυχία! Αυτό που ωστόσο δεν θα διαπραγματευτείτε, για να μπουν από την αρχή οι σωστές βάσεις, είναι η ειλικρίνεια, τόσο από τον εαυτό σας, όσο κι από τον άλλο.

   Δίδυμοι : Το Άρμα.

Η κίνηση και η εξέλιξη θα χαρακτηρίσουν αυτόν το μήνα το ζώδιό σας. Κι όπως ένας καλός οδηγός πάει στον προορισμό του με επιτυχία, όταν είναι προσεκτικός , έτσι κι εσείς, εάν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, θα φτάσετε θριαμβευτικά στον ή στους προορισμούς σας. Στα επαγγελματικά σας θα ανεβάσετε την παραγωγή σας και θα κερδίσετε πελάτες, εφόσον όμως εργαστείτε με μεράκι και όρεξη. Δεν σας χαρίζεται κάτι, αλλά αν δουλέψετε, δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας. Τα ίδια ισχύουν κατά αντιστοιχία για όσους θέλετε να πάρετε προαγωγή.  Ευνοείστε επίσης όσοι ταξιδεύετε λόγω της εργασίας σας. Ακόμη, θα κάνετε μία πετυχημένη μετακόμιση σε νέο επαγγελματικό χώρο, όσοι το επιθυμείτε, για την καλύτερη απόδοση της δουλειά σας.

  Στα οικονομικά σας προβλέπεται αύξηση, αλλά και επιπλέον κέρδη λόγω του επαγγελματισμού σας. Μία τάση σας να επενδύετε τα χρήματά σας, ίσως χρειαστεί να μετριαστεί, ώστε να κρατάτε λεφτά για τις προσωπικές και τρέχουσες ανάγκες σας. Αν αντιμετωπίσετε μικρές καθυστερήσεις στις πληρωμές σας, μην αγχωθείτε. Θα διαπιστώσετε πως το κάθε εμπόδιο είναι για καλό!

Αν θέλετε να βρείτε δουλειά, αυτός ο μήνας θα σας ανοίξει μία εκπληκτική πόρτα! Οτιδήποτε και να βρείτε θα είναι τουλάχιστον ανώτερο του μετρίου. Αυτό που θα χρειαστείτε απαραιτήτως είναι να πιστέψετε στην καλή σας τύχη και να φανείτε αντάξιοί της. Μην κάνετε κακοτεχνίες ή τσαπατσουλιές, επειδή όλα θα σας πάνε καλά, και από ενθουσιασμό χάσετε την λεπτομέρεια και τον επαγγελματισμό σας. Οι αποδοχές σας στην νέα σας δουλειά θα είναι πολύ καλές. Όσοι θέλετε να κάνετε καριέρα σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με ταξίδια και μεταφορικά μέσα, θα έχετε μία  ευκαιρία για δυναμικό ξεκίνημα.

        Ως προς τα αισθηματικά σας, οι αδέσμευτοι κι οι αδέσμευτες, αλλά ταυτόχρονα ερωτευμένοι κι ερωτευμένες, ήρθε η ώρα να κατακτήσετε το άτομο που θέλετε από καιρό! Διατηρείστε ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας και μετά το ξεκίνημα της σχέσης. Μην ξεχνάτε ότι η σχέση απομυθοποιεί ορισμένα πράγματα για τον άλλο. Κατά πόσο θα είστε ρεαλιστές πάνω σ’ αυτό; Ο επόμενος στόχος μετά την κατάκτηση, θα είναι η σταθεροποίηση αυτής της σχέσης.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα περάσετε μια όμορφη περίοδο και θα χαρείτε μαζί για τις επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες εκάστου. Κάποια ζευγάρια ενδέχεται να μετακομίσετε για καλό σκοπό, όπως μία δυνατή επαγγελματική ευκαιρία σε άλλον τόπο. Άλλοι ίσως να έχετε την δυνατότητα να κάνετε μαζί επαγγελματικά ταξίδια! Δώστε λίγη προσοχή στην παγίδα να ταυτίσετε την αγάπη σας με τις επιτυχίες σας. Εννοώντας η αξία ή μη του-της συντρόφου σας, να κρίνεται από το πόσο καλά τα πάει με τα κοινά σας θέματα. Κρίνετε δίκαια πότε ο ή η σύντροφός σας έχει κάνει λάθος εξαιτίας του ανθρώπινου παράγοντα και πότε από αδιαφορία ή υπερβολική ανεμελιά. Μην τα βάζετε όλα σε ένα σακί.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες θα βρεθείτε μπροστά σε μία δυναμική ευκαιρία για επανασύνδεση και σε μία ελκυστική νέα γνωριμία. Αναρωτηθείτε μέσα σας κατά πόσο θέλετε ή όχι να επιστρέψετε πίσω και κατά πόσο να πάτε σε καινούρια «μέρη». Και τα δύο θα είναι δύο ανοιχτές επιλογές!

Καρκίνος : Ο Ιππότης από τα Ραβδιά.

Αυτόν το μήνα θα σας παρουσιαστούν εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες ή επιλογές. Εάν δεν εργάζεστε ή αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά, θα σας ανοίξει μία αξιόλογη καινούρια επαγγελματική πόρτα. Είστε έτοιμοι να αρπάξετε αυτήν την ευκαιρία, καλό θα είναι ωστόσο να κάνετε ένα μικρό βήμα πίσω για να δείτε όλη την εικόνα, πριν πάρετε φόρα για να ξεκινήσετε. Ένας μικρός στρατηγικός υπολογισμός δεν πρόκειται να σας στοιχίσει κάτι.

Εάν η εργασία σας πάει καλά, και είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας, θα σας βγει μία επιθετική τάση στο να κατακτήσετε την αγορά. Ίσως να είναι καλό να μην υπερβάλετε, και να κοντρολάρετε μία ροπή σας για δανεισμό, προκειμένου να κάνετε νέα ανοίγματα. Έχετε στο νου σας ότι «όποιος βιάζεται σκοντάφτει»! Όσοι είστε υπάλληλοι ή υφιστάμενοι, θα κατοχυρώσετε την θέση σας, μέσα από την καλή σας επαγγελματική παρουσία. Ενδέχεται να αυξηθούν οι αποδοχές σας. Ωστόσο κρατείστε ένα ταπεινό προφίλ ώστε να μην προκαλείτε τον φθόνο των άλλων.

