Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021


Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα.

Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυναμική γυναίκα. Μην υποτιμάτε την δύναμή της. Καλύτερα να κινηθείτε διπλωματικά, εάν θέλετε να φύγετε από την επιρροή της.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα χρειαστεί και οι δύο να διαχειριστείτε το πείσμα ή τον εγωισμό σας. Ενδέχεται αυτά να χαλάνε το κλίμα μεταξύ σας και να επιδίδεστε αμοιβαία σε μία επίδειξη ισχύος. Προσέξτε τις υπερβολικές σας αντιδράσεις σε θέματα ζήλειας, εκδικητικότητας, υπερβολικού ενδιαφέροντος κτλ. Μην υπερβάλετε αλλά δείξτε εμπιστοσύνη ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ον.

Οι χωρισμένοι-ες μάλλον θα έχετε την τάση να διεκδικήσετε την επανασύνδεση με κάποια κριτική διάθεση! Κάτι τέτοιο όμως περισσότερο θα φέρει την απομάκρυνση παρά την  επανένωσή σας. Εάν πράγματι η κριτική  του-της καθενός-μία σας για την-τον άλλη-ον είναι αυστηρή, ενδεχομένως αυτό να ακυρώνει την προσπάθεια της ίδιας της επανασύνδεσης! Γιατί να είστε μαζί, εάν δεν αποδέχεστε ο ένας τον άλλον;

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα. Καλό θα είναι να την κολακεύσετε αλλά να βάλετε και τα όριά σας, ώστε να μην δοθεί η εντύπωση πως μπορεί να σας κάνει ότι θέλει!

Οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε έναν ευγενικό και καλοπροαίρετο άντρα. Ωστόσο μην σας παρασύρει η ευγένειά του, ώστε να νομίσετε πως είναι διαχειρίσιμος. Κάτι τέτοιο αργότερα θα μπορούσε να γίνει αιτία παρεξηγήσεων και επικρίσεων.

Η εργασία σας θα κινηθεί δυναμικά. Θα αποκτήσετε επιπλέον χρήματα. Ίσως στον χώρο της δουλειάς σας να υπάρξει ένα ανταγωνιστικό κλίμα. Ωστόσο μην αφήνετε κάτι τέτοιο να σας επηρεάσει ψυχολογικά. Μείνετε σταθεροί στο επαγγελματικό σας ήθος και στον επαγγελματικό σας ρυθμό.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία είναι πιθανόν να σας βοηθήσει μία δυναμική γυναίκα, ώστε να βρείτε την λύση στις επαγγελματικές αναζητήσεις σας. Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε χώρο της προτίμησής σας και με αξιόλογες αμοιβές.

Ταύρος  :  Το Επτά από τα Ξίφη.

Καινούργια πράγματα θα μπουν στην ζωή σας. Μερικοί-ες θα έχετε σημαντικές αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα βρεθείτε σε μία καλή συνεννόηση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας για μελλοντικές αλλαγές. Οι ανύπαντροι-ες πρόκειται να οργανώσετε τον γάμο σας! Γενικότερα θα είναι μία περίοδος προπαρασκευής όμορφων αλλαγών που θέλετε να φέρετε στην ζωή σας ως ζευγάρι!

Εάν έχετε χωρίσει, θα βρεθείτε σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο ανάμεσα στην επανασύνδεση και στον χωρισμό! Αδιαμφισβήτητα υπάρχουν συναισθήματα ανάμεσά σας. Όμως εκείνο που θα χρειαστεί επιπλέον είναι η αποφασιστικότητα! Δηλαδή κατά πόσο είστε κι οι δύο αποφασισμένοι να ασχοληθείτε και να φροντίσετε την σχέση σας! Αν ναι, τότε θα υπάρξει επανασύνδεση. Εάν όχι, τότε μόνα τους τα συναισθήματα δεν αρκούν!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα θέλει να κάνει μία στροφή 180 μοιρών στην ζωή της-του! Ίσως να θέλει να αφήσει το παρελθόν της-του και να κάνει μία καινούργια συναισθηματική αρχή! Αυτό σημαίνει ότι θα ενθουσιαστεί με την γνωριμία μαζί σας κι ενδεχομένως να ελπίζει ότι θα γίνει σχέση. Εάν σας εμπνέει για κάτι τέτοιο, όλα θα πάνε καλά!

