Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2020


Οκτώβριος 2020  Μήνας Πιστότητας.

Ο Οκτώβριος του 2020 έχει την αριθμητική αξία του πέντε (5). Αυτό γιατί είναι ο 10ος μήνας, που όταν προστεθεί στην αριθμητική αξία του έτους (4), μας δίνει το αποτέλεσμα 5  :  10 (Οκτώβριος) + 4 (2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4) = 14 = 1 + 4 = 5. Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ, τον αριθμό 5 κατέχει η κάρτα του Ιεροφάντη. Οπότε ο μήνας θα έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά αυτής της κάρτας. Τούτα είναι : η πνευματικότητα, η πνευματική εξουσία, η εμπιστοσύνη, οι καλές συμβουλές, οι παραδοσιακές αξίες, ο γάμος, ο αρραβώνας, η πίστη (θρησκευτική ή με την ευρεία έννοια), ο συντηρητισμός, τα «σίγουρα» επαγγέλματα, η κοινωνική καταξίωση, οι δεσμεύσεις, οι μυστικοί έρωτες, οι… απαγορευμένοι έρωτες κτλ.

Άλλη μία κάρτα, επίσης, από τα μεγάλα Αρκάνα έχει την αριθμητική αξία του 5. Είναι η κάρτα της Εγκράτειας. Είναι η 14η κάρτα, οπότε 14 = 1 + 4 = 5. Θα δώσει κι αυτή τα δικά της χαρακτηριστικά στον μήνα, τα οποία είναι : οι θετικές εξελίξεις, οι καλές αλλαγές, οι διορθώσεις, η ασφάλεια, οι αρμονικές σχέσεις, ο γάμος, τα καλά οικονομικά, η υπομονή, ενδεχομένως η ανυπομονησία, οι λύσεις, τα ξεκαθαρίσματα, οι επανασυνδέσεις, οι δυνατές γνωριμίες κτλ.

Συμπέρασμα : Μετά από τον μήνα του γενναίου Αυτοκράτορα (Σεπτέμβριος), έρχεται ο μήνας του πνευματικού Ιεροφάντη (Οκτώβριος). Τα «όπλα» του δεν είναι το ξίφος ή η ασπίδα κτλ, αλλά η δύναμη της πιστότητας, την οποία μπορεί να εμπνεύσει στους άλλους, με την ισχύ της παρουσίας του, της ιδιότητάς του και της γνώσης του. Ενώ αρκετοί θα μπορούσαμε ψυχικά, άντρες ή γυναίκες, να είμαστε… ο Αυτοκράτορας, λίγοι-ες θα μπορούσαμε να είμαστε ψυχικά ο Ιεροφάντης. Πολλοί από εμάς ακολουθούμε κάποιον Ιεροφάντη, που ενδεχομένως να είναι διαφορετικός για τον καθένα μας. Ο Ιεροφάντης έχει περιορισμούς, έχει αυτοπεριορισμούς, έχει όρια, έχει αυστηρές ηθικές αξίες, έχει κύρος, που δύσκολα κάποιος-α θα μπορούσε να τα επωμιστεί, και να γίνει ψυχικά ένας-μία Ιεροφάντης! Τούτο δεν σημαίνει πως αυτός ο μήνας θα αφορά σε λίγους. Κάθε άλλο! Είναι μήνας που θα αφορά όλους-ες. Καλούμαστε να κατανοήσουμε ποιοι είμαστε! Ενδεχομένως να χρειαζόμαστε κάποιον να μας εμπνεύσει, να μας ενδυναμώσει. Να μας δώσει το δώρο της πίστης! Σε εκείνο που ο καθένας θέλει να πιστεύει, στα πιστεύω του, στις ιδέες του, στον εαυτό του, στον σύντροφό του κτλ. Ακόμα κι αν τα πράγματα μας πηγαίνουν ευθεία, ακόμα κι αν μας πηγαίνουν κάπως λοξά, τίποτα σχεδόν δεν απολαμβάνουμε και τίποτα σχεδόν δεν διορθώνουμε, εάν μέσα μας δεν πιστεύουμε σε κάτι μεγάλο. Ο Ιεροφάντης μας δίνει την έμπνευση για εκείνη την πιστότητα, που ενέχει απαραιτήτως λόγια και πράξεις αγάπης. Ακόμη κι αν μερικές φορές λέγονται σε… διδακτικό τόνο, ή γίνονται με.. διδασκαλικό τρόπο.  

                               ΚΡΙΟΣ  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα.

Εισέρχεστε σε έναν παθιασμένο μήνα. Άλλους το πάθος θα σας πάει μπροστά, κι άλλους θα σας παρασύρει σε ανοργανωσιά. Προσέξτε λοιπόν, εάν εσείς θα χαλιναγωγήσετε το πάθος σας, ή εκείνο εσάς! Κάπου εκεί θα κριθεί το αποτέλεσμα των πράξεών σας.

Στους-στις παντρεμένους-ες και δεσμευμένους-ες διαφαίνεται μία βουλιμία για κάθε είδους απόλαυση, όπως σεξ, σπατάλη κτλ. Αν αυτό το θέλετε κι οι δύο, τότε ελάχιστα θα διαταραχθεί η σχέση σας. Αν το θέλει ο-η ένας-μία από τους δύο σας μόνο, τότε ενδέχεται να υπάρξουν διαφωνίες, έως και εντάσεις. Στην περίπτωση που τούτες είναι πρόσκαιρες, κάντε λίγη υπομονή και τα πράγματα θα ισορροπήσουν. Αν, ωστόσο, είναι μακροχρόνιες και περιστρέφονται γύρω από τους ίδιους λόγους, κι απλώς τώρα εμφανίζονται πιο έντονες, τότε μπορεί να ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει αμοιβαία θέληση για κάτι τέτοιο, πιθανόν να χρειαστεί να σκεφτείτε την απομάκρυνση. Ασφαλώς αυτό θα συμβεί σε μία μειοψηφία ζευγαριών.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, μάλλον θα τρέξετε ο-η ένας-μία στην αγκαλιά της-του άλλης-ου, πριν καλά-καλά το καταλάβετε. Θα γίνει επανασύνδεση! Προσέξτε να μην επαναλάβετε το ίδιο λάθος ή τα ίδια λάθη ακριβώς όπως πριν. Κυρίως μην βλέπετε την σχέση σας σαν παιδική χαρά, που μπορείτε να ξετρελαίνεστε από ενθουσιασμό, αλλά με το πρώτο πρόβλημα να σκοτεινιάζετε και να απογοητεύεστε. Εάν συμβαίνει  κάτι τέτοιο, η σχέση σας θα είναι μια στο… καρφί και μια στο… πέταλο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μόνο να ωφεληθείτε μπορείτε αυτόν το μήνα, ελπίζοντας όχι με κόστος σε ψυχικό πόνο. Δηλαδή, πρόκειται να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα σας παθιάσει. Αυτό θα το ζήσετε και θα το απολαύσετε. Όμως μπορεί να στεριώσει, μπορεί και να χαθεί γρήγορα. Αν γίνει σχέση θα συνεχίσετε να περνάτε καλά και να γνωρίζεστε πιο βαθιά. Αν χαλάσει, θα σας έχει μείνει μία δυνατή εμπειρία και μετά η ανάμνησή της. Στην περίπτωση αυτή μην τα… βάψετε μαύρα. Θα σας έρθουν τα καλύτερα.

Εργάζεστε και διχάζεστε. Αναρωτιέστε αν είστε απαιτητικοί από την δουλειά σας, ή αν όντος λαμβάνετε λίγα και δικαίως έχετε παράπονα. Η απάντηση θα δοθεί ξεχωριστή στον καθένα, αναλόγως των οικονομικών ή των άλλων σας πεποιθήσεων. Γι αυτό διερευνήστε, εάν η δουλειά σας, σας καλύπτει ένα άλλο κομμάτι, πχ το δημιουργικό, το εκφραστικό, το ιδεολογικό, το ψυχικό, το συναισθηματικό κτλ. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο περιμένετε μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα για να την αλλάξετε, βρίσκοντας κάποια πιο συμφέρουσα. Παρόλα αυτά, τα οικονομικά σας θα έχουν αισθητή βελτίωση, είτε από μία ξαφνική εκτίναξη της δουλειάς σας, είτε από μία απροσδόκητη εκτός εργασίας πηγή.