Τα αισθηματικά σας θα μοιάζουν με καρδιογράφημα! Μία πάνω, μία κάτω. Χρησιμοποιείστε την λογική σας και μην αφήνεστε αποκλειστικά στην δύνη των συναισθημάτων σας!  Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη θα κάνετε μία συναρπαστική γνωριμία, που θα σας ενθουσιάσει. Αυτό θα δώσετε να καταλάβει και ο άλλος. Ωστόσο «κινδυνεύει» όλο αυτό να ναυαγήσει, επειδή λίγο παρακάτω ίσως αλλάξετε την αρχική σας εντύπωση, και ο άντρας ή γυναίκα που θα ερωτευτείτε να «πέσει» στην εκτίμησή σας ως κατώτερος ή κατώτερη των προσδοκιών σας. Αν θέλετε να κάνετε σχέση, ίσως καλό θα είναι να έχετε λίγη υπομονή και να μην είστε επιπόλαιοι-ες στις αποφάσεις σας. Επίσης αποφύγετε τις υπερβολικές εκδηλώσεις για να μην δώσετε λανθασμένη εικόνα στο άλλο άτομο.

Είστε παντρεμένος-η ή βρίσκεστε σε δεσμό; θα περάσετε μία καλή φάση και θα έχετε σύμπνοια. Θα κάνετε μαζί δημιουργικά πράγματα, από υποχρεωτικές δουλειές μέχρι ευχάριστα σπορ. Παρόλα αυτά γύρω-τριγύρω σας, ένας μικρότερος από την κυρία άντρας ή μία μικρότερη από τον κύριο γυναίκα, είναι πιθανόν να «λιώνει» γοητευμένος ή γοητευμένη από εσάς! Διαχειριστείτε το όπως σας αρέσει, αλλά με δύο βασικούς κανόνες: α) μην εκτεθείτε στον δεσμό ή τον γάμο σας και β) μην δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις στο τρίτο και νεαρότερο άτομο.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες μέσα από πολλές ευκαιρίες προσέγγισης, που ή θα είναι για να καυγαδίσετε ή για να σμίξετε, ίσως προς το τέλος του μήνα να καταφέρετε να είσαστε ξανά μαζί. Πάρτε την επανασύνδεσή σας στα σοβαρά και μην αφήνεστε σε επαναλαμβανόμενα λάθη. Επίσης αποφύγετε την άσκοπη επίδειξη ισχύος ο ένας προς τον άλλο ή την επιπόλαιη κριτική.

Λέων : Το Δέκα από τα Πεντάκτινα.

Όπως ίσως έχετε καταλάβει, αυτόν το μήνα σας εκπροσωπεί με τον συμβολισμό του το δέκα το καλό! Όλα όσα ονειρεύεστε, ή σχεδόν όλα, που θα μπορούσαν να είναι και τα όνειρα των περισσότερων ανθρώπων, θα γίνουν πραγματικότητα.  Θέλετε λεφτά; Θα σας έρθουν! Από πού; Από την επιχείρησή σας, που θα ανέβει θεαματικά! Σε άλλους από μία κληρονομιά ή από κάποια γενναιόδωρη προσφορά συγγενικού σας ανθρώπου, που σας νοιάζεται! Επίσης σε ορισμένους από  κερδοφόρο λαχείο ή παρόμοιου τύπου τυχερό δελτίο. Για κάποιους-ες από ένα γάμο με ευκατάστατο-η σύντροφο, που θα σας υποστηρίξει οικονομικά. Ελπίζοντας βέβαια πως ο βασικός λόγος του γάμου σας θα είναι η αμοιβαία αγάπη. Άλλοι θα δεχθείτε αύξηση στο μισθό σας ή στις όποιες κρατικές αποδοχές σας. Μερικοί μπορεί να νοικιάσετε ένα ακίνητο ή να κάνετε μία πώληση κτλ.

  Αν είστε άνεργοι, αλλά δεν συμβιβάζεστε με οποιαδήποτε επαγγελματική λύση, αυτόν το μήνα θα ξεκινήσετε να εργάζεστε σε μία ενδιαφέρουσα για εσάς θέση. Αν αυτό γίνει μέσω μίας οικογενειακής επιχείρησης ή σε συνεργασία με φιλικό άτομο, να έχετε υπόψη σας να μην χαθεί ο επαγγελματισμό σας. Δηλαδή μην βάλετε χαμηλά τον πήχη, επειδή ενδέχεται να μπείτε σε συναισθηματικές εμπλοκές, αλλά ούτε και πολύ ψηλά, επειδή έχετε πολλές απαιτήσεις από τους δικούς σας ανθρώπους.

Πηγαίνοντας στα αισθηματικά σας πεδία, οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες προβλέπετε να γνωρίσετε ένα σπουδαίο από κοινωνικής ή οικονομικής πλευράς άτομο, γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα. Ωστόσο αυτό που θα σας τραβήξει επάνω του, θα είναι βασικά η χημεία σας. Θα χρειαστεί να δώσετε λίγη προσοχή στην ειλικρίνεια αυτού του ατόμου. Δηλαδή κατά πόσο «φουσκώνει» ή όχι την πραγματικότητα για τον εαυτό του. Αν καταλάβετε ότι τα μισά που λέει για την οικονομική ή κοινωνική του θέση είναι ψευδή, τότε κρατήστε τις επιφυλάξεις σας, μέχρι να αξιολογήσετε καλά την προσωπικότητά του και να βεβαιωθείτε ότι αξίζει να προχωρήσετε μαζί του.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα έχετε μία κοινή άνοδο στα οικονομικά σας και γενικότερα θα είστε επιτυχείς σε κοινούς στόχους σας. Αυτό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά ως ζευγάρι και ενδέχεται να λειτουργήσει σαν αφροδισιακό για τις προσωπικές σας στιγμές!  Χαρείτε χωρίς ενοχές αυτήν την καλή περίοδο. Εξάλλου, πέραν των άλλων καλών, είστε πιστοί μεταξύ σας.

Οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες θα αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα: ή να γυρίσετε στην-στον πρώην σας, που ωστόσο την-τον κατηγορείτε για διάφορα και το ίδιο και εκείνη-ος, ή να προχωρήσετε σιγά-σιγά με ένα καινούριο πολλά υποσχόμενο άτομο. Τι θα κάνετε τελικά; Θα το μάθετε γύρω στο τέλος του μήνα ή στις αρχές του επόμενου. Για να βοηθήσουμε λίγο, θα λέγαμε να σκεφτείτε, αν το τίμημα της επανασύνδεσης με την-τον πρώην είναι μεγάλο ή μικρό. Διότι σχεδόν κάθε επανασύνδεση έχει και το τίμημά της!

Παρθένος : Ο Τροχός της Τύχης.

Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο στη ζωή σας, θα τα καταφέρετε. Η καλύτερη περίπτωση βέβαια θα είναι, το προηγούμενο χρονικό διάστημα να είχατε κάνει κάποιο πλάνο πάνω σ’ αυτό. Δηλαδή το ρίσκο που πιθανόν θα πάρετε να είναι βάσιμο και ασφαλές. Παρόλα αυτά όμως έχετε την τύχη με το μέρος σας. Οπότε όσοι είστε απροετοίμαστοι, ακολουθήστε τουλάχιστον τη διαίσθησή σας και θα σας οδηγήσει σωστά.

   Στην δουλειά σας θα γίνουν αλλαγές που θα φέρουν επαγγελματική και οικονομική άνοδο. Αν όμως κάποιοι επιθυμείτε να πάτε σε άλλη δουλειά για τους λόγους σας, θα κάνετε αυτήν την μετάβαση με επιτυχία, ώστε να βρεθείτε κάπου καλύτερα από αυτό που αφήνετε, τόσο από οικονομικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς. Επίσης αν νιώθετε ότι μπορεί να σας έρθουν χρήματα δοκιμάζοντας την τύχη σας με κάποιο τυχερό παιχνίδι, έχετε πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί το προαίσθημά σας. Αλλά μην επιμένετε πολύ αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, γιατί μπορεί το σύμπαν να σας δώσει τα λεφτά από κάποια άλλη μεριά! Κάθε τι γίνεται για κάποιον λόγο.

Όσοι θέλετε να βρείτε δουλειά και τώρα δεν εργάζεστε, θα σταθείτε τυχεροί και θα ξεκινήσετε σε μία εργασία. Μπορεί σε αρκετούς να έρθει κάτι άλλο από αυτό που περιμένατε. Όμως μην το δείτε αρνητικά. Το σύμπαν μπορεί να σας εκπλήξει! Αυτό που θα ισχύσει, σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα, είναι ότι θα λαμβάνετε καλές αποδοχές από τη νέα δουλειά σας.

Στα αισθηματικά σας, αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε δεσμό, υπάρχει μία πιθανότητα να σας στενοχωρήσει η επιπόλαιη συμπεριφορά της-του συζύγου ή της-του συντρόφου σας. Αυτό θα είναι κάτι περαστικό. Αν  θέλετε να το επισημάνετε, κάντε το με λακωνικό τρόπο. Μην δώσετε δραματικές διαστάσεις. Βάλτε την αμφιβολία για την συμπεριφορά του-της στο μυαλό του-της κι αφήστε να φέρει αποτέλεσμα. Αν προκύψει φλερτ με τρίτο άτομο, να είστε προσεκτικοί-ες, επειδή ίσως να μην σας εκφράζει πραγματικά, αλλά να το κάνετε από αντίδραση. Καλύτερα στην περίπτωση αυτή να το αποφύγετε ή να παρατείνετε την πλατωνική φάση, μέχρι να είστε σίγουροι-ες για το τι πραγματικά θέλετε.

Αν είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη θα κάνετε μία ή και περισσότερες νέες γνωριμίες. Εφόσον νιώθετε έλξη για περισσότερα από ένα άτομα και εφόσον θέλετε κάπου να σταθεροποιηθείτε, δώστε βαρύτητα στο άτομο με την καλύτερη συμπεριφορά. Αυτό γιατί υπάρχει ένας μικρός «κίνδυνος» να πέσετε πάνω σε κάποιον ή κάποια με άσχημη συμπεριφορά. Δεν θα άξιζε να επενδύσετε τα συναισθήματά  σας σε μία τέτοια περίπτωση γνωριμίας.

Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες ισχύει λίγο-πολύ αυτό που ειπώθηκε πριν για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες. Δηλαδή ναι μεν θα δοθεί μία δυνατή ευκαιρία επανασύνδεσης, αλλά θα χρειαστεί να δείτε την συμπεριφορά  της ή του πρώην σας ή και την δική σας. Αν το ενδεχόμενο να είστε ξανά μαζί είναι μεγάλο, αλλά η ποιότητα στη σχέση είναι μικρή, αναρωτηθείτε αν αυτό είναι τελικά καλό ή κακό. Πιθανές εκφράσεις του τύπου : «Πάλι τα ίδια!» , «Τι σου έχω πει;», «Δεν μου υποσχέθηκες ότι θα αλλάξεις;», «Πόσα κιλά πήρες ή πόσα κιλά έχασες από τότε που χωρίσαμε;», δεν βοηθούν. Εκφράσεις του τύπου : «Μου έχει λείψει η μουρμούρα σου», « Τελικά μπορεί να σε είχα αδικήσει σε μερικά πράγματα», «Δεν θέλω να μου υποσχεθείς τον ουρανό με τα άστρα, μόνο σε παρακαλώ να προσπαθήσεις για το τάδε συγκεκριμένο πράγμα, που με πειράζει», « Μάλλον φταίω κι εγώ που άλλαξε το βάρος σου, επειδή σε στενοχώρησα», δείχνουν αν μη τι άλλο αποδοχή για τον άνθρωπό σας. Απαραίτητο συστατικό μίας επιτυχημένης επανασύνδεσης.