Στην εργασία σας έρχονται αλλαγές με καλή προοπτική! Παρόλα αυτά φροντίστε να κάνετε υπομονή στην περίοδο αυτών των αλλαγών. Μην δείξετε ανυπομονησία ή προκατάληψη. Παρακάτω θα διαπιστώσετε ότι όλα γίνονται για το μέλλον της δουλειά σας. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι σταθερά κι αργότερα θα επαυξηθούν!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρεθείτε στη κόψη του ξυραφιού για να πάτε ή όχι σε έναν καινούριο επαγγελματικό χώρο. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όμως με αυτοπεποίθηση και καλή θέληση η εξέλιξη θα σας δικαιώσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Η Δικαιοσύνη.

Θα βρείτε τις ισορροπίες σας, ενδεχομένως έπειτα από μία περίοδο σύγχυσης και αβεβαιότητας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα έρθει η γαλήνη μετά από μία περίοδο αντιδράσεων, δικαιολογημένων ή αδικαιολόγητων. Μερικοί-ες μπορεί να νιώσατε ότι ο δεσμός ή ο γάμος σας πέρασε από τον κίνδυνο της διάλυσής του! Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι να μείνει σταθερός και πιο δυνατός από πριν! Αυτό που χρειάζεται να κάνετε στο εξής είναι να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας και να μη ωραιοποιείτε τα πράγματα, αφήνοντας να συσσωρεύονται  διάφορα απωθημένα.

Αν έχετε χωρίσει και σας απασχολεί η πιθανότητα της επανασύνδεσης, τότε θα υπάρξει η ευκαιρία για να γίνει! Θα χρειαστεί ωστόσο να αλλάξουν ορισμένα πράγματα και κυρίως ο τρόπος που σκέφτεστε εσείς ή ο-η άλλος-η για την σχέση σας. Δηλαδή θα χρειαστεί να βάλετε και οι δύο την σχέση σας ως πρώτη μέριμνα και φροντίδα. Μην θεωρείτε τίποτα αυτονόητο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίστε μάλλον ένα σοβαρό και ταυτόχρονα μαγνητικό άτομο. Η προσωπικότητά του ίσως να σας φανεί κάπως σαν ένα μυστήριο που καλείστε να λύσετε. Αυτό θα δώσει μία επιπλέον ώθηση στο ενδιαφέρον σας! Θα χρειαστεί να είστε ειλικρινείς και αυθεντικοί προκειμένου να προχωρήσει αυτή η γνωριμία σε σχέση.

Στην εργασία σας θα επανέλθουν οι ισορροπίες μετά από μία πιθανή περίοδο αποσυντονισμού. Δεν αποκλείεται κατά τις διαδικασίες αυτές να υπάρξουν και αλλαγές προσώπων σε διαφορετικές θέσεις! Το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει αυτές τις κινήσεις. Τα χρηματικά σας δεδομένα δεν θα επηρεαστούν αρνητικά, αλλά μάλλον θα τα δείτε να επαυξάνονται!

Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία θα μπορέσετε να εισέλθετε σε χώρο της προτίμησής σας, κατόπιν διαγωνισμού ή οποιασδήποτε αξιοκρατικής επιλογής. Θα νιώσετε δικαιωμένοι και θα ξεκινήσετε να εργάζεστε με αισιοδοξία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Θα πετύχετε αυτά που θέλετε, αλλά μετά από κόπο. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις ταλαιπωρίες που θα περάσετε, και μπορεί επίσης έτσι να χαρείτε περισσότερο την επιτυχία σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας φαίνεται σαν να αιωρείται μία αψιμαχία, πιθανόν γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα. Και οι δύο σας χρησιμοποιείτε τα «όπλα» σας, προκειμένου να επιβληθείτε ο-η ένας-μία στην-στον άλλη –ον. Στο τέλος κάποιος-α από τους δύο σας θα υποχωρήσει, ελπίζοντας ότι θα είναι εκείνος-η που θα έχει το λιγότερο δίκαιο. Κατά τ’ άλλα η σχέση σας έχει ένα δυνατό υπόβαθρο αγάπης!