Όσοι δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε δουλειά, θα μπείτε σε έναν χώρο της αρεσκείας σας. Θα ξεκινήσετε με ενθουσιασμό και κέφι. Προσέξτε, ωστόσο, να μην ανεβάσετε πολύ τον… πήχη, γιατί έπειτα θα έχουν απαιτήσεις από εσάς! Καλύτερα να είστε ο καλός που εξελίσσετε σε καλύτερο, παρά ο άριστος που μεταπίπτει σε καλό. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές και τακτικές. Προκειμένου να σταθεροποιηθείτε εκεί, θα χρειαστεί να διεκδικήσετε την θέση σας μέσω της εργατικότητας και της καλής σας συμπεριφοράς. Έτσι δεν θα έχουν να που τίποτα αρνητικό για εσάς.

                              ΤΑΥΡΟΣ  Το Οκτώ από τα Ξίφη.

Ποιος θα σας το έλεγε ότι ο Οκτώβριος για εσάς θα είναι ένας ξεκούραστος μήνας. Πόσο μάλλον όταν γι αυτήν την ξεκούραση θα μεριμνήσουν άνθρωποι, που βρίσκονται κοντά σας και σας νοιάζονται.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα υπάρξει μία περίοδος γαλήνης. Τα πράγματα θα προχωρούν αβίαστα και οι κοινές σας μέριμνες θα εξελίσσονται αβασάνιστα. Ίσως η μεγαλύτερη διαπίστωση για εσάς να είναι πως έχετε δίπλα σας ένα ταίρι, κι ενδεχομένως εκείνο εσάς, που σας νοιάζεται, κι εσείς εκείνο, και που φροντίζει να δημιουργεί στον δεσμό ή στον γάμο σας ένα περιβάλλον τάξης και οργάνωσης. Στοιχεία που βοηθούν πολύ στην ψυχική σας γαλήνη και κατ’ επέκταση στην αρμονία της σχέση σας.

Κάποιοι-ες βέβαια έχετε χωρίσει και πλέον είστε στα χέρια του πεπρωμένου για μία επανασύνδεση. Στην περίπτωσή σας, ο «φίλος» σας αυτήν τη στιγμή είναι ακριβώς το πεπρωμένο σας! Αυτό θα σας οδηγήσει στην επανασύνδεση, ή θα σας απομακρύνει κι άλλο από τον ή την πρώην σας. Το κριτήριο θα είναι η ευτυχία σας. Αν πραγματικά θα είστε ευτυχισμένοι-ες μαζί θα σμίξετε ξανά. Αν όχι, όχι μόνο δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε, αλλά μάλλον να το δείτε ως μία καλή ευκαιρία να απελευθερωθείτε. Θα προχωρήσετε αργότερα την ζωή σας με ένα καινούριο ταίρι, όταν θα έχει κατασταλάξει μέσα σας ο πόνος του χωρισμού, που είναι αναπόφευκτος.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με πολύ καλή χημεία μαζί σας. Από την αρχή θα νιώσετε σαν να γνωρίζεστε από χρόνια και θα είστε άνετοι.  Μην υποτιμήσετε τα στοιχεία αυτά, με την λογική ότι είναι αυτονόητα κι ενδεχομένως βαρετά. Κάθε άλλο, είναι λίγες οι πιθανότητες να γνωρίσει κάποιος-α ένα άτομο που να ταιριάζει τόσο μαζί του. Παρόλα αυτά, μία δόση ασφαλούς ίντριγκας μεταξύ σας θα δώσει επιπλέον ενέργεια. Για παράδειγμα, μπορείτε να λέτε την διαφορετική γνώμη σας για ένα θέμα κοινωνικής σημασίας, αλλά να είστε προσεκτικοί-ες σε ότι αφορά την εικόνα σας και όταν ασκείτε κριτική ο-η ένας μία στην-στον άλλην-ον.

Εργάζεστε; Δεν θα σας απασχολήσει τίποτα, κι όλα θα ρέουν απρόσκοπτα στην δουλειά σας. Σε σημείο που ενδεχομένως να σας… ενοχλήσει τόση τάξη! Οι αμοιβές σας θα είναι κανονικές και θα τις λαμβάνετε στην ώρα τους. Είναι ευκαιρία να διερευνήσετε, αν τούτη η οργάνωση οφείλεται σε κάποιον ανώτερό σας, αν εσείς έχετε παίξει τον ρόλο σας, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει συντρέξει στην καλή αυτήν κατάσταση. Ο λόγος είναι να κατανοήσετε πράγματα που ενδεχομένως θα σας φανούν χρήσιμα στο επαγγελματικό μέλλον σας.

Εάν δεν εργάζεστε, θα συμβεί ένα από παρακάτω δύο : α) Ή θα παραμείνετε χωρίς εργασία, όχι γιατί δεν έχετε τύχη, αλλά γιατί χρειάζεστε ακόμη χρόνο να ξεκουραστείτε. Στην περίπτωση αυτή το Σύμπαν θα μεριμνήσει να είστε επαρκείς οικονομικά από άλλες πηγές, από παλιές οικονομίες σας, ή από δικό σας άνθρωπο, ή κι από συνδυασμούς αυτών κτλ. β) Ή θα βρείτε μία ξεκούραστη δουλειά, που θα σας δίνει οικονομικό κέρδος, χωρίς να σας εξουθενώνει. Μπορεί, επίσης, να είναι μία δουλειά, η οποία θα σας αρέσει πολύ, οπότε θα την κάνετε με κέφι. Πιθανόν να την ανακαλύψετε μέσω δικού σας ανθρώπου.

                                       ΔΙΔΥΜΟΙ   Το Αστέρι.

Ακόμη κι αν τα πράγματα γύρω σας δεν είναι τέλεια, εσείς θα διάγετε μία εξαιρετική περίοδο. Ενδεχομένως να έχετε την δυνατότητα να δώσετε χαρά σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, που δεν είναι τόσο ευνοημένοι όσο εσείς στην παρούσα φάση.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, η αγάπη ολοφάνερα θα κυβερνά την σχέση σας. Ταυτόχρονα θα είστε εναρμονισμένοι στην διεκπεραίωση κοινών σας στόχων. Θα μπορέσετε να λύσετε μαζί τα κοινά προβλήματά σας ή κάποιο πρόβλημα που περνά ο-η ένας-μία από τους δύο σας. Σε μερικά ζευγάρια θα προκύψει εγκυμοσύνη. Ενδεχομένως μερικούς-ες να σας βασανίσει το άγχος της αβεβαιότητας. Δηλαδή, αν αυτή η καλή κατάσταση θα κρατήσει για πάντα, ή θα εξανεμιστεί σε μια στιγμή. Ασφαλώς τίποτα δεν κρατά για πάντα και τα θετικά με τα αρνητικά εναλλάσσονται στην πορεία της ζωής. Εκείνο, ωστόσο, που μπορείτε να κρατήσετε και στο μέλλον από αυτήν την καλή φάση, είναι η βεβαιότητα ότι είστε δύο άνθρωποι που αγαπιέστε.  Και μπορείτε να ξεπεράσετε μαζί κάθε πιθανή δυσκολία.

Είστε χωρισμένοι; Ίσως τούτη η ερώτηση να είναι ασύμβατη με το πλαίσιο αγάπης αυτού του μήνα. Ωστόσο θα μπορείτε να αγαπιέστε κι από μακριά, εάν ο χωρισμός σας είναι οριστικός. Ή να τα ξαναβρείτε και να συνεχίσετε να ζείτε την αγάπη σας από εκεί που είχε μείνει. Τι θα κάνει την διαφορά ανάμεσα στην οριστική απομάκρυνση και στην επανασύνδεση; Τα άλλα στοιχεία! Από μόνη της η αγάπη δεν φτάνει πάντα για μία δυνατή σχέση-συμβίωση δύο ανθρώπων. Χρειάζονται επίσης η συναισθηματική στοργή, το πάθος, η αποφασιστικότητα-επιλογή να είστε εκεί, κτλ.

Ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Όχι πλέον! Με μόνη εξαίρεση την περίπτωση να μην θέλετε να είστε με κάποια ή κάποιον αντίστοιχα. Θα βρεθεί στον δρόμο σας μία-ένας υποψήφια-ος σύντροφος, που θα μπορούσε να είναι η-ο ιδανική-ος για εσάς! Ένα αισιόδοξο άτομο, που θα σας θέλει και θα μπορεί να σας «παρασύρει» στην καλή του διάθεση. Εάν προχωρήσετε μαζί του, ενδέχεται να αλλάξει όχι μόνο η ψυχολογία σας, αλλά και η ζωή σας ολόκληρη προς το καλύτερο. Αφού θα είστε με έναν άνθρωπο, που θα σας εμπνέει και θα σας νοιάζεται. Οπότε η ζωή σας μαζί του θα πάει μπροστά. Αντίστοιχα και η δική του μαζί σας.

Στη εργασία σας μόνο καλά πράγματα μπορείτε να περιμένετε. Οι συγκυρίες θα είναι εξαιρετικές, ώστε να ευνοηθεί η προώθηση της δουλειά σας. Οι οικονομικές αποδοχές σας θα ανέβουν ή θα σταθεροποιηθούν σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Δεν θα σας λείψουν τα χρήματα, εξόν αν είστε υπερβολικά σπάταλοι-ες. Ενδέχεται να γίνει μία νέα αρχή στην ίδια εργασία που βρίσκεστε, η οποία θα φέρει αισιοδοξία. Μπορεί να είναι μία καινούρια συνθήκη, ή κάποια αναβάθμιση της θέσης σας κτλ. Παρόλα αυτά, εάν ορισμένοι θέλετε να αλλάξετε δουλειά για κάτι καλύτερο, θα ευνοηθείτε σε αυτό, βρίσκοντας πρώτα μία καινούρια, και κατόπιν αφήνοντας την προηγούμενη.

Όσοι δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε μία δουλειά, ενδεχομένως να βρίσκεστε σε πολύ καλή φάση για κάτι τέτοιο. Είναι πιθανόν, αντί να την βρείτε εσείς, να σας βρει εκείνη! Εννοώντας πως ίσως να έχετε βάλει κι εσείς ένα χεράκι, αλλά ίσα-ίσα για να δώσετε ευκαιρία στην καλή σας τύχη. Τούτος είναι κι ένας λόγος για να μην προσπεράσετε αυτό που θα σας έρθει, βρίσκοντας αβάσιμες δικαιολογίες. Μπορεί έτσι να χάσετε κάτι πραγματικά καλό. Γενικότερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε τόσο το επαγγελματικό, όσο και το οικονομικό σας επίπεδο, ξεκάθαρα προς το καλύτερο.

                             ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Ο Ακόλουθος από τα Ραβδιά.

Ένας άνθρωπος θα σας στηρίξει κρυφά ή φανερά. Πρόκειται για ένα άτομο με καλό χαρακτήρα που σας νοιάζεται. Η υποστήριξή του θα σας διευκολύνει, ώστε να λύσετε κάποιο πρόβλημά σας, μικρότερο ή μεγαλύτερο, και να προχωρήσετε απρόσκοπτα την ζωή σας παρακάτω. 

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, τα πράγματα κινούνται σε μία συχνότητα ηρεμίας, έως αδιαφορίας. Τούτο δεν κρύβει απαραίτητα ένα κακό στάδιο του δεσμού ή του γάμου σας, ωστόσο σας δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας. Είστε σε κατάσταση αναμονής, περιμένοντας να δείτε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.  Κάποιο πρόσωπο θα παίξει συνδετικό ρόλο ανάμεσα σε εσάς και στον-την σύντροφο ή σύζυγό σας. Μπορεί να ανήκει στο συγγενικό ή στο φιλικό περιβάλλον σας, ή να είναι κάποιος ειδικός των σχέσεων, που ενδεχομένως θα συμβουλευτείτε. Μπορεί από την άλλη να πρόκειται για ένα εξωσυζυγικό φλερτ, το οποίο θα ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά και θα δώσει κίνητρο διεκδίκησης και πρωτοβουλιών, ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπό σας. Στην προκειμένη περίπτωση καλό θα είναι αυτό το φλερτ να μην πάρει διαστάσεις, γιατί τότε αντί για συνδετικό ρόλο θα παίξει διασπαστικό ρόλο στον δεσμό ή στον γάμο σας.

Όσοι-ες είστε χωρισμένοι-ες, σκεπτόμενοι-ες ωστόσο την επανασύνδεση, θα έχετε μία ευχάριστη έκπληξη. Η ή ο πρώην σας θα κάνει κίνηση προσέγγισης προς εσάς. Εκείνο που ίσως δεν θα γνωρίζετε είναι πως αυτή η κίνηση θα γίνει κατόπιν παροτρύνσεως από φιλικό άτομο. Έτσι, ενώ θα γίνει το βήμα από το πρώην ταίρι σας, ταυτόχρονα θα ενέχει αμηχανία και ανασφάλεια. Η πρωτοβουλία, όπως είπαμε, δεν θα είναι καθαρά δική του. Για να ενθαρρύνετε τα πράγματα, κρατήστε θετική στάση και μην οξύνετε την ήδη δύσκολη κατάσταση. Το αποτέλεσμα θα είναι να ξανασμίξετε. Η μόνη περίπτωση να μην συμβεί αυτό, είναι να μη το θέλετε πια.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε αντίστοιχα μία γυναίκα ή έναν άντρα με πολύ καλά στοιχεία στον χαρακτήρα της-του. Θα πρόκειται για ένα δυναμικό και ειλικρινές άτομο, που θα ξέρει να διεκδικεί. Επίσης θα το χαρακτηρίζει η σταθερότητα. Αυτά είναι στοιχεία που προμηνύουν την δημιουργία σχέσης. Η μόνη περίπτωση να μην εξελιχθεί η γνωριμία θα είναι να μην είστε έτοιμοι-ες για κάτι σταθερό. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να ζητήσετε χρόνο, ώστε να τσεκάρετε τον εαυτό σας, αντί να φύγετε αβασάνιστα. Εξάλλου δεν είναι βέβαιο πως θα βρείτε αργότερα ένα εξίσου αληθινό άτομο.

Εάν είστε εργαζόμενοι, θα λάβετε βοήθεια στην δουλειά σας, από άτομο που σας υποστηρίζει. Αν την χρειάζεστε, θα σας λύσει τα χέρια. Αν δεν την χρειάζεστε, τότε μιλάμε για μία γενικότερη διάθεση ενδυνάμωσής σας, από πρόσωπο που αναγνωρίζει την αξία σας. Η ίδια η εργασία σας θα εξελιχθεί δυναμικά και θα σας αποφέρει ικανοποιητικές αμοιβές. Τα οικονομικά σας γενικότερα δεν θα σας προβληματίζουν, αλλά θα είναι επαρκή και δυναμικά.

Αν δεν εργάζεστε, και ψάχνετε για νέα εργασία, κάποιο αξιόπιστο άτομα από το περιβάλλον σας, θα σας προτείνει μία, ή θα σας ενημερώσει για κάτι αξιόλογο που σας αφορά. Εναλλακτικά τούτο το άτομο μπορεί να κινηθεί κρυφά, χωρίς να φανεί, ώστε να λάβετε μία κατά τα άλλα ουρανοκατέβατη πρόταση! Επίσης μπορεί μία κρατική ρύθμιση, εμπνευσμένη από αρμόδιο πρόσωπο, να είναι για την περίπτωσή σας ιδανική, ώστε να εισέλθετε σε επαγγελματικό χώρο του κρατικού φορέα.

                                   ΛΕΩΝ   Το Δέκα από τα Πεντάκτινα.