Όσοι παρόλα αυτά δεν τα καταφέρετε με την επανασύνδεση, ενδέχεται να σας προκύψει μία καινούρια γνωριμία με άτομο που θα σας ανεβάσει πολύ! Θα πάει καλά, αν ζείτε την στιγμή και το αφήσετε να εξελίσσεται χωρίς να κάνετε συνειρμούς για το μέλλον. Έτσι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες, εφόσον το θέλετε, να το κρατήσετε στη ζωή σας.

Ζυγός : Ο Ακόλουθος από τα Κύπελλα.

Κάποιες ειδήσεις που θα μάθετε και θα αφορούν την εργασία σας και όχι μόνο, θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και θα ανεβάσουν τον δείκτη αισιοδοξίας σας. Οι αγγελιοφόροι αυτών των ειδήσεων μπορεί να είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ένας φίλος, ένας συνάδελφος, ο εργοδότης σας, ή όλα αυτά μαζί! Σύντομα τα νέα θα γίνουν πράξη! Φροντίστε να αφουγκραστείτε σωστά αυτά που θα ακούσετε, ώστε να είστε προετοιμασμένοι να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν! Μην νιώθετε ενοχικά στο να κοιτάξετε το συμφέρον σας, αρκεί να μην είναι σε βάρος του διπλανού σας.

Σε ορισμένους θα τύχουν κάποιες οικονομικές προσφορές του τύπου δάνειο ή πιστωτική κάρτα. Αν πιστεύετε ότι τα χρειάζεστε πραγματικά, τολμήστε το, αφού διαβάσετε καλά τα ψιλά γράμματα. Αν δεν τα χρειάζεστε, μην υπερφορτώνεστε και αργότερα έχετε ενημερώσεις και ειδοποιήσεις για να πληρώνετε τις μηνιαίες δώσεις σας.

Όσοι δεν εργάζεστε, αλλά είστε προς αναζήτηση εργασίας, θα βρείτε μία κερδοφόρα δουλειά. Μεγάλη έκπληξη περιμένει αρκετούς καλλιτέχνες και επιστήμονες. Επίσης οι δημοσιογράφοι αλλά και οι συγγραφείς και οι ποιητές, δηλαδή όσοι ασχολείστε με τον γραπτό λόγω, συμπεριλαμβανομένων των επιστημονικών συγκραμάτων, θα έχετε μία εξαιρετική προβολή. Ενδέχεται να σας υποστηρίξει κάποιος με δύναμη, που πιστεύει στην πένα σας!

         Είστε ανύπαντρος άντρας, αλλά σκέφτεστε το γάμο; Μία μικρότερή σας γυναίκα, που θα γνωρίσετε μοιραία ή μέσω προξενιού, θα γίνει η σχέση σας και αργότερα η σύζυγός σας. Αλλά ίσως και το αντίστροφο, δηλαδή πρώτα σύζυγός σας και μετά σχέση σας! Αυτό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και ανατρεπτικό, αν απομυθοποιήσετε το μονοπώλιο της διαδικασίας : γνωριμία, έρωτας, σχέση, γάμος. Πως σας φαίνεται η σειρά : σχέση, γάμος, γνωριμία, έρωτας; Αν ξέρετε τι θέλετε και αν ακούτε τη διαίσθησή σας, θα μπορούσε να είναι μία επίσης πετυχημένη συνταγή!

        Για τις γυναίκες που είστε ελεύθερες προβλέπεται μία μοιραία γνωριμία ή ένα συνοικέσιο με κατά τι μικρότερό σας άντρα, που στο πρόσωπό σας θα βρει τον τύπο γυναίκας που τον ενδιαφέρει να είναι σταθερά μαζί της. Ίσως η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά του να σας φανούν ελαφρώς ενοχλητικά στοιχεία. Επίσης ενδέχεται να σας κάνει δώρα. Μην βιαστείτε στην περίπτωση αυτή να τον κρίνετε αρνητικά, αλλά ζυγίστε κατά πόσο αυτός ο ενθουσιασμός του είναι αυθεντικός ή είναι απλά ένα επιπόλαιο στοίχημα με τον εαυτό του να σας κατακτήσει.

Όσοι κι όσε βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα περάσετε μία φάση ερωτικής και επικοινωνιακής ανανέωσης μεταξύ σας. Μπορεί να δεχθείτε ή να ανταλλάξετε δώρα. Επίσης θα είστε σε καλή διάθεση ο ένας προς τον άλλο λόγω της κοινής οικονομικής σας ανόδου! Κάποιος-α κατεργάρης-α από τους δύο σας, ενδέχεται να φλερτάρει με νεαρότερο άτομο για να προκαλέσει τη ζήλεια του άλλου. Αυτό κατ’ ουσία θα είναι ένα πειραχτικό παιχνίδι και καλό θα είναι να μην το παρατραβήξετε και πάρει διαστάσεις ενοχλητικού προβλήματος.

  Αν είστε χωρισμένοι-ες και θέλετε να είστε ξανά μαζί με τον ή την πρώην σας, αυτό θα γίνει και μάλιστα με επιτυχία. Θα λάβετε ένα εύστοχο μήνυμα, που θα ανοίξει ξανά την επικοινωνία μεταξύ σας. Ίσως να σας πάρει ένα δώρο. Πιθανόν για τα γενέθλια σας. Μπορείτε να ανταποκριθείτε αμέσως ή να τον-την ταλαιπωρήσετε λίγο, τόσο όσο χρειάζεται για να σας πολιορκήσει και να σας κερδίσει τελικά ως έπαθλο!

Σκορπιός : Ο Άσσος από τα Ραβδιά.