Αν έχετε χωρίσει και σας ενδιαφέρει η πιθανότητα της επανασύνδεσης, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ο-η καθένας-μία σας τις προθέσεις σας και κατόπιν να προσαρμόσετε την συμπεριφορά σας. Δηλαδή εάν πράγματι θέλετε να είστε μαζί, μην δείχνετε το αντίθετο από αυτό, εξαιτίας του εγωισμού σας. Επίσης μην κρατάτε αμυντική ή επιθετική στάση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την επιπλέον απομάκρυνσή σας. Η ευκαιρία για επανασύνδεση θα σας δοθεί!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε νέα γνωριμία σε χώρο που θα έχει να κάνει με κάποιο επαγγελματικό σας ενδιαφέρον. Όχι απαραίτητα στην εργασία σας. Η γνωριμία αυτή θα ξεκινήσει με βάση τα κοινά σας ενδιαφέροντα με την-τον άλλη-ον. Φροντίστε να μην έρθετε σε… αντιπαράθεση λόγω των διαφορετικών σας απόψεων, εάν υπάρχουν. Μην επιμένετε πολύ στην γνώμη σας. Δείξτε διαλλακτικότητα!

Η εργασία σας θα πάει πολύ καλά και θα αυξηθούν οι μηνιαίες σας αποδοχές! Ενδεχομένως να δεχτείτε λίγο παραπάνω πίεση, όμως φροντίστε η αντίδρασή σας να είναι διπλωματική κι όχι αμυντική. Θα δικαιωθείτε για τη υπομονή σας.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, μπορεί να λάβετε βοήθεια από μία γνωστή σας δυναμική γυναίκα. Εναλλακτικά θα κατακτήσετε μία θέση, αφού περάστε με επιτυχία την αξιολόγηση του-της μελλοντικού-ής εργοδότη-ριάς σας. Θα αφορά σε έναν δημιουργικό και αξιόπιστο επαγγελματικό χώρο.

ΛΕΩΝ  :  Το Δέκα από τα Πεντάκτινα.

Θα έχετε τύχη αλλά και ευημερία σε οικονομικά θέματα. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης θα φέρει ανανέωση και στην σχέση. Οι ανύπαντροι-ες θα μιλήσετε για γάμο. Αρκετά σας σχέδια που είχανε «κολλήσει» εξαιτίας της χρηματικής σας αδυναμίας να τα υλοποιήσετε, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα δρομολογηθεί η ολοκλήρωσή τους!

Αν έχετε χωρίσει, όμως σας ενδιαφέρει να έχετε μία ακόμη ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, αυτή θα υπάρξει. Ο πιο ασφαλής δρόμος για να σταθεροποιηθεί στο εξής η σχέση σας, θα είναι να οργανώσετε περισσότερο το μέλλον της. Δηλαδή μην περιορίζεστε μόνο στο συναίσθημα, αλλά δείτε και τα πρακτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί στο μέλλον. Ή την υλοποίηση ενός γάμου!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα έχει καλή οικονομική κατάσταση, ενδεχομένως καλύτερη από την δική σας. Αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον στοιχείο, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσει και ένα ανταγωνιστικό κλίμα μεταξύ σας. Καλό θα είναι να μην εστιάσετε σε τέτοιες διαφορές, αλλά περισσότερο στα στοιχεία που σας ενώνουν και είναι κοινά και στους δύο σας.

Η εργασία σας θα απογειωθεί και θα έχετε πολλά κέρδη. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα αλλάξουν θεαματικά προς το καλύτερο! Ενδεχομένως να περιμένατε κάποιες σημαντικές αλλαγές, που τώρα είναι η ώρα τους να γίνουν!

Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία θα σταθείτε τυχεροί, τουλάχιστον ως προς το κομμάτι των καλών αμοιβών. Η δουλειά που θα βρείτε θα έχει ένα δελεαστικό χρηματικό πακέτο. Κατά βάση θα σας αρέσει κιόλας. Ή τουλάχιστον θα την αγαπήσετε στην πορεία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Η Ιέρεια.