Μπαίνετε σε ένα μήνα που θα τα έχετε όλα ή έστω σχεδόν όλα. Τούτο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πληρότητα. Μπορεί, ωστόσο, και να σας δώσει την αίσθηση ή την ψευδαίσθηση ενός τέλματος. Μίας απουσίας της… περιπέτειας στην ζωή σας!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα υπάρξει μία επιφανειακή τουλάχιστον γαλήνη. Αν τούτη βρίσκεται και στο πιο βάθος, τότε όλα καλά. Αν, ωστόσο, είναι μόνο στην επιφάνεια, αλλά από κάτω σιγοβράζουν διάφορα προβλήματα, τότε μιλάμε για ψευδαίσθηση! Το θέμα είναι εάν τούτη «προωθείται» μόνο στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σας, παρουσιάζοντας την σχέση με το ταίρι σας ως τέλεια, ή αν «λειτουργεί» και στον εαυτό σας. Εάν, δηλαδή, ξεγελάτε και τον ίδιο τον εαυτό σας, καλό θα είναι να ξεκινήσετε να του λέτε την αλήθεια, ακόμη κι αν είναι κάπως πικρή. Ενδεχομένως να πρόκειται για λεπτομέρειες, που όμως είναι σημαντικές. Για παράδειγμα, αν ορισμένες φορές αισθάνεστε αποξενωμένοι-ες από την-τον σύζυγο ή σύντροφό σας, παραδεχτείτε το σε εσάς τους ίδιους, ή στον-στην κολλητό σας φίλο-η. Ήδη με μια τέτοια διαχείριση απελευθερώνετε αρκετή συσσωρευμένη πικρία. Τούτο από μόνο του θα λειτουργήσει «θεραπευτικά».

Στην περίπτωση που ο μήνας σας βρίσκει χωρισμένους-ες, η συμβουλή μας θα είναι να μην κάνετε τίποτα. Απλά περιμένετε, και απολαύστε την αναμονή σας. Βρείτε πράγματα να σκεφτείτε ή να κάνετε, που θα σας φέρουν πιο κοντά με τον εαυτό σας, ή ακόμη και με το εσωτερικό σας παιδί. Αγαπήστε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Αν το κάνετε, έστω κι ελάχιστα, ο-η πρώην σας θα πάρει το μήνυμα και θα έρθει να σας βρει. Η σχέση σας είναι πολύ πιθανόν να επανέλθει. Τούτην τη φορά και εσείς και ο-η άλλος-η θα πρέπει να βρίσκεστε εκεί με τα προτερήματα και τις αδυναμίες σας. Όχι μόνο με το τι πρέπει να κάνετε, αλλά και με το τι σας αρέσει να κάνετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες είναι πιθανόν να περνάτε τον καιρό σας με διαδικτυακές ή άλλες γνωριμίες, που δεν έχουν προοπτική, ή που δεν θα θέλατε να έχουν! Πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας, για το αν επιθυμείτε ή όχι να κάνετε σχέση. Αν ναι, τούτη χρειάζεται κάποιο μικρότερο ή μεγαλύτερο ξεβόλεμα από την μεριά σας. Είστε διατεθειμένοι-ες να το κάνετε; Αν όχι, τότε δύσκολα θα γίνει κάποια σταθερή γνωριμία. Μπορείτε, ωστόσο, να επιλέξετε κάτι… βολικό! Για παράδειγμα ένα άτομο σε κοντινή απόσταση, που θα ταυτίζεται ο ελεύθερος χρόνος του με τον δικό σας, που δεν θα είναι πολύ απαιτητικό κτλ. Εννοείται ότι θα πρέπει να υπάρχει σχετική χημεία μαζί του.

Αν εργάζεστε, η εργασία σας θα είναι στα επάνω της. Ένα κλίμα οργάνωσης, τάξης και σύμπνοιας, θα είναι η εγγύηση της επαγγελματικής σας ασφάλειας. Το ίδιο θα ισχύει και για τις χρηματικές σας αποδοχές. Υποστηρίξτε με την θετική στάση σας αυτήν την καλή πορεία και απολαύστε την. Μην υποτιμάτε τίποτα και μην σνομπάρετε τίποτα, γιατί έτσι θα χάσετε την χαρά της ευνοϊκής αυτής φάσης. Μην είστε, επίσης, συνεχώς ανικανοποίητοι.

Εάν δεν εργάζεστε προς ώρας, υπάρχουν δύο πιθανά… σενάρια για την επαγγελματική σας εξέλιξη : α) Να παραμείνετε άνεργοι, γιατί δεν νιώθετε αρκετά έτοιμοι, ώστε να διεκδικήσετε ένα δυναμικό επαγγελματικό πόστο. Αυτό ίσως και να σας οδηγήσει στην επιλογή μίας εύκολης και ολιγόωρης εργασίας. β) Να σας προταθεί μία δυναμική και αξιόλογη δουλειά, την οποία μπορεί να είχατε πριν ονειρευτεί ή διεκδικήσει. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να προσέξετε την διαφορά ανάμεσα στην φαντασία και στην πραγματικότητα! Δηλαδή, στην πράξη τούτη η εργασία μπορεί να έχει σημεία, που δεν είναι τόσο ιδανικά, όσο τα είχατε στον νου σας. Καλό θα είναι να δείτε με θετική ματιά την πρόκληση ή τις προκλήσεις που θα σας παρουσιαστούν και να μην απογοητεύεστε με το παραμικρό. Θα ανέβει δυναμικά η οικονομική σας θέση.

                                         ΠΑΡΘΕΝΟΣ    Η Δύναμη.

Αν το θέλετε, μπορείτε τούτον το μήνα να γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Με έναν, ωστόσο, περιορισμό : να το κάνετε μόνο μέσα από την αρετή σας. Κάτι διαφορετικό από αυτό θα σας… κατεβάσει στο επίπεδο του ανθρώπου, που ψάχνεται απεγνωσμένα να βρει τον δρόμο του.

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες, ενδέχεται στην παρούσα φάση να έχετε περισσότερη ψυχραιμία από το ταίρι σας για τα οποιαδήποτε προβληματάκια που σας συμβαίνουν. Ασφαλώς δεν είναι άδικο να ενδυναμώνετε τον άνθρωπό σας. Ακόμη περισσότερο, θα λέγαμε, να το κάνετε με τρόπο που δείχνει υπομονή και αγάπη κι όχι με επιδεικτικό τρόπο, προβάλλοντας ξεκάθαρα ότι είστε πιο δυνατοί-ες. Κάτι τέτοιο εγκυμονεί τον «κίνδυνο» να είστε μεν οι δυνατοί-ες, αλλά χωρίς… σοφία, πράγμα που θα «χαλάσει» το συνολικό αποτέλεσμα. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι και ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας να πάρει τα επάνω του-της. Είστε σε καλό δρόμο και η αγάπη σας μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Στα δεσμευμένα ζευγάρια προβλέπεται πρόταση γάμου.

Στην περίπτωση που έχετε χωρίσει και σκέφτεστε συνεχώς την πιθανότητα της επανασύνδεσης, κάποιος-α από τους δύο σας θα φανεί πιο δυνατός-η και θα κάνει μία δυναμική πρώτη κίνηση. Εάν έχετε μέσα σας την βεβαιότητα, εσείς ή ο-η άλλος-η, ότι αξίζει να είστε μαζί, κι ο χωρισμός σας ήταν ένα λάθος, τότε δεν έχετε λόγο ή δικαιολογία να κρατήσετε αντιστάσεις. Καλώς ή κακώς θα ευνοηθείτε περισσότερο όσοι-ες είχατε μια σχέση πραγματικής αγάπης με λάθη, κι όχι τόσο όσοι-ες είχατε μία σχέση με την ψευδαίσθηση της αγάπης και με την… επινόηση λαθών!

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, ή παραμείνετε έτσι, ή προετοιμαστείτε για κάτι αυθεντικό! Θα κάνετε γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας κοιτάει στα μάτια και εσείς εκείνην-ον. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεταξύ σας μία χημεία, απαλλαγμένη από υπερβολική καχυποψία, εύκολα ψεύδη, χαμηλή αυτοεκτίμηση κτλ. Τουναντίον, ο-η ένας-μια θα αναγάγει την-τον άλλην-ον σε ανώτερο επίπεδο ανθρώπου. Μιλώντας εδώ για τα καλά στοιχεία μίας προσωπικότητας κι όχι για υπερφίαλες καταστάσεις.