Άνοδος στην εργασία σας και στα οικονομικά σας, προβλέπεται γι αυτόν το μήνα. Η δουλειά θα αυξηθεί και μαζί της και οι αποδοχές σας. Ορισμένοι θα πάρετε προαγωγή. Επίσης για κάποιους, που έχετε επιχείρηση, προβλέπεται πιθανή αλλαγή της επωνυμίας της, με στόχο την ανανέωσή της. Ενδέχεται για άλλους να συμμετέχετε σε μία συγχώνευση εταιριών, προκειμένου να βάλετε ισχυρά επαγγελματικά θεμέλια για το μέλλον της δουλειάς σας.

Όσοι δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε εργασία, θα προσληφθείτε σε έναν δυναμικό χώρο, που δεν αποκλείεται αυτός να ήταν και ο στόχος σας. Ίσως στην αρχή να περάσετε μία δοκιμαστική περίοδο και κατόπιν να επέλθει η μονιμότητά σας. Γι αυτό, προκειμένου να παραμείνετε εκεί, φροντίστε να προσαρμοστείτε με τα δεδομένα της νέας σας δουλειάς, αλλά και να κάνετε καλή εντύπωση ως χαρακτήρες. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια και «πηγαδάκια» και δώστε όλη σας την ενέργεια στο αντικείμενο της εργασίας σας. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές και τακτικές.

Για ορισμένους και ορισμένες υπάρχει η πιθανότητα γνωριμίας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτό θα χρειαστεί να το διαχειριστείτε με επιφύλαξη, ώστε να μην σας κοστίσει επαγγελματικά. Ο μόνος λόγος, κατά τη γνώμη μας, που θα άξιζε να ρισκάρετε κάτι τέτοιο, είναι να νιώσετε κι εσείς κι ο άλλος αμοιβαία ερωτευμένοι! Σε κάθε άλλη, συμβατική περίπτωση, ενδέχεται να σαμποτάρετε την ηρεμία σας, αλλά όταν το καταλάβετε ήδη να έχει γίνει η «ζημιά».

Αν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε έναν άντρα με έντονο ερωτικό ταπεραμέντο και φλογερό ερωτισμό! Αυτό θα σας φανεί ενδιαφέρον και ίσως απολαυστικό! Ωστόσο ενδέχεται να περάσουν σκέψεις από το μυαλό σας πως σας θέλει μόνο για το sex, ή πως θα σας «χορτάσει» κι έπειτα θα σας αφήσει. Για να μην μπλοκάρετε τον εαυτό σας, θα λέγαμε ότι πιθανόν ή ερωτική όρεξη αυτού του άντρα να μην αποκλείει το γεγονός να είναι μονογαμικός και σταθερός σε μία σχέση. Βέβαια, αν θέλετε να τον κρατήσετε κοντά σας, θα χρειαστεί να τον ακολουθήσετε στον ερωτικό του ρυθμό, ώστε να μην αναζητήσει κάπου αλλού μία συμπληρωματική ερωτική εκτόνωση.

Οι ελεύθεροι άντρες πρόκειται να γνωρίσετε την γυναίκα «φωτιά» για την λίμπιντό σας! Η γυναίκα αυτή ίσως να ξυπνήσει  μέσα σας πρωτόγονα ερωτικά ένστικτα. Θα προκύψει μία αισθησιακή σχέση. Κάτι τέτοιο θα ενθουσιάσει και τους δύο σας. Καλό θα είναι ταυτόχρονο να φροντίζετε και το συναισθηματικό κομμάτι της γνωριμίας σας, ώστε να υπάρξει ένας ολοκληρωμένος δεσμός.

Τα παντρεμένα και τα δεσμευμένα ζευγάρια θα έρθετε αρκετά κοντά ερωτικά και θα αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Αν η ερωτική σας ζωή είχε περάσει μία φάση ψυχρότητας, τώρα θα περάσετε σε μία φάση ερωτικής προσέγγισης. Ταυτόχρονα θα σας πάνε καλά οι κοινές σας οικονομικές υποθέσεις. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν και μεμονωμένα στον καθένα. προβλέπεται επίσης να κάνετε μαζί δημιουργικά πράγματα για το μέλλον σας.

  Όσοι κι όσες είστε χωρισμένοι-ες αλλά θέλετε να ξανασμίξετε, ίσως να έχετε μερικές ευκαιρίες επικοινωνίας και επαφής μέσα στον μήνα. Αν και θα σας βγει μία αμοιβαία ερωτική έλξη, καλό θα είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο πάθος και τον ρομαντισμό σας. Μία ολοκληρωμένη προσέγγιση θα βοηθήσει την  επανασύνδεση. Διαφορετικά «κινδυνεύετε» να παραμείνετε στις επαναλαμβανόμενες ερωτικές επαφές, χωρίς την διαθεσιμότητα ωστόσο για άλλες παραμέτρους.

Τοξότης : Ο Θάνατος.

Αυτός ο μήνας θα σας συναρπάσει  του… «θανατά»! Αλλαγές που έρχονται, για πολλούς σηματοδοτούν την αρχή ενός νέου κύκλου και το τέλος του παλιού. Αρκετοί είχατε νιώσει την μεταβατική περίοδο να πλησιάζει, κι έχετε κάνει τα σχέδια και τα πλάνα σας. Ενδέχεται να σηματοδοτείται το τέλος μίας συνεργασίας. Αυτό, αν και ακούγετε θλιβερό, για την δυναμική του συμβολισμού της κάρτας «θάνατος» είναι το ίδιο το νόημα της ζωής. Η εξέλιξή σας δηλαδή θα επέλθει μόνο αν απελευθερωθείτε από τα δεσμά του παλιού, που μπορεί να μην είχε πλέον να σας δώσει ελπίδα και ζωντάνια.