Θα αντιπαλέψετε ανάμεσα στο σωστό και στο λάθος, σύμφωνα με τα κριτήριά σας! Ο εσωτερικός διχασμός θα σας «ταλαιπωρήσει», ελπίζοντας πως κάτι καλό θα βγει από αυτό!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας υπάρχουν μυστικά και ψέματα. Ή τουλάχιστον αυτό νομίζετε ότι ισχύει! Η συνεννόηση θα είναι κάπως δύσκολη, όμως δεν θα λείψουν και οι καλές στιγμές! Αυτό που θα χρειαστεί τόσο για εσάς, όσο και για τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, θα είναι να ελέγξετε την συμπεριφορά σας και να μην αντιδράτε αψυχολόγητα. Αφήστε τον χρόνο να σας αποκαλύψει τι ισχύει και τι όχι!

Εάν έχετε χωρίσει, ένα σορό λάθη προκάλεσαν αυτήν την εξέλιξη, η οποία μπορεί να μην ήταν καν στις προθέσεις σας. Θα χρειαστεί και οι δύο σας να καταλάβετε ποια ήταν τα σημεία που υπερβάλατε, για παράδειγμα η ζήλεια, η καχυποψία, η γκρίνια κτλ. Εάν δεν γίνει μία τέτοια εσωτερική… έρευνα, η πιθανότητα μίας επιτυχημένης επανασύνδεσης θα είναι μικρή! Θα έχετε παρόλα αυτά την ευκαιρία να ξανασμίξετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα δυσκολευτείτε σε μία νέα γνωριμία που θα κάνετε, καθώς δεν θα θέλετε από την αρχή να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά! Ενδεχομένως να θέλετε να κρύψετε κάποια πράγματα για εσάς από την-τον άλλη-ον. Εναλλακτικά εκείνη-ος από εσάς! Τούτο μπορεί όμως να αποτελέσει ένα αγκάθι στην εξέλιξη της γνωριμίας, καθώς θα υπάρχει ένα κλίμα ανασφάλειας. Επομένως αν πράγματι θέλετε να πάει καλά αυτή η γνωριμία, να είστε όσο γίνετε ειλικρινείς!

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά! Παρόλα αυτά θα νιώθετε ότι κάτι… μαγειρεύεται και δεν μπορείτε να το ανακαλύψετε! Ίσως προς το τέλος του μήνα να σας γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα ρίξουν φως στις υποψίες σας. Μείνετε ψύχραιμοι και αντιμετωπίστε την κατάσταση με χαλαρότητα. Θα  έχετε καλά οικονομικά δεδομένα! Μπορεί να σας έρθουν χρήματα από απρόσμενη πηγή!

Αν αναζητάτε νέα εργασία, διαφαίνεται να ακολουθείτε μία που σας ταιριάζει ως αντικείμενο δουλειάς, παραβλέποντας το χρηματικό κομμάτι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα αμείβεστε καλά. Ίσως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας με δύναμη να σας πληροφορήσει γι αυτήν τη δουλειά, ώστε να την διεκδικήσετε.

ΖΥΓΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Κύπελλα.

Θα γνωρίσετε ένα δυναμικό πρόσωπο, μάλλον αντρικό, που θα σας εμπνεύσει να προχωρήσετε στην ζωή σας. Κατά συνέπεια θα έρθουν αλλαγές, τις οποίες θα προκαλέσετε!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η παρουσία ενός τρίτου προσώπου, όχι απαραίτητα ερωτικού, θα παίξει σημαντικό ρόλο. Μπορεί να δοκιμαστεί η σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, ή μπορεί να βγει πιο δυνατή. Σε κάθε περίπτωση θα καταλάβετε καλύτερα κι οι δύο σας ποιες είναι οι αδυναμίες και ποια τα δυνατά σας σημεία. Καλό θα είναι κατόπιν να κάνετε εκείνες τις κινήσεις που θα ενδυναμώσουν τα αδύναμα σημεία σας.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να είστε και πάλι μαζί με τον ή την πρώην σας, το μυστικό βρίσκετε κυρίως στην συμπεριφορά και των δύο σας. Μην λειτουργείτε με υπεροψία ή αδιαφορία, ενώ στην πραγματικότητα ενδιαφέρεστε. Κάτι τέτοιο δεν βοηθάει να τα ξαναβρείτε, παρότι νομίζετε το αντίθετο, επειδή υποτίθεται πως ο-η άλλος-η θα νιώσει ανασφάλεια και θα σας διεκδικήσει. Ενδέχεται επίσης ο χωρισμός σας να προέκυψε επειδή ακούγατε πολύ την γνώμη κάποιων τρίτων. Ωστόσο η σχέση σας μπορεί να σωθεί και θα υπάρξει η ευκαιρία γι αυτό.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα δεχτείτε το ειλικρινές φλερτ μίας γυναίκας ή ενός άντρα αντίστοιχα. Ίσως το άτομο αυτό να το γνωρίζετε ήδη και να εκδηλώσει τώρα το ερωτικό του ενδιαφέρον προς εσάς! Κατά συνέπεια εάν σας αρέσει κι εσάς, αυτή η γνωριμία θα προχωρήσει με επιτυχία!