Αν εργάζεστε, θα βρεθείτε μπροστά σε μία δυναμική εξέλιξη της δουλειάς σας. Τόσο στο επίπεδο του χώρου, όσο και στο ατομικό σας κομμάτι. Αν ασχολείστε με κάποιο πνευματικό επάγγελμα, όπως καλλιτέχνης, επιστήμονας, συγγραφέας κτλ. , θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα. Ταυτόχρονα θα βρεθείτε σε μία δημιουργική στιγμή της καριέρας σας, με εξαιρετική απόδοση του ταλέντου ή των γνώσεών σας, πάνω σε κάτι εμπνευσμένο. Γενικά θα υπάρξει εύνοια και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Κατακτάτε στόχους, που θα σας ανεβάσουν σταθερά και μόνιμα, επαγγελματικά και οικονομικά.

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν, θα κληθείτε σε μία δουλειά με δυνατότητες, αλλά κυρίως με καλή επίδραση στην ψυχική σας ηρεμία και στην άμεση ή έμμεση εξυπηρέτηση των άλλων. Αρκετοί θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις, το ταλέντο ή την εμπειρία σας, πάνω στο αντικείμενο που θα κάνετε. Έρχεται η λύση στο εργασιακό σας αδιέξοδο, με τον πιο ονειρικό τρόπο, που θα μπορούσατε να ονειρευτείτε. Ταυτόχρονα θα είστε ικανοποιητικά αμειβόμενοι. Προσέξτε να μην… ξεφύγετε από τα ιδανικά σας, που θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας σας.

                                 ΖΥΓΟΣ  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα.

Ένας μήνας καλοσύνης και αγάπης μπαίνει για το ζώδιό σας. Θα πάρετε και θα δώσετε πλούσια συναισθήματα. Η ψυχή σας θα γεμίσει από τις αρμονικές σχέσεις με τους γύρω σας ανθρώπους. Αναρωτηθείτε, ωστόσο, μήπως αυτό σας καθηλώνει σε μία στατική ευτυχία, από την οποία μπορεί να λείπουν οι προκλήσεις που θα σας εξελίξουν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τα πράγματα θα έχουν διπλή ανάγνωση : α) Ή θα είστε πραγματικά ευτυχισμένοι-ες β) ή θα νομίζετε ότι είστε, ξεγελώντας τον εαυτό σας, ώστε να μην  βλέπετε την όχι και τόσο τέλεια πραγματικότητα. Τούτο θα το καταλάβετε καλύτερα από τα βλέμματα των κοντινών σας ανθρώπων! Αν διακρίνετε μία κρυφή… ζήλεια για εσάς, θα σημαίνει ότι είστε σε καλό δρόμο στον δεσμό ή στον γάμο σας! Αν παρατηρείτε μία συμπόνια, θα δείχνει πως εκείνοι βλέπουν αυτό που εσείς δεν βλέπετε, ή δεν θέλετε να δείτε. Εσείς θα αποφασίσετε, εάν θα ταρακουνήσετε τα νερά στην σχέση με το ταίρι σας, για να αναδυθούν ορισμένες βυθισμένες αλήθειες, ή αν θα τις αφήσετε στον βυθό.

Οι χωρισμένοι-ες, που νιώθετε μπερδεμένα συναισθήματα και έχετε χάσει προς ώρας την επαφή με την διαίσθησή σας, είναι πιθανόν να άγεστε και να φέρεστε από τις γνώμες τρίτων για την πρώην σχέση σας. Καλό θα είναι να ακούτε τις γνώμες των κοντινών σας ανθρώπων, αλλά ταυτόχρονα να αναγνωρίζετε τι είναι σχετικό και τι άσχετο με την περίπτωσή σας. Μην τα αποδέχεστε όλα αβασάνιστα. Επειδή παρόλα αυτά είστε σε σύγχυση, είναι κάπως δύσκολο να γίνει ένα πρώτο βήμα προσέγγισης από εσάς. Τούτο θα γίνει από τον-την άλλον-η και θα σας φέρει κοντά για μία νέα ευκαιρία επανασύνδεσης. Τολμήστε αυτήν τη φορά να πείτε κάτι αληθινό χωρίς να φοβάστε ότι θα το πάρει στραβά ο ή η πρώην σας. Είναι ευκαιρία να κάνετε μια μικρή αλλά καθοριστική αλλαγή στην επικοινωνία σας, απαλλάσσοντάς την  από υπερβολικές ενοχές.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε αντίστοιχα μία καλή κοπέλα ή ένα καλό παιδί. Κι αν αυτό ακούγετε κάπως… ξεπερασμένο, είναι κατ’ ουσία μεγάλη τύχη. Μία «δήθεν» γνωριμία θα μπορούσε να σας ενθουσιάσει στην αρχή, αλλά παρακάτω θα σας αποκάλυπτε ότι η ευαισθησία σας δεν αντέχει ένα «σνομπ» ταίρι! Μην  προσπεράσετε λοιπόν την καλή νέα γνωριμία αβασάνιστα. Εξάλλου μπαίνοντας τελικά σε σχέση, ο-η ένας-μία θα μπορεί να διαμορφώσει σε σημεία την-τον άλλην-ον.

Στην εργασία σας, όσοι εργάζεστε, θα απολαύσετε αρχικά το ήρεμο περιβάλλον και τις αρμονικές επαγγελματικές σχέσεις. Εάν έχετε κάποιον-α εργοδότη-ρια, αυτός-η θα σας αντιμετωπίζει με καλό και δίκαιο τρόπο και θα νιώθετε άνετα. Οι αμοιβές σας θα είναι καλές και θα σας έρχονται στην ώρα τους και αβασάνιστα. Ενδέχεται κάπως να επαναπαυτείτε μέσα σε τούτο το… ιδανικό περιβάλλον και να μην βάζετε επιπλέον στόχους. Παρόλα αυτά, αξίζει να χαρείτε αυτήν την περίοδο επαγγελματικής γαλήνης.

Όσοι δεν εργάζεστε, αναζητώντας νέα εργασία, θα λάβετε την εύνοια του Σύμπαντος προσωποποιημένη σε κάποια μορφή! Τούτη μπορεί να είναι μία γυναίκα με ισχύ και καλή θέληση να σας βοηθήσει. Ή ένας άντρας του ευρύτερου κύκλου σας, που θα θέλει να σας ωθήσει σε έναν χώρο, ξέροντας ότι θα τα καταφέρετε. Ενδεχομένως να είναι μια κρατική ενέργεια, η οποία θα σας ανοίξει έναν επαγγελματικό δίαυλο που θα σας αφορά. Το Σύμπαν ξέρει το πώς! Ακολουθήστε τα σημάδια που θα σας δείξει και θα φτάσετε στην επαγγελματική πόρτα που θα σας ταιριάζει. Εκεί θα λαμβάνετε καλές αμοιβές. Το Σύμπαν θα είναι γενναιόδωρο μαζί σας!

                                 ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Ο Άσσος από τα Ραβδιά.

Αυτόν το μήνα θα έχετε ευκαιρίες να αναδείξετε τα κρυφά ή φανερά ταλέντα σας. Ίσως να σας γίνει πρόταση για εργασία πάνω στο αντικείμενό σας. Αρκετοί θα σας θαυμάσουν. Ασφαλώς θα υπάρξουν κι εκείνοι που θα σας ζηλέψουν. Εφόσον θέλετε να πετύχετε, συγκεντρωθείτε στο έργο σας.

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, ορισμένα θέματα σας ίσως να προσπαθήσετε να τα λύσετε μέσω της μεταξύ σας ερωτικής σχέσης. Ο, κατά μία έννοια, έντονος ερωτισμός σας, θα έχει ευεργετικές ιδιότητες στην σχέση σας, δίνοντας μία ζωντάνια και μία ευχαρίστηση.  Ταυτόχρονα αποφασίστε να δεχτείτε ότι περνάτε μία τολμηρή φάση σαν ζευγάρι, χωρίς να το σνομπάρετε ή να το επικρίνετε. Αφήστε τη λίμπιντό σας να σας οδηγήσει στα παρακάτω κεφάλαια του δεσμού ή του γάμου σας. Μην ανησυχείτε ότι θα κυριαρχήσει το σεξ, έναντι του ρομαντικού στοιχείου. Ασφαλώς το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Επίσης τούτη θα είναι μία φάση, την οποία θα διαδεχτεί κάποια περισσότερο ρομαντική κτλ. Ίσως είναι ευκαιρία να διώξετε τις ενοχές σας, όταν περνάτε παρόμοιες φάσεις.