Όσοι δεν κλείσετε την προηγούμενη επαγγελματική πόρτα για να πάτε στην επόμενη, τότε τουλάχιστον, αναμενόμενα ή ξαφνικά, θα βρεθείτε μπροστά σε μία ριζική αλλαγή στον χώρο της δουλειάς που βρίσκεστε. Μπορεί να έρθει ένας νέος προϊστάμενος, που θα φέρει τα πάνω κάτω. Ίσως να διαφοροποιηθούν οι αρμοδιότητές σας σύμφωνα με τις νέες ανάγκες του χώρου σας. Κάποιοι θα προσαρμοστείτε, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η περίπτωση κάποιοι να παραιτηθείτε! Στην καλύτερη περίπτωση θα είστε προετοιμασμένοι. Μην ξεχνάτε όμως ότι σε κάθε περίπτωση έχετε κοντά σας ανθρώπους να σας στηρίξουν και να σας υποστηρίξουν στα νέα σας σχέδια!

Όσοι ψάχνετε για δουλειά, θα έχετε μία ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία, πιθανόν τη στιγμή που θα νιώθετε ότι είστε σε επαγγελματικό αδιέξοδο. Αυτό θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα ξεκινήσετε με ενθουσιασμό. Θα πάτε πολύ καλά. Ταυτόχρονα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα δείξετε επαγγελματισμό και ήθος. Θα τονωθείτε επιτέλους οικονομικά.

Είστε σε γάμο ή σε δεσμό που πάει καλά; Κάποια αναταραχή θα σας ταρακουνήσει, πιθανόν για να δοκιμαστεί η αγάπη σας. Μπορεί να έχει να κάνει με μια μεταξύ σας παρεξήγηση ή με ένα κοινό πρόβλημα πρακτικής φύσης. Το σύμπαν θέλει να σας διδάξει ότι μαζί ενωμένοι στις αναποδιές μπορείτε να τα ξεπεράσετε όλα και να δυναμώσετε τον δεσμό της αγάπης σας. Αν όμως, σε ελάχιστες των περιπτώσεων, κάποιος «λιποτακτήσει», αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν ήθελε να σας αποκαλύψει την ψεύτικη ευτυχία που είχατε. Το πώς θα διαχειριστείτε μία τέτοια περίπτωση επαφίεται σε εσάς, δηλαδή αν θα παραμείνετε ή αν θα φύγετε.

     Είστε ελεύθερος ή ελεύθερη; Το πιο πιθανό είναι να παραμείνετε έτσι για αυτόν τον Οκτώβριο, αλλά θεραπεύοντας τις εσωτερικές συναισθηματικές σας πληγές. Υπάρχουν ωστόσο δύο περιπτώσεις να γίνεται ζευγάρι. Η πρώτη είναι να επανασυνδεθείτε με τον ή την πρώην σας, ακόμη κι αν έχει περάσει κάποιος καιρός από τον χωρισμό σας. Η επανασύνδεση θα γίνει με εντελώς νέα δεδομένα και θα έχετε και οι δύο βάλει μία τάξη στην σκέψη σας, ώστε να κάνετε μία πραγματικά νέα αρχή! Η δεύτερη περίπτωση είναι να κάνετε μία καινούρια γνωριμία με άτομο που θα έρθει στο δρόμο σας από το πεπρωμένο ή από το κάρμα για να σας αλλάξει τη ζωή. Στην περίπτωση αυτή ωστόσο μπορείτε να πείτε «όχι», εάν νιώσετε ότι το βάρος μίας τέτοιας γνωριμίας είναι πολύ για σας. Βέβαια το άτομο τούτο ενδέχεται να σας κουράσει κάπως με την επιμονή του, αφού θα το έλκουν επιπλέον τα καρμικά σας χρέη!

Αιγόκερως : Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Παιχνίδια κυριαρχίας σκοπεύετε να παίξετε αυτόν το μήνα. Μπορεί να σας προκύψουν τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό χώρο της ζωής σας. Βρίσκεστε σε μία δουλειά, όπου είστε πλάι στον προϊστάμενο ή στον πρόεδρο; Μήπως τον επηρεάζετε αρκετά, ώστε τελικά εσείς να κινείτε τα νήματα; Κάτι τέτοιο από την μία μεριά σας δίνει δύναμη, από την άλλη ωστόσο, ενδέχεται να σας κάνει αντιπαθείς απέναντι στους υπόλοιπους εργαζόμενους. Θα χρειαστεί να κάνετε την αυτοκριτική σας, αν θέλετε να έχετε γύρω σας αγάπη στο χώρο της δουλειάς σας.

Γενικότερα τα επαγγελματικά σας θα πάνε πολύ καλά. Ταυτόχρονα θα βγάλετε χρήματα και δεν θα έχετε καμία στέρηση. Αν είστε επιχειρηματίας θα δείτε ότι οι μεθοδεύσεις σας θα φέρουν αποτελέσματα και θα σας ανεβάσουν ψηλά στην λίστα των επιτυχημένων επιχειρηματιών! Θα γίνετε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού!

        Όσοι ωστόσο είστε άνεργοι και θέλετε τούτον το μήνα να βρείτε εργασία, θα πάτε σε μία δουλειά πιθανόν με προοπτικές για ιεραρχική άνοδο. Μία γυναίκα, που θέλει να σας βοηθήσει, ενδέχεται να είναι ο συνδετικός σας κρίκος με αυτόν το χώρο. Αν στην εργασία αυτή σας υποστηρίζει η διεύθυνση, θα χρειαστεί να προσέξετε τις εντυπώσεις που θα δώσετε. Δηλαδή χρησιμοποιείστε τη δύναμη που σας δίνουν για το επαγγελματικό κομμάτι και ελέγξτε μία τυχόν τάση σας να κάνετε γενικότερα κουμάντο. Κάτι τέτοιο ίσως μακροπρόθεσμα να σας στοιχίσει.