Στην δουλειά σας πρόκειται να έχετε αναγνώριση για τον επαγγελματισμό και τις δεξιότητές σας! Αυτό μπορεί να σας αναβαθμίσει επαγγελματικά και με την αντίστοιχη αύξηση του μισθού ή των κερδών σας!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε μία απρόσμενη και ευχάριστη έκπληξη! Μία ευκαιρία από το πουθενά θα σας φέρει μπροστά σε μία δουλειά που θα σας αρέσει. Εναλλακτικά ένας δικός σας άνθρωπος θα σας ενημερώσει για την ζήτηση εργασίας σε έναν επαγγελματικό χώρο που σας ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Το Τρία από τα Ραβδιά.

Ίσως οι προτεραιότητες σας να στραφούν γύρω από το επαγγελματικό σας κομμάτι. Αυτό θα σας κάνει να ανέβετε επαγγελματικά και να ανανεωθείτε οικονομικά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα «συνεργαστείτε» με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας για κοινούς στόχους. Μέσα σε αυτούς μπορεί να είναι ο σχεδιασμός του μελλοντικού σας γάμου για τους-τις ανύπαντρους-ες. Ενδεχομένως ο μήνας να κυλίσει με την επίλυση πρακτικών ζητημάτων. Αυτό μπορεί να σας απομακρύνει κάπως από το ρομαντικό και αισθαντικό κομμάτι της σχέσης σας. Παρόλα αυτά αργότερα θα τονωθεί κι αυτό το κομμάτι, αφού δεν θα κινδυνεύσετε να… αποξενωθείτε!

Εάν έχετε χωρίσει με την ελπίδα μίας νέας ευκαιρίας στην σχέση σας, τότε καλό θα είναι να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με αυτήν την πιθανότητα. Διαφαίνεται να έχετε αφήσει την πρωτοβουλία ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ον και να περιμένετε μη κάνοντας τίποτα! Δεν είναι λάθος να ξεκινήσετε το πρώτο βήμα. Εκείνο που χρειάζεται η σχέση σας για να ανανεωθεί είναι να αφιερώνετε χρόνο ο ένας στον άλλον και να ασχολείστε ο ένας με τον άλλον βάζοντάς τον αρκετές φορές σε προτεραιότητα! Θα έχετε την ευκαιρία σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο, τον δικό σας, της-του άλλης-ου, ή σε έναν ουδέτερο. Η γνωριμία αυτή θα έχει μία ευχάριστη εξέλιξη, αφού θα είναι αμοιβαία επιθυμητή. Στην πορεία φροντίστε να μην χαλαρώσετε, παραπάνω από ότι χρειάζεται την επαφή σας, με την αφορμή των καθημερινών σας υποχρεώσεων.

Η εργασία σας θα έχει στοιχεία ανανέωσης, που θα επιλέξετε εσείς, αν είστε ο-η υπεύθυνος-η, ή οι αρμόδιοι γι αυτό, εάν δεν περνά από το δικό σας χέρι. Τα νέα στοιχεία ίσως αρχικά να σας αγχώσουν, όμως κατά βάση στην πορεία θα σας ωφελήσουν. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα βρίσκονται σε άνοδο.

Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία θα βρεθείτε σε μία δουλειά που δεν αποκλείεται να είναι κάτι πρωτόγνωρο για εσάς! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε τον τρόπο να την  κατακτήσετε. Γι αυτό μην φοβηθείτε τις προκλήσεις. Θα σας ευνοήσουν! Τα οικονομικά σας θα ξεκινήσουν να βελτιώνονται σταθερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Η Εγκράτεια.

Θα έρθει η αρμονία στην ζωή σας, κυρίως εάν το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόσασταν σε σύγχυση και σε εντάσεις. Τα προβλήματα θα οδηγηθούν στην λύση τους!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα λυθεί ένα θέμα που σας κούρασε τον τελευταίο καιρό. Με την επίλυση αυτού του θέματος θα ξεκινήσει να αναθερμαίνετε η σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Θα ξανακοιτάξετε μαζί το μέλλον σας με αισιοδοξία. Θα αφήσετε πίσω τις στενοχώριες και τα λάθη που σας ταλαιπώρησαν.

Αν έχετε χωρίσει και σας απασχολεί η πιθανότητα της επανασύνδεσης, μπορεί να βρίσκεστε και στον ιδανικό μήνα για να συμβεί αυτό. Η κίνηση ασφαλώς θα ξεκινήσει από τον έναν από τους δύο σας, όμως και ο άλλος θα ακολουθήσει με καλή διάθεση. Το χρονικό διάστημα που μείνατε σε απομάκρυνση έχει παίξει τον ρόλο του, ώστε να δείτε ο-η καθένας-μία τα λάθη σας και να σπεύσετε να αναθεωρήσετε την παλιά συμπεριφορά σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μάλλον θα ολοκληρώσετε μία παλιότερη γνωριμία σας, που δεν προχώρησε, παρά θα κάνετε μία ολοκαίνουργια γνωριμία. Τούτο θα σας δώσει χαρά, γιατί κατά βάση το ενδιαφέρον σας για εκείνο το άτομο είναι ακόμα ζωντανό! Το ίδιο και από την μεριά του άλλου ατόμου! Η εξέλιξη διαφαίνεται να δικαιώνει και τους δύο σας.

Στην εργασία σας θα προκύψει μία συνεργασία με ένα άτομο από τα παλιά. Αυτό σημαίνει ότι στο παρελθόν είχατε υπάρξει ξανά μαζί επαγγελματικά, ενδεχομένως με καλή συνεννόηση. Η παρουσία και πάλι αυτού του συνεργάτη θα σας ανανεώσει και θα σας ξυπνήσει μνήμες από το επαγγελματικό παρελθόν σας. Οικονομικά θα τονωθείτε και θα ωφεληθείτε από αυτήν την εξέλιξη.

Αν αναζητάτε νέα εργασία θα σας προτείνουν μία θέση σε χώρο που υπήρξατε στο παρελθόν. Είναι πιθανόν κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει στο τώρα προς το καλύτερο. Θα είναι μία καλή ευκαιρία να εργαστείτε σε έναν οικείο χώρο με καλές αμοιβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  :  Η Βασίλισσα από τα Ξίφη.

Ένας δυναμικός μήνας σας περιμένει, όπου θα σας συνεπάρουν συναισθήματα και εξελίξεις. Θα απολαύσετε αυτές τις συγκυρίες, ενώ ταυτόχρονα θα βγείτε ωφελημένοι.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ενδέχεται η κυρία της σχέσης να ενδυναμωθεί τόσο στο επαγγελματικό ή στο οικονομικό της κομμάτι, όσο και στο ψυχικό της. Κάτι τέτοιο θα φέρει νέο αέρα ανάμεσά σας, ενώ θα σας… ανοίξει από κοινού την όρεξη για δυναμικές αποφάσεις, όπως είναι και η πρωτοβουλία για γάμο για τα ανύπαντρα ζευγάρια.