Αν έχετε χωρίσει, είναι πιθανόν να σκέφτεστε τον ή την πρώην σας, με έμφαση στο ερωτικό κομμάτι της σχέσης σας. Τούτο ταυτόχρονα μπορεί να σας προκαλεί ενοχές και να σας κάνει να κατηγορείτε τον εαυτό σας για… σεξισμό. Διερευνήστε, εάν όντος είναι το μόνο κομμάτι που νοσταλγείτε από τον ή την πρώην σας. Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, πιθανόν η επανασύνδεση να είναι συνώνυμο μιας «λίγης» σχέσης, που ακροβατεί ανάμεσα στην απόλαυση και στο… κενό. Εάν το ερωτικό κομμάτι, ωστόσο, συμπληρώνει την συναισθηματική προσέγγιση με τον ή την πρώην σας, τότε αναφερόμαστε σε κάτι ολοκληρωμένο και υποσχόμενο να διαρκέσει στο μέλλον. Την ευκαιρία θα την έχετε και πιθανόν να αρχίσει παθιασμένα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία με έντονη την ερωτική έλξη ανάμεσα σε εσάς και την γυναίκα ή τον άντρα που θα γνωρίσετε αντίστοιχα. Καλείστε να δείξετε εγκράτεια, ώστε να μην αφήσετε την μαγεία της σταδιακής γνωριμίας να αναλωθεί σε μία βιαστική ερωτική νύχτα. Εναλλακτικά μπορείτε να ερωτοτροπήσετε με… αθώο αρχικά τρόπο, ώστε να έχετε χρόνο να γνωρίσετε κάποια βασικά στοιχεία του χαρακτήρα ο-η ένας-μία της-του άλλης-ου. Κατόπιν η ερωτική πράξη θα έλθει με πιο ώριμο ή ψύχραιμο τρόπο, ώστε να μην φανείτε, άθελά, μεταξύ σας ανυπόμονοι-ες ή βιαστικοί-ες.

Τα επαγγελματικά σας για τους εργαζόμενους θα είναι σε καλό δρόμο. Η δουλειά σας θα βρίσκεται σε άνοδο, πράγμα για το οποίο θα είστε συμμέτοχοι κι εσείς με τη εργατικότητα και τις δεξιότητες ή το ταλέντο σας. Θα αναγνωριστεί η αξία σας. Ενδέχεται να ανέβετε θέση ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά έως και γενναιόδωρα. Ευνοείστε όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, ή κάνετε μία δουλειά στην οποία η φαντασία παίζει καθοριστικό ρόλο.

Όσοι προς το παρόν δεν εργάζεστε, όμως ψάχνετε με αποφασιστικότητα μία νέα δουλειά, θα την βρείτε ποντάροντας κυρίως πάνω στην επαγγελματική αξία σας. Είτε αυτή είναι οι γνώσεις και η προϋπηρεσία σας, είτε κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο σας. Ίσως να βρίσκεστε μπροστά στην επαγγελματική σας δικαίωση, κυρίως εάν είχατε περάσει δυσκολίες και σας είχαν απορρίψει για άδικους λόγους. Συγκεντρωθείτε στο εδώ και τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να πιστέψει στην καλή του τύχη. Κάποιοι επίσης θα πιστέψουν σε σας και θα σας στηρίξουν. Αποδείξτε τους ότι πράττουν σωστά. Ταυτόχρονα θα αρχίσετε να ανεβαίνετε σταθερά στα οικονομικά σας.

                                        ΤΟΞΟΤΗΣ   Ο Αυτοκράτορας.

Παίρνετε τα επάνω σας μέσα από την πνευματική σας φώτιση, που μετουσιώνεται στον κόσμο της ύλης. Έτσι, κάνοντας σωστή χρήση της γνώσης και της εμπειρίας σας, θα αποκτήσετε όλα εκείνα που θέλετε. Βασική προϋπόθεση για την σταθερή άνοδό σας, να κινείστε με γνώμονα το ήθος σας.

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα κινηθείτε σε ένα επίπεδο προχωρημένης εξέλιξης. Αν είστε παντρεμένοι-ες, γνωρίζετε καλά ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον και συμπεριφέρεστε αναλόγως. Ήδη αποφεύγετε τις μικρότητες που μπορούν να δημιουργήσουν άσκοπες διχόνοιες. Μπορεί να προκύψει εγκυμοσύνη. Αν είστε δεσμευμένοι-ες είναι πολύ πιθανή η πρόταση γάμου, καθώς και μία εγκυμοσύνη.

Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε χωρισμό, δίχως αυτό να είναι η βαθιά σας επιθυμία, τότε θα χρειαστεί να προσέξετε τις ισορροπίες σας. Αυτό σημαίνει ότι για να ξανασμίξετε θα πρέπει ο-η ένας-μία να κάνει ένα βήμα υποχώρησης έναντι της-του άλλης-ου. Εάν και οι δύο στέκεστε ακλόνητοι στο ανάστημά σας, δεν θα μπορέσετε να βρείτε το σημείο συνδέσμου σας. Τούτο επίσης σημαίνει ότι θα κρίνετε ο-η καθένας-μία σας, εάν αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας μόνο του ή μέσα στην σχέση. Έχοντας υπόψη σας αυτά τα δεδομένα θα τα πάτε καλά. Η ευκαιρία θα δοθεί.

Είστε ελεύθερος άντρας; Ή ελεύθερη γυναίκα; Κατ’ αρχάς αναρωτηθείτε γιατί θέλετε να κάνετε σχέση;! Εάν ο λόγος είναι η ένωσή σας με έναν άλλον άνθρωπο, είστε σε καλό δρόμο. Αν, ωστόσο, απλά θέλετε να λήξει η μοναχική φάση που περνάτε, ίσως να μην πετύχετε τον σκοπό σας. Ουσιαστικά θα σας προδώσει  ο ίδιος σας ο εαυτός και θα… βαρεθείτε γρήγορα. Επομένως εστιάστε για κάτι σταθερό, σε άτομο που πραγματικά πιστεύετε ότι θέλετε να είναι μόνιμα στην ζωή σας.  Ίσως σε ένα άτομο που το θαυμάζετε! Τα πράγματα θα σας έρθουν ευνοϊκά, αρκεί να εστιάσετε στην σωστή επιλογή.

Όσοι εργάζεστε θα τα πάτε πολύ καλά στην δουλειά σας. θα βρεθείτε σε μία δυναμική περίοδο, όπου σε συνδυασμό με την πείρα που έχετε, θα σας φέρει μπροστά στην σταθερή επιτυχία. Αποφύγετε τις υπερβολικές συμπεριφορές, όπως την πολύ αυτοπεποίθηση, ή την έντονη ανησυχία. Κρατήστε ένα εργασιακό τέμπο, που θα αποπνέει την επαγγελματική ωριμότητά σας, χωρίς καρικατούρες. Οι άνθρωποι που θα εργάζονται κοντά σας θα μπορούσαν να θεωρηθούν τυχεροί, εφόσον θα έχουν δίπλα τους ένα φωτεινό παράδειγμα. Εναλλακτικά, εσείς θα είστε πλάι σε έναν αξιόλογο εργοδότη ή προϊστάμενο ή συνεργάτη, που θα σας φέρνει καλή τύχη και θα σας εμπνέει θετικά. Τα οικονομικά δεδομένα σας θα βρεθούν σε σημαντική άνοδο.