   Στην προσωπική σας ζωή, οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες ίσως θελήσετε να παίξετε παράτολμα παιχνίδια με το ταίρι σας! Δηλαδή ή να προσπαθήσετε να επιβάλετε σταθερά τη γνώμη σας ή να αφήσετε υπονοούμενα ότι παίζετε και με τρίτο άτομο, ώστε να ζηλέψει ο ή η σύντροφός σας. Δυστυχώς ούτε το ένα, ούτε το άλλο ενέχει το στοιχείο της τρυφερής αγάπης που χρειάζεται μία σχέση. Αναρωτηθείτε γιατί φοβάστε να κερδίσετε τον άνθρωπό σας με την χάρη σας και πειραματίζεστε με τακτικές επιβολής ή «εκφοβισμού»; Ίσως να έχετε παγιδευτεί στο σκεπτικό ότι εφόσον υπάρχουν καλά οικονομικά όλα είναι καλά. Ωστόσο η γλυκιά και καλή συμπεριφορά από εσάς προς το ταίρι σας κι από το ταίρι σας προς εσάς θα γίνει το αλάτι της ζωή σας!

Για τους-τις χωρισμένους-ες πρόκειται πιθανόν να μεσολαβήσει ως συνδετικός κρίκος μία καλοπροαίρετη γυναίκα. Αυτή θα σας φέρει κοντά. Κατά βάθος θέλετε να τα ξαναβρείτε. Απαλλαχτείτε το γρηγορότερο και οι δύο σας από την άβυσσο της ανασφάλειάς σας και θα δείτε άσπρη μέρα. Μην δοκιμάζετε συνεχώς την αγάπη του άλλου, με αποτέλεσμα να ξεχνάτε αυτό που χρειάζεται κυρίως, δηλαδή η αυτοκριτική μέσα στη σχέση.

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία όμορφη και δυναμική γυναίκα. Αντίστοιχα οι ελεύθερες γυναίκες θα κάνετε γνωριμία με έναν γοητευτικό και ισχυρό άντρα, πιθανόν λίγο παραπάνω δεμένο με την μαμά του. Θα είναι και στις δύο περιπτώσεις μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Επειδή θα σας ερωτευτούν, μην φοβάστε να βάλετε από την αρχή τα όριά σας, ώστε να χτιστεί μία υγιής σχέση. Από την άλλη μεριά δείξτε μεν στον άλλο ότι τον-την εκτιμάτε και θαυμάζετε, ωστόσο όμως δεν είστε εκεί ως θαυμάστρια ή θαυμαστής του παρά ως το ταίρι του. Οπότε ο ναρκισσισμός μεταξύ σας δεν έχει θέση.

Υδροχόος : Το Πέντε από τα Κύπελλα.

Ένας μήνας σωτηρίας σας υποδέχεται. Αν θα «σωθείτε» εσείς, ή αν θα «σώσετε» κάποιον άλλο, θα το δούμε αναλυτικά παρακάτω. Πριν προχωρήσουμε στις προβλέψεις ωστόσο, θα θέλαμε να κάνουμε μία σύντομη αναφορά στις νυχτερίδες! Αυτά τα παρεξηγημένα θηλαστικά, συνηθίζουν να ταΐζουν στο στόμα το  χορτάτο το νηστικό, που δεν στάθηκε τόσο τυχερό στην εύρεση τροφής! Θέλουμε να πούμε με αυτό ότι κάτι που μπορεί από μακριά να φαίνεται ζοφερό, όταν το γνωρίσουμε καλύτερα κι από κοντά να είναι τελικά αξιαγάπητο!

Σε ορισμένους ενδέχεται να υπάρξει ένα κατώτερο του αναμενόμενου αποτέλεσμα στα επαγγελματικά σας πλάνα. Ίσως κάποιος να βρεθεί στον δρόμο σας για να σας βοηθήσει. Θα προτείναμε να δεχτείτε μία καλοπροαίρετη βοήθεια και να μην επιλέξετε τον μοναχικό αγώνα. Το χέρι βοήθειας, που σας τρομάζει σαν τη νυχτερίδα που αναφέραμε παραπάνω, μπορεί να γίνει έστω και για λίγο ο τροφός σας, που θα σας στηρίξει για να σταθείτε γερά στα πόδια σας. Η πιθανή ταπεινότητα που νιώθετε για κάτι τέτοιο, ενδέχεται να είναι και το μάθημα που θέλει να σας δώσει το σύμπαν, ότι δηλαδή τελικά χρειάζεστε τους άλλους!

Τα οικονομικά σας μπορεί να βρεθούν σε μία  στασιμότητα. Η έξυπνη «κίνηση» θα είναι να προστατέψετε τον εαυτό σας από μία χειρότερη εξέλιξη. Είναι πιθανόν ένας άνθρωπος που εμπιστεύεστε να σας δώσει μία σωστή κατεύθυνση. Ακούστε τον και μην περιμένετε στο τώρα σας ένα μεγάλο θαύμα, αλλά μικρά και «ταπεινά» θαύματα, που θα σας συντηρήσουν μέχρι να έρθουν σύντομα οι καλύτερες μέρες.

Όσοι θέλετε να βρείτε εργασία, μπορείτε, σχεδόν αποκλειστικά, να το κάνετε μέσω της βοήθειας δικού σας ή γνωστού σας ανθρώπου.  Αυτό θα σας φέρει σε μία καλύτερη οικονομική κατάσταση από πριν. Μπορεί παρόλα αυτά μερικοί να θελήσετε να το κρατήσετε προσωρινά στη ζωή σας, μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Έστω κι έτσι όμως θα χρειαστεί να δείξετε επαγγελματισμό.

Σε γενικές γραμμές θα ανακάμψετε, αλλά προφανώς υπάρχει λόγος να βιώσετε έστω και για λίγο την στασιμότητα. Εφόσον τούτο το δεχτείτε με ταπεινότητα και λάβετε με ευγνωμοσύνη βοήθεια, τότε θα είστε έτοιμοι και σοφοί για την άνοδο που θα ακολουθήσει!

  Οι παντρεμένοι-ες και όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, πιθανόν να σώσετε τον γάμο ή τον δεσμό σας! Θα χρειαστεί μάλλον να ζητήσετε ή να δεχτείτε μία συγνώμη για έναν εμφανή λόγο. Μπορεί να απαιτηθεί χρόνος και να επιτάσσονται ριζικές αλλαγές. Όμως εάν αξίζει τον κόπο, κάντε το. Οι δοκιμασίες έρχονται και παρέρχονται. Αν σκέφτεστε να τα τινάξετε όλα στον αέρα, αναλογιστείτε μήπως ρίχνετε μεγάλη ευθύνη σε σας ή στο ταίρι σας και παραβλέπετε τους παράγοντες της μοίρας και της τύχης που μπορεί να σας δοκιμάζουν.

    Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία, αλλά θα πετύχει εφόσον κρύβετε μία αδελφή Τερέζα στην προσωπικότητά σας! Το άτομο που θα γνωρίσετε, αν και  ακατανίκητα γοητευτικό για τα γούστα σας, ενδέχεται να χρειάζεται κάποιον ή κάποια να μοιράζετε τον όποιον πόνο του! Μπορεί πράγματι να έχει προβλήματα ή μπορεί να του αρέσει να κλαίγεται ή στην χειρότερη περίπτωση και τα δύο. Ωστόσο αν έχετε την υπομονή και την επιμονή να ασχοληθείτε μαζί του-της, μπορεί να γίνεται ο λόγος να βελτιώσει την ζωή του-της ή να την δει πιο αισιόδοξα.

 Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες που επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε, θα τα καταφέρετε μόνο εάν είστε αμοιβαία έτοιμοι για εκ βαθέων αλλαγές. Κρίνετε κατά πόσο είναι σημαντικός ο άλλος για εσάς, ώστε να μπείτε στην διαδικασία ριζικών αλλαγών.  Στην περίπτωση που δεν σας βγαίνει, σκεφτείτε την ρήση  που λέει: «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια».

Ιχθύς : Οι Εραστές.

Όσοι έχετε επαγγελματική αστάθεια ή ακόμη δεν έχετε καθόλου εργασία, θα βρείτε τη λύση μέσα από μία εύστοχη συνεργασία ή μέσω ενός συνεταιρισμού. Ποντάρετε στην ομαδικότητα, γιατί σας ευνοεί αρκετά στο τώρα σας. Επίσης η συμβουλή ενός ειδικού ή ενός ανθρώπου που εμπιστεύεστε τη γνώμη του, μπορεί να σας οδηγήσει στην σωστή απόφαση.  Ορισμένοι θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ή και τρεις προσφορές εργασίας. Καλύτερα το βασικό σας κριτήριο να είναι η κλίση που έχετε και το αμέσως επόμενο το οικονομικό όφελος.

Τα έσοδά σας, εκτός από την εργασία, μπορούν να αυξηθούν κι από άλλες πηγές, όπως την ενοικίαση ενός σπιτιού, την συγκατοίκηση ώστε να μοιραστούν τα βάρη, μία παράλληλη με την βασική εργασία υποαπασχόληση κτλ. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση ορισμένοι να διασπάσετε μία συνεργασία ή να χαλάσετε μία συγκατοίκηση, που θεωρείτε ότι σας ρίχνει οικονομικά.

Στην προσωπική σας ζωή, οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες πρόκειται να απολαύσετε έναν μήνα καλής συνεννόησης και  συνεργασίας για τις κοινές ευθύνες σας. Οι δεσμευμένες γυναίκες ενδέχεται να δεχτείτε πρόταση γάμου, ενώ αντίστοιχα οι δεσμευμένοι άντρες πρόκειται να κάνετε πρόταση στην καλή σας.

  Ωστόσο υπάρχουν και τα ζευγάρια σε γάμο ή δεσμό, που δεν βρίσκεστε σε καλή στιγμή της σχέσης σας. Η κατάσταση μπορεί να είναι ακόμη δυσκολότερη, αν έχει  μπει ανάμεσά σας ένα τρίτο πρόσωπο. Ίσως να βρίσκεστε ήδη σε χωρισμό ή στα πρόθυρα ενός χωρισμού. Αν αυτό είναι αναπόφευκτο, ενδέχεται να μην μπορείτε να το αναστρέψετε. Αν όμως θελήσετε να το παλέψετε, κατά τη γνώμη μας θα ήταν βοηθητικό να αφήσετε το ταίρι σας να κάνει αυτό που θέλει και να αποστασιοποιηθείτε. Οι συμβουλές και οι νουθεσίες δυστυχώς δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Αν όμως μείνει μακριά σας, τότε είναι πολύ πιθανόν να αναγνωρίσει τα συναισθήματά του-της για εσάς και να επιστρέψει πίσω ζητώντας συγνώμη για τον πόνο που σας προκάλεσε.

Στην περίπτωση που έχετε πληγωθεί αρκετά και δεν θέλετε να ρισκάρετε μία επανασύνδεση, έχετε υπόψη σας  ότι ένας καινούριος έρωτας είναι κοντά σας. Ίσως η ζωή να σας φυλάει μία μεγάλη χαρά εκεί που νομίζετε ότι σας αναλογεί η λύπη. Εννοείται ότι δεν είναι εύκολο να προχωρήσετε έπειτα από έναν χωρισμό σε κάτι καινούριο. Όμως μπορείτε τουλάχιστον να νιώσετε και σεις κυρίαρχοι του παιχνιδιού, με την έννοια ότι δεν κλαίτε την μοίρα σας, αλλά ξέρετε να την αλλάζετε. Η  δύναμη που θα σας δώσει  ο έρωτας για κάποιον άλλο ή για κάποιαν άλλη, ίσως καλύτερο ή καλύτερη από τον-την πρώην σας, μπορεί κάνει τη μεγάλη διαφορά!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Φεβρουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [κάρτα 38-Πλούτωνας] O Φεβρουάριος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίω ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

                                                ΚΡΙΟΣ : Το Άρμα. Ένας μήνας επιτυχίας σας υπ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6)! Προτού πούμε τις μηνιαίες προβλέψεις για του ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός :   Καλό μήνα και καλή χρονιά! Πριν ξεκινήσουμε τις αριθμολογικ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2020

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά. Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ξεκινάει δυναμικά ο νέ ...

Προβλέψεις Ιανουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “Τέλος – κάρτα 60” Ο Ιανουάριος σας βάζει στη διαδικασία να ολοκληρώσετε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u