Εάν έχετε χωρίσει, είναι πιθανόν να νιώθετε ακόμη έντονα συναισθήματα ο-η ένας-μία για την-τον άλλη-ον. Αυτό θα επιφέρει μία σειρά από κατασκευασμένες ή ακόμη και τυχαίες συμπτώσεις, οι οποίες θα σας δώσουν την δυνατότητα να μιλήσετε. Κάτι καλό θα βγει από όλο αυτό. Δηλαδή αναλόγως της περίπτωσης, κάποιοι-ες θα αποφασίσετε ότι δεν φτάνουν μόνο τα συναισθήματα για την πορεία μίας σχέσης, και κάποιοι-ες θα θελήσετε να δουλέψετε πάνω στην σχέση σας, πλαισιώνοντας τα συναισθήματά σας με την απόφασή να πάρετε στα σοβαρά την έννοια της δέσμευσης!

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία γυναίκα με δυναμικό χαρακτήρα και ταυτόχρονα με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Η γυναίκα αυτή θα σας γοητεύσει κι εσείς εκείνη. Θα χρειαστεί να δείξετε ανωτερότητα και να αποδεχτείτε το ταπεραμέντο της, εάν θέλετε να την κρατήσετε στην ζωή σας.

Οι ελεύθερες γυναίκες θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία με άντρα που θα έχει την διάθεση να «πιαστεί» από επάνω σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, εάν αποδεχτείτε τις ανασφάλειές του και τον ενθαρρύνετε ταυτόχρονα να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του.

Στην εργασία σας θα κινηθείτε δυναμικά. Μία γυναίκα σε καίρια θέση θα φέρει ανανέωση στον χώρο σας. Αν είστε γυναίκα, ενδέχεται να κατακτήσετε μία θέση, την οποία θα διεκδικούν ταυτόχρονα και άντρες συνάδελφοί σας «εκτοπίζοντάς» τους! Τα οικονομικά σας δεδομένα είτε είστε γυναίκα είτε άντρας θα ενδυναμωθούν σημαντικά.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε μία, ίσως με την διαμεσολάβηση μίας γυναίκας με κύρος. Εναλλακτικά μπορεί να βρεθείτε σε χώρο, στον οποίο ο εργοδότης σας θα είναι μία ισχυρή αλλά και δίκαιη γυναίκα. Ή μπορεί να εργαστείτε σε κάποια δουλειά, που θα εξυπηρετεί περισσότερο τις γυναίκες. Θα έχετε καλές και τακτικές αμοιβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Το Έξι από τα Κύπελλα.

Κάποια πράγματα από το παρελθόν σας θα επανέλθουν, διεκδικώντας μία θέση στην ζωή σας. Εναλλακτικά θα ασχοληθείτε με κάτι που το έχετε αφήσει για καιρό.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ένα άτομο από το παρελθόν του ενός από τους δύο σας θα εμφανιστεί, θέλοντας να ξαναμπεί στην ζωή σας. Η δύναμη της αντίστασής σας θα αποκαλύψει και την δύναμη που έχει η σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Επίσης εάν το συζητήσετε με το ταίρι σας, θα φανεί κατά πόσο εκτιμά την ειλικρίνειά σας, ή αφήνεται σε μία αψυχολόγητη έκρηξη ζήλειας. Μία άλλη εξέλιξη μπορεί να είναι να επιτρέψετε σε αυτό το άτομο από το παρελθόν να ξαναμπεί στην ζωή σας, με δυσάρεστες όμως συνέπειες για τον δεσμό ή τον γάμο σας.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε επανασύνδεση με τον ή την πρώην σας, θα διαπιστώσετε πως το ίδιο θέλει κι εκείνος-η. Όμως αφήνεστε κι οι δύο σε μία μοιρολατρική νοσταλγική διάθεση των παλιών καλών ημερών της σχέσης σας, νομίζοντας πως αυτές οι μέρες δεν θα μπορούσαν να επανέλθουν. Αν πιστέψετε σε θετικές αλλαγές θα τα καταφέρετε. Θα χρειαστεί να είστε συντονισμένοι. Η ευκαιρία θα σας δοθεί!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε ένα άτομο σε χώρο, όπου κυρίως συχνάζατε στο παρελθόν. Για κάποιον λόγο θα ξαναβρεθείτε εκεί. Η γνωριμία σας θα σας φέρει στην μνήμη αντίστοιχες παλιές αναμνήσεις. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από νοσταλγικά συναισθήματα και χάσετε την ενέργειά σας στο τώρα. Κάτι τέτοιο θα εμποδίσει την εξέλιξη της καινούργιας σας γνωριμίας.