Εάν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε μια νέα δουλειά, θα μπορέσετε να την αποκτήστε, εφόσον αφεθείτε στα χέρια ενός πιο έμπειρου ανθρώπου από εσάς. Τούτο σημαίνει, ότι θα είναι έξυπνο από την μεριά σας, να ακούσετε την συμβουλή ή την πρόταση ενός ανθρώπου από το περιβάλλον σας, που έχει αποδείξει την επαγγελματική αξία του. Εναλλακτικά μπορεί να εισέλθετε σε χώρο του δημοσίου φορέα, δια μέσου σχετικής ρύθμισης, που θα σας αφορά.  Τα οικονομικά σας θα πάρουν σταθερά τα επάνω τους. Μην λησμονείτε να διατηρείτε το επαγγελματικό σας ήθος, προκειμένου να προκόψετε με διάρκεια.

                                   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Αυτόν το μήνα η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις κι επιλογές. Εναλλακτικά μπορεί να συμβουλευτείτε ένα διαισθητικό άτομο του περιβάλλοντός σας, που το εμπιστεύεστε. Ή έναν-μία ψυχοερευνητή-ρια που σας πείθει για την αποτελεσματικότητά του-της.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, υπάρχει μεταξύ σας μία τίμια σχέση και παράλληλα αλληλοβοηθητική. Παρόλα αυτά, όλα στηρίζονται στη μεταξύ σας ειλικρίνεια, η οποία αν διαταραχθεί, κινδυνεύετε να βρεθείτε σε δυσμενείς συνθήκες. Έτσι, θα μπορούσαμε να πούμε, πως δεν υπάρχει η διάθεση να συγχωρηθούν λάθη, κυρίως εάν πρόκειται για εξωσυζυγικά παραστρατήματα με τρίτο πρόσωπο. Είναι μία εποχή του δεσμού ή του γάμου σας που η αλήθεια αποτελεί μονόδρομο. Τα τυχόν ψεύδη που ενδέχεται να ειπωθούν, θα γίνουν εύκολα αντιληπτά.

Στους-στις χωρισμένου-ες τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα για να επέλθει επανασύνδεση, αλλά όχι απραγματοποίητα. Κατά βάση θα υπάρξει ευκαιρία προσέγγισης, είτε από εσάς, είτε από το πρώην ταίρι σας, είτε από τον παράγοντα της τύχης και του συγχρονισμού. Το κομμάτι της δυσκολίας έγκειται στο θέμα της αλλαγής. Εσείς ή ο-η άλλος-η έχετε εξυπνάδα και διορατικότητα. Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε, αν υπάρχει ουσιαστική αλλαγή, ή μία προσποίηση μέχρι ο-η ένας-μία από τους δύο σας να πετύχει τον στόχο του-της. Επομένως τα πράγματα θα είναι δύσκολα, μόνο στην περίπτωση που θέλετε εσείς να ξεγελάσετε τον-την πρώην σας, ή εκείνος-η εσάς.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας πρόκειται να γνωρίσετε μία μυαλωμένη γυναίκα με ταπεραμέντο, απαιτητική στο θέμα της τιμιότητάς σας. Έτσι, αν αποφασίσετε να προχωρήσετε παρακάτω την γνωριμία μαζί της, θα χρειαστεί να έχετε υπόψη ότι μπαίνετε σε μία ζόρικη πλην αυθεντική σχέση.

Αν είστε ελεύθερη γυναίκα, ένας ώριμος στο μυαλό άντρας θα εισέλθει στην ζωή σας. Ταυτόχρονα θα είναι δημιουργικός και κατασταλαγμένος. Μόνο εάν είστε έτοιμη για κάτι σοβαρό, θα μπορέσετε να πάτε μαζί του παρακάτω. Δεν προβλέπεται να είναι ελαστικός σε θέματα που αφορούν την αμοιβαιότητα και την ειλικρίνεια μέσα στη σχέση. Εάν θα διαθέσετε τα παραπάνω στοιχεία, θα είναι αφοσιωμένος και δοτικός μαζί σας.

Στα επαγγελματικά σας, όσοι εργάζεστε, θα κατακτήσετε νέους στόχους και θα έχετε μία δυναμική άνοδο στον χώρο σας. Τίποτα δεν θα ανακόψει την πρόοδό σας, οπότε, αν στην εργασία που βρίσκεστε δεν δικαιώνεστε, θα βρείτε άλλη καλύτερη. Τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο. Όπου κι αν είστε θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα ανταμειφθεί ο επαγγελματισμός και η τυπικότητά σας. Εάν είστε σωστοί, θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών ή των ανωτέρων σας.

Όσοι δεν απασχολείστε σε κάποια εργασία, αλλά αναζητάτε την επαγγελματική σας αποκατάσταση, θα δεχθείτε υποστήριξη από μία δυναμική γυναίκα. Σε περιπτώσεις, κι από άντρα με επαγγελματική ισχύ και επιρροή. Θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε έναν δυναμικό ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο, όπου θα ανταποκρίνεστε στις προϋποθέσεις που θα ζητά. Αν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε ελεύθερο επάγγελμα, θα σας ευνοήσει το ευρύτερο πλαίσιο και θα το κάνετε με ευνοϊκές συνθήκες. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Δείξτε σε κάθε περίπτωση επαγγελματισμό. Προβλέπεται για εσάς οικονομική άνοδος και σταθερότητα.

                                 ΥΔΡΟΧΟΟΣ   Το Έξι από τα Κύπελλα.

Ξεκινά ένας μήνας επιτυχίας για εσάς, είτε σε πράγματα που τα «παλέψατε» από πριν, είτε σε πράγματα που θα ξεκινήσουν τώρα δυναμικά. Θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας, ώστε να μην χαθεί κάτι καλό, εάν σκορπίσετε την ενέργειά σας εδώ κι εκεί.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα δείτε αισθητή βελτίωση στην επικοινωνία με τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας. Τούτο είναι κάτι που ενδεχομένως το προσπαθήσατε το προηγούμενο διάστημα και τώρα βλέπετε το θετικό αποτέλεσμα. Ή είναι κάτι που θα συμβεί εδώ και τώρα, από κάποιο ξαφνικό κλικ στο μυαλό το δικό σας ή του-της άλλου-ης, το οποίο θα φέρει την διόρθωση στην όλη στάση και συμπεριφορά σας. Επέρχονται λοιπόν αξιοσημείωτες και θετικές αλλαγές. Εάν, παρόλα αυτά, ορισμένοι-ες αποφασίσετε να χωρίσετε, μην το δείτε απαραίτητα ως αποτυχία. Μπορεί να σημαίνει την απελευθέρωσή σας από μία σχέση που δεν θα είχε καμία αισιόδοξη εξέλιξη. Τι ποιο θετικό στην προκειμένη περίπτωση από το να απεγκλωβιστείτε από αυτήν;!

Οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες θα έχετε την ευκαιρία της επανασύνδεσης! Εφόσον υπάρχει συγχρονισμός, θα τα πάτε καλά. Εννοώντας ότι θα χρειαστεί η ίδια περίπου ενέργεια κι από τους δύο σας προκειμένου να σταθεροποιηθείτε μαζί. Καλό θα είναι να μην διατηρείτε αμφιβολίες, οι οποίες θα προκαλούν κυκλοθυμία. Εάν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, ή έστω στον έναν από τους δύο, η επανασύνδεση θα είναι μετέωρη. Γι αυτό καλύτερα να μιλήσετε από την αρχή με ειλικρίνεια. Εάν δεν είστε σίγουροι-ες, είναι προτιμότερο να παραμείνετε ακόμα λίγο σε απομάκρυνση και να βεβαιωθείτε για την πραγματική σας θέληση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έχετε ευχάριστη εξέλιξη σε προηγούμενο φλερτ σας, που αναρωτιόσασταν εάν θα εξελισσόταν ή όχι. Οπότε μάλλον θα «ανταμειφθείτε» για την προηγούμενη υπομονή και ενδεχομένως επιμονή σας. Όσοι-ες δεν ανήκετε σε αυτήν την… κατηγορία, θα κάνετε νέα γνωριμία, η οποία θα σας παιδέψει κάπως μέχρι να φανεί το αποτέλεσμα. Ωστόσο με καλή διαχείριση και μέθοδο, θα καταφέρτε να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που σας γοήτευσε. Εμπιστευτείτε την τύχη σας και μην αγχώνεστε να τρέξετε τα πράγματα.