Στην εργασία σας θα αλλάξει κάτι. Αυτή η αλλαγή θα σας θυμίσει συνθήκες δουλειάς που ζήσατε παλιότερα. Τούτες κατά βάση θα είναι καλές! Μιλάμε δηλαδή για κάποια ανανέωση βασισμένη σε δοκιμασμένες μεθόδους. Θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε. Θα δείτε ταυτόχρονα τα χρηματικά σας δεδομένα να αυξάνονται σταθερά.

Εάν ψάχνετε για καινούργια εργασία, οι πιθανότητες δείχνουν πως θα σας διεκδικήσει ένα επαγγελματικός χώρος στον οποίο δουλέψατε παλιότερα. Αυτό θα σας συγκινήσει, πόσο μάλλον όταν θα διαπιστώσετε ότι οι συνθήκες εργασίας στο τώρα είναι πολύ καλύτερες από πριν. Επίσης το χρηματικό πακέτο θα είναι ελκυστικό.

ΙΧΘΥΣ  :  Το Αστέρι.

Μία καλή περίοδος για εσάς θα είναι αυτός ο μήνας. Πολλά πράγματα θα έρθουν όπως τα επιθυμείτε κι ακόμη καλύτερα! Φροντίστε να συντονιστείτε με αυτές τις συγκυρίες, ώστε να χαρείτε ολόψυχα τούτη την καλή σας τύχη.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας φαίνονται να λύνονται οι πολλές σκοτούρες, αφήνοντας χώρο για την μεταξύ σας επικοινωνία. Θα έρθετε πιο κοντά και θα καλύψετε ένα πιθανό κενό που περάσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Κάποιοι-ες ανύπαντροι-ες θα σχεδιάσετε τον μελλοντικό γάμο σας!

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό που δεν επιθυμείτε πραγματικά να παραμείνει έτσι, οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν. Δηλαδή θα ξανασμίξετε και μάλιστα όντας πιο σοφοί από πριν, αφήνοντας στην άκρη τα κατώτερα συναισθήματα και τις πράξεις που χάλασαν την σχέση σας. Υπάρχει όμως και μία άλλη πιθανή εξέλιξη! Αυτή είναι να προχωρήσετε την ζωή σας παρακάτω με έναν-μία καινούργιο-α σύντροφο που θα ταιριάζετε μαζί. Με λίγα λόγια είτε γίνει επανασύνδεση, είτε υπάρξει καινούργιο πρόσωπο, θα έχετε επιτυχία και στην μία και στην άλλη περίπτωση, αναλόγως τί θα σας μέλλεται από τα δύο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα… κατέβει από τα αστέρια! Ασφαλώς εννοούμε πως θα είναι ένα άτομο με καλό χαρακτήρα, ειλικρίνεια και ενθουσιασμό για εσάς. Καλό θα είναι να μην αφήσετε αυτήν την γνωριμία να σας φύγει αβασάνιστα, ενδεχομένως από έναν εθισμό να επιλέγετε τα δύσκολα! Επίσης η θετική ενέργεια της-του άλλης-ου δεν σημαίνει πως θα μείνει έτσι, εάν δεν βρει ανταπόκριση από εσάς.

Στην εργασία σας μάλλον ήρθε η ώρα να σας αναγνωρίσουν. Έτσι θα μπορέσετε να διεκδικήσετε κάτι παραπάνω, είτε σε χρήματα, είτε σε άλλα προνόμια. Αυτό εφόσον γίνει με κάποιο ήθος δεν θα είναι απαραίτητα εγωκεντρικό, κατόπιν όσων έχετε προσφέρει στο παρελθόν!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα σας ανοίξει μία πόρτα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Θα μπορέστε να αξιοποιήσετε το πτυχίο ή τις όποιες δεξιότητές σας.  Η καλή σας τύχη θα βρει τον τρόπο να σας πλησιάσει! Θα έχετε ταυτόχρονα δελεαστικά χρηματικά δεδομένα.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες γι ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u