Εάν εργάζεστε, ήρθε η ώρα να δικαιωθείτε, κυρίως αν το προηγούμενο, μεγάλο ή μικρό διάστημα, είχατε ταλαιπωρηθεί στην εργασία σας. Αρχίζει αισθητά να μπαίνει μία τάξη.  Τα πράγματα θα ξεκινήσουν να γίνονται όπως στις καλές μέρες τις δουλειά σας. Τα χρήματα θα έχουν ροή. Μερικοί, ωστόσο, ενδέχεται να αλλάξετε εργασία. Μία αλλαγή στο τώρα σας, θα σας φέρει σε έναν υγιή χώρο, όπου θα είστε καλά από κάθε άποψη. Ενώ θα αφήσετε πίσω σας τον προηγούμενο χώρο εργασίας, που δεν έδινε καμία θετική προοπτική.

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν και θέλετε να λύσετε το θέμα της ανεργίας σας, θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε σε χώρο, για τον οποίο κάνατε κινήσεις το προηγούμενο διάστημα. Η προσπάθειάς σας θα στεφθεί από επιτυχία στο τώρα. Ορισμένοι ίσως να βρεθείτε μπροστά σε μια ξαφνική κι απρόβλεπτη επαγγελματική λύση, που θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα. Σε κάθε περίπτωση θα μπορέσετε να γυρίσετε σελίδα στην επαγγελματική ζωή σας, και να είστε οικονομικά επαρκείς.

                                             ΙΧΘΥΣ   Ο Πύργος.

Αυτόν το μήνα θα αναμετρηθείτε με αξίες και απαιτήσεις. Η άνοδος, η στασιμότητα ή η οπισθοδρόμησή σας, θα κριθούν από το μέγεθος των στόχων σας. Αν είναι μεγάλοι, θα πρέπει να είστε αντάξιοί τους. Εάν είναι μικροί, απλά θα χρειαστεί να μην τους υποτιμάτε.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, ίσως να έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ίσα-ίσα μπορεί και να σημαίνει την λήξη μίας δυσάρεστης περιόδου. Αν τα προβλήματά σας, σας «έτρωγαν» αλλά δεν τα αντιμετωπίζατε, μάλλον ήρθε η ώρα να τα κοιτάξετε κατάματα και να τα διαχειριστείτε δυναμικά. Εάν λύνονται, ο γάμος ή ο δεσμός σας, θα πάρει ανάσες. Θα κοιτάξετε μαζί το μέλλον αισιόδοξα. Αν δεν λύνονται, ενδεχομένως να έφτασε η ώρα ενός λυτρωτικού χωρισμού. Ίσως αυτό να σας φοβίζει. Όμως η παρατεταμένη δυστυχία, ίσως θα έπρεπε να σας φοβίζει περισσότερο! Τουλάχιστον μετά διεκδικήστε την ευτυχία!

Αν ήδη βρίσκεστε σε χωρισμό, κι αναμοχλεύετε το σενάριο της επανασύνδεσης, θα χρειαστεί να το σκεφτείτε δύο φορές. Τούτο, γιατί είναι πιθανόν ο χωρισμός, να σας αποκάλυψε πτυχές της προσωπικότητας του ή της πρώην σας, που δεν τις είχατε υπόψη. Αυτές δεν είναι ελκυστικές και σε περιπτώσεις μπορεί να είναι απογοητευτικές. Οπότε θα χρειαστεί να λέτε πλέον ψέματα στον εαυτό σας, ώστε να βλέπετε τα πράγματα θετικά σε μία επανασύνδεση. Αν, ωστόσο, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να υπάρχει όντος ελπίδα. Σκεφτείτε μήπως τελικά ο χωρισμός σας δεν είναι ατυχία, αλλά μία πραγματική ευκαιρία να απελευθερωθείτε από κάτι που δεν ήταν τόσο καλό, όσο νομίζατε. Φροντίστε να γνωρίζετε τι θέλετε, μόλις δοθεί η ευκαιρία μίας επανένωσης.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μια νέα γνωριμία, η οποία μάλλον θα σας βοηθήσει να ψαχτείτε εσωτερικά, παρά θα σας οδηγήσει σε κάποια ονειρεμένη σχέση. Το σημείο της εσωτερικής σας αναζήτησης θα είναι η αντιπαράθεση ερωτικής έλξης και λοιπών στοιχείων. Με την γυναίκα ή τον άντρα που θα γνωρίσετε αντίστοιχα, θα υπάρξει έντονη ερωτική χημεία. Στην αρχή τουλάχιστον το ερωτικό στοιχείο, πρακτικά ή μέσω φαντασίας, θα είναι ακαταμάχητο. Τούτο, όμως, ίσως να σας οδηγήσει σε κάτι ολοκληρωμένο, αλλά ίσως και να σας διαλύσει μεταξύ σας, εάν δεν καλλιεργηθούν κι άλλα σημεία. Η ισορροπία θα είναι λεπτή. Θα χρειαστεί υπομονή και καλή διάθεση, ώστε να δείτε το θέμα πιο σφαιρικά και να μην παραμείνετε καθηλωμένοι-ες στο κομμάτι του ερωτισμού.

Εάν εργάζεστε, ενδέχεται να βρεθείτε μπροστά σε δύο συνθήκες. Η πρώτη είναι να σας ζητούν στην εργασία σας όλο και περισσότερα πράγματα, έχοντας συνεχώς απαιτήσεις. Μείνετε ψύχραιμοι και παρατηρείστε, αν τούτο το φαινόμενο είναι γενικό, οπότε μην το παίρνετε προσωπικά. Κάντε υπομονή. Η δεύτερη είναι να υπάρχει μία υπερβολική χαλάρωση, που στον βαθμό που θα ισχύει, θα δίνει την υποψία ενός κακού οιωνού. Οπωσδήποτε ότι είναι θα φανεί σύντομα. Εσείς αφήστε τον χρόνο να σας φανερώσει τι πρόκειται να συμβεί. Καλού-κακού και διακριτικά, φροντίστε να βρείτε μια εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξετε εργασία. Σκεφτείτε πως ότι κι αν γίνει, θα γίνει για καλό.

Όσοι δεν εργάζεστε και ψάχνετε για δουλειά, θα έχετε την ευκαιρία σας να επιστρέψετε σε χώρο, που βρισκόσασταν στο παρελθόν. Εκεί τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα από παλιά. Εάν θα βρείτε κάτι καινούριο, μάλλον αυτό θα γίνει δια μέσου παλιού γνωστού ή πρώην συναδέλφου σας. Ευνοείστε γενικότερα σε εργασίες που έχουν να κάνουν με εξυπηρέτηση πελατών, ή με βοήθεια αδύναμων κοινωνικά ατόμων ή ομάδων. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ανορθώνονται, αν και την βαρύτητα στην προκείμενη φάση, θα πρέπει να την δώσετε στο έργο που θα κάνετε. Αφήστε το χρηματικό κομμάτι να επέλθει αβίαστα.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

          Ιανουάριος 2021. Μήνας έξι ( 6 ). Καλή Χρονιά με Υγεία! Για εισαγωγικά σχόλια, γ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

        Ιανουάριος 2021. Μήνας Αρμονίας. Καλή Χρονιά με Υγεία! Ο Ιανουάριος του 2021 αριθ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιανουάριος 2021

In category Ταρώ

Το σύμπαν λοιπόν, σε μια καρμική αλλαγή που θα αφήσει το πρακτικό της στίγμα, για πο ...

Ετήσιες Προβλέψεις Ταρώ 2021

In category Ταρώ

            Έτος  2021  :  Χρονιά  Ευσεβών  Πόθων ! Καλή Χρονιά με Υγεία! Το έτος 2021 μας ...

Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2021

In category Ταρώ

                           Έτος 2021. Προσωπικό Έτος & η Χρονιά  ΠΕΝΤΕ [ 5 ] Καλή Χρονιά με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Δεκέμβριος 2020

In category Ταρώ

Το 2020 σε τελική ευθεία … επιτέλους! Όλα είναι σε φάση ανασυγκρότησης και επανεκκίν